CW újoncok (2) – Nikita

 
Beküldte: tess 2010 May 20, 16:07-kor a(z) Upfront 2010: The CW témába.

nikitaMűfaj: Dráma

Készítők: A kult filmnek és sorozatnak számító Nikita franchise legújabb feldolgozását Craig Silverstein (Bones, K-Ville, Standoff) követte el, a rendezői székben az akcióguru Danny Cannon (CSI franchise, The Forgotten, Eleventh Hour) csücsül, míg a producerek közt feltűnik a látványbuzi McG (Fastlane) és a sikergyáros Peter Johnson (Chuck, Supernatural, Human Target)

Szereplők: Aaron Stanford (Traveler), Lyndsy Fonseca (How I Met Your Mother), Maggie Q (Die Hard 4, Mission Impossible 3), Melinda Clarke (The O.C.), Sebastien Roberts (Providence), Shane West (ER), Tiffany Hines (Secret Girlfriend) és Xander Berkeley (24)

Stúdió: Warner Bros. Television, Wonderland Sound and Vision

Történet: Nikita egy zaklatott életű tinédzser volt, akit a halálból mentet ki egy titkos kormányszerv, hogy a felügyelete alatt új és hasznos életet kezdjen. Idővel kémet és bérgyilkost nevelnek a lányból, aki hamarosan rájön, hogy megmentői felültették, így menekülőre fogja az utat. 3 év bujkálás után viszont betelik a pohár és Nikita visszatér rendet tenni.

Berendelve: 13 epizód őszre csütörtökönként

tess mondja: Hát engem kilóra megvettek, így nagyon nem is akarok elfogultan tippelni. Annyi már most biztos, hogy rengeteg kult arc van a szereplők közt, a stáb meg romra vagy pakolva látványbuzikkal, és igen McG is ott „rontja” a levegőt. Remélhetőleg menő akció sorozat lesz, ami egy kicsit kikacsint a CW-s profilból. Emellett gondolom jó drága is lesz csatorna szinten persze, szóval ciki lenne a bukása. 100% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Kevés sorozatot rendelt be a The CW, ezért egyértelmű, hogy nagy esélyekkel indul. 100% És mert McG.

FERCSA mondja: A szitú az, hogy minden adott, ezt elszúrni nagyon nagy meglepetés lenne.. szintén megkapja a százast, mivel nem volt nehéz dönteni.

Kommentáld!

CW újoncok (1) – Hellcats

 
Beküldte: tess 2010 May 20, 15:56-kor a(z) Upfront 2010: The CW témába.

fecfb09dd53386be72a0127c2fb43d8f

Műfaj: Dráma

Készítők: Kevin Murphy (Caprica, Valentine) készítette Kate Torgovnick könyvje alapján. Rendező: Allan Arkush (Heroes, Crossing Jordan), producerek: A.J. Marcantonio és Tom Welling (Smallville)

Szereplők: Aly Michalka (Phil of the Future), Ashley Tisdale (High School Musical), Ben Browder (Farscape, Stargate SG-1), Elena Esovolova, Gail O’Grady (Hidden Palms), Heather Hemmens, Matt Barr (Harper’s Island), Robbie Jones és Sharon Leal (Private Practice, Boston Public)

Stúdió: CBS Television Studios, Tom Welling Productions, Warner Bros. Television

Történet: Marti Perkins egy fiatal és energikus joghallgató a Lancer University-n, de az élete szó szerint és átvitt értelemben is a fejetetejére áll, amikor elveszíti az ösztöndíját. Egyetlen esélye van csak a maradásra, ha beáll a középiskola legendás pompom csapatába a Hellcats-be, ahol a bennmaradás nem is olyan könnyű feladat. Sok-sok dráma, sport, pénz és persze intrika, de legalább támasznak ott van a szobatársa.

Berendelve: 13 epizód őszre szerdánként

tess mondja: Hangzatos stáb és persze szereplők, gondolom szokás szerint jókora eyecandy faktorral megspékelve. Ashley Tisdale meg amúgy is húzónév mostanság a tini lányok körében, szóval sanszos a siker, feltéve, ha a Gossip girl irányába megy el és nem egy agyatlanul buta 90210 vagy Melrose Place lesz. 85% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Hát leginkább az ABC Family műsorára tudom elképzelni a Hellcats-et. Egyértelműen beleillik a csatorna struktúrájába, hiszen tini drámáról beszélünk. 50%-ot adok neki.

FERCSA mondja: Én várni fogom! Nem tudom mennyire fog elmenni a BMS írányvonalában, de valószínűleg inkább a dráma fog dominálni. Sajnos azt kell mondjam, hogy a CW a lét inkább a Nikitába tömte, így kérdés mit tudnak kihozni a rendelkezésre álló keretből, de én is megadom a 85%-ot, mivel belefog illeni a CW imidzébe.

Kommentáld!

free web stats