Plakátot a magyar népnek: NOS4A2 + Fear the Walking Dead 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 May 27, 15:11-kor a(z) hazai marketing témába.

Június 3-át tessék megjelölni a naptárban, ugyanis ezen a napon érkezik hajnalban a Fear the Walking Dead 5. évadja, illetve a NOS4A2. Nem csak az amerikaiak élvezhetik a dupla premiert, hanem a magyar nézők is, ugyanis előbbit 22 órás starttal, utobbit pedig 22:45-össel nézhetjük. Sőt, tegnap arról is lerántottam a leplet, hogy a Cool is műsorára tűzi Jamie O’Brian művét ugyanazon időpontban. Íme a hazai AMC kreatívja.

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Főnök inkognitóban

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 25, 18:44-kor a(z) hazai marketing témába.

Múlt héten kifutott az RTL Klub hétfő estéje, így jövő héttől – mert ugye most húsvéthétfő volt, amikor filmeket kaptunk – új műsorrendre vált a csatorna. A Konyhafőnök visszahozása mellett egy újabb saját gyártasú, de más által kitalált licencszel rendelkező elképzelést tűz képernyőre, a Főnök inkognitóbant. Ismerősen cseng a cím? Előfordulhat, hiszen a brit és az ausztrál változatból kaptunk néhány évadot Beépített főnök hazai címmel.

Az Undercover Boss franchise-ról van szó, ami egy doku-reality. Minden epizódja különálló, így ha kimaradna az egyik heti része, akkor sincs probléma, nincs összefüggés köztük. A lényege, hogy cégek és vállalkozások vezetői álruhában és némi arcot elmásító húzással beépülnek a munkásaik közé, ami által nagyon érdekes és hasznos információk birtokába jut, mint pl.: ha van valami simlisség az alkalmazottak körében, az általában hamar kiderül; vagy hogyha vannak olyan sérelmek, amiket nem mernének a góré szemébe mondani, de javítana a munkamorálon; meg ilyesmik…

A részéket kicsit késői timeslotban kapjuk, ugyanis 22:05-re ütemezték be, de A Konyhafőnök felvezetését élvezheti, ami biztató. Íme a hazai változat plakátja.

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Bezár a Bazár! – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 23, 7:49-kor a(z) hazai marketing témába.

Hupsz. Korábbra terveztem a Bezár a Bazár! visszatérő plakátjanak a megmutatását, de még nem késtem el semmivel, hiszen a premier csak este lesz terítéken. Az Exatlon Hungary tegnap leköszönt, így két műsornyi hely szabadult fel, amit a Tv2 értelmes hosszúságú utánpótlással tölt fel. Az egyik ilyen gameshow a Majka és Tilla által vezetett Bezár a Bazár lesz, a másik pedig Stohl műsorvezetésével érkező A Bank. Előbbivel folytatva… annyi az újdonság vagy inkább a változás a korábbi szériához képest, hogy 25 millióra növekedett a megnyerhető össznyeremény. Este tehát debüt, íme az őrültnek tűnő plakátja. Kár lenne kihagyni a gyűjteményből, nem?!

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: A Bank

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 17, 14:59-kor a(z) hazai marketing témába.

Mint azt már a napi előzetesnél jeleztem, a Tv2 április 23-tól új műsorrenddel áll elő, melynek egyik résztvevője A Bank címre hallgató Stohl András műsorvezetésével érkező legújabb saját gyártású kvízműsor lesz, amit a Bezár a Bazár! 2. évadja és a Pénzt vagy éveket! 3. évadja közé, 20:45-ös kezdésre ütemeznek. A fentebbi linken a játékmenetről már szolgáltattunk információt, most más felé terelném a szót… Érdekességképp megjegyezném, hogy míg a Bezár a Bazár!-t az IKO Műsorgyártó gyártja, addig A Bankot a Media Factory készíti. A Tv2 külön hangsúlyt fektet a közleményében arra, hogy „a hazai televíziózás során először, 4K-s LCD paneleket használtak fel a díszletben” – de hogy ebből mennyi fog érződni az SD és HD minőségű tévés sugárzáson, azt passzolnám egyelőre.

A legeslegvégére pedig Stohl Andrást idézném, aki így vélekedik a műsoráról:

„A Bank egy rendkívül izgalmas és pörgős formátum, nagyértékű trezorokkal, sokszínű játékosokkal, akik között például olyanok is vannak, akik azért jöttek el, mert a válásukra gyűjtenek. Tudásalapú, de a kérdések megválaszolásához nem feltétlenül szükséges klasszikus lexikális tudás. Inkább széleskörű tájékozottság, nyitottság, rálátás kell, sok minden kikövetkeztethető jó logikával. Nagyon vicces, szórakoztató játék, szuper kérdésekkel, amelyeket egy-egy forgatás után többször teszteltem a környezetemben is. Nagyon szeretem, bízom benne, hogy a nézők tetszését is elnyeri.”

A plakátjával a napokban a nagyobb városokban már belefuthattatok, de ha mégsem, akkor mutatnám, mert elkértük!

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Epic Drama

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 14, 10:59-kor a(z) hazai marketing témába.

Áprilisba lepve az Epic Drama is felhívta magára a figyelmet azáltal, hogy több olyan sorozatot tűzött képernyőre, amik eddig Magyarországon még nem voltak láthatók. Ilyen a Poldark 3. etapja, amit kvázi hétköznap esténként darál le az arra tévedőknek, vagy a portugál A király kedvencei – ami lemaradt a csatorna kreatíváról, mert a Maltese és a Versailles hangzatosabb cím szerintük. Nem is ezen a hangsúly, hanem azon, hogy vették a fáradságot és a pénzt, hogy az utcaemberének a figyelmét felkeltség. Az Epic Drama sose lesz egy kiemelt kábeles adó, ebből fakadóan nagyszó az alábbi plakátnak a létezése. Nyilván, mikor ilyenbe botlok sétálás közben: meglepődöm, hogy eddig miért nem kaptam meg e-mail formában, hogy online sajtóként had éltethessük?!

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Zord bolygó

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 9, 13:38-kor a(z) hazai marketing témába.

Random sétám során botlottam bele a NatGeo lentebb látható kreatívjába Budapesten, amit aztán el is kértem a csatornától, mégis csak egy friss premierről beszélhetünk a Zord bolygó személyében. Ilyenkor kicsit sajnálom, hogy nem nézek annyit előben tévét, mert a NatGeo-ból kiindulva már egy ideje biztosan promozza az érkezését, de nem késtem így sem el.

A Hostile Planet címre hallgató 6 részes elképzelés még annyira friss, hogy Amerikában is csak április 1-jén startolt el. A műsorvezetője Bear Grylls lesz. A doku-sorozat arra vállalkozik, hogy bemutassa, hogyan képesek az egyes állatfajok életben maradni úgy, hogy a szélsőséges időjárástól a ragadozókig és a táplálékhiányig nap mint nap veszélyforrások sokaságával kell megküzdeni. A nagyszabású sorozatot több mint 3 éven keresztül forgatták, 7 kontinensen 245 stábtag részvételével, a végső változatot pedig mintegy 1800 órányi felvételből vágták össze. A széria alkotói között olyan neveket találunk, mint az Oscar-díjas Guillermo Navarro, az Emmy-díjas Tom Hugh-Jones vagy a BAFTA-díjas Delbert Shoopman.

“A Zord bolygó egyes felvételei olyanok, mintha nem ezen a bolygón készültek volna – pedig a valóság az, hogy a sorozat rendkívül pontos és látványos képet tár elénk a Földről, az állatok szemén keresztül. Ez emeli ki a szériát a műfaj többi alkotása közül”

– mondja a sorozat alkotója, Tom Hugh-Jones.

Április 14-től, vasárnaponként 22 órától csekkolható magyar szinkronnal a NatGeo és a NatGeo HD műsorán. Aki a Netflix-es Our Planet-et bepróbálta, annak kutya kötelessége a Zord bolygót is.

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Nicktoons

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 3, 11:28-kor a(z) hazai marketing témába.

Ritka az, hogy csatornához kapcsolódó kreatívot helyezzünk ki a blogra, de megértük! Április 1-jén startolt el a Nicktoons nevű gyermekcsatorna melynek célja, hogy a Nickelodeon-nal és a Nick Jr.-ral triót alkotva megpróbálja lefedni a gyermek korosztály igényeit, hogy a konkurenciának még kevesebb teret adjon az érvényesülésre. Természetesen a kínálatukban több klasszikus sorozat kap helyet, mint pl.: a SpongyaBob Kockanadrág, a Tini Nindzsa Harci Teknőcök vagy a Kung Fu Panda. Újdonságokból se lesz hiány, ugyanis nyár környéken érkezik a Szivárvány Pillangó Egyszarvú Cica (Rainbow Butterfly Unicorn Kitty), amit a kiemelt premierjei között tart számon.

Harsányi Gábor, a Viacom magyarországi country managere, regionális terjesztési és tartalommenedzsment alelnöke az alábbit nyilatkozta:

“A Nicktoons remekül kiegészíti az eddigi gyermekcsatorna-kínálatunkat (…) A 4-10 éves gyerekek itt mindig megtalálhatják majd a Niceklodeon és a Nick Jr aktuális műsorától eltérő, leghumorosabb és legkalandosabb Nickelodeon-gyártású animációs sorozatokat. Hazánk legnézettebb gyermek televíziós portfoliója így ezután még változatosabb lesz és még több választási lehetőséget nyújt majd.”

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Heti Dörgés Villám Gézával

 
Beküldte: Kanyecc 2019 March 31, 17:31-kor a(z) hazai marketing témába.

Úgy döntöttem, erre a hétre se maradtok hazai kreatív nélkül. A Comedy Central-on cirka egy hónapja startolt el a Heti Dörgés Villám Gézával címre hallgató evening show, melyben a ’90-es évek egyik népszerű rádiós telefonbetyára kap saját sorozatot. Szomorú, de sajnos ennyi idő alatt se jutottam el, hogy belenézzek, ezért csak a nézőközönség szavaira tudnék hagyatkozni, akik szerint inkább kínosak a poénok, mint viccesek. Nyilván mindenki másképp áll egy-egy humorhoz, főleg ha az az aktualításra próbál építkezni. Ha emlékeim a helyükön vannak, akkor 12 epizódot kapunk első körben. Megkésve, de mutatnám a hazai kreatívokat.

(A tovább mögött egy másik!)

Tovább…

Kommentáld!

Dragon Ball mozis környezetben Budapesten?! IGEN!

 
Beküldte: Kanyecc 2019 March 28, 17:36-kor a(z) hazai marketing,Magyar hírek,MoziGuru témába.

Köszönhetően a Pólus Mozi Anime Filmklubnak, április 12-én (péntek) egy cseppet sem hétköznapi nosztalgiára hívják a műfaj rajongóit, ugyanis 19 órás kezdéssel műsorukra tűzik az 1986-87-es Dragon Ball 1-2 mozifilmeket eredeti japán hanggal, illetve magyar felirattal. Előbbi a Shenlong legendája, utóbbi Az alvó királylány kastélya címen fut jelenleg a köztudatba, bár azt megjegyezném zárójelesen, hogy mindkettőnek akad egy korábbi címötlete a neten. A történetekről nem igazán írnék, mert nem azon van a hangsúly, hanem a nosztalgiázáson. Aki annak idején gyermekként sietett haza, hogy a 16 óra körüli délutáni matinéblokkja előtt feszítsen az RTL Klubnak, annak kutya kötelessége elmenni, ha van éppen fölös kétórája.

A két mozifilmet egymás követően vetítik. Terjedelemben 50 és 45 percről beszélhetünk. Árazásban se szálltak el, a felnőttek 1.890 Ft-ot, a diákoknak 1.420 Ft-ot kell fizetnie az esti programért. Az esemény hivatalos Facebook eseményét itt találhatjátok.

Na ki megy?

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: A mi kis falunk – 3. évad folytatása

 
Beküldte: Kanyecc 2019 March 22, 9:22-kor a(z) hazai marketing témába.

Már csak egyet kell aludnunk és visszatér A mi kis falunk a 3. évadjának második felével. Ősz elején 5 részt kaptunk, melynek mindegyike kimagasló mutatókat tett le az asztalra. A szünet előtti epizódját több mint 1 millió magyar nézte, a teljes lakosságban 24.2%-os közönségarányt generált, a fiataloknál pedig még magasabbat, 28.5%-ost. A nagy kérdés, hogy a visszatéréssel lesz-e rekord döntögetés évad szempontból, vagy csak hozni a kötelezőt?! Az RTL Klub idén változtatott a marketingjén is, mivel szervezett egy közönségtalálkozóval egybekötött mozis premier előttit a folytatásnak, amit max. az HBO részéről szokhattunk meg. Az elképzelés mindenképpen példaértékű, reméljük a jövőben több ilyet kapnak a kiemelt (értelmes) sorozataihoz. Éjjel-nappal Budapesthez és társaihoz köszönjük nem kérnénk. Mutatnám a hozzá készített aktuális plakátját, amin el van hintve némi infó, miszerint:

“Új leosztás Pajkaszegen”

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats