Mit szólnátok egy TBBT-maratonhoz?

 
Beküldte: Kanyecc 2009 July 21, 14:32-kor a(z) maraton témába.

A lehetőséget megadjuk, nektek csak élni kell vele! Hogyan?

Ha már új design-ünk van, akkor illő lenne egy maratonnal megünnepelni a megújulást, hiszen újra visszatért a kedvem a blogoláshoz, hát még tessnek, akit sajna a meló visszafog ebben. Legutóbb Supernatural-lal ülettünk le benneteket a GuruTV elé, most pedig arra gondoltunk, hogy ha már létezik szinkronos változat a The Big Bang Theory-ból és ha van rá igény, akkor a közel jövő egyik hétvégéjére betervezzük belőle a nyári maraton adagunkat.

the-big-bang-theory_625x352[1]
Most akkor klikkeljek ’#TBBTmaraton‘ szóra? Jah!

Ugyebár 22 epizódról van szó, átlagba 23 perc egy rész, azaz 11 óra alatt lazán letudható, szóval csak egy délutánotokat + estéteket lopnánk el. Ha van rá igény, akkor tweeteljétek a következő kifejezést #TBBTmaraton‘. (Gyengébbek kedvéért elkészítettük a linket. A lényeg, hogy a ’#TBBTmaraton’ szócska legyen benne.) Szóval, ha szeretnétek, akkor két kattintással jóváhagyhatjátok. Előző bejegyzésünkben csekkolható a pilot epizód.

2 Hozzászólás

5. Guru-maraton: Supernatural – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2009 January 23, 21:30-kor a(z) maraton témába.

Hahó. Majdnem egy év után újra beindítjuk a GuruTV-t. Másfél múlva lestartolt az ötödik Guru-maraton. Mérlegen a Supernatural, hazai címén Odaát harmadik évadja. Bizony a haramdik, amely a spanyoloknál jelent meg DVD-n. Elsőként nálunk lesz látható, mint „tévén”. Még van egy órátok a kezdéséig. Sajnos a nyitásra nem érek vissza, mert 17:00-tól vizsgám lesz. Addig tessék bekészíteni a kaját, a piát, mert holnap délelőtt 11-ig tart a darálás.:

09:42 – Nos köszönjük mindenkinek aki becsatlakozott. A továbbiakban szünet nélkül leshetitek a teljes évadot.

06:24 – Letudva a folytatás: Ghostfacers. Ez de szar rész volt. Egyszer már volt róluk szó, de most. Anyám, a CSI: NY-os csókára nagyon illik ez a szellemirtósdí. Ha nem baj, akkor mi most ráhúzunk a fináléban. Megállás nélkül jöjjön a folytatás.

Tovább…

45 Hozzászólás

Guru-maraton: Az az igazság hogy Odaát lesz!!!

 
Beküldte: Kanyecc 2009 January 21, 21:49-kor a(z) Hírek,maraton,videó témába.

Mi hogy sátánimádók lennék? Francokat! Ma este tér vissza a Lost-Eltűntek, de most más hazai premierre hívnám fel a figyelmeteket. Január 23-án kalandra hív benneteket a GuruTV. Bizony, felélesztjük, mert minket ért a legnagyobb meglepetés, amikor megláttuk, hogy tavaly márciusban volt a Californication maraton, azóta pedig valahogy teljesen kiment a fejünkből.

Hol lehet fogni? Vicces kérdések egyike, melyet egyik haverom tett fel. Természetesen itt az oldalon kell ráklikkelni a GuruTV menüpontra. (Segítünk. IDE) Elméletileg sok minden nem kell letöltened. SAJNOS, IE (gyengébbek kedvéért: Internet Explorer) tudjátok fogni az adást. (Jól tudom FERCSA?) Tehát kezdés január 23-án 18:00-kor.

A lényeg, a lényeg (…) pont az maradt ki. Mi lesz műsorán? (Olvassátok el a fejlécben! :) Komolyabbra fordítva a szót…) Az RTL Klub jó ideje húzza-vonja a Supernatural, hazai címen Odaát harmadik évadjának premierjét. A röhej az egészben, hogy a spanyoloknál megjelent DVD tartalmazza a magyar szinkront is! Így támadt egy olyan ötletünk: Mi lenne ha, országos tévépremier előtt megajándékoznánk benneteket a folytatással. Mindezt azért, mert valamiféle kárpótlást szeretnénk nektek nyújtani a hosszú szünetért. Reméljük sikerülni fog. 16 epizódról van szó, azaz ha 18:00-kor elstartolunk, akkor délelőtt 11-re végzünk vele. Elméletileg minden órában tervezünk leadni egy-egy újabb részt, de a vége felé biztosan a 15 perces szünet le fog rövidülni 5 percesekre.

Azért vesszük el megint sokak éjjelét, reggelét, mert nem szeretnénk megzavarni a blog életét. Mármint a hírek, kritikák, egyéb finomságok sokasága hever raktáron, amit hétvégente szoktunk kiposztolni. Reméljük, minél többen fogtok jönni. Live bloggal szintén fogunk kedveskedni. Lehet kommentálni a látottakat. És ha még nem kaptál kedvet hozzá, akkor nézd meg ezt az rajongói videót, ami összefoglalja az elmúlt két évad eseményeit.


4 Hozzászólás

Emlékeztető: House-marathon

 
Beküldte: tess 2008 May 1, 8:43-kor a(z) magyar ajánló,maraton témába.

Kemény tud lenni az élet emberek, sőt piszok kemény! A tegnapi napot szinte végig aludtam, így az éjszaka virrasztással telt. Kegyetlen volt. Mármint a nagy dilemma, hogy aludjak, vagy hagyjam az egészet a francba és toljam magamba az energia italt. Na de végül volt alvás is, meg iszom az energy drinket is. És miért volt mindez?

Alig fél óra és kezdődik az AXN-en a House marathon. A jelek szerint a csatorna átvette a jó Gurus szokásainkat és izomból adagolják a jót, amit persze bűn lenne kihagyni. No persze nem ez volt az első próbálkozásuk, de minden kétséget kizáróan a House az első, ami populárisabb. Hajrá, erre csak ennyit tudok mondani!

Szóval a kilenckor kezdődik és este nyolcig tart. Lehet számolgatni kérem! Anno még beszéltünk a fejesekkel róla, és ha jól rémlik, akkor minimális ph értéket ígértek. Van Isten! Aki meg nem bír magával addig olvassa az előzményeket. Mert bizony volt a majálisnak előzetese és játéka és persze nyertesei is. Aki meg este 8 után még nézné a doki kalandjait, annak csak egyet tudok tanácsolni. Irány alukálni, mert holnap 9-kor ismét belecsapunk!

Kommentáld!

IV. Guru Maraton + Live Blogin’

 
Beküldte: tess 2008 March 23, 17:40-kor a(z) Guru TV,maraton témába.

Most kivételesen nem mennék bele a sablon szövegbe, szóval nem sorolom fel az eddigi tapasztalatokat a Maratonnal kapcsolatban. Legyen annyi elég, hogy ez a 4. és az előző három bika sikeres volt. Mi meg úgy döntöttünk, hogy adunk az élvezetnek. A Team-en belül ez 3.5-ös Maratonként fut, mivel nem 24 órás ugye. Meg aztán ezzel csak felkészítünk bennetek egy nagyobb agymenésre.

Amint látom Kanyecc már postolt némi hírt, így aki nem kíváncsi ránk annak is van olvasnivalója. Fercsa mester meg közben a rendszert programozza, magyarán ha minden frankó, akkor 18.00-kor halál pontosan kezdünk. Jómagam leszek ismét az ügyeletes ceremónia mester, azt majd meglátjuk. Kommentek szokás szerint jöhetnek, ide is és az MSN-re is. De ha nem jön az se gáz, az IP címeitek nem hazudnak :D

Szóval van még necces 20 perc, tessék beiktatni némi pisi-kaki szünetet, jöhet a tunkolni való, no meg persze a sör. Én meg addig letolom a Fuel of War fináléját Xbox360-on. Feltéve ha addig mérgemben nem töröm össze a joyt.

(A maraton végig kommentálása a tovább mögött!)

Tovább…

2 Hozzászólás

Holnap Californication-maraton

 
Beküldte: Kanyecc 2008 March 22, 13:52-kor a(z) Countdown,maraton témába.

Csak röptében mindent. (Részletekről már írtam.) Húsvét napjára beterveztünk egy Kaliforgia-maratont. Kezdés időpontjának a délutáni 6 órát választottuk, így mindenki meg tudja nézni a Forma 1 ismétlést is. Híresztelhetitek a napi ajánlatunkat, nem haragszunk meg. Szeretettel várunk mindenkit. (SaS meglepett bennünket egy logóval. Köszönjük szépen.) Már mindent adott! Mi itt leszünk. Röhögjük végig a negyedik maratont, sok jó csaj mellettl
gurumaraton.jpg

4 Hozzászólás

Californication-maraton

 
Beküldte: Kanyecc 2008 March 17, 20:12-kor a(z) maraton témába.

Összedugtuk a fejünket és látván a húsvéti felhozatalt, úgy döntöttük, hogy TI sokkal jobbat érdemelnétek. Szavazásunk már megint időt múlt, de ez legyen a legkisebb problémánk. Már a meglepetést ellőttük azzal, amikor kihelyeztük a Californication képét oldalra, de sebaj. Jobb minimaratont keresve sem hozhatnánk össze. (Bár ott van a The Company című CIA-s mini, ami szintén bejött nekem, de az véresen komoly lett volna.) A sorozat viszonylag új, van belőle szinkronos verzió. Kell még valami? …igen, jó sok csöcs, mindjárt az elején, valamint rengeteg poénos helyzet. De ezek is benne lennének!

californication2.jpg
Ugye te is jössz?

A menetrend a következő lenne: Kezdés március 23-án (húsvét napján) 18.00-kor! (Késő délután, hiszen nem lennék pimaszok. Forma 1-et tessék nézni, mert az idei évad igazán izgalmasnak ígérkezik.) Úgy terveztük, hogy a 12 részt egy huzamban tolnánk le, azaz minden egészben és félórában jön egy-egy újabb rész egészen éjfélig. Sok időtök nem lesz, hiszen két rész között, ha lesz két-három percnyi szünetetek, így azt ajánlanánk, hogy chips, valamint egyéb üdítőitalt tessék hozni.

Minden kedves GURU-st és nem gurust szívesen várunk. Legyen, ez is sikeres, mint az elmúlt három. (24, The 4400, Heroes). És, amint arra már felhívtuk a figyelmeteket, ez csak egy bemelegítő lenne, mert utána jön az igazi maraton, igazi nagy falat lesz. Lehet tőle előre félni.

3 Hozzászólás

III. Guru Maraton + Live Blogin’

 
Beküldte: tess 2007 August 24, 22:59-kor a(z) Guru TV,maraton témába.

Are You Ready? Are You Fuckin’ Ready? Na valahogy így is fel lehet tenni a kérdést emberek, hisz elérkezett a nagy nap, itt a sorrendben 3. Guru Maraton. Elsőnek ugye élőben letoltuk a 24 2. évadját, majd ezt követően kissé magasabbra tettük a mércét. A következő páciens a The 4400-volt, amikor is 3 évadot toltunk le egyszerre. A visszajelzésekből és a statisztikából bátran következtettünk is, hogy ez csupán csak a kezdet volt. Magyarán lesz még Guru Maraton ezerrel.

Mivel minden egyes maraton alkalmával kitűztünk egy célt ez most sem lesz másként. Ugye a 24-nél volt Live Maraton, míg a 4400-nál a hosszúságra és a tűrőképességre mentünk rá. Most a Heroes esetében a népszerűségre törekszünk. Vagyis most a mérce az, hogy meddig is bírja a szerver szusszal. Fercsa mester ugyanis ma nem lesz velünk, vagyis ha jó sokan jöttök egyszerre lehet nem lesz semmi a maratonból, mivel egyszerűen leállunk mint a szar. Na de ez reméljük nem fog bekövetkezni, mármint a leállás. Sokan panaszkodtatok eddig, hogy az eddigi maratonok promoja igen csak gyér volt. Most ezért is tettünk egy keveset, így remélem ez nem fog gondot okozni.

Részemről túl vagyok némi alváson, Lost könyvön és kb 6 óra XBox-ozáson. Vagyis készen állók a maratonra. Időközben majd Kanyecc is beugrik, ha meg elaludnánk akkor bocsi, de ti csak nézzétek. Amúgy nekem a sorozat teljesen szűz még, szóval én lököm majd a hülyeséget, így előre is bocsi mindenkinek.

A kezdésig már nincs sok, szóval még egy laza pihi belefér, vagy némi anyázás a Prison Break 3. évadja közben, hisz ez is fent van a GuruTV-n.

Tovább…

6 Hozzászólás

keZDőDik! KEzdŐdiik! KezDŐŐdiKK!

 
Beküldte: Kanyecc 2007 August 14, 20:04-kor a(z) Guru TV,magyar ajánló,maraton témába.

De még nem most! Megszületett a nagy dátum részünkről! Augusztus 24-25. (péntek-szombat) Heroes-maraton! Letoljuk az egész évadot, mint azt már tettük a 24 második évadjával, vagy éppen az akkor komplettnek mondható The 4400 első három évadjával. Utóbbi kicsit ki fárasztott minket, azonban nem állunk le. Természetesen most is online TV-nk segítségét kérjük majd, no meg a szerverét, hogy a mai leálláshoz hasonlóan ne halljon le! Előző két maratonnál, volt egy kis csúszás a sok néző miatt. Remélhetőleg a történelem nem ismétli önmagát!

Szóval, ha valamiről lemaradtál itt az ideje, hogy PÓTOLD! Lesz, szokásunkhoz híven Living BLog, valamint Fórumon duma chat! Jó buli lesz. Szóljatok, haveroknak…

Kommentáld!

II. Guru Maraton + Live Blogin’

 
Beküldte: tess 2007 May 27, 13:00-kor a(z) Guru TV,maraton témába.

Pár hónapja az 1. Guru maraton ugye kegyetlen sikert aratott, így nem volt kétséges a folytatás. Sajna ez nem Live lesz, hisz a 24 3. évadjára még várni kell egy keveset szinkronosan, de nem is baj. Most egy új kategóriát próbálunk ki, ami jelesül a sci-fi vonulatot erősíti. Mostanság piszok nagy a híre a Heroes-nak, de azt kevesen tudják, hogy a USA Network-ön van egy hasonló sorozat, amiben szintén különleges képességekkel megáldot emberek próbálják megváltoztatni a világot. Igen ez a 4400. A sorozat nyáron a 4. évaddal tér vissza, így mi csak az eddigi 3 évadot toljuk le szinkronosan. A TV2 jelenleg a 2. évadnál tart, de szerencsére a Cinemax tartja a szintet.

Nos bevezetőnek ennyi elég is, szóval jöhet a több mint egy napos darálás. Sok sikert mindenkinek. Guru-ra fel! Live Blogin’ kommentjeink a tovább mögött!

Tovább…

7 Hozzászólás
Következő oldal »

free web stats