Werkfotókon a Csak színház és más semmi 4. évadja

 
Beküldte: Kanyecc 2019 February 23, 20:13-kor a(z) hazai marketing,Promo témába.

Nyakunkon a tavasz, az RTL Klub már beélesítette új műsorrendjét, azonban a nézők nem díjazták úgy, mint ahogy azt ők várták. A fura, hogy hasonló cipőben járt tavaly a Tv2, ami szintén azzal próbálkozott be, hogy minden hétköznap estére újra tartalmat helyez. A DunaTV ezzel szemben nem alkalmazott semmiféle radikális műsorrend reformot, holott nekik lenne szükségük rá leginkább, amilyen gyenge mutatókat hoznak néha az esti kínálatukkal. Azért gyorsan leszögezném, hogy születnek jó döntések (is) náluk, hiszen azzal egyet kell értenem, hogy a Csak színház és más semmi utolsó évadjának premierjének szombat szolgáltatja a legjobb timeslotot. Én se tettem volna máshova. Csak emlékeztetőül írnám, hogy az 1. évad vasárnap, a 2. etap pénteken, majd a 3. széria szombaton volt terítéken. Ezutóbbit tartották meg.

A negyedik és egyben utolsó évadját várjuk a sorozatnak, ami március 2-án rajtol el. Az előzőkel ellentétben kettővel több részt, most nyolcat kapunk, így végül 26 epizóddal fog búcsúzni (várhatóan április 20-án). A hivatalos plakátját és a folytatás történetét már megmutattuk, azonban akkor jött még ki mellé néhány kulisszás fotó, amiknek most átadnánk a teret, mégis csak egy olyan magyar produkcióról beszélhetünk, ami megannyi jó színészt sorakoztat fel. (A képek Bara Szilvia által készültek.)

(A tovább mögött folytatódik a galéria!)

Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: After Life

 
Beküldte: Kanyecc 2019 February 23, 19:27-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Ricky Gervais-t bátran tekinthetjük a komédia világ ikonjának, mert megannyi nagyszerű sorozatban (The Office, Extras, Derek, stb.) tűnt már fel. Az valahol számomra totál lehangoló tény, hogy munkásságából csak egyetlen Golden Globe-díjat sajtolt ki, anno 2001-ben a The Office-szal, de ez is arra ad következtetni, hogy ne vegyük komolyan a rangos díjátadókat, mert ennyire torz tükörképet mutatnak. Visszakanyarodva… 2017 őszén esett először arról szó, hogy Ricky a Netflix-re tervez sorozatot. Azóta a háttérben zajlottak az események, melynek végeredménye egy 6 részes komédia berendelése lett.

Eredetileg a Roll on Death címet szánták a projektnek, aztán elvetették, mert túlságosan komikusnak ítélték meg, ezt követően Life After-re, majd felcserélve After Life-ra váltottak, amit végül meg is tartottak. Tehát így épüljön be a köztudatba.

A történet középpontjában: egy férfi, Tony áll, aki felesége, Lisa halálát követően úgy dönt, hogy öngyilkos lesz. Ezt a hajlamát azonban kutyája szépen csúsztatgatja, főhősünk pedig inkább a körülötte lévő világ terrorizálása mellett dönt, azaz azt mond és csinál, amit tényleg akar, senkire és senkivel nem lesz tekintettel. Nah igen, csak nem ilyennek ismerte meg a környezete, akik megpróbálnak segíteni rajta. A többit pedig el lehet képzelni…

A készítőgárdában Gervais mellett Charlie Hanson és Duncan Hayes foglal még helyet. A szereplők között: Penelope Wilton (Downton Abbey, Doctor Who), David Bradley (The Harry Potter series, Game of Thrones), Ashley Jensen (Extras), Tom Basden (Plebs, David Brent: Life On The Road), Tony Way (Edge of Tomorrow), David Earl (Cemetery Junction, Derek), Joe Wilkinson (Him and Her), Kerry Godliman (Derek), Mandeep Dhillon, Jo Hartley, Roisin Conaty és Diane Morgan (David Brent: Life On The Road). A kiemelt színésznő formálja meg Ricky feleségét, akivel korábban már volt közös projektje a Derekben, ergo, a kémia adott lesz.

Március 8-ra írták ki a premierjét, szitkom mivoltából adódóan délutáni dara lesz az tuti.

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Twilight Zone

 
Beküldte: Kanyecc 2019 February 22, 20:48-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Azt hihetnénk, hogy április 1-jei tréfa a The Twilight Zone premierje, de szó sincs ilyesmiről, mivel a CBS All Access tényleg ekkor tűzi képernyőre a legújabb antológia sorozatát. A Super Bowl alatt a csatorna mutatott hozzá egy remek hangvételű előzetest, így bizakodhatunk, hogy Greg Yaitanes-ék méltóképpen modernizálják az egykori klasszikust. Külföldön az “új Black Mirror” jelzőt már ráaggatták, ami látatlanban kicsit erős számomra, viszont tényleg ennyire bíznak a sikerében és az írók munkájában. A történetről továbbra sem lehet mit nyilatkozni, mert különállókkal operálnak. A plakátja nagyon adja magát, nehéz lesz innen padlót fogni azt kell mondanom.

“What dimension are you even in?”

Kommentáld!

Plakátba zárva: Pretty Little Liars: The Perfectionists

 
Beküldte: Kanyecc 2019 February 19, 12:18-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A cím kötelez. A Freeform nem merte lehagyni a Pretty Little Liars előtagot, hogy a rajongók és az egykori kocanézők mindenképpen tudják, hogy a The Perfectionists a második spinoff-ja az anyasorozatnak. A csatorna nemrég jelentette be a premierdátumát, ami március 20-ra esik, szerdánként fogják tálalni.

A történet: Mona (Janel Parrish) és Alison (Sasha Pieterse) köré épül. A sztoriban: Beacon Heights-ban gyilkosság történik, amelynek bonyolultságát az is szemlélteti, hogy rengeteg titok és hazugság kerül a felszínre. A szereplőgárdában: Eric Brown, Graeme Thomas King, Hayley Erin, Kelly Rutherford, Klea Scott, Sofia Carson és Sydney Park. Egyelőre 10 részes berendelést kapott. Plakátjáról lerí, hogy szeretnék az írók visszahozni az anyaszéria első évadjának jellemvonásait, amikkel a tiniket még inkább megtudják fogni. Természetesen bárki becsatlakozhat, Arika Lisanne Mittman-ék azon lesznek, hogy a kapocs részleges legyen. Részemről azt remélem, hogy elhagyják az értelmetlen nyújtást, amitől csorbult anno szép fokozatosan a minőség.

Kommentáld!

Promóképek a Trónok harca utolsó évadhoz

 
Beküldte: Kanyecc 2019 February 7, 12:44-kor a(z) Promo témába.

Már egy ideje tudjuk, hogy április 14-én érkezik a Game of Thrones 8. etapja az HBO-ra – egy nap csúszással pedig a hazai rajongók is izgulhatnak a közelgő történéseken (az HBO GO-n biztosan). A csatorna kiadott néhány promóciós fotót, hogy az álló vizet kicsit felkavarja. Nem mondanám egyiket sem spoileresnek, de azért megtartással kezeljétek kijelentésem, mivel régebben kiszálltam. 6 rész és végleg vége, azaz csak az anyasorozatnak, ugyanis 2020-ben egy előzménysorozat van láthatáron, amiről egyre több dolog derül ki az idő múlásával. Most viszont átadnám a teret a galériának. Jó böngészést hozzá.

(A tovább mögött folytatódik a galéria.)

Tovább…

Kommentáld!

Promóképeken az Alvilág

 
Beküldte: Kanyecc 2019 February 6, 15:25-kor a(z) Promo témába.

Az elmúlt napokban nagyon pörög az Alvilág címkéje, hiszen az RTL Klub belekezdett a kampányába. Az előzeteseit követően mutattunk is hozzá ígéretes plakátokat, amikkel az Aranyéletet idézték fel kicsit bennem – bár ezt akkor nem írtam le. 8 epizódot kapunk, kedd esténként, amit egy jobb időpontnak tartok, mint ha szombatra pakolták volna. Sűrűn szoktunk külföldi sorozatokról mutatni évadhoz és/vagy évadnyitóhoz kapcsolódó promóciós fotókat, innen jött az ötlet, hogy a saját (=hazai) termékünkére is szánjuk időt, hiszen az alábbi pillanatfotók szintén kedvet csinálhatnak. Nem szaporítanám tovább a szót, kezdésképp jöjjön az újonc key art-ja.

(A tovább mögött folytatódik a galéria, az összeállítás spoileres lehet. Ezt tarts észben! A képek forrása: RTL Klub/Sajtóklub.)

Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Fix

 
Beküldte: Kanyecc 2019 February 6, 12:56-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az ABC fontosnak érzi, hogy kiemelje a The Fix plakátjainál azt, hogy Marcia Clark ott van a sorozat készítői között is?! Hát nem egy Dick Wolf-ról vagy egy David Nutter-ről van szó, így most kisebb képi zavarba kerültem a miértek felkutatása kapcsán. Ugorjunk is inkább egy bekezdést, mert a valós(abb) írók sorában: Elizabeth Craft és Sarah Fain foglal helyet. A rendezésért amúgy Laryska Kondracki-t lehet majd a pilotnál kritizálni vagy éltetni.

Az ABC nagyon szereti a jogi drámákat. Szinte minden idényben felbukkan egy újabb próbálkozás az újoncaik között, mert nézőközönsége könnyedén tud azonosulni a műfajjal. Szeretik nah! Most egy ügyésznő kapja a főszerepet, akit annak idején a sajtó szétcincánlt egy gyilkossági ügy által, aminek egy celeb volt a gyanúsítja. Nyilván elbukott, így kap is a lehetőségre 8 évvel később, amikor újra gyanúba keveredik az a bizonyos illető hasonló vádpontban. 13 rész már könyvelhető. A szereplők között: Adam Rayner, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Alex Saxon, Breckin Meyer, Marc Blucas, Merrin Dungey, Mouzam Makker, Robin Tunney és Scott Cohen. További exec. producerek: David Hoberman, Laurie Zaks és Todd Lieberman.

Az újonc március 18-án startol el, hétfő este bizonyíthat. Mutatnám a napokban kijött dupla plakátját a két főhősről.


Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Alvilág

 
Beküldte: Kanyecc 2019 February 5, 8:33-kor a(z) hazai marketing témába.

Pörög a magyar sorozatgyártás, aminek nagyon örülünk. Végre nem csak azt látjuk, hogy az újdonság reality formájában jöhet, hanem más műfaj által is. Az Alvilág az RTL Klub második (az első a Drága Örökösök) idei újonca lesz, mely Ujj Mészáros Károly készítésével érkezik. Az elmúlt években olyan filmeknél volt jelen az úriember, mint a Liza, a rókatündér vagy az X – A rendszerből törölve. Előbbi nagy kedvencem, láttam is kétszer-háromszor.

Első ízben 8 epizódot kapunk az amúgy holland alapokon nyugvó elképzelésből, ami odakinn Penoza címen 5 évadot élt meg – itthon a FilmBox által Fű és fehér borként láthattak a nézők. Azóta amerikai feldolgozás formájában is megízlelgethettük, hogy milyen a maffiaasszonyok élete, ez volt a Red Widow. Egyetlen évadot élt mindössze ez az elképzelés, ne tegyünk mögé sok értéket. Most tehát a magyarokon és az RTL Klub-on az ország szeme, hogy miként sikerült “ránk szabni” azt az elképzelést, amivel már egy páran máshol megpróbálkoztak. A szereplőgárdában helyet foglal: Balsai Móni, Schmied Zoltán, Hevér Gábor, Molnár Levente és Fekete Ernő, valamint Molnár Levente, Nagypál Gábor, Bezerédi Zoltán, Szirtes Ági, Rajkai Zoltán, Szabó Győző, Miller Dávid, Bujáki Zsófi és Cservák Zoltán.

Dupla ajánlóját a napokban már megmutattuk, ami alapján bizakodhatunk, de hasonlót érzek a plakátok után is, főleg ha az alsóra nézek. Örülök, hogy a csatorna ad erre a fajta reklámra is.

“A család szent! De nem sérthetetlen.”

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Csak színház és más semmi – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 February 4, 12:31-kor a(z) hazai marketing témába.

Az MTVA minap kihirdette, mikor hozza vissza a Csak színház és más semmi negyedik és egyben utolsó évadját, ami március 2-től lesz látható heti rendszerességgel, szombat esténként 19:30-as kezdéssel a DunaTV-n.

Az etap hosszabb leírását másolnám még a plakát elé:

A Csak színház és más semmi negyedik évadában új kihívás elé néz a színház társulata. A Komédiás Színház immár magánkézbe került. Dénes (Szervét Tibor) úgy dönt, felújíttatja az épületet, ezért a munkálatok elvégzése alatt a társulatnak egy új helyre kell költöznie.

A Komédiás új bemutatójára készül, a Napfény hotel című zenés darabra, aminek a főszerepére felkérnek egy ismert, fiatal popsztárt, Kozma Alexet (Ember Márk). A női főszerepre visszahívják Lilit (Mikecz Estilla), aki hamarosan összetűzésbe kerül a nagyképű celebbel. Lili helyzetét tovább bonyolítja, hogy a darabot Máté (Klem Viktor) rendezi, akivel idő közben szakítottak.

Petra (Szávai Viktória) regényírói babérokra tör, egy dokumentum regényen dolgozik a Komédiás életéről, ami számtalan titkot és kínos történetet tartalmaz. Mivel a regény miatt elhanyagolja a színházi munkáját, Dénes alkalmaz egy lelkes dramaturg gyakornokot, Kingát (Mentes Julcsi), hogy segítsen Petrának.

A színház felvételt hirdet új színésznői posztra. A válogatáson két lány is hasonlóan tehetségesnek bizonyul, így Rebekának (Tóth Eszter) és Tinának (Réti Nóra) bizonyítania kell, aki tehetségesebb, állandó szerződést kap a színházban. A két lány között kíméletlen versengés veszi kezdetét.

Alinda (Schell Judit) elutazik Norvégiába egy filmforgatásra, így Cili (Bánsági Ildikó) kihasználja az alkalmat, hogy beköltözzön Barnához (Csányi Sándor) és Marcihoz. Közben ő is elkezd próbálni a Napfény hotelben ahol partnere egy fiatalkori szerelme, István (Csernák János), akivel évek óta nincs beszélő viszonyban. Mivel Cili anyagi gondokkal küzd és bosszantja, hogy Istvánnak fiatal barátnője van, míg ő évek óta magányosan él, úgy dönt, itt az ideje újra férjhez menni.”

Kommentáld!

Plakátba zárva: Strike Back – 7. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 January 31, 12:35-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Hazai tévés premierről még nincs információnk, az viszont tudjuk, hogy egy nap csúszással az amerikai premierhez képest az HBO Go kínálatában magyar felirattal nézhető a Strike Back aktuális évadja, ami az előzőekhez viszonyítva egy hosszabb szünetről tért vissza múlt héten. A szereplőgárda új tagokkal bővült, de minden más maradt. Most a Coltrane ezredes által vezette új csapatot Dél-Kelet Ázsiában vetik be, ahol egy eltűnt atomfegyvert kell megtalálniuk. Mutatnám a legfrissebb plakátját, ami arra ad következtetni, hogy nem kis ellenállásba fognak hőseink ütközni a küldetés sikeres lefolyása alatt.

“Keeping the peace is a hell of a job.”

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats