Upfronts 2008/09 – FOX, sitcomok amit nem rendeltek be

 
Beküldte: tess 2008 May 28, 17:59-kor a(z) Upfront 2007: FOX témába.

Pár napja megvolt ugye az NBC be nem rendelt sorozatainak a kivesézése, szóval most jöjjön a FOX. Mint ahogy az Upfronts alatt is mondottam itt is egy az egyben a Buzz érvényesült, d azért itt is van pár olyan sorozat, amit érdemes sajnálni. lássuk hát, miről maradunk le 2008/09-ben!

SITCOM:

  • Boldly Going Nowhere: Egy high-concept egykamerás sitcomról lenne szó, ami egy intergalaktikus űrhajó mindennapjairól szól. A kreatori székben Adam Stein (Damages), Charlie Day és  Glenn Howerton (It1s Always Sunny in Phiadelphia). Mid-season sorozat lett volna, 5 scriptet rendeltek be belőle összesen.
  • Outnumbered: Szintén egy egykamerás sitcom, egy higgadt családról, amolyan Curb Your Enthusiasm stílusban Malcolm in the Middle szerű dialógusokkal. Egyébként meg remake-ről van szó ismét az angoloktól. A creatori székben az eredeti széria készítői, vagyis Andy Hamilton és Guy Jenkin ül, míg a pilotot Bryan Gordon (Curb Your Enthusiasm) rendezte. Fall Season sorozat lett volna.
  • The Pitts: Animációs sorozat egy rövid életű 2003-as FOX sorozatról, ami egy szerencsétlen családról szól.  Mike Scully és Julie Thacker-Scully (Simpsons, Everybody Loves Raymond) jegyezte a sorozatot. Kezdeti státuszban végezte.
  • Spaced: Egykamerás sitcom egy fiatal kamu házaspárról, akik kérót akarnak bérelni. Adam Barr (Will and Grace) csücsült a creatori székben, míg a produkció felett McG bábáskodott. A rendező pedig Charles Stone volt. A szereplők közt Federico Dordei, Josh Lawson és Yara Martinez (Vanished) szerepelt. 
  • Starting Under: Többkamerás sitcom egy elvált emberről, aki a fiával kezdi újra az életét. A producerek közt Bernie Mac domborított, míg a creator Bruce Helford (George Lopez) volt. A szereplők közt Andrea Parker (Less than Perfect) és persze Bernie Mac domborított.

Kommentáld!

FOX újoncok (10) – The Sarah Connor Chronicles

 
Beküldte: tess 2007 May 19, 19:10-kor a(z) Upfront 2007: FOX témába.

sarah_conor_chronicles_upfront.jpgMŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: Josh Friedman (War of the Worlds), David Nutter (Supernatural), Mario Kassar, Andrew Vajna, Joel Michaels, James Middleton
STUDIÓ: Warner Bros. TV
RENDEZŐ: David Nutter

SZEREPLŐK: Lena Headey (300), Thomas Dekker (Heroes), Summer Glau (Firefly), Richard T. Jones (Judging Amy)

SZTORI: A történet ott folytatódik, ahol a 2. Terminátor film lezárult. Vagyis a két Terminátor kiiktatva, de Sarah és John Conor továbbra sincsenek biztonságban. A gépek hamarosan újra támadást intéznek ellenük valamint ezúttal az FBI is beszáll a játékba.

BEHARANGOZÓ:itt,

tess mondja: Egyszerűen minden adott a sikerhez, szóval a FOX írtó nagy barom, ha eltolja. A történet gondolom zsííír lesz, hisz Andy Vajna ismét producer, a szereplők is ismertek és hát David Nutter rendezi a pilotot. 95% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Tipikusan az a sorozat, mely ha megbukik, abból aztán nagy égés lesz! Személy szerint bejön a téma, és ezzel nem vagyok egyedül. A történet adott, a promok már fenn neten, és első látásra 90%, hogy megéli a finálét!

Kommentáld!

FOX újoncok (9) – Unhitched (a.k.a The Rules for Starting Over)

 
Beküldte: tess 2007 May 19, 18:53-kor a(z) Upfront 2007: FOX témába.

rules_of_starting_over_upfront.jpgMŰFAJ: Sitcom
KÉSZÍTŐK: Bobby and Peter Farrelly (There’s Something About Mary), Kevin Barnett, Brad Johnson, Bradley Thomas (The Ringer”), Michael E. Bernier, Chris Pappas
STUDIÓ: 20th Century Fox TV
RENDEZŐ: Bobby Farrelly és Peter Farrelly

SZEREPLŐK: Craig Bierko (Scary Movie 4), Rashida Jones (The Office), Shaun Majumder (24), Johnny Sneed

SZTORI: Pár bostoni singli jóbarátnak szembe kell néznie a ’30-as évekbe lépés alapvető csajózási szabályaival. Most mindegyikük újra szűznek számít, de ez mit sem változtat a céljaikon. VAgyis újra benőzni.

BEHARANGOZÓ:itt

tess mondja: Mivel FOX sitcom nincs túl sok esélye, de a Farrelly testvérek még sokat nyomhatnak a sorozat megítélésén. 30% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Hát ebből nagy lebőgés lesz, de ne ítélkezzünk előre. A szinglis téma talán még nyerő is lenne, de valahogy a korosztállyal lenne a probléma. A fiatalságot kell megnyerni, nem a régi nézőket! 40%

Kommentáld!

FOX újoncok (8) – The Return of Jezebel James

 
Beküldte: tess 2007 May 18, 22:22-kor a(z) Upfront 2007: FOX témába.

return_of_jezebel_upfront.jpgMŰFAJ: Sitcom
PREMIER: Mid-season
KÉSZÍTŐK: Amy Sherman-Palladino (Gilmore Girls) és Daniel Palladino (Family Guy), gondolom nem kell bemutatnom őket?
STUDIÓ: Regency TV
RENDEZŐ: Amy Sherman-Palladino

SZEREPLŐK: Parker Posey (The House of Yes), Lauren Ambrose (Six Feet Under), Michael Arden (Grey’s Anatomy), Scott Cohen (Gilmore Girls), Dana Ivey (Legally Blonde 2), Ron McLarty

SZTORI: A komédia két testvér közös életéről szól, aki közül az egyik sikeres és elfoglat írónő. Így nincs valami sok ideje a gyermekszülésre, valamint hát meddő is. Nincs mit tenni megkéri a testvérét, hogy hordja ki a gyerekét.

BEHARANGOZÓ:itt

tess mondja: Mivel FOX és sitcom nem lenne valami nagy esélye a sorozatnak, de mivel a Gilmore Girls cratorai jegyzik és az überszexi Parker Posey is szerepel benne, nem hinném hogy gond lesz. 80% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Egy újabb nős sorozatról van szó. Valahogy nem jön be ez a stílus, leszámítva Men in Trees-t, ha az annak számít! Számomra a történet kicsit morbidul hangzik, de Palladino-ék neve nagyot dob rajta! 45% a túlélési esélye!

Kommentáld!

FOX újoncok (7) – Canterbury’s Law

 
Beküldte: tess 2007 May 18, 22:10-kor a(z) Upfront 2007: FOX témába.

canterburys_law_upfront.jpgMŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: Walon Green (Law & Order), Dave Erickson, Jim Serpico (Rescue Me), Denis Leary (Rescue Me), Mike Figgis (Leaving Las Vegas)
STUDIÓ: Sony Pictures TV
RENDEZŐ: Mike Figgis (Leaving Las Vegas)

SZEREPLŐK: Julianna Margulies (E.R.), Linus Roache (Kidnapped), Ben Shenkman (Angels in America), Trieste Dunn (United 93), Jocko Sims (Dreamgirls)

SZTORI: A sorozat középpontjában egy ambiciózus és elszánt védőügyvéd áll, akit csak az ártatlanok érdekelnek. Mindent meg is tesz a védelmük érdekében, de ez szép lassan bajba is sodorja.

BEHARANGOZÓ: itt

tess mondja: A FOX kezd rácuppani a jogi sorozatokra és ez jó! Ebben az évben a Justice volt a befutó a témában, de sajna nem kapott 2. évadot. Pedig ha nehezen is, de túlélte a kezdeti berendelést. A fox most szemléletet vált némikép és az ártatlanokra tereli a hangsúlyt. Kíváncsian várom, hogy ez a megoldás jobban beválik e, mint a Justice-nál hazsáltak. 35% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Ööö… Kétesélyes a szitu. Amint már mondta tess, a Justice elvérzett, akkor meg miért erőlteti a témát a FOX. Kicsit mindha ellentmondás állna fenn! Nem tudom, hogy vagytok vele, de valahogy nem tudom elképzelni Julianna Margulies, mint védőügyvéd! Szerintem, folytatja elődje kudarcát! 15%

Kommentáld!

FOX újoncok (6) – The Search for the Next Great American Band

 
Beküldte: tess 2007 May 18, 22:00-kor a(z) Upfront 2007: FOX témába.

MŰFAJ: Reality/Tehetségkutató
KÉSZÍTŐ: Simon Fuller, Nigel Lythgoe, Ken Warwick, Cecile Frot-Coutaz
STUDIÓ: FreemantleMedia North America, 19 TV Ltd.

SZTORI: A méltán híres American Idol spin-off sorozatáról van szó, ami ezúttal bandákat karol fel.

tess mondja: Nem hinném, hogy gond lesz a realityvel, hisz Simon Fuller jegyzi megaztán az amcsik most vevők erre a hülyeségre. 100% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Tuti befutó, csodálkoznék ha megbukna! 95%

Kommentáld!

FOX újoncok (5) – New Amsterdam

 
Beküldte: tess 2007 May 18, 16:27-kor a(z) Upfront 2007: FOX témába.

new_amsterdam_upfront.jpgMŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: Allan Loeb (Things We Lost in the Fire), David Manson (Saved), Christian Taylor (Six Feet Under), Leslie Holleran, Steven Pearl, Lasse Hallstrom
STUDIÓ: Regency TV
RENDEZŐ: Lasse Hallstrom

SZEREPLŐK: Nikolaj Coster-Waldau (Kingdom of Heaven), Alexie Gilmore (Law & Order: Criminal Intent), Stephen McKinley Henderson (Law & Order), Zuleikha Robinson (Rome)

SZTORI: John Amszetrdam még a 17. században katonaként megmentett egy indián lányt, cserébe halhatatlan lehet mindaddig, amíg meg nem találja az igaz szerelmet. 2007-ben Amsterdam még mindig él, de már mint New York-i nyomozó. Munkája során a különös bűnesetekre szakosodik és hamarosan valami történi is vele…

BEHARANGOZÓ:itt

tess mondja: A jelek szerint a következő évadban a halhatatlanság lesz a nyerő téma, hisz ismét egy hasonlóval van dolgunk. Gondolom valami nyomozós sorozat ez is, némi misztikummal és önsanyargatással. Ismét azt kell mondanom, hogy ilyet is láttunk. Nem emlékeztek, a pasast Angelnek hívták. 40% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Jöhet, bár már uncsi ez a sok természetfeletti sorozat! Az viszont tény, hogy nincs sok krimije a FOX-nak, így legalább feldobják körükben is a műfajt. Látatlanban 65% a túlélése!

Kommentáld!

FOX újoncok (4) – Nashville

 
Beküldte: tess 2007 May 18, 16:13-kor a(z) Upfront 2007: FOX témába.

MŰFAJ: Reality
KÉSZÍTŐK: Gary Auerbach, Julie Auerbach
STUDIÓ: Go Go Luckey Productions

SZTORI: A jelek szerint egy doku-realityvel van dogunk, ami leginkább a Laguna Beach stílusát követi. A helyszín ezúttal Nashville, a zene fellegvára, ahol egy csapat tehetséges fiatal szeretne, minnél magasabbra jutni.

tess mondja: A FOX mostanság elég rendesen ráállt a tehetségkutató műsorokra. A következő évadban is lesz mindjárt kettő új, bár ez csak a mid-seasonban debütál. Találgatásokba bocsátkozni nem érdemes, hisz a műfajt a promo és a stílus adja el. Ha ez meg nincs meg, akkor miről beszélümk!?

Kanyecc mondja: Mindenesettre én mondok majd! :D Hát tényleg bejön az embereknek a tehetségkutató show, de mivel a pénteki punnyadásban kapott helyet, nem tudok józan döntést hozni. Vagy nem bízik benne a csatorna, vagy csak éppen pont biztosra megy! 50%!

Kommentáld!

FOX újoncok (3) – Kitchen Nightmares

 
Beküldte: tess 2007 May 18, 15:53-kor a(z) Upfront 2007: FOX témába.

kitchen_nightmares_upfront.jpgMŰFAJ: Reality
KÉSZÍTŐK: Arthur Smith, Pat Llewellyn, Kent Weed, Gerry McKean, Curt Northrup
STUDIÓ: Granada America, Optomen Television, A. Smith & Co

SZEREPLŐK: Gordon Ramsay (Hell’s Kitchen)

SZTORI: A mára már ismert és sikeres Gordon Ramsey ismét fikáz és persze gyaláz a konyhában, de ezúttal egy vidéki körutazáson. Rettegjetek szakácsok!

tess mondja: Nem hinném, hogy probléma lesz ezzel a realityvel. Gordont már szerintem éppen elegen ismerik és utálják az emberek ahhoz, hogy megcsekkolják a következő műsorát. 70% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Jól vettem ki, hogy szakács műsorról lesz szó? Mert az minden korosztályban tuti befutó. Még én is néztem régebben Stálh konyháját! :D 50%

2 Hozzászólás

FOX újoncok (2) – K-Ville

 
Beküldte: tess 2007 May 18, 15:44-kor a(z) Upfront 2007: FOX témába.

k-ville_upfront.jpg
MŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: Jonathan Lisco (NYPD Blue) és a Point Pleasant egyik vezető producere Kelly A. Manners
STUDIÓ: 20th Century Fox TV
RENDEZŐ: Deran Sarafian (CSI:NY)

SZEREPLŐK: Anthony Anderson (The Shield), Cole Hauser (The Cave), Tawney Cypress (Heroes), John Carroll Lynch (Fargo), Blake Shields (Sleeper Cell), Maximiliano Hernandez (Law & Order)

SZTORI: New Orlens még mindig nem heverte ki a Katrina hurrikánt ezáltal teljes káosz uralkodik mindenhol. Szerencsére akad egy maroknyi rendőr, aki hajlandó tenni ez ellen. Vagy legalábbis megprólják.

tess mondja: Várható volt, hogy New Orleans történetetét feldolgozzák, de nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan és ilyen műfajban. Sajna semmi nemű beharangozót nem láttam a sorozatról, így nem tudni hogy Standoffszerű akció sorozat lesz, vagy inkább Third Watch szerű pergő dráma. Akármi kisülhet belőle. Így a túlélési esélye 30%, de csak Kelly A. Manners és a Point Pleasant miatt.

Kanyecc mondja: Így első ránézésre a Harmadik műszak jutott az eszembe! Mondhatni: egy katasztrófa után történő restaurációról fog szólni a sorozat? Valahogy nem áll össze a történet, de akkor is érdekel: látatlanban 80%, mert új!

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats