Való Világ 4 finálé előtti bulvárrengeteg

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 8, 11:35-kor a(z) blogszemle témába.

 • Jerzyt akarja nyertesnek az RTL Klub?sixx a napokban írt egy érdekes felvetést, miszerint hiába mindegy az RTL Klubnak, hogy kinyeri meg a főnyereményt, azért mégsem mindegy, mivel Éva ellen megy a kampány, Alekosz – ha igent mond a párkereső reality-re – amúgy is kap min. 10 misit, illetve ott van Jerzy, aki tényleg megérdemelné, ha már eddig eljutott.
 • Tízmilliót kap VV Alekosz, ha elvállalja a csajozós műsort – Csak hogy legyen forrás is, honnan szedtük ezt a 10 milliós ajánlat tippet.
 • A Bors is meginterjúvolt pár ex-villalakót, gondolok itt Bélára, akik persze hogy a „nevető harmadikat”, azaz Jerzyt hozták ki győztesül. Emellett a Blikk olvasói is neki adnák a főnyereményt. (Hát akkor tegyenek róla.)
 • A velvet arról számolt be, hogy „megerősített biztonsági szolgálattal készül az RTL Klub a VV4 döntőjére” – amire annyit tudunk csak mondani, hogy nem Fradi-Újpest összecsapásról van szó, minek a bolhából elefántot csinálni?
 • VV Gigi fétisfilmje vagy VV Gina kurválkodása a vérlázítóbb? – A címtől besírtam, szóval ha valakinek van kedve, hát olvasson…
 • Anikó vállalja az orgazmus nélküli élete – Ha már bulvármédia, akkor amondó vagyok, hogy itt a helye a többi szenny között.
 • A Való Világ is segített, mégsem lakik mindenki jól – A cikk írója azt taglalja, hogy az ötlet tényleg jónak bizonyult, azonban a megvalósítás már kevésbé. Ugye egy hét alatt cirka 170 millió jött össze a jótékonysági akció alatt.
 • Így herdálják majd el a nyereményt a Való Világ finalistái! – Nem kellett sok ész ahhoz, hogy megszülessen ez a cikk.
 • Szextitkairól vallott Alekosz – Csak hogy vágjuk, mivel állunk szembe, ha a szexkiborg szó elhagyja a szánkat.
 • Ha már szóba került Alekosz és a párkereső realityje, amire még nem mondott nemet (hangsúlyozom ki, de azt fog mondani!), akkor jöjjön egy Blikk cikk, miszerint hogyan is fog kinézni Okostojásunk luxusbusza, amiben lakni fog, ha rábólint a témára.
 • Kiskocsmát kap, és kétnaponta dobja ki a nőket Alekosz – Így fog kinézni a felállás.
 • A végére pedig egy menetrend estére. Ugye egyszerre jönnek ki a VV4-es finalisták a villából, azonban a műsor felénél eggyel kevesebben lesznek, mivel a legkevesebb szavazattal rendelkező villalakótól el kell búcsúzniuk. Ezután, még az eredményhirdetés előtt visszaköltözik a TOP2 a villába, hogy aztán ott tudják meg, kié lett a főnyeremény. – írja a Stop.hu
 • “Az élő adás érdekessége lesz, hogy több neves előadó is tiszteletét teszi a stúdióban. A teljesség igénye nélkül: Tóth Gabi, Ádok Zoli, Király L. Norbi és Vastag Csaba” – szintén a Stop.hu-ról.

1 Hozzászólás

Vegyen sorozatot a Viasat6-nak

 
Beküldte: Kanyecc 2011 April 15, 14:49-kor a(z) blogszemle témába.

A comment:com oldalán olvastuk az igen csak durva hírt, miszerint a Viasat6-ra érkezni fog egy idei újonc, viszont ennek kilétét a nézőkre bízzák. A The Event és a The Cape van terítéken. Közülük kell választanunk. Nézzük csak a részleteket. Szavazni is a fenti linken lehet!

A döntés a VIASAT6 nézőinek kezében vanÁlmodoztál már arról, hogy egy országos kereskedelmi tévécsatorna programigazgatója vagy? Ha igen, akkor most élj a lehetőséggel és szólj bele egy fontos döntésbe. A VIASAT6 nevében az NBC-től van lehetőséged vásárolni egy sorozatot. MA. Nem mástól, nem többet, nem a jövő héten.

A The Cape egy amerikai képregény alapján készült, amelynek a címadó figurája áll a középpontjában. 2011-ben volt a premierje, mint midseasonos sorozat szintén az NBC-n. Képregény és fikció, Palm City-ben játszódik, ahol a zsaru főszereplő küzd a korrupció ellen, de túlzottan belebonyolódik egy ügybe, amibe belerángatják és menekülni kényszerül. A saját családja is azt hiszi róla, hogy ő a tettes. Halottnak hiszik, aztán visszatér, mint a gyermeke kedvenc hőse, a The Cape, hogy megtalálja a valódi elkövetőt és tisztára mossa a nevét. Főszereplők: David Lyons (Vészhelyzet), Keith David, Summer Glau (Firefly és Dollhouse), James Frain.

A The Event-et az NBC Universal gyártja és Amerikában az NBC sugározza tavaly szeptember óta. A sorozat sci-fi, akció, dráma és politikai elemeket is tartalmaz és több idősíkon mozog. Az alienekre koncentrál, akik 66 éve landoltak Földünkön, egy részük rejtőzködik, egy részük nagyon aktív, másik részük fogságban van. A sorozat megkapta a teljes évados, 22 részes, berendelést. Főszereplők: Jason Ritter, Laura Innes (Vészhelyzet), Ian Anthony Dale, Scott Patterson (Szívek szállodája).

Kommentáld!

Bulvármorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2011 April 14, 10:41-kor a(z) blogszemle témába.

Végig mennék pár szennylapnak a cikkén, hátha valakit érdekel. Nem kötelező elolvasni, már most jelezném.

 • A Bors írása szerint, az RTL Klub csavarral készül a Való Világ 4 kapcsán, hiszen VV Laci távozásával felszabadult 1 hétnyi műsoridő, viszont a kitűzött finálé dátumát nem fogják módosítani. A lap olyan infóhoz jutott, miszerint elképzelhető, hogy a régi lakók többsége – ha nem is mindegyik – vissza fog költözni a villába – persze ők nem játszanak már a főnyereményért –, illetve hogy Gigi és Olivér már rá is bólintott minderre. – forrás.
 • Szintén Bors színvonal: A lap értesülése szerint a Stohl András mostanában pszichiáterhez jár, hogy fel tudja dolgozni az őt ért vádakat, illetve a tetteinek a következményét. Ugye első fokon megkapta a letöltendőjét.
 • Csámcsog a bulvár Éden Szandrán, ugyanis a Viasat 3 fekete démona nem csak a Hotelben ennyire vadóc. A netre felkerült róla egy videoklipp, melyben eléggé elengedte magát a leányzó és lekezdte a punciját simogatni. Hát kérem szépen, ebből is cikket csináltak. – Egyébként az egyik kedvenc karakterem. Tetszik a szarkavarása.
 • Kanyarodjunk vissza a Való Világhoz, ugyanis Szandika se fogta magát vissza az egyik szórakozó helyen, ahol levetkőzve élvezte a közönség a látványt. – részletekről itt lehet olvasni, képet is csináltak az undormányról.
 • A Best magazin úgy döntött, segít Alekosznak megtalálni az igazit. Várják azon hölgyek jelentkezését, akik szívesen megismernék a ValóVilág sztárját, és eltöltenének vele egy kellemes vacsorát, miután a férfi “kiszabadul” a luxusbörtönből. – írja a Blikk

Kommentáld!

Nyomozz és nyerj az AXN-nel

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 24, 13:25-kor a(z) blogszemle témába.

Arról már beszámoltunk, hogy milyen sorozatokkal fog kedveskedni nektek a csatorna, de arról még nem, hogy egy újabb nyereményjáték indult. Szólnék róla pár szót, hiszen nem csakhogy a team zseniális ötlettárát dicséri, hanem még pazar kezemunkáját is.

Hamarosan debütál a Gyilkos elmék, valamint a New York-i helyszínelők következő évadja. Ennek örömére megleptek bennünket egy microsite-tal. A séma, szokásos flash-alapon nyugszik. Ez még önmagában nem nagy cucc. Ellenben az új nyereményjáték annál inkább. Összedobtak nekünk egy bűnügyi helyszínt. Nekünk kell feltérképezni, a bizonyítékok alapján, pedig megválaszolni a kérdéseket. Vigyázat, beugratós lesz a megoldás menete, mivel vannak félrevezető nyomok. (Én már megfejtettem.) Ezt követően tudtok csak regisztrálni a játékra, melynek sorsolására áprilisban kerül sor. Hajrá, helyszíneljetek és nyerjetek.
axn.jpg

Kommentáld!

Március 18-án az AXN műsorán

 
Beküldte: Kanyecc 2008 February 20, 16:30-kor a(z) blogszemle témába.

reaper.jpg

Kommentáld!

AXN Blog a 2. héten

 
Beküldte: Kanyecc 2008 January 15, 19:06-kor a(z) blogszemle témába.

Sok esemény nem történt a múlt hét folyamán az AXN blogon, ellenben annál nagyobb hírek jöttek, melyekre méltán lehetnek büszkék a csatornánál! Lássuk melyek ezek:

 • HÉTFŐ: Holtpont – betegségem kezdete.
 • KEDD: Emlékeztető, hogy a Szellemekkel suttogó következő epizódja lesz az este folyamán.
 • SZERDA: Jött két hír, amire már fentebb is utaltam. Elsőként beszámoltunk arról, hogy jön a Repear márciustól az AXN műsorára, majd folytattuk a bréknyúz sorozatot a Lost negyedik évadjával, hiszen áprilisban már idehaza is élvezhetjük.
 • CSÜTÖRTÖK: 51. heti nézettségi adatok közöltük, melynek első négy helyét a House foglalta el.
 • PÉNTEK: …aztán jöttek az 52. heti nézettségi adatok, melyen már jóval cifrább és változatosabb volt a sorrend!
 • SZOMBAT: Hamarosan jön a csatornára egy újabb sorozat, méghozzá egy francia, mely a Paco’s Men címre hallgat. Ennek előzetesét leshettétek meg.

Kommentáld!

AXN Blog az 1. héten

 
Beküldte: Kanyecc 2008 January 14, 21:02-kor a(z) blogszemle témába.

Fogadalmam egyik pontjának teljesítéséhez neki esnék, ami nem más, mint a Blogszemle topik bővítgetése, avagy beszámoló: Mégis mit tevékenykedtünk az első héten – december 31. és január 6. között – az AXN blogon. Tehát nézzük:

 • HÉTFŐ: Szilveszter napján járt le az AXN munkatársai által formált TOP 10-es listánk. Ez alatt értsétek azt, hogy fényderült a No. 1-ra, aki nem más volt, mint a Doktor House. Meglepetés volt rendesen. Se Lost, se Szökés, se semmi nagy.
 • KEDD: Éjfél után pár perccel jött az év híre, ami úgy tűnik nem volt akkor durranás, mint aminek mi szántuk. De a tényen nem változtat: Jön a The Amazing Race február 16-tól dupla részenként. Közültünk még egy Újévi köszöntőt, valamint egy Szellemekkel suttogó emlékeztetőt!
 • SZERDA: Fényderült a nyertesek névsorára, akik egy AXN-es naptár boldog tulajdonosai lettek. Emellett még Éva, az Elveszett világ egyik rajongói lapjának szerkesztője. is megdobott bennünket egy rajongói poszttal.
 • CSÜTÖRTÖK: AXN-es arcok topikunk kibővült Jennifer Love Hewitt életművével, mert mégis csak Ghost Whisperer.
 • PÉNTEK: Újabb Elveszett világ rajongói poszt, most mbea91-től.
 • SZOMBAT: 50. heti AXN-es nézettségi adatokat közöltük le, ahol három House, egy Gyilkos elmék és egy film kapott helyet.
 • VASÁRNAP: Vámpír-akták promo reggel, emlékeztető este.

Kommentáld!

AXN Blog a 47. héten

 
Beküldte: Kanyecc 2007 December 7, 15:54-kor a(z) blogszemle témába.

Úgy gondoltuk, hogy kisebb rendszert alakítunk ki, mely által összkapcsoljuk az AXN Blogot a SorozatGURU-val. Azaz, heti szinten beszámolunk az ottani történésekről, mivel utálom ismételni önmagamat, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül! Szóval jöjjenek a 48. hét történései napi leosztásban:

Kommentáld!

free web stats