Plakátot a magyar népnek: Bezár a Bazár! – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 23, 7:49-kor a(z) hazai marketing témába.

Hupsz. Korábbra terveztem a Bezár a Bazár! visszatérő plakátjanak a megmutatását, de még nem késtem el semmivel, hiszen a premier csak este lesz terítéken. Az Exatlon Hungary tegnap leköszönt, így két műsornyi hely szabadult fel, amit a Tv2 értelmes hosszúságú utánpótlással tölt fel. Az egyik ilyen gameshow a Majka és Tilla által vezetett Bezár a Bazár lesz, a másik pedig Stohl műsorvezetésével érkező A Bank. Előbbivel folytatva… annyi az újdonság vagy inkább a változás a korábbi szériához képest, hogy 25 millióra növekedett a megnyerhető össznyeremény. Este tehát debüt, íme az őrültnek tűnő plakátja. Kár lenne kihagyni a gyűjteményből, nem?!

Kommentáld!

Plakátba zárva: Krypton – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 21, 13:47-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Reggel már megmutattam a sorozat legújabb előzetesét, ami kellően jóra sikerült ahhoz, hogy mindenkinek kedvet csináljon a Superman előzmény történetéhez. (Ha az érzés adott, akkor irány az HBO Go kínálata, ahol lehet csekkolni.) Bátran kihangsúlyozhatjuk, hogy a DC képregény-feldolgozások most túlsúlyban vannak a Marvelhez képest a tévében – persze ehhez kellett az is, hogy a Netflix szinte mindegyik ötletétől elköszönjön. Június 12-én érkeznek az új epizódjai, újabb főgonosszal, de erről már esett szó előbbi bejegyzésben.

“Bad day to be a Hero.”

Kommentáld!

Plakátba zárva: Cobra Kai – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 20, 12:34-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Immáron 60 milliónál jár a Cobra Kai pilot epizódjának megtekintése, ami szép teljesítmény. Le is szögezhetjük gyorsan, hogy a Youtube Red/Originals/Premium – vagy most hogy is nevezik magukat? – vele tette fel magát a sorozatos térképre abban az időszakban, amikor a sorozatgyártás egyértelműen fénykorát éli. PeakTV! Akinél kimaradt az a fentebbi linkre kattintva pótolhatja, hiszen nyakunkon a 2. évad érkezése. Pontosítok: április 24-én kapjuk meg, 10 epizóddal büszkélkedik a folytatása is, azaz 20 félórás részt kell magunk mögött tudni, ha szinten akarunk belőle lenni. Részünkről kimaradt, de csak idő kérdése, hogy sor kerüljön a szintre hozására, mivel a beszerzésén már túlvagyok. Addig mutatnám a hozzákészült két plakátot, amik nagyon adják magukat.


Kommentáld!

Felélesztik a JAG-et az NCIS: Los Angeles-ben

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 19, 21:04-kor a(z) Promo témába.

Az NCIS: Los Angeles visszanyúl a gyökereihez. Ha valaki nem tudná: annak idején, a JAG-ből nőtte ki magát az NCIS-franchise. Most arról adott információt a TVLine.com oldala, hogy az évadzárásra visszahozzák a sorozat két főszereplőjét: David James Elliott-ot és Catherine Bell-t, akik egykori karakterüket, név szerint Harmon Rabb-et és Sarah MacKenzie-t fogják alakítani a május 19-én adásba részben. A csatorna a májusi söprést szépen megtolja velük, illetve megágyaz egy olyan – egyelőre – pletykának is, miszerint a felélesztésében gondolkodnak. Szó sincs se megerősítésről, se cáfolásról, így a jövő zenéje, hogy mi lesz a hírből, de az biztos, hogy az NCIS: LA-s epizód eldöntheti ezt a kérdést, ha olyan nézettséget generál.

Másfelől, ne feledkezzünk el arról se, hogy a nemrég debütált The Code kiköpött hasonmása a JAG-nek. A kritikusok legalábbis folyton-folyvást erről írnak, így az is kérdés, hogy mi lesz a sorsa, ha visszahozzák az egykori nagyágyút, ami ’95 és 2005 között futott.

Zárásképp mutatnék két exkluzív promóciós fotót Elliott és Bell visszatéréséhez.

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: A Bank

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 17, 14:59-kor a(z) hazai marketing témába.

Mint azt már a napi előzetesnél jeleztem, a Tv2 április 23-tól új műsorrenddel áll elő, melynek egyik résztvevője A Bank címre hallgató Stohl András műsorvezetésével érkező legújabb saját gyártású kvízműsor lesz, amit a Bezár a Bazár! 2. évadja és a Pénzt vagy éveket! 3. évadja közé, 20:45-ös kezdésre ütemeznek. A fentebbi linken a játékmenetről már szolgáltattunk információt, most más felé terelném a szót… Érdekességképp megjegyezném, hogy míg a Bezár a Bazár!-t az IKO Műsorgyártó gyártja, addig A Bankot a Media Factory készíti. A Tv2 külön hangsúlyt fektet a közleményében arra, hogy „a hazai televíziózás során először, 4K-s LCD paneleket használtak fel a díszletben” – de hogy ebből mennyi fog érződni az SD és HD minőségű tévés sugárzáson, azt passzolnám egyelőre.

A legeslegvégére pedig Stohl Andrást idézném, aki így vélekedik a műsoráról:

„A Bank egy rendkívül izgalmas és pörgős formátum, nagyértékű trezorokkal, sokszínű játékosokkal, akik között például olyanok is vannak, akik azért jöttek el, mert a válásukra gyűjtenek. Tudásalapú, de a kérdések megválaszolásához nem feltétlenül szükséges klasszikus lexikális tudás. Inkább széleskörű tájékozottság, nyitottság, rálátás kell, sok minden kikövetkeztethető jó logikával. Nagyon vicces, szórakoztató játék, szuper kérdésekkel, amelyeket egy-egy forgatás után többször teszteltem a környezetemben is. Nagyon szeretem, bízom benne, hogy a nézők tetszését is elnyeri.”

A plakátjával a napokban a nagyobb városokban már belefuthattatok, de ha mégsem, akkor mutatnám, mert elkértük!

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Hot Zone

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 16, 12:51-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Tisztára kiment a fejemből a NatGeo limitált sorozata, a The Hot Zone. Julianna Margulies (The Good Wife) főszereplésével kapjuk meg a három estére kiírt elképzelést, amit Richard Preston könyve alapján dolgozott fel Brian Peterson. Noha 6 részesnek emlegetik egyes közleményekben, ebből fakadóan arra asszociálnék, hogy a csatorna másfél órás blokkokban tűzi műsorára.

A történet középpontjában: a már fentebb emlegetett Richard egyik műve, a Halálzóna – Ebola: a gyilkos vírus című könyv feldolgozása, amelyben egy katonaorvost ismerhetünk meg, aki egy titkos kommandós csapattal azon dolgozik, hogy megállítsák a gyilkos kórt – mindezt az 1989-es évek Amerikájába tálalva. További szereplők között: James D’Arcy, Liam Cunningham, Nick Searcy, Noah Emmerich, Paul James, Robert Sean Leonard, Robert Wisdom és Topher Grace. A pilot rendezését: Michael Uppendahl neve alatt jegyzik.

Plakát tekintetében nem mentek túl messzire, hogy jó ötlet szülessen, beérték az átlagossal. Az ilyen vírus témájú ötleteknél kicsit félék, miként próbálják úgy eladni az alap feszkót, hogy az ne legyen fejfájós számunkra. Május 27-én lehull a lepel, addig mutatnám az egyetlen plakátjat, amin a főhős mutatkozik vérvörös színpompában.

Kommentáld!

Az első promóciós fotók a The Mandalorian-hez

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 15, 14:32-kor a(z) Promo témába.

A hétvégen került megrendezésre a Star Wars Celebration névre hallgató Star Wars esemény, ahol egy teljes blokkot kapott a The Mandalorian címre keresztelt élőszereplős SW-univerzumban játszódó sorozat. Ugye a Disney streaming szolgáltatásába, a Disney+-ba érkezik a 2019/20-as idényben, várhatóan már ősszel. A 8 epizódból (korábban 10-ről volt szó!) álló 1. évad pilotját Dave Filoni rendezi, míg Jon Favreau írja. A további készítők között: Bryce Dallas Howard, Colin Wilson, Deborah Chow, Karen Gilchrist, Kathleen Kennedy, Rick Famuyiwa és Taika Waititi.

A sorozat A Jedi visszatér és Az ébredő Erő között játszódik. Időben tehát a Birodalom bukása és az Első Rend felemelkedése között. A középpontjában: egy mandalori fejvadász áll, akit Pedro Pascal formál meg. A produkció gyártási költsége 100 millió dollárba került, ami nagyon sok pénz, de mivel ilyen elképzelés még korábban sose volt tévében, nagyok is az elvárasok vele kapcsolatban. A szereplők sorában: Carl Weathers, Emily Swallow, Giancarlo Esposito, Gina Carano, Nick Nolte, Omid Abtahi és Werner Herzog.

A promóciós fotó mellett, a tovább mögött nézhetitek meg a komplett panelját is, valamint egy előzetest, amit exkluzív értékkel mutattak meg a rajongóknak.

(A tovább mögött folytatódik a galéria. Aki kíváncsi klikkeljen!)

Tovább…

Kommentáld!

Joker se hiányozhat a Gotham-végjátékából…

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 15, 10:42-kor a(z) Promo témába.

Amíg a világ a visszatért Trónok harca által keletkezett lázban ég, addig a Gotham próbalkozik még jobban felhívni magára a figyelmet, mégis csak jövő héten sorozatfinálézik. A végjátékban feltűnik a Batman széria egyik ikonikus főgonosza, akit a készítők kicsit másképp találnak – de azt nem lőném, hogy miként, meghagynám a rész fogyasztóinak. Jokerről van szó, akit Cameron Monaghan formál meg. A promóciós fotója már egy ideje elérhető a neten, amivel a produkció körüli állóvíz felkavarásra is került. Egyesek szerint nagy jó választásnak tűnik, legalábbis a hozzá kiadott előzetes alapján; mások véleménye már inkább elmarasztalóbb. Azzal viszont egyet kell értenem, hogy megkoronázzák a zárást jelenlétével.

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Society

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 15, 8:44-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Formálódik a Netflix májusi premier műsorrendje. Most a The Society debüt időpontjáról hullott le a lepel, amit a streaming szolgáltató május 10-én, pénteken hoz el. Ergo, olyan napra szán, ami kiemelt náluk. Az elmúlt hónapokra alapozva szóba jöhetett volna szerda és csütörtök is, de tartják annyira érdekesnek, hogy sok felhasználó hétvégéjét alapozzák meg vele.

A sorozat rendezésében Marc Webb működött közre, aki korábban a Giftednél és a Limitlessnél is hasonló pozíciót foglalt el. A történet: egy csapatnyi tinédzserre helyezi a hangsúlyt, akik rejtélyes módon elkeverednek New England-i városuk kiköpött másába, csak éppen itt a szüleiknek nyoma sincs. Elsődleges céljuk, hogy kiderítsék: mi történt, illetve miképp keveredhetnek haza. Másodlagos pedig, hogy az itt töltött idő alatt jól érezzék magukat, mégis csak a bulizás egyik lételemük. A külföldi kritikusok a “Legyek Ura” modern kivitelezéseként tartják számon.

A szkriptet Chris Keyser csiszolgatta. Révén, hogy tiniket foglalkoztat a produkció, hogy roppant mód népes a szereplőgárdája, ahol helyet foglal: Alex Fitzalan, Alex MacNicoll, Gideon Adlon, Grace Victoria Cox, Jack Mulhern, Jacques Colimon, Jose Julian, Kathryn Newton, Kristine Froseth, Natasha Liu Bordizzo, Olivia DeJonge, Rachel Keller, Salena Qureshi, Sean Berdy és Toby Wallace. Mutatnám a napokban érkezett plakátját!

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Epic Drama

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 14, 10:59-kor a(z) hazai marketing témába.

Áprilisba lepve az Epic Drama is felhívta magára a figyelmet azáltal, hogy több olyan sorozatot tűzött képernyőre, amik eddig Magyarországon még nem voltak láthatók. Ilyen a Poldark 3. etapja, amit kvázi hétköznap esténként darál le az arra tévedőknek, vagy a portugál A király kedvencei – ami lemaradt a csatorna kreatíváról, mert a Maltese és a Versailles hangzatosabb cím szerintük. Nem is ezen a hangsúly, hanem azon, hogy vették a fáradságot és a pénzt, hogy az utcaemberének a figyelmét felkeltség. Az Epic Drama sose lesz egy kiemelt kábeles adó, ebből fakadóan nagyszó az alábbi plakátnak a létezése. Nyilván, mikor ilyenbe botlok sétálás közben: meglepődöm, hogy eddig miért nem kaptam meg e-mail formában, hogy online sajtóként had éltethessük?!

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats