Plakátot a magyar népnek: Bezár a Bazár! – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 23, 7:49-kor a(z) hazai marketing témába.

Hupsz. Korábbra terveztem a Bezár a Bazár! visszatérő plakátjanak a megmutatását, de még nem késtem el semmivel, hiszen a premier csak este lesz terítéken. Az Exatlon Hungary tegnap leköszönt, így két műsornyi hely szabadult fel, amit a Tv2 értelmes hosszúságú utánpótlással tölt fel. Az egyik ilyen gameshow a Majka és Tilla által vezetett Bezár a Bazár lesz, a másik pedig Stohl műsorvezetésével érkező A Bank. Előbbivel folytatva… annyi az újdonság vagy inkább a változás a korábbi szériához képest, hogy 25 millióra növekedett a megnyerhető össznyeremény. Este tehát debüt, íme az őrültnek tűnő plakátja. Kár lenne kihagyni a gyűjteményből, nem?!

Kommentáld!

Plakátba zárva: Krypton – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 21, 13:47-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Reggel már megmutattam a sorozat legújabb előzetesét, ami kellően jóra sikerült ahhoz, hogy mindenkinek kedvet csináljon a Superman előzmény történetéhez. (Ha az érzés adott, akkor irány az HBO Go kínálata, ahol lehet csekkolni.) Bátran kihangsúlyozhatjuk, hogy a DC képregény-feldolgozások most túlsúlyban vannak a Marvelhez képest a tévében – persze ehhez kellett az is, hogy a Netflix szinte mindegyik ötletétől elköszönjön. Június 12-én érkeznek az új epizódjai, újabb főgonosszal, de erről már esett szó előbbi bejegyzésben.

“Bad day to be a Hero.”

Kommentáld!

Plakátba zárva: Cobra Kai – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 20, 12:34-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Immáron 60 milliónál jár a Cobra Kai pilot epizódjának megtekintése, ami szép teljesítmény. Le is szögezhetjük gyorsan, hogy a Youtube Red/Originals/Premium – vagy most hogy is nevezik magukat? – vele tette fel magát a sorozatos térképre abban az időszakban, amikor a sorozatgyártás egyértelműen fénykorát éli. PeakTV! Akinél kimaradt az a fentebbi linkre kattintva pótolhatja, hiszen nyakunkon a 2. évad érkezése. Pontosítok: április 24-én kapjuk meg, 10 epizóddal büszkélkedik a folytatása is, azaz 20 félórás részt kell magunk mögött tudni, ha szinten akarunk belőle lenni. Részünkről kimaradt, de csak idő kérdése, hogy sor kerüljön a szintre hozására, mivel a beszerzésén már túlvagyok. Addig mutatnám a hozzákészült két plakátot, amik nagyon adják magukat.


Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: A Bank

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 17, 14:59-kor a(z) hazai marketing témába.

Mint azt már a napi előzetesnél jeleztem, a Tv2 április 23-tól új műsorrenddel áll elő, melynek egyik résztvevője A Bank címre hallgató Stohl András műsorvezetésével érkező legújabb saját gyártású kvízműsor lesz, amit a Bezár a Bazár! 2. évadja és a Pénzt vagy éveket! 3. évadja közé, 20:45-ös kezdésre ütemeznek. A fentebbi linken a játékmenetről már szolgáltattunk információt, most más felé terelném a szót… Érdekességképp megjegyezném, hogy míg a Bezár a Bazár!-t az IKO Műsorgyártó gyártja, addig A Bankot a Media Factory készíti. A Tv2 külön hangsúlyt fektet a közleményében arra, hogy „a hazai televíziózás során először, 4K-s LCD paneleket használtak fel a díszletben” – de hogy ebből mennyi fog érződni az SD és HD minőségű tévés sugárzáson, azt passzolnám egyelőre.

A legeslegvégére pedig Stohl Andrást idézném, aki így vélekedik a műsoráról:

„A Bank egy rendkívül izgalmas és pörgős formátum, nagyértékű trezorokkal, sokszínű játékosokkal, akik között például olyanok is vannak, akik azért jöttek el, mert a válásukra gyűjtenek. Tudásalapú, de a kérdések megválaszolásához nem feltétlenül szükséges klasszikus lexikális tudás. Inkább széleskörű tájékozottság, nyitottság, rálátás kell, sok minden kikövetkeztethető jó logikával. Nagyon vicces, szórakoztató játék, szuper kérdésekkel, amelyeket egy-egy forgatás után többször teszteltem a környezetemben is. Nagyon szeretem, bízom benne, hogy a nézők tetszését is elnyeri.”

A plakátjával a napokban a nagyobb városokban már belefuthattatok, de ha mégsem, akkor mutatnám, mert elkértük!

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Hot Zone

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 16, 12:51-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Tisztára kiment a fejemből a NatGeo limitált sorozata, a The Hot Zone. Julianna Margulies (The Good Wife) főszereplésével kapjuk meg a három estére kiírt elképzelést, amit Richard Preston könyve alapján dolgozott fel Brian Peterson. Noha 6 részesnek emlegetik egyes közleményekben, ebből fakadóan arra asszociálnék, hogy a csatorna másfél órás blokkokban tűzi műsorára.

A történet középpontjában: a már fentebb emlegetett Richard egyik műve, a Halálzóna – Ebola: a gyilkos vírus című könyv feldolgozása, amelyben egy katonaorvost ismerhetünk meg, aki egy titkos kommandós csapattal azon dolgozik, hogy megállítsák a gyilkos kórt – mindezt az 1989-es évek Amerikájába tálalva. További szereplők között: James D’Arcy, Liam Cunningham, Nick Searcy, Noah Emmerich, Paul James, Robert Sean Leonard, Robert Wisdom és Topher Grace. A pilot rendezését: Michael Uppendahl neve alatt jegyzik.

Plakát tekintetében nem mentek túl messzire, hogy jó ötlet szülessen, beérték az átlagossal. Az ilyen vírus témájú ötleteknél kicsit félék, miként próbálják úgy eladni az alap feszkót, hogy az ne legyen fejfájós számunkra. Május 27-én lehull a lepel, addig mutatnám az egyetlen plakátjat, amin a főhős mutatkozik vérvörös színpompában.

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Society

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 15, 8:44-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Formálódik a Netflix májusi premier műsorrendje. Most a The Society debüt időpontjáról hullott le a lepel, amit a streaming szolgáltató május 10-én, pénteken hoz el. Ergo, olyan napra szán, ami kiemelt náluk. Az elmúlt hónapokra alapozva szóba jöhetett volna szerda és csütörtök is, de tartják annyira érdekesnek, hogy sok felhasználó hétvégéjét alapozzák meg vele.

A sorozat rendezésében Marc Webb működött közre, aki korábban a Giftednél és a Limitlessnél is hasonló pozíciót foglalt el. A történet: egy csapatnyi tinédzserre helyezi a hangsúlyt, akik rejtélyes módon elkeverednek New England-i városuk kiköpött másába, csak éppen itt a szüleiknek nyoma sincs. Elsődleges céljuk, hogy kiderítsék: mi történt, illetve miképp keveredhetnek haza. Másodlagos pedig, hogy az itt töltött idő alatt jól érezzék magukat, mégis csak a bulizás egyik lételemük. A külföldi kritikusok a “Legyek Ura” modern kivitelezéseként tartják számon.

A szkriptet Chris Keyser csiszolgatta. Révén, hogy tiniket foglalkoztat a produkció, hogy roppant mód népes a szereplőgárdája, ahol helyet foglal: Alex Fitzalan, Alex MacNicoll, Gideon Adlon, Grace Victoria Cox, Jack Mulhern, Jacques Colimon, Jose Julian, Kathryn Newton, Kristine Froseth, Natasha Liu Bordizzo, Olivia DeJonge, Rachel Keller, Salena Qureshi, Sean Berdy és Toby Wallace. Mutatnám a napokban érkezett plakátját!

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Epic Drama

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 14, 10:59-kor a(z) hazai marketing témába.

Áprilisba lepve az Epic Drama is felhívta magára a figyelmet azáltal, hogy több olyan sorozatot tűzött képernyőre, amik eddig Magyarországon még nem voltak láthatók. Ilyen a Poldark 3. etapja, amit kvázi hétköznap esténként darál le az arra tévedőknek, vagy a portugál A király kedvencei – ami lemaradt a csatorna kreatíváról, mert a Maltese és a Versailles hangzatosabb cím szerintük. Nem is ezen a hangsúly, hanem azon, hogy vették a fáradságot és a pénzt, hogy az utcaemberének a figyelmét felkeltség. Az Epic Drama sose lesz egy kiemelt kábeles adó, ebből fakadóan nagyszó az alábbi plakátnak a létezése. Nyilván, mikor ilyenbe botlok sétálás közben: meglepődöm, hogy eddig miért nem kaptam meg e-mail formában, hogy online sajtóként had éltethessük?!

Kommentáld!

Plakátba zárva: Lucifer – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 12, 17:33-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Ördögien ötletes plakátot készített a Netflix a Lucifer 4. évadjához. A sorozat május 8-án tér vissza új otthonába – hiszen korábban a Fox szolgáltatott timeslotot neki, azonban a 3. etapját követően elkaszálták. A streaming szolgáltató ezzel szemben úgy vélte, hogy van még potenciál a történetében, amit kár lenne veszni hagyni. Mellesleg a főszereplő sármja se utolsó érv, amivel azért szép számmal szerzett női nézőt magának. A premierjének lesz egy másik különlegessége, miszerint szerdára kapott helyet, azaz, egy újabb nap élesedik be a Netflix-nél, ahova ritkábban érkezik új tartalom. Én már csak arra lennék kíváncsi, mi a mögöttes logika? A kísérletezgetést és a vakon tapogatózást fogja-e tettsorozat követni? – Később mindenre fény derül. Mutatnám a plakátját!

“He is Risen”

Kommentáld!

Plakátba zárva: L.A.’s Finest

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 12, 10:35-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Kampány tekintetében kecsegtetőnek ígérkezik a Bad Boyd spinoffként köztudatba épült L.A.’s Finest, amit első körben egy országos amerikai tévécsatorna, az NBC rendelt be pilot formában, azonban a végterméket nem érezték annyira erősnek, hogy sorozattá érjen be a projekt. Szerencséjére a Spectrum Originals látta benne a potenciált, és be is rendelték 13 részre.

A május 13-i premierig lesz ideje felhívni magára a figyelmet, de tippre menni fog, mégis csak Jessica Alba az egyik főszereplője, a másik pedig Gabriella Union. A történetében: a filmben megismert Syd Burnett-re épít, akit utóbbi formál meg. További szereplők sorában: Duane Martin, Ernie Hudson, Ryan McPartlin, Zach Gilford és Zach McGowan. Arról egyelőre sehol se találtam infót, hogy az egész etapot felrakják-e a debüt napján, vagy heti rendszerességgel adagolják, mint egyes streaming szolgáltatók. Ha lehet hinni a thefutoncritic.com-nak, akkor az első 3 részt biztosan megkapjuk aznap, e majd kiderül. Mutatnám a hozzákészített plakátokat.

“Partner Up”

Kommentáld!

Plakátba zárva: Tales of the City

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 10, 10:42-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Májusba se léptünk, de egy újabb premierjéről hullott le a lepel a Netflix-nél, ugyanis bejelentették a Tales of the City debütjének időpontját, ami június 7-re esik. Kezdjük el a hónap feltöltését a naptárban!

Ismételten Armistead Maupin regénye szolgáltatná az alapokat, hiszen már korábban feldolgozták a történetét. A 10 rész rendezői székében Alan Poul nevét jegyezzük, míg a szkriptet Lauren Morelli próbalta a lehető legmodernizáltabb módon megalkotni. A sztori LGBT-tematikát hordozz, melyben a főhős, Mary Ann visszatér San Franciscoba, ahol ismét felveszi a kapcsolatot lányával és ex-férjével – akiket karrierje miatt hagyott hátra. Időben 20 évet ugrunk az eredeti történethez képest. Nyilván ezek az idők újabb megpróbáltatások elé állítják.

A főszerepben: Olympia Dukakis, Ellen Page (lánya) és Paul Gross (ex-férje),valamint Ashley Park, Barbara Garrick, Benjamin Thys, Caldwell Tidicue, Charlie Barnett, Christopher Larkin, Daniela Vega, Dickie Hearts, Jen Richards, Josiah Victoria, Juan Castano, Laura Linney, Matthew Risch, May Hong, Michael Park, Michelle Buteau, Molly Ringwald, Murray Bartlett, Samantha Soule, Shoshanna Shapiro és Victor Garber. További készítők: Andrew Stearn, Tim Bevan, Michael Cunningham, Liza Chasin, Lauran Morelli és Eric Fellner.

Mutatnám a hozzákészült plakátot.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats