NBC újoncok (13) – School Pride

 
Beküldte: Kanyecc 2010 May 17, 2:14-kor a(z) Upfront 2010: NBC témába.

schoolpride

Műfaj: Reality

Készítők: Cheryl Hines (In the Motherhood, Curb Your Enthusiasm) és Denise Cramsey (Extreme Makeover: Home Edition, True Beauty)

Stúdiók: Horizon Alternative Television

Történet: Van egy csapat(gyerekek, szülők, tanárok), akik egy lepukkant iskolákat hoznak helyre, melyet kamerák fognak nyomonkövetni. (Lényegében nem házalakítás történik, hanem iskolaalakítás.)

Berendelve: 2 órás backdoor pilot.

Kanyecc mondja: Nem értem miért rendelte be az NBC, hogyha csak két órás backdoor pilotot kért be belőle. A készítők sorában ott van Denise Cramsey, aki vágja az ilyen jellegű reality-ket. Nincs veszve semmi, de hogy ilyent nézzen bárki… ki van zárva. 0% esélyt adok neki.

FERCSA mondja: Nem tudom milyen szlotba és hány percbe akarják belesűríteni, de egy 30 perces realityt még akár megis néznék, csak nem az NBC-n, hanem Spektrumon vagy Discovery-n, hehe. 15%, hogy ráharap a nép.

tess mondja: Vicc kategória ez is, 0% túlélési eséllyel.

1 Hozzászólás

NBC újoncok (12) – The Paul Reiser Show (aka. Next)

 
Beküldte: Kanyecc 2010 May 17, 2:07-kor a(z) Upfront 2010: NBC témába.

ThePaulReiserShow

Műfaj: Egykamerás szitkom.

Készítők: A pilotot Bryan Gordon (Party Down) fogja rendezni, míg Paul Raiser (Mad About You) és Jonathan Shapiro (Life, Justice, Boston Legal) írni. Exkluzív producerek között: Craig Knizek.

Szereplők: Amy Landecker, Andrew Daly (Eastbound & Down, Reno 911!), Ben Shenkman (Law & Order, Damages), Brock Waidmann, Duane Martin (Rita Rocks, All of US), Koby Rouviere, Omid Djalili és Paul Reiser (Mad About You).

Stúdió: Warner Bros. Television

Történet: A történet középpontjában egy férfi áll, aki megpróbálja összehangolni az életét úgy, hogy mindenkinek megfeleljen. (Ez alatt annyit kell érteni, hogy a feleségének, a gyerekeinek és a barátainak.)

Berendelve: 6 epizód, midseasonre.

Kanyecc mondja: Hááát… Meg vagyok lőve, azt kell hogy mondjam. A koncepció két esélyes. Bármi kijöhet belőle. 50% esélyt adok neki.

FERCSA mondja: Gyenge eresztés, 25%.

tess mondja: Tuti bukó már most, nincs rajta mit szépíteni. 0% a túlélési esélye.

1 Hozzászólás

NBC újoncok (11) – Law & Order: Los Angeles

 
Beküldte: Kanyecc 2010 May 17, 1:50-kor a(z) Upfront 2010: NBC témába.

Law-and-Order-Los-Angeles-cast[1]

Műfaj: Dráma

Készítők: A készítők között: Dick Wolf (Law & Order: CI, Law & Order: SVU, Law & Order) és Blake Masters (Brotherhood).

Szereplők: –

Stúdiók: Universal Media Studios és Wolf Films.

Történet: Az eredeti Law & Order sorozatnak a következő spinoffja. A csapat Los Angelesben fogja lezárni a lezáratlan ügyeket.

Berendelve: 13 epizód; start: szerdán 22:00-kor

Kanyecc mondja: A helyzet a következő: Még sehol se áll a sorozat. Mint azt láthatjátok szereplőket se castingoltak össze, mivel úgy van az egésszel a csatorna, hogy el lehet adni már a címmel az egészet. Meg is tette. De ettől függetlenül nem leszek a Law & Order-franchise rajongója. Az NCIS-es móka bejött a CBS-nek, az NBC-nél ez nem fog. 5% túlélési esélyt adok.

(Miért nem 0-át? Ne legyünk gonoszak.)

FERCSA mondja: Nem vagyok L&O fan, mivel az alapok már lerkta az L&O, így csak összetudnk hozni valamit. 50%.

tess mondja: Látatlanban berendelt L&O cucc, csakhogy Dick Wolf nagymester önbecsülésére is tudjanak hatni. Ettől függetlenül könnyedén lehet bukó darabja a franchisenak, mint amire anno már volt is példa. 35% a túlélési esélye, de ha az NBC-nek van esze, akkor meneszti ezt a koncepciót.

Kommentáld!

NBC újoncok (10) – Outsourced

 
Beküldte: Kanyecc 2010 May 17, 1:31-kor a(z) Upfront 2010: NBC témába.

NUP_139533_0575.jpg

Műfaj: Egykamerás szitkom.

Készítők: Robert Borden (The Drew Carey Show, George Lopez) fogja írni, míg Ken Kwapis (The Office) rendezni. A sorozat co-producere Alex Beattie lesz, míg Tom Gorai és David Skinner az exkluzív producere.

Szereplők: Ben Rappaport, Rizwan Manji (Privileged), Sacha Dhawan, Rebecca Hazlewood, Parvesh Cheena (Help Me Help You), Anisha Nagarajan, Diedrich Bader (The Drew Carey Show) és Jessica Gower.

Stúdiók: Universal Media Studios és In Cahoots.

Történet: Munkahelyi szitkomról van szó. Középpontjában egy amerikai cég, a Mid America Novelties áll. A cég egyébként teljesen örült dolgokat árul. A lényeg nem is ez, hanem hogy a telefonos központját kihelyezik Indiába, ahova a cég egyik menedzserét áthelyezik. És mivel India nem Amerika, ezért sok dolgot kell elmagyarázni az ottaniaknak.

Berendelve: 13 epizódra; start: ősszel, csütörtökön 21:30-kor.

Kanyecc mondja: Alapjába véve szeretem a munkahelyi szitkomokat. A The Office tett a műfaj örült szerelmesévé. Nincs mit ezen tagadni. A szereplőgárda népes, mint azt láthatjátok lesz bőven mindkét nemzetből színész. Az NBC nagyon vágja a témát, szóval 100%-os esélyt adok a túlélésére.

FERCSA mondja: A történet új, de az egész engem nem vett meg. 33%-nál többet ennek se adnék.

tess mondja: Mondom én, hogy az NBC vérszemet kapott erre a szezonra! Most komolyan, kell az a munkahelyi sitcom, lévén a The Office nem húzza már sokáig. Ettől függetlenül nem ez lesz a befutó, de mivel nem mid-season van benne potenciál. Legyen hát 30% a túlélési esélye.

Kommentáld!

NBC újoncok (9) – Perfect Couples

 
Beküldte: Kanyecc 2010 May 17, 1:11-kor a(z) Upfront 2010: NBC témába.

NUP_139831_0266.jpg

Műfaj: Egykamerás szitkom.

Készítők: Jon Pollack (30 Rock, Andy Barker, P.I., Joey) és Scott Silveri (Friends, Joey) fogja írni, míg rendezni Andy Ackerman (The New Adventures of Old Christine).

Szereplők: Kyle Howard (My Boys), Christine Woods (FlashForward), Dave Walton (100 Questions, Heist, Quarterlife), Mary Elizabeth Ellis (It’s Always Sunny in Philadelphia), Hayes MacArthur (Worst Week) és Olivia Munn (Attack of the Show)

Stúdió: Universal Media Studios

Történet: 3 pár áll a középpontjában, akik kapcsolatuk különböző „szakaszában” tartanak. (Ez alatt azt kell érteni, hogy az egyik kicsit örült, a másik azt hiszi tökéletes, a harmadik pedig normális párkapcsolatban él.)

Berendelve: 13 epizód, start: midseason.

Kanyecc mondja: Mondanom se kelljen, hogy az írók sorában olyanok vannak, akiket anno imádtam. Ki ne nézte volna a Joey-t? Most őszintén. Az alapkoncepciója egyébként hidegen hagy. A szitkomok legjellegzetesebbikét kapjuk. Ha nem tud semmi újjal előrukkolni, akkor bukta. Szerintem kb. 15% esélye van, hogy megéri az évadfináléját.

FERCSA mondja: Kb. RoE kopír, nem sokat adnék neki, 33%.

tess mondja: Csapnivaló koncept mid-seasonre száműzve, mi ez ha nem halálos ítélet. 5% a túlélési esélye, de szerintem már pár rész után elvérzik.

2 Hozzászólás

NBC újoncok (8) – Live Bites

 
Beküldte: Kanyecc 2010 May 17, 0:31-kor a(z) Upfront 2010: NBC témába.

Love-Bites[1]Műfaj: Romantikus dráma.

Készítők: A pilot epizódot fogja rendezni Marc Buckland (My Name Is Earl), míg írni Cindy Chupack (Sex and the City). Exkluzív producerek sorában: Eric Fallner, Shelley McCrory és Timothy Bevan.

Szereplők: Becki Newton (Ugly Betty) és Jordana Spiro (My Boys)

Pilot epizódban vendégszereplők: Jennifer Love Hewitt (Ghost Whisperer), Greg Grunberg (Heroes), Craig Robinson (The Office), Jason Lewis (Sex and the City), Lindsay Price (Lipstick Jungle), Larry Wilmore (The Daily Show), Charlyne Yi (Paper Hearts), Pamela Adlon (Californication), Stacy Galina (Hidden Hills), Brian Hallisay (Privileged), Kyle Howard (My Boys) és Steve Howey (Bride Wars).

Stúdiók: Working Title Films és Universal Media Studios.

Történet: Két csaj áll a középpontjában, akik a baráti társaságuk két utolsó szingli tagja. Ez zavarja is őket, ezért mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy találjanak maguknak valakit. Lényegében erre fog rámenni a sorozat. Egyébként minden epizódban, vagy a szex, vagy a házasság, vagy a randizás valamilyen módon jelen lesz.

Berendelve: 13 epizód őszre, csütörtök 22:00-ás startra

Kanyecc mondja: Kezdjük ott, hogy anno a The Ex-list nekem nagyon bejött, szóval várom a Love Bites-t. Kellene ilyen romantikus dráma még több, mert valahogy mostanság kivesztek. Rossz ezt így mondani, de ez a tény. Az írók sorában a Szex és New York egyik készítője. Ez jó pont, főleg ennek a műfajnak. A szereplők sora nem éppen népes, de a vendégszereplőké már inkább. 75%-ot adok neki, bár a józan ész azt diktálná, hogy el fog vérezni.

FERCSA mondja: Tetszik! Talán a következő Sex and the City? majd elválik, de nagyon ígéretes, a pilotot biztosra veszem, hogy ütni fog. 90%.

tess mondja: Mostanság nagyon próbálják erőltetni ezt a romantikusabb hangvételű könnyed drámázást, de valahogy mindig belebuknak. Hiába a hangzatos vendégszereplők, hiába a creator ez bizony randa nagy bukó lesz, így csak 25% a túlélési esélye.

2 Hozzászólás

NBC újoncok (7) – Friends with Benefits

 
Beküldte: tess 2010 May 16, 23:50-kor a(z) Upfront 2010: NBC témába.

Műfaj: Sitcom
Készítők: A creatori székben a fesztiváldíjas (500) Day of Summer-t jegyző Michael Weber és Scott Neustadter csücsül. Producerként Brian Grazer (Lie to Me, 24, Friday Night Light), David Nevins (Lie to Me, Shark, Friday Night Lights) és Jeff Kleeman van a fedélzeten. A rendezői feladatokat David Dobkin látja el.
Szereplők: Danneel Harris (One Tree Hill), Jessica Lucas (Melrose Place, Life As We Know It), Patrick J. Adams (mellékszereplő mágus) és Ryan Hansen (Party Down, Veronica Mars)
Stúdió: 20th Century Fox Television és az Imagine Television
Történet: Egy kisebb baráti társaságról szól a történet, akik magánéletük zűrös útvesztőire egymás ágyában keresik a megoldást.
Berendelve: 13 epizód őszre
tess mondja: A készítők és az alapkoncepció fergeteges, az eyecandy faktor is, de… Fran Kranz és Ian Reed Kessler távozott a produkcióból, holott véleményem szerint ők is paszsoltak volna. Magyarán az egész most ott tart, ahol a part szakad. Részemről 25% a túlélési esélye, ellenben ha normálisan megcsinálnák akkor akár nézném is, attól függetlenül, hogy csak egy sitcom.

friends_with_benefits[1]

Műfaj: Sitcom

Készítők: A creatori székben a fesztiváldíjas (500) Day of Summer-t jegyző Michael Weber és Scott Neustadter csücsül. Producerként Brian Grazer (Lie to Me, 24, Friday Night Light), David Nevins (Lie to Me, Shark, Friday Night Lights) és Jeff Kleeman van a fedélzeten. A rendezői feladatokat David Dobkin látja el.

Szereplők: Danneel Harris (One Tree Hill), Jessica Lucas (Melrose Place, Life As We Know It), Patrick J. Adams (mellékszereplő mágus) és Ryan Hansen (Party Down, Veronica Mars)

Stúdió: 20th Century Fox Television és az Imagine Television

Történet: Egy kisebb baráti társaságról szól a történet, akik magánéletük zűrös útvesztőire egymás ágyában keresik a megoldást.

Berendelve: 13 epizód őszre

tess mondja: A készítők és az alapkoncepció fergeteges, az eyecandy faktor is, de… Fran Kranz és Ian Reed Kessler távozott a produkcióból, holott véleményem szerint ők is paszsoltak volna. Magyarán az egész most ott tart, ahol a part szakad. Részemről 25% a túlélési esélye, ellenben ha normálisan megcsinálnák akkor akár nézném is, attól függetlenül, hogy csak egy sitcom.

Kanyecc mondja: Nem feledni, hogy a koncepció eredetileg az ABC-nek készült volna, azonban törölték, mert nem voltak megelégedve vele. Aztán most az NBC felkarolta, castingolt és lám, megkapta a berendelést. Ez eddig ígéretesnek tűnhet, hiszen szart senki sem szeret bekérni. A szitkom világában sajnos sok újdonságot nem lehet mutatni, ezért adott a koncepció. 3 fiú-2 lány. Bármi kisülhet belőle. 50%-nyi túlélési eséllyel éltetném.

FERCSA mondja: Részemről felejtős, talán Danneel Harris miatt megnézem a pilotot, de ennyi. 33%.

4 Hozzászólás

NBC újoncok (6) – The Event

 
Beküldte: tess 2010 May 16, 23:29-kor a(z) Upfront 2010: NBC témába.

Műfaj: Dráma
Készítők: A creatori székben Nick Wauters csücsül, aki eddig semi érdemlegeset nem tett le az asztalra. Íróként Steve Stark (Medium, The Game), míg rendezőként Jeffrey Reiner (Trauma, Friday Night Lights) van a fedélzeten.
Szereplők: Blair Underwood (Dirty Sexy Money, LAX, Fatherhood), Ian Anthony Dale (Day Break, Surface), Jason Ritter (The Class, Joan of Arcadia), Laura Innes (ER), Sarah Roemer, Scott Patterson (Aliens in America, Gilmore Girls) és Zeljko Ivanek (Damages, Heroes, Big Love)
Stúdió: Steve Stark Productions és a Universal Media Studios
Történet: Egy igazi high-concept összeesküvés elméletes cuccal van dolgunk, amiben főhősünk nyomozni kezd felesége halála után, de közben akaratlanul is leleplezi az USA egyik legnagyobb összeesküvését, ami megváltoztathatja az emberiség életét.
Berendelve: 13 epizód őszre
tess mondja: Impozáns szereplőgárda egy kevésbé patinás stábbal megspékelve. A high-concept dráma mostanság nagyon nem megy, az utóbbi pár évben elég rendesen hullottak is, de hátha bejön, a Prison Break sem kezdte jobban. Ha megéli az 1. évadot akár bármi lehet még belőle. Részemről 50% a túlélési esélye.

event

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Nick Wauters csücsül, aki eddig semmi érdemlegeset nem tett le az asztalra. Producerként Steve Stark (Medium, The Game), míg rendezőként Jeffrey Reiner (Trauma, Friday Night Lights) van a fedélzeten.

Szereplők: Blair Underwood (Dirty Sexy Money, LAX, Fatherhood), Ian Anthony Dale (Day Break, Surface), Jason Ritter (The Class, Joan of Arcadia), Laura Innes (ER), Sarah Roemer, Scott Patterson (Aliens in America, Gilmore Girls) és Zeljko Ivanek (Damages, Heroes, Big Love)

Stúdió: Steve Stark Productions és a Universal Media Studios

Történet: Egy igazi high-concept összeesküvés elméletes cuccal van dolgunk, amiben főhősünk nyomozni kezd felesége halála után, de közben akaratlanul is leleplezi az USA egyik legnagyobb összeesküvését, ami megváltoztathatja az emberiség életét.

Berendelve: 13 epizód őszre

tess mondja: Impozáns szereplőgárda egy kevésbé patinás stábbal megspékelve. A high-concept dráma mostanság nagyon nem megy, az utóbbi pár évben elég rendesen hullottak is, de hátha bejön, a Prison Break sem kezdte jobban. Ha megéli az 1. évadot akár bármi lehet még belőle. Részemről 50% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Végre ott tartunk, hogy megérkezett az első olyan újonc, ami még érdekelhet is. Nagyon bírom az összeesküvéses sztorikat. Rajongók értük. A készítők sorában nagy neveket nem találni. (Jó Jeffrey Reiner-t lehet annak venni.) Inkább a szereplők közül emelném ki Zeljko Ivanek-et, aki ugye a Damages-ben volt jelen. Mivel high concept drámáról lesz szó, ezért nálam eléggé magas, 85%-nyi esélyt fog kapni a túlélésre. Miért? Mert nem egyszer csináltak jó koncepciókat ismeretlen alakokkal. És mert hiányzik a Day Break.

FERCSA mondja: Én nem látok benn sok potenciált, kérdés a nézők vevők lesznek-e a összeesküvéselméletre. Részemről, csak 33%.


Kommentáld!

NBC újoncok (5) – Chase

 
Beküldte: tess 2010 May 16, 23:07-kor a(z) Upfront 2010: NBC témába.

Műfaj: Dráma
Készítők: A creatori székben Jennifer Johnson (Cold Case, Reunion, Lost) csücsül, a produceri teendőket Jerry Bruckheimer (most komolyan felsoroljam) felügyeli, míg íróként jelen van Jonathan Littman (Miami Medical, Cold Case, The Forgotten, CSI-francise), KristieAnne Reed (Maimi Medical, Drak Blue, Justice). A rendezői teendőket pedig David Nutter látja el, aki az utóbbi időben nem igazán tudott tévedni.
Szereplők: Amaury Nolasco (Prison Break), Cole Hauser (K-Ville, High Incident), Jesse Metcalfe (Desperate Housewives), Kelli Giddish (Past Life, All My Children) és Rose Rollins (The L Word, In Justice)
Stúdió: Jerry Bruckheimer Television és a Warner Bros. Television
Történet: Amolyan Bruckheimer féle látványos akcióval megspékelt nyomozós sorozat pár marshallról, akik az ország legveszélyesebb bűnözőinek a nyomában loholnak folyton.
Berendelve: 13 epizód őszre
tess mondja: Látványos lesz annyi szent, mostanság Bruckheimer még inkább erre ad és nem a minőségre. Bár utóbbi most igen csak kérdőjeles lett, hisz nem mindennapi stábot avanzsált össze. 60% túlélési esélyt adok neki, bár szinte biztosra vehető a teljes évados berendelés.

chase[1]

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Jennifer Johnson (Cold Case, Reunion, Lost) csücsül, a produceri teendőket Jerry Bruckheimer (most komolyan felsoroljam) felügyeli, társként továbbá ott van még Jonathan Littman (Miami Medical, Cold Case, The Forgotten, CSI-francise) és KristieAnne Reed (Maimi Medical, Drak Blue, Justice) is. A rendezői teendőket pedig David Nutter látja el, aki az utóbbi időben nem igazán tudott tévedni.

Szereplők: Amaury Nolasco (Prison Break), Cole Hauser (K-Ville, High Incident), Jesse Metcalfe (Desperate Housewives), Kelli Giddish (Past Life, All My Children) és Rose Rollins (The L Word, In Justice)

Stúdió: Jerry Bruckheimer Television és a Warner Bros. Television

Történet: Amolyan Bruckheimer féle látványos akcióval megspékelt nyomozós sorozat pár marshallról, akik az ország legveszélyesebb bűnözőinek a nyomában loholnak folyton.

Berendelve: 13 epizód őszre, hétfőre 22:00-kor.

tess mondja: Látványos lesz annyi szent, mostanság Bruckheimer még inkább erre ad és nem a minőségre. Bár utóbbi most igen csak kérdőjeles lett, hisz nem mindennapi stábot avanzsált össze. 60% túlélési esélyt adok neki, bár szinte biztosra vehető a teljes évados berendelés.

Kanyecc mondja: Jerry Bruckheimer 16. pilotja volt a Chase. Milyen durva szám már? De azt se feledjük, hogy a Miami Medical-nál kicsit elszámolta magát, szóval ott voltak gondolok, maradjunk annyiban. Viszont az nem nyomozós sorozat volt, se kaland. Mindenképpen egy 70%-nyi esélyt adok neki, mert jó a szereplőgárda. Kétség nem fér hozzá.

FERCSA mondja: Megint egy dúrva párosítás. A szereplőgárda már ismert, de vegyes. A történet is érdekes lesz ergó egy macska-egér játék texasi sztájlban. Ha előbbire adtam 90-et akkor erre is kell. 90%.

Kommentáld!

NBC újoncok (4) – Undercovers

 
Beküldte: tess 2010 May 16, 22:46-kor a(z) Upfront 2010: NBC témába.

Műfaj: Akció
Készítők: A creatori, rendezői és írói székben napjaink ügyeletes fenegyereke honol, vagyis J.J. Abrams. Társíróként és creatorként továbbá ott van még Josh Reim (Brothers & Sisters, Dirty Sexy Money), valamint producerként Bryan Burk (Alias, Lost, Fringe), aki mint ismeretes Abrams egyik kiváló csatlósa.
Szereplők: Ben Schwartz (Parks & Recreation, Mayne Street), Boris Kodjoe (Soul Food, Second Times Around), Carter MacIntyre (American Heiress), Gerald McRaney (Jericho, Deadwood, Promised Land), Gugu Mbatha-Raw (Spooks, Doctor Who, Bonekickers) és Jessica Parker Kennedy (Valemont)
Stúdió: Bad Robot Productions és a Warner Bros. Television
Történet: Két volt CIA ügynökről szól, akik mellesleg házasok és szembe kell nézniük a ténnyel, hogy a nyugdíjazásuknak annyi, vagyis vissza kell menniük a Céghez.
Berendelve: 13 epizód őszre
tess mondja: Abrams egy isten, akinek meg esze van az lecsap rá. Már most látatlanban mondom, hogy a szezon leghypeoltabb sorozatával van dolgunk, de ez könnyedén a vesztét is okozhatja. Hiába a nagy név, Abrams is lebőgött már egyszer és mint tudjuk a hype néha visszafele is eltud sülni. Itt főleg a totál noname főszereplőkre gondolok. Amúgy érdekelne az alapkoncepció, hogy random akció lesz vagy valami high-concept cucc, bár a készítők égre-földre esküdöznek, hogy köze nem lesz az Alias-hoz. Részemről 80% a túlélési esélye.

Undercovers_S1_001[1]

Műfaj: Akció

Készítők: A creatori, rendezői és írói székben napjaink ügyeletes fenegyereke honol, vagyis J.J. Abrams. Társkészítőnek továbbá ott van még Josh Reim (Brothers & Sisters, Dirty Sexy Money), valamint producerként Bryan Burk (Alias, Lost, Fringe), aki mint ismeretes Abrams egyik kiváló csatlósa.

Szereplők: Ben Schwartz (Parks & Recreation, Mayne Street), Boris Kodjoe (Soul Food, Second Times Around), Carter MacIntyre (American Heiress), Gerald McRaney (Jericho, Deadwood, Promised Land), Gugu Mbatha-Raw (Spooks, Doctor Who, Bonekickers) és Jessica Parker Kennedy (Valemont)

Stúdió: Bad Robot Productions és a Warner Bros. Television

Történet: Két volt CIA ügynökről szól, akik mellesleg házasok és szembe kell nézniük a ténnyel, hogy a nyugdíjazásuknak annyi, vagyis vissza kell menniük a Céghez.

Berendelve: 13 epizód őszre

tess mondja: Abrams egy isten, akinek meg esze van az lecsap rá. Már most látatlanban mondom, hogy a szezon leghypeoltabb sorozatával van dolgunk, de ez könnyedén a vesztét is okozhatja. Hiába a nagy név, Abrams is lebőgött már egyszer és mint tudjuk a hype néha visszafele is eltud sülni. Itt főleg a totál noname főszereplőkre gondolok. Amúgy érdekelne az alapkoncepció, hogy random akció lesz vagy valami high-concept cucc, bár a készítők égre-földre esküdöznek, hogy köze nem lesz az Alias-hoz. Részemről 80% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: J.J. Abrams neki ülhet, hogy újra maradandót alkosson. A helyzet a következő: 1) mivel szeretem a high-concept cuccokat, ezért már nálam előnnyel indul. 2) A készítők sorában csupa népes híresség, ami megint csak megdobja. 3) Talán a legnagyobb hype-pal induló koncepció. 4) Miért juttatja eszembe állandóan a Fringe-et? Egyértelműen 85%-os túlélési eséllyel éltetem.

FERCSA mondja: J.J. ritkán nyúl mellé és ott van mögötte a WB. A kérdés már csak az, hogy az NBC képes-e kihordani a gyereket?!? Mindez ellenére könyedén megkockáztatok 90%-ot.

1 Hozzászólás
Következő oldal »

free web stats