Halston Sage @ AS IF magazin / Il Faut magazin, 2019 októberi száma

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 26, 15:39-kor a(z) cukorfalat témába.

Rég volt új bejegyzés a ‘cukorfalat‘ rovatban, így körbe néztem forrásaink között. Nem volt nehéz dolgom, mert egy rakatnyi magazin foglalkozott a közelmúltban sorozatos színésznőkkel. A Prodigal Son egyik főszereplőjét, Halston Sage-t hoznám el. A ’93-as születésű hölgy a Variety TOP10-es listájára is felküzdötte magát, így megérdemli a hétvégi fókuszt a blogon! Korábban az Orville-ben láthattuk, ahol Alara Kitan karakterét formálta mag. További érdekesség, hogy a Magnum, P.I.-ban is vendégszerepelt. Egyébként még korábban a Crisis-ben töltött be tartós szerepkört, ami egyetlen évadot élt. A köztes időben pedig filmekben tűnt fel. A Prodigal Son jól muzsikál a 2019/20-as idényben, elsőként kapta meg az évadkiegészítését, ami azért lehet fura húzás, mert a később bekért Bless The Harts-et nem meghosszabbította a csatorna, hanem 2020/21-re rendelte vissza.

Októberben Halston-t két magazin is felkarolta. Az egyik az AS IF, a másik pedig az Il Faut. Egyiket se nagyon ismerem, azonban a fotósorozataik magukért beszélnek. Mindenképpen megérdemlik, hogy megkapják a fókuszt. Mutatnám is ezeket!

(A ‘tovább mögött’ folytatódik a galéria. Azokat se felejtsétek ki a sorból.) Tovább…

Kommentáld!

Kennedy McMann @ Cosmopolitan magazin, 2019/10

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 6, 15:03-kor a(z) cukorfalat témába.

Jöhet a könyvszezon? – Talán az iskolakezdés miatt, de az is lehet, hogy csak a melegszoba érzete, de az embernek megjön a kedve ebben az időszakban ahhoz, hogy elővegye azokat a könyveket, amiket összegyűjtött tavasszal-nyáron. A Cosmopolitan magazin felkérte a Nancy Drew főszereplőjét, Kennedy McMann-t egy cikkre, és hozzálőttek néhány hangulatos képet. Több is lehetett volna. A sorozat októberben érkezik a The CW műsorára, a Riverdale spinoff-ja lesz, ami végre az anyacsatornán debütálhat.

(A ‘tovább mögött’ még egy fotó, illetve a magazin szösszenet, amiben érintik.)

Tovább…

Kommentáld!

Lucy Boynton @ The Cut New York magazin, 2019/08

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 2, 18:31-kor a(z) cukorfalat témába.

A blogarchívum a tanúm arra, hogy nem mindig tudatosan készítem elő a cikkeket, mert Lucy Boynton képsorozata már egy ideje (július vége óta!) a piszkozatban hevert, azonban most jutottam el odáig, hogy megmutassam, mégis csak a hónapban hozza a Netflix a The Politician című sorozatát, ahol főszerepet vállalt a színésznő. De hol láthattuk még korábban? Korábban a Gypsy-ben tűnt fel, ami nem élt hosszú életet, hiszen csak az egyévadosok között kell emlegetni; előtte pedig nem igazán volt neki tartósabb sorozat szerepe. Egy-egy epizódban vendégeskedett a Law & Order: UK-ben és a Borgia-ban. Visszakanyarodva, most nagyon úgy fest, hogy hosszabb távon láthatjuk, mert ígéretesnek néz ki a Ryan Murphy elképzelése, ami kétévados berendeléssel büszkélkedik, azaz 2020-ban szintén képernyőre kerül – ha nem csúsznak meg vele.

A The Cut New York magazin augusztusi száma foglalkozott a színésznővel, a képsorozatát mutatnám, eléggé adják magukat!

(A ‘tovább mögött’ folytatódik a galéria. Azokat a képeket se felejtsétek ki a sorból! Ha pedig tetszenek, ne felejtsetek el nyomni egy megosztást!)

Tovább…

Kommentáld!

Gracie Dzienny @ 2019-es fotósorozat

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 19, 21:04-kor a(z) cukorfalat témába.

Annyi ‘cukorfalat’ cikk van bekészítve piszkozatba, hogy a bőség zavara van jelenpillanatban a közlésük kapcsán. Az elmúlt hetekben amúgy se foglalkoztam annyira a rovattal, holott megérdemelné a törődést két naponta legalább, de annyi baj legyen. Megpróbálok változtatni a helyzeten. Alapvetően az is a célom, hogy ne csak a férfi olvasóinknak kedvezzek az efelé bejegyzésekkel, hanem a hölgyeknek és kisasszonyoknak is, de a sort nem a mostanival fogom megtörni, pedig higgyétek el: szerettem volna, de a forrás hiánya nagyúr!

A mostani választottam a Chasing Life című ABC Family-s (mert akkor még nem Freeform-ként emlegettük) sorozat egyik főszereplőjére, Gracie Dzienny-re esett, akinek neve ottani alakításával égett be a memóriámba. 2014/15-öt írunk, nem ma történet, de azóta is sorozatozott pl.: a CBS színeiben a The Zoo-ban vagy hogy a jelenkorból is mondjak egyet ott a Hulu-s Ramy – igaz itt csak vendégszereplőként volt jelen. Kivételesen nem magazin képéket szedtem össze, hanem egyik fotózásának végtermekeit, amik 2019-ben készültek valamilyen okból kifolyólag. Ezt mutatnám meg a folytatásban!

Ha pedig lenne köztetek olyan női olvasó, aki szívesen szerkesztené a férfiakról szóló blokk változatát – vagy csak szimplán adna tippet, az bátran keressen minket bármelyik hírfolyamon! Előre is köszi.

(A ‘tovább mögött’ folytatódik a galéria. Azokat se felejtsétek ki a sorból.)

Tovább…

Kommentáld!

Kiernan Shipka @ Nylon magazin, 2019 májusi száma

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 9, 16:04-kor a(z) cukorfalat témába.

Tetszettek a múltkori Kiernan Shipka fotók, amiket az Inxccs magazon nyárvégi számához készítettek a színésznőről? Ha kimaradt volna, akkor a fentebbi linken lehet pótolni az elmaradást!

Most egy újabbal, ám régebbiekkel állnék elétek, amit az a Nylon magazin dobott ki még májusban, amihez kapcsolható a Riverdale színésznőjének, Madelaine Petch augusztusi képei. Elég ügyesek a fényképészeik, nem is véletlen, hogy ilyen rövid idő alatt kétszer is szóba kerülnek. Kiernan ugye most a Netflix-nél kamatoztatja tudását, a Chilling Adventures of Sabrina-ban, de korábbról a Mad Men-ben is láthattuk. Kevesen tudják róla, de szinkronizációval is foglalkozik. Anno a Legend of Kora-val nyert is a BTVA Television Voice Acting Award-ön 2013-ban. Tavaly egyébként a TOP10 Breakout Stars Award nyertesei közé került az imdb berkeiben – csak hogy még egy nem-hétköznapi infót osszak meg róla. Most viszont átadnám a teret a magazinos képeinek. A hozzá készült cikket se hagyjátok ki.

(A ‘tovább mögött’ folytatódik a galéria. Azokat a fotókat se hagyjátok ki!)

Tovább…

Kommentáld!

Madelaine Petsch @ Nylon magazin, 2019 augusztusi száma

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 7, 17:45-kor a(z) cukorfalat témába.

A „cukorfalat” rovat nem titkolt célja az, hogy, ha van olyan sorozat, amit nem néztek, de meglenne rá az affinitásotok (csak a szabadidő bekorlátoz!), akkor az egyik főszereplővel meghozza a kedvet az elkezdéséhez, darálásához. Mostanság eléggé könnyű helyzetben vagyok a szerkesztését illetően, mert azt vettem észre, hogy a filmes- és tévés piac egybefolyt, a nagynevek már nem csak a mozivászonoknál tűnnek fel, sőt olykor van az úgy, hogy egy tévésorozattal sokkal nagyobb népszerűséget szed össze egy készítő vagy egy színész, mint egy filmes szereppel. Nagyobb közönséghez képesebb eljutni. A következő alany Madelaine Petsch lett, akit utoljára a Riverdale-ben láthattunk, mint Cheryl Blossom karaktere. Főszereplő mivoltából adódóan jelen volt az elmúlt évadjaiban, és a folytatásból se hiányozhatott. Korábban egy-két kisebb szerepe volt, semmi számottevő, igazat megvallva, most bontakozik ki.

A Nylon magazin vette elő, akitől korábban már kaptunk számtalan fotósorozatot másokról – csak hát az év eleji adatvesztésből eredően ezeket nehézkesen tudom nektek prezentálni. Mindenesetre az árulkodó nyomok itt fellelhetők! Aki pedig elolvasná a hozzászületett cikket, az klikkeljen ide, ahol ingyen és bérmentve megteheti. Nem is szaporítanám a szót, átadnám a teret a galériának.

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Akinek tetszenek a képek, azok ne feledkezzenek el a ‘megosztás’ gombra is klikkelni!)

Tovább…

Kommentáld!

Kiernan Shipka @ Inxcss magazin, 2019. július/augusztusi száma

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 5, 16:52-kor a(z) cukorfalat témába.

Kiernan Shipka az utóbbi évekből a Chilling Adventures of Sabrina-ból lehet ismerős, aminek azért van egy háttérsztorija… Mindezt úgy értem, hogy valójában a Riverdale első spinoff-járól beszélhetek személyében, aminek a The CW rendelte be a sorozat tervezetét, azonban végül a Netflix-nél kötött ki, ami kétévados berendeléssel lecsapott rá. Előtte a színésznő a Feud-ban tűnt fel, míg még korábban a Mad Men-ben, ahol főszereplőként tűnt fel, mint Sally karaktere. Karakteres arca van, talán ezért is áll jól neki ennyi féle szerepkör. Az Inxcss magazin is meglátta mindezt, és úgy gondolták, hogy a július/augusztusi számukba tökéletes alany lesz. Hogy pontosan miről szól a cikk, az itt olvasható el eredeti nyelvén, mi csak a benne foglalt fotókat mutatnánk meg, amik nagyon adják magukat!

Kezdjük az egészet az eredeti címlappal, ahol a színek nagyon passzolnak a színésznő sminkjéhez! – vagy csak puszta véletlen egybeesésről van szó?

(A tovább mögött folytatódik a galéria még néhány nyers fotóval, ahol nem látszódik a magazin szövege.)

Tovább…

Kommentáld!

Yvonne Strahovski @ Glamour UK magazin, 2019/7

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 29, 11:12-kor a(z) cukorfalat témába.

Már egy ideje piszkozatban tengődik Yvonne Strahovski fotósorozata, amit a brit Glamour magazin készített el júliusi számához. Mikor, ha nem a TCA Press Tour Hulu “állomása” után lenne célszerű publikálni, mégis csak az elmúlt hetekben volt szó a sorozatáról, a The Handmaid’s Tale-ről, amiben feltűnik, mint főszereplő. Korábban láthattuk a 24: Live Another Day-ben és a The Astronaut Wife Club-ban is.

Visszakanyarodva a jelenbe… Idehaza A szolgálólány meséje már fut az HBO (és HBO GO) műsorán szinkronos premier formájában. Hetente két epizódot szállítanak egymást követően. A negyedik etapja is zsebben, így várhatjuk vissza a 2019/20-as idénybe. Ezen kívül azt se feledjük el, hogy a Stateless című ausztrál sorozatban is feltűnik, ami az ausztrál sivatagban egy bevándorlókat elkülönítő központra helyezi a hangsúlyt, ahova négy idegen érkezik, s akiknek élete összefonódik. Egyelőre nem tűzték ki a premierjét, a 6 részét Dél-Ausztráliában forgatták. Mindezeket alapul véve lássuk azokat a képeket a színésznőről!

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Akinek tetszenek a képek, azok ne feledkezzenek el a ‘megosztás’ gombra is klikkelni!)

Tovább…

Kommentáld!

Linda Cardellini @ The Cut, 2019/07

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 15, 17:33-kor a(z) cukorfalat témába.

Elég sok kritikával vagyok adós mostanság. Mióta másabb munkakörben dolgozom, azóta főleg telefonról megy a blogolás, tulajdonképp ennek köszönhető, hogy születnek olyan velős írások, mert azért 5.6”-os kijelzőn mindezt véghez vinni baromi fárasztó. De nem panaszkodni akartam! Csak arra akartam kilyukadni, hogy a Dead to Me is azon Netflix-es sorozatok közé tartozik, aminek a feléig minimum eljutottam, csak éppen a kezdő kritika megírásából fakadóan abbahagytam, hogy legyen majd mihez hasonlítanom az évadvégén. Lehet, hogy ez egy rossz taktika, mert azóta se folytattam, és kritika se íródott hozzá. Ezen próbálok majd változtatni a folytatásban.

Előbb azonban hoznék egy fotósorozatot Linda Cardellini-re fókuszálva, amit a The Cut-nak köszönhetünk, akik júliusban lefotózták a színésznőt. A filmes nézők körében se lehet ismeretlen a neve, hiszen ott van a Bosszúállók: Végjáték szereplőinek sorában, ahol Laura Barton karakterét formálja meg; de hozhattam volna példaként a Zöld könyvet is. Tévés szegmensből korábban a Mad Man-ben láthattuk.

Én a tipikus ciki csaj kategóriájába sorolnám, így helye van a blogon. A vele készült írást az alábbi linken lehet elolvasni.

(A tovább mögött folytatódik a galéria, azokat se felejtsétek ki a sorból. Ha pedig tetszik amit látsz, ne felejts el a megosztásra nyomni!)

Tovább…

Kommentáld!

Kaya Scodelario @ Bazaar magazin / Elle magazin

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 11, 9:43-kor a(z) cukorfalat témába.

Mai kiszemelt cukorfalatom, egy régi kedvenc színésznő, aki az elmúlt években inkább a filmes pályáját futtatta, holott a tévésben is maradandót pakolt le az asztalra. Kaya Scodelario neve leginkább a Skins-ből lehet ismerős, ahol Effy által beleégett az emlékezetembe. Nem is baj, hogy a Gala 2019 által [első kép] kaptunk egy fotót, amivel ismét felidézte azok a szép éveket. Utána 2013-ban a Southcliffe című minisorozatban érvényesült, majd maga mögött hagyta a tévés pályafutást, és filmesre váltott, ahol pl.: Az útvesztő-filmsorozatban vagy A Karib-tenger kalózai legutóbbi részében láthattuk.

2019-ben azonban ismét feltűnik, hála a Netflix-nek és a Spinning Out címre hallgató drámája által, aminek egyelőre még nem tudni a premier időpontját, azt viszont igen, hogy 10 résszel érkezik és a műkorcsolyázás kemény világára helyezi a hangsúlyt. A főszerepben: egy fiatal nőt ismerhetünk meg, aki egy csúnya bukást követően visszavonul, ám új távlatok nyílnak azáltal számára, hogy párosban, egy igazi rosszfiú mellett talál vissza egykori pályájára. A cél az olimpián való részvétel. A forgatókönyvet: Samantha Stratton neve alatt jegyezik, Lara Olsen pedig a showrunner-i székben foglal majd helyet. További érdekesség, hogy Kaya vette át Emma Roberts szerepét, aki kiszállt a produkcióból.

Mint már említettem, csak egy képet szállított a Gala, így a tovább mögé még elhoztam a Bazaar magazin idei számát, illetve az Elle olasz és angol magazinnak egy-egy számát.

Ki hiányolja a tévéből Kaya-t?

(A tovább mögött folytatódik a galéria, azokat se felejtsétek ki a sorból. Ha pedig tetszik amit látsz, ne felejts el a megosztásra nyomni!)

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats