Sadie Sink @ Pull & Bear fotózás / Elle magazin

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 26, 18:46-kor a(z) cukorfalat témába.

Egyre jobban érződik a Stranger Things 3. évadja körüli marketing. Nem lennék meglepve, ha a premierjéig szinte mindennap közétennék hozzá kapcsolódóan egy-egy bejegyzést. Most a cukorfalat rovatba hoznám el az egyik fiatal színésznőjét a produkciónak, Sadie Sink-et, aki 2002-es születésű, azaz még magyar viszonylatban sem felnőtt. Karrierje nem a Netflix-nél kezdődött, ugyanis a 2015-ben debütált American Odyssey főszereplői között is helyet kapott, ami csak egy évadot élt, de annyi baj legyen, mert legalább jó helyre került. Az elmúlt időszakban szép számmal kapott felkérést mindenfelé, ezért most egy csokorba találnám az elmúlt fél évének legjobb fotósorozatait. Lesz magazin és ruhaboltos megjelenése is. Egyébként, akit érdekel az Elle magazin által készült interjút itt olvasható el.

(A tovább mögött folytatódik a galária!)

Tovább…

Kommentáld!

Tessa Thompson @ Marie Claire magazin, 2019 júniusi száma

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 24, 20:41-kor a(z) cukorfalat témába.

Dübörög a nyár, aki ügyes, az most henyéléssel tölti ezt az időszakot, hiszen azért csökkent “a mindenképpen látnom kell” sorozatok létszáma, hiába panaszkodom mindig arról, hogy a PeakTV korszakát éljük. Hétinditó szépségnek Tessa Thompson-t választottam, akit a Westworldből lehet ismerős. Ottani alakítása mélyen emlékezetembe vésődött. A sorozat visszatéréseig még sokat kell aludnunk, hiszen 2020 előtt nem fogjuk megkapni – és mindezt az HBO megerősítette. Korábban, a 2012/13-as idényben láthattuk még a Copper-ben (ki az, aki emlékezik?) és a 666 Park Avenue-ben. Ha viszont a filmes részlegből kell merítenem, akkor ott a Men in Black legfrissebb része, illetve az Avengers: Endgame, ahol szintén feltűnt, mint Valkyrie. A Marie Claire magazin képsorozatát hoznám el a folytatásban, amelynek egyik alappillére volt a Tessa a júniusi számánál.

A színésznővel készült interjút ide klikkelve olvashatjátok el.

(A galéria a tovább mögött folytatódik, ha tetszik, akkor ne felejts el nyomni egy megosztást rá!)

Tovább…

Kommentáld!

Sydney Park @ 1883 magazin

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 17, 18:20-kor a(z) cukorfalat témába.

A Freeform, régebbi nevén az ABC Family nincs egyszerű helyzetben. Nézettsége immáron a Starz-éval vetekszik, azaz vetekedne, ha utóbbinak nem lenne egy-két olyan produkciója, ami jelentősen jobban hozna. Ez nem Sydney Park sara, bátran leszögezhetjük, aki nemrégiben a Pretty Little Liars: The Perfectionists-ben volt látható főszereplőként. A sorozat sorsát még kérdőjelek övezik, azonban a kezdeti lendületéből sokat vesztett az évadfináléra. Itthon is inkább az elmarasztalást kapta, mint a támogatást. A franchise meghalt, nincs mit szépíteni a tényeken. El kell engedni. Mással kell próbálkozni. A színésznő nem csak innen lehet ismerős, hiszen a Netflix-es Santa Claire Diet-ben is látható volt, valamint a The Walking Dead-ben több rész erejére. Az 1883 magazin döntött úgy, hogy kellően érdekesnek véli a hölgyet egy fotósorozatra, így felkértek. Íme a végeredmény!

(A tovább mögött folytatódik a galéria! Ha tetszik, ne felejtsd el megosztani, hogy mások is láthassák!)

Tovább…

Kommentáld!

Vanessa Hudgens @ Wonderland magazin, 2019. évi nyári száma

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 15, 20:38-kor a(z) cukorfalat témába.

Ha azon kezdtél el gondolkodni, hogy Vanessa Hudgens milyen sorozatban lesz jelen a közeljövőben, akkor el kell szomorítanom, mert tudatlanságod helytálló: semelyikben! A jelenlegi felállás szerint legalábbis nincs kilátásban tévés szereplése, csak filmes. A legutóbb a Powerless című NBC-s újoncban láthattuk, ami hamar elhalálozott. Egyetlen évadot élt mindössze, de igazából anno, 2006-tól kezdve a High School Musical-szériában robbant be a karrierje. Igen, onnan lehet nagyon ismerős! Múltja miatt gondoltam, hogy elférhet a blogon ezen a kellően meleg nyári estén. Nézzük meg, hogy a Wonderland magazin nyári száma mit hozott ki szépségéből!

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Ha tetszik, akkor ne felejtsd el megosztani.)

Tovább…

Kommentáld!

Lily Collins @ Vogue magazin, 2019. júniusi száma

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 14, 15:51-kor a(z) cukorfalat témába.

Kinek van meg a fejében az Emily in Paris című ötlet? Azt se tudod, melyik tévéhez társítsd a projektet?! – Segítek, azért vagyok itt. A Paramount Network egyik leendő üdvöskéjéről van szó, amelynek főszereplője Lily Collins lesz. 10 részes berendelést kapott még tavaly ősszel, és nem is nagyon hallani felőle, ezért döntöttem úgy, hogy előre sorolásban részesítem a Vogue magazin fotosorozatát, amiben feltűnik. A komédiát Darren Star készítésével kapjuk meg, amelyben egy ambiciózus nőt ismerhetünk meg, akit a munkája és élete Párizsba költöztet. Ott kap állást, ahova amerikai nézeteit szeretné meghonosítani, nyilván, az elején kevesebb sikerrel. Premier dátuma ez évre tehető. A stáb egyelőre még kialakulóban, addig viszont gyönyörködjünk a színésznőben.

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Ha tetszik, akkor ne felejtsd el megosztani.)

Tovább…

Kommentáld!

Shailene Woodley @ S magazin, 2019. évi nyári száma

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 9, 11:25-kor a(z) cukorfalat témába.

Tagadhatatlanul itt a nyár. A tévés idényben elstartolt az uborkaszezon, amit azért csúfolunk így, mert “nincs olyan mértékű dömping“, mint ősztől viszonyítva. Nyilván ezt a júniusi kalendárium simán megcáfolja, de elég lenne csak Netflix-re helyezni a hangsúlyt – már akkor borulna kijelentésem. És akkor még nem is ejtettem szót a többi csatornáról, mondjuk az HBO-ról, ahova nemsokára visszatér a Big Little Lies a 2. etappal. Nemcsak odakinn szerzett magának tavaly irigylésre méltó nagyságú rajongói tábort, hanem idehaza is. A kritikusok is imádták, így a lecke fel van adva a készítőknek. Shailene Woodley az egyik főhőse a sorozatnak, és mivel a premier tényleg az ajtóban kopogtat már, így az S magazin felkérte egy fotósorozatra, réven, mert alkatra szembarát, másrészt, mert aktuális tartalmat szolgáltat. Nem is szaporítanám a szót, mutatnám, mit hozott ki belőle az újság kreatív fotósa.

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Ha tetszenek, akkor ne tartsd magadban a megosztását!)

Tovább…

Kommentáld!

Camilla Luddington @ Modeliste magazin, 2019. júniusi száma

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 5, 19:23-kor a(z) cukorfalat témába.

Az ABC nem szándékozik abbahagyni a Grey’s Anatomy-t. Már megdöntötték az ER magasságait, de azért az NBC, még ha lemaradva is, viszont ott lohol mögött a Chicago-családjával. Célja, hogy a rekord minél “izmosabb” legyen, és míg a nézők kajálják a szappanos kórházi drámát, addig miért is gondolkodna másképpen?! Májusban be is kérte a kövekező két idényre, azaz hosszútávú tervei vannak vele. És valószínűleg Dr. Jo Karev karakterével is, akit Camilla Liddington formál meg már évadok óta. Mondhatnám azt is, hogy az egyik veteránja a produkciónak; de lehet, hogy valakinek a True Blood-ból vagy a Californication-ből ismerős a színésznő. A Modeliste magazin júniusi számában vele találkozhatunk egy jóféle fotósorozat formájában. Nézzük csak!

(A tovább mögött folytatódik a galéria! Akit érdekel, az klikkeljen, valamint ha tetszik, akkor ne habozz másoknak is megmutatni!)

Tovább…

Kommentáld!

Zendaya Coleman @ Vogue magazin, 2019. júniusi száma

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 3, 12:34-kor a(z) cukorfalat témába.

A 22 éves színésznő, énekes és táncos nő mondhatni pályája elején jár még. Karrierje az Indul a rizsa! című tinisorozattal vette kezdetét, majd mindezt folytatta a K.C., a tinikémmel. Filmes fronton a Pókember: Hazatérésben kapott komolyabb szerepet, amivel fel is hívta magára a figyelmet. Kevesen tudják, de a Dancing with the Stars 16. etapjában is ott volt, ahol Val Chmerkovskiy párjaként bezsákolták a dobogó második fokát; illetve még egy olyan érdekesség, hogy a 16. évadig nem volt hozzá képest fiatalabb a produkcióban.

Nemsokára az HBO-n debütáló Euphoria című drámában láthatjuk, ami izraeli alapokon nyugszik. Odakinn csak a Skins utánpótlásaként emlegetik, amiben lehet igazság, hiszen a tinédzser életre teszi kőkeményen a hangsúlyt, az abban lévő szépségekre és brutális dolgokra. Az alapfelvetés annyi, hogy egy tinédzsert megölnék egy klub előtt, ahova sok középiskolás jár – s az odajárók mindezt miként élik meg és dolgozzák fel. Igazi vérprofi alakítással lehet számolni, nem véletlen, hogy Zendaya részéről jött anno az instan az első teaser hozzá. Most, hogy nyakunkon a premier, megmutatnám a Vogue magazin fotósorozatát.

(A tovább mögött folytatódik a galéria! Akit lázba hozott, az klikkeljen és megosztani se felejtsen el!)

Tovább…

Kommentáld!

Bailee Madison @ 1883 magazin

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 25, 16:03-kor a(z) cukorfalat témába.

Bailee Madison első komolyabb tévés szereplését a Wizards of Waverly Place-szel szerezte meg anno 2011 tájt, amikor Maxine Russo karakterét formálta meg a sorozat 4. évadjában, mint visszatérő szereplő. Nyilván én nem innen ismerem, hanem inkább az ABC-s Trophy Wife-ból, ami mindössze egyetlen évadot élt meg. Akkor tájt a Once Upon a Time-ban is vendégeskedett, ahol a fiatal Snpw White bőrébe bújhatott, de csak 4 részről beszélhetünk. Azért fura lehetett az 5. évadjában visszalátni, amikor elsőként az 1×18-ban mutatkozott?! Nyilván a fiatal tehetség próbálkozott máshol is, ha már házon belül volt, akkor a The Fosters-nél is visszatérőzőtt, de karrierje itt sem teljesedhetett ki, szerencséjére viszont a Hallmark rátalált és a Good Witch-csel úgy fest, elég szép pályát futhat, melynek az 5. évadját várjuk vissza.

Itthon se lehet idegen a cím, hiszen Parányi varázslatként hozza a szinkronos változatát a TV4, ahol még április folyamán startolt a 3. évadja. Már csak eggyel adósak, ám várhatóan nem szünet nélkül kapjuk meg úgy, mint a 2. után a 3-dikat. Amerikába tehát az 5. szériájának debütje június 9-re van beütemezve. Valószínűleg emiatt karolta fel az 1883 magazin a színésznőt egy fotósorozat erejére, melyet megmutatnék:

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Akit érdekel, az klikkeljen; akinek pedig még tetszik is, az ossza tovább!)

Tovább…

Kommentáld!

Kira Kosarin @ Shuba magazin, 2019. tavaszi száma

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 20, 13:27-kor a(z) cukorfalat témába.

Teljesen véletlenül botlottam bele Kira Kosarin fotóiba, akit leginkább a Light as a Feather-ből ismerhetünk, ahol visszatérő státuszban van emlegetve. Megvan? Néztétek a Hulu sorozatát? Tényleg a lehető legnagyobb randomítással bukkantam a Shuba magazin galériájára, és keltette fel a színésznő a kíváncsiságom. Eddig a létezéséről se tudtam, mármint a sorozatéról igen, mert azért fél szemmel nyomon követtem az eseményeit, de csak olvasott formában. Lehetetlen ennyi mindent szinten tartani. Viszont már akkor is kedvet csináltak a rajongók hozzá, csak éppen nem vagyok időmilliomos, így akarva-akaratlanul kimaradt az életemből. Most azonban visszahelyezem a polcról az asztalra, a többi “csak meg kellene néznem” produkció közé.

Egyébként megmondanátok róla, hogy 30 éves? Sokkal fiatalabbnak látszik. Korábban, 2013 és 2018 között a The Thundermans című sorozatban szintén látható volt. Nah, de beszéljenek helyettem az elkészült képek, amik eléggé adják…

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Klikk, akit érdekel.)

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats