Magyarok a brit Csillag születikben, ismét!

 
Beküldte: Kanyecc 2013 April 14, 1:46-kor a(z) Magyar jelenlét,reality,videó témába.

A magyarok mentették meg a Britain’s Got Talent 7×01-es epizódját. Ha tavasz, akkor tehetségkutató. Ez a briteknél sincs másképp. Hetekkel ezelőtt startolt a The Voice UK, „ma” este pedig bemutatkozott a BGT a brit közönség előtt. A válogatásait imádom – legalábbis idáig oda voltam értük, viszont a 7. széria nyitányával cseppet se vagyok megelégedve. Hogy pontosan hol csúszott el, azt majd holnap egy kiadós alvás után leírom. Most inkább a lényegre szeretnék fókuszálni, az Attraction Shadow Group-ra, akik már számtalan külföldi tehetségkutatóban feltűntek, na ők emelték a brit Csillag születik színvonalát.

Könnycsorgatós produkció következne. Tessék előkészíteni a zsebkendőket, mert van miért potyogtatni: egyszerre nyűgözött le és öntött el melegséggel. A végén csak annyit tettem hozzá: jó magyarnak lenni. Köszönjük!


Kommentáld!

43. heti magyar nézettség (10.24-10.30)

 
Beküldte: Kanyecc 2011 November 2, 16:39-kor a(z) Magyar jelenlét,magyar nézettség témába.

A 4. hetében a Hacktion visszaesett. Nem is akármennyivel, mivel évadminimumot produkált. A pilotját nem nézték ennyire kevesen, mint a 4. epizódját. Egyetlen pozitívum, hogy 200 ezer felett tartja magát. Ezzel szemben a Maradj talpon! kezdi bebiztosítani a jövőjét, mivel múlt csütörtökön 551 ezren nézték, ami mellé 12%-os közönségarány társult. Az On the Spot se teljesít rosszul, ahhoz képest, hogy a Való Világ ellen megy.

A Tv2 több szempontból is kihúzhatja magát. Egyrészt azért, mert a teljes lakosság körében a Tények által az Összeesküvők első fele mindig megverte a Való Világot. Másrészt azért, mert vasárnapi Kiválaszt a Napló mindkét kategóriában elpicsázta. Harmadszor, a délutáni szappanopera blokkja ellen a konkurencia nem tud mit kezdeni.

A TotalCar kikapott megint az RTL-es esti filmje ellen. Az X-Factor 2.1 milliót hozott, ami elmarad a tavalyi számoktól. További RTL-es negatívum, hogy a Showder Klub az NCIS semmit nem tud kezdeni. Nem mondom azt, hogy bajban van, mert a stand-up műfaj az elmúlt években nagy felvirágzáson ment keresztül, viszont az mégis ledöbbentő, hogy felvezetőjének magas számait mennyire le tudja harcolni. (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Magyar jelenlét a 70-es években

 
Beküldte: Kanyecc 2010 March 23, 15:07-kor a(z) Magyar jelenlét,videó témába.

A cím kicsit félrevezető lehet, de tényleg a magyarokat emlegették a That ’70s Show 5×01-es epizódjában. Az HBO Comedy adagolásával történik a darálása és igen, illő lenne írni róla egy kritikát, de nincs hozzá erőm. Tehát újság-crossverek után magyar jelenlét. Hátra van 3 évad. Mi lesz még benne?

Shut it. And go shave that thing. You look like a damn Hungarian.


Kommentáld!

11th Hour-ben is emlegettek

 
Beküldte: Kanyecc 2010 January 31, 11:55-kor a(z) Magyar jelenlét témába.

Nem titok: Felzárkóztatót tartok az Eleventh Hour-ből, azaz a 2008/09-es CBS-es üdvöskéből és nem az eredetiből. Tegnap éjjel néztem meg az 1×12-es részt, melyben emlegették a magyarokat. Fura volt megint hallani a „Hungary” szócskát. Egy ügy kapcsán jutottak el az amerikaiak hozzánk. (Ha valakinek van kedve, kivághatja a részletet, ami a 25:06-tól kezdődik.)

„The Mangalitsa pig. Originating from Hungary they are often called „four footed olive trees”, because they are fed a strict diet of mostly acoms.

vlcsnap-2010-01-30-23h35m52s24

Kommentáld!

Fringe is emlegették a magyarokat

 
Beküldte: Kanyecc 2009 December 4, 1:09-kor a(z) Magyar jelenlét témába.

Éppen Fringe-darát tartottam, amikor belefutottam egy érdekes párbeszédbe. Az egyik vendégszereplő a magyarokat emlegette. Áhh, mondom: “az elmúlt hónapokból kiindulva ez nem lehet igaz”. Pusztán csak félre hallom vagy bemesélem magamnak. Aztán visszatekertem, újra hallgattam, majd előkerestem a felirat file-t, hogy tényleg Budapest hangzik-e el… És az hangzott. A Fringe 1×19-es epizódjában is emlegettek bennünket. (Értitek a Fringe-ben, amire csak most kattantam rá úgy, mint a fene.) Nézzük csak az ominózus mondatokat:

– Now you gotta tell us, where did this one happen?
– Budapest. Three weeks ago.
– The victim was an american graduate student on holiday.
– The hungarian police say he was attacked, and set on fire.That’s not the truth.


Kommentáld!

Magyar a Sons of Anarchy szereplője?

 
Beküldte: RaulReal 2009 December 3, 21:55-kor a(z) Magyar jelenlét,videó témába.

Számos alkalommal került rá sor, hogy kis hazánk is képviseltette magát egy-egy amerikai sorozatban. Elég, ha a közelmúltban a Flash Forwardra és Gőgh Szilviára, vagy Katona Zsoltra és a magyar, katasztrófába torkolló esküvőre és a süllyedő hajóra gondolnunk. ezúttal a Sons of Anarchy című szériában került szóba Budapest, illetve a helyzetet nyomatékosította egy előkerülő útlevél is. Lentebb megtekinthető a szóban forgó spoilermentes videó (melyért kezike közölt le először a blogján), illetve néhány kép i’m_rick_james-nek köszönhetően.

Tovább…

Kommentáld!

Újabb magyar jelenlét

 
Beküldte: Kanyecc 2009 November 21, 0:39-kor a(z) Magyar jelenlét témába.

Újra győzött a twitter. Komolyan! Mennyiszer kell kihangsúlyoznom, hogy a leggyorsabb híráramlatról van szó, amikor szóba kerül? Ne kelljen többször.

Hogy ki vette észre előbb azt nem tudom, de! A következő emberkéket: @szucsitg-et @_tnm-et @Godem-et most tessék followolni, mert nekik jár a pont. A Trauma heti epizódjában, ugyanis magyarok tűntek fel, akik magyarul beszéltek. Durva. A történelem ismétlődik. A FlashForwardot követően újabb sorozat esik a magyarok rabjává. Örülünk neki, legalább megkönnyítik a szinkronhang készítők dolgát és az image-ünket is építik (vagy rombolják?). Mutatnám a videót, nem jártatom inkább a számat. THX mindenkinek, akinek a keze benne volt.

(Ha RaulReal-nek lesz kedve és ereje kutakodni, akkor akár még a közel jövőben – Gögh Szilviához hasonlóan – egy interjút is olvashattok róluk.)

3 Hozzászólás

Magyar lány a FlashForward-ban

 
Beküldte: Kanyecc 2009 October 17, 23:12-kor a(z) Magyar jelenlét,videó témába.

RealRaul részéről már olvashattátok a legutóbbi Flash Forward epizód kritikáját. Ilyenkor szoktuk megmutatni a következő rész előzetesét, de ezt most hanyagoljuk egy picurkát, hiszen egy magyar hölgy szerepelt a Black Swan című epizódban. Dögivel kaptam levelet, hogy mikor óhajtjuk megírni a szenzációs hírt, mivel a leányzó letette ezzel a szereplésével színészi pályájának alapköveit.

Lelkes olvasóink nem csakhogy felhívták a figyelmünket (Treek, ErOk, Feederlicus), hanem utána is jártak, hogy ki lehet ez a rejtélyes ismeretlen, akikre mi magyarok büszkék lehetünk. Gogh Szilvia volt az, akinek itt csekkolhatjátok az imdb profilját. Köszönjük szépen neki a szereplést, nektek pedig a sok hasznos infóval ellátott leveleket. Most már csak a videó megmutatása maradt hátra. Persze nem egyből a lényeggel kezdődik, de így megvan az összhang.


2 Hozzászólás

Gáti Kati és a sorozatok

 
Beküldte: Kanyecc 2008 November 2, 12:25-kor a(z) Magyar hírek,Magyar jelenlét témába.

Magyar leányzónk sorra habzsolja a szerepeket. Sok-sok rangosabb sorozat – NCIS, 24, stb. – castingjai között tűnt fel, viszont a sort koránt sem tekinthetjük kilőve. Októberben fejeződött be a Leverage című idei TNT-s újoncos forgatásai. (Élménybeszámolójáról itt és itt olvashattok.) Tess nyáron leste meg, amikor unaired pilotja kiszivárgott. Alapkoncepciója: egy rablás megtervezéséről és kivitelezéséről fog szólni.

Katink túl van a megmérettetésen. Nem olvastam el bejegyzését, mert hátha spoilerbe akadok. Október 26-án érkezett két casting hír részéről. Az egyik a Nip/Tuck-kal kapcsolatban, miszerint megjelent a szerepválogatáson, de nála idősebb hölgyet választottak a szerepre. A másik már ennél pozitívabb volt, mivel ugyanazon casting director meghívta a The Mentalist-ba is, melynek szerepét megkapta. Hogy milyen szerepben fog feltűnni, azt egyelőre nem árulta el, viszont mi lelkesen lesni fogjuk a sorozattal kapcsolatos casting call and plotline híreket és ha találunk bármi gyanúst, megírjuk!

Kommentáld!

Kyle XY – 2.10 – House of Cards

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 27, 18:29-kor a(z) Kyle XY,Magyar jelenlét témába.

kylexy_210.jpg
Premier:
2007/08/13
Írta: James Stoteraux, Chad Fiveash
Rendezte: Patrick Williams

Úgy tűnik, hogy Nicole körül rendeződtek a dolgok, ezért vacsorát készít a családnak, azonban egy váraltan vendék is betoppan Stephennel együtt, még hozzá főnöke: Ballantine. Kyle, amint meglátja a gyűrűt már tudja mi lesz a másnapi teendője. Elmegy a Madacorp-ba, hogy megfigyelje a biztonsági rendszerét, hogy majd Declan és Foss segítségével visszaszerezzék a gyűrűt, mely a Zzyzx-ben talált Adam ládájának a kulcsa…

Megjegyzés: Az előzőhöz képest sokkal stabilabb rész volt, azonban jobb nem biztos! Végre itt is pörögnek az események, ahogy azt már megszoktuk az előzőekben! Most Kyle tényleg mindent bele ad, hogy visszaszerezze Adam gyűrűjét. Szerintem erre a merészségére nem sokan számítottunk volna.

Foss, amint láthattuk kibukott, hogy Declan is a csapat tagja lett. Nem is csoda, hiszen annyira még nem profi a kölyök, és fél, hogy majd fenn tartja őket. Kétség kívül így is lesz. Miatta fogják el Foss-t, de legalább Kyle megtudja: mit rejt a láda tartalma. Azonban addig kissé göröngyös az út, hiszen jó pofiznia kell a Madacorpban Ballantine-nel. Amint láthattuk még maga Ballantine se biztos a fiú tudásában, mert ha az lett volna, jóval biztonságosabban tette volna a dolgát, mikor szolidan körbe vezette a cégében. Nagy akciót láthattuk Kyle részéről, és dicsérni is tudom az alkotókat ezért az összedobásért! Egyedül azt nem értettem, hogy a titkárnőnek az irodájában hogyan lehet a főnöke kódjával bármihez is hozzá jutni! Ez a rész kissé sántított de kafa volt!

Amint azt láthattuk kinyílt a titkos doboz tartalma! Érdekes, hogy Brain még nem vetette rá a kezét ez előtt a tartalmára, amikor tudta, hogy hol van! Újból sok kérdés merült fel a történettel kapcsolatban, de már érződik a finálé hangulata! Egyre jobban pörögnek az események, egyre több régi szereplő tűnik fel.

Az akció mellett a szomorúság is tükröződik a sztoriban. Ott van a fiatal Andy, aki még alig élt, azonban nem is fog sokáig, mert orvosa szerint rákja nem éppen jó indulatú! Persze ez Josh-t is igen lehangolja, aki meg minket, hiszen jellegzetes stílusát a háttérbe tette! Kétségtelenül nagyon szerelmes és ahogy mondta ő is, mindenben hasonlít az ízlés világuk. Josh mellett, azonban Lori-n is az aggodalom uralkodik. A Madacorpban igen jól összehozták Emily és Stephen kapcsolatát, amire tényleg lehet irigykedni! Nem is csoda, hogy Lori mellett még Nicole-on is kijön.

Jessi egyre több mindent tud meg múltjáról, még ha Emily nem is akarja ezt! Nicole-nál is kezd összeállni a kép, ami annyit jelent, hogy igen csak fel fognak gyorsulni az események!

Amint azt már mondtam a részt inkább a buslakodás hangulata vette körül: Amanda – Kyle, Josh – Andy, Stephen – Nicole és Emily – Paige kapcsolatát ragadjuk ki. Íme a mostani rész zene arzenálja:

AM – We Will Remain
AM – What You Hide
William Tell – Maybe Tonight
Sherwood – Middle Of The Night
Unkle Bob – Swans
Thirteen Senses – The Salt Wound Routine

Jah és ami majdnem kimaradt: Hogy megint volt magyar utalás a részben! Még hozzá Adam vonalában, ugyan is dobozban talált képeslap – melynek Kyle és XX van – hátuljára az van írva: “a fény majd megmutatja az utat” Aki nem hiszi kattintson a szövegre!

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

free web stats