Point Pleasant 1.04 – The Lonley Hunter

 
Beküldte: tess 2006 August 16, 0:56-kor a(z) Point Pleasant témába.

point_pleasant_104.jpg
Premier: 2005/2/3
Írta: Andrea Newman
Rendezte: Mel Damski

Thomas atyának egy sorozatgyilkos meggyónja a bűneit és elárul, hogy nem hagyja abba a csonkításokat, mert Isten parancsát követi. Jess és Paula megakarják beszélni a problémájukat, de végül is szakítanak. Ez persze Paulát felbosszantja. A parton Jess és Christina közelebb kerülnek egymáshoz. Terry próbálkozásai nem járnak sikerrel Paulánál. Boyd partit szervez, ahova meghívja Krameréket és Parkeréket is. Boyd egész este Logant szekálja és egyszer csak betelik a pohár. Ben és felesége számára azonban egészen jól alakul az éjszaka, de Ben még mindig tartózkodik Ambertől. Kiderül, hogy a sorozatgyilkos valójában a sátánt imádja és teljesíti Chiristina minden kívánságát.

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Point Pleasant 1.03 – Who’s Your Daddy?

 
Beküldte: tess 2006 August 16, 0:50-kor a(z) Point Pleasant témába.

point_pleasant_103.jpg
Premier: 2005/1/27
Írta: Ben Edlund
Rendezte: Marita Grabiak

Christinát továbbra is rémálmok kínozzák, melyekben Jess mindig megöli. Talán ennek is köszönhető, hogy folyton kerüli a fiú társaságát. Jess-szel sincs minden rendben, hisz ő Paulatól idegenedik egyre jobban el. Ezt el is mondja Terrynek. Eközben Boyd ismételten alkot, hisz egy balesetet idéz elő, amelyben megsérül Judy is. A kórházban Jess és Christina egymásra találnak, de ez sajna nem tart sokáig. Eközben Thomas atya is rájön, hogy ki is valójában Christina. Boyd és Amber szövetkeznek, aminek következtében Amber máshogyan kezd el közeledni Ben felé. Logan egyre féltékenyebb feleségére Sarahra. Megtudjuk, hogy a család egy sötét titkot őriz. Christina apja is megjelenik és nem bánik valami kesztyűs kézzel a lánnyal. Kijelenti, hogy mennie kell és, hogy csak a pénzére támaszkodhat. Ben megtudja, hogy a gázoló be akarja perelni a családot és amikor ezt elmondja Christinának, akkor teljesen bekattan. Ben meg akarja ölni a sofőrt, de a lány még időben közbelép. Tomas atyja támogatásáról biztosítja Christinát és segít neki felülemelkedni a gonoszon. Christina magabiztosan meglátogatja Boydot és megfenyegeti, hogy ne merje bántani a barátait, mert akkor vele kerül szembe.

Megjegyzés:  A történet nem volt valami fényes. Azonban most is van egy rakat megválaszolatlan kérdés. Nagyon Christina és Jess központú a rész.

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Point Pleasant 1.02 – Human Nature

 
Beküldte: tess 2006 August 16, 0:45-kor a(z) Point Pleasant témába.

point_pleasant_102.jpg
Premier: 2005/1/20
Írta: Marti Noxon
Rendezte: Rick Rosenthal

Reggelinél Kramerék bejelentik, hogy újra részt vesznek a Hagyományok Hetén. Eközben valamelyik nagyvárosban kiderül, hogy a szálakat Boyd mozgatja, akinek nagy tervei vannak Christinaval. Jess megragad minden pillanatot és azt Christinával tölti. Ez persze nem tetszik Paulanak. Christina elmegy a helyi templomba és a szülei után kutat, de a papok láthatóan titkolnak valamit. Eközben Amber és Sarah elmennek Boydhoz, de terveik nem jönnek össze. Boyd Saraht részesíti előnyben és átlát a nő minden gondolatán. A papok között nagy az ellentét egy régi prófécia miatt. Jess segít Christinának és betörnek a templomba, ahol érdekes dolog derül ki Christina anyjáról. Hazafelé az úton aztán megcsókolják egymást, de ekkor a lány elrohan. Ekkor találkozik újra Boyd-val, aki egészen sok dolgot tud a lányról. Este elkezdődik a hajós felvonulás, de sajnos a Kramer hajó nem indul hála Terry közbenjárásának. Bennek is el kell rohannia a rendelőbe, ahol Amber várja meztelenül. Ben persze nem akar semmit, de végül is ellöki a nőt, aki megsérül. A hajós felvonulás tragédiába fullad, amikor az egyik atya a hajóra kerül és az elszabadul, majd kigyullad. Szemmel láthatóan valami nagyobb erő ténykedése miatt.

Megjegyzés: Nos a történet egyszerűen király és tele van fordulatokkal, amelyek sok kérdést vetnek még fel a jövőben. A csajok a fürdőruhában egyszerűen dögösek :)

This entry has a rating of 5

Kommentáld!

Point Pleasant 1.01 – Pilot

 
Beküldte: tess 2006 August 16, 0:41-kor a(z) Pilot,Point Pleasant témába.

point_pleasant_101.jpg
Premier: 2005/1/19
Írta: Marti Noxon, John J. McLaughlin
Rendezte: Tucker Gates

Point Pleasant békés nyugalmát egy hatalmas vihar zavarja meg. Jesse ekkor húzza ki a vízből az eszméletlen Christinát, aki Kramerékhez kerül ezután. A lány elég jó hatással van a családra és nagy nehezen eléri, hogy náluk maradhasson. Első találkozása Jess-szel már sejteti, hogy valami alakulóban van kettejük között. Jess is vonzalmat érez a lány iránt, de neki már van barátnője a szexi Paula. Paula eközben lefekszik Jess legjobb barátjával Terryvel. Christina jelenléte Judyra is hatással van. Később Jess elhívja Christinát egy máglyás partira. Amber és Ben között sajátságos viszony alakul ki, ami Ben számára kezd kínos lenni. Este a partin Christina belebotlik Paulába és nem tesznek jó benyomást egymásra. Christina ekkor megváltozik és megtudjuk, hogy mire is utaltak a sötét alakok a sorozat elején. Christina dühében megbünteti a párt és már majdnem fel is robbantja őket, de az utolsó pillanatban megmenekülnek. Jess és Terry összevesznek Paulan. Christina a történek miatt a templomba látogat, s találkozik régi inasával, aki megpróbálja megöli. Azonban valaki vagy valami megmenti a lányt. Végül is Christina egész nyáron élvezheti Kramerék vendégszeretetét.

Megjegyzés: Na ebből a sorozatból még lesz valami. Kitűnő a kezdés. Sokat sejtett, de nem árul el semmit és véleményem szerint ez még így lesz egy darabig. A strandjelenetekben a csajok igazi bombázók.

This entry has a rating of 5

Kommentáld!

Point Pleasant Promo

 
Beküldte: tess 2006 August 3, 13:50-kor a(z) Point Pleasant témába.

point_pleasant_promo.jpg
A sorozat mottóját a következő gondolattal tudjuk egyszerűen összefoglalni: “Minden léleknek 2 oldala van”. A békés kis New Jersey-i kisváros Point Pleasant életét alaposan megváltoztatja egy eget rengető vihar, melynek köszönhetően az előbb már említett gondolat kiteljesedhet. A viharnak köszönhetően érkezik a városba Christina Nickson, akit a helyi szépfiú és egyben életmentő Jesse Parker ment ki a hullámok közül. Kettejük között ezzel el is kezdődött valami nem mindennapi vonzalom. Jesse a lányt Kramer dokihoz viszi és idővel a családnál is marad, mely jótékony hatással lesz rájuk. Megnek segít elfelejteni a lánya halálát, míg Judynak egy új barátnőt ad a jelenléte. Christina jelenlétének azonban nem mindenki örül. Legfőbb ellensége Paula Jesse barátnője, aki kezdetben nem is nagyon foglalkozik a lánnyal. Paula mamája Amber a város nagy férfifalója, aki teljesen beleesik Benbe és hogy meghódítsa segítséget Boydban látja. Boyd egyébként egy igen misztikus alak. Legfőbb feladata, hogy előkészítse Point Pleasantot a végső összecsapásra a jó és a rossz között. Emellett mindent megtesz, hogy Christinából kihozza a benne lakozó gonoszt, hisz ő nem más mint a Sátán lánya. És még ott vannak Jess szülei is, akik közt állandó feszültség uralkodik és persze féltékenység és egy nagy titok. Ugyanilyen érdekes karakter Terry is, aki Jesse legjobb barátja és mellesleg halálosan szerelmes Paulába. Azonban nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy melyik oldalon is áll. A sorozat középpontjában Christina vívódása a jó és a rossz között valamit mamájának a megtalálása áll. Ebben pedig csak egy valakire segíthet és az nem más mint ironikus módon egy pap.

A sorozat a keleti part Narancsvidéke jókora misztikus beütéssel. Egyébként szerintem az Ómen és a The O.C. keveréke. A sorozat alkotói között találjuk Marti Noxont (“Buffy a vámpírok réme” ,  “Angel”) és Dawn Parouset (“Tru Calling”) is. A történet tehát garantáltan jó csak sajna a sorozatot a FOX megszüntette az alacsony nézőszám miatt ezért a legjobb részek sajna nem láthatók.

Kommentáld!

free web stats