Plakátba zárva: Reef Break

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 17, 11:12-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Azon gondolkodtam, hogy 2019-ben mennyire húzó Poppy Montgomery neve egy produkcióban? Utoljára az Unforgotten-ben láthattuk tartósan, azelőtt pedig a Without a Trace-ben. Mindkettő műfaját tekintve krimi, mellesleg mindkettőben jó volt az alakítása, semmi extra, ettől még lehet az, nem?! Most egy koprodukcióban lesz jelen, amit az ABC a franciákkal vitt véghez, melynek címe: Reef Break. A plakátra helyezve a figyelmet azt gondolhatnánk, hogy egy Baywatch remake-et kapunk, de szó sincs ilyesmiről, mivel igazi nyári, “hűsítő” krimit ígérnek a készítők – bár már messziről ordít az európai vonásai, de ez persze lehet jó is. [Nem lesz!] A legrosszabb, hogy sehogy se tudok kinézni belőle egy hasonlóan hosszú életpályát, mint elődjeinél.

Manapság az egyik legfelkapottabb krimi főhős múltbéli szál, a piszkos múlt. Itt se lesz másképp, ugyanis egy tolvajból lett problémamegoldót ismerhetünk meg, aki egy csendes-óceáni sziget kormányzójának dolgozik. További szereplők között: Desmond Chiam és Ray Stevenson. A premierje a héten lesz, kíváncsi leszek, mit raknak élénk, mellesleg Poppy a készítők sorában is helyet foglal.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Trinkets

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 15, 18:24-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Tegnapi Netflix premierről van szó a Trinkets személyében, ami az első olyan sorozata a streaming szolgáltatónak, amit egyből mar magyar szinkronnal is hozott el – ha nem számítjuk a fiktív vonalat; illetve, attól is elvonatkoztatunk, hogy a Stranger Things és a Dead to Me is nézhető már magyarul, bár ezeknél nem a debüt napján érkezett. Legalábbis így tudom! A pilotjába belekezdtem, de egyelőre nem rántott be annyira, hogy a végére jussak. A kritika előtt megmutatnám a kreatívjait.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Pennyworth

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 13, 10:01-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A Pennyworth premierjét egészen addig vártam, míg meg nem láttam a lenti plakatját: WTF! Szerencséjére az eddig netre dobott ajánlók sokkal biztatóbbak, de azért összehegeszthettek volna egy jobb félét, mert ez a “viccnek is borzasztó” kategóriát erősíti. Az EPIX nagyjából tavasz óta van a köztudatunkban, azóta várjuk Gotham történetének előzményét. Nyilván a Batman és a DC világ rajongóinak kötelező bepróbálni. Nincs más opció, a többieket pedig azért buzdítanám, mert alapvetően jó témát ragadnak ki a Batman-univerzumból. Lehet alapokat gyűjteni, illetve, maga a csatorna, ahova érkezik úttörő lehet lelkesedésével. Íme a kedvcsináló (PS gyakornok) poszter (műve). Premierje a kövekező hónapban lesz esedékes!

Kommentáld!

Plakátba zárva: Stranger Things – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 8, 17:30-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Július egyik húzócíme a Stranger Things lesz a Netflix jóvoltából. Noha a 2. évad nem tudott olyan kimagasló minőséget szállítani, mint az első, azért így se kapott annyi hideget, mint mondjuk a Trónok harca. Cirka másfél évet kellett várnia a nézőinek a folytatásra, amit talán pont a sztorijából fakadóan ütemeztek erre az időszakra. Végtére is a nyár fogja áthatni, amire fel is hívják a figyelmet a szlogenjével. Korábban már mutattunk megannyi karakterplakátot és ajánlót hozzá, nem járatnám a szám, max. felhívnám a figyelmet, hogy nyakunkon a képregényének hazai megjelenése, ha valaki olvasná is a nahy hőségben a vízparton.

“One summer can change everything.”

Kommentáld!

Plakátba zárva: Carnival Row

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 7, 10:51-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Orlando Bloom és Cara Delevingne főszereplésével érkezik az Amazon kínálatába a Carnival Row, ami bátran hívható a nyár egyik húzócímének is. Az alapkoncepció cseppet se tekinthető hétköznapinak. Adott egy olyan világ, ami korát és stílusát tekintve a viktoriánusi vonásokkal rendelkezik. Az emberiség betelepülve elnyomta az ittélő mitikus lényeket, akik mára már menekültként élnek. Ebben a fura időben és helyen köt szövetségét egy tündér és egy ember, akiknek közös célja, hogy egy brutális sorozatgyilkost hűvösre tegyenek. További szereplők: Alice Krige, Andrew Gower, Ariyon Bakare, David Gyasi, Indira Varma, Jamid Harris, Jared Harris, Karla Crome, Simon McBurney és Tamzin Merchant.

A sorozat egyik gyártásért felelős cége: a Legendary Television, amihez kapcsolható a Netflix által berendelt Lost in Space és Love, vagy a Hulu-féle The Looming Tower. Országos tévére is készítettek már ötletet a Downward Dog személyében. Előbbi kettő simán szállítja a bizalmat. Nem kell mitől félni. Íme a napokban kijött plakát hozzá.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Jett

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 6, 17:26-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Juj, de ötletesre sikerült a Cinemax üdvöskéjének plakátja, amiben egy tolvaj kap szerepet, aki miután letöltötte letöltendőjét, munkába áll újra, hiszen vérprofiként egyszerűbb a mindennapi betevőjét megkeresnie. A Jett június 14-én mutatkozik be, és biztosra veszem, hogy lesz nézője, hiszen a húzónevek között helyet kap: Giancarlo Esposito, aki a Better Call Saul-ből egyik kedvenc színészem. Nyilván, inkább a főhősnőt alakító Carla Gugino-ra kellene a fókuszt helyeznem, mert a floridai születésű szépség kapta meg a főszerepet, akit korábbról a The Haunting of Hill House című Netflix-es sorozatból ismerhetünk, vagy még korábbról a Wayward Pines-ből. Májusban már az előzetesével némi bepillantást nyerhettünk, mit is képzeljünk magunk elé, most a plakátjával ezt tovább szeretnék fokozni. Sikerült?

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Rook

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 4, 23:13-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Szinte tökéletes természetfeletti thriller…” – ezzel kezdődik az egyik kedvcsináló kritikája Daniel O’Malley által írt A bástya című regénynek, ami alapjául szolgált a sorozatnak. Ígéretesnek hangzik, maximum az lehet a lelankasztó, hogy mindezt a Starz rendelte be és tűzi képernyőre, még júniusban. Nyugi, az se legyen, hiszen ott a The Spanish Princess, ami a nyitányához képest sikerült erősödnie hétről hétre. Ne írjuk le olyan gyorsan.

Beszéljünk helyette kicsit a történetéről. Középpontjában: Myfanwy Thomas, akit Emma Greenwell formál meg, aki egy londoni parkban ébred arra, hogy emlékei eltűntek, és csak korábbi énjének információira tud építkezni, hogy mi is történhetett vele, illetve ki is ő valójában. Utóbbira hamar kapunk választ, egy Bástya, magas beosztású kém, aki természetfeletti fenyegetésekkel szemben védi a világot. Azonban a szervezetbe beépült egy tégla, aki meg akarja ölni. Célja a túlélés, és hogy kiderítse, ki áll mindezen összeesküvés mögött.

A szereplőgárdában helyet kap még: Adrian Lester, Catherine Steadman, James D’Arcy, Joely Richardson, Jon Fletcher, Olivia Munn, Ronan Raftery és Shelley Conncsak hogy a főbbekről beszéljek. A szkript megírásában: Al Muriel, Sam Holcroft és Stephenie Meyer működött közre a könyv írójával. A pilotot egyébként Kari Skogland rendezte. Jött hozzá újabb plakátadag, ezt mutatnám a folytatásban, premierje a hónap végén lesz.

„Awaken the power within.”


Kommentáld!

Plakátba zárva: Snowfall – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 2, 17:09-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Mondhatom, hogy az elhanyagolt kategóriát erősíti a Snowfall-t?! Az FX sorozatának utolsó évadját várjuk, ami a hazai tévézők előtt se lehet ismeretlen, mivel az HBO-n már lefutott a 2. etapja. Nem írtam anno, de 2017-ben a legjobb produkció lett az AAFCA Awards jóvoltából – ami az afro-amerikai kritikusok díjatadója. A második szezonja már nem tudott díjat felmutatni, eléggé csendes premieren van túl minden tekintetben, talán pont ezért döntött úgy a csatorna vezetősége, hogy elég lesz belőle egy utolsó 8 részes felvonás. Mutatnám a színkavalkádos plakátját!

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Dark Crystal: Age of Resistance

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 1, 0:50-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Nyár végére is tartogat nézni valót a Netflix, de ezen miért kellene csodálkozni? Ez a normális. Nemrég hullott le a lepel arról a tényről, hogy a The Dark Crystal: Age of Resistance című animációs sorozata augusztus 30-án mutatkozik be az 1. évadjával, amely 10 egyórás részt tartalmaz – azaz cseppet se hagyományos az időhossz tekintetében.

Ismerősen hangzik valahonnan a cím? Talán azért, mert Jim Henson kultikus művéhez készített előzménysorozatot, ami a ’82-es A sötét kristály történéseit alapozza meg. Ugye a kiindulási pontja A sötét kristály lesz, mint azt a cím is elárulja. Miután a Fehér Kristály megsemmisül a sárkánygnómok átveszik a hatalmat a világ felett. A történet középpontjában: három tündér kap helyet, akik előbbi uralmának megdöntése érdekében a lázadás szikráit szórják szerte a világon. A főkarakterek hangjai között kap helyet: Taron Egerton, Nathalie Emmanuel és Donna Kimball.

Révén, hogy sok a karakter, így a szinkrongárda is eléggé népes. A castingba bekerült: Alicia Vikander, Andy Samberg, Anya Taylor Joy, Caitriona Balfe, Donna Kimball, Eddie Izzard, Gugu Mbatha-Raw, Harris Dickinson, Harvey Fierstein, Helena Bonham-Carter, Jason Isaacs, Keegan-Michael Key, Mark Hamill, Mark Strong, Natalie Dormer, Nathalie Emmanuel, Ólafur Darri Ólafsson, Ralph Ineson, Shazad Latif, Simon Pegg, Taron Egerton, Theo James és Toby Jones.

A produkciót a The Jim Henson Company gyártja. A készítők között: Javier Grillo-Marxuach, Jeffrey Addiss, Will Matthews és Louis Leterrier – utóbbi, mint rendező; valamint Blanca Lista, Halle Stanford, Lisa Henson és Rita Peruggi. Íme a hozzákészült plakát.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Blood and Treasure

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 30, 16:35-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Mi ez a Zsé-kategóriás valami? – Ránéztem a Blood and Treasure kreatívjaira és elkapott a röhögés, illetve sajnálkozás, mert bődületesen borzasztóak lettek. És mi késztet rá bárkit arra, hogy ilyet 2019-ben készítsen? Azért akadnak gondok! Értem én, hogy akció-kaland műfaj nyáron adható el, illetve, akkor teremtődik meg az igény rá, ha van műsoron, de ordít a gagyiság minden téren a CBS üdvöskéjéről – amit hiszitek vagy sem, de nem koprodukcióban találnak. Aki csípi a kincskeresős témát, annak muszáj lesz beneveznie rá; aki viszont csak elvan vele, az nyugodt szívvel mellőzze az életből. A főbb szereplők között kap helyet: Sofia Pernas, Matt Barr, Michael James Shaw és Katie Winter, csak hogy legyünk képben ezzel is.

A csatorna nyári szegnensének eddigi legerősebb láncszeme. 5.142 milliós nézettséget tudhat magáénak, ami nagyjából a SEAL Team szintje. A TAR előtt van, egyelőre. Mutatnám a hozzá készült plakátot.


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats