Plakátba zárva: Insatiable – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 11, 12:44-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Csak nem sikerült a szintre hozása az Insatiable-nak, holott a Netflix tök jó fej a magyar felhasználókkal, hiszen leszinkronizálta az 1. évadját. Igaz nem tavaly élesítette premierjekor, hanem csak most nyáron, de ettől még abszolút pozitív a próbálkozása. A második etap szintén szinkronnal (és magyar felirattal) érhető el, így nem kérdéses, hogy ha aktuális sorozatévadot néznél, mit csekkolj mindenképp.

Kommentáld!

Plakátba zárva: The End of the F***ing World – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 10, 13:48-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Megvolt a tegnapi hírmorzsáinkban az a hírszösszent, hogy november 4-én tér vissza a The End of the F***ing World a 2. évadjával a brit Channel 4 kínálatába, míg egy nappal később, azaz 5-én a Netflix szolgáltat otthont a streaming platformereknek? Ha nem, akkor már ezt is tudjátok. A következő hónap egyik húzócíme lesz az Atypical mellett. Mellesleg ez a jóslat se igazolódott be a múltkor kipublikált visszaszámolási bejegyzésből. Egyre inkább érthető, hogy miért törölték, de az sincs kizárva, hogy stratégiai okokból adódóan nem követi le azokat a napokat, mivel így a konkurenciái fel tudnak készülni rá. Mutatnám a napokban kijött kedvcsinálóját.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Why We Hate

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 10, 9:50-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Alex Gibney és Steven Spielberg a Dicovery Channelnek készített Why We Hate címel egy olyan dokusorozatot, ami feltárja a gyűlölködést, mint jelenséget az embernél. Kitérnek az előzményekre és adott esetéknél a következményekre, hogy mindez mit eredményezett a múltban. 6 epizódot kért be az ismeretterjesztő csatorna, amit októberben műsorára is tűz.

A sorozat egyik különlegessége, hogy Magyarország se maradt ki a témából, ugyanis – a hírmorzsáinkban publikált – előzetesénél bevágtak egy hazai tiltakozás felvonulást is. Kíváncsi leszek, milyen fogadtatást kap a megosztó témával rendelkező doku. Október 13-án lesz odakinn a premierje, tippre a közeljövőben számíthatunk az itthoni premierjére. Íme a kreatívja.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Daybreak

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 9, 10:47-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

De ismerős a cím? …Aaz külön volt írva. És az ABC szolgáltatott otthont számára. És annak már több mint 10 éve, de ha emlékszel rá, akkor nagyon penge vagyok a sorozatfronton. A Daybreak viszont egybe van írva és a Netflix októberi poszt-apokaliptikus sorozat elképzelése lesz, melyből 10 részt rendelt be a streaming szolgáltató még tavaly nyáron. További különlegessége, hogy annak idején a Mad Max-stílust aggatták rá, ami nálam külön egy pozitív pluszpont.

A showrunner-i székben: Eli Coleite foglal helyet, aki a Star Trek: Discovery mellett a készülő Locke & Key tévés adoptációhoz is kötődik. A történet középpontjában: egy 17 éves középiskolás srác áll, Josh, aki eltűnt barátnője, Samot felkutatására indul a posztapokaliptikus Glendale-ben. Ezt követően csatlakozik egy csapat tinédzser mellé, akikkel még harcolna a túlélésért.

A szereplők sorában: Alyvia Alyn Lind, Austin Crute, Cody Kearsley, Colin Ford, Gregory Kasya, Jeanté Godlock, Krysta Rodriguez, Matthew Broderick és Sophie Simnett. A premierje október 24-én lesz, a felület már magyar felirattal reklámozza, ami sejtet valamit.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Vikings – 6. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 8, 14:50-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Rójuk le tiszteletkörünket a Vikings előtt! Nem csak előzetessel bővült a médiatár archívuma, hanem megérkezett az első plakátja is a záró felvonásnak. Felkészültetek a búcsúra; egyáltalán fel lehet arra készülni?

Kommentáld!

Plakátba zárva: All American – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 8, 9:40-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Októberbe lépve a The CW őszi műsorrendje is útnak indul. Nem sok szó esett az All American-ről, ami azért lehet, mert a pilotnál tovább nem jutottam vele. Van az úgy, hogy be kell látni: megöregedett az ember, és egy idő után, amiért korábban rajongott, arra rá se tud nézni. Sajnos ez a helyzet vele: nem én vagyok a korosztálya! Mellesleg annyira jól nem is zárta az idényt, hogy jelen legyen a 2019/20-asben, mert míg egy Riverdale 1 millió nézőt simán megmozgat, egy jobban futó The Flash pedig 1.7 milliót, addig itt mindössze szűkös 700 ezerről beszélhetek, ami még a Charmed szintje alatt is van – persze az is tény, hogy a Dynasty-hoz mérten előrébb volt a 2018/19-es idényben.

Az All American a hazai streaming szolgáltató fogyasztóinak se lehet ismeretlen, mert az HBO GO szolgáltatott otthont számára, és ez a jövőben se lesz másképp, mivel heti rendszerességgel hozza a második évados részeit október 8-tól, azaz az amerikai premiert követő napon. Jah, és magyarosított címet kapott, hiszen a Spencer néven található a magyar sajtóvilágban. A tévés premierje majd valamikor télre tehető, addig maradnak a magyar feliratos szinten tartások, de hát az se rossz, nem?! Mutatnám a netre dobott karakterplakátjait.


Kommentáld!

Plakátba zárva: Lost in Space – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 7, 11:32-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Becsapós lehet a cím, hát még a plakát, de hát ezzel is lehet nézőszámot generáltatni a Netflix-re érkező Lost in Space folytatáshoz, melynek premierjét a streaming szolgáltató december 24-re tűzte ki. Talán nem is annyira buta a húzás, mégis csak egy családi sorozatról beszélhetünk, hiszen köze sincs az azonos című mozifilmhez – max. csak nyomokban, mert az is sci-fi, meg ez is –, ami az egyik kedvenc sci-fijeim egyike. Számomra meglepő, hogy pont hozzá még nem érkezett szinkron, holott simán le tudná ültetni a családot egy egész estés időtöltésre, de még addig utólagosan pótolódhat, mint az történt a Stranger Things és más egyéb által. Szóval a karácsonyfa alá ezzel rukkol elő a Netflix?! Van olyan, aki esetleg jobban várja, mint pl.: a The Witcher-t, ami hasonlóképp szintén ebben a hónapban érkezik?

Have you seen our robot?”

Kommentáld!

Plakátba zárva: You – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 3, 15:41-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Hoppácska, a Netflix nekiállt variálni. Emlékeztek még arra a bejegyzésünkre, amiben arról írtam, hogy véletlenül az egyik részlegük publikált egy naptári visszaszámlálást, ahol több ősz végi, tél eleji premieridőpontról hullott le a lepel? Néhány perccel később mindez törlésre került; de mint tudjátok, ami a netre egyszer felkerül, az onnan nem tűntethető el. Az ottani listán a You 2. évadjának rajtja december 30-ra volt feltűntetve, azonban cirka ¾ hónap elteltével érkezett egy plakát a folytatáshoz, amint már december 26-a szerepel. Belegondolva… ez sokkal reálisabb debüt időpont, hiszen a streaming szolgáltató a péntek után a csütörtököt tartja a második legkelendőbb napnak, 30-a pedig hétfő lenne, ahova legfőképp stand-up kiadásokat és gyermektartalmakat pakol. Szóval módosítsa az a napot, aki már feljegyezte.

Íme a nemrég kiadott poszter a sorozathoz. Várjuk már?! Karácsony másnapjára pont jó projekt lesz?

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Expanse – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 3, 8:35-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Ha emlékeim a helyükön vannak, akkor talán pont Comic Con alatt rendelte be az Amazon látatlanban a The Expanse 5. évadját úgy, hogy közben még nem is volt terítéken náluk a negyedik! Mindezt annak köszönheti a produkció, hogy jól eltolta a streaming szolgáltató a premieridőpontját, a lejáró szerződések miatt pedig kénytelen volt döntést hozni, ami pozitív kimenetelűre sikeredett. Azóta már megvan a kezdésének időpontja, ami december 13-ra, Luca napjára esik – bár utóbbinak nem hinném, hogy van bármiféle köze mindehhez. Azt se feledjük el, hogy második otthonába költözött, mivel előzőleg a Syfy-on futott, ami által törlést kapott, ám átvették. Érdekességképp még annyit fűznék hozzá, hogy az évadnyitó rész a New Terra, míg az záró Cibola Burn címre hallgat. Valakinek mond ez esetleg bármit?!

A plakátot most had ne kommentáljam, mert egy második órát maga mögött tudó lelkes Photoshop újonc is képes valami hasonlót az asztalra pakolni.

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Good Doctor – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 2, 18:44-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A jelenkor egyik legkiemelkedőbb kórházas feltörekvője?! – Simán rá lehet aggatni a The Good Doctor-ra, ami a 2019/20-as idényben a 3. évadjába lépett. Érdekes módon, most az ABC megerőltette magát és szinte minden sorozatához gyártattatott plakátot, bár nem vitték túlzásba a kreatív oldalt nála.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats