Invasion 1.15 – The Nest

 
Beküldte: Kanyecc 2006 September 13, 21:26-kor a(z) Invasion témába.

invasion_115.jpg
Premier:
2006/2/15
Írta: Julie Siege, Shaun Cassidy
Rendezte: Lawrence Trilling

Kira nem bírja tovább a tudatlanságot, és hogy apja eltiltja mindenkitől, aki számára a legfontosabb, ezért elmegy, hogy ő is hibrid legyen. A tónál azonban nem a különös szörnyre akad, hanem Derek-re és Christina-ra. Elmennek egy kicsit szórakozni, melyből egy gyilkosság lesz Christina részéről. Kira megijed, ám a lány nem engedi el és a vízbe kell mennie. Tomék már a vízből húzzák ki, mikor rátalálnak. Russell meg akarja tudni, Mariel-lel mi történt, mivel a gyerekeiknek már szeretnék elmondani az igazat. Ám a valóság, az hogy az anya egy méhfészek, ami nem sokára utódoknak ad, majd világot.

This entry has a rating of 5

1 Hozzászólás

ABC elé mentek…

 
Beküldte: Kanyecc 2006 June 28, 13:46-kor a(z) Hírek,Invasion témába.

saveinvasion.jpg
Az Invasiont az ABC már az Upload előtt törölte, ezért a rajongók harcba indultak a folytatásért, ami mára világméretű lett! Külön oldalon gyűjtik a petíciókat (amit már több, mint 28.000-en írtak alá), valamint, levelekkel bombázzák az ABC székházat, hivatalos kampány-lógókat készítenek, sajtónyilatkozatokat adnak ki! Nem csak a rajongók, hanem maga a szereplők is részt vesznek ebben!

Június 13-án azonban egy új módszerrel is elõálltak! Nather Baesel, a sorozat Lewise, meg is örökítette a jövõ nemzedékének, amit egy repülõgép az ABC háza körül repkedtek maga után húzva a “ABC – See the light! Save Invasion!” szöveget. Természetesen eredménye ennek sem lett!

ha látni szeretnéd Nather Baesel további képeit!

Kommentáld!

Invasion 1.13 – Redemption

 
Beküldte: Kanyecc 2006 June 5, 11:16-kor a(z) Invasion témába.

invasion113.jpg
Premier: 2006/1/25
Írta: Shaun Cassidy
Rendezte: Bill Eagles

Tomot egy ismeretlen lelövi és életveszélyes állapotban szállítják a kórházba. Kira kötelességének érzik, hogy Russelléket tájékoztassa a történtekről. Ez alatt Tom életébe nyerünk visszapillantást! Megtudhatjuk Mairellel való megismerkedésének történetét, valamit első jeleit a szerelemnek! Healy fülébe is eljut a szörnyű hír és Russellt a vadőrrel találkát beszél meg, amin elmondja, hogy Evergatesben teljesen más formában jelentek meg a hibridek és szerinte a megoldás kulcsa a seriff lesz! Larkint felkérik, a vezér hír megcsinálására, amin eltervezte, hogy kitálalja az egész hibrid ügyet, ám hála Mariel utolsó szavainak erre nem kerül sor! Tomnak végül sikerül felépülnie és a szekrény tartalmára is fény derül, mely egy rózsát őriz, amit Marielnek még 10 évvel ezelőtt adott!

Megjegyzés: Lapos rész! Fényderül Tom történetére, ám nélküle is meglettem volna!

This entry has a rating of 3

Kommentáld!

Invasion 1.12 – Power

 
Beküldte: Kanyecc 2006 June 4, 9:59-kor a(z) Invasion témába.

invasion112.jpg
Premier: 2006/1/18
Írta: Reed Steiner, Becky Hartman Edwards
Rendezte: Lawrence Trilling

Mariel és Russell nagyon aggódik, mivel Tom elvitte a gyerekeiket! Az ok az volt, hogy Mariel szakítani akart vele! Larkinnak kétségei támadnak, mivel férje nem mond igazat és ezért elmegy hozzájuk! Dave próbálja Russellt figyelmeztetni, ám ekkor a ház körül egy férfi mászkál, aki után ered a park őr! Már majdnem elkapná, mikor a férfi társa is megjön és jól cserben hagyják! Tom ez idő alatt a gyerekekkel vidáman szórakozik! Vacsorát csinál nekik, kareokiznak, ám Jesse olyant lát amit nem kellene. Kirának elmondja, ám ő nem törődik vele! A fiú kíváncsiságát csillapítsa elmegy megnézni, ám lebukik! A rendőr kinyittatja a táskát vele és megdöbbenésére ajándékokat talál benne, ám létezik egy pont olyan táska, ami egy emberi holttestet tartalmaz, ezt éjszaka a vízbe dobja, melyre Derekék találnak rá, akik már tervezik a visszatérést! Larkin nagyon féltékeny lesz Marielre, mivel férje elég sok időt tartózkodik a nővel! Másnap reggel Tomék haza jönnek és tudatják feleségével együtt Russellel, hogy a gyerekei egy időre maradjanak nála!

Megjegyzés: Picit unalmas rész, de a vége kárpotol mindenért!

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Invasion 1.11 – Us or Them

 
Beküldte: Kanyecc 2006 June 4, 1:46-kor a(z) Invasion témába.

invasion111.jpg
Premier: 2006/1/11
Írta: J. Miller Tobin, Shaun Cassidy
Rendezte: J. Miller Tobin

A templomi gyűlés után az egyik férj őrjöngve próbálja feleségét haza vinni, ám a többiek ezt megakadályozzák és megverik! Mariel vet véget ennek! Tom házához viszi Lewis-t, mivel úgy érzi, hogy ő neki kell a fiú gondját viselnie amíg a sebe be nem gyógyul! Kira nem nagyon lelkesedik ennek! Larkin-ék a motelben nagyon jól érzik magukat! Jesse egy lánnyal is összeismerkedik, akivel egy kis kalandja is lesz a fürdőkádban! Russell és Dave megmutatják Marielnek a csontvázat, aki először nem hiszi el, amit már a szíve mélyén sejtett! Tom rászánja magát és elmondja feleségének, hogy a hurrikán alatt együtt voltak a tónál, ám elragadta a fény és ő nem tehetett semmit! Mariel bejelente ezt hallván, hogy elhagyja őt! A rendőr, hogy gondolkodási időt adjon feleségének a gyerekekkel lelép és üzenet nélkül ott hagyja Marielt, no és Russellt!

Megjegyzés: Az események tovább pörögnek! Fényderül Mariel átváltozására és Emily alakítása sem rossz!

This entry has a rating of 5

Kommentáld!

Invasion 1.10 – Origin of Species

 
Beküldte: Kanyecc 2006 June 4, 0:30-kor a(z) Invasion témába.

invasion1103.jpg
Premier: 2005/11/30
Írta: Shaun Cassidy, Juan Carlos Coto
Rendezte: Steve Shill

Dave-et késő éjjel valakik elrabolják, melyet a diktafonja rögzít. Másnap reggel Larkin, Jesse és Rose egy közeli motelbe költözik! Russell is menne velük, ám ö neki még meg kell fejtenie, hogy mi lehet az aligátorral! Dave-et egy elhagyott helyre viszik, ahol vért vesznek tőle, hogy meggyőződjenek róla, nem-e fertőző! Majd víztesztnek vetik alá! Ez alatt Lewis és Tom a partra megy, mivel bejelentették, hogy szennyezik és rajta akarnak kapni a tetteseken! Ám a helyettes meglát valamit a vízben, a fényt, ami elkapja és magával viszi! Másnap reggel fel is tűnik a rendőr meztelenül, ám csodával határos módon karja visszanőtt! Közben Russell rátalál Davere és kiderül hogy a rejtélyes elrablok a hibridek ellen küzdenek! Megjegyzik továbbá, hogy Evergatesben más a helyzet, mivel már 10 éve a földön vannak ezek az élőlények, ám itt nem úgy viselkednek, mint máshol! Ő szerinte alkalmazkodtak! Valamint Healy elmondja, hogy megformázták a legelső egyedet! Dave és Russell ezt meglátván ledöbben, hiszen Tomra hasonlít! Tom elmagyarázza Lewisnek, hogy mivel jár, ha megtudják az emberek a csodáját, így ő neki le kell vágni a karját, amit végre is hajt!

Megjegyzés: Végre felgyorsulnak az események! Kiderül sok kérdésre a válasz, valamit új fejleményekre is fényderül!

This entry has a rating of 5

Kommentáld!

Invasion 1.09 – The Dredge

 
Beküldte: Kanyecc 2006 June 3, 23:56-kor a(z) Invasion témába.

invasion109.jpg
Premier: 2005/11/23
Írta: Reed Steiner, Jill Blotevogel
Rendező: Michael Nankin

Dave elhatározza, hogy csak úgy juthat információhoz az F.B.E.-vel kapcsolatban, ha részt vesz a templomba megrendezett összejöveteleken, melyen a túlélők vesznek részt! Ez alatt Larkin és Russell elmegy piknikezni, ám a meghitt hangulatot egy krokodil tetem zavarja meg! A vadőr elmegy az egyik közeli helybélihez, aki már máskor is, szennyet engedett a park vízébe és pisztolyt ránt rá! Csak Larkin szavaira eszmél fel! A krokodil tetemet Mona és Russell vizsgálja át és kiderült, hogy a emberi DNS-t is tartalmaz, továbbá a gyomor valami nagyon erős savat! Dave kíváncsisága Mariellel való összehaverkodás által még nagyobb! A nő elmeséli mit látott a tóban és azt is hogy már nem tud bízni férjében! Tom, felesége bizalma visszaszerzése érdekében, kutató csoportot indít a tetem megkeresésére, ám mivel ő is látta egy már hallott nő tetemét viszi a vízbe, felesége megtévesztése és a valóság eltitkolása érdekében! Továbbá kiderül, hogy Russellnek már volt priusza, mivel megölte nagybátyját, mert ő dilerkedésre kényszeríttette és egyik legjobb barátját a szeme előtt ölte meg!

Megjegyzés: A rejtélyek halmozodnak és már kicsit idegesítő!

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Invasion 1.08 – The Cradle

 
Beküldte: Kanyecc 2006 June 3, 13:21-kor a(z) Invasion témába.

invasion108.jpg
Premier: 2005/11/16
Írta: Julie Siege
Rendezte: Ernest Dickerson

Marielt egy szörnyű rémálomból ébred fel, melynek érzete még a valóságban is megérinti! Russell és Dave a vadőrállomás előtt egy újszülöttre talál, melyet hamar a kórházba szállítanak! Ez alatt Larkin az elmúlt napok fáradalmait piheni ki! Nem sokkal később a kórházban felbukkan Tom az újszülött hozzátartozóival! Az anya, Christina, letagadja, hogy övé lenne a baba, ám nagyanyja épp az ellenkezőjét állítja! Mivel a lány aktái eltűntek, Tomnak köszönhetően, a gyerek nélkül hagyják el a kórházat! Mariel felkeresi Christinat, hogy rábeszélje a gyerekére, ám ő idő közben megölte az anyját és így már nem nincs joga a gyerekéhez! A börtönbe a lány kitálal mindent a Marielnek, aki Tomon kéri számon az egészet! Ő természetesen tagad mindent és hogy biztonságba érezze magát Christinat is eltávolítja Evergatesből! Mariel azonban nem bízok férjében és elmegy megnézni, mit rejt a tó vize, ám saját elrohadt testére talál rá!

Megjegyzés: Bravúros Christina alakítása! Nagyon jó karakter és látszik, hogy ő az a hibrid, aki igazából szembe néz Tommal! Továbbá Mariel holteste egy nem várt folyamatot indít el…

This entry has a rating of 5

Kommentáld!

Invasion 1.07 – Fish Story

 
Beküldte: tess 2006 May 31, 23:50-kor a(z) Invasion témába.

invasion107.jpg
Első vetítés:
2005/11/9
Írta: Juan Carlos Coto, Michael Alaimo
Rendezte: Rod Holcomb

Larkin a balesetett követően menekülni kezd a dzsungelben, de ez hatalmas fájdalmakkal jár. Szerencsére egy kétes kinézetű hapsi felveszi és így van esélye az életben maradásra. Közben Russelék is hazatérnek és elkezdik keresni a nőt, Tommal együtt. Mariel felkeresi az otthon maradt Jesset, hogy gondoskodjon róla, de ez a fiúnak nagyon nem tetszik. Végül saztán mégis sikerül rendezni valamilyen szinten a kapcsolatukat. A haiti hapsi mindent megtesz, hogy ne találják meg Larkint és erre a nő is rájön. Ekkor a férfi elárulja az igazat neki. Egy tintahalat szedett össze a katonaságnakl ami világít. Amikor azonban meglátja Russeléket lelép. Mint később kiderül ez az egész csak Tom cselszövése volt, hogy megtévessze Larkint.

Megjegyzés: Bűn unalmas és vontatott volt. Ja és Kira sem volt szexi. Tom cselszövése meg igen késői, ahhoz hogy dobjon valamit a részen.

This entry has a rating of 3

Kommentáld!

Invasion 1.06 – The Hunt

 
Beküldte: tess 2006 May 31, 23:47-kor a(z) Invasion témába.

invasion106.jpg
Első vetítés:
2005/10/26
Írta: Shaun Cassidy, Becky Hartman Edwards
Rendezte: Lawrence Trilling

Derek és Kira kapcsolata kezd elmélyülni és ezt nem nézi jó szemmel Tom. Így miután eltiltja a gyerekeket egymástól a fiú elkezd Mariel iránt vonzódni. Ez addig fajul, hogy a gyűlésekre is eljár, hogy találkozhasson a nővel. Russel egy menekült beszámolói alapján elkezdi üldözni a titokzatos fényeket Dave és Jesse társaságában. A keresgélés közben aztán sikerül megjelölniük a lényt, így könnyen megtalálják újra. Ekkor viszont Russel nagyot néz, hisz egy gógyi férfit követtek. Derek rajongása Mariel után durván elfajul és ezt végül Tom állítja le. Belefújtja a fiút a vízbe, de Derek nem hal meg, sőt lélegzik. Ettől kezdve Tom a szárnyai alá veszi a fiút. Larkint egyfolytában követik és ez végül odáig fajul, hogy balesetet szenved.

Megjegyzés: Már kezd idegesíteni az örökös ismétlés. A történet továbbra sem mond semmi lényegeset és csak Kira szépsége visz bele valami kis életet.

This entry has a rating of 4

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats