Miért nem lennék zsűritag?

 
Beküldte: Kanyecc 2009 December 30, 20:36-kor a(z) 18+,videó témába.

Ezt a videót ma találtam a neten. Eddig fel se tűnt a léte, amin azért csodálkozom, mert ilyentől zengenie kellett volna a médiának. (UPDATE: Én szórásomból esett ki. ) No, arról lenne szó, hogy az egyik orosz Talent Show-ban, azaz tehetségkutatóban feltűnt két idióta csávó. A zsűritagok csak nézték, mit esztelenkednek, aztán elő került egy íj, egy nyíl és hát a végeredménytől még a nekik is leesett az áljuk, ahogy nekem is, mert ez nem kicsit ütött oda. Egy 18-as karikát azért adok neki.

Tovább…

1 Hozzászólás

Ne légy gyík, üzenj inkább!

 
Beküldte: RaulReal 2009 November 14, 10:35-kor a(z) 18+,Fun témába.

A South Park az egyik legkultikusabb és legnagyobb ellentáborral rendelkező animációs sorozat, mely habár vulgáris és kegyelmet nem ismerve kifiguráz mindent és mindenkit, óriási karaktereket vonultat fel. Szerencsére a szereplők magyar hangjai is rendkívül jól sikerültek, így az internetes oldalak is hasznot húzhatnak a nagyszerű egyéniségekből. Történt ugyanis, hogy nemrég hírek után kutatva ezt a rendkívü ötletes oldalt találtam meg.

uzenet-south-parkbol

Annyi a lényege az egésznek, hogy üzeneteket – igen, akár névteleneket is – küldhetünk ismerőseinknek és “neadjisten” ellenségeinknek is. A kedves gondolatokat Stan adja át, az ócsárlásokat pedig – mindannyiunk legnagyobb meglepetésére – a dagadt Cartman. Kikapcsolódásnak megteszi, akár küldés nélkül is hallgatni őket, mert a televízióban látottaknak megfelelően remek poénok hangozhatnak el, ugyanis Stan és Cartman, személyiségüknek megfelelően adják át az üzeneteket.

Így ha egy kemény arcra bíznád a gyalázkodást, esetleg egy “érzékeny” srác tolmácsolásában adnád át soraidat, ne habozz, azonban ne feledd, a weboldal szereplői kitalált alakok, az üzenetekben csúnya szavak hangzanak el. Az oldal használatát pedig semmilyen korosztálynak nem ajánljuk!

Kommentáld!

Robbantott a Dexter

 
Beküldte: Kanyecc 2009 November 4, 15:11-kor a(z) 18+,Hírek témába.

Vasárnapi nézettségben olvashattátok, hogy a Dexter megint robbantott. Kicsit a körmére néztem, mert igazából a True Blood is egyik pillanatról a másikra lett ekkora közönség kedvenc.

A Showtime üdvöskéje a negyedik évadra kicompósodott. Az elmúlt két hétben saját egyéni rekordjait döntögeti meg. 1,5 millióval startolt. Volt némi visszaesés a folytatásban – 1.37M-ra, majd 1.24M-ra –, de újra magára talált. Az 4×04-es résztől egyre többen választják. Jelenleg 1.87M-val zárta a múlt hetet. Hogy a sztori van-e ennyire helyén, arról fogalmam sincs, mert én el vagyok vele maradva, de hogy Courtney Ford becastingolása valamelyest dobott rajta, az biztos.

A tovább mögött találhattok 5 darab erotikus tartalmú képet, tehát csak „anyuka felügyeletével” és/vagy 18 éven felüliek tekintsék meg, ha kérhetem.

Courtney Ford topless

Tovább…

Kommentáld!

Újabb sex tape-pel gazdagodtunk

 
Beküldte: Kanyecc 2009 August 19, 12:27-kor a(z) 18+,videó témába.

Gossip Girl-ös leányzóval mizus? Én inkább arra lennék kíváncsi. Jackson halálának hírével a média teljesen megfeledkezett az „elvesztett” sex tape-ről, amelyből még máig nem láttunk egyetlen jelenetet sem, csak néhány képsorozatot. Talán sikerült megvásárolni jó pénzért? Sohasem derül ki, de sebaj, hiszen itt a folytatás, csak új castinggal.

Történt ugyanis, hogy a Grey’s Anatomy sztárjai meztelenkedtek egy sort, ami felkerült a világhálóra. Juj, de izgis. Rebecca Gayheart és Eric Dane huncutkodott otthon, nem is kettesben, hanem hármasban, Kari-Ann Peniche-csel, egykori szépségkirálynővel, amelyet fel is vettek kamerára. Mit láthatunk benne? Hát cickókat (=csőcsőket), férfi és női nemi szervet. Egy szóval, 18+-os film, de semmi szex, egyelőre, sajnos, vagy csak idő kérdése: mikor jön a folytatása?

(Muszáj egy úttal lefixálnom, hogy a GA-t utálom. Ez az a kórházas sorozat, amit semmi pénzért nem nézek. Nincs semmi inspiráció bennem. A sok nyavalygás, számomra unszimpatikus szereplőtől meg a falra mászom.)

rebecca-gayheart-nude-threesome-sex-tape-22[1]

Csak és kizárólag 18 éven felüliek kattoljanak a tovább mögé. (Nem ám aztán anyuka vagy apuka vagy mindkettő eltilt tőlünk.)

Tovább…

Kommentáld!

Leighton Meester háziasan amatőr

 
Beküldte: tess 2009 June 20, 16:28-kor a(z) 18+ témába.

Hát hiába, még a legnagyobbakat is utoléri a végzet, ez van! Kissé bulváros a hír ez igaz, de mégsem elhanyagolható tény, hogy a Gossip Girl egyik üdvöskéje Leighton Meester nem éppen szakmai okokból került az újságok címoldalára. A hölgyemény házi sex videója valahogy kikerült a netre a többi, meg mint ismeretes már történelem.

Az igazat megvallva nem ítélem el Meester-t, mivel minden normális ember szexszel, de ez mondjuk igazán rosszkor jött. A karrier meredeken ívelt felfelé és ebbe nem biztos, hogy belefér egy eféle botrány. Szó se róla, ezért nem fogják kirúgni a GG stábjából, de érzésem szerint sok promos meghívást sem fog kapni. Aztán kitudja, hisz maga a sorozat is megbotránkoztató egyeseknek, így meg legalább világos, hogy Meester nem vizet prédikál.

Por külföldi fórumon már lehet olyat is olvasni, hogy ez afféle reklámfogás akarna lenni, mint anno Pamela Anderson esetében, de ezzel nem értek egyet. Ellenben a nép értékeli a gesztust és egyből rá is vette magát a torrent oldalak pornó szekciójára. Próbálkozni lehet a letöltéssel, de tessék vigyázni, mert rengeteg a fake videó.

2 Hozzászólás

Sneak Peek: Mischa Barton

 
Beküldte: Kanyecc 2008 April 27, 11:10-kor a(z) 18+,videó témába.

Reggeli videónkat nem éppen hétköznapi jelenettel nyitnánk meg. Most távol álljon tőlünk az előzetesek hada. Koncentráljunk Mischa Bartonra. Tegnap közöltem a 2008-as évi FHM magazin 100 legszexibb eyecandyjének listáját, ahol az 56. helyen találhatjuk meg. Ma már lehet máson csámcsogni, hiszen felkerült egy jelenetsor a netre a színésznőről, amin éppen szemtanúja lehetünk milyen cickói is vannak valójában. A még ártatlan képsor alatt, a tovább mögött a kép és a videó. (Igaz csak erotikus jelenet, de azért a 18-as karikát bedobom.)

Tovább…

Kommentáld!

Kristin Davis, ahogy még nem sokan láttuk

 
Beküldte: Kanyecc 2008 March 21, 15:23-kor a(z) 18+,sajtóközlemény témába.

kirstindavis.jpgNapokban felkapottá vált Kristin Davis, a Szex és New York sztárja. A hét elején írtunk róla, hogy elméletileg kikerült a „szobája polcáról” a(z egyik?) home videója, melyen igen csak huncut volt. A net már tele van a képeivel, ám a színésznő tagadja, hogy ő lenne a képeken. (Engem jobban érdekelne a teljes műsor, mint a képek.) Erről én sem fogok biztosat mondani, mivel személy szerint nem szeretem a Szex és New York című sorozatot, amiért olyan sokan oda vannak. Ízlések és pofonok, de ezen képek után lehet előveszem kicsiny kis raktáramból, mert az érdeklődésem azt nagyon felkeltette.

A tovább mögé rejtettem el egy mesztelen képet, valamint egy linkket a kíváncsiskodóknak. Csak 18 éven felüli olvasóink lessék meg, mert nem akarunk mi bajt, hogy anyuka megszóljon, milyen „mocskos” ez a GURU, hol ott Kristin volna az! :D (Ezzel egyidejűleg, megkapta a cukorfalatok kategóriánk a 18+ nevű alkategóriát. Reméljünk, nem ez volt az egyetlen posztunk bele.)

Tovább…

Kommentáld!

free web stats