Angela Sarafyan @ Harper’s Bazaar magazin, 2018. június

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 26, 13:15-kor a(z) cukorfalat témába.

Hétvégén befejeződött a Westworld 2. évadja is az HBO jóvoltából, az internet népe pedig kikelt magából. Sokak szerint ez az etap nem sikerült olyan jóra, mint amilyenre az előző. Szintén, többen véleményt is nyilvánítottak azon írói húzásokra, mikkel egyáltalán nem tudtak azonosulni, mint pl.: hogy mindenki mindenkivel átver mindenkit, vagy hogy a főbb karakterek kiírásra kerültek a sorozatól. Lesz majd részünkről is kritika, csak hagyjuk leülepedni a látottakat, mert valószínűleg az indulat itatná át a 2×10-es rész véleményét. Helyette viszont hoznék egy képsorozatot, ahol Angela Sarafyan látható, a sorozat Clementine-ja. A Harper’s Bazzar magazin gondolta úgy, hogy a júniusi számuk példányszámának eladását meg kellene dobatniuk egy olyan színésznővel, akinek szereplése még aktuális is egy felkapott ötletben. Mutatnám a végeredményt!

angela-sarafyan-for-harper-s-bazaar-magazine-june-2018-0

(A tovább mögött folytatódik a galéria! Akit érdekel, az mindenképpen adjon egy kattintási esélyt a hölgy képeinek.)

Tovább…

Kommentáld!

Francia Raisa @ Regard Magazine

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 10, 17:51-kor a(z) cukorfalat témába.

Januárban nem volt cukorfalat rovat?! Se decemberben?! Se novemberben?! – Változtassunk a helyzeten, hiszen szó sincs arról, hogy forrás nélkül lennénk, inkább csak az a fránya idő határolja be az életem, hogy ilyen szörnyű helyzetbe kerüljek. Nem akarom sajnáltatni magam, helyette hoznám Francia Raisa fotósorozatát, ami a februári Regard magazinban jelentek meg. Ha valakinek hirtelenjében nem sokat mondana a neve, akkor elsőként az ABC Family csatornát említeném meg, hiszen a The Secret Life of the American Teenager egyik főszereplőjét ismerhetjük meg személyében, aki manapság a Freeform-on futó Grown-ish-ben kamatoztatja színészi vénáját. Így már megvan ugye? Van egyfajta kisugárzása, engem egyből rabul ejtettek a fotói, remélem másnál is hasonlót váltanak ki.

francia-raisa-in-regard-magazine-february-2018-issue-14

A tovább mögött a folytatódik a galéria!

Tovább…

Kommentáld!

Ariel Winter @ La Palme magazin

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 18, 21:51-kor a(z) cukorfalat témába.

Ariel Winter a legsűrűbben feltűnő színésznő a cukorfalat rovatunkban. Az egyik kedvenc színésznőm, így talán nem véletlen, hogy nyomon követem a „felnövekedését”. Emlékszem, mikor még a Modern Family-ben okoskodó tinédzserként semmibe néztem, aztán valami történt, és egyszer csak a ló túloldalára került, ahonnan kezdve egyszerűen rajongók érte. Talán pontosan azért, mert rá volt a legjellemzőbb, hogy egy alapvetően átlagos csajból, aki időközben el is hízott egy eléggé full-os huszonéves lett. Elég csak rápillantani a LaPalme magazin legfrissebb fotósorozatára, ahol büntet. Továbbra is a Modern családban keressétek, nem hiszen, hogy máshol fogjuk látni a sorozat kihalásáig.

ArielWinter-La-Palme-Magazine_002

A galéria további pikáns fotókkal a tovább mögött folytatódik!

Tovább…

2 Hozzászólás

Katherine McNamara @ Modeliste magazin, 2017. március

 
Beküldte: Kanyecc 2017 May 3, 20:37-kor a(z) cukorfalat témába.

Tudom, meg se szólaljatok. Anno még februárban draftba tettem Katherine McNamara fotóit, aki a Modeliste magazin márciusi számának címlapjára kapott felkérést, viszont azóta se mutattam meg csodálatos képeit. Változtatnék a helyzetén. A színésznőt a Shadowhunters-ből ismerhetjük, ahol Clary Fray karakterét formálja meg. A Freeform üdvöskéje megkapta a zöld útját a 3. évadra is, hiába csökkent 30%-nyit a nézettsége egy idény alatt. Jelenpillanatban pihenőjét tölti, hiszen március 6-án volt a félévad fináléja, míg a visszatérésig június 5-ig várnunk kell. A csatorna abban reménykedik, hogy a nyári időszak alatt sokkal több nézőt tudnak majd bevonzani, mint midseason alatt, ami még össze is jöhet nekik.

Visszakanyarodva Katherine-hez… cseppet se idegen számára a csatorna, hiszen korábban a The Fosters-ben is láthattuk vendégként; de tartósabban inkább az MTV-féle Happyland-et emlegetném 2014-ből, ahol már főszereplőként érvényesülhetett – igaz, csak egyetlen évadban, mert a csatorna többre nem tartott igényt. Nem is szaporítanám tovább a szót, inkább mutatnám a bájos hölgyeményt, aki novemberben tölti be huszonkettőt.

katherine-mcnamara-in-modeliste-magazine-march-2017-_8

(A tovább mögött folytatódik a galéria.)

Tovább…

Kommentáld!

Naomi Campbell @ Sorbet magazin, 2017. tavasza

 
Beküldte: Kanyecc 2017 April 19, 11:57-kor a(z) cukorfalat témába.

Naomi Campbell nevének azért kell ismerősen csengenie, mert a ’80-90-es évek egyik legkiemelkedőbb modellje volt, akkoriban a korabeli divatvilág szupermodelljének tartották. 1998-ban a Time magazin jelentette be a korszakának végét. A modellvilág mellett azért színészkedéssel is foglalkozott a ’90-es évektől, de inkább a filmes szakmát próbálta jelenlétével erősíteni. 2009 és 2015 között volt egy holtidőszaka, aztán áttért tartósabban a sorozatokhoz. Kezdésképpen vendégszerepet vállalt az American Horror Story-ban, majd az Empire-ben tűnt fel többször. Azóta persze a spinoffból se maradhatott ki, így a Star-ban is meg ragyogtatta tudását. Tulajdonképpen az elmúlt 2 esztendőben a Fox háza táján ténykedik – hogy milyen minőségben, azt mondja meg az, aki nézi a fentebb említett ötleteket.

Ezért is gondoltam úgy, hogy a Sorbet magazin tavaszi számába készített fotósorozatának helye van az oldalon. Valljuk be, nem néz ki 46 évesnek semmiképp sem. Egy tízest mindenképp letagadhat magáról, de hát múltja adja az okot rá.

naomi-campbell-for-sorbet-magazine-spring-2017_7

A galéria a tovább mögött folytatódik! Klikk, ha érdekel a több fotója is.

Tovább…

Kommentáld!

Aubrey Plaza @ New York Post, 2017. február

 
Beküldte: Kanyecc 2017 February 14, 18:04-kor a(z) cukorfalat témába.

Aubrey Plaza neve akkor égett bele a tudattomba, amikor a Parks & Recreation-ben több évadon keresztül hozta az unalmas fejet vágó April karakterét. Ron-nal, azaz Nick Offerman-nel remek párost alakítottak, már csak miattuk érdemes belekezdeni a komédiába, ha eddig még nem tettétek volna. Azóta feltűnt a Welcome to Sweden-ben, újfent pedig a Legion-ban látható.

Nemrég felkérte a New York Post, hogy a februári számukban had tündököljön megnyerő alakjával, amire igent is mondott. Mutatnám az ominózus fotózáson készült sorozatot.

aubrey-plaza-for-new-york-post-february-2017_9

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Ha tetszenek a fotók, ne habozz, osszad meg másokkal is!)

Tovább…

1 Hozzászólás

Katharine McPhee @ Da Man magazin, 2016

 
Beküldte: Kanyecc 2016 December 31, 13:15-kor a(z) cukorfalat témába.

Az évet mindenképpen egy cukorfalat rovatos bejegyzéssel szeretném lezárni – persze még tervezek mást is megosztani veletek, de ez az, ami nem maradhat el, szóval szépen magyarosan: kezdeném a „lényeggel” a napot.

2012-ig nem túlzottan voltam képben, hogy ki is valójában Katharine McPhee. Volt egy-két filmes szerepe – egyiket se láttam. A Smash hozta meg a várt áttörést életében, ami igaz rövid ideig tartott, viszont a tévés szakma felfigyelhetett szépségére. Oly annyira, hogy utána a Scorpion-ban kapott főszerepet, amit még mindig könnyedén eladnak a CBS nézőinek. Na jó, hogy könnyedén-e az már egy másik dolog, mert 25%-ot esett a 2015/16-os idény mutatóihoz képest, amivel erősen a középmezőnyben foglal helyet házon belül. Nyilván aggodalomra semmi okunk, mert van nála rosszabb, de azért még se kiemelkedő, mint egy újoncként bemutatkozott Bull.

Katharine díjazottság tekintetében nem sok mindent tud felmutatni, hiszen három jelölést szerzett a Smash-sel, míg a Scorpion-nal egyet sem. Cseppet sem hiszem, hogy számára ez az a dráma, ahol befuthat, majd a következő talán kiemelteti. Addig maradnak a magazinfotók, amik éltetik más erényét, a szépségét, mert azért 32 évesen elég jól fest.

katharine-mcphee-for-fa-man-magazine-2016_4

A tovább mögött folytatódik a galéria! Mindenképpen megérdemel egy kattintást.

Tovább…

Kommentáld!

Elizabeth Gillies @ NKD Magazin, 2016. augusztus

 
Beküldte: Kanyecc 2016 August 9, 11:35-kor a(z) cukorfalat témába.

Augusztusban még nem volt cukorfalat rovatban új cikk, így hoznék egy képsorozatot a Sex&Rock&Rock&Roll egyik főszereplő hölgyeményéről, Elizabeth Gillies-ről. Előzőleg júliusban mutattunk róla a Bello magazin jóvoltából fotókat, ahol meg is említettem, hogy ez az első komolyabb szerepe, hiszen az FX produkciója előtt csak gyermek sorozatokban tűnt fel, mint pl.: a Victorious-ban.

elizabeth-gillies-innkd-magazine-issue-62-august-2016_2

 

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Klikk a tovább mögé.)

Tovább…

Kommentáld!

Emily Bett Rickards @ Mane Addicts, 2016. június

 
Beküldte: Kanyecc 2016 July 9, 11:41-kor a(z) cukorfalat témába.

Az Arrow tech-mágus csajszija. Emily Bett Rickards egy megfelelő érv volt számomra az sorozat kezdetekor, hogy nyomon kövessem Starling City bűnözéstől hemzsegő világát, illetve azt, hogy Oliver Queen – és egyre bővülő csapata – próbálja a korrupciót, a kilátástalanságot felszámolni, hogy ezáltal egy élhetőbb hellyé tegyék azt. Emily abszolút a beleillik a cukorfalat rovatunkba, mert úgy hozza a hiteles karakterét, hogy közben több millió férfi szívét dobogtatja meg cuki nézésével, bájos tekintetével. Tudom, kicsit elkanyarodtam a témától, de basszus… mégis csak Ő volt az egyik olyan érv, amit az Arrow-val eljutottam a 2. évad végéig. Ott azonban kiszálltam, mert a még hihető „szomszéd városi kalandokat” megfűszerezték olyanokkal, amivel elrugaszkodtak a valóságtól és átmentek képregényesbe, azaz jötte a szupererők, amik számomra negatívként hatottak.

Az 5. évadját várjuk az Arrow-nak. Felecity szintén jelen lesz, s ezáltal átlépi a 100. szereplését is, ami bitang nagy számnak tekinthető. Azt se feledjük el, hogy olykor elkérik a The Flash-be (már négyszer volt), illetve a Legends of Tomorrow-ba (egyszer), szóval nem csak az anyasorozatnál, hanem a franchise-oknál is számolnak vele. És ez egy jó lezárása is a cikknek. Mutatnám a Mane addicts magazin júniusi számának képeit róla!

emily-bett-rickards-for-mane-addicts-june-2016_6

(A tovább mögött folytatódik a galéria.)

Tovább…

Kommentáld!

Elizabeth Gillies @ Bello magazin

 
Beküldte: Kanyecc 2016 July 4, 15:14-kor a(z) cukorfalat témába.

Visszatértem a nyaralásból, így szépen lassan elkezdem hozni azokat a híreket, kritikákat, amikkel elmaradtam az elmúlt hetekben. Ám mielőtt belefognék a pótlásba, ezúton szeretném megköszönni, hogy a blogot napiba olvastátok még akkor is, ha arra nem született új bejegyzés. Ígérem, összekapom magam és pótlok, amit lehet!

Júliusi hőségre való tekintettel hoznék egy újabb csajszit a cukorfalat rovatunkba. Most a választásom a címben olvasható Elizabeth Gillies-re esett azért is, mert az FX műsorán nemrég, június 30-án startolt el a Sex&Rock&Rock&Roll 2. évadja, amelynek kezdésénél kedveskedtek a rajongóknak. (Műsoridőben nettó 32 percet kaptak.) Ott Gigi-t alakítja, a rocker lányát, aki nem csak rajong a zenei műfajért, de még abban is próbál karrierre szert tenni azáltal, hogy egy visszatérő együttes énekesévé választják. Elizabeth-et korábban a White Collar-ben láthattuk – de csak egy rész erejére –, illetve a gyermek érát megcélzó Winx Club: Enchantix-ben. Számára az FX produkciója az, amivel igazán robbanthat, hiszen már a 23. életévében jár. Arcát és testét elnézve, azért simán eladható még tiniket megcéloztató ötletekbe.

A Bello magazin júniusi számában voltak láthatóak az alábbi képek. Fotós szemmel nézne egyáltalán nem nagy eresztések: mint ha egy amatőrt eresztetek volna rá. Ettől függetlenül, hátha akad olyan, akit ilyen képekkel is rá lehet venni arra, hogy nézzen bele az elhanyagolt rock’n’roll világába – ha már a Vinyl nem lesz konkurenciája…

elizabeth-gillies-in-bello-magazine.-126-june-2016_8

(A tovább mögött folytatódik a galéria!)

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats