Back To You – 1.07 – Something’s Up There

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 6, 11:49-kor a(z) Back To You témába.


Premier: 2007/11/14
Írta: Steven Levitan
Rendezte: James Burrows

Marsh teljesen kész, mivel régi haverjaival lesz egy bowling-meccse, azonban szinte semmit sem ért a játékhoz. Segítség gyanánt: elhívja magával Chuck-ot és Gary-t, de így sem marad el a megalázkodás. Ezt követően a férfiak Kelly-éhez mennek, mivel Chuck-nak kell beadnia Gracie születésnapi tortáját. Gary-ék évfordulója szintén ezen a napon van, viszont egy mosómedve módosítja az eltervezett estét, aminek a felesége „örül a legjobban”…

Megjegyzés: Gyerekek folytatom. Elérkeztem az évad feléhez? …dehogy is! Ez kész. Még most sem értem a FOX-ot, mi késztette a berendelésére. Talán a sok nemes név adta meg a kellő löketét vagy valami más? Fogalmam sincs, de a legszarabb szitkomok közé tartozik, annyi szent. Ennek ellenére nem mondok le róla. Folytatom. Napi egy-egy rész kellő adag, hogy megérezzem józanságomat és hogy elfogyjon a DVD megjelenéséig.

Megint kaptunk két szálat, viszont most egybe folyt a kettő. Az egyik Marsh részéről jön, aki hiába sportbemondó, szart se ért hozzá, nem hogy a bowlinghoz. Társai segítségét kéri régi cimborái elpicsázásában. Nem sikerül! Meg van írva a könyvbe. Túlságosan kiszámítható olykor a sztori, ami nem a legjobb.

Sőt nála az esetek 90%-ákban. Annyira kézenfekvő volt, hogy Gary nem jut el idén sem az évfordulójuk megünneplésére. Kicsit sem vagyok meglepve. Sőt a tortás eseten sem. Szinte biztosra vettem a balesetet, dehogy milyen módon lesz kivitelezve arra nem számítottam. Szar viccek voltak benne megint. Komolyan, átmennek a félvároson, egyszer Chuck ráfékez és a kocsi tetejéről az ablakra csúszik a torta. Ez nagyon szar volt.

Fullosan lefáradtam tőle. Egy rész untig elég egy napra. Néha sok(k)! Kemény szitkom, nem értem miért nem abba a kategóriába kapta meg a besorolást. Most léptem. Ha van kedvetek ezek után becsatlakozni, akkor ne habozzatok. A lelkesedés az elszállhat, viszont a remény hal meg utoljára. Nálam még megvan mindkettő.

This entry has a rating of 1

Kommentáld!

Back To You – 1.06 – Gracie’s Bully

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 5, 22:01-kor a(z) Back To You témába.


Premier: 2007/11/07
Írta: Jeffrey Richman
Rendezte: James Burrows

Gracia osztálytársai látogatóba érkeznek anyja munkahelyére. Ez kinek rossz, kinek jó. Kelly, Chuck buzdítására kiosztja az egyik srácot, aki állandó jelleggel basztatja lányát. Mint utólag kiderült, csak azért, mert tetszik neki. Ryan megtalálja gyermekkori önmagát, Marsh elveszt egy fogadást, Gary megmutatja milyen jó a szakmában, míg Montana-nak egy helységnevével küszködik, de végül Ryan leveszi a terhet a válláról…

Megjegyzés: Tele van a net jó sorozatokkal, miért nézel ilyen xart?” – tette fel a kérdést még anno januárban Gigaman. Ennek hatására abba hagytam a sorozatot. Talán akkoriban még cancelt is adtam neki. Már nem rémlik. Miért folytatom? …hát elsőként a kijött utolsó három rész gyakorolt hatása alá, másrészről pedig valami szitkomot, valami 20 percesre vágyom mostanság. Újba nem akarok kezdeni, a Back To You-val meg mindig hadilábon álltam, akarom mondani utálva szerettem. De megadjuk az X. esély neki! Hátha!

Anyám borogass. Ha ilyenre gondoltam, akkor nagyon eltaláltam. Egyből felidéződtek bennem a régi szép emlékek, amikor még mertem jobbára 0/5-ös értékeket osztogatni. Nem tudom, feltűnt-e, de az elmúlt időkben 1/5 alá nem igazán csúszott a mérce. Itt az ideje változtatni ezen. Még a végén átformálja kritikusi énemet a sorozat. (Az ego ott van, érzitek?)


Ez a jelenet a legkészebb. Montana-t lealázza egy tizenéves!

Agyament baromságnak tartom továbbra is, viszont olyan, mint egy drog. Ha egyszer belekóstolsz, rabul ejt! Mennyire vagyok a rabja? Fogalmam sincs, de kezdem élvezni az eszetlen poénokat. Például: Marsh és Gary fogad, hogy előbbi elsírja magát, ha szóba került a franc se tudja már mi a neve versike. Ez még elmegy, de amikor Gary elindul leleplező útra (…) amikor megfejti Kelly és Chuck nagy titkát (…) a-z-t-a – k-u-r-v-a (…) /aki nem tudná Gracia apja Chuck/ mit mond ehelyett, van egy hajótok. Ááááhh. Ennél a résznél még én sem tudtam visszafogni magam. Szíven ütött. ÉÉééés utána megjegyezi mennyire jó a szakmájában. Kész!

Hozta a színvonalat. Őszig le fogom darálni, ha addig élek. Lelkesség van benne, minden vágyam, hogy az utolsó résznél odabiggyesszem: Megcsináltam. Ezt csináljátok utánam, na de addig hosszú az út. A folytatással hamarosan jövők.

This entry has a rating of 1

Kommentáld!

Back To You – 1.05 – A Night of Possibilities

 
Beküldte: Kanyecc 2008 January 18, 12:40-kor a(z) Back To You témába.

backtoyou_105.jpg
Premier:
2007/10/17
Írta: N/A
Rendezte: James Burrows

Chuck éppen egy hónapja tér vissza. Ryan közös programot szeretne kettőjüknek szervezni, azonban a férfi lekoppintja. Kelly-vel való beszélgetését követően, viszont csak azért is rábólint az ötletre, hogy megmutassa, valójában milyen jó ember. Kelly teljesen ki van bukva. Montana-val vigasztalja, mivel úgy tűnik: még mindig szerelmes munkatársába…

Megjegyzés: Na jól van. Nem bírom tovább. Ez annyira szánalmas egy rész volt, hogy ha valakit meg akartok kínoztatni, akkor csak ültessétek le elé és hagyjátok: had jöjjön a hatás. Engem 100%-osan lefárasztott. Ennyire unalmas, csöpögős, idegesítő, agymenést még soha nem tapasztaltam. Jajj, bocsánat a Cavemen-t nem lehet tovább tetőzni!

Szóval, annyi történt ebben a részben: Kelly rádöbben, hogy még mindig szerelmes Chuck-ban. A másik fél is hasonló érzelmeket kezd diktálni. Ryan és Chuck ünnepelnek, hiszen a bemondó egy hónapja tért vissza régi munkahelyére. Ryan, azonban nehéz eset és ezzel nem kis fejtörést okoz társának. Marsh és Gary egymás élvezik, mivel előbbi vezetéstechnikája egyenlő a halállal.

This entry has a rating of 0

1 Hozzászólás

Back To You – 1.04 – A Gentleman Always Leads

 
Beküldte: Kanyecc 2008 January 17, 17:38-kor a(z) Back To You témába.

backtoyou_104.jpg
Premier:
2007/10/10
Írta: Christopher Lloyd
Rendezte: James Burrows

Chuck találkozik néhány régi cimborájával, de úgy tűnik az idő ura megkoptatta hírnevét, ugyanis Kelly másodtisztjeként tartják számon. Az esti híradóban ennek az ellenkezőjét szeretné bebizonyítani, ezért mindent megtesz a nap hírének megszerzéséért. Marsh ezalatt, Montananak szerez egy segédet, aki majd segítené a munkáját, de fordítva sül el a dolog…

Megjegyzés: Egy fokkal jobb. Lehet én fáradok, de ebben a részben már érezhetőbben jobb voltak a poénok, vagy inkább elcseszettebbek? …nem tudom. Legszebb öröm a káröröm, tartja a mondás. Ebben a részben két szálon is megtapasztalhattuk igazát.

Chuck meg akarja szerezni a nap hírét. Kelly beadja a derekát a javára, azonban már ő tudja mi vár a sorstársára. A nap híre egyébként egy férfi volt, aki egy medve elől megmentette családját. A problémát nem ez okozta, hanem hősünk hangja, ami igen csak vicces. Marsh megígérte Montananak, hogy a sport rovatot szerkesztheti, persze ez ügyben nem egyeztetett senkivel, így hamar lebukik. Marsh elkeseredésében megígéri a lánynak, hogy szerez egy segédet maga mellé. Ezzel sem jár nagyobb sikerrel!

This entry has a rating of 2

Kommentáld!

Back To You – 1.03 – The First Supper

 
Beküldte: Kanyecc 2008 January 17, 14:52-kor a(z) Back To You témába.

backtoyou_103.jpg
Premier:
2007/10/06
Írta: N/A
Rendezte: James Burrows

Chuck lemondja a randiját és az egyik étterembe megy helyette, ahol véletlenül Kelly és Gracie is ott van. A lány és a férfi nagyon jól kijönnek egymással, ami zavarba ejti az anyukát. Gary minden álma, hogy bemondó lehessen. Marsh veszi szárnya alá, de nem jó szándékból. Montanának felidéződik volt barátja, amitől teljesen kibukik. Ryan siet a vigasztalására…

Megjegyzés: Előző résznél jobb? Nem! Lehet, hogy bennem van a probléma, de nem igazán érzem az ízét a sorozatnak. Talán az a sok 40 év feletti szereplő készíti ki a rekeszizmaimat, de ez alatt a rész alatt még annyit sem röhögtem, mint az előzőn. Hihetetlen mennyire erőltetettek a humorok. Ez jönne be az amerikaiaknak? Kíváncsi leszek mi sül ki a jövőjéből.

Két, azaz három fő szálra tagolható a rész. Chuck és Gracie kapcsolata az első. A férfi mindenáron meg akarja ismerni lányát. Kelly, persze ettől el akarná tiltani, de ahogy a mondás tartja: minél jobban tiltják, annál jobban csinálják. A második szál Marsh és Gary. Garynél úgy tűnik elszaladt a fonál. A harmadik Montana kibukása egy férfi miatt. Ryan fülig szerelmes belé, el is csattanhatna a csók, de nem történik meg, hála az egyik asszisztensnek.

This entry has a rating of 1

Kommentáld!

Back To You – 1.02 – Fish Story

 
Beküldte: Kanyecc 2008 January 17, 12:21-kor a(z) Back To You témába.

backtoyou_102.jpg
Premier: 2007/09/26
Írta: Dan O’Shannon
Rendezte: James Burrows

Kelly teljesen ki van bukva, mivel Chuck mindenáron meg akarja ismertetetni magát lányával, Gracie-vel. Gary-nek félelmét kell leküzdenie. Marsh egy bűvész trükk hatása alól nem tér magához addig, míg Montana el nem árulja a csalást. Chuck visszatérése alkalmával egy halat kap a csapattól, azonban hamar kicsinálja, ami ha kiderül, nem tűnteti fel jó színben…

Megjegyzés:
Még mindig nagyon erőltetett az egész. Hiába röhögnek a háttérben, nekem nem mozdul humorra a szám. Bár volt egy pillanat, amikor elmosolyodtam, de ezt leszámítva teljesen unalmas az egész. Azért, persze nem adom fel. Ezt a hat részt lepörgetem mindenképp.

Chuck mindenképp ragaszkodik gyermekéhez, azonban erről Kelly hallani sem akar. Talán a múlt árnyéka, ami igazán elrettenti. Munkatársaitól, visszatérése alkalmából kap egy aranyhalat, ami nem lesz hosszú életű. Ryan-t ugráltatja halért, hogy ki ne derüljön, milyen felelőtlen valójában. Gary egyik titkára fény derül, miszerint egy Lámával igen közeli kapcsolatba keveredett. Marsh ezalatt egy narancsos bűvész trükk megoldásán agyal, azonban Montana nélkül soha sem tudná meg a választ.

This entry has a rating of 1.5

Kommentáld!

Back To You – 1.01 – Pilot

 
Beküldte: Kanyecc 2007 October 8, 21:32-kor a(z) 2007/08 sorozatai,Back To You,Pilot témába.

Atyá Úr isten! A róka vigye el ezt a sorozatot! :D A FOX-nak már megint sikerült bebizonyítania, hogy nem tud szitkomot rendezni. Ha majd megskubizzátok, elsőként azzal szembesülhettek, hogy, mint ha a fiatalságot elfelejtették volna. 30 feletti szereplők, harminc felettieknek majdhogy nem. Azért annyira nem vészes ám a helyzet, mint amennyire én most felvezettem, de mielőtt neki állnátok ezt tartsátok mindenképpen szemetek előtt.

backtoyou_101.jpg
Szóval az alapkoncepció: “Hösünk” elmegy a nagyvárosba szerencsét próbálni, mint hírmondó, azonban egy esetleges konfliktus hadat, melyet még egy véletlen által a tévében is leközöltek, elbocsátják. Nincs más választása: Visszatér kisvárosi munkahelyére, ahol az újakkal már az elején kezdi megutáltatni magát, míg a régiek java, már anno utálja. Hát hiába az ego, igen csak eluralkodik rajta. A munkahelyi problémák mellett, persze még vannak magánéleti is, mivel az egyik kollégájával anno lefeküdt, és született egy közös lányuk, akiről eddig az apa nem tudott. Ezt a helyzetet is kell valahogy orvosolni, ahogyan a többit is.

Dióhéjban ennyi lenne. Elsőként nem hinném, hogy igazán meg fogna valakit is. Igazából, amiért talán folytatni fogom, az azért is van, mert elég sok neves színészt szerződtettek le a sorozatba, és már csak miattuk megéri elcseszni, azt a heti 20-23 percet. És ha már neves színészek, akkor említsük meg: Kelsey Grammer-t, Patricia Heaton-t és Christopher Lloyd-t nevét. Első kettő már inkább 50 felett, mint alatt. A gondok ott kezdődnek, hogy a fiatalokat már itt lesz*rták. Nem hinném, hogy majd miattuk fogják nézni, és azt sem hinném, hogy olyan poénosak lennének. K*rvára nem azok. A humor nagyon erőltetett. Lehet, hogy én nem értem őket, lehet hogy bennem van a hiba, de a nézettségi adatok nem ezt mondják. Főként “vén rókákkal” találkozhatunk. Sok alakításuk nincs is. Most nem azt mondom, hogy nem csinálnak semmit, de nem csinálnak semmit. Istenemre. És az egészben a legidegesítőbb, hogy ott van az a meteorológus csaj, aki mondhatni egészében a fiatalokat szentesíti meg. Alakításáról ne is beszéljünk, mert abba marad még a kritika.

Esélylatolgatásom mára már a 2%-ot sem éri el. Ha nem lövi le a FOX, akkor már igen csak nem értem az ott ülő népet. Ugye mindenki tudja, hogy az egyik legkeményebb csatornáról van szó, aki mondhatni írtja ki az oda nem illő sorozatokat. Volt már jó pár alkalom, amikor jól bepöccentem, hogy miért törölte a kedvencemet. A lényeg, hogy én már most lelőném, mert tényleg szánalmas, amit összehozott. És ha már a kegyetlen kritikám, mindenki kedvét elvenné a folytatástól akkor sorry. Én minden esettre, még adok neki egy utolsó esélyt, mert én igen csak szoktam olyan adni. Remélem, csalódást fog okozni, persze pozitív értelembe!

Szerda, FOX, 20.00-tól Back to You.

This entry has a rating of 1

2 Hozzászólás

free web stats