CBS újoncok (7) – Chaos

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 16, 19:34-kor a(z) Upfront 2010: CBS témába.

Műfaj: Dráma.

Készítők: A pilot epizódot az a Brett Ratner fogja rendezni, akinek köze volt a Prison Break-hez és a Women’s Murder Club-hoz. Az írók sorában Tom Spezialy (Desprate Housewives, Reaper), míg további készítő: Martha Ratner.

Szereplők: Carmen Ejogo (Kidnapped), Christina Cole (Lost in Austen, Charmed), Eric Close (Without a Trace, Third Watch), Freddy Rodriguez (Ugly Betty), James Murray (KrÖd Mandoon and the Flaming Sword of Fire), Kurtwood Smith (Neighbors from Hell, Worst Week, 24, That’s 70s Show) és Tim Blake Nelson.

Stúdiók: 20th Century Fox Television · CBS Television Studios · Rat Television.

Történet: a középpontjában a CIA fog állni, amit a készítők szatirikus képben fogják elénk tálalni. Hogy pontosan ez mit takar, azt a premierje során tudjuk meg.

Berendelve: 13 epizód, péntek 20:00. Premier: április 1-jén.

Kanyecc mondja: Eléggé nehezen kapta meg a berendelését. A csatorna csak 8 epizódot, míg a stúdió 13-at akart belőle elsőnek berendelni. Mivel huzamosabb ideig egyik fél sem engedett, így kicsúszott a májusi Upfrontból és nyáron kérte be. A sorozatot Vancourverben forgatták. A készítőgárda neves, egyben bíztató. A Szereplők sorából egyedül Kurthwood Smith a pozitívum, viszont sok esélyt nem adok neki. A premierje nagyon későre esik, arról nem beszélve, hogy a CBS eléggé b*szik a kampányára. Látatlanban 30%-nyi esélynél többel nem illetném, mert sanszos a kaszája, hol ott a promó képei nem rosszak.

Kommentáld!

CBS újoncok (6) – Mike & Molly

 
Beküldte: tess 2010 May 19, 18:19-kor a(z) Upfront 2010: CBS témába.

Upfront 2010

Műfaj: Sitcom

Készítők: Mark Roberts (Two and a Half Men, The Big Bang Theory) mint creator, James Burrows (Back to You) mint rendező és Chuck Lorre (Two and a Half Men, The Big Bang Theory) mint producer.

Szereplők: Billy Gardell (My Name Is Earl, Hesit), Katy Mixon (Eastbound & Down), Melissa McCarthy (Samantha Who?, Gilmore Girls), Nyambi Nyambi, Reno Wilson (Heist, Blind Justice) és Swoosie Kurtz (Pushing Daisies, Huff)

Stúdió: Chuck Lorre Productions, Warner Bros. Television

Történet: A főszerepben egy túlsúlyos pár áll, akik már krónikusan sokat esznek és szeretnének erről mihamarabb leszokni, így hát elmennek egy csoport terápiára.

Berendelve: 13 epizód ősztől, hétfőnként

tess mondja: Chuck Lorre mérlege eddig 100%, így nem vitás hogy a CBS megadta neki a lehetőséget, holott az alapkoncepció csapnivaló. El nem tudom képzelni mit hoznak ki ebből, de masszív 85% jár neki.

Kanyecc mondja: Ööö… Megint csak meg vagyok lőve. Egyszerűen lövésem sincs, hogy ebből mi fog kisülni. 50%

FERCSA mondja: Ő pedig a másik jelölt, videók alapján is inkább a másik, így csak 33%

Kommentáld!

CBS újoncok (5) – $#*! My Dad Says (a.k.a. Shit My Dad Says)

 
Beküldte: tess 2010 May 19, 17:56-kor a(z) Upfront 2010: CBS témába.

UPFRONT 2010

Műfaj: Sitcom

Készítők: A creatori teendőket egy négyes fogat látja el David Kohan (Four Kings, Will & Grace), Justin Halpern, Max Mutchnick (Four Kings, Will & Grace) és Patrick Schumacker személyében. Rendező: a veterán James Burrows (Garry Unmarried, Back to You)

Szereplők: Nicole Sullivan (Rita rocks), Ryan Devlin (Big Shots, Veronica Mars), Stephanie Lemelin (Cavemen), Will Sasso (MADtv) és William Shatner (Boston Legal)

Stúdió: Warner Bros. Television

Történet: Sitcom a népszerű Twitter oldal alapján, amit még Justin Helpern készített, hogy makacs és megmondós apja beszólásait megossza a világgal.

Berendelve: 13 epizód ősztől, csütörtökönként

tess mondja: Hihetetlen hogy a tv-s biznisz is mire nem vetemedik már. Anno ugye ott volt a Caveman, ami egy reklám volt, de persze volt már nem egy Youtube sorozat is, de ez… Alapból D.O.A. szerintem, de a CBS mégis lát benne valamit, hisz a The Big Bang Theory vezeti majd fel és a főszerepet pedig nem kisebb arcra bízták mint Shatner-re. 60% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Az időponttal nem vagyok kibékülve, hiszen a CBS-nek csütörtökön nem mostanság volt szitkomja. Inkább az NBC-re volt jellemző, de legalább kicsit átszervezi a műsorrendjét. Ez tetszik. Nagyon nagy hype-pal indult a castingja, szóval simán kap tőlem 70%-nyi esélyt.

FERCSA mondja: CBS berendelt két szitkomot fifty-fity alapon. A kettőből én Kirk kapitány mellett tenném le a voksom. 66%

2 Hozzászólás

CBS újoncok (4) – Címnélküli Criminal Minds spin-off

 
Beküldte: tess 2010 May 19, 17:42-kor a(z) Upfront 2010: CBS témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: Edward Allen Bernero (Criminal Minds, Third Watch) és Chris Mundy (Criminal Minds, Cold Case) mint creator, Richard Shepard pedig mint rendező vesz részt a produkcióban. Producer: Deborah Spera (Criminal Minds, Reaper, Army Wives) és Mark Gordon (Private Practice, Gray’s Anatomy)

Szereplők: Beau Garrett, Forest Whitaker (The Shield), Matt Ryan (The Tudors) és Michael Kelly (Generation Kill)

Stúdió: ABC Studios, CBS Television Studios, The Mark Gordon Company

Történet: A profilozók spin-off sorozata, a szokásos procedural köntösben, vagyis egy rész egy ügy, mellé pedig gondolom én modernebb látvány és gyorsabb tempó dukál majd.

Berendelve: 13 epizód mid-seasnre

tess mondja: Látatlanban tuti befutó lenne, de valamiért Whitaker mester mégsem volt annyira jó skót, mint a mozivásznon, hisz a fejeseknek nem tetszett annyira, így mid-season lett belőle. Amúgy véleményem szerint nagyon nem tarthat sehol még a projekt, de persze ne legyen igazam. 50% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Az NCIS: Los Angeles-nél a kísérletezés bejött. A Criminal Minds egyébként is a kedvenc nyomozós sorozataim közé tartozik, szóval egyértelműen várós úgy, hogy a backdoor pilotját még meg se néztem. Túlélési esélye: 90%

FERCSA mondja: Mivel mid-season-ben jön, így simán esélyes. 66%

Kommentáld!

CBS újoncok (3) – Blue Bloods (aka. Reagan’s Law)

 
Beküldte: tess 2010 May 19, 17:36-kor a(z) Upfront 2010: CBS témába.

UPFRONT 2010

Műfaj: Dráma

Készítők: Creatorként Robin Green (The Sopranos, Northern Exposure) szuperál, míg a rendezésért Michael Cuesta (Dexter felel). A producerek sorát a veterán Leonard Goldberg és Mitchell Burgess (The Sopranos) képzi.

Szereplők: Bridget Moynahan (Six Degrees), Donnie Wahlberg (Runaways, Boomtown), Dylan Moore, Flex Alexander (One on One), Len Cariou (Damages, Brotherhod), Tom Selleck (Magnum, Las Vegas, Jesse Stone) és Will Estes (Reunion)

Stúdió: CBS Television Studios

Történet: Családi dráma egy több generációs rendőr családról, ahol a családfő Frank Reagen a New York-i rendőrség feje, emellett elismert név a szakmában. Kisebbik fia, Jamie igazi csodagyerek, aki most végez a Harvard jogi karán, de ő mégsem a jogi pályát választja, hanem inkább rendőrnek állna be, holott barátnője Sydney már elsőéves ügyvéd. Frank idősebb fia, Danny sokkal komolyabb, Iraki veterán, aki a családjáért él, de ha nyomozásról van szó nem riad vissza a kétes megoldásoktól sem az ügy érdekében. A látszólagos családias hangulatban azonban Jamie élete szép lassan kezd megváltozni, köszönhetően egy titkos nyomozásnak, ami hatással lehet a családi örökségre is.

Berendelve: 13 epizód ősztől péntekenként

tess mondja: Ugyancsak fajsúlyos családi drámának ígérkező sorozat meglehetősen sok ismert névvel a The Good Wife farvizén lovagolva. Részemről tuti vevő leszek rá, már csak az átívelő nyomozás miatt is, no meg persze Tom Selleck sem utolsó szempont. Ellenben ez a péntek esti időpont könnyedén a végét is jelentheti. 60% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: nem mondom azt, hogy várom, mert valahogy a története cseppet se fogott le, de Tom Selleck van benne, szóval eléggé nagyon esélyekkel bír. Ezt leszámítva is csak 40%-nyi esélyt adok neki.

FERCSA mondja: Komolynak igérkezik ez is, szereplők több, mint rendben. Simán megadnám a 85%-ot mint előbb, de ez a pénteki halál nap?? eszüknél vannak? így csak 75%.

1 Hozzászólás

CBS újoncok (2) – Defenders

 
Beküldte: tess 2010 May 19, 17:15-kor a(z) Upfront 2010: CBS témába.

UPFRONT 2010

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben az újoncnak tekinthető Kevin Kennedy – Niels Mueller páros, míg a rendezőiben a sokat tapasztalt Davis Guggenheim. Producerek: Carol Mendelsohn (CSI franchise, Melrose Place), Harry Gantz (Taxicab Confessions) és Joe Gantz (Taxicab Confessions)

Szereplők: Gillian Vigman (Sons & Doughters), Jerry O’Connell (Sliders, Crossing Jordan, Carpoolers), Jim Belushi (According to Jim), Jurnee Smollett (Friday Night Lights) és Tanya Fischer (Life on Mars)

Stúdió: CBS Television Studios

Történet: Nick Morelli és Peter Kaczmarek ismert Las Vegas-i arcok, akiknek mellesleg van egy ügyvédirodájuk is. Nick lelkes és elkötelezett híve a jognak, nála nem számít, hogy egy ügy mekkora, csak siker élteti. Ebben társa Peter, de őt inkább a gyors autók, a szép nők és a méregdrága kellékek teszik boldoggá. Menetközben csatlakozik a céghez a fiatal és lelkes ügyvéd Lisa Tyler is. Persze ahogy lenni szokott a munka itt is keveredik a magánélettel, amikor is Pete-nek a saját démonjait kell legyőznie, míg Nick-nek a széthulló házasságával kell foglalkoznia.

Berendelve: 13 epizód ősztől szerdánként

tess mondja: A casting alapján igen csak karakterorientált jogi drámával van dolgunk, ami tuti a The Good Wife dramaturgiáját fogja továbbvinni. Vagyis random procedural esetek némi magánéleti szállal megspékelve. 75% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Nocsak. Egy meglepetés, amire nem számítottam volna. Annak viszont örülök, hogy egyre több csatorna rendel be jogi drámát, úgy is kihalófélben lévő „állatfajta”. A The Good Wife-ra hajaz a sztori, de reméljük a készítők annál azért többet tudnak kihozni belőle. 50%-nyi esélyt adok neki.

FERCSA mondja: A két öreg fiú már most megvett és Carol Mendelsohn is itt buktáról szerintem nem beszélhetünk, kérdés inkább az megkapja-e a második évados berendelést? Szerintem 85%, hogy igen.

Kommentáld!

CBS újoncok (1) – Hawaii Five-O

 
Beküldte: tess 2010 May 19, 16:59-kor a(z) Upfront 2010: CBS témába.

Upfront 2010

Műfaj: Dráma

Készítők: Abrams egykor csatlósai mára már külön kompániát képeznek, így fordulhatott elő, hogy a fenegyerek nincs ott a creatorok közt Alex Kurtzman és Roberto Orci mellett. Remélem nem kell felsorolnom, hogy eddig mit tettek le az asztalra. Rendező az Underworld mozifilmekkel befutó Len Wisman. További producerek még Peter Lenkov (CSI: NY, La Femme Nikita) és Paul Zbyszewski (Lost, Day Break)

Szereplők: Alex O’Loughlin (Three Rivers, Moonlight), Daniel Dae Kim (Lost, Angel), Grace Park (Battlestar Galactica, The Cleaner, The Border), James Marsters (Buffy, Angel, Smallville), Jean Smart (Samantha Who?. 24), Scott Caan (Entourage) és Taryn Manning (Drive)

Stúdió: CBS Television Studios

Történet: Steve McGarrett haditengerész, aki visszatér Oahu-ra felkutatni apja gyilkosát. Azonban a nyomozás után a helyi kormányzó kinevezi egy elit csapat élére, aminek minden metódusában szabad kezet kap. Egyetlen egy megkötés van csak, biztosítani Hawaii fedhetetlenségét.

Berendelve: 13 epizód ősztől hétfőnként

tess mondja: No1 befutó ez már most kétségtelen. Mind a szereplők, mind a stáb nagyágyú, így kétlem hogy melléfognának. A CBS meg hülye lenne ezt az erős csapatot elengedni, szóval simán 100% a túlélési esélye és ha szerencsénk van, akkor lesz benne egy tökös átívelő szál is.

Kanyecc mondja: Már akkor biztos volt a berendelése, amikor a pilotötlete felmerült. Egyértelműen a CBS legígéretesebb újoncai között kell emlegetni. 100%-nyi esélyt adok neki.

FERCSA mondja: Minden mellette szól! De viszont mégsincs Abrams, így csak a vicc kedvéért 99%.

1 Hozzászólás

Upfronts 2010/11 – CBS

 
Beküldte: tess 2010 May 19, 16:25-kor a(z) Upfront 2010: CBS témába.

3 csatorna letudva, pontosabban 3 unalmas, a papírformának tökéletesen megfelelő Upfronts letudva. Ma a CBS van terítéken, de a sokak által csak nyugdíjas adónak nevezett csatorna mindennek mondható csak nem nyugdíjasnak. Történt ugyanis, hogy tegnap a csatorna bekeményített és szépen törölte 7 sorozatát végérvényese, azaz a paletta közel harmadát. Hát ez minden, csak nem nyugdíjas mentalitás emberek!

Amúgy a tegnapi lépés két dolgot vetít előre a jövőben. Egyszer, a felhozatalnak tuti keménynek kell lennie, ha ezt a radikális lépést meg merték lépni. Azért egy Ghost Whisperer kasza igen csak kemény lépés! Másrészről meg tuti, hogy mindegyik sorozata végig megy, ellenben az ementáli sajt dagadt burleszk kurvának hatna a csatorna szétszabdalt műsorrendje mellett.

És ha már műsorrend, akkor emellett sem lehet elmenni nagyon szavak nélkül. A vezetőség ugyanis elég keményen nyomhatja a kokót, hisz szinten majdhogynem minden tuti sorozatot új helyre száműztek. Elmozdították a The Big Bang Theory-t, szétszórták a CSI sorozatokat és ahogy lenni szokott ez csak a jéghely csúcsa. Bátor és egyben radikális lépés volt a mostani Upfronts az már biztos.

A CBS a 2010/11-es szezonra 6 sorozatot kért be csupán, amiből 4 dráma: Hawaii Five-O, Defenders, Blue Bloods és a még mindig cím nélkül futó Criminal Minds spin-off, ami csak a mid-seasonben debütál. Valamint van még 2 sitcom: a Mike & Molly és a mittomén milyen karakteres kuszaságú My Dad Says.

Nem lett sorozat a következő dráma Pilotokból: Chaos, I Witness, The Line, The Odds, The Quinn-Tuplets, Címnélküli Mdeical Project.
Bukott sitcom felhozatal: Hitched, Livin’ On a Prayer, Open Books, Team Spitz, True Love, Címnélküli Charles & Hines Project, WTF!

Ősztől a következő sorozatok térnek vissza: 48 Hour Mystery, 60 Minutes, The Amazing Race, The Big Bang Theory, Criminal Minds, CSI, CSI: Miami, CS:NY, The Good Wife, How I Met Your Mother, Medium, The Mentalist, NCIS, NCIS: Los Angeles, Rules og Engagement, Survivor, Two and a Half Man, Undercover Boss.

Végérvényesen kaszát kapott: Accidentally on Purpose, Cold Case, Gary Unmarried, Life for the Moment, Miami Medical, Numb3rs, Three Rivers.

Kaszát kapott a Ghost Whisperer és a The New Adventures of Old Christine is, de itt még folynak a tárgyalások egy esetleges ABC-s átvételről.

Kommentáld!

free web stats