Unhitched – 1.03 – Conjoined Twins Pitch No-Hitter

 
Beküldte: Kanyecc 2008 March 19, 17:17-kor a(z) Unhitched témába.

unhitched_103.jpg
Premier:
2008/03/16
Írta: Mike Sikowitz
Rendezte: John Blanchard

Új nap, újabb lehetőségek a hódítók előtt. Tommy megismeri Kate barátnőjét, Gabby-t. A fiú teljesen odavan a lányért, első látásra beleszeretett, de még sem tud nemet mondani a két izraeli dada party ajánlatára McCreevy kávézójában, így Freedy-vel közösen mennek el hozzájuk. Kate és Gaton, egy babazsúrra látogat el. Kate itt találkozik volt barátjával, Chad-del, akinek már van egy igen komoly kapcsolata…

Megjegyzés: Amennyire az elején nem tetszett, annyira a szívemhez nőt. Kezd alakulni. A végén még végig fogom mosolyogom a részt. A poénok kezdenek egyre jobbak lenni. Most több alkalommal görbült mosolyra a számszéle, mint az előzőeknél. A vendégszereplők felhozatala nem rossz. Sok új, bögyös csajszi, amit talán Kate nem élvez annyira, de hát pont ez a lényeg.

A sztori már az elején megtetszett, amikor szétvertek egy esti éttermet, ahol a felszolgálás és az étkezés, teljes sötétségben történik. Gabby, Kate barátnője, nagyon szexy, nem beszélvén Chad leendő mennyasszonyáról, aki meg elsütött egy Baywatch-os jelenetsort, amikor kimentette a szegény lágykoponyával született kisfiút. A meglepetések a végére sem fogytak el, hiszen Kate-et hazakísérő lovag, csak elméletben és külsőleg hordozza a tiszteletet, valójában meg egy perverz dög ! :D

A folytatáshoz, hasonlóakat. Igaz a nézettségi számok nem kedvezőek, de egy rendes félévadra az eddigiek alapján berendelném, hisz jobb lett.

This entry has a rating of 3

Kommentáld!

Unhitched – 1.02 – Woman Marries Horse

 
Beküldte: Kanyecc 2008 March 15, 21:37-kor a(z) Unhitched témába.

unhitched_102.jpg
Premier:
2008/03/09
Írta: Mike Bernier, Chris Pappas
Rendezte: N/A

Tommy-ék ellátogatnak egy éjszakai klubba, hogy ráleljenek az igazira. Freedy megfogadja Gaton tanácsát, miszerint mindig legyünk jóban a kidobóval, csak ott a probléma, hogy ezt teljesen komolyan veszi. Tommy megismerkedik Barbarával, akinek a hátát egy bőrkinövés csúfítja el, míg Kate egy rock sztárral, aki kicsit másképp űzi a hivatást, mint a nagyok…

Megjegyzés: Ha így folytatódik tovább, akkor nem lesz itt gond. Jelentős javulást tapasztaltam a pilot részhez képest. Itt már többször mozdult mosolyra a szám, és még pár darab halkabb kuncogást is eleresztettem. Ne essünk túlzásokba. Jó volt, de lehet még rajta mit csiszolni. Minden a készítőkön múlik. A helyzetek nagyon jól lettek megteremtve. Nagyon tetszik az elszántság főszereplőink arcán, viszont ha nem tökéletes a nagy ő, akkor mennie kell.

Ez volt a helyzet Kate-nél – igen, Bobby tényleg rock sztár, csak ott van a probléma, hogy léggitárosként, ami meg egyenlő a néma pogóval – és Tommy-nál is – aki meg egy olyan lányt szúrt ki, akinek hátán egy bőr túlnövés volt. Gate, szokás szerint nagyon nagy arc. Az egyik kedvenc, míg Freedy az értetlen-bamba, aki mindent a legkomolyabban vesz, de szó szerint.

This entry has a rating of 2.5

Kommentáld!

Unhitched – 1.01 – Pilot

 
Beküldte: Kanyecc 2008 March 3, 13:00-kor a(z) 2007/08 sorozatai,Pilot,Unhitched témába.

unhitched_101_1.jpg
Premier:
2008/03/02
Írta: Kevin Barnett, Mike Bernier, Chris Pappas
Rendezte: Peter Farrelly

Négy bostoni, 30-on túli jóbarát, akik mellesleg még szinglik is, újra keresni kezdik a szerelmet, viszont be kell látniuk, hogy sok minden változik egy évtized alatt. Jack “Gator” Gately egy vakrandit próbál be, Kate az NBA-ben bízik, míg Freedy kifogja élete legdrágább napját, Tomról már nem beszélnék (… ) látni kell…

Megjegyzés: Ledöbbenés ült le arcomra. A FOX ehhez a nevét adta? Közvetlenül a rész megtekintése után, első tennivalóm a májusi túlélési százalék megtekintése volt. Csak a jó szívem miatt kapta meg a 40%-ot az már biztos. Ha „gyilkosszitkom”-ot szeretnétek nézni, akkor keresve sem találhattok jobbat. Unalmas, szinte röhögésmentes. Jöjjön, aminek jönnie kell: A róka vigye el! (Végén rávilágítok, miért mondtam.)

Kezdjük ott, hogy harmincasokról szól az alapkoncepció. Egyből a CBS ugrott be, miért nem adták a berendelést, hiszen mi csak nyugdíjas adónak nevezzük őket. Hát úgy tűnik, a FOX is tud újat mutatni. Négy jóbarát: három pasi és egy csaj felosztásban. Szinte kiköpött szitkom, hiszen manapság már ez a megszokott. Ezen felül még ott a sok vakrandi, meg próbálkozás. Viszont ha jobban belegondolunk, akkor tényleg nincs könnyű dolguk a harmincasoknak. Ez tény, mivel maguk mögött tudhatták már a hancur-korszakot – már ha volt –, meg a szüzességmentesítést. Viszont ők az igazit keresik. (Ki nem?) Feltenném a kérdést: Miért nézzek olyan sorozatot, ami, amellett hogy dögunalmas, vicctelen, még nem is az én korosztályom? Sok „szart” láttam már, nem egyszer a fejemhez vágták/vágtátok, de még sem fogom lelőni a pilot részt követően.

unhitched_101_2.jpg
Szereposztás el nézve sem találhatunk nagyobb neveket. (Ezt a kijelentést, mindig a sorozatok terére érteném.) Bár, ha jobban megnézzük akkor Craig Bierko bő félévadnyit szerepelt a Boston Legal-ban, de a többiek mind, egy-egy (néha tartósabb) vendégszerep erejéig voltak beugrókat az egyes, neves sorozatokba: Pat Finn a My Boys-ba és az ED-ben, Shaun Majumder a 24-ben, és Johnny Sneed a My name is Earl-ben, House-ban vagy éppen a CSI-ben.

Azt se feledjük ki a sorból, hogy egykamerás szitkomról beszélünk. Alacsonyabb költségvetés, ebben az esetben a színvonal is. Nem hordom le, hiszen nem szabad elvenni az emberek kedvét tőle, viszont annyit szent, hogy a legjobb jelentet sneak peek-ben kilőtték. Gyalázat! Bár a lánykéréses jelente sem volt semmi, de még sem röhögtem el magam. Korán volt, fáradtság hatásának felfogható, de mindenképp vele tartok. Mindenkinek jár egy második esély alapon

Hosszabbtávra ne tervezzetek vele. Van egy olyan érzésem gyalázatos nézettséget hozott össze, ami jövő hétre tovább fog csökkenni. Metacritic kemény 44-re pontozta. Elgondolkodtató, de 50+1% a törlés valószínűsége. Ha nem, tévedtem. Egyébként hat részt rendeltek be eddig velőle.

This entry has a rating of 1.5

Kommentáld!

free web stats