ABC újoncok (10) – Secret Millionaire

 
Beküldte: tess 2010 May 18, 18:29-kor a(z) Upfront 2010: ABC témába.

secret-millionair

Műfaj: Reality/Alternativ

Készítők: Grant Mansfield, Claire O’Donohue, Leslie Garvin és Paul Osborne

Történet: Detto ugyanaz, mint a 2008-as FOX sorozaté, mivel ugyanarról van szó. Pénzes de jószívű emberek csövesnek állnak egy hétre, hogy aztán egy rászorulónak 100000 dollárt adjanak a végén.

Berendelés: 13 epizód ősztől péntekenként

tess mondja: Tuti bukó, egyszerűen nem is értem minek hozták be. A FOX-on is szar volt, itt is az lesz, pénteken meg főleg. 0% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: A FOX-nál megérte a második évadot, viszont az ABC-nél nem biztos, hogy megfogja. Eléggé kétesélyes az egész. 50%-ot mindenképpen adok neki.

FERCSA mondja: tess egyetértek, viszont FOX-on, hogy a bréébe élt meg két évadot.. rejtély. Jóindulattal 10%.

Kommentáld!

ABC újoncok (9) – The Whole Truth

 
Beküldte: tess 2010 May 18, 18:19-kor a(z) Upfront 2010: ABC témába.

wholetruth[1]Műfaj: Dráma

Készítők: Egy újabb Jerry Bruckheimer által pénzelt széria, ahol a kreatív agy Tom Donaghy (Without a Trace), míg a rendező Alex Graves (Journeyman, The West Wing). A producerek sorában ott találjuk Jonathan Littman (Chase, Miami Medical, Cold Case) és KristieAnne Reed (Miami Medical, The Forgotten, Dark Blue, Eleventh Hour)

Szereplők: Anthony Ruivivar (Traveler, Third Watch), Christine Adams (Home Again), Eamonn Walker (Kings, Justice), Joely Richardson (Nip/Tuck), Rob Morrow (Numb3rs) és Sean Wing (Beautiful People)

Stúdió: Jerry Bruckheimer Television, Warner Bros. Television

Történet: Egyedülálló jogi dráma, ami bemutatja a védelem és a vád szempontjait is az ügyben, úgy hogy közben mind a két szál nyitott marad. Igazi procedural jogi insider cucc, ahol nem feltétlenül az igazságé a főszerep.

Berendelve: 13 epizódősztől, szerdánként

tess mondja: Bruckheimer megint egy sajátságosan egyedi jogi drámát tett le az asztalra, ami most tényleg siker is lehet. Bár ahogy a Justice elvérzett anno és ahogy a The Deep End is leszerepelt igen csak kérdéses a sikere. 50% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Tényleg lesz alapfogalom Jerry Bruckheimer-ről, mivel elképesztő, amit csinál. Jogi dráma? Hm… Jöhet. 80%-nyi esélyt adok neki. Remélem a Deep End-nél hosszabb életű lesz.

FERCSA mondja: Egy újabb J.B. produkció. A videó alapján tényleg bemutatja a “Whole Truth”-t vagyis a teljes igazságot. Ha Jerry vissz bele egy kis CSI feelinget is nyerő lehet. 85%

Kommentáld!

ABC újoncok (8) – Off The Map

 
Beküldte: tess 2010 May 18, 17:57-kor a(z) Upfront 2010: ABC témába.

offthemap[1]Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben Jenna Bans (Grey’s Anatomy, Private Practice), míg a rendezőiben Daniel Minahan (True Blood, Grey’s Anatomy). A produceri teendőket Betsy Beers (Grey’s Anatomy, Private Practice) valamint Shonda Rhimes (Grey’s Anatomy, Private Practice) látja el.

Szereplők: Caroline Dhavernas (Wonderfalls), Enrique Murciano (Without a Trace), Jason George (What About Brian, Eastwick, Eli Stone), José Julián, Mamie Gummer (John Adams), Martin Henderson (Big Sky) és Valerie Cruz

Stúdió: ABC Studios, Shondaland Productions

Történet: Egy kis dél-amerikai város a dzsungel közepén és egy lepukkant klinika, ahova az idealista Dr. Lilly Brenner és néhány társa megérkezik. A fiatal dokik mind saját belső démonaik elől menekültek a távoli dzsungelbe, ahol immáron az ő kezükben van élet és halál döntése. De persze a régi érzelmek is visszaköszönnek, hisz nem lehet mindent az örökkévalóságig palástolni.

Berendelés: 13 epizód mid-seasonre

tess mondja: Az ABC istenesen köti az ebet a karóhoz, így szépen munkába is fogta siker gyárosait. Az eredmény pedig mi más lehetne, mint egy újabb orvosi dráma a Private Practice farvizén. A stáb kemény, ellenben a szereplők már csak középszerek, de mégis tuti túlélő lesz. 90% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Hee? Jah… hogy ez egy orvosi dráma? Kicsit nehezen esett le. Persze, ha csütörtökre rakja be, akkor simán lehet belőle bármi. 50% esélyt adok neki, mert a szereplőgárda szerintem korrekt.

FERCSA mondja: Ahogy látom a Grey’s Anatomy készítőit szépen összeszedték. Ebből kiindulva szerintem biztos túlélő lesz, de a történet engem nem vonz, így csak 75%.

Kommentáld!

ABC újoncok (7) – No Ordinary Family

 
Beküldte: tess 2010 May 18, 17:42-kor a(z) Upfront 2010: ABC témába.

no-ordinary-family

Műfaj: Dráma

Készítők: Greg Berlanti (Brothers & Sisters, Eli Stone, Dirty Sexy Money) és Jon Harmon Feldman (Tru Calling, Reunion, Dirty Sexy Money) mint creator, David Semel pedig mint ügyeletes veterán a rendezésért felel. Producer: Morgan Wandell és Michael Chiklis (The Shield)

Szereplők: Autumn Reeser (The O.C., Complette Savages), Christina Chang (24, CSI: Miami), Jimmy Bennett, Julie Benz (Dexter, Angel), Kay Panabaker (Summerland), Michael Chiklis (The Shield), Romany Malco (Weeds) és Tate Donovan (Damages, The O.C.)

Stúdió: ABC Studios, Berlanti Television

Történet: Powell-ék egy átlagos amerikai család, csakhogy a családfők már nem vonzódnak egymáshoz. Belefáradtak a folyamatos munkába, a gyermeknevelésbe és szép lassan elidegenedtek egymástól. Azonban egy hirtelen jött ötlet szerint egy családi vakáció talán újra a helyére billenthetné az érzelmeket. Csakhogy a repülő balesetet szenved és az Amazonasba zuhan. A család persze túléli, de furcsa dolgokra lesznek figyelmesek. Mindegyikük ugyanis valamilyen képesség vagy erő birtokosa lett.

Berendelés: 13 epizód ősztől keddenként

tess mondja: Remek stáb, remek szereplők, remek kritika a fejesektől és persze mérhetetlen pénz. A Pilot-ot állítólag Costa rica-n vették fel, szóval durva lenne ha belebuknának. Sokan persze már a következő Lost-ot látják benne, de ez érzésem szerint még messze lesz, meg persze minden függ a hangnemtől is. Azonban az már most biztos, hogy a csatorna nagy várományosa, így 80% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Millió egyszer leírtam már, hogy a következő idény Heroes-jaként tartják számon. Jó végre újra, országos tévécsatornán látni Michael Chiklis-t (The Shield). A szereplő- és a készítőgárda egyszerűen zseniális. 85%-ot adok neki. Ha megbukik, akkor nagyon nagy lúzer az ABC.

FERCSA mondja: Komoly a bagázs! Csak említésképp, OC-ból Autumn Reeser, Angel-ből Julie Benz vagy a kisebbik Panabaker leányzó. Amúgy nem tudom mennyit fognak a dzsungelben forgatni, de remélem minnél többet. Engem felcsigázott, nagyon is, 95%.

Kommentáld!

ABC újoncok (6) – Mr. Sunshine

 
Beküldte: tess 2010 May 18, 17:25-kor a(z) Upfront 2010: ABC témába.

mr-sunshine

Műfaj: Egykamerás sitcom

Készítők: A creatori székben most egy szerzőhármas csücsül Alex Barnow (Rules of Engagement, ’Til Death), Mark Firek (Rules of Engagement, ’Til Death) és Matthew Perry (Studio 60, Friends). A Pilot-ot Thomas Schlamme (Studio 60, The West Wing, Sports Night) rendezi.

Szereplők: Allison Janney (The West Wing), Andrea Anders (Better Off Ted, The Class, Joey), James Lesure (Lipstick Jungle, Las Vegas), Matthew Perry (Studio 60, Friends), Nate Torrence (Studio 60) és Portia Doubleday.

Stúdió: FanFare Productions, Shoe Money Productions, Sony Pictures Television

Történet: Ben Donovan egy másodvonalbeli San Diego-i sportcsarnok üzemeltetője, aki a 40. születésnapján rájön, hogy eddig elfecsérelte az életét. Végre ki kellene ismernie szeszélyes főnökét, nem kellene folyton ágyba bújnia a marketingigazgatóval, de mindenekelőtt végre meg kellene komolyodnia.

Berendelés: 13 epizód mid-seasonre

tess mondja: Atom durva stáb és casting, Perry az egész Sorkin bagázst magával rántotta egy újabb fajsúlyos sorozathoz. Sitcom titulus alatt fut, de ha van isten, akkor félórás dramedy lesz, akárcsak a Sports Night volt. Részemről tuti befutó, az ABC fejesei is szerették, de akkor meg miért lett csak mid-season belőle. 100% a túlélési esélye, már csak az alacsonyabb ep szám miatt is.

Kanyecc mondja: Nincs mese, ez tökéletesre sikerült. 100% a túlélési esélye. Nincs mit mondani rá, mert tényleg!

FERCSA mondja: Ígéretes, de emlékeztek még a Studio 60 mekkora bukta lett? Pedig az is egy csili-vili dirrel-dúrral beharangozott sorozat volt. Így csak 90%.

Kommentáld!

ABC újoncok (5) – Happy Endings

 
Beküldte: tess 2010 May 18, 17:10-kor a(z) Upfront 2010: ABC témába.

HappyEndings[1]

Műfaj: Egykamerás sitcom

Készítők: A creatori teendőket az újonc David Caspe végzi, míg a rendezésért Joe Russo (Community, Carpoolers) felel. Producerként Jamie Tarses (Howthorne, My Boys) és Jonathan Groff (Andy Barker PI, How I Met Your Mother) fog szuperálni.

Szereplők: Adam Pally, Casey Wilson, Damon Wayans Jr. (My Wife and Kids), Elisha Cuthbert (24), Eliza Coupe (Scrubs) és Zachary Knighton (FlashForward)

Stúdió: ABC Studios, FanFare Productions, Sony Pictures Television

Történet: Dave és Alex tökéletes pár voltak mindaddig, amíg az oltár előtt nem szakítottak. Most pedig a kölcsönös utálatban társat keresnek egykori barátaiknál, akiknek dönteniük kell, hogy mégis melyik oldalra álljanak.

Berendelve: 13 epizód mid-seasonre

tess mondja: Az alapkoncepció pofás és mindenképpen vicces, potenciál van benne, de ezzel mindent el is mondtunk. Elisha Cuthbert szexi ez tény, de egyedül sajnos nem elég, Zachary Knighton meg a FlashForward-ban is közepesen szar volt, szóval ennyi. Sok esélyt nem adok neki, de ebben legalább van lehetőség, szóval legyen csak 40% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: A sztorira csak annyit tudok mondani, hogy szar ügy. Ettől persze eredményezhet megannyi – durván klisés – poénáradatot. Mindenképpen belenézős. 60%-ot kap, mert csak.

FERCSA  mondja: Elisha miatt mindenképp nézős, csak kár, hogy mid-season. Így csak 66%.

Kommentáld!

ABC újoncok (4) – My Generation (aka. Generation Y)

 
Beküldte: tess 2010 May 18, 16:54-kor a(z) Upfront 2010: ABC témába.

265914340-18083307[1]Műfaj: Dráma

Készítők: A sorozatot Noah Hawley (Bones, The Unusuals) jegyzi, míg a rendezésért Craig Gillespie (United States of Tara) a felelős. A produceri munkába pedig Henrik Bastin, Martin Piersson, Peter Magnasson valamint Warren Littlefield (Love Inc) jeleskedik

Szereplők: Anne Son, Daniella Alonso (Friday Night Ligts), Elizabeth Kenner, Jaime King(Kitchen Confidential, Garry Unmarried), Julian Morris (24, ER), Keir O’Donnell (Sons of Anarchy), Kelli Garner, Mehcad Brooks (True Blood, The Dead End), Michael Stahl-David (The Black Donnellys) és Sebastian Sozzi (Law & Order)

Stúdió: ABC Studios, Stockholm-Copenhagen Productions

Töténet: 2000-ben egy dokumentarista csapat megörökítette az akkori végzősöket a Greenbelt High School-ban. 10 évvel később a diákok visszatérnek, hogy szembesüljenek egykori önmagukkal, egykori lépéseikkel, melyek igenis nagy hatással voltak a jelenlegi életükre.

Berendelve: 13 epizód ősztől, csütörtökönként

tess mondja: Sok-sok ismerős arc, egy felettébb érdekesnek mondható alapkoncepció és rengeteg skandináv producer. Na ez ha siker lesz tuti száműzetésbe vonulok! Egyszerűen D.O.A. már most, de persze a Pilot azért érdekel. 10% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Elsőre azt hittem, hogy valami szitkomról lesz szó, de hogy drámáról. Hát ez így hirtelen kicsit meglepett. Népes a szereplőgárda, sőt nagyon jó castinggal rendelkezik, viszont valahogy sehogy sem sikerül mindezt egy drámában elképzelnem. Mindenesetre egy 40%-nyi esélyt adnék neki.

FERCSA mondja: Most komolyan? Öregdiákoknak sorozat? nem sok a remény. 33%

Kommentáld!

ABC újoncok (3) – Body of Proof (aka. Body of Evidence)

 
Beküldte: tess 2010 May 18, 16:42-kor a(z) Upfront 2010: ABC témába.

body-of-proof

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori titulusban az újonc Chris Murphey, míg a rendezői feladatokat a veterán Nelson McCormick látja el. A producerek listáját erősíti továbbá Matthew Gross (Dirty Sexy Money, Day Break) és Sunil Nayar (Three Rivers, CSI: Miami)

Szereplők: Dana Delany (Desperate Houswives, Kidnapped), Geoffrey Arend (Trust Me), Jeri Ryan (Shark, The O.C., Boston Public, Star Trek: Voyager), John Carroll Lynch (K-Ville, Carnivale), Nicholas Bishop (Past Life, Home & Away), Sonja Sohn (The Wire, Cold Case) és Windell Middlebrooks (Scrubs)

Stúdió: ABC Studios

Történet: Dr. Megan Hunt mesteri idegsebész volt, míg egy súlyos autóbaleset ketté nem törte a karrierjét. Az élet azonban nem áll meg, Hunt a karrierjét tovább folytatja, de mint orvosi szaktanácsadó segít a gyilkossági ügyek feltárásában . A karrierje mellett azonban a családját is újra kell építenie.

Berendelve: 13 epizód ősztől, péntek esténként

tess mondja: Újabb procedural krimi méghozzá a péntekesti halálsávba. Egyetlen esélye tényleg csak annyi, hogy korrekt stáb áll mögötte és a szereplők közt is akad pár eyecandy. A nagy kérdés, hogy vajon melyik irányba viszik el a produkciót és ezt mennyire tudja tartani a nézettség. Nem sok esélyt jósolok neki, így ez is csak 30% túlélési eséllyel indul.

Kanyecc mondja: mentségére szóljon, hogy a péntek esti halálblokkba kapta a jegyét. Egyébként annyira nem veszett fejsze a története, még tetszik is. Ha jól vettem ki, akkor egy boncnok-féleségű munkát fog elvállalni főhősünk. Összevonják a krimit és az orvosos dolgokat? Ez felettébb érdekes, hiszen pl.: a CBS-nek egyik se kellett egy este (Numb3rs-Miami Medical). 65%-ot adok neki, kicsit várós is.

FERCSA mondja: Esélyes lenne, de pénteken nem sok jót lehet neki jósolni. Kicsit Bones szagot érzek.  45%-nál többet  nem adnék neki.

Kommentáld!

ABC újoncok (2) – Better With You (aka. Better Together)

 
Beküldte: tess 2010 May 18, 16:26-kor a(z) Upfront 2010: ABC témába.

better-together

Műfaj: Többkamerás szitkom

Készítők: A sorozatot Shana Goldberg-Meehan (Joey, Friends) jegyzi, míg a rendezői teendőkért James Burrows (Garry Unmarried, Back to You) a felelős.

Szereplők: Debra Jo Rupp (That ’70s Show), Jake Lacy, Jennifer Finnigan (Close to Home, Commited), Joanna Garcia (Privileged, Reba), Josh Cooke (Big Day, Four Kings) és Kurt Fuller (Supernatural)

Stúdió: Warner Bros. Television.

Történet: Romantikus történet 3 családról, akik a kapcsolati háló 3 különböző szegmenség állnak. Maddie és Ben már 9 éve együtt vannak és ismerik egymás minden apró mozzanatát. Maddie húga Mia 7 hete randizik Casey-vel és úgy istenesen mindent bele is adnak a kapcsolatukba, így történhet meg hogy Mia teherbe esik és gyorsan össze is házasodnak. Maddie persze a plafonon, ellenben a lányok szülei, akik már 35 éve együtt vannak totál nyugisak.

Berendelve: 13 epizód ősztől, szerdánként

tess mondja: Totál ismerős és mára már lassan elcsépelt alapkoncepció James Burrows árnyékában, aki csak egy évados mocskokat tud rendezni. A stáb egyébként olyan felszínes, mint maga a történet, így Joanna Garzia eyecandy lényege sem sokat fog változtatni a végeredményen. Ordas nagy bukó, de mivel ősszel jön sanszos a fullos évad sajna. Ettől függetlenül 20% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: A sorozat mentéségére szóljon, hogy jelenpillanatban az egyetlen többkamerás újonc az idei esztendőben. (Kihaló félben ez a műfaj.) És az összes többi a negatívum, amiből van bőségesen. Pl.: James Burrows, aztán ott van a fura sztori, ami elsőre eléggé nyakatekert; aztán ott van, hogy a szerdai szitkomblokkba teszi be, ahol tutira lyukat fog produkálni. 10%-k túlélési eséllyel éltetném.

FERCSA mondja: Csipem a két csajt(Privileged-et pl. néztem is), de ez valószínűleg kevés lesz. max 33%.

1 Hozzászólás

ABC újoncok (1) – Detroit 1-8-7

 
Beküldte: tess 2010 May 18, 16:02-kor a(z) Upfront 2010: ABC témába.

119737_D_

Műfaj: Dráma

Készítők: A creatori székben a jobbára filmes múlttal büszkélkedő Jason Richman, míg a rendezőiben az ugyancsak filmes Jeff Nachmanoff csücsül. A producerek sorát David Hoberman (Monk), David Zabel (ER, Dark Angel) valamint Todd Lieberman (The Kill Point) erősíti.

Szereplők: Aisha Hinds (True Blood, Howthorne), D.J. Cotrona (Windfall, Skins), Erin Cummings (Spartacus: Blood and Sand), James McDaniel (Life As We Know It), John Michael Hill, Michael Imperioli (Life on Mars, The Sopranos), Natalie Martinez (Saints & Sinners) és Shaun Majumder (Unhitched)

Stúdió: ABC Studios, Mandeville Films

Történet: Dokumentarista stílusban készülő fajsúlyos rendőrdráma Amerika legdurvább utcáiról egy gyilkossági csoport szemével. Mindezt megspékelve a szokásos újonc érkezik a nagy öregek közé effectussal. A sors pikantériája, hogy a Pilot Atlantában készül.

Berendelés: 13 epizód ősztől, keddenként

tess mondja: A berendelt Pilot egészen korrekt kritikát kapott, de valahogy mégsem látom benne a potenciált, lévén olyan nagy nevek nincsenek a produkcióban és az alapkoncepció sem illik nagyon az ABC profiljába. Fajsúlyos vagy sem, ez így csak 30% túlélési esély.

Kanyecc mondja: Ígéretes lehet, mivel csípem a rendőrös sorozatokat, főleg, hogy Amerika keményebb világát akarja bemutatni, mindezt dokumentarista stílusban. Juj. Ez eddig nagyon jól hangzik. Nézzük csak, készítők között nincs nagy név, max. David Zabel. A szereplőgárda durván népes. Kell is a csapathoz. 50% esélyt adok neki.

FERCSA mondja: Egy újabb rendőrös sorozat. A videók alapján se sokat látok benne, 40%.

1 Hozzászólás

free web stats