ABC-várólista (10) – 18 to Life

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 25, 23:10-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

Műfaj: vígjáték

Készítő(k): Derek Schreyer, Karen Troubetzkoy, Arnie Gelbart, Peter Wellington (The Eleventh Hour)

Szereplő(k): Stacey Farber (Degrassi: The Next Generation), Michael Seater (ReGenesis), Ellen David, Al Goulem, Angela Asher, Tommie-Amber Pirrie, Jessie Raph, Tilo Horn

Stúdió(k): Galafilm, CBC

Sztori: Házasság 18 évesen? – Már eleve elég beteg ötlet, hiszen alig végzi el a középsulit, gimnáziumot az ember. Jesse Hill és Tom Bellow régóta a legjobb barátok. Túlságosan is, mivel elkönyvelik, hogy egybe kerülnek, ezzel sokkolván a hozzátartozókat, családtagokat és jó barátokat. A szerelem határtalan, íme egy példa rá, ha berendelik.

Kanyec mondja: Mielőtt még bármit mondatok róla: Nem éreztek valami furcsát benne? (…) Arra akarok kilyukadni, hogy egy józan amerikai írónak nem éppen jutna eszébe ilyen kiötölni. Bezony, a kanadaiak keze van benne a biliben, no meg ebben, mivel az ABC a CBS-szel szövetkezett. Talán ezért nem találunk sok ismert embert a szerepgárdában, nem beszélve a készítőkről. Igaz, Peter Wellington neve a hamarosan debütáló The Eleventh Hour részről ismerté válik, de azt nem tudni, milyen értelemben.

Kommentáld!

ABC újoncok (13) – Samantha Who?

 
Beküldte: Kanyecc 2007 October 14, 12:03-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

samanthawho.jpgMűfaj: Egykamerás szitkom
Készítők: Cecelia Aher, Christina Applegate, Don Todd, Peter Traugott és Robert Duncan McNeil
Szereplők: Jean Smart (24, Frasier), Jennifer Esposito (Related), Kevin Dunn, Melissa McCarthy (Gilmore Girls) és Tim Russ
Studió(k): ABC Studios
Premier: 2007. október 15. (hétfő) 21.30

Sztori: Sam, azaz Samantha egy baleset által 8 napra kómába kerül, melynek eredményeképpen nem emlékszik semmire előző életéből. Persze később kiderül, hogy a külső gonosz lelket takar, amin mielőbb változtatni szeretne, de a szív mindig más felé húz…

Kanyecc kritika: Ez valahogy kimaradt anno, így premier előtt egy nappal pótolnám. Első hallásra nem is annyira rossz, főként, hogy a soron következő posztomba fogom majd a már általam látott két darab promo videót belinkelni. A cím eredetileg: Sam I am Samantha Be Good lett volna, de aztán a fenn említettre módosult. Sam eredetileg kis picsa volt, aki mindenkinek odatett, ahogyan tudott. Ezen akar változtatni. Mivel egykamerás szitkom, és mivel az ABC csinálja nem adok neki sok esélyt, de majd meglátjuk: 15%.

Kommentáld!

ABC újoncok (12) – Oprah’s Big Give

 
Beküldte: tess 2007 May 16, 0:02-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

oprahs_big_give_upfront.jpg
MŰFAJ: Alternatív Reality
KÉSZÍTŐK: Oprah Winfrey, Ellen Rakieten, Harriet Seitler, Jonathan Sinclair, Bertram van Munster és Elise Doganieri (The Amazing Race)
STUDIÓ: Harpo Productions

SZTORI: Amerikaszerte több városban forgatott reality, ami az isten tudja mirő szól. Amolyan te legyél a big mindenben style.

tess mondja:
Akárhogy is vesszük minden csatornának kell legalább egy reality, szóval ez nellen a Big Give az ABC esetében. A sorozatról egyenlőre még roppant keveset lehet tudni, így értékelni is nehéz lenne. De ha az ideji reality teljesítményeket vesszük alapul, akkor esélytelen a túlélésre.

Kanyecc mondja: No komment… A második adás után törlés. Esélytelen berendelés!

Kommentáld!

ABC újoncok (11) – Carpoolers

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 23:53-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

carpoolers_upfront.jpgMŰFAJ: Sitcom
KÉSZÍTŐK: A kreátori teendőket Bruce McCulloch (SNL) végzi majd, míg segítsége Justin Falvey (Las Vegas), David Miner (30 Rock), Anthony és Joe Russo (You, Me and Dupree) lesz
STUDIÓ: ABC Studios
RENDEZŐ: Anthony és Joe Russo

SZEREPLŐK: Fred Goss (Sons & Daughters), Faith Ford (Hope & Faith), Jerry O’Connell (Crossing Jordan, Sliders), Jerry Minor (Arrested Development), Allison Munn (That ’70s Show), Tim Peper (The Guiding Light) és TJ Miller

SZTORI: 4 teljesen eltérő beállítottsáhú ember minden reggel együtt utazik egy autóban a munkahelyére, hogy előtte egy jót beszélgessenek.

BEHARANGOZÓ:
itt

tess mondja: Már most látom, hogy ronda bukta lesz belőle. Egyedül a creator és mindeki kedvenc sliderje ér valamit a stábban, de persze ez csak személyes. Viszont ha az ABC beállítottságát nézzük, akkor nincs sok esélye a sorozatnak. Így csupán csak 15% a túlélsi esélye.

Kanyecc mondja: Mennek a Cadillac-kel, aztán közben küdik az észt?! Hát rohadtul kíváncsi leszek rá. Szitkom kedvelő vagyok, szóval mindenképpen nálam meg fog érni jó pár részt, ha megérdemli. A szereplők között feltűnik 30 rock-os, valamint Las Vegas-os is, ami még egy plusz pont! Szeretem mindkettőt. Adjunk neki (…) 65% túlélési esélyt!

Kommentáld!

ABC újoncok (10) – Miss/Guided

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 23:42-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

miss_guided_upfront.jpgMŰFAJ: Sitcom
PREMIER: Mid-season
KÉSZÍTŐK: A creatori székben Caroline Williams (The Office) és Gaby Allan (Scrubs), míg a produceriben Ashton Kutcher és Jason Goldburg (Beauty and the Geek)
STUDIÓ: 20th Century Fox TV ÉS ABC Studios
RENDEZŐ: Todd Holland (Malcolm in the Middle)

SZEREPLŐK: Judy Greer (Arrested Development), Brooke Burns (Pepper Dennis, North Shore), Earl Billings (How I Met Your Mother), Kristoffer Polaha (North Shore) and Jonathan Sadowski (American Dreams)

SZTORI: Becky Freeley gimnáziumi évei maga a pokol. Pár év múlva a nő mint nevelési tanácsadó tér vissza egykori iskolájába. A dolgok mindaddig jól is alakulnak, míg egykori szivatója vissza nem tér, mint ügyeletes angol tanár.

BEHARANGOZÓ: itt

tess mondja: A történet nem rossz, a megvalósításban sem hinném hogy nagy bajok lesznek, Kutcher meg úgy is gondoskodik arról, hogy kegyetlen ciki jeleneteket kapjunk. Emelett még pár eyecandy is van, szóval nem lehet nagy probléma vele. Talán csak annyi, hogy jövőre kezd és egy sitcom az ABC műsorán. Nos ez elég rendesen levon a túlélési esélyeiből. Így már csak 20% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Talán a legígéretesebb szitkom, amit az ABC berendelt ebben az idényben! Izgisnek indul, de majd meglátjuk. A történet eredeti, még hasonlóval nem találkoztam. Első hallásra a The Class jutott eszembe róla, de őt mérföldekre verni fogja! …Remélem! 85% a túlélési esélye!

Kommentáld!

ABC újoncok (9) – Eli Stone

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 23:29-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

eli_stone_upfront.jpgMŰFAJ: Dráma
PREMIER: Mid-season
KÉSZÍTŐK: A sorozat creátori feladatait Greg Berlanti (Everwood, Brothers and Sisters) és Marc Guggenheim (Jack and Bobby) látja el. Greg Berlanti mintha más Piloton is dolgozna, vagy nem?
STUDIÓ: ABC Studios
RENDEZŐ: Ken Olin (Brothers and Sisters)

SZEREPLŐK: Jonny Lee Miller (Smith), Natasha Henstridge (Commander in Chief), Loretta Devine (Grey’s Anatomy), Victor Garber (Alias), Same Jaeger (Catch and Release), Laura Benanti (Take the Lead, Starved), James Saito (I Think I Love My Wife)

SZTORI: Eli Stone sikeres ügyvéd, aki jobbára csak multik érdekeit képviseli. Hamarosan aztán furcsa viziói lesznek, melyek olyan érzést keltenek benne, mintha egy felsőbb erő küldene neki utasításokat, hogy ezáltal váltsa meg a világot.

BEHARANGOZÓ: itt

tess mondja: Ismét egy jogi sorozat Victor Garber-rel. Mi az hogy megnézem! Mostanság úgy is kevés jogi dráma van és azok is veteránok. Ebben az évben a FOX is próbálkozott egy jogi sorozattal kissé más megközelítésben, de hát cancel lett. Na akkor jöttem rá, hogy Victor piszok jó ügyvéd! Emellett még érdemes megjegyzeni Natasha Henstridge-t is, aki meg piszok jó eyecandy. 40% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Hát valahogy nem tud lekötni. Raines, kicsit átszervezve?! A szitu kb. pont ugyan az, mint a cél is. 25%, mert nem ítélkezem előre!

Kommentáld!

ABC újoncok (8) – Cashmere Mafia

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 22:21-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

cashmere_mafia_upfront.jpgMŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: A sorozat creatora a számomra eddig ismeretlen Kevin Wade (Mad in Manhattan) lesz, de szerencsére egészen korrekt kis csapatot szedett össze maga mellé. Itt főként Daren Star-ra gondolok, aki olyan sorozatok munkálataiban vett részt mint a Sex and the City vagy a Melroce Place. De a többi agyas sem kezdő: Gail Katz (The Agency) és Peyton Reed (The Break-Up)
STUDIÓ: Sony Pictures Television
RENDEZŐ: Peyton Reed

SZEREPLŐK: Lucy Liu (Ally McBeal), Frances O’Connor (Windtalkers), Miranda Otto (War of the Worlds), Bonnie Somerville (The O.C., Friends,), Peter Hermann (Law & Order: SVU) és Julian Ovenden (Related)

SZTORI: 4 ambiciózu és szexi nőről szól, akik már az egyetem óta ismerik egymást. Idővel mind a négyen sikeresek lettek, de azért el-el követnek hibákat, melyeket gyorsan meg is osztanak a többiekkel.

BEHARANGOZÓ: itt

tess mondja: Jó kis csajós sorozat egy rakat eyecandy társaságában. Azt hiszem a Lipstick Jungle megkapta a konkurenciát minden téren. A beharangozó engem valamelyest meggyőzőtt, de tuti hogy a két csaj-sorozat közül csak egyet válalok be ősszel. Bár nem hinném hogy rajtam bukik meg a valamelyik sorozat is, hisz itt minden a célközönségen múlik. Így csak a nagy nevek miatt 50% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Tényleg vetélytársra talált Lipstick Jungle. Kettőjük közül utóbbinak van esélye a fenn maradásra. A nevek is már magukért beszélni, bár a sexy szó nem mindenesettben nyerő, de ízlések és pofonok. 60%-ot adok neki.

Kommentáld!

ABC újoncok (7) – Women’s Murder Club

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 22:04-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

womens_murder_club_upfront.jpgMŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: A sorozat creatora Sarah Fain és Elizabeth Craft lesz, akik már együtt dolgoztak a The Sield-en és az Angel-ön is. Munkájukat továbbá Scott Winant (Hidden Palms) és Joe Simpson (Newlyweds) segíti. A sorozat pikantériája, hogy James Patterson regényéből készül a sztori és az író is kiveszi a részét a munkálatokból.
STUDIÓ: 20th Century Fox TV
RENDEZŐ: Scott Winant

SZEREPLŐK: Laura Harris (24, Dead Like Me), Angie Harmon (Law & Order), Aubrey Dollar (Point Pleasant), Paula Newsome (Little Miss Sunshine), Tyrees Allen (Alias), Rob Benedict (Threshold), Elizabeth L. Ho

SZTORI: 5 San Francisco-i jóbarátról szól a sorozat, akik egyenként is sikeresek saját munkakörükben, de ha összedolgoznak akkor nincs számukra lehetetlen.

BEHARANGOZÓ: itt

tess mondja: A sorozat sorsa azon áll vagy bukik, hogy milyen szálat vesz fel. Amennyiben a nyomozós szál kerül előtérbe némi dárkos hangulattal van esélye, egyébként nem hinném. Mindenesetre a Men in Trees nem éppen a legjobb felvezető, főleg nem a pénteki halál sávban. Személy szerint a pilotot tutira csekkolni fogom, mivel Aubrey Dollar is főszerplők közt van. Ja amúgy ha nem mondtam volna még elégszer Point Pleasant sucker vagyok. Ezt leszámítva 35% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Na ebből sok mindent lehet kihozni. Minden csajnak különböző a munkája – riporter, ügyész, nyomozó, boncnok – azonban munkakörük egy, majdnem. Ezért amondó vagyok, hogy lehet egy siker sorozat, de lehet az idény legnagyobb buktája is. A sorozat mellett szól még azonban, hogy James Patterson regényéből készül a sztori, ami meg baromi népszerű volt. 50%-ot adok neki!

Kommentáld!

ABC újoncok (6) – Sam I Am

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 21:27-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

sam_i_am_upfront.jpgMŰFAJ: Sitcom/Single cam
KÉSZÍTŐK: A sorozat creatora Donald Todd (Ugly Betty) és Cecelia Ahern lesz. A produceri munkálatokból pedig Christina Applegate is kiveszi a részét.
STUDIÓ: ABC Studios
RENDEZŐ: Robert Duncan McNeil

SZEREPLŐK: Christina Applegate (Married … With Children), Jennifer Esposito (“elated, Spin City), Kevin Dunn (Prison Break), Melissa McCarthy (Gilmore Girls), Tim Russ (Without a Trace) and Jean Smart (24)

SZTORI: Sam felébred a 8 napos kómából, de nem emlékszik semmire. Szerencsére jellemi sajátosságai gyorsan kezdenek kibontakozni, így rá kell döbbenie, hogy piszok nagy picsa volt előző életében.

BEHARANGOZÓ: itt

tess mondja: A Buzz alapján a legjobban teljesítő sitcom, de ezt leszámítva nem hinném, hogy van esélye az ABC-n. Bár Christina Applegate érti a dolgát, így bármi kisülhet belőle, de nem jósolok neki nagy jövőt. Kb 35% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Buzz esélyek ide vagy oda! …megcsekkoljuk mindenképpen! Ha nagyon picsás csajról van szó, akkor már eleve nem lehet rossz, bár egy CW-nél tényleg több esélye lenne! Valahogy az ABC nem a szitkomok embere! 20% túlélési esélyt adok neki.

Kommentáld!

ABC újoncok (5) – Pushing Daisies

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 21:12-kor a(z) Upfront 2007: ABC témába.

pushing_daisies_upfront.jpg
MŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: A sorozat creatora nem kisebb név mint Bryan Fuller, akinek Heroest és a Wonderfalls-t köszönhetjük. Aktívan részt vesz még a munkákban Barry Sonnenfeld (Notes from the Underbelly), Dan Jinks és Bruce Cohen
STUDIÓ: Warner Bros. TV
RENDEZŐ: Barry Sonnenfeld

SZEREPLŐK: Lee Pace (Wonderfalls), Anna Friel (The Jury), Kristin Chenoweh (The West Wing), Chi McBride (The Nine), Swoosie Kurtz (Huff), Jim Dale

SZTORI: Főhősünk Ned egy speciális képesség birtokosa, mely egyben áldás és átok is a számára. Egyetlen érintésével képes visszahozni a halottakat az életbe. Azonban egy véletlen folytán visszahozza régi szerelmét is. A gond csak az, ha másodszor is megérinti a visszahozottakat akkor azok végleg meghalnak.

BEHARANGOZÓ: itt

tess mondja: Bryan Fuller sucker vagyok szóval jöhet minden mennyiségben. Sajna ez is egy nyomozós sorozat lesz, de legalább van benne fantázia. Meg egyébként is a beharangozó teljes mértékben meggyőzőtt hála a Fuller morbid humorának. Így ha szemét akarok lenni akkor azt mondom 35% a túlélési esélye, de mivel bejön így teszek a számokra és legyen 80%. Persze ebben egy jóadag bizakodás is benne van!

Kanyecc mondja: Hm… Első hallásra nem is hangzik olyan rosszul. Látok benne jövőt, de ha ez egy nyomozós sorozat, akkor nem szitkom! Abban még nagyobb jövőt láttam volna. Szerintem egyszeri nézésre ajánlott! Darál, aztán ennyi. 70%, hogy túléli a kezdeti nehézségeket!

2 Hozzászólás
Következő oldal »

free web stats