The CW újoncok (4) – Life UneXpected (aka. Parental Discretion Advised (aka. Light Years))

 
Beküldte: tess 2009 May 21, 19:08-kor a(z) Upfront 2009: The CW témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Liz Tigelaar (Brothers & Sisters, What About Brian), a Pilot-ot Gary Fleder (October Road) rendezi

Szereplők: Austin Basis, Britt Robertson (Swingtown), Kerr Smith (Dawson’s Creek, Justice), Kristoffer Polaha (Valentine, Miss/Guided), Shiri Appleby (Roswell, ER)

Stúdiók: CBS Television Studios

Történet: A 15 éves Lux nevelőszülőktől nevelőszülőkig élt, amíg egyszer úgy nem dönt, hogy önállósítja magát és a saját kezébe veszi az életét. Ezalatt pedig azt érti, hogy az egyik barátjával elkezdi megkeresi az igazi szüleit…

Berendelve: 13 részre rendelték be, de csak a mid-seasonben érkezik.

Kanyecc mondja: Abszolút kétesélyes. Noha sok közöm nem volt a Swingtown-hoz, azért kíváncsi lennék rá, hogy mit alakított annak idején benne Britt. A sztori ütött-kopott, sok jövőt előtte se látok. 30% esélyt adok neki.

tess mondja: Nem tudom miért, de valahogy ennek az egész produkciónak olyan erőltetett a hangvétel. Nyilvánvalóan a CW az ígéretes sorozatokat ősszel mutatja be, szóval ez csak amolyan „mi lenne ha” produkció. Amellett a 3 „nagy” a budge jelentős részét is megzabálja, szóval nincs sok esélye. Részemről 20% a túlélési esélye, de Shiri Appleby miatt mindenképpen nézős lesz.

FERCSA mondja: Ha azt nézzük milyen sorozatokat rendelt be a CW e mellett, akkor rögtön lejön ,hogy ez csak egy “töltelék”. A videók alapján a kiscsaj aranyos, Appleby a Roswell óta belopta magát a szívemben. Az első pár rész biztos bevállalos aztán meglátjuk.. 25%

1 Hozzászólás

The CW újoncok (3) – Vampire Diaries

 
Beküldte: tess 2009 May 21, 18:43-kor a(z) Upfront 2009: The CW témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Julie Plec (Kyle XY) és Kevin Williamson (Hidden Palms, Dawson’s Creek), Bob Levy (Gossip Girl), Leslie Morgenstein (Gossip Girl), a Pilot-ot Marcos Siega (Cold Case, Dexter)

Szereplők: Candice Accola, Ian Somerhalder (Lost, Smallville), Katerina Graham, Kayla Ewell, Michael Trevino (Cane, The Richies), Nina Dobrev (Degrassi: The Next Generation), Paul Wesley (Everwood, Army Wives), Sara Canning, Steven R. McQueen (Everwood), Zach Roerig (As The World Turns, Friday Night Lights)

Stúdiók: Alloy Entertainment, Warner Bros. Television

Történet: A történet L.J. Smith azonos című könyvén alapszik, amiben egy testvérpár a 17 éves Elena és 15 éves öccse épp próbálják megemészteni szüleik elvesztését, aki egy autóbaleset áldozatai lettek. Az iskola közeleg és mivel Elena igen népszerű volt a suliban még nagyobb teher elé néz. Ekkor bukkan fel a színen Stefan, akiről kiderül, hogy már évszázadok óta békés vámpír. Nem úgy mint a testvére, aki egy tipikusan agresszív és vérszomjas vámpír. Kettejük harcát mutatja be a sorozat, ami Elena és barátai lelkéért folyik…

Berendelve: 13 részre rendelték be és stílusosan a Supernatural-lal egy napon kapott helyet, vagyis csütörtök este a 21:00-ás sávban.

Kanyecc mondja: Vámpírsorozatokból soha sem elég. Ha sikerül hoznia a True Blood színvonalát, akkor lesz esélye a tovább élésre. Vannak ígéretes nevek, azonban meg kell jegyeznem valami: Nem vagyok nagy rajongója az ilyen témáknak. Annak idején még a Moonlight-ra se neveztem be, mert mind ugyanarról szól. A véréhségről. 20% esélyt adok neki.

tess mondja: Igen csak érdekes párviadal lesz még ebből, hisz a Melrose Place tuti befutó, szóval vagy a The Beautiful Life vagy a Vampire Diaries lesz a másik szerencsés. Kevin Williamson ugye félisten a műfajban és az a pár Gossip Girl-ös producer sem kutya. Ian Somerhalder meg ismét rosszfiú lesz, szóval még szép, hogy várós. Az alapkoncepció szintén érdekes, bár az is igaz, hogy mostanság a vámpíros téma nem fekszik a nézőknek. Részemről 60% a túlélési esélye, de itt most nem a teljes évadról beszélünk már, azt ugyanis tuti mind a 3 tini-dráma megkapja. Itt már a szezon végi kaszáról van szó. Misha Barton vs Kevin Williamson, na akkor melyiket szeressük?

FERCSA mondja: A Twilight óta kicsit felkapott ez a vámpír téma, főleg a tízenéves csajok körében. Én rendkívül optimista vagyok a sorozattal kapcsolatban. A stáb szintén impozáns Kevin Williamsonnal az élen; úgye emlékeztek még? Scream(Sikoly) trilógia? ami hamarosan Quadrology lesz, mellette említésre méltó még a Dawson’s Creek és a Hidden Palms is úgyhogy szinte minden adott, részemről mivel eddig nem adtam 66 felett igy 60%.

1 Hozzászólás

The CW újoncok (2) – Melrose Place

 
Beküldte: tess 2009 May 21, 18:06-kor a(z) Upfront 2009: The CW témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Darren Swimmer (Smallville) és Todd Slavkin (Smallville), a Pilot-ot Davis Guggenheim (Deadwood) rendezi.

Szereplők: Ashlee Simpson-Wentz (7th Heaven), Colin Egglesfield (All My Children), Jessica Lucas (90210, Life As We Know It), Katie Cassidy (Supernatural, Harper’s Island), Michael Rady (Swingtown, Greek), Shaun Sipos (Shark, Complette Savages), Stephanie Jacobsen (The Sarah Connor Chronicles)

Stúdiók: CBS Television Studios

Történet: A klasszikus ’90-es évekbeli tini sorozat remakeje modern és persze szexi verzióban. Ezzel szerintem mindent el is mondtam!

Berendelve: 13 részre, ősszel érkezik a 90210 mögé a kedd esti 21:00-ás slotba.

Ellenfelek: NCIS: Los Angeles (CBS), The Biggest Loser (NBC), Dancing With the Stars Results Show (ABC), So You Think You Can Dance (Fox).

Kanyecc mondja: Nagyon várós lesz. Az egyik legvártabb újonc a következő idényben, amilyen volt a 90210 az előzőben. Kíváncsi leszek, mire fogja vinni vele a The CW. Mennyi évadot fog megélni, mert igen, én már hosszú távban gondolkodom vele. Abszolút befutó. Nincs mit ragozni rajta.

tess mondja: A CW tuti alkalmazza a siker receptétjét, vagyis szemtelenül szexi és fiatalos lesz, meg persze csillogó. Az egykori Smallville producerek meg remélhetőleg korrekt kis alapanyagot szállítanak majd. Nincs mese, tuti 100% a túlélési esélye. Egyébként érzésem szerint a CW most erre a sorozatára verte el a legtöbb pénzt, szóval a durva kampány már most borítékolva.

FERCSA mondja: Ez egy akkora kúlt sorozat, amely meghatározó volt fiatalabb koromban, úgyhogy nem érdemes esélyt latolgatni. Emlékszem mindig vártam a vasárnap esti adásokat az HBO-n. Kíváncsi leszek hány szereplőt tudnak visszarángatni.. ami már biztos ,hogy Amanda elsőre nem vállalta, de talán később :P Nagyon bírnám ,ha Katie Cassidy-re ráhúznának egy Amanda stílusú személyiséget, a csaj már így is a szívem csúcske..

2 Hozzászólás

The CW újoncok (1) – The Beautiful Life: TBL (aka. The Beautiful Life)

 
Beküldte: tess 2009 May 21, 17:43-kor a(z) Upfront 2009: The CW témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Adam Giaudrone (Swingtown), Ashton Kutcher (That ’70s Show, Punk’d), Carol Barbee (Swingtown, Jericho), Jason Goldberg (Miss/Guided, Beauty and the Geek), Karey Burke (Miss/Guided), Mike Kelley (Swingtown, Jericho, The O.C.), a Pilot-ot Christian Duguay rendezi.

Szereplők: Ashley Madekwe (Secret Diary of the Call Girl), Ben Hollingsworth, Corbin Bleu, Elle Macpherson, Jordan Woolley (As The World Turns), Mischa Barton (The O.C.), Nico Tortorella, Sara Paxton (Summerland)

Stúdiók: CBS Television Studios, Katalyst Films

Történet: Két tinédzser bekerül a siker és a csillogás világába, vagyis a modell szakmába, ahol aztán gyorsan rá kell jönniük, hogy nem is olyan fényes az ottani élet.

Berendelve: 13 részre rendelték be, ősszel érkezik stílusosan az America’s Next Top Model mögé, vagyis szerda este a 21:00-ás sávba.

Ellenfelek: Criminal Minds (CBS), Law & Order: Special Victims Unit (NBC), Modern Family (ABC), Cougar Town (ABC), Glee (Fox).

Kanyecc mondja: Újabb tinisorozat, amelyben ott van Mischa Barton a The O.C.-ből. Na, erre már csak azért leszünk kíváncsiak, mert megkapta a lehető legjobb felvezetést. Mint olvashattátok, modellek tini modellek életéről fog szólni, na meg a sötésebbikről, amit az ANTM-nél nem igazán látunk. Poént félre téve, szerintem kilóg a sorból. 25% esélye van.

tess mondja: Teljes Swingtown és Miss/Guided uralom a stábban, ami így elsőre nem valami meggyőző. Persze van egy Aston Kutcher is, akinek ugye arany keze van, de mostanság igen gyakran félrenyúl. A szereplők is teljesen ismeretlenek, de legalább szemtelenül fiatalok és szépek. Misha Barton meg ugye adja magát. A gond csak az, hogy a CW mezőnye igen csak erős tini-dráma téren, szóval valakinek tuti buknia kell. 50% a túlélési esélye.

FERCSA mondja: Én se vagyok túl bizakodó, bár a téma mindig is érdekelt és van egy Elle Macpherson-unk és egy Mischa Barton-unk, így akad egy kis remény. Ahogy láttam a videókban Mischa megint témánál lesz, mert egy drogos picsát kell alakítania.. Az esélyekről, a jó felvezetés miatt kap 60%-ot.

Kommentáld!

free web stats