Áprilisban kezdett az Jófiúk forgatása

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 11, 13:00-kor a(z) Kulisszák mögött,Magyar hírek témába.

A héten elstartolt a Jófiúk kampánya az RTL Klub részéről – ami azért érhetett minket meglepő tényként, mert két 2018/19-es idényre beharangozott ötlettel is adós. Az egyik a Mellékhatás, a másik pedig A hentes. Nyilván ezek premierje csúszik a 2019/20-as idényre. A kereskedelmi csatorna kihasználja a készítőgárda erejét is, mivel az előzeteseinél kihangsúlyozzák, hogy „A mi kis falunk készítőinek új vígjátéksorozata” érkezik. Nyáron előbbi ismétléseivel remek nézettségi mutatókat generáltak, amit a Drága örökösök 2. évadjának új részeivel vélhetően tovább visznek.

Az újoncról annyit már most lehet tudni, hogy a spanyol Los hombres de Paco (Paco’s Men) szolgáltatta az alapjait, amiben egy csapat idétlen, degenerált rendőrt ismerhetünk meg. A hazai produkció elvileg a „szolgálunk és vétünk”-re hallgat, a főszereplők között: Mihányfi Balázs (Egynyári kaland), Hevér Gábor (Aranyélet, Alvilág) és Király Dénes (Egynyári kaland) foglal helyet.

A sorozat berendelésének első hírei tavasz végén láttak napvilágot, azonban kicsit kutakodtam Kapitány Ivánék már korábban belekezdtek a forgatásába. Erről Fecske Flóra, az egyik operatőr instagram bejegyzésre árulkodik a legjobban, íme:

View this post on Instagram

#Bcam#jófiúk#setlife

A post shared by Flora Fecske (@flora_fecske) on

Kommentáld!

Forog megállás nélkül A tanár 3. évadja

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 10, 18:40-kor a(z) Kulisszák mögött,Magyar hírek témába.

Nem írok sok újdonságot, hiszen már július elején bejelentkeztem azzal kapcsolatban, hogy elstartol az RTL Klub-on futó A tanár 3. évadjának forgatása. A werkfotót az egyik főszereplő dobta ki a közösségi oldalaira, amiről kiderül az is, hogy – vélhetően az évadnyitó epizódot – Dömötör Tamás rendezésével kapjuk meg, bár nekem annyira nem egyértelműek az ilyen „csapós táblák” feliratai, de az biztos, hogy fog epizódot rendezni. Ugye a gyártásért a Paprika Studios felel, ami büszke is arra, hogy az első évadot egy hosszabb második etap folytatta. Igaz az egyelőre nem tisztázott tény, hogy a 3. felvonásban 8/10/13 epizódot kapunk-e, de azzal lehet számolni, hogy 8-nál kevesebbet vélhetően nem!

Mutatnák néhány friss forgatásos képet, hiszen nyári időben kell iskolai témával foglalkozó sorozatot rögzíteni. Nekem már csak az a kérdésem, hogy megkapjuk még idén, vagy megint az évet vele indítjuk más mellett?!

(A ‘tovább mögött’ még találhattok pár forgatáson készült képet! Azokat se felejtsétek ki a sorból.)

Tovább…

Kommentáld!

Pajkaszeg, csapó IV.

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 7, 14:55-kor a(z) Kulisszák mögött,Magyar hírek témába.

Az RTL Klub elég komolyan ráállt az őszi műsorrendjének reklámozására. Jövő héten startol a Drága örökösök 2. évadja, illetve valamikor a közelebbi jövőben a Jófiúk című újdonsült vígjátéksorozatuk. Nyilván utóbbinál a kulcsszavakat elhintik a reklámainál, miszerint “A mi kis falunk alkotóinak új sorozatáról…” lesz szó. A magyar közönség odavan Pajkaszegért, és a nézettségi adatok is alátámasztják mindezt, mivel múlt héten az ismétlései megint elverték a konkurenciát 18-49-ben. Fel is merülhet az emberben, hogy mi a helyzet A mi kis falunkkal?! Nos, a negyedik évad forgatása megkezdődött. Arról egyelőre nincs semmi infó, hogy, mennyi résszel számolhatunk a folytatásában, de ha tippelnem kellene, akkor annyival legalább, hogy kettétördelve helyezzék műsorukra.

Schmied Zoltán, a sorozat lelkésze; aki korábban a Tűzvonalban című köztévés produkcióban is feltűnt, a napokban jelentkezett be a forgatásáról. Mutatnám a közösségi hálós lábnyomát!

Visszatértem Pajkaszegre: folytatódik A mi kis falunk legújabb évadának a forgatása. Béke! 📿☮️📸Erdélyi Gábor

Publiée par Schmied Zoltán sur Mercredi 7 août 2019

Kommentáld!

Forog az utolsó #HtGAwM évad is…

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 4, 11:42-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Szeptember 26-án tér vissza a How to Get Away with Murder az utolsó, és egyben 6. évadjával. Szép életet élt, azonban úgy vélem, hogy már előbb el kellett volna rendelni a sorozat zárását. Nem érzem azt, hogy a történetének jót tett ez a hosszú életpálya. Ti miként látjátok? Az első évadjánál még jelen voltam, a másodiknál azonban kiszálltam, mert elkezdett laposodni, ami az ilyesfajta drámáknak nagyon nem tesz jót. Elismerés tekintetében az Viola Davis-szel megszedte magát a sorozat, hiszen anno díjat nyert az African-American Film Critics Association (AAFCA) díjátadón, valamint az Emmy győzelméről se feledkezzünk el, de mindezek a fénykorszakában történtek. Azóta maximum jelölést gyűjt mindenhol, amiket díjra már nem tud a szoros mezőnyből adódóan beváltani.

Az utolsó évad munkálatai megkezdődtek, twitteren meg is történt a bejelentkezés, hiszen „amit a netre nem posztolsz, az meg se történt” szokták mondani. Íme egy lényeg, meghagyva az eredeti forrás infóit, hátha követné valaki! Klikk a tovább mögé!

Tovább…

Kommentáld!

Promó- és kulisszás fotók a Wu Assassins-hoz

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 4, 10:15-kor a(z) Kulisszák mögött,Promo témába.

Hemzseg a blog a Netflix tartalmaktól, de csak azért, mert mértektelen mennyiségben érkeznek az anyagok. Nyilván, ha lenne időm napi 10-16 cikkre, akkor jobban elvegyülne a sokaságban, azonban vannak produkciók, amiknél hiába akarok egybe letudni több mindent, a szakaszos marketingjének hatására naponta érkezik az új tartalom. Így jártam a Wu Assassins-szel is, ahol a promóciós képek mellé néhány forgatásos is bekerült, mert, csak! [Elfér a cikkben!]

Iko Uwais és Katheryn Winnick főszereplésével érkező elképzelés a harcművészeti műfajt kedvelő nézők felé akar nyitni, amit kábeles fronton: az Into the Badlands és a Warrior fedett le az elmúlt időben. A főhős személyében az utolsó Wu bérgyilkost ismerhetjük meg, akinek küldetése van. Ő persze magáról csak azt tudja, hogy egy chef, azonban a benne lévő erő és tudás jóval ősibb és bölcsebb, mint azt gondolná az elején.

Szintén csütörtöki premiert szántak neki, augusztus 8-án érkezik, azaz már egy hetet sem kell várni rá. A forgatókönyvért az a John Wirth felelt, aki közreműködött a Terminator: The Sarah Connor Chronicles-ben vagy a Hell on Wheels-ben. A pilotját Stephen Fung rendezésével kapjuk, de exec. producerként ott a gárdában: Mike Frislev, Tony Kratz és Chad Oakes. További szereplők: Tzi Ma, Tommy Flanagan, Byron Mann, Celia Au, JuJu Chan, Lawrence Kao, Lewis Tan, Li Jun Li és Mark Dacascos. Mutatnám azokat a bizonyos fotókat hozzá!

(A ‘tovább mögött’ folytatódik a galéria, azokat se felejtsétek ki a néznivalók sorából!)

Tovább…

Kommentáld!

Kezdődik a Fuss, család, fuss! 1. évadjának felvétele is…

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 2, 13:17-kor a(z) Kulisszák mögött,Magyar hírek témába.

A Tv2 ősszel két saját gyártású műsorral próbálja majd a nézőket megnyerni. Az egyik a Kapj el, ha tudsz! címre hallgató (eredeti címén: Catchpoint) gameshowja; a másik pedig a Fuss, család, fuss!, ami egy családi verseny reality lesz. Nem csak a fizikai, de a mentális próbatétel is megjelenik a műsorban, aminek vezetője Palik László lesz. Anno az Exatlon után hirdette be a csatorna. A casting lezajlott, így augusztusba lépve megkezdődhet a forgatása.

Anno a Tv2 a hivatalos közleményében ezt írta róla:

„A műsorban fitt és kevésbé edzett, de nagyon elkötelezett civil és sztárcsaládok versenyeznek a főnyereményért. Komoly fizikai és mentális akadályokat kell legyőznie annak a családnak, aki szeretné a „Legfittebb család” címet és az ezzel járó pénznyereményt megszerezni. A versenyzőket profi mentorok is segítik abban, hogy a legjobb teljesítményt érjék el. Bátorság, kitartás, összefogás. Ez jellemzi a családi verseny résztvevőit, és a végén kiderül, melyik Magyarországon a legfittebb család.”

A forgatás a napokban elkezdődik. Palik már elkezdte promózni a műsort, íme néhány instagram bejegyzés a jelenségről. Azt se feledjük el, hogy a „Legfittebb család” címe mellé 10 millió forintos fődíj is dukál.

A tovább mögött folytatnám még néhány fotóval! Azokat se felejtsétek ki a sorból.

Tovább…

Kommentáld!

Zajlik a Sztárban Sztár leszek! felvétele

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 1, 12:25-kor a(z) Kulisszák mögött,Magyar hírek témába.

Nem csak külföldön készülődnek a 2019-es őszi idényre, hanem itthon is. Július elején mutattam egy fotót az RTL Klub-os Drága örökösök 2. évadjának forgatása kapcsán, míg előtte A Tanár 3. évadját illetően. A TV2 is belekezdett azóta a Fuss, család, fuss! címre hallgató sport versenyreality-jének előkészületeibe, ami vélhetően az egyik húzócíme lesz az őszi stratégiájának; de ne feledkezzünk el a Sztárban Sztár leszek!-ről sem, amit újragondoltak, hiszen az eredeti változathoz képest nem celebek bújnak az énekesek bőrébe, hanem hétköznapi emberek “változnak át” külső és belső (értsd: hang) tekintetében.

Amit a produkcióról lehet tudni, hogy maradt Till Attila a műsorvezetője; míg a zsűriben: Pápai Joci, Bereczki Zoltán, Tóth Gabi és Horváth Tamás foglal helyet. Jelenleg a felvétel a középdöntőnél jár.

Mutatnám a napokban kitett fotókat a hivatalos instagram oldaláról:

A tovább mögött még több instagram bejegyzés, mert hol, ha nem a közösségi hálón egyszerűbb a teaser-ölni a talent showt!

Tovább…

Kommentáld!

Forgatják a Bob ❤ Abishola-t

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 31, 12:57-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Csak szerintem, vagy tényleg megélénkült a twitteren az élet?! Egyre több híresség tweetel ki munkás életéről tényeket. Lehet, ilyesmiről szó sincs (mármint a twitter felélénküléséről), mivel csak össze van kötve egy másik közösségi oldalával, ahonnan átvevődik az a tartalmat?! Passzolnám! Nálunk így van speciel!

Ne vesszünk el a részletekben. Még mindig a kedvenc felületem koncepciójából fakadóan. Billy Gardell, akit korábban a Mike & Molly-ban és a Lucky-ban láthattunk a CBS egyik őszi komédiájába csatlakozott év elején, a Bob ❤ Abishola-ba, aminek egy eléggé erős timeslotban – a hétfői 20:30-asban – kell helytállnia. Tudjátok, ennek a története szól egy szívrohamon áteső középkorú férfiról, aki meg akarja hódítani nigériai származású ápolónőjét, aki a kórházban tett a kötelességet. Természetesen, Chuck Lorre nem hiányozhat a készítőgárdából, aki az elmúlt két évtizedben számtalan neves komédiában működött közre.

A színész a napokban tweetelte az alábbit, miszerint a forgatás elkezdődött. Akkor a pilothoz nem nyulnak, meghagyják az eredetit, jöhet a folytatás…

Kommentáld!

Forgatják a Brooklyn Nine-Nine 7. évadját

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 30, 16:02-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Soká tér vissza a Brooklyn Nine-Nine 7. évadja, hiszen az NBC csak 2020. midseasonben hozza a következő 13 részét – de legalább hozza, és nem kapott a májusi Upfronts alkalmával kaszát, mint évekkel korabban a Fox jóvoltából. Azóta semmi casting hír nem merült fel hozzá kapcsolódóan, így most csak annyit jeleznék, hogy tegnap megvolt az első forgatási napja a folytatásának, amihez két fotó érkezett a közösségi hálóra, csak hogy kicsit beszéltesse a jónépet!

Az első így festene, amit Melissa Fumero tett közzé:

(A tovább mögött egy másik árulkodó tweet a forgatás megkezdéséről.)

Tovább…

Kommentáld!

Kulisszás galéria a Stranger Things 3. évadjához

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 26, 16:08-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

A Netflix megdöntött minden házon belüli rekordot a Stranger Things-szel, de ez nem is volt kérdéses. A streaming szolgáltató még nem döntött hivatalosan sorsa felől, azonban a Production Weekly nevű oldal értesülései alapján ősszel startol a 4. etap forgatása; illetve a gyermekszereplők az MTV-nek adott egyik interjújukban elárulták, hogy szerintük még 1-2 szezonji elmesélni való és izgalom van a sorozatban, mielőtt ellaposodna. Illetve azzal ők is egyetértettek, hogy nem szabad átesni a ló túloldalára, amikor a nézők már inkább elégedetlenkednek, mint elégedették. Tehát a 4. évaddal lehet számolni, vélhetően 2020-ban kapjuk meg – rosszabbik esetben a 2020/21-es idényben.

Most mutatnék egy csokornyi roppant mód hangulatos kulisszás képet a már leadott részeihez. Őrület, mennyire átadják azon harmóniát, ami jelen van a produkciónál.

(A ‘tovább mögött’ folytatódik a galéria számos hangulatos fotóval.)

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats