Lost – Lost isn’t back! Noooooooo

 
Beküldte: Kanyecc 2010 May 26, 23:13-kor a(z) Lost témába.

Megvolt a Lost sorozatzáró epizódja. Nem sikerült összehozni a 108 percnyi jóságot, mert mindössze csak 103 percnyit kaptunk. Gondolom kellett a hely a reklámoknak, de így is sikerült elintézniük a készítőknek, hogy kicsit – a megszokottnál legalábbis – többet kapjunk és korrekt zárást, ha már itt a vég!

Dúlnak bennem az érzések. Lehet el kellett volna halasztanom ezt a kritikát. Kell az embernek, hogy kitisztuljon a fejében mit is látott. Főleg egy ilyen komplex sorozat esetében, amelyben az aprórészletekben van eldugva a legtöbb ütős dolog. Egy valami viszont biztos: Hiányozni fogok az életemből. 2010/11-es idényben már nem kapunk új évadot. Nincs tovább, de tényleg nincs és valahol ez elszomorít. Ezzel egyidejűleg persze a másik felem örül, mert kaptunk válaszokat, csak hát néhány esetben elvonatkoztatottat. Valamit a tudományra alapoztak, valamit a józan logikára, valamit pedig az emberek képzelőerejére.

vlcsnap-2010-05-26-23h09m43s112

Innentől jöjjön spoileresen, de tényleg ne várjatok tőlem most kritikát, mert nehéz lenne bármelyik oldalon helyt foglalni.

Tovább…

Kommentáld!

Lost-finálé előtt: 6×16-os részről

 
Beküldte: Kanyecc 2010 May 24, 1:14-kor a(z) Lost témába.

Aludnunk se kell emberek, mert hajnalban véget ér a sorozat. Direkt ma éjszakára terveztem be a sorozatzáró epizódját megelőző 6×16-os részt, hogy kicsit hígítsam a feszültséget. Mindenki mostanra kutatja a neten az ABC-s streameket, de olyanról is tudok, aki a 720p-s változatig ránk se fog kattintani, mivel nem akar se spoileres képet, se – írást olvasni. Nyugi. Mi csak este hozzuk le a finálé kritikáját, hiszen vége a hajtásnak. Hova siessünk? Nincs igazam?!

A What They Died For c. részben minden ott volt, ami elengedhetetlennek bizonyul egy kiváló felvezetéshez. Végre egybeértek a szálak. Elkezdődött a kérdések megválaszolása. Mindenki a szigeten van. Az alternatív világban is zajlik az élet, ami időközben leesett, végülis mi körül fog forogni. Spoileresen a tovább mögött folytatom.

vlcsnap-2010-05-24-01h11m20s85

Tovább…

1 Hozzászólás

Lost – 6.15 – A rész, amitől lehídaltam

 
Beküldte: Kanyecc 2010 May 18, 23:25-kor a(z) Lost témába.

Megvolt a Lost múlt heti epizódja. Hiába van Upfront, ezt látni kell mindenkinek, mert olyan részt dobott össze az ABC, hogy csak pislogtam. Alapjába véve persze nem azt kaptuk, amire számítottunk volna. Azaz a sok kérdésre értelmes választ. A készítők tudták, hogy a vihar előtt mindig nagy a csend. Ezt használták ki, hogy olyant üssön a folytatás, amitől kiterülünk. Spoileresen a kép után folytatom.

vlcsnap-2010-05-18-23h21m50s26

Tovább…

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Lost – 6.14 – Szünet utáni csend(élet)?

 
Beküldte: Kanyecc 2010 May 6, 18:05-kor a(z) Lost témába.

Letelt a két hetes szünet. Tudom, hogy csak egy hétre távozott kedvencként, de akkor is két hetet kellett várnunk a folytatásra. Csak túléltük! Ígéretemhez hű voltam, ugyanis itt vagyok. Megnéztem időben a heti epizódot. Nem csúsztattam, mert olyant nem szabad. Dúlnak bennem az indulatok, mert ez a rész kihozta azt, amiért annyira imádom. Hol felcsigázott, hol elszomorított, hol a képernyőre tapasztott.

Baszki! Egyszerűen fogalmam sincs, hogyan csinálja ezt a két atyaúristen, de mindenképpen maradandót alkottak. Nem lehet vége ennek a gyönyörnek. Ez olyan, mintha tudod, hogy van még hátra 4 heted az élvezetből, aztán be kell kussolnod, mert ennyi volt. Miért akarják több millió ember szenvedését? Vagy ezáltal adják fel az utolsó kenetet? Végre mindenki nyugovóra térhez? Megkapjuk a megoldást, ami lehet tetszeni fog, lehet hogy nem; viszont az biztos, hogy megfogja osztani a nézőket. Erre fogadni mernék. No, félre a mellé beszéddel. Mi történt a héten? Huh, durvulás, annyi szent. Lássuk. Kép alatt, tovább mögött jöjjön a spoiler áradat.

vlcsnap-2010-05-06-18h29m48s102

Tovább…

This entry has a rating of 4.5

Kommentáld!

Lost – 6.13 – Semmi sem biztos

 
Beküldte: Kanyecc 2010 April 28, 19:24-kor a(z) Lost témába.

Nyertem egy hetet. Baszki! Reggel kerestem az új Lost epizódot. Este már elterveztem, hogy akkor 2 in 1 módjára lesz értekezés az elmúlt két részről, de mégsem! Ki ment teljesen a fejemből az egy hetes szünet. (Másrészről itt a remek alkalom a V bizonyításra. Bírni fogja-e a tempót a felvezető nélkül? – holnap reggel kiderül!)

last-recruit459[1]

Tovább…

This entry has a rating of 2.5

Kommentáld!

Lost – 6.11-12 – Desmond randija az elektromágnesességgel

 
Beküldte: Kanyecc 2010 April 20, 0:39-kor a(z) Lost témába.

Picit felhalmozódott a Lost epizódok száma, de szerencsére nem sokkal. Két epizódos lemaradásomat pótoltam. Fellélegezhetek. Ismételten szintre hoztam és még mindig azt kell mondanom, hogy heti rendszerességgel embertelen a tempó, ellenben a darálással. Sok helyen olvasok sok félét. Ez elmúlt két rész egyben teljesen élvezhető volt. Többen lehúzták a legutóbbit, viszont most az fogja megvédeni, aki egyébként a legkritikusabb szemmel tekint a sorozatra. (Értsd: amikor másoknak tetszik, akkor általában nekem nem!)

Két olyan karaktert találtak meg, akik a kedvenceim közé tartozik. A 6×11-es részben kaptunk egy Desmond centrikus történetet, míg a folytatásban Hurley-t. Mit szólnátok, hogyha a kettőt egybe kaptuk volna? – szerintem istencsászár lett volna. Visszatérek olyan „régi” szereplők, akiket mindenki várt már. Innentől jöjjön spoileresen, nehogy elrontsam valakinek az éjjelét.

vlcsnap-2010-04-20-00h35m18s232

Tovább…

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Lost – 6.10: Háborúra készülődj!

 
Beküldte: Kanyecc 2010 April 7, 0:48-kor a(z) Lost témába.

Nap zártára Lost kritika dukál. Megint eltelt egy hét és én meg teljesen megfeledkeztem róla. Megint arra „ébredtem”/eszméltem, hogy basszus kedd van. Nézd már meg. El ne maradj. Holnap folytathatod. Ez valahogy három héten keresztül egyszer se sikerült. Majd most, de előtte jöjjön Jin és Sun története, amit a készítők végre kifejtettek.

vlcsnap-2010-04-07-00h44m39s77

Tovább…

This entry has a rating of 3.5

Kommentáld!

Lost – 6.09: Is devil a loser?

 
Beküldte: Kanyecc 2010 March 30, 23:50-kor a(z) Lost témába.

Megint sikerült összeböjtölnöm, hogy a folytatás napján nézzem meg az előző heti részt. Magam se tudom, hogyan bírtam ki… A Lost múlt heti epizódja igencsak megosztotta a nézőket. Engem is beleértve. Tovább mögött spoileresen folytatom.

vlcsnap-2010-03-30-23h47m21s178

Tovább…

Kommentáld!

Lost – 6.05-08

 
Beküldte: Kanyecc 2010 March 24, 1:18-kor a(z) Lost témába.

Így jó Lost-ot nézni. 4 epizódos lemaradásom, jelentem, felhozva! Igen. Megérte szüneteltetni, mert a 6×05-06-os részt gyengének éreztem, de a folytatás hozta a megszokott hangvételt. Imádni való sorozat, aminek a végét senki se várja. Innentől spoileres szöveggel és képi anyaggal folytatnám.

vlcsnap-2010-03-24-00h38m22s205

Tovább…

Kommentáld!

Lost – 6.05-06 – Lighthouse/Sundown

 
Beküldte: RaulReal 2010 March 6, 17:35-kor a(z) Lost témába.

Kíváncsian várhatjuk, hogyan is fejezik be Lindelofék az eddig remekműnek tartó legendás produkciót, hiszen az ABC sikersorozatának premierje óta nem igazán tudtak a kreatív emberek olyan szériát produkálni, mint a Lost. Néhány hónappal ezelőtt még tűkön ülve vártuk a hatodik évadot, hiszen a beharangozók szerint beígérték nekünk azokat a válaszokat, amelyek után nagyon régóta epekedünk, ezzel szemben az előző két rész cselekményét figyelembe véve úgy tűnik, hogy inkább a rejtélyek sorát fogják bővíteni. Persze nem érdemes még semmit elhamarkodottan kijelentenünk, ehelyett tegyünk némi visszatekintő körutat az elmúlt két hét epizódja kapcsán. A kép alatt spoileresen folytatom.

lost605a

Tovább…

1 Hozzászólás
Következő oldal »

free web stats