FOX újoncok (9) – Breaking In

 
Beküldte: Kanyecc 2010 November 28, 12:18-kor a(z) Upfront 2010: FOX témába.

breakingin

Műfaj: Egykamerás szitkom

Készítők: Adam F. Goldberg (CRTR/EP), Adam Sandler (EP), Doug Robinson (EP), Jack Giarraputo (EP), Seth Gordon (EP/DIR – Pilot).

Szereplők: Alphonso McAuley, Bret Harrison (The Loop, Reaper), Christian Slater (My Own Worst Enemy, The Forgotten), Odette Yustman (Octorber Road), Trevor Moore (The Life & Times of Tim).

Stúdió: Happy Madison Productions, Sony Pictures Television.

Történet: Egy újabb munkahelyi szitkom sorozattal kell számolnunk, melynek középpontjában egy biztonsági cég fog állni, illetve az ott dolgozó emberkék. Fura, hogy a Fox májusban passzolta, majd nyáron rajta ült, őszfolyamán pedig berendelte midseason-re. Mi változott azóta?!

Berendelés: 7 epizódra, start: 2011. április 11-én (szerda) 21:30-kor.

Kanyecc mondja: Nem akarok baljós lenni, de 1) Christian Slater az elmúlt két esztendőben csak bukott sorozatokban kapott helyet. 2) Az sem jó, hogy mindössze 7 epizódra kapott berendelést, hiszen a 13 szokott az alap lenni. A Fox is beszállhat a szakmába, úgy sincs munkahelyi szitkomja. Az ABC anno a Better off Ted-del mennyire jót alkotott. Ez a felállás náluk sincs kizárva, hiszen Seth Gordon fogja rendezni a pilotot.

Kommentáld!

FOX újoncok (8) – The X Factor

 
Beküldte: tess 2010 May 17, 19:16-kor a(z) Upfront 2010: FOX témába.

Műfaj: Reality

Készítők: A széria atyaúristene a sikergyáros Simon Cowell (America’s Got Talent, American Inventor) lesz

Szereplők: A zsűri tagok eddig ismeretlenek, de Cowell ott lesz már tuti.

Stúdió: One Potato Two Potato, Syco Television

Történet: Ahogy várható volt a FOX ősszel is bepróbál egy tehetségkutató, ami a nagysikerrel futó angol The X Factor amerikai verziója lenne.

Berendelve: 40 órára berendelve ????

tess mondja: Totál siker, nem kérdés, 100% a túlélési esélye. Ezt a produkciót megbuktatni tehetség kérdése.

Kanyecc mondja: Nincs miről beszélni, annyira egyértelmű.

Kommentáld!

FOX újoncok (7) – Terra Nova

 
Beküldte: tess 2010 May 17, 17:16-kor a(z) Upfront 2010: FOX témába.

terranova

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Craig Silverstein (Standoff, K-Ville, Bones) és Kelly Marcel. Nagyvalószínűséggel a showrunner Brannon Braga (24, FlashForward, Threshold ) lesz, míg a producerek között ott csücsül Aaron Kaplan, Darryl Frank (Las Vegas), Justin Falvey (Las Vegas), Katherine Pope, Peter Chernin és a pénz gyáros Steven Spielberg (Taken)

Szereplők: Hivatalosan még nincsenek, ugyanígy a rendező kiléte is ismeretlen lévén a drága gyártási költségek miatt egyben forgatják le. Amit tudni lehet, hogy Kevin Bacon és Kyle Chandler is visszamondta a főszerepet.

Történet: 2149-re az emberiség túlnőtte önmagát és lassan a bukás felé sodorja önmagát. Egy lelkes kis csoport visszautazik az időben, hogy újraépítsék a civilizációt, de sajnos egy hiba közbeszól és 85 millió évet ugranak vissza a tervezett helyett.

Berendelés: mid-season lesz, vagy csak 2012

tess mondja: Tuti befutó lehet, sőt annak is kell lennie, különben a FOX cefet nagyot hasal, meg amúgy is Spielberg nem hagyná veszi a pénzét. A kérdés már csak az, hogy a hatalmas budge hány százalékát viszi el a CGI? A válasz kb. pont annyi, mint amennyi a túlélési esélye, vagyis 80% :)

Kanyecc mondja: Na, ebből bármi kisülhet. Annyi szent, hogy régen láttunk tévéképernyőn ilyen koncepciót. A CGI-t tudjuk értékelni, hiszen jóval több zséjük van az országos csatornáknak, mint a kábeleseknek. 70% a túlélési esélye.

FERCSA mondja: Egy rakás pénz + Spielberg? Kizárt, hogy itt hasalás legyen, csak azért 95%, mert nincs még szereplőgárda.

4 Hozzászólás

FOX újoncok (6) – Bob’s Burgers

 
Beküldte: tess 2010 May 17, 16:57-kor a(z) Upfront 2010: FOX témába.

bobsburgers

Műfaj: Animációs komédia

Készítők: A creatori székben Jim Dauterive (King of the Hill) és Loren Bouchard (Home Movies)

Szereplők: Dan Mintz (Human Giant), Eugene Mirman (The Flight of the Chonchords), H. Jon Benjamin (Archer), John Roberts és Kristen Schaal (The Flight of the Chonchords)

Stúdió: 20th Century Fox Television

Történet: Történet egy családról, akik a hamburger bizniszben utaznak, de nagyon nem akar neki beütni a siker a csapnivaló szolgáltatások miatt. Ellenben hősink szentül állítják, hogy jó burgert csinálnak.

Berendelés: 13 epizód mid-seasonre

tess mondja: Tuti bukó mindennemű komment nélkül, nem véletlenül száműzték a mid-seasonbe. Amúgy mostanság a FOX szinte mindent megtesz, hogy az összes egykori animációs sorozatának a készítőit újra munkába fogja, tegyük hozzá kevés sikerrel. 5% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Újabb animációs sorozat, mert olyant a Fox-nak minden esztendőben be kell rendelni. Idén a Cleveland Show átvészelte a nehéz időszakot, előtte a Sit Down, Shut Up megbukott, szóval a műfajnak eléggé nehéz megfelelni. Ha engem kérdeztek, akkor lehet temetni a Bob’s Burgers-t, mert most rajta a sor.

FERCSA mondja: Mid-season, pont. Talán átvészeli a nyarat. 15%

Kommentáld!

FOX újoncok (5) – Traffic Light (aka. Mixed Signals (a.k.a. Traffic Light))

 
Beküldte: tess 2010 May 17, 16:48-kor a(z) Upfront 2010: FOX témába.

Mixed_Signals_Still_001[1]

Műfaj: Egykamerás sitcom

Készítők: A creatori székben az eredeti verziót is jegyző Adir Miller (Ramzor) valamint Bob Fisher. Rendező titulusban Chris Koch (Scrubs, My Name Is Earl) csücsül, míg a producerek közt ott találjuk Avi Nir, Elad Kuperman (Phenomenon) és Ran Telem nevét

Szereplők: Alexandra Breckenridge (Life Unexpected, Family Guy, Dirt, The Ex List), David Denman (The Office), Kris Marshall (My Family, Murder City), Liza Lapira (Dollhouse, NCIS, Huff) és Nelson Franklin (The Office)

Stúdió: 20th Century Fox Television, Keshet Broadcasting Group

Történet: Izraeli sitcom remake 3 barátról, akik párkapcsolatban élnek, de mindegyikük máshol tart a párkapcsolati hálóban.

Berendelve: 13 epizód mid-seasonre

tess mondja: Hát el nem tudom képzelni, hogy az amcsik vevők legyenek egy izraeli koncepcióra, holott a szereplők listája egész korrekt. Ellenben a készítők töketlen amatőrök, szóval ide a 20% túlélési esély is sok.

Kanyecc mondja: rápillantottam a promoképre és csak a csajszik voltak azok, akik szimpatikusnak tűntek, a többiek nem. Létezik ilyen. Hát a jelek szerint igen. A sztori nem nagy eresztés, a szereplőgárda lehetne jobb is. mindössze 20% esélyt adok neki.

FERCSA mondja: Ezekkel a párkapcsolati “ízékkel” már dunát lehetne rekeszteni.. komolyan ebből hány marad talpon? de, ha már NBC-s vetálytársaknál megadtam akkor itt is: 33%

1 Hozzászólás

FOX újoncok (4) – Running Wilde (a.k.a. White Kingdom)

 
Beküldte: tess 2010 May 17, 16:34-kor a(z) Upfront 2010: FOX témába.

runningwilde

Műfaj: Több kamerás sitcom

Készítők: A kreatív agyak közt van Jim Vallely (Arrested Development, Brothers), Mitch Hurwitz (Arrested Development, Sit down Shut Up), Will Arnett (Arrested Development) és a rendezői feladatokat is magának tudó Mitch Hurwitz (Arrested Development). További producerek Eric Tannenbaum (Two and a Half Men, Brothers), Paul Young és Peter Principato (Players, Reno 911)

Szereplők: Jayne Houdyshell (Conviction), Joe Nunez (Prison Break), Keri Russell (Felicity), Stefania Owen és Will Arnett (Arrested Development)

Stúdió: Lionsgate Television, Principato-Young Entertainment, Tantamount

Történet: Egy pénzes Beverly Hills-i pénzes playboy beleszeret egy csóró és tőle tökéletesen különböző csajba, aki persze rühelli a srácot elég rendesen.

Berendelve: 13 epizód. Start: midseasonben, hétfő 21:00-tól.

tess mondja: A fullos Arrested Development stáb felvonult megint, de minek?! Az addig oké, hogy összetartó csapatról van szó, akik kult cuccot tettek le a múltban, de az azutáni próbálkozásaik kritikán aluliak lettek. Miért ez lenne más? 15% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Abszolút hidegen hagy. 0%

FERCSA mondja: Mid-season-os töltelék ez nem vitás, 5%.

1 Hozzászólás

FOX újoncok (3) – Raising Hope (a.k.a. Keep Hope Alive)

 
Beküldte: tess 2010 May 17, 16:26-kor a(z) Upfront 2010: FOX témába.

raisinghope

Műfaj: Egykamerás sitcom

Készítők: A creatori teendőkért Greg Garcia (My Name Is Earl, Yes Dear), míg a rendezésért Michael Fresco (Northern Exposure, Providence) a felelős.

Szereplők: Cloris Leachman (Malcolm in the Middle), Garrett Dillahunt (The Sarah Connor Chronicles, John from Cincinnati), Kate Micucci (’Till Death, Four Kings), Lucas Neff (The Beast), Martha Plimpton (How to Make It in America), Olesya Rulin (Greek), Shannon Marie Woodward (The Riches) és Skyler Stone (Con)

Stúdió: 20th Century Fox Television

Történet: Huhh, ez már a synopsis alapján meredek! Adott egy egyéjszakás kaland, aminek az eredmény egy baba lesz. A baba pedig az apukához kerül, mivel anyukát halálra ítélik és be kell vonulnia a kóterbe.

Berendelés: 13 epizód; ősztől: kedd 21:00-tól.

tess mondja: Alapból nem is tudom mit vártam a beteges Greg Garcia-tól?! Az alapkoncepció morbid és tuti provokatív lesz, a szereplők közt meg bőven akad olyan, aki ezt garantálni is tudja, szóval lehetőség van benne. Ellenben a Glee vezeti fel, szóval ha nem hozza a nézettséget gyorsan kasza lehet. 40% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Amiért ígéretes lehet ez a koncepció, az mindössze, hogy a My Name is Earl készítője csinálja. Egyébként annyira a sztori nem nagy eresztés. 20% a túlélési esélye.

FERCSA mondja: A videó alapján azt mondom, hogy fergeteges! Kissé morbid, kissé elmebeteg, de pont jó kéremszépen! Simán kap tőlem 66%-ot.

2 Hozzászólás

FOX újoncok (2) – Lonestar (aka. Midland)

 
Beküldte: tess 2010 May 17, 16:18-kor a(z) Upfront 2010: FOX témába.

lonestar

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori teendőkért Kyle Killen, míg a rendezésért Marc Webb (500 Days of Summer) a felelős. A producerek népes táborát erősíti Amy Lippman (Party of Five, In Treatment), Chris Keyser (Party of Five), Chris Weitz (Cracing Up, Off Center), Kerry Kohansky Roberts és Paul Weitz (Cracing Up, Off Center)

Szereplők: Adrianne Palicki (Friday Night Lights), Bryce Johnson (Popular), David Keith, Eloise Mumford (Crash), Hannah Leigh (Twentysixmiles), Jimmy Wolk, Jon Voight (24) és Mark Deklin (The Ex List, Justice)

Stúdió: 20th Century Fox Television

Történet: A modern Dallas ahogy sokan mondták, csak éppen szappan nélkül sok-sok húzós drámai vonallal. A történet középpontjában texasi olajmágnások állnak és persze a rivalizálás.

Berendelés: 13 epizód, ősztől: hétfő 21:00-kor

tess mondja: Én tuti vevő vagyok rá, de sajnos az alapkoncepció nagyon nem illik a FOX profiljába. Ez pont olyan, mint anno a Kings volt az NBC-nek, vagy a Cane volt a CBS-nek. Megvan az esély a sikerre, de sajnos nem a FOX berkein belül, de még így is 50% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Ez valami modern kori Dallas? Hülye vagyok, hiszen oda van írva. Ehh. A lényeg, hogy kicsit a Dirty Sexy Money-ra emlékeztet. Mindenképpen benevezős. Éltetni is fogom, mondjuk 60%-kal.

FERCSA mondja: A videó csöpög,mind az olajtól, mind a nyáltól, hehe. És Kanyecc jól írta, Dallas és DSM keverékét vélem én is felfedezni, vegyük csak Donald Sutherland és Jon Voight-ot, mindketten elég karakteres egyéniségek, mellesleg én bírom őket, így adok 66%-ot.

Kommentáld!

FOX újoncok (1) – The Chicago Code (aka. Ride-along)

 
Beküldte: tess 2010 May 17, 16:09-kor a(z) Upfront 2010: FOX témába.

ridealong

Műfaj: Dráma

Készítők: Shawn Ryan (The Shild, The Unit) megint lecsap és feltehetőleg egy korrekt drámát prezentál, rendező: Charles McDougall (The Office), producer: Marney Hochman.

Szereplők: Billy Lush (Generation Kill, The Black Donnellys), Delroy Lindo (Kidnapped), Devin Kelley, Jason Clarke (Brotherhood), Jennifer Beals (The L Word), Matt Lauria (Lipstick Jungle, Friday Night Lights) és Todd Williams (In Plain Sight)

Stúdió: 20th Century Fox Television, MiddKid Productions

Történet: Chicago-i rendőr dráma (mi más is lehetne Ryan alapkoncepciója) egy magát cowboynak képzelő kezelhetetlen főszereplővel, aki cseppet sem kesztyűskézzel bánik el a rosszfiúkkal. Amolyan országos adóra értelmezet Justified.

Berendelés: 13 epizód mid-seasonre

tess mondja: Lévén a FOX nem sok drámát rendelt be és ugye van 2 igen csak bizonytalan megújítása is minden lehet még belőle. Ryan neve kulcs a sikerhez, szóval sima 80% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Ránéztem a castingképre és egyből az jött le, hogy kedvem lenne megnézni a pilot epizódját. De tök komolyan beszélek, mert ez alapján már megvett magának. Azzal meg pláne, hogy a Justified-ra akar kicsit ütni. A szereplőgárda korrekt és népes. Dráma hiányában 85%-ot adok neki látatlanba.

FERCSA mondja: Shawn Ryan már letett valamit, így biztosra veszem, hogy hiteles anyagot ad ki a kezéből. Én nem vagyok oda a rendőrös sorozatokért, így csak 75%-ot adok.

Kommentáld!

free web stats