Elkaszálták az Identity-t

 
Beküldte: Kanyecc 2010 August 20, 13:12-kor a(z) Canceled/Ended: 2009/10 témába.

Hoppá. Meglepetések napja a mai. Az ITV bejelentette, hogy elkaszálta az Identity című újoncsorozatát, melynek első évadja 6 epizódos volt. Ennek fényében nem érkezik 2011-ben a második évadja. (Reméljünk a BBC-s Luther nem fog hasonló cipőben járni, mert azt jobban sajnálnánk.)

Az ok teljesen érthető. A sorozat jól startolt. 5.60 milliójával meg is lepett bennünket, aztán a folytatásban egyre csak fogyatkozott a nézőszám. A premiert követően 32%-nyit. Innen már talpra sem tudott állni. Végezetül 3.28 millióval búcsúztatta az évadját.

A hozzákapcsolódó cikkeket itt találjátok meg. A tovább mögött találhattok egy interjút az egyik főszereplővel.

identitypromo

Tovább…

Kommentáld!

Kaszálták a Party Downt és a Gravityt

 
Beküldte: Kanyecc 2010 June 30, 20:11-kor a(z) Canceled/Ended: 2009/10,Hírek témába.

Ez így van jól. A Starz jó úton halad, amit a Spartacus: Blood & Sand-del alapozott meg. Hasonló a felállás, mint az AMC-nél, azaz megvolt egy mérföldkő, ami után lejjebb nem lehet egyszerűen adni a színvonalat. Ne is tegyék!

Egyébként a kaszának a hírét Ausiello hozta le. A Party Down két évadot, a Gravity csak egyet élt meg. Az ok pedig a nézettség. Nem azért, de egy finálé alkalmával 70-100 ezres nézőszám nagyon kevés. Mindkettő megérdemelte. Azon csodálkoztam, hogy nem mellőzték és raktak a helyére Spartacus-ismétlést, amivel szerintem jobb nézettséget produkáltak volna. No mindegy. Ilyenen ne firozzunk. Mindkettőt egyébként a Comedy Central műsorán tudnám elképzelni.

Kommentáld!

Halálra ítélet Persons Unknown

 
Beküldte: Kanyecc 2010 June 7, 14:46-kor a(z) Canceled/Ended: 2009/10,DVD témába.

Ma lesz a sorozatpremierje. Mindenki nagyon várja, mert ki vagyunk éhezve a Harper’s Island-stílusú sorozatokra. Legalábbis azokra, amikben van némi fejtörősség. A Happy Town megbukott, viszont ez a harmadik epizódjánál derült ki, hivatalosan. A Persons Unknown sincs jobb helyzetbe, maximum hasonló cipőben.

Ugye 13 epizódra rendelték be. Ezt nem is vették vissza, szóval jobban áll, mint a Day One, aminek esélyt se adott az NBC. A státusza azonban sorozatról, minisorozatra lett visszavéve, tehát teljesítsen bárhogy, folytatásra ne számítsunk.

Az NBC oly mértékben levette a kezét róla, hogy múlt héten a Fox Home Entertainment bejelentette a DVD-n való megjelenését, ami augusztus 17-én lesz esedékes. Az egésznek annyi a szépséghibája, hogyha rálesünk a hivatalos menetrendjére, akkor hamar leszűrhetjük: 1) augusztus 16-án lesz – a tervek szerint – levetítve az 1×10-es rész, 2) az utolsó 3 résznek a nézettsége a békasegge alatt lesz, mert 3) aki nézi, az előbb fogja letölteni/megvenni, mint kivárni a szeptember 6-ra bejegyzett sorozatzárást.

Cast_Street1_027r

Kommentáld!

Heroes is bukta

 
Beküldte: Kanyecc 2010 May 15, 9:05-kor a(z) Canceled/Ended: 2009/10,Hírek témába.

Az NBC végre döntött a Heroes ügyében. A rajongók persze nem fognak örülni a döntésnek, de valljuk be, erre más szükség volt. A csatorna hivatalosan elkaszálta sorozatot, azaz, amit láttunk, az volt a zárás.

Ezen persze cseppet se kell csodálkozni, mert már a harmadik évadkor le lehetett volna állítani, amikor még úgy érhetett volna véget, hogy ehaj-csúhaj. Az NBC mégsem hozta meg ezt a döntést, mivel a pénz beszélt, a kutya pedig ugatott. Ennek hatására, két vergődő évadot kaptunk, melyből az egyik – a harmadik – részemről teljes egészében kimaradt. Az utolsó se hozott nagyobb sztorit, hiába volt jelen a Prison Break-es T-bag. Az alacsony nézettsége okozta a vesztét.

És még valami. Volt egy olyan projekt is, hogy Heroes: Origins. Nagy valószínűséggel ezt se kapjuk meg. Noha bármi előfordulhat a jövőben, eléggé furának találnám, ha az NBC fejesei rábólintanának.

heroes

2 Hozzászólás

Menesztik a Happy Town-t

 
Beküldte: Kanyecc 2010 May 12, 10:53-kor a(z) Canceled/Ended: 2009/10,Hírek témába.

Két rész után az ABC belátta, hogy a májusi sweeps alatt nincs keresni valója a Happy Town-nak. A gyenge nézettség miatt száműzi szerda estéről, egy kis időre. Igaza van, hiszen egyáltalán nem azt a szintet hozza, amit az utolsó hajtásban elvárna az ember. De ezt már lehetett sejteni több hónappal ezelőtt, mivel a Harper’s Island-re ütött.

A menetrend a következő lesz: ma este még leadja az 1×03-as epizódot, aztán két héten keresztül egy kisebb szünetet hoz be, hogy aztán június 2-án jöhessen az 1×04-es rész és a későbbiekben a folytatás. Végülis ezzel csak egy hetet bukunk, mivel a futuncritic által leközölt menetrend szerint május 26-án nem kaptunk volt egyébként se új részt. És azt se feledjük el, hogy mindössze 8 részes (? meglepődtem én is!) az első etapja, a másodikra meg ne is számítsunk.

Mellékesként jegyezném meg, hogy a Comedy Cental is kaszálta egyik sorozatát a Sarah Silverman Program-et. Szintén az alacsony nézettsége lett a veszte. A hátra maradt részeket péntek éjjelenként fogja leadni (a csütörtök helyett) a csatorna.

happytown_

Kommentáld!

Kaszálták a 10 TIHAY-t

 
Beküldte: Kanyecc 2010 April 30, 11:44-kor a(z) Canceled/Ended: 2009/10,Hírek témába.

Az ABC Family sokkoló hírt közölt tegnap este. Törölte a 10 Things I Hate About You című újoncsorozatát. Ledöbbenve olvastam a kaszahírét, mert mindenre, de azért erre valahogy nem számítottam.

A meglepetést az a puszta tény váltotta ki, hogy az oka teljesen érthetetlen. A Greek-et sokkal kevesebben nézték, mégis a negyedik évadját várjuk. Sőt, amikor egy estén voltak, akkor is produkálta magát. Tény, hogy stabil nézettsége nem volt, inkább heti rendszerességgel egyre csak romló, viszont egy második esélyt azért kaphatott volna.

Lehet szidni a csatornát, mert ez az indok, nem valós indok. Valamit kellett nekik mondaniuk. Reméljük nincs köze Pretty Little Liars-nek hozzá.

2 Hozzászólás

Kaszálták a Keresőt

 
Beküldte: Kanyecc 2010 April 29, 10:13-kor a(z) Canceled/Ended: 2009/10,Hírek témába.

Ausiello napokkal ezelőtt elcsiripelte, hogy egyre többen híresztelik a Legend of the Seeker kaszátá. Főként a készítők berkeiből érkezett az infó hozzá, ami a legjobban lesúlythatja a rajongókat. Kis idő elteltével, azonban 99.9%-ra rúgott az az érték, amit vehetünk 100%-nak.

@Dear_B or should I say Dear Diary? Got some news that Seeker is no more. So sad to say goodbye to my NZ family but excited for what’s next.Bridget Regan

The quest is complete. Thank you so much to our amazing cast, crew & all our fans, it’s been an awesome two years. Will miss you all. Mike Sussman

A hír tehát igaz. Ne számítsatok a 3. évad érkezésére. Hol ott nézettsége annyira eget rengetően rossz nem volt. Stabilan tartotta a 2 milliót. Mi sajnáljuk, mert tényleg nagyon kapós a cucc. Az első etapját alig tudtam letenni. (Három nap leforgása alatt ledaráltam.) Aki teheti nevezzen be rá. A sztorija ott van a szeren, a színészgárda szintén.

Kommentáld!

Húsvét után rendeltek és kaszáltak

 
Beküldte: Kanyecc 2010 April 6, 10:37-kor a(z) Berendelés,Canceled/Ended: 2009/10 témába.

Az NBC nem pöcsölt. Az ünnepek után egyből berendelte három sorozatának második évadját. A The Marriage Ref-ről, a Minutes to Win It-ről és a Who Do You Think You Are-ról van szó, amelyeket a jó nézettség mentette meg.

A Fox háza táján pont az ellenkező volt a felállás. A Sons of Tucson-t törölte a csatorna. Hiába, a vasárnap 21:30-as timeslot – Family Guy felvezetéssel – se volt nyerő, ezért a tré nézőszámnak hála eltávolítja a képernyőről nyárig. Április 11-én a helyére visszaérkezik az American Dad. A hátramaradt – 8 – epizódokat majdcsak nyáron adják le 19:30-as időben, amikor a ’Til Death elvonult örök nyugalomra.

Egyébként fura, hogy Justin Berfield meg próbálta a kasza hírét twitteren eloszlatni, de nem jött össze neki:

IGNORE the rumors. #sonsoftucson is NOT canceled! It will be moving to an earlier time (where it belongs) on Sunday night. Stay tuned

Kommentáld!

Kaszát kapott a Mónika show

 
Beküldte: Kanyecc 2010 April 1, 23:52-kor a(z) Canceled/Ended: 2009/10,Magyar hírek témába.

WTF! Először áprilisi tréfának véltem, hogy az RTL Klub törölte a Mónika Show-t, de aztán kiderült, hogy a sajtóközleményt nem a mai napon adták ki, hanem tegnap, így közel sem tréfa. Csak éppen mindenki ma írta meg. Egyébként nézettsége alapján teljesen érthető, mert az elmúlt hetekben sorra gyalázta a Joshi Bharat, azaz a konkurens csatorna talkshowja.

1 Hozzászólás

Hivatalosan nyugdíjba küldték Bauert

 
Beküldte: Kanyecc 2010 March 27, 1:43-kor a(z) Canceled/Ended: 2009/10,Hírek témába.

Hivatalossá érett az a hír, amiről sokan csak pletyka szinten cseverésztek. Egyre több készítők, stábos és szereplő mondogatta, hogy annyi lesz a sorozatnak, ez lesz az utolsó megmérettetése Jack Bauer-nek. A jelek szerint nekik lett igazuk. Jöjjön előbb egy-két érdekes felszólalás:

We began the season knowing it really could be the end.” – mondta Howard Gordon, a sorozat exkluzív producere.

illetve…

What I do like about the ending and what I can say about it is that it’s very definitive about where Jack is going to end up (…)”It can be perceived as a cliffhanger on some level, but there’s not questioning his options. That’s something we’ve never been able to do in the context of this series.” – mondta Kiefer Sutherland.

Ha jobban belegondolunk, teljesen érthető a kaszálása. A sorozat nézettsége az előző évad átlagához képest, ami 13.3 milliót takar, 34%-ot zuhant legutóbbi részhez viszonyítva, ami 8.69 millió nézőt takarna.

Lesz B-terv? Ez itt a kérdés! Ez foglalkoztathat most sokunkat, hiszen az NBC átvenné a sorozatot. Legalábbis szó esett ilyenről pár héttel ezelőtt. Az évad és egyben sorozatzáró május 24-én lesz.

Végezetül pedig:

We’re still working, and I’m desperately trying to keep my head in that and I think everyone else is as well,” he said. “I know the end will be a very difficult day, and I would love to have avoided it. It’s hard. I broke it down the other day: I’ve worked on ’24’ more than half of my professional career. We’ve made 196 hours of TV…close to 100 movies. That’s a very successful career in itself. I think Gene Hackman and my father are the only two people who’ve made more stuff than that. So it would be silly for me to pretend the end of this would not have a huge impact on my life.”

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats