Kiernan Shipka @ Nylon magazin, 2019 májusi száma

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 9, 16:04-kor a(z) cukorfalat témába.

Tetszettek a múltkori Kiernan Shipka fotók, amiket az Inxccs magazon nyárvégi számához készítettek a színésznőről? Ha kimaradt volna, akkor a fentebbi linken lehet pótolni az elmaradást!

Most egy újabbal, ám régebbiekkel állnék elétek, amit az a Nylon magazin dobott ki még májusban, amihez kapcsolható a Riverdale színésznőjének, Madelaine Petch augusztusi képei. Elég ügyesek a fényképészeik, nem is véletlen, hogy ilyen rövid idő alatt kétszer is szóba kerülnek. Kiernan ugye most a Netflix-nél kamatoztatja tudását, a Chilling Adventures of Sabrina-ban, de korábbról a Mad Men-ben is láthattuk. Kevesen tudják róla, de szinkronizációval is foglalkozik. Anno a Legend of Kora-val nyert is a BTVA Television Voice Acting Award-ön 2013-ban. Tavaly egyébként a TOP10 Breakout Stars Award nyertesei közé került az imdb berkeiben – csak hogy még egy nem-hétköznapi infót osszak meg róla. Most viszont átadnám a teret a magazinos képeinek. A hozzá készült cikket se hagyjátok ki.

(A ‘tovább mögött’ folytatódik a galéria. Azokat a fotókat se hagyjátok ki!)

Tovább…

Kommentáld!

Madelaine Petsch @ Nylon magazin, 2019 augusztusi száma

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 7, 17:45-kor a(z) cukorfalat témába.

A „cukorfalat” rovat nem titkolt célja az, hogy, ha van olyan sorozat, amit nem néztek, de meglenne rá az affinitásotok (csak a szabadidő bekorlátoz!), akkor az egyik főszereplővel meghozza a kedvet az elkezdéséhez, darálásához. Mostanság eléggé könnyű helyzetben vagyok a szerkesztését illetően, mert azt vettem észre, hogy a filmes- és tévés piac egybefolyt, a nagynevek már nem csak a mozivászonoknál tűnnek fel, sőt olykor van az úgy, hogy egy tévésorozattal sokkal nagyobb népszerűséget szed össze egy készítő vagy egy színész, mint egy filmes szereppel. Nagyobb közönséghez képesebb eljutni. A következő alany Madelaine Petsch lett, akit utoljára a Riverdale-ben láthattunk, mint Cheryl Blossom karaktere. Főszereplő mivoltából adódóan jelen volt az elmúlt évadjaiban, és a folytatásból se hiányozhatott. Korábban egy-két kisebb szerepe volt, semmi számottevő, igazat megvallva, most bontakozik ki.

A Nylon magazin vette elő, akitől korábban már kaptunk számtalan fotósorozatot másokról – csak hát az év eleji adatvesztésből eredően ezeket nehézkesen tudom nektek prezentálni. Mindenesetre az árulkodó nyomok itt fellelhetők! Aki pedig elolvasná a hozzászületett cikket, az klikkeljen ide, ahol ingyen és bérmentve megteheti. Nem is szaporítanám a szót, átadnám a teret a galériának.

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Akinek tetszenek a képek, azok ne feledkezzenek el a ‘megosztás’ gombra is klikkelni!)

Tovább…

Kommentáld!

Kiernan Shipka @ Inxcss magazin, 2019. július/augusztusi száma

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 5, 16:52-kor a(z) cukorfalat témába.

Kiernan Shipka az utóbbi évekből a Chilling Adventures of Sabrina-ból lehet ismerős, aminek azért van egy háttérsztorija… Mindezt úgy értem, hogy valójában a Riverdale első spinoff-járól beszélhetek személyében, aminek a The CW rendelte be a sorozat tervezetét, azonban végül a Netflix-nél kötött ki, ami kétévados berendeléssel lecsapott rá. Előtte a színésznő a Feud-ban tűnt fel, míg még korábban a Mad Men-ben, ahol főszereplőként tűnt fel, mint Sally karaktere. Karakteres arca van, talán ezért is áll jól neki ennyi féle szerepkör. Az Inxcss magazin is meglátta mindezt, és úgy gondolták, hogy a július/augusztusi számukba tökéletes alany lesz. Hogy pontosan miről szól a cikk, az itt olvasható el eredeti nyelvén, mi csak a benne foglalt fotókat mutatnánk meg, amik nagyon adják magukat!

Kezdjük az egészet az eredeti címlappal, ahol a színek nagyon passzolnak a színésznő sminkjéhez! – vagy csak puszta véletlen egybeesésről van szó?

(A tovább mögött folytatódik a galéria még néhány nyers fotóval, ahol nem látszódik a magazin szövege.)

Tovább…

Kommentáld!

Yvonne Strahovski @ Glamour UK magazin, 2019/7

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 29, 11:12-kor a(z) cukorfalat témába.

Már egy ideje piszkozatban tengődik Yvonne Strahovski fotósorozata, amit a brit Glamour magazin készített el júliusi számához. Mikor, ha nem a TCA Press Tour Hulu “állomása” után lenne célszerű publikálni, mégis csak az elmúlt hetekben volt szó a sorozatáról, a The Handmaid’s Tale-ről, amiben feltűnik, mint főszereplő. Korábban láthattuk a 24: Live Another Day-ben és a The Astronaut Wife Club-ban is.

Visszakanyarodva a jelenbe… Idehaza A szolgálólány meséje már fut az HBO (és HBO GO) műsorán szinkronos premier formájában. Hetente két epizódot szállítanak egymást követően. A negyedik etapja is zsebben, így várhatjuk vissza a 2019/20-as idénybe. Ezen kívül azt se feledjük el, hogy a Stateless című ausztrál sorozatban is feltűnik, ami az ausztrál sivatagban egy bevándorlókat elkülönítő központra helyezi a hangsúlyt, ahova négy idegen érkezik, s akiknek élete összefonódik. Egyelőre nem tűzték ki a premierjét, a 6 részét Dél-Ausztráliában forgatták. Mindezeket alapul véve lássuk azokat a képeket a színésznőről!

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Akinek tetszenek a képek, azok ne feledkezzenek el a ‘megosztás’ gombra is klikkelni!)

Tovább…

Kommentáld!

Linda Cardellini @ The Cut, 2019/07

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 15, 17:33-kor a(z) cukorfalat témába.

Elég sok kritikával vagyok adós mostanság. Mióta másabb munkakörben dolgozom, azóta főleg telefonról megy a blogolás, tulajdonképp ennek köszönhető, hogy születnek olyan velős írások, mert azért 5.6”-os kijelzőn mindezt véghez vinni baromi fárasztó. De nem panaszkodni akartam! Csak arra akartam kilyukadni, hogy a Dead to Me is azon Netflix-es sorozatok közé tartozik, aminek a feléig minimum eljutottam, csak éppen a kezdő kritika megírásából fakadóan abbahagytam, hogy legyen majd mihez hasonlítanom az évadvégén. Lehet, hogy ez egy rossz taktika, mert azóta se folytattam, és kritika se íródott hozzá. Ezen próbálok majd változtatni a folytatásban.

Előbb azonban hoznék egy fotósorozatot Linda Cardellini-re fókuszálva, amit a The Cut-nak köszönhetünk, akik júliusban lefotózták a színésznőt. A filmes nézők körében se lehet ismeretlen a neve, hiszen ott van a Bosszúállók: Végjáték szereplőinek sorában, ahol Laura Barton karakterét formálja meg; de hozhattam volna példaként a Zöld könyvet is. Tévés szegmensből korábban a Mad Man-ben láthattuk.

Én a tipikus ciki csaj kategóriájába sorolnám, így helye van a blogon. A vele készült írást az alábbi linken lehet elolvasni.

(A tovább mögött folytatódik a galéria, azokat se felejtsétek ki a sorból. Ha pedig tetszik amit látsz, ne felejts el a megosztásra nyomni!)

Tovább…

Kommentáld!

Kaya Scodelario @ Bazaar magazin / Elle magazin

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 11, 9:43-kor a(z) cukorfalat témába.

Mai kiszemelt cukorfalatom, egy régi kedvenc színésznő, aki az elmúlt években inkább a filmes pályáját futtatta, holott a tévésben is maradandót pakolt le az asztalra. Kaya Scodelario neve leginkább a Skins-ből lehet ismerős, ahol Effy által beleégett az emlékezetembe. Nem is baj, hogy a Gala 2019 által [első kép] kaptunk egy fotót, amivel ismét felidézte azok a szép éveket. Utána 2013-ban a Southcliffe című minisorozatban érvényesült, majd maga mögött hagyta a tévés pályafutást, és filmesre váltott, ahol pl.: Az útvesztő-filmsorozatban vagy A Karib-tenger kalózai legutóbbi részében láthattuk.

2019-ben azonban ismét feltűnik, hála a Netflix-nek és a Spinning Out címre hallgató drámája által, aminek egyelőre még nem tudni a premier időpontját, azt viszont igen, hogy 10 résszel érkezik és a műkorcsolyázás kemény világára helyezi a hangsúlyt. A főszerepben: egy fiatal nőt ismerhetünk meg, aki egy csúnya bukást követően visszavonul, ám új távlatok nyílnak azáltal számára, hogy párosban, egy igazi rosszfiú mellett talál vissza egykori pályájára. A cél az olimpián való részvétel. A forgatókönyvet: Samantha Stratton neve alatt jegyezik, Lara Olsen pedig a showrunner-i székben foglal majd helyet. További érdekesség, hogy Kaya vette át Emma Roberts szerepét, aki kiszállt a produkcióból.

Mint már említettem, csak egy képet szállított a Gala, így a tovább mögé még elhoztam a Bazaar magazin idei számát, illetve az Elle olasz és angol magazinnak egy-egy számát.

Ki hiányolja a tévéből Kaya-t?

(A tovább mögött folytatódik a galéria, azokat se felejtsétek ki a sorból. Ha pedig tetszik amit látsz, ne felejts el a megosztásra nyomni!)

Tovább…

Kommentáld!

Phoebe Tonkin @ Veni magazin, 2019/07

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 9, 17:01-kor a(z) cukorfalat témába.

Tegnap esett szó a Stan év eleji újoncáról, a Bloom-ról, ahol elhintettem egy olyan infót, hogy nemsokára érkezik Phoebe Tonkin-ről egy külön cikk a cukorfalat rovatba. Nos, lerónám a kötelező körömet és elhoznám a már korábban behirdetett fotócsokrot, amit a Veni magazinnak köszönhetünk, ami a 2019 júliusi számára szerezte meg magának a színésznőt, aki alapvetően nem egy rossz alapanyag. Azt azért sajnálom, hogy a róla készült anyagot nem tették elérhetővé online változatban – mivel kétlem, hogy hazánkban bárki random olvasója lenne.

Phoebe nem csak az ausztrál tévében volt jelen, hiszen előzőleg elég sok időt töltött el a The Originals-ban, ahol Hayley Marshall karakterét formálta meg. Lényegében a sorozat egyik főszereplője volt, akit kiragadtak az anyasorozatból, a The Vampire Diaries-ből. Még korábban a The Secret Circle-ben tűnt fel, de az ugye a 2011/12-es idényben elvérzett. Karrierje amúgy a H2O: Just Add Water című tinédzser sorozatban vette kezdetét, amivel még fiatal koromban én is találkoztam, de inkább eltitkolom ezt, ha szóba kerül. Rendezőként és íróként a Furlough címre hallgató rövidformátumban érvényesülhet, ha lesz belőle bármi. Ugye a projektbe Ryan Corr, Milly Alcock és Markella Kavenagh foglal még helyet. Na, de ne térjünk el a főtémától. Mutatnám a színésznő cseppet sem hétköznapi fotóit.

Kinek csináltam kedvet a Bloom-hoz?

(A tovább mögött folytatódik a galéria, azokat se felejtsétek ki a sorból. Ha pedig tetszik amit látsz, ne felejts el a megosztásra nyomni!)

Tovább…

Kommentáld!

Natalia Dyer @ Refinery29, 2019

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 8, 20:01-kor a(z) cukorfalat témába.

Mit néztetek hétvégén? Nyilván most arra menni ki a játék, hogy hány olvasónk darálta le a Stranger Things 3. évadját?! Én még talonban tartom picit, hogy a körülötte lévő hype csökkenjen. Az elmúlt hetekben átlagon felüli cikkszám született hozzá, aminek lassan a mérséklődéséhez közeledünk. A Netflix még nem rendelte be a 4. etapot – de vélhetően ez csak átmeneti időszak. Mostanság inkább az a szokásuk, hogy előre közhírré teszik a befejező etapok hírét, hogy mind a készítők, mind pedig a szereplők fel tudjanak készülni a zárásra, s méltó módon menjen végnyugalmára. (Azaz, erre alapozva meglepődnek, ha kaszálnák.) Nemrég mutattam Sadie Sink-ről, az egyik főszereplőről egy rakatnyi fotót, amit az Elle magazin és a Pull&Bear jóvoltából nézhettünk. Most folytatnám a sort, mert egy másikat is kiragadtak a tömegből.

Natalia Dyer-ról, azaz a sorozatos Nancy Wheeler-ről hoznék el egy kreatív fotósorozatot, amit a Refinery29 nevű weboldalnak köszönhetünk. Köszi! Jól megragadták a témát, hiszen, amolyan Upside-down stílusban összeraktak egy pofás elképzelést, melynek végeredményét mutatnám…

(A tovább mögött folytatódik a galéria, azokat se felejtsétek ki a sorból. Ha pedig tetszik amit látsz, ne felejts el a megosztásra nyomni!)

Tovább…

Kommentáld!

Madeline Brewer @ Cosmopolitan magazin, 2019 júniusi száma

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 4, 19:40-kor a(z) cukorfalat témába.

A Hulu új műsorformátummal állt elő. Nem mondom biztosra, hogy a The Handmaid’s Tale-nél alkalmazták először, de azt igen, hogy lesz a jövőben (pl.: a Wu-Tang Clan történetet feldolgozó újoncuknál) még hasonló olyan megmozdulás, amikor a premiernapon hozzák el az etap első 3 epizódját. Ez pedig azért egy jó dolog, mert (1) csökken a leadásának időintervalluma; illetve (2) egy újonc esetében már tényleg csak azok térnek vissza a következő hetekre, akiket sikerült meggyőzni. Szó sincs zsákbamacska effektusról. Másfelől azért érezni a Netflix diktálását, ami kb. egy éve – de lehet van az több is – jelentette ki, hogy felhasználói körében a rövidebb epizód számú évadok a kapósabbak. Ezt nagyjából kezdik az országos tévék is átvenni, főleg az uborkaszezonban.

Most viszont amondó vagyok, hogy evezzünk kicsit másabb vizekre. Ugye pörög a The Handmaid’s Tale 3. évadjának premierje, aminek most nincs akkora visszhangja (itthon se!), mint az előzőknek. Valaki tud állast foglalni a folytatás minőségével kapcsolatban? Én továbbra is elakadtam a 2. évad felénél. A premierjének időszakát a Cosmopolitan magazin ki is használta úgy, hogy felkérte a főhősnőt, Madeline Brewer-t egy fotózásra, melynek végeredményét hoznám el egy cikk keretében. A megszokotthoz képest sokkal több képet nézhettek, bár mindegyik magazin hasonlóan járna el. Nézzük csak!

(A galéria a tovább mögött folytatódik. Akinek tetszik, az ne felejtse el megosztani másoknak! Köszike.)

Tovább…

Kommentáld!

Olivia Munn @ Women’s Health magazin, 2019 júliusi és augusztusi száma

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 29, 15:17-kor a(z) cukorfalat témába.

Az első reakcióm a Women’s Health magazin fotóira, hogy még több ilyet szeretnék elhozni Nektek. Iszonyat mód szállítják a feelgood érzést. Talán azért gondolom így, mert nemrég (negyedéve!) kezdtem el edzeni és ha egy szép (színész)nőt látok hasonló helyzetbe, akkor egyből meghozza a kedvem a testmozgáshoz. (Kicsit érdekesnek hangozhat, de szerintem inspiráló hatású.) Az életmóddal foglalkozó online és nyomtatott magazin aktuális számának alanya: Olivia Munn lett. Remélem senki sem felejtette el, hogy a nemsokára érkező Starz-os sorozatba, a The Rook-ba vállalt főszerepet?! Már csak miatta érdemes lesz benevezni rá. Ha a tavalyi Six-et nem vesszük be a játékba, akkor igazából a The Newsroom volt az utolsó nívósabb tévés cím, ahol megfordult – abból pedig 2014-ben kaptunk utoljára részt az HBO által. Azóta inkább a mozifilmes szegmenst erősítette jelenlétével. Mutatnám az elkészült képeket!

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Ha tetszik, akkor ne felejtsd el megosztani a cikket.)

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats