Plakátba zárva: Wilfred – 3. évad

 
Beküldte: tess 2013 June 2, 14:46-kor a(z) Upfront 2007: NBC,Vizuális egyveleg témába.

Bevallom az elején abszolút nem gondoltam volna, hogy az FX a drámák mellett a sitcom műfajában is remekelni tudjon, de az utóbbi pár évben erre sikeresen rácáfolt. Kiváltképp igaz ez Jason Gann remake sorozatára a Wilfred-re, ami az utóbbi évek legjobb ongoing komédiájává lépett elő. Na jó, ott van ugye a Legit, szóval akadnak már trónkövetelők is, de azért, amit a Gann-Wood duó véghezvitt az 1. évadban az maga volt a tökély. Most meg lassan már a 3. évad kezdődik, szóval tipli sürgősen pótolni az elmaradásokat, már ha valakinek még van ilyen.

Kommentáld!

NBC újoncok (8) – World Moves

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 10:04-kor a(z) Upfront 2007: NBC témába.

MŰFAJ: Unscripted/Reality
KÉSZÍTŐK: Randy Jackson (American Idol), Rob Lee, Howard Schwartz, Karen Schwartz, Harriet Sternberg
STUDIÓ: Warner Horizon TV

SZTORI: A világ minden részéről jönnek táncosok, hogy egy “big-game” keretében megmérettesenek. Természetesen a zsűri és a szavazatok lesznek a döntők, aki szintén a világ minden részéről érkeznek.

tess mondja:
Hááát! Na ez megint nem az én kategóriám, de már eleve nem is jósolok neki nagy jövőt. Ez a világ minden részéről jövünk, olyan megalomániát kelt. Ez lesz a sorozat veszte is, mivel vagy nem lesz megalománia vagy pont, hogy lesz, de ezzel együtt növekszik a gyártási költség is. Így kemény 10% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Hol is az a távirányító… Talán a leggyorsabb cancelt neki adnám. Semmi értelmet nem látok benne! Adjunk neki 5% esélyt.

Fercsa mondja: Ez olyan megatánc szerűség? mert nem vagyok egy táncikálos típus vagyis igen, de nem a hagyományos formába nálam gondolkodás nélküli csatorna váltás lenne, de gondolom Eszternek meg biztos bejönne :P ilyen előítéletekkel mit jósoljak neki? kap egy duci O%-ot :D

2 Hozzászólás

NBC újoncok (7) – Lipstick Jungle

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 9:53-kor a(z) Upfront 2007: NBC témába.

lipstick_jungle_upfront.jpg
MŰFAJ: Mid-season dráma
KÉSZÍTŐK: Deann Heline, Eileen Heisler (Three Sisters, How I Met Your Mother), Candace Bushnell (Sex and the City). Annyi szent, hogy vicces lesz és makacsul nőies is, hisz a Sex and the City készítője is itt van.
STUDIÓ: NBC Universal TV
RENDEZŐ: Gary Winick (13 Going on 30)

SZEREPLŐK: Kim Raver (24, The Nine), Brooke Shields (Nip/Tuck, Suddenly Susan), Lindsay Price (Pepper Dennis, Beverly Hills 90210), Julian Sands (24), Chris Wiehl (Love Monkey), David Alan Basche (United 93, Three Sisters), David Norona (Six Feet Under, In Case of Emergency). Akárhogy is nézzük eddig talán ez a legdurvább casting a csatornánál.

SZTORI: 3 magas beosztású barátnő, akik próbálnak minnél sikeresebben boldogulni a magánéletben és az üzletben is. Ez persze sok buktatóval és csalódással jár és persze némi humorral is.

BEHARANGOZÓ: Az egyetlen jelenet amit kaptunk olyan nőiesen pitiáner problémákat feszeget, szóval csak csajoknak! Sajna eddig semmi eyecandy kinézet, ami azért gáz ilyen nők mellett. A stuff itt tekinthető meg.

tess mondja: Az eddigi legimpozánsabb casting minden téren. A szereplők is szexik, a készítők mérlege meg hibátlan, így nem lehet gond vele. Látszólag! Az NBC péntek este 22.00-ra tolta, ami ugye egyenlő a halállal. Így akármennyire is várom csak 35% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Csajos sorozat, nem csak csajoknak! Én inkább, így fogalmaztam volna, de ízlések és pofonok. Hát nekem nem igazán nyerte el tetszésem a Szex & New York, de a Meni n Trees már inkább. Meglátjuk. A szereplőgárda tényleg erős, mindentéren. 50% esélyt adok neki.

Fercsa mondja: Váóó egy újabb csajos sorozat. Már azt hittem megtaláltam a Sex és New York utodját a Men in Trees-be, de asszem itt van amire vágytam :D ilyen bigékkel már elnézést a nőnemű olvasóinktól, de totálisan adott minden és a háttérre se lehet egy kivatni valóm se.. Péntek estéről annál inkább igaz a csajok inkább otthon ülősebbek ilyen tájt a férfiak meg valszeg focit néznek.. hát a fene se tudja én bizom benne az NBC belátja majd és átrakja más időpontra, ennek ellenére nálam min. 66%

Kommentáld!

NBC újoncok (6) – The IT Crowd

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 9:37-kor a(z) Upfront 2007: NBC témába.

the_it_crowed_upfront.jpgMŰFAJ: Comedy
KÉSZÍTŐK: Joe Port (Just Shoot Me), Moses Port (Just Shoot Me), Joe Wiseman (Mad About You), David Guarascio (Mad About You), Gail Mancuso, Graham Lineman, Steve Tao
STUDIÓ: NBC Universal TV, FremantleMedia North America
RENDEZŐ: Gail Mancuso

SZEREPLŐK: Joel McHale (The Soup), Jessica St. Clair (For Your Consideration), Richard Ayoade (az angol IT Crowd-ból), Rocky Carroll (Invasion)

SZTORI: A történet ismét egy remake, de ezúttal a 2006-os angol szériából. A komédia a Channel 4 terméke, mely 6 rész élt meg eddig. A 2. évad berendelve tudtommal, de még mindig semmi.
A történet szerint ismét számtech buzikat kapunk egy szük kis irodába, akiket mindenki csak szipolyózni akar.

tess mondja: Tipikusan a sitcom nem a kedvenc műfajom, az angol meg pláne nem. Persze az tény hogy sokkal viccesebb, de valahogy olyan sablonos. Mindenesettre bíztató, hogy a munkálatokban az angol sorozat 2 meghatározó készítője is részt vesz, mitőbb a szereplők közt is feltűnik egy angol. A készítők ezek szerint nagyon is komolyan gondolják az egészet, míg az NBC kevésbé. Mid-seasonben 6 rész háááttt, ez kb olyan 10% túlélési esély.

Kanyecc mondja: Nekem már az eredeti is bejött, szóval meglesem a premiert. Remélem nem basszák el az amcsik, mint olyan sok mást. Mindenesettre én hülyeségnek találom, bevenni a sorozatba egy olyant, aki szerepelt az angolban is! Ez már, így félvérűnek is tekinthető. Kellemes meglepetés, hogy egy Invasion-ös is feltűnik a sorozatban, hiszen tudni illik én nagy fanja voltam még anno neki. Mivel midseasonról van szó, a hat rész garantáltan le fog menni, hiszen az NBC nem szitkom kaszás, így 75%-os a túlélési esélye!

Fercsa mondja: Az angol részek után szerintem van benne valami, igaz a poénok már előre levehetők voltak, de hétvégenkénk késő reggeli közbe nem is kellett más egy jónaphoz. Az pozitívum volt az elődnél, hogy néha kimozdultak az iroda legmélyebb bugyraiból. Részemről kerek 33% :D

Kommentáld!

NBC újoncok (5) – The Singing Bee

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 9:18-kor a(z) Upfront 2007: NBC témába.

MŰFAJ: Unscripted/Vetélkedő
KÉSZÍTŐK: Phil Gurin (Miss USA, Weakest Link), Robert C. Horowitz (Battle of the Network Reality Stars)
STUDIO: The Gurin Company, Juma Entertainment

SZTORI: Amolyan karaoki játékról van szó, melyben egy zenekar lesz a társaságunk. Azonban a zenekart elég béna emberek alkotják, így néha néha megállnak, ami persze nem jelenti azt, hogy nekünk is meg kellene állnunk.

tess mondja: Nálam a hasonszörű vetélkedők alapból el vannak kaszálva. A shownak egy az egyben bizonyítania kell, különben nagyon ronda világ lesz. Így olyan 10% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Na erre már most kíváncsi vagyok! Nem tudom miért, de kissé Hajós András műsorára emlékeztet! Abban szerepelt egy olyan gyerek, aki bár milyen szót rapbe foglalt. És amint láthatjuk, majd nem itt is hasonló a helyzet – kivéve kinek melyik stílus jön be!. Poénos lesz, azt már most tudni lehet. Nem adok sok esélyt neki, de hajrá! Még mindig bizakodó vagyok, így legyen 40% a túlélési esélye!

Fercsa mondja: Tipikus állítsd ki a balfékeket és röhögj rajtuk szituáció, részemről tuti -1 néző :D

Kommentáld!

NBC újoncok (4) – Life

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 2:32-kor a(z) Upfront 2007: NBC témába.

life_upfront.jpgMŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: David Semel, aki anno még a Windfall című NBC buktában tevékenykedett és két számomra noname társa Far Shariat és Rand Ravich
STUDIÓ: NBC Universal TV
RENDEZŐ: David Semel, egyébként ő rendezte a Heroes Pilotját is

SZEREPLŐK: Damian Lewis (Band of Brothers), Melissa Sagemiller (Sleeper Cell), Sarah Shahi (The L Word), Adam Arkin (Chicago Hope, Boston Legal), Robin Weigert (Deadwood)

SZTORI: A sorozat középpontjában egy elitélt rendőr áll, aki ártatlanul kerül a sitre és tölti le a büntetését. Szabadulását követően újra visszatér a rendőri kötelékbe, de ezt nem sokan nézik jószemmel. Emellett hősünk a szokásos napi feladatok mellett el kezd nyomozni az egykori börtönbe juttatói után is.

BEHARANGOZÓ: Istenem de sokszor láttam már hasonlót! Mindazonáltal egyenlőre a Raines-hez tudnám hasonlítani. A stuff itt nézhető meg.

tess szerint: Tipikus nyomós sorozat, szóval alapból nem sok esélye van. Nálam meg főleg nem. A beharangozót nézve totál Raines, de csak az abszúrd helyzetek miatt. Nem hinném, hogy mélyebb mondanivalója lesz, azt meg végkép nem hogy normális ügyek is lesznek benne. A múlt utáni nyomozást meg valószínűleg letudják pár részben. Így összeségében van kemény 15% túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Érdekes egy szituáció. A történet tényleg a Raines-re emlékeztet, de majd meglátjuk. Egy CSI ellen biztos nem lesz esélye, és abban is biztos vagyok, hogy a nézettségi lista közepén/végén fog majd elhelyezkedni. Azonban, ha Prison Break-es beütésűre megcsinálnák – azaz jó kis összeesküvés elmélet style-ra – akkor tutkon befutna, de így csak 20% esélyt adok neki a túlélésre, mivel egy unalmas estés sorozatra emlékeztet, így látatlanba!

Fercsa mondja: Szerintem tipikus töltelék sorozat lesz, biztos vagyok benne, hogy második évad tuti nem lesz belőle.. :D kemény 10%-ot kap tőlem.

Kommentáld!

NBC újoncok (3) – Journeyman

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 2:07-kor a(z) Upfront 2007: NBC témába.

journeyman_upfront.jpg
MŰFAJ: Dráma
KÉSZÍTŐK: A The West Wing-ből már jól ismert alkotópáros Kevin Falls és Alex Graves. Nos ha tovább viszik az Elnök emberei stílust, akkor bizony itt jókora drámát kapunk, ami nem jelenti feltétlenül azt hogy szerializált drámával van dolgunk. Vagy mégis? Graves egyébként ebben az évben a The Nine munkálataiban vett részt, míg Falls a Shark-éban.
STUDIÓ: 20th Century Fox TV
RENDEZŐ: Alex Graves

SZEREPLŐK: Kevin McKidd (Rome), Gretchen Egolf (The Namesake, Martial Law), Moon Bloodgood (Day Break), Reed Diamond (Homicide), Charles Henry Wyson

SZTORI: Dan Vasser egy San Francisco-i újságíró, aki megmagyarázhatatlan okokból képes az idő utazásra. Ezen küldetései során mások hibáit javítja ki, melyek hatással lesznek a jelenre is. A sok utazgatás során aztán rábukkan régi szerelmére is, ami csak tovább nehezíti nem éppen egyszerű életét.

BEPILLANTÁS: Némi képsor a link mögött, de egyenlőre ne várjunk tőle csodát!

tess mondja: Egyértelműen az NBC legújabb sikervárományosa főleg, hogy a Heroes után van. Mellesleg a külföldi fórumok is ezt a sorozatot karolták fel a legjobban csak nehogy koppanás legyen belőle. Hasonló sorozatként tudom ajánlani a Quantum Leap-et, ami igazi siker lett, de ellenpéldának ott a Day Break is. Tutira veszem, hogy szerializált lesz, szóval az első pár rész sorsdöntő lehet. Egyébként ha engem kérdeztek manapság ez a téma nem valami sikeres. Elég csak a balul sikerült filmes próbálkozásokat nézni. Így a sorozatnak olyan 40% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Olyan Day Break style íródik le így első látásra, csak újságírós változatban. Ez még okés is lenne, de minek oda az a csaj?! Minden sorozatot, muszáj bebolondítani unalmas szerelmi szálakkal? Remélem, faszán felspécizik ezt a tért, mert különben én dobom. A Heroes felvezetés bíztatóan hangzik, már csak az a kérdés, hogy az NBC hogy érez a Pilot iránt: 1) Azért teszi erre az időre, mert bízik benne, 2) avagy azért mert nem! A Heroes miatt 60% a túlélési esélye!

Fercsa mondja: Egy sci-fi dráma amelyet a Heroes vezet fel.. kérdem én kell ennél több? igaz csak 13 epizódra rendelték be, de ez még képlékeny, úgye nagyban függ mit hoz majd az első pár rész után. Én személy szerint bizakodó vagyok és ahogy látom az NBC is mindent megtesz a sorozatért szóval részemről 65% hogy talpon marad.

Kommentáld!

NBC újoncok (2) – Chuck

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 1:48-kor a(z) Upfront 2007: NBC témába.

chuck_upfront.jpgMŰFAJ: Dráma/Komédia alias Dramedy
KÉSZÍTŐK: Josh Schwartz a jelek szerint megunta a FOX-nál az állandó baszogatást és csatornát váltott. A The O.C. nek hála azóta jóbarátja az ügyeletes látványguru McG is vele tart, így ismét együtt a siker csapat. No de kérem és hol marad a beígért O.C. spin-off sorozat. Pedig már úgy bele éltem magam! Valamint van még egy szinte teljesen névtelen Chris Fedak-unk és a Supernatural-ból ismerős Peter Johnson.
STUDIÓ: Warner Bros. TV, Wonderland Sound & Vision
RENDEZŐ: McG, szerintem nem fogunk benne csalódni!

SZEREPLŐK: Zachary Levi (Less Than Perfect), Adam Baldwin (Firefly), Sarah Lancaster (What About Brian), Yvonne Strzechowski, Joshua Gomez (Without a Trace), Natalie Martinez (Fashion House)

SZTORI: Egy PC buzi kis srác egy véletlennek hála hatalmas tudásanyagra tesz szert, ami nélkülözhetetlen az állambácsinak is. Így barátunkból egyből két lábon járó lexikon lesz, aki mellesleg még állambácsi hasznára is lehet. Ennek fejében kap is magamellé két ügynököt.

tess mondja: Sajna nem találtam hozzá semmi beharangozót, így kissé nehéz elképzelni. Tutira veszem, hogy egy jóadag helyzet komikum lesz benne, de a prímet akkor is a geek és az ügynök ellentét viszi majd. Amúgy a készítők miatt kötelező program már most, de ne feledjük a nagyok is hibázhatnak. Gondolok itt Jerry B. papa E-Ring-jére. Így kissé vannak kétségeim a sorozat sorsát illetőleg, főleg hogy a Bionic Wohman-nel megy majd egy napon. Úgy is mondhatjuk a két újonc közül valaki itt el fog vérezni, 35% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Hát, erre most mit mondjon egy informatikus?! :D Kíváncsian várom, még is mit hoztak össze a fejesek! McG neve bíztatóan hangzik, hiszen jó pár kafa sorozatot csinált már az elmúlt időben, mint pl.: a Fastlane, ami az egyik kedvencem is volt. Bár itt ne számítsunk: semmi ilyen akciójelentre, de akkor is bizakodó vagyok. Az ötlet teljes mértékben friss/új! Még egy plusz pont. 75%-os túlélési esélyt adok neki!

Fercsa mondja: Mint kockafej a történet már közelebb áll hozzám és a stábbal sincs semmi kivetni való inkább ellenkezőleg örülek Josh-nak és McG-nek, hogy talán sikerül kiszakadniuk egy kicsit a tini világból. Én kiváncsian várom. Értékelésem legyen valamivel több mint 50% ,mert igaz én a Bionic-nak nem sokat esélyt adok, de úgy veszem észre nagyobb hypot kapott..

Kommentáld!

NBC újoncok (1) – Bionic Woman

 
Beküldte: tess 2007 May 15, 1:16-kor a(z) Upfront 2007: NBC témába.

bionic_wohman_upfront.jpgMŰFAJ: Dráma/Akció-Kaland
KÉSZÍTŐK: David Eick a Battlestar Galactica atyaúristene, aki könnyedén szakíthat a sci-fivel, ha összejön ez a project. A készítők közt van még Bruno Heller (Rome) és a két bukott angyal Jason Smilovic és Michael Dinner, akik alig egy éve a Kidnapped munkálatain dolgoztak. Csodálom, hogy az NBC még bízik bennük!
STUDIO: NBC Universal TV
RENDEZŐ: Michael Dinner

SZEREPLŐK: Michelle Ryan (EastEnders), Miguel Ferrer (Crossing Jordan), Chris Bowers (Rescue Me), Will Yun Lee (Thief), Mae Whitman (Arrested Development), Molly Price (Third Watch), Katee Sackhoff (Battlestar Galactica)

SZTORI: Anno a ’70-es években ment az eredeti változat az ABC műsorán, ahol 3 évadot élt meg a sorozat. Az NBC most ennek a retronak ad egy új köntöst, ami az ugyancsak népszerű képregény őrületnek kedvez. A történet szerint ugyanis Jammie Sommers egy tragikus balesetnek hála súlyosan megsebesül. Életét csak egy titkos technológia képes megmenti, ami viszont rendkivűli erőkkel ajándékozza meg. Újdonsült szuperhősünk erejét pedig a jó érdekében hamarosan be is veti. Hát nem szép!

tess mondja: Mivel a sorozat szerdán indul a Life-val egyetemben tutira van legalább 50% túlélési esélye. A sorozat mellett szól még a Heroes sikere és a BSG tisztelete. David Eick mint már megmutatta ért a drámához, míg Katee Sackhoff (Starbuck) a szarkeveréshez és a kegyetlen feszültséghez. Mindenesetre szerintem a CGI lesz itt a vízválasztó. A Mercy Reef is baró lett volna, de piszok rondára sikeredett. Így összességében 65% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Valahogy amondó vagyok, hogy ez a téma már nem igazán tud lekötni! Ha, hasonló világmegmentős sorozatot akarok nézni, ott a Heroes, vagy a Painkiller Jane! A Sci-fi Channel szakterülete ez a tér, és legyen is az övüké továbbra is. Szerdai időpont mindenesettre kedvező, mint ahogy Starbuck megnyerő külseje is, így 50+1% a túlélési esélye.

Fercsa mondja: így elsőre nekem a sztori lerágott csontnak tünik, de mit várjunk egy feldolgozástól? a szerdai felvezetéséről ne is beszéljünk.. az viszont tény, hogy a háttérben vannak akik már letettek valamit az asztalra (stáb, szereplők együtt véve) szóval idővel majd kiderül. Én messze nem vagyok olyan optimista, mint a többiek.. inkább nem is írom hány százalékot jósolok neki :P

Kommentáld!

free web stats