CBS újoncok (8) – Undercover Boss

 
Beküldte: tess 2009 May 20, 19:22-kor a(z) Upfront 2009: CBS témába.

undercover-boss[1]

Műfaj: Reality

Készítők: Eli Holzman (Project Runaway), Stephen Lambert (The Secret Millionaire)

Szereplők: —-

Stúdiók: All3Media, Studio Lambert

Történet: Magas beosztásban lévő vezetőkkel játszatják el azt, amit pár száz éve Mátyás is csinált. Névtelenül beállnak a legalacsonyobb szintre, hogy ott bepiszkolva a kezüket megtudják mi is az igazi munka, mit gondolnak róluk a dolgozók és mire van szükségük a gördülékenyebb munkához.

Berendelve: mid-seasonre érkezik

Kanyecc mondja: A mai világban valahogy nem tudom elképzelni a tévéképernyőn.

tess mondja: Az alapkoncepció nem rossz, de sajnos pont olyan sansztalan, mint a társa.

Kommentáld!

CBS újoncok (7) – Arranged Marriage

 
Beküldte: tess 2009 May 20, 19:14-kor a(z) Upfront 2009: CBS témába.

Műfaj: Reality

Készítők: Dan Cutforth (Last Comic Standing, Project Runaway), Jane Lipsitz (Lst Comic Standing, Project Runaway)

Szereplők: —-

Stúdiók: Magical Elves Productions

Történet: Házasság szervező reality, ahol 3 pár szenvedésében gyönyörködhetünk, hogy vajon az igazit veszik el avagy sem.

Berendelve: mid-seasonre érkezik

Kanyecc mondja: Egyes nézőket minden bizonnyal vonzani fog a téma, főként a nőket, hiszen mindegyik álmai között ott van a tökéletes esküvő. Már csak ebből az okból a CBS a női nézőkre ment rá, mivel minket ugyan nem hat meg. Túlélési esélyről nem beszélnék. Szerintem lemegy az első évad és csókolom.

tess mondja: Reality a The Amazing Race és a Survivor mellé? Totál esélytelen, főleg hogy semmit sem lehet még róla pontosan tudni.

Kommentáld!

CBS újoncok (6) – The Bridge

 
Beküldte: tess 2009 May 20, 18:53-kor a(z) Upfront 2009: CBS témába.

16846_288012834015_97586489015_3623565_1244771_n[1]

Műfaj: Dráma

Készítők: Wendy Grean (The Best Years) lesz a producer, az írók pedig: Adam J. Shully, Alan Di Fiore (Da Vinci’s Inquest), Craig Bromell, Laszlo Barna (Da Vinci’s Inquest), Robert Wertheimer (Friday the 13th)

Szereplők: Aaron Douglas (BSG), Frank Cassini, Inga Cadranel (The Eleventh Hour), Michael Murphy (Tilt), Ona Grauer (The Collector), Paul Popowich (Angela’s Eyes), Stuart Margolin (The Rockford Files), Theresa Joy (Nip/Tuck, Testees)

Stúdiók: 990 Multi Media Entertainment Company, CBS Television Studios, CTV, E1 Entertainment, Jonsworth Productions

Történet: Egy elkötelezett és keménykezű rendőrből szakszervezeti vezető lesz, aki hatékonyan kíván fellépni a bűnözés és a korrupció ellen. Ehhez viszont saját munkatársain is át kell gázolni, mivel nem mindenki makulátlan. Vagy valami ilyesmi :)

Berendelve: 13 részre rendelték be, de csak mid-seasonbe érkezik.

Kanyecc mondja: Betörnek a kanadaiak az amerikai piacra? Most speciel az egyik South Park rész jutott az eszembe. A viccet félre téve, nem állunk messze a valóságtól. Tényleg jönni fog egy újabb kanadai sorozat. A hírt olvasván, nálam először az merült fel, hogy hova? …hozzák-e a Flashpoint szlotjára vagy inkább tartogatják az egyik kieső helyére? Előzetese alapján ígéretesnek tűnik, mint elődje és mivel krimisorozat volna, meg fogja állni a helyét a csatornánál. Én 40% túlélési eséllyel éltetném.

tess mondja: Kanadai sorozat, amihez a CBS csak a pénzt adta. Ezek szerint jövedelmező a kollaboráció, hisz a Flashpoint is így kerülhetett képernyőre. Ebből adódóan csupa ismeretlen a stábban és persze rengeteg eyecandy. Magával a műfajjal sincs sok gond, de valahogy az írókkal nem vagyok megelégedve. Van köztük olyan, aki utoljára a ’80-as évek végén alkotott maradandót. Ezek alapján meg persze a tipikus kanadai B-hatás miatt 10% a túlélési esélye.

Kommentáld!

CBS újoncok (5) – Accidentally on Purpose

 
Beküldte: tess 2009 May 20, 18:22-kor a(z) Upfront 2009: CBS témába.

0000059601_20090807153204[1]Műfaj: Többkamerás sitcom

Készítők: A creatori székben Claudia Lonow (Cashmere Mafia, The War at Home, Less Than Perfect), Gail Berman (Angel, Buffy), Lloyd Braun, a Pilot-ot Pamela Fryman (How I Met Your Mother, Just Shoot Me) rendezi.

Szereplők: Ashley Jensen (Ugly Betty, Extras, eredeti Eleventh Hour), Grant Show (Swingtown, Point Pleasant), Jenna Elfman (Courting Alex, Dharma & Greg), Jon Foster (Life As We Know It, Windfall), Lennon Parham (Park and Recreation), Nicolas Wright (The Business)

Stúdiók: BermanBraun, CBS Paramount Network Television

Történet: Hősnőnk Billie egy napra arra ébred, hogy véletlenül terhes lett egy egyéjszakás kaland után. A gond csak az, hogy az apa fiatalabb, mint ő, a főnöke pedig továbbra is fel akarja melegíteni a kapcsolatukat. Ja és persze Billie úgy dönt, hogy megtartja a babát.

Berendelve: 13 részre rendelték be és már ősszel jön a How I Met Your Mother utánra a hétfő esti 20:30-as slotba.

Kanyecc mondja: A CBS-nek megy a szitkom készítés. Nincs mese. Engem első olvasásra leültetett a sztorija elé. Ezért szeretjük mi őket, mivel eltérnek a megszokott „van egy család és foglalkozzunk annak a problémáival” felállásról. A készítők sorában Gail Berman, aki tess-nek a szívéhez nőt a Buffy-Angel által. 50% esélyt adok neki.

tess mondja: Őszintén szólva nem tudom, hogy egy ilyen erős sitcom mezőnyben mennyi esélye lesz a sorozatnak, de az tény, hogy a koncepcióban van valami. Bár ehhez hasonlót elsütött a FOX is a múltévben a The Return of Jezebel James-szel, de az csúfos kudarc lett. A stáb mindenesetre felemás és hát vannak érdekes húzások is. Gondolok az ex-Buffy/Angel producer Gail Berman-ra, aki sitcom téren eddig szinte teljesen szűz. Aztán ott van a Grant Show is, aki a Swingtown és a Point Pleasant macsós szerepei után hirtelen poénosra vette a figurát. Mindenesetre a lehetőség adott, hisz a HIMYM vezeti fel, de ilyen sitcom bázissal ez csak 30% túlélési esély.

Kommentáld!

CBS újoncok (4) – Miami Medical (aka. Miami Trauma)

 
Beküldte: tess 2009 May 20, 17:50-kor a(z) Upfront 2009: CBS témába.

miami-medical-team-kis

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Jeffrey Lieber (Lost), Jerry Bruckheimer (remélem, nem kell fel felsorolni), Jonathan Littman (CSI:NY, Eleventh Hour, Without a Trace), KristieAnne Reed (Eleventh Hour, Justice), a Pilot-ot Kenneth Fink (CSI) rendezi majd.

Szereplők: Elisabeth Harnois (Point Pleasant, One Tree Hill), Jeremy Northam (The Tudors), Lana Parrilla (Swingtown, Boomtown, Windfall), Richard Coyle (Coupling)

Stúdiók: Jerry Bruckheimer Television, Warner Bros. Television

Történet: Egy szakképzett és elit orvosokból álló csapatról szól, akik a legkritikusabb páciensekkel foglalkoznak csak, olyanokkal, akik egy hétköznapi orvos kezében biztosan meghalnának.

Berendelve: 13 részre rendelték be, de csak a mid-seasonben érkezik majd.

Kanyecc mondja: Igen erős szereplő- és a készítőgárdával büszkélkedhet a Miami Trauma. A Vészhelyzet búcsúzását követően újra megnyílt egy piaci rés, amit ki használhatnak a csatornák. Hiába megy manapság a Grey’s Anatomy és a Private Practice, mint kórházas sorozat, ez csak kettő, hol ott igény nagyon is lenne rájuk. A 2009/10-es idényben nem egy fog érkezni, aminek különösen tudunk örülni. Jeffrey Lieber művével csak annyi problémám lenne, hogy midseason-ben fog érkezni. 80%-os túlélési esélyekkel életetném.

tess mondja: Jerry Bruckheimer tuti tudhatott valamit, hisz a Without a Trace és az Eleventh Hour készítőit szépen rá is állította új projektekre, szóval a pörgés és az akció már most borítékolva van. Egyedül azt nem értem, hogy Jonathan Littman mi a fenét keres itt, mikor az ABC-s The Forgotten stábjában is osztja az észt. Ami miatt mindenképpen nézős lesz a Pilot az a Lost-os Jeffrey Lieber, akinek bizony fel kell mutatnia valami érdemlegest, míg a másik fontos tényező az roppant bájos eyecandy Elisabeth Harnois, akit a Point Pleasant óta nem láttam értelmes szerepben.

Mivel mid-season érkezik a sorozat egészen jó esélyei vannak, bár Bruckheimer pénzszórásától igen csak sok minden függ. A Pilot dönteni fog, de 55% az esélye a túlélésre.

Kommentáld!

CBS újoncok (3) – The Good Wife

 
Beküldte: tess 2009 May 20, 17:23-kor a(z) Upfront 2009: CBS témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Michelle King és Robert King (In Justice), David W. Zucker (Numb3rs), Ridley Scott (Numb3rs), Tony Scott (Numb3rs), a Pilot-ot Charles McDougall (Sex and the City, The Office) rendezi.

Szereplők: Archie Panjabi (Life on Mars), Chris Noth (Sex and the City, Law and Order: CI), Christine Baranski (Happy Family), Graham Phillips, Josh Charles (Sports Night), Julianna Margulies (ER, Canterbury’s Law), Matt Czuchry (Young Americans, Gilmore Girls)

Stúdiók: CBS Paramount Network Television, Scott Free Productions

Történet: Alicia Florrick-nak a hajdanán szebb napokat látott ügyvédnek le kell küzdenie a nyilvános megaláztatásokat, amiket férje szex- és politikai botránya okozott. A férj természetesen börtönbe kerül, míg Alicia-nak új életet kell kezdenie, így beáll egy Chicago-i ügyvédirodába, hogy 13 év után ismét a szakmában dolgozhasson…

Berendelve: 13 részre rendelték be, ősszel érkezik az NCIS spin-off mögé, vagyis kedd este 22:00-kor startol majd.

Kanyecc mondja: Ügyvédes sorozat? Ide vele! Újabb piaci rést talált magának a CBS. A Shark után igen csak megfeledkeztek róla, persze volt néhány próbálkozás más csatorna tájékán, de ezek mind kaszához vezettek. A Damages-t tudnám felhozni pozitív csalódásként. Mindenképpen nézős lesz, mert az ilyesmi érdekel. 80%-ot adok neki.

tess mondja: A CBS úgy fest, nem adja fel a jogi sorozatokkal való próbálkozást és a Shark örökségét követve egy újabb sikergyanús produkcióval állt el. A készítők sora több mint impozáns, hisz a blockbuster gyártó Scott fivérek szállítják az alapot, míg a főszereplő a Vészhelyzetből ismerős Julianna Marquiles. Marquiles amúgy 2 éve próbálkozott hasonló jogi drámával a FOX műsorán, de a Canterbury’s Law csúfosan elhasalt a mid-seasonben. Jah, és majdnem el is felejtettem, hogy van nekünk még egy Mr. Big-ünk is!!!

A felvezetés adott, a stáb remek, a jogi drámák meg mostanság nem szoktak unalmasak lenni. Ha sikerül még valami épkézláb átívelő szálat is belevinni, akkor meg nem is lesz teljesen random móka. 70% a túlélési esélye, de azt még mindig nem értem, hogy miért nem valamelyik Scott gyerek rendezi a Pilot-ot.

Kommentáld!

CBS újoncok (2) – NCIS: Los Angeles

 
Beküldte: tess 2009 May 20, 16:53-kor a(z) Upfront 2009: CBS témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Shane Brennan (NCIS, Stingers), a Pilot-ot Tony Wharmby (Bones, The X-Files) rendezi.

Szereplők: Chris O’Donnell (Grey’s Anatomy), Daniela Ruah (The Guiding Light), LL Cool J (In the House), Louise Lombard (CSI), Peter Cambor (Notes from the Underbelly)

Stúdiók: CBS Paramount Network Television

Történet: A népszerű NCIS spin-off sorozata, amiben az OSP hivatal működésébe nyerhetünk bepillantást. A hivatal profilja a veszélyes megfoghatatlan bűnözők begyűjtése és a nemzetbiztonságra ártalmas támadások elhárítása…

Berendelve: 13 részre rendelték be és közvetlenül az NCIS-t követi ősztől a kedd esti 21:00-ás sávban.

Kanyecc mondja: Most komolyan azt kérdezitek tőlem, hogy van-e valamicske esélye a túlélésre. Egyértelmű befutó lesz vazze, mert az NCIS penge egy sorozat. Az lett volna a pláne, ha egymás alá adják a lovat, azaz az eredeti vezetné fel a fiacskáját. Csupa híres neveket láthatunk a szereplőgárdában. Itt inkább az lesz a kérdés, hogy hányadiknak kapja meg a teljes évadra szóló berendelését.

tess mondja: Tuti siker lesz, nincs mese! Alapból megkapta az NCIS-t felvezetőnek, a szereplők közt olyan nevek sorakoznak, mint a hajdani rap mogul LL Cool J, vagy a filmes Chris O’Donnel, hogy a CSI-s eyecandy Louise Lombard-ot meg sem említsem. ÉS persze az egész mögött Shane Brennan csücsül, most komolyan, ezt el lehet baszni? 100% a túlélési esélye, beton biztos, hogy 22 részes lesz az évad.

Kommentáld!

CBS újoncok (1) – Three Rivers

 
Beküldte: tess 2009 May 20, 16:34-kor a(z) Upfront 2009: CBS témába.

tr-promo-22[1]Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Carol Barbee (Jericho, Swingtown), Carol Fenelon, Curtis Hanson, a Pilot-ot Dan Attias (Big Love, House) rendezi.

Szereplők: Alex O’Loughlin (The Shield, Moonlight), Christopher J. Hanke, Daniel Henney, Joaquim de Almeida (Wanted, Crusoe), Julia Ormond (CSI:NY), Justina Machado (1-800 Missing, Six Feet Under), Katherine Moennig (Young Americans, The L Word)

Stúdiók: CBS Paramount Network Television

Történet: Kórházsorozat, de az ígéretek szerint egészen más szemszögből, mint amit eddig megszokhattunk. A történet középpontjában a szervátültetések lesz, melyet az orvosok, a páciensek és az adományozók szemszögéből is körbejárnak.

Berendelve: 13 részre rendelték be, ősszel érkezik a vasárnapi 21.00-ás slotba, ahol is a The Amazing Race vezeti majd fel.

Kanyecc mondja: Hidegen hagynak manapság a kórházas sorozatok. Mondjuk az NBC-s Mercy kicsit megmozgatta a fantáziámat, a Scrubs meg azért, mert olyan örült humora van, de ezt leszámítva, se ER-t, se Grey’s Anatomy-t, se Private Practice-t, se stb. nem nézek. Hiába ígértek valami újat, szervátületésre mindenki tudja, mennyit kell várni. Ezt mégis hogyan akarják orvosolni? Vagy miképpen. Halott a sztori. 10%, hogy az ötödik részt követően elvérzik vagy ha nem is, akkor 40%-ot veszít a nézettségéből.

tess mondja: CBS és a kórházsorozatok? Na, erre tuti benevezek, mivel a „nagyi adó” profilja teljes mértékben a krimi műfajra állt rá. Őszintén megvallva nem sok esélyt jósolok neki, hisz a szereplők zöme ismeretlen vagy újonc, persze azért egy Julia Ormond beficcen, de hát ez nem jelent semmit. Az egyik Jericho-s producer meg semmire sem garancia, szóval látatlanban 15% a túlélési esélye.

2 Hozzászólás

free web stats