CBS újoncok (6) – Swingtown

 
Beküldte: tess 2007 May 16, 20:35-kor a(z) Upfront 2007: CBS témába.

Swingtown1kismeret

MŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: Mike Kelley (The O.C.)
STUDIÓ: CBS Paramount Network Television
RENDEZŐ: Alan Poul (Big Love)

SZEREPLŐK: Jack Davenport (Coupling), Josh Hopkins (Pepper Dennis), Molly Parker (Deadwood), Lana Parrilla (Boomtown), Miriam Shor (Big Day), Grant Show (Melrose Place), Kyle Searles (7th Heaven), Shanna Collins (Wildfire), Brittany Robertson (Jesse Stone: Night Passage), Aaron Howles

SZTORI: Állítólag a ’70-es évek hangulatából kapunk egy darabot némi pikáns témával karöltve. Lessz itt nyitott házasság, sok sok zárt parti és persze szabad szerelem. Utána meg egy rakat probléma az alternatív életnek hála.

tess mondja: Abszolút nem érdekel a sorozat! Van egy olyan érzésem, hogy DH stílusban akarnak majd nyomulni, de amíg nincs semmi kézzelfogható addig ez csak felvetés. Az egyetlen értelmes pont az Grant Show, de ő is csak a Point Pleasant miatt. 20% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Érdekes a sztori, én már most rácuppantam a sorozatra! Remélem a hangulat, mellett a felhozatal sem okoz majd csalódást a későbbiekben! Lázadjunk, adjunk neki 60% túlélési esélyt!

Kommentáld!

CBS újoncok (5) – Viva Laughlin

 
Beküldte: tess 2007 May 16, 20:26-kor a(z) Upfront 2007: CBS témába.

ez.jpg
MŰFAJ:
Dráma
KÉSZÍTŐK: Peter Bowker (Viva Blackpool), Bob Lowry (Huff), Hugh Jackman, Paul Telegdy (Grease: You’re the One That I Want!)
STUDIÓ: CBS Paramount Network TV, Sony Pictures TV, BBC Worldwide Productions
RENDEZŐ: Gabriele Muccino

SZTORI: Ismét egy angol remakekel van dolgunk, aminek az alapja jelen esetben a Viva Blackpool. Egy szövevényes sztori egy optimista üzletemberről, akinek álma hogy felfuttatja saját casinóját Nevadában. Deee előtte még meg kéne oldania egy gyilkossági ügyet is.

tess mondja: Hát nem jósolok neki nagy jövőt. Bár az alkotók közt ott van Hugh Jackman is, aki azért nagy név, de szerintem ez sem jelent semmit. Megaztán látatlanban kissé nehéz bármit is mondani. Szóval 35% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: El sem tudom képzelni ezt a szitut! :D Kaszinozás, meg musical, meg minden! Hát eleve elvetélt ötletnek találom! 10%

Kommentáld!

CBS újoncok (4) – Moonlight

 
Beküldte: tess 2007 May 16, 20:16-kor a(z) Upfront 2007: CBS témába.

MOONLIGHTMŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐ: Gerard Bocaccio, Joel Silver (Veronica Mars), Rod Holcomb (The Lyons Den), Ron Koslow (Birds of Prey), Trevor Munson. Így első nekifutásra impozáns egy névsor, főleg Joel Silver produceri múltja miatt, de nem szabad megfeledkezni Ron Koslow-ról sem, akinek igen csak benne volt a keze a batgirl sorozat adaptációjában. Kegyetlen beteg egy sorozat volt az is!
STUDIÓ: Warner Bros. TV
RENDEZŐ: Rod Holcomb

SZTORI: Mick James már 60 éve magánnyomozó és egy napot sem öregedett azóta, hisz vámpír. Halhatatlanságát egykori szerelmétől kapta, amit nem hinném hogy megköszönt a csajnak. Az egész történet viszont egy érdekes fordulatot vesz, amikor felbukkan egy fiatal lány, akibe vámpírunk rögvest bele is szeret.

tess mondja: Jaj Istenem, de kúrva ismerős! A jelek szerint van egy Angel remake fiúk és lányok! Már csak az a kérdés melyik kategóriából? A vámpíros valóságból, vagy a démonos-szellemes képzetekből. Nekem nyerő már most, szóval a hype kissé megdobja az esélyét, így 70%.

Kanyecc mondja: Már úgy is régen találkoztam vámpíros sorozattal. Jó-jó (…) igaz ott van a Blade, de valahogy az nem nyerte el tetszésem! Szóval a sztori már most tetszik, remélem nem sajnálják majd az akciót! Adjunk neki 85%-os!

Kommentáld!

CBS újoncok (3) – Kid Nation

 
Beküldte: tess 2007 May 16, 20:03-kor a(z) Upfront 2007: CBS témába.

kid_nation_upfront.jpg
MŰFAJ: Reality
KÉSZÍTŐK: Tom Forman (Extreme Makeover: Home Edition)
STUIDÓ: Tom Forman Prods. és a Good TV Inc.

SZTORI: 40 kölyök, akik 8 és 15 évesek 40 nap alatt fel kell építeniük egy működő közösséget, hogy életben maradhassanak. Mindezt egy Új-Mexikói- szellemvárosban Bonanza City-ben, ahol nem éppe sok segítségük akad.

tess mondja: Végre valami új reality. Már kezdett elegem lenni a sok versenyből és túlélésből. Mondjuk ez is ugyanaz csak itt legalább kreatívak voltak a készítők. Bár a sikert még így se vegyük biztosra, hisz az a sok kölyök könnyedén idegesítő is lehet. 40% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Ööhh… A készítők ezt komolyan gondolták? Mindenesettre nagyon eredeti, és ha befut akkor sikeres lehet. De egyet értek tess-sel, hogy a sok fiatal, nem csak minket, hanem a stábot is kiidegelheti! A környezetre nagyon kíváncsi vagyok! Adjuuuuuuunk nekiiiiiii moooondjuuukk 50% esélyt!

Kommentáld!

CBS újoncok (2) – Cane

 
Beküldte: tess 2007 May 16, 19:48-kor a(z) Upfront 2007: CBS témába.

cane_upfront.jpg
MŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: Cynthia Cidre, Polly Anthony, Jimmy Iovine (8 Mile), Jonathan Price (American Dreams), Jimmy Smits
STUDIÓ: BS Paramount Network TV és az ABC Studios
RENDEZŐ: Christian Duguay

SZEREPLŐK: Nestor Carbonell (Lost), Sam Carman, Hector Elizondo (Chicago Hope), Lina Esco (London), Eddie Matos (General Hospital), Rita Moreno (West Side Story), Jimmy Smits (The West Wing), Alona Tal (Veronica Mars, Supernatural), Michael Trevino (The Riches), Polly Walker (Rome)

SZTORI: Történet egy rumban és cukorban utazó családról és annak belső ügyeiről. Amolyan Dallas lesz csak kissé más szemszögből és reméljük kevesebb szappannal.

tess mondja: Eredeti egy történet mit ne mondjak. Mindig is tetszet a hasonló biznisszel foglalkozó szappanopera, de valahogy egyiket sem bírtam. Sorozatból meg talán nincs is ilyen, szóval jöhet. 45% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Na, erre aztán nem fogadnék. A történet egyedi, a szereplők sora pazar, amúgy meg nem tud lekötni! Dexter-t juttatja az eszembe, a rum meg a cukor, mert az olyan latinos! De van hozzá köze? Mert ez nem derült ki! 20%, mert újoncként egyedi!

Kommentáld!

CBS újoncok (1) – The Big Bang Theory

 
Beküldte: tess 2007 May 16, 19:40-kor a(z) Upfront 2007: CBS témába.

the_big_bang_theory_upfront.jpg
MŰFAJ: Sitcom
KÉSZÍTŐK: Chuck Lorre (Two and a Half Men) és Bill Prady (Dharma and Greg)
STUDIÓ: Warner Bros. TV
RENDEZŐ: James Burrows a.k.a. a sitcom Pilot atyaúristen

SZEREPLŐK: Kaley Cuoco (8 Simple Rules), Johnny Galecki (Roseanne), Jim Parsons (Judging Amy), Simon Helberg (Studio 60 on the Sunset Strip) és Kunal Nayyar

SZTORI: Két kockafejű géniusz mellé beköltözik egy bomba nő a szomszédba és szépen lassan nekiáll felhúzni hőseinekt a szipla emberek szintjére.

tess mondja: Nem valami népszerű a sitcom a CBS műsorán a jelek szerint. Ezt mutatja az egyetlen sitcom berendelés is. Megaztán miért is strapálná magát a csatorna, hisz van pár befutott sorozata, szóval egy újonc nem sok vizet zavar. Személyszerint érdekel a Pilot, de ennél többről szó sincs. Így összességében 30% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Hm… Tetszik a szitu, hiszen én is kockákkal vagyok körbe véve! Mivel csak egyke újonc szitkomról van szó, ezért bizakodó vagyok. Lehet, hogy sok jó sorozata van a csatornának, főként krimi szinten, de most már ideje lenne kicsit kiterjeszteni látókörüket más terekre is. A hétfői időpontot nem tekinthetnénk áldásnak, de 60%-ot adok neki!

Kommentáld!

free web stats