CW újoncok (8) – Farmer Wants a Wife

 
Beküldte: tess 2007 May 19, 20:43-kor a(z) Upfront 2007: CW témába.

famer_wants_a_wife_upfront.jpg
MŰFAJ: Reality
PREMIER: Mid-season
KÉSZÍTŐK: Cecile Frot-Coutaz, Adam Cohen, Cara Tapper és Joanna Vernetti
STUDIÓ: Fremantle Media North American, Super Delicious LLC

SZTORI: Farmer barátunk a gazdálkodás mellett a nőkkel is szeretne foglalkozni, szóval útra kell asszonyt keresni. 10 város, egy rakat nő és a végére feltételezhetőleg egy mennyasszony.

tess mondja: Beteg egy ötlet mit ne mondjak. Hasonló hülyeség volt, amikor Parsi Hilton a tanyasi világgal ismerkedett a The Simple Life-ban. 50% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: WoW! Ez aztán a tuti műsor! Nem tudom kinek a fejéből pattant ki ez, de egy beteg állat, az biztos! Gyüttünk farmrúl! (…) Mi lesz a hódító szöveg? Van 40 hektár búzám, jössz művelni asszony? :D Már csak a poén kedvéért adok neki 15%-ot!

Kommentáld!

CW újoncok (7) – Crowned

 
Beküldte: tess 2007 May 19, 20:35-kor a(z) Upfront 2007: CW témába.

crowned_upfront.jpg
MŰFAJ: Reality
PREMIER: Mid-season
STUDIÓ: Fox Television Studios
KÉSZÍTŐK: Laurie Girion (Cheerleader Nation, Last Comic Standing 2)

SZEREPLŐK: Carson Kressley (Queer Eye), Shanna Moakler (Dancing With the Stars) and Cynthia Garrett (Sunset Beach)

SZTORI: Anya-lánya egy csapatban küzd egy halom idióta küldetésben a győzelemért, hogy végül kiderüljön ki is a legszebb.

tess mondja: Nah ez kissé érdekesre sikeredett. Ha jól értelmeztem akkor ez egy szépségverseny vagy mi, ahol különböző feladatokban kell megmutatnunk a rátermetségünket. Eredeti? Nem eredeti? Tuti bukta? Naja!

Kanyecc mondja: Családban maradsz (…)! Ennyi biztos a sorozatból! Elégé morbid ötletnek találom ezt a versenyt, hiszen korosztályfüggő lesz a végeredmény, leszámítva a pedofilokat! :D És most egy család nyomja egy évadig, vagy több?! Adjunk neki 5%-ot!

Kommentáld!

CW újoncok (6) – Reaper

 
Beküldte: tess 2007 May 19, 20:25-kor a(z) Upfront 2007: CW témába.

reaper_upfront.jpg
MŰFAJ: Dráma, vagy inkább komédia???
KÉSZÍTŐK: Michelle Fazekas (Ed), Tara Butters (Ed), Mark Gordon (Grey’s Anatomy), Deb Spera (Criminal Minds), Tom Spezialy (Desperate Housewives)
STUDIÓ: ABC Studios
RENDEZŐ: Kevin Smith (Clerks, Dogma)

SZEREPLŐK: Bret Harrison (Grounded for Life, The Loop), Ray Wise (24), Tyler Labine (Boston Legal), Rick Gonzalez (Coach Carter), Valarie Rae Miller (Dark Angel), Nikki Reed (The O.C.), Allison Hossack (Falcon Beach), Andrew Airlie (The L Word), Kyle Switzer (15/Love)

SZTORI: Sam 21 éves és főállású fejvadász. A főnöke pedig nem más mint az a személy, akinek eladták a szülők Sam lelkét. Na szerintetek ki kapható az ilyen ajánlatokra? Hát persze, hogy a Sátán.

BEHARANGOZÓ:itt, pilot részletek itt

tess mondja: Az egyik legjobban sikerült Pilotok közt tartja számon a Buzz. Ezt mondjuk nem is csodálom, hisz poénos, ötletes, hemzseg a jobbnál jobb arcoktól és hát Kevin Smith keze munkája is benne van. 85% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Egyből a Supernatural jutott az eszembe, de a promo kép, valahogy nem ezt a feelinget sugallja! A készítők sora, persze biztató, de még sem (…)! 25% esélyt adok neki!

Kommentáld!

CW újoncok (5) – Online Nation

 
Beküldte: tess 2007 May 19, 20:14-kor a(z) Upfront 2007: CW témába.

online_nation_upfront.jpg
MŰFAJ: Alternatív
KÉSZÍTŐK: David Hurwitz (Fear Factor) és Paul Cockerill (Jimmy Kimmel Live)
Contents
STUDIÓ: Room 403 Productions

SZTORI: A műsor a webes környezetbe kalauzol minket, de minek?

tess mondja: Na erre aztán megint szükség van! Akkor inkább a CW Now! Remélem megbukik, mert csak a helyet foglalná a következő évados berendeléseknél.

Kanyecc mondja: Mi hozzánk is eljutnak majd? :D Vagy milyen téren kalauzolják el a kedves nézőket?! A trendis műsorban több jövőt látok! Manapság már mindenki használja az internetet, és ott a Google, meg a Yahoo a kalauzolásra! 15%, hogy túléli a süllyesztőt.

Kommentáld!

CW újoncok (4) – Life is Wild

 
Beküldte: tess 2007 May 19, 20:08-kor a(z) Upfront 2007: CW témába.

life_is_wild_upfront.jpg
MŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: Michael Rauch (Love Monkey), Charlie Pattinson (Wild at Heart) és George Faber (Wild at Heart)
STUDIÓ: CBS Paramount Network Television Inc., Warner Bros. Television, Company Pictures
RENDEZŐ: Bryan Gordon

SZEREPLŐK: Leah Pipes (Clubhouse), Brett Cullen (Friday Night Lights), Judith Hoag (Armageddon), Andrew St. John (General Hospital), K’sun Ray (Smith), Mary Matilyn Mouser (Eloise), David Butler, Calvin Goldspink, Tiffany Mulheron, Jeremy Sheffield and Atandwa Kani

SZTORI: Egy New York-i állatorvos és családja Afrikába költöztei a prakszist. Kezdetben mindenki kívülállóként fogadja őket, de ez szép lassan kezd megváltozni. Gondolom ez lesz majd a fő szál is.

BEHARANGOZÓ:itt, Pilot részletek itt

tess mondja: Ismét egy adaptáció és ismét egy kétes siker. Nem ismerem a sorozat büdzséjét, de nem hinném, hogy olcsó mulatságról lenne szó. Megaztán ez az Afrikás történet már eleve elvetélt ötlet. Ellenben a CW piszok kevés sorozatot rendelt be és ugye még így is ismétel. Szóval az évadot talán kíhúzza. 30% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Afrika? Egyből a Vészhelyzet meg Cartel doki jutott az eszembe! Amondó vagyok, hogy elvetélt ötlet. Egy új családi sorozat a Hetedik mennyország helyet? Mert ha igen, akkor teljes bukás várható, már ha az utóbbi részeinek nézettségét vesszük figyelembe! 15% túlélési esélye!

Kommentáld!

CW újoncok (3) – Gossip Girl

 
Beküldte: tess 2007 May 19, 19:55-kor a(z) Upfront 2007: CW témába.

gossip_girl_upfront.jpg
MŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: A két The O.C. atyaúristen Josh Schwartz és Stephanie Savage
STUDIÓ: Alloy Entertainment, Warner Bros. Television, CBS Paramount Television Inc.
RENDEZŐ: Mark Piznarski

SZEREPLŐK: Blake Lively (Accepted), Leighton Meester (Surface), Connor Paolo (One Life to Live), Chace Crawford (The Covenant), Ed Westwick (Children of Men), Penn Badgley (John Tucker Must Die), Taylor Momsen (Spy Kids 2), Kelly Rutherford (Melrose Place), Sam Robards (The West Wing) és Matthew Settle (Brothers and Sisters)

SZTORI: Manhatten egyik elit suliját fenekestől felforgatja egy blogger, aki magát csak Gossip Girl-nek nevezi, hisz szinte tudja mindenki legféltettebb titkát. Amúgy a sorozat egy ifjúsági regény alapján készül.

BEHARANGOZÓ:itt, pilot részletek itt

tess mondja: Újabb tini sorozat a CW-n, ami a feka sorozatok mellett talán ehhez a műfajhoz ért a legjobban. Valamint még itt van az ügyeletes tini szív specialista Josh Schwartz és egy halom jó csaj. Tuti befutó! 100% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Az OC szülő atyjaitól egy remek tini sorozat! A történetre már most rákaptan! A szereplők közt is találni több ismert személyt, és valahogy amondó vagyok, hogy itt jön a Gilmore Girls fanjainak új sorozata! 100%-os tuti befutó!

Fercsa mondja: Vártam már a beharangozóját. Befutó lesz mindenképp, egy valag tini egy kupacon kis Josh-al megfüszerezve és kész is a tuti recept. 99.9%

Kommentáld!

CW újoncok (2) – CW Now

 
Beküldte: tess 2007 May 19, 19:32-kor a(z) Upfront 2007: CW témába.

cw_now_upfront.jpg
MŰFAJ: Egyéb/Szórakoztató hírműsor
KÉSZÍTŐK: Lisa Gregorisch (Extra”) és Mike Miller (Extra)
STUDIÓ: Telepictures Productions és Warner Horizon Television

SZTORI: A sorozat feltéve, ha lehet annak nevezni a legújabb divat trendek, pletykákat és technikai újdonságokat mutatja be. Magyarán minden olyan hülyeséget, amire a célközönségnek szüksége van. Legalábbis az alkotók szerint.

tess mondja: Nem hinném, hogy erre a programra szüksége lenne a CW-nek, de a vésztartaléknak kitűnő. Nem hiszem, hogy cancel lenne belőle, mivel a hasonló témák foglalkoztatják a tiniket, így ha másra nem is de egy biztos pontnak tekinthető a műsorrendben.

Kanyecc mondja: Hm… Eredeti egy ötlet, és vésztartaléknak tényleg kitűnő. Nem hinném, hogy kasza lesz belőle, hiszen a fiatalok szeretnek képben lenni, bár ezt máshonnan is megkaphatják! 65% a túlélési esélye!

Kommentáld!

CW újoncok (1) – Aliens in America

 
Beküldte: tess 2007 May 19, 19:23-kor a(z) Upfront 2007: CW témába.

aliens_in_america_upfront.jpg
MŰFAJ: Sitcom
KÉSZÍTŐK: Tim Doyle (Jake in Progress), Moses Port (Just Shoot Me) and David Guarascio (Just Shoot Me)
STUDIÓ: CBS Paramount Network Television Inc. és Warner Bros. Television
RENDEZŐ: Luke Greenfield

SZEREPLŐK: Adhir Kalyan (Fair City), Dan Byrd (The Hills Have Eyes), Lindsey Shaw (Ned’s Declassified School Survival Guide), Amy Pietz (Caroline in the City) and Patrick Breen (Kevin Hill)

SZTORI: A 16 éves Justin Tolchuk nem valami népszerű egy csákó a suuliban. A helyzete csak tovább romlik, amikor beköltözik hozzá egy pakisztán cserediák Musharaff, aki meg pláne nem népszerű. Így a két fital idővel már együtt szopnak, vagy mégsem?

BEHARANGOZÓ: itt, cw promo itt

tess mondja: A CW véleményem szerint csak a fekáknak tud sitcomot csinálni, de azt nagyon. Gondolom itt is inkább a hasonló poénok diadalmaskodnak majd, de a tüörténet mindenesetre roppant egyedi. 35% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Pakisztáni csákó?! Whát..öö..fák! :D Ez már most jól indul! 55% a túlélési esélye!

Kommentáld!

free web stats