Fox újoncok (6) – The Wanda Skyes Show

 
Beküldte: tess 2009 May 18, 19:31-kor a(z) Upfront 2009: FOX témába.

Műfaj: Late Night Show

Készítők: Egyelőre csak előkészületi fázisban van

Szereplők: Wanda Sykes (The New Adventures of Old Christine)

Stúdiók: Fox Television Studios

Történet: Az Emmy-díjas Wanda Sykes lesz a hostja az egyelőre csak munkacímen futó, szombatra tervezett late night shownak. A tervek szerint Wanda kíméletlen és provokatív stílusban fogja osztani az észt az aktuális témákról. Lesz majd sok vendég, meg persze feszítetett tempó, mivel a show nem egyszer kimozdul majd a stúdió 4 fala közül is.

Berendelve: Szombatra érkezik 23.00-ra Spike Feurstein showja helyére.

Kanyecc mondja: Hogy ezt miért rendelték be, fogalmam sincs, viszont mivel már eleve szombatra kapott időpontot nagy rá az esély, hogy túl fogja élni az idényt, sőt több mint biztos, hiszen alapból erre a napra akart építkezni és a premierjét már őszre tűzték ki. 80% a túlélési esélye, 0% a nézési rátája.

tess mondja: Alapból bukta, mivel először is szombat éjjel van, másrészről meg labdába se rúghat a nagyokkal szemben. Ahogy nézem kb. egy szinten lesz Spike Feurstein műsorával, ami neves egyszerűséggel csak lecseréltek. A túlélési esélye alapból 0%, de aztán persze lehet, hogy húzza pár évig, mint Spike Feurstein.

FERCSA mondja: Már Feurstein műsora se volt egy eget rengető, de egyre pont emlékszem mikor a TCA-an bohóckodott, nc.  A FOX meg adott egy pofont a szarnak mint egy fifty-fifty alapon; a százalékos rátát most hanyagolnám.

Kommentáld!

FOX újoncok (5) – Sons of Tucson

 
Beküldte: tess 2009 May 18, 19:22-kor a(z) Upfront 2009: FOX témába.

Műfaj: Egykamerás szitkom.

Készítők: Todd Holland (Miss/Guided, Marcolm in the Middle) – rendező, Tommy Dewey – író, Gerg Bratman – író, Harvey Myman, Jason Felts, Justin Berfield.

Szereplők: Frank Dolce (Doubt), Davis Cleveland (How I Met Your Mother), Tyler Labine (Reaper), Natalie Martinez (Saints & Sinners), Bret Harrison (Reaper).

Stúdiók: 20th Century Fox Television.

Történet: A Sons of Turcson valójában egy családi vígjáték sorozat lenne. Középpontjában három testvér – Robby- (8 éves), Gary- (11 éves) és Brandon Gunderson (13 éves) – áll, akik felbérelnek egy szélhámost, hogy legyen egy kis ideig az apjuk. Mindezt azért teszik, mert a családfő börtönben van.

Berendelve: 13 epizód. Mid-seasonre rendelte be a csatorna. Vasárnap esténként 20:30-ra kapott időpontot a The Simpsons és a Family Guy közé. Premierjét tavaszra ígérik.

Kanyecc mondja: Az ott a képen, nem a Reaper-ös csóka? Dehogynem! Már tetszik. Legalábis egy lépés előnnyel indul a többitől. (Jogos lehet a kérdés, hogy akkor mi lesz a Reaper-rel, merthogy főszereplő volna a The CW-es sorozatban. Ezek szerint kasza?) Ha választanom kellene a Brothers és közte, akkor egyértelműen a voksomat megkapná. Todd Holland maradandót alkotott, még ha a nagyérdemű közönségnek annyira nem tetszett a Miss/Guided, viszont nekem nagyon is. A sok ifjú színészpalánta nagy aggályokat kelthet, ellenben a felvezetése remek lesz. 60% esélye van a túlélésre. Vasárnap amúgy sincs nagy hajtás.

tess mondja: A FOX vasárnap sitcommal próbálkozik? Na, ne!!! Alapból bukta, vagy csak én érzem így? Ennek ellenére a synopsis és a főszereplő engem megvett, szóval tuti nézős lesz a Pilot. Rég volt már ennyire eredeti sitcom alapkoncepció a palettán. Na jó, ott van most a Better Off Ted, de az mégis csak egy ABC. A túlélési esélye 15%, de a premiernél ott leszünk.

FERCSA mondja: Emlékszem volt valami hasonló mozifilmes koncepció, ott is felbéreltek egy csövest/csavargót pár kölyök..  A lényeg szerintem teljesen megvan rá az esély ,hogy sikeres sorozat lesz, egyrészt ott van a két Reaper-es srác plussz két olyan rajzfilm közé ékelödik be amit zabálnak az amcsi fiatalok, szóval 66%.

8 Hozzászólás

Fox újoncok (4) – Brothers

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 18, 18:32-kor a(z) Upfront 2009: FOX témába.

Műfaj: Többkamerás szitkom.

Készítők: Don Reo (Everybody Hates Chris, Action), Eric Tannenbaum (Two and a Half Men, Sit Down, Shut Up, Notes from the Underbelly), Kim Tannenbaum (Two and a Half Men, Notes from the Underbelly), Mitch Hurwitz (Arrested Development), Ted Wass.

Szereplők: Michael Strahan, Darryl Mitchell (ED), Colton Dunn (MADtv).

Stúdiók: Sony Pictures Television; Tantamount Studios; Impact Zone Productions, Inc.

Történet: Egy olyan apáról szól, aki egykor nagy focista volt, azonban manapság már csak a tolószékében érvényesül egy balesetet követően.

Berendelve: 13 epizód. Péntekre kapott időpontot 20:00-ára.

Kanyecc mondja: Vajmi kevés, amit írtak róla. Sok mindenre sajnos nem tudok következtetni. Ránézek acasting képre és látok egy sor feketét. Hehe. A viccet félre téve Tannenbaum testvérek nyomhatják fel a szinten elfogadhatóra, hiszen már van tapasztalatuk, mégis mire kíváncsiak az amerikaiak a Two and a Half Men kapcsán. Szereplők között sok az ismeretlen, ami nagy baj. Sőt a legnagyobb bajt premieridőpontja jelenti, mivel a halálzóna kapta a jegyét. 10%-nyi esélyt mondok a túlélésére.

tess mondja: Impozáns stáb ismeretlen szereplők és persze egy halálos időpont. Hát… őszintén szólva lövésem sincs mi lesz vele. Infó egyelőre nem sok van, ami ugye gond és egy sitcomnak a péntek sem fekszik. Hiába a nagy nevek a stábban ez bizony már most D.O.A., de ha egy ’till Death bírta akkor ennek is van élből némi esélye.

FERCSA mondja: Nem sok sikeres kimondottan színes bőrű sorozat van , de úgy tünik ez se fog közéjük tartozni, mert vajmi kevés esélyt látok arra ,hogy a EHC sikereire törjön. 5%

8 Hozzászólás

FOX újoncok (3) – Past Life (aka. The Reincarnationist)

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 18, 18:31-kor a(z) Upfront 2009: FOX témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: David Hudgin (Friday Night Lights, Everwood) a creator, Lou Pitt, Deran Sarafian (House M.D.) rendezi a Pilot-ot

Szereplők: Kelli Giddish (All My Children), Nicholas Bishop (Home and Away), Richard Schiff (The West Wing), Ravi Patel (Easy Money)

Stúdiók: Bonanza Productions Inc., Warner Bros. Television

Történet: Egy újabb feldolgozás a Fox palettáján, de ezúttal nem képregényről van szó, hanem M. J. Rose nagysikerű könyvéről a „Reincarnationis”-ról. Az alapkoncepció kissé érdekesnek tűnhet, mivel egy nyomozós sorozatról van szó, amelyben a jelenben történt eseményekre a választ az adja meg, hogy az előző életünkben milyen emberek voltunk. A történet középpontjában Dr. Kate McGinn áll, aki nem egy hétköznapi pszichológus és ezt kihasználva mindent megtesz, hogy páciensei múltban átélt traumáit megoldja.

Berendelve: 13 epizód. Premier: Mid-season dráma lesz várhatóan a kedd esti 21.00-ás sávban.

Kanyecc mondja: Nyomozós sorozatok forever. A Fox-nak nincs annyi, mint a CBS-nek vagy az NBC-nek ezért úgy gondolta, próbát tesz. Ravi Patel az Easy Money-ban nem jutott hosszabb szerephez, mert eléggé tré nézettséget hozott össze. Igazából az egész szereplőgárda elgondolkoztat, mert eléggé kiéleződik az ellentét. David Hudgin neve nőveli a rátát, de ha nem tud olyant mutatni, mint az előző idényben a The Mentalist, akkor veszett fejsze. 25% esélyt adok neki.

tess mondja: Újabb nyomozós sorozat, ami szemlátomást egy újabb piaci rést kíván betömni. Meglátjuk, bár azért igen nagy a rizikófaktor, hiába a FNL egyik embere ül a creatori székben. A szereplők kevésbé ismertek, a műfaj hihetetlenül telített és az alapkoncepció is erőltetettnek tűnik. Részemről 40% a túlélési esélye, de persze az American Idol vezeti fel, így bármi lehetséges.

FERCSA mondja: Ez a reinkarnációs hokuszpók máris bukta részemről. Egyetlen egy igazán súlyos indok a 33% mellett az American Idol. Biztosra veszem ,hogy jó pár millióval fog nyitni, de hamar alább fogja adni.

2 Hozzászólás

FOX újoncok (2) – Human Target

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 18, 17:27-kor a(z) Upfront 2009: FOX témába.

Műfaj: Dráma.

Készítők: Jon Steinberg, McG (Supernatural, Chuck, The O.C., Fastlane), Simon West.

Szereplők: Mark Valley (Fringe, Swingtown, Emily’s Reasons Why Not, Boston Legal), Jackie Earle Haley (Watchmen), Jackie Earle, Chi McBride.

Stúdiók: WBTV, DC Comics, Wonderland

Történet: Az alap, azaz a sztori adott, mivel egy képregény-adoptációról van szó. A főhősünk feladata az lesz, hogy segítsen a rászorulókon, csak éppen mindig más személyisége van. Teljesen kiszámíthatatlan mikor, melyik “szállja meg”. Ez hol előnyére, hol hátrányára fog válni, de az esetek 99%-ban a rossz el fogja nyerni a méltó jutalmát.

Berendelve:13 epizód. Premierje: január 17-én vasárnap este 20:00-ára.

Anyagok: Itt olvasható róla egy kritika.

Kanyecc mondja: Első olvasásra a My Own Worst Enemy-t jutatta az eszembe, mivel abban volt olyan, hogy a csókának több személyisége van. Az a probléma, hogy nem tudni miképpen jelenik meg ez a képernyőn. Minden irányba kitolhatja az egész. Lehet, hogy a legjobb pilot lesz, mert bírom az ilyen témát (lásd: Jekyll), de az ellenkezője sincs kizárva. Mindenesettre McG jelenléte több mint jó és sokat dob az összhangba, ahogy Mark Valley. A DC Comics stúdió-ról nem is szólva, ami hab a tortán. Várós lesz. Kíváncsivá tett, de látván elődjei sorsát pusztán csak 35%-os túlélést garantálok neki.

tess mondja: Hát ha azt vesszük alapul, hogy az USA az elsődleges piac és ott meg tombol a képregény őrület megint akkor tuti befutónak ígérkezik. Aztán még ott van McG neve is, aki hírhedt ugye a vizuális állatságairól és a sikeres kezéről. Azt mondanám, hogy van benne fantázia, de látva a Heroes bukdácsolását, a Bionic Wohman canceljét nem vagyok benne biztos, hogy ezt most annyira akarnák a nézők. Én akarom, de persze ez csak mellékes. 60% a túlélési esélye, de ha a Pilot és a folytatás ütni fog, akkor isten sem állíthatja meg.

FERCSA mondja: Ez a másik FOX-os újonc amiben látok valami fantáziát. McG-vel karöltve sikeres lehet főleg ,ha belecsempész egy csipet Supernatot. Egyetlen negatívum ,hogy vasárnap estére tüzték ki, de ettől függetlenül habozás nélkül megkapja tőlem a 66%-ot, mint a Sons of Tucson.

2 Hozzászólás

FOX újoncok (1) – Glee

 
Beküldte: Kanyecc 2009 May 18, 17:20-kor a(z) Upfront 2009: FOX témába.


Műfaj:
Dráma

Készítők: Brad Falchuk (Nip/Tuck), Ian Brennan, Mike Novick (24, Everybody Hates Chris), Ryan Murphy (Nip/Tuck).

Állandó és visszatérő szereplők: Amber Riley, Cory Monteith (Kyle XY), Jayma Mays (Ugly Betty), Jenna Ushkowitz, Jessalyn Gilsig (XIII, Heroes, Nip/Tuck), Kevin McHale (True Blood), Lea Michele, Mark Salling, Matthew Morrison, Chris Colfer, Dianna Agron, Iqbal Theba, Jane Lynch (The L Word, Boston Legal, Criminal Minds, Two and a Half Men), Patrick Gallagher, Stephen Tobolowsky (Heroes, John from Cincinnati, Big Day, Deadwood).

Stúdiók: Ryan Murphy Productions, 20th Century Fox Television

Sztori: A sorozat alapkoncepciója amolyan American Idol intenzitású lenne. Középpontjában egy középiskolai „glee” klub állna, ami magyarosabban mondva énekkart takar. Főszereplője egy harmincas éveiben járó spanyol tanár, aki át akarja venni az iskola „glee klubjának” irányítását, hogy aztán a legjobbat hozzon ki a tagokból, mert amúgy a leglúzerebbek járnak ide, akiket nem csak megvetnek az évfolyamán társak, de még a zenéhez sem értenek, inkább csak azt mondják.

Premierje: 2009 tavasza. 13 epizódos berendelést kapott.

Ellenfelek: Criminal Minds (CBS), Law & Order: Special Victims Unit (NBC), Modern Family (ABC), Cougar Town (ABC), The Beautiful Life (The CW).

Véleményünk: A napokban kapta meg a berendelést. Első ízben Ryan Murphy nevét kell mindenképpen kiemelni, mivel a Nip/Tuck egyik készítőjének fejéből pattant ki mindez, ami inkább kábelen mutatna a legjobban. Az érdekessége abban rejlik, hogy Ryan-t annak idején arra kérték meg, hogy írjon belőle négy különböző pilot-ot. (WTF?) …amelyet ha netán berendelnek folytatni tudjon. Nem írtuk le, de minden epizódban hallhatunk majd egy-egy zenei produkciót a Glee Club-tól minimum, persze ezek bele illenek a sztoriba. A szereplők között több az ismeretlen, mint az ismert révén, mert ide inkább fiatalabb, sem felnőtt szereplők kellettek. Ezért is olyan hosszú a szereplőgárda névsora.

Valahogy nem látom benne a jövőt. A FOX-on semmiképpen sem, mivel inkább egy ABC Family-n mutatna szépen, mint sem náluk. Az azonban eléggé biztató, hogy két Nip/Tuck készítő mellett egy 24-es is helyet kapott. Ha ezt vesszük, akkor rossz mégsem sülhet ki belőle. Túlélő lesz-e, azt nehéz megmondani, de mi csak 20%-os túlélési eséllyel indítjuk el.

tess mondja: Alapból halálraítélt koncepció az American Idol nélkül, de persze hogy nem azt fogja követni. Pár fejes gondolom elszállt a High School Musical sikerétől és most a Disney babérjait meg persze zöld hasúit akarják. Ez a részenkénti minimum egy produkció meg akár gyilkos is lehet, mivel ehhez aztán tényleg nem mindenkinek füllik a foga. Gondoljunk el egy Texasi fehércsuklyást, miközben Glee-t néz. 10% a túlélési esélye, de menet közben már cancel lesz.

FERCSA mondja:Én se tudok mást írni mint tess, a HSM nekem se a műfajom. Nomeg ott van az a tény ,hogy nem az Idol után lesz adásba ami hasonló célközönségnek szól. Ebből kifolyolag én se adnék 10%-nál többet.

Kommentáld!

FOX újoncok (5) – The Cleveland Show

 
Beküldte: tess 2008 May 17, 19:01-kor a(z) Upfront 2008: FOX,Upfront 2009: FOX témába.

Műfaj: Animációs

Készítők: Seth MacFarlane (American Dad, Family Guy), Rich Appel (The Simpsons, Kitchen Confidential), Mike Henry (Family Guy, American Dad)

Rendező: ???

Szereplők: Mike Henry (Family Guy, American Dad) – A sorozat még igen csak kezdeti stádiumban van, de ez érthető is, hisz mid-season show lesz

Stúdió: 20th Century Fox TV

Premier: 2009 mid-season, 21.30-tól vasárnaponként

Sztori: Animációs sorozatból eddig a The Simpsons volt az ász, de úgy fest a Family Guy szépen lassan átveszi a helyét. Olyannyira, hogy ez a produkció hivatalosan is a spin-off sorozata. A sztori pedig nem másról, mint a szomszéd Cleveland Brownról szól majd.

tess mondja: A FOX piszok komolyan gondolta Seth MacFarlane leszerződtetését, így biztosra vehető a teljes támogatás is. Megaztán annyi pénzért, amennyiért leszerződtették a palit, még szép hogy táléli az évadot. 95% a túlélési esélye.
Tovább…

Kommentáld!

free web stats