Pilotötletek

 
Beküldte: Kanyecc 2012 September 10, 16:49-kor a(z) Hírek,Pilottervek: 2011/12 témába.

CBS
 • Címnélküli Mike Wolfe-projekt – A forgatókönyvet: Tom Brady (Good Vibes) fogja írni. Egy szitkomot rendeltek be, azon belül is egy munkahelyit, többkamerás megoldásban. Az alapsztori egy antikvárium- és gyűjtőboltról fog szólni, annak munkatársairól és odatévedő vásárlóiról. Fred Savage fogja rendezni a pilotot, de besegít a munkálatban: Eric és Kim Tannenbaum is.
 • Címnélküli Diana Son-projekt – Az írója Diana Son lesz, aki vezetője a Manhattan-i kórház sebészeti osztályának. A férje egy balesetben meghalt, így az otthoni gyermekneveléses életében és a munkásban meg kell találnia a harmóniát. Robert De Niro és Jane Rosenthal szintén a készítők között. Tehát egy újabb kórházas drámával kell számolnunk.
The CW
 • Boiling Point – Fura alapötletet rendelt be Craig Sweeny-től a CW, ugyanis a Boiling Point arról szólna, hogy van két csávó, akik korábban bandatagok voltak az azonos nevű együttesben, azonban megélhetési problémák miatt úgy döntenek: indítnak egy magánnyomozó irodát, ahol félig híres, valamint kiégett hírességek lesznek az ügyfeleik. A produkcióba besegít: Richard Shepard, Sean Furst, és Bryan Furst.
 • Amazon – Ha a cím nem is, de a történet az lesz. A Wonder Woman ötletének fognak újra nekirugaszkodni. Az NBC által látott David E. Kelley-s projekt nem kapott berendelést, így a The CW le is csapott rá. Az új forgatókönyvet Allan Heinberg (Grey’s Anatomy, The OC) fogja elkészíteni. Az alapsztori pedig annyiban lesz más, hogy a Wonder Woman, mint hősnő megszületésétől láthatjuk. Amolyan kezdetektől sztorit kapunk.
FOX
 • Bastards – egyelőre nagy a hallgatás a projektről. Jason Micallef és Seth Gordon fogja elkészíteni a családi szitkomot – mást sajnos nem árultak el.
 • Címnélküli Abrams-Wyman-projekt – Összedugja ismét a fejét JJ Abrams és J.H. Wyman, a Fringe két alkotója, akik egy futurisztikus drámát akarnak készíteni. Az alapsztori Los Angeles-ben játszódna, ahol a rendőrség emberszerű droidokkal dolgozik együtt, hogy fenntartsák a rendet. Természetesen a termelésbe a Warner Broth. mellett a Bad Robot is ott lesz.
 • Címnélküli Kevin Biegel-projekt – A csavar ugye az, hogy Kevin Biegel jelenleg a Cougar Town showrunner-e. Egy szitkomra tessék rákészülni (ha berendelik), amelyben három különböző temperamentumú testvér kap szerepet, akik egy floridai katonai bázisban szolgálnak.
 • I Suck at Girls – Megint csak egy Cougar Town-os pilotötletről van szó, amelyet Bill Lawrence fog írni. Szintén egykamerás komédiáról van szó, melynek alapjául: Justin Halpern könyve szolgál majd. További készítő: Patrick Schumacker. Amit még érdemes megemlíteni, hogy a $#*! My Dad Says is hozzákötődött.
FX
 • Diva. Clown. Killer – Egy feketekomédia közeleg, melynek középpontjában: egy 80-as években sztár volt rockdiva szerepel. Lényegébe az egykori dívának és fiára helyeződik a hangsúly. A gyerek bohóc jelmezbe öltözve keresi a kenyerét. Mellesleg a profi gyilkos is helyet fog kapni. A produkciót Kurt Sutter, a Sons of Anarchy atyja fogja megírni.
NBC
 • Címnélküli Green-Leroi-projekt – A készítők sorában: Cee Lo Green és Ali LeRoi (Everybody Hates Chris), akik egy szitkomot dobnának össze. A történet a fiktív Green-ről szólna, aki próbálja megtalálni az egyensúlyt a zenei pályafutása és a családja (felesége és gyermekei) között.
TNT
 • King & Maxwell – Sean King és Michelle Maxwell fejéből pattant ki az ötlet. Két, nem éppen hétköznapi magánnyomozóról fog szólni, akik egykor a titkosszolgálatnál dolgoztak. Ami tovább emelheti a súlyát az egésznek, az a köztük lévő kémia. Az alapsztorit David Baldacci könyve adta. A CBS-nek már volt köze hozzá, de ők nem rendelték el a pilot berendelését.
 • Legends – Egy olyan férfiről szól a történet, akinek van egy olyan rejtélyes képessége, hogy át tud alakulni különböző személyekké, amikor éppen beépül valamilyen ügyből kifolyólag. Lényegében: egy kémről van szó, aki mester szinten űzi a dolgát. Robert Littell regénye szolgált alapul. A készítők sorában: Howard Gordon (Homeland, 24), Jeffrey Nachmanoff (Traitor, The Day After Tomorrow), Alexander Cary (Homeland, Lie to Me) és Jonathan Levin (Charmed).
 • Trooper – Jé, egy CBS pilotötlet, amit passzoltak. No, az a sztori arról szólna, hogy van egy anyuka, aki rendőr és nevele 3 gyermekét. Nem éppen a rendőrségi könyvekben tanultak szerint szeret eljárni, ellentétben az özvegy társával.

Kommentáld!

Pilotszezon 2011 – November, csapó 1.

 
Beküldte: Kanyecc 2011 November 23, 20:14-kor a(z) Hírek,Pilottervek: 2011/12 témába.

ABC

Címnélküli Lerner és Littlefield-projekt – A készítők sorában Gail Lerner (Happy Endings) és Warren Littlefield (My Generation) kapott helyet, akik egy könyv: a The Men on My Couch: True Stories of Sex, Love and Psychotherapy alapján készítik. A történet középpontjában: egy fiatal női terapeuta, akinek az életét követhetjük figyelemmel, illetve kutatását, mivel főleg férfi páciensei vannak. A gyártója az ABC Studios lesz, ha berendelik. A műfaj komédia.

Címnélküli Greenstein-Eisner-projekt – A készítők között Jeff Greenstein (Will & Grace) és Michael Eisner, akik egy vígjátékot készítenének. Susan Feniger és Mary Sue Milliken (híres szakács mindkettő, most a Food Network-ön nyomulnak!) kapcsolata adta az ihletet.

The Red Band Society – A DreamWorks, a Tv3 és a Filmax műkördne össze. Az alapötletet a The Time Traveller’s Wife című regény adná,  azaz az Időutazó feleségek, melyből film is készült már. A pilotot Marta Kauffman (Friends) fogja írni. Mellesleg a spanyolok is készítettek már belőle feldolgozást. 2010-ben adták le a 13 részes évadját.

Village People – Ez már az ABC Family produkciója volna, melyről esett szó a blogon, de azért mégegyszer. A pilotot Meg DoLoatch írja, aki egy karrierista anyukára fog fókuszálni a sztoriban, aki örökbe fogad egy babát és annak anyját, aki mellesleg fiatal(korú?). A szereplők között már ott van: Sebastian Sozzi, Rachel Cannon és Sadie Calvano.

CBS

Címnélküli Kohan és Helstein-projekt – A pilotötlet a Weeds két alkotójának nevéhez, Jenji Kohan-hez és David Holstein-hez kötődik. Egyelőre sok mindent nem lehet róla tudni. A hónap végére ígértek több infót. A műfaja dramady, ami biztos. Ha berendelnék, akkor a LionsgateTV lenne a felelős gyártója. Jah és azt állította az írópáros, hogy a Sliding Doors-t fogják ötvözni a Seinfeld-del, ha minden igaz.

The Rifleman – Az írói között: Laeta Kalogridis-t és Patrick Lussier-t emlegetjük, míg a rendezője: Chris Columbus lesz. A sztori középpontjában a klasszikus Sam Peckinpah-féle western-sorozatnak ötlete, melyet új köntösbe öltöztetve élesztenének fel.

Fox:

Mike Royce-féle projekt – Az egyelőre címnélkül projekt az Everybody Loves Raymond és a Men of a Certain Age készítőjéhez, Mike Royce-hez kötődik, aki egy szitkom projektbe fogott. A sztorija pár alkalmazottra fog fókuszálni, akik értenek ahhoz, hogy minden pénzüket elverjék vásárlással, és még adósságba is hajtsák magukat. Ha berendelnék, akkor a 20th Century Fox TV lenne a felelős gyártója.

NBC

Hannibal – Berendelték sorozatnak, azaz 13 epizóddal biztosan jön Bryan Fuller (Pushing Daisies) új produkciója, amit a Gaumont Internation Television (francia produkciós cég, ami Los Angelesben, New Yorkban és Londonban nyitott irodát) fog elkészíteni. A történet középpontjában: Dr. Hannibal Lecter, aki amúgy rács mögött van, elkezd nyomozni. A munkáját segíti: Michael Hist (The Tudors), Alan Gasmer és Sherry Marsh.

Isabel – A szitkompilot ötletet Howard Busgang (Sophie) és Tom Nursall (Single White Spenny) fogja írni, míg Tom Holland rendezni. Egy újabb adoptációról volna szó, méghozzá a francia-kanadai Le Monde de Charlotte-ről, ami 2000 és 2004 között futott. A történet középpontjában egy középosztálybéli család, illetve az egyik leányzó, Isabel, aki mágikus erővel bír. A Kapital Entertainment lesz a felelős gyártója, ha berendelik.

The CW

Danny HollywoodMartha Haight-tal, Eric és Kim Tannenbaum-mal Mark Hormon (NCIS) fog majd együttműködni. A projekt írója: Bert V. Royal lesz. A történet ismételten feldolgozás volna, ami egy izraeli változat alapjain nyugszik. Az eredeti sorozat 200 epizódot élt meg Ori Yardeni és Tmira Gross főszereplésével. A sztorija a ’90-es években fog játszódni, Danny Hollywood halála előtt, ugyanis egy fiatal operatőr fog visszautazni az időben, hogy megakadályozza a zenész halálát, csak éppen komplexebb az ügy, mint azt hitte.

Starz

Harem – A csatorna második történelmi sorozata, ami I. Szulejmán szultán időszakára fókuszálni, aki 46 évek át uralkodott 1520 és 1566 között. Ő győzte le a magyar sereget Mohácsnál és Szigetvárnál, így különösen örülnénk neki, ha nem hagynák ki kicsiny kis hazánkat a forgatásból. A gyártok között a Starz és a BBC Worldwide. Az ötlet Gina Gershon-tól származik, amit Ann Peacock-kal fog elkészíteni. A történet középpontjában: egy rabszolgalány, aki az a Roxelana, akit Szulejmán feleségül vett.

Netflix

Orange is the New Black – A projekt írója Jenji Kohan, a Weeds egyik írója lesz, melyet pilot nélkül berendelt 13 epizódra. A műfaj komédia. A sztori középpontjában néhány női rab. Mellesleg az alapokat Piper Kerman-féle emlékiratok fogják adni.

Lifetime

The Red Tent – A Lifetime nemcsak sorozat ötletet, de minisorozat ötletet is berendelt. Az Anita Diamant-féle The Red Tent című könyv adná az alapötletet, amit Paula Weinstein és Anne Meredith vinni képernyőre. Időben egészen a babiloni időszakik repítenének vissza, amikor Leah, Bilha és Zilpah életébe nyerhetünk bepillantást, akik ugye Jacob feleségei volnának. A sztori szerintem adja magát, legalábbis lesz benne minden, ami kell egy ilyen minibe: féltékenység, gyilkosság, ármány és a többi.

„Nincs otthona”

Harold & Kumar – A jelenlegi felállás szerint valószínűleg kábeles tévécsatornára fog kerülni a projekt, amelyet a Lionsgate gyárthat le. Az animációs sorozat kötődni fog a filmhez olyannyira, hogy az eredeti készítők is, azaz Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg is jelen lesz, valamint a főszereplők – John Cho és Kal Penn – is kölcsönözni fogja hangját a sorozatbeli karakterének.

Kommentáld!

Pilotötletek

 
Beküldte: Kanyecc 2011 September 11, 9:36-kor a(z) Hírek,Pilottervek: 2011/12 témába.

 

ABC:

 • Címnélküli Jay Sherick-David Ron-projekt: A két készítő: Jay Scherick és David Ronn lesz, a műfaj pedig: egykamerás szitkom, ami egy rendőrőrsön fog játszódni.
 • The Geeks Shall Inherit the Earth: A pilotot Bert Royal fogja írni, mellette pedig Donna Roth és Susan Arnold lesz ott, mint producer. Az alapkoncepció Alexandra Robbins (Pledged) hasonlócímű könyvén alapszik, melyben 7 különböző diákról szól, akiknek furcsa szokásaik, és dolgaik vannak, de mindez felnőttkorukban hasznosnak fog bizonyulni.
 • One Fifth: egy drámapilot lesz, melynek alapján Candace Bushnell 2008-as novellája, a One Fifth Avenue adja. Josh Safran-t jegyzik az exec. producerek között. Az alapkoncepciót úgy írták le, hogy olyan, mint a Szex és New York és a The Good Wife mix-e, mely a One Fifth Avenue nevű lakásban élőkről fog szólni.
 • The Lockharts: Michael Gans és Richard Register található a készítők sorában, akik egy drámapilotot akarnak összedobni az ABC Studios-nak. A sztorit ketté kell osztani a múltra (1970-es évek) és a jelenre (manapság), melyben a család életét követhetjük figyelemmel, akik problémás életére fókuszál, na meg a zenére.
 • Haunted: Az alapsztori egy nyomozó körül forog, aki paranormális dolgokkal foglalkozik. Teszem azt, segíti az embereket megszabadulni a szellemkísértettjeitől. Az ABC Studios és az Aperture Entertainment fogja közösen megcsinálni. A készítők között: Cory Goodman.
 • The Manzanis: Marco Pennette és Dave Flebotte összeáll egy közös projektre, ami egy többkamerás családi szitkom lesz. Középpontjában egy szókimondó anya és családja, akik külvárosba költöznek.
 • The Seven Wonders: Nem igazán kapnak teret mostanság a kalandsorozatok, de lehet hogy ez változni fog, ugyanis az ABC berendelte Jack West Jr. könyvsorozatának tévés adoptációját. A producere: Mark Gordon, az írója: Michael Seitzman lesz. Alapja pedig kincsvadászokról szól, akik járják a világot relikviák miatt.
 • How to Live with Your Parents for the Rest of Your Life: jó hosszú címen érkezik egy többkamerás-hibrid szitkomötlet az ABC háza tájára, amelynek készítője Claudia Lonow lesz. A projektet a 20th Century Fox TV fogja elkészíteni. Az írónő beleviszi életét. A sztori egy egyedülálló anyáról szól, aki szüleinél neveli fel lányát.

NBC:

 • Címnélküli Maggie Friedman-projekt: drámapilot lesz szintén, melyben Maggie Friedman és Greg Berlanti fog összedolgozni a Warner Bros-szal. Már high-concept drámaként emelgetik, holott még bele se vették magukat a munkálatokba. Két összefüggő esetről szól, ám két különböző idősávban.
 • Címnélküli Raphael Bob-Waksberg-projekt: munkahelyi szitkom lesz, ami az ENSZ-ben játszódik. A készítők sorában: Raphael Bob-Waksberg-et, a főszereplőkében: Kal Penn-t emelgetik.
 • Bad Dog: az NBC a The Big C készítőjétől, Darlene Hunt-tól pilotot rendelt be Martin Kihn hasonlócímű könyve alapján, melyben egy alkoholista kap szerepet, aki anno tévés író volt, azonban most vezetési tanácsadó, tetejében házassága attól függ, hogy képes irányítani kutyáját, Hola-t. A műfaj pedig szitkom.
 • Lady Friends: többkamerás szitkompilot, melyet a Warner Bros TV és a Vision Art készítene el közösen. A készítője Kari Lizer volna. A sztori középpontjában pedig két barátnő, akik nagyon különböznek, de még se tudnak meglenni egymás nélkül.
 • My Best Friend is a Lesbo: A Warner Bros TV-é ez a projekt is, melyet Josh Schwartz és Stephanie Savage fog kivitelezni. Az alapkoncepciójában két barátnő kap helyet, az egyik heteró, a másik pedig leszbi. Los Angelesben élnek, és segítik egymás életének irányítását, főként a szerelem világában.

Kommentáld!

Pilotszkript berendelések

 
Beküldte: Kanyecc 2011 August 28, 16:19-kor a(z) Pilottervek: 2011/12 témába.

 

Az elmúlt hetek friss pilotszkript berendeléseiből egy csokor.

ABC:

 • Hyde: Dr. Jekyll & Mr. Hyde szellemében rendeltek be pilotot Sheldon Turner-től. A történet középpontjában egy sürgősségi osztály orvosa, akit szembetegség miatt megműtenek, melynek hatására éjszakánként előjön a másik énje.
 • Gilded Lillys: Shonda Rhimes nem tűnik el a tévéből. Exec. producere lesz a szkriptnek, melyet K.J. Steinberg (Gossip Girl) fog írni, de mellettük még ott lesz: Besty Beers is. A történet 1895-ben játszódna, amikor megalapult az első luxusszállóda New Yorkban. (Teljes mértékben nem valós tényekre építkezik.) Ennek a mindennapi életére fókuszál majd: a vezetésre, a személyzetre, a vendégekre stb.
 • The Last Resort: futurisztikus dráma szkriptet rendeltek be Shawn Ryan-től. A projekt írója: Karl Gajdusek volna. A történet a közeljövőben játszódna, amikor Amerika feldarabolódott (?). A célkereszt alatt egy atom-tengeralattjáró legénysége állna, akik megtagadtak egyszer egy parancsot, ezért vadásznak rájuk, de mivel sikerült „semleges területre” érniük, megalapítják a saját „atomhatalmukat”.
 • Status Update: Romantikus szitkom érkezik. Hoppá. Melyben egy nő újra randizásba kezd. Mellette ott vannak a haverok, akik támogatják. – Mindezt David Mewman-nek és Keith Merryman-nek kell megvalósítaniuk úgy, hogy átjusson a kaszafokokon. Nem lesz könnyű dolgok.
 • The Joneses: A produkció filmes alapokon nyugszik, amit 2009-ben láthattak a mozizók. A sztori középpontjában: egy átlagos család, akik új élet kezdés céljából odébb állnak, azonban van egy „sötét” titkuk. A pilotért Liz Tigelaar lesz a felelős.
 • Címnélküli Michael Tolkin/David Zabel-projekt: Úgy állunk, hogy Zabel lesz a showrunner-e, míg Tolkin az íórja. Dráma projekt, mely San Franciscoban játszódik. A helyi kerületi ügyésznő helyettes lesz a kerüli ügyész, legyőzve főnökét.

CBS:

 • Cure: fogalmazhatnék úgy is, hogy az első dráma projektje, amit bekért. Doktoros koncepció volna, melyben egy csapatnyi doktor, akik szakmájúkban kimagaslanak, járja a világot, hogy különös eseteket oldjanak meg. Ezzel párhuzamosan futna egy olyan szál, melyben egy milliárdosnak a gyermekének a kórságára keresik a gyógymódot. Az írója Jordan Hawley volna, de besegít még: Shane Brennan és Grant Anderson.
 • King & Maxwell: egy másik dráma projekt. David Baldacci bestseller regénye adta az ötletet, amit meg is valósíthatnának, ha berendelnek. A történet egy csapatnyi ex-titkosügynökról szól, akik magánnyomozóként tengetik az életüket, és besegítenek az rendőrség keményebb eseteinek a felderítésébe.
 • Címnélküli Jeff Rake-projektek: A The $treet és Miss Match készítőjétől, azaz Jeff Rake-től két projektet is bekért a CBS-es, amelyek a Sony Pictures TV fennhatósága alatt készülnének. Az egyik egy dráma volna, melyben a nyomozónő beszélni tud a halottakkal (áldozatokkal), a másik egy szitkom, mely egy férfiról és vele együtt lakó apjáról szól.
 • Címnélküli Glee Gordon Caron-projekt: Lelki válsággal küszködő ügyvédnő áll a középpontjában, aki családokat, embereket, rokonokat hoz össze.

Fox:

 • And Then There Was Gordon: Egy újabb animációs szkript, csakhogy a csatorna hű legyen magához. A főszereplők hangjai között: Ryan Reynolds-ot és Sandra Bullock-ot emlegetik. Utóbbi egyben az exec. producere is lesz. A sztori annyi lenne, hogy van egy család, ahol van egy átlaggyermek, illetve pár briliáns elmével megáldott testvére. Az írója Allan Loeb lesz.
 • El Jefe: A projektért Moses Port és David Guarascio lesz a felelős. A szitkom célkeresztjében egy férfi, aki 30-as éveiben jár, mellesleg középosztálybéli, azonban kirúgja apja és mostohaanyja,így kénytelen lesz a takarítónője családjánál meghúzni magát.
 • Stranger Planet: „alien cop show” – ahogy a leírásban írják. Egy Los Angeles-i rendőr összeáll pár földönkívülivel, hogy a rosszfiúkat befogják. A projektet Matthew Miller fogja elkészíteni. Szerintem abszolút vicces is lehet.
 • Címnélküli Gina Prince-Byrthewood-projekt: Rendőrös sorozat lesz, ha berendelik, melyben két női rendőr fogja a rendet fenntartani Los Angeles egyik legkeményebb körzetében. Mellesleg a rendőrök reality show szereplői.

NBC:

 • Stupid & Contagious: egy romantikus vígjáték szkript lenne, melyet Caprice Crane készítene el hasonló című regénye alapján. A célkereszt alatt Heaven és Brandy, akik szomszédjai egymásnak és a 20-as éveikben járnak. Mindennapi életükre, szerelmi gondjaikra fókuszál majd a produkció.

1 Hozzászólás

Pilottervek 2011 – csapó 1.

 
Beküldte: Kanyecc 2011 August 21, 19:30-kor a(z) Pilottervek: 2011/12 témába.

Beindult a gépezet. Kb. napi szinten történnek a pilotszkript berendelések, melyekről külön poszt formában fogunk összegzőket írni. Íme az első. A folytatás két napon belül érkezik. Kicsit elmaradtunk, de nyugi, nem vészes egyelőre.

BBC:

 • George & Bernard Shaw: A BBC One bízta meg John Finnemore-t, hogy készítsen egy szitkomot nekik. Az alapkoncepció egy meleg párról fog szólni, idősebb kivitelezésben. A szereplők sorában: Richard Griffiths és Robert Lindsay. A gyártásért a Feelgood Fiction lesz a felelős.

CBS:

 • Címnélküli Shawn Ryan-projekt: Jól olvassátok. A The Shield készítője a The Chicago Code kaszája után újabb produkciót rendeltethet be, ha elnyeri a vezetőség tetszését. Shawn mellett még ott lesz Simon Mirren (Criminal Minds) is a projektben. Az alapkoncepció fura, mivel egy genetikus segítene az FBI-nak úgy, hogy felfedezett valami féle gént, ami megvan a sorozatgyilkosokban. A Sony Pictures TV lesz a felelős a gyártásért.
 • Ralph Lamb: a projektért Nicholas Pileggi és Greg Walker lesz a felelős. Az alapkoncepció Ralph-ról fog szólni, aki Las Vegas sheriffje lesz 1961-79 között. A felállás westernes lesz, hiszen Lamb a ló híve. A CBS Studios lesz a felelős a gyártásért.

Cinemax:

 • Banshee: Alan Ball összeállt Jonathan Tropper-rel és David Schickler-rel, akik eredetileg az HBO-nak készítették volna az alábbi sorozattervet. A koncepciója annyi lenne, hogy egy ex-fegyenc, aki mellesleg a harcművészetek szakértője átveszi az egyik pennsylvania-i kisvárosnak a seriff pozícióját. Tudni kell még, hogy elődjét meggyilkolták.

The CW:

 • Acting Out: (2009-ben a csatorna úgy döntött, hogy felhagy a szitkomokkal. Nem kell, mert nem hoz olyan nézőszámot, amivel érdemes legyen rápazarolni. Két évvel később, azaz mostanság…) Todd Graff és Elaine Goldsmith-Thomas felelős a produkcióért, ami amolyan zenei dramady lenne. A történet egy nyári táborban játszódik. A szitkom része amúgy kapni fog némi munkahelyi beütést. Erre befizetek!

Fox:

 • Címnélküli Demetri Martin-projekt: A Fox felkérte, hogy írjon egy animációs pilotot. Az alapsztori pedig családi szitkom lenne, némi munkahelyi beütéssel.
 • The Birchums: Szintén animációs sorozatterv, mely olyan karakterekről szólna, amelyek a ’90-es évek Carolla-féle rádiósműsorában teremtődtek.
 • Beautiful Girls: Elizabeth Craft és Sarah Fain újabb projektbe fogott. Az alapkoncepciója egy kozmetikai cég köré fog épülni, ahol a szokásos dráma, intrika, és más egyéb buktatók jelennek meg, amivel az egész sztori némi szappanbeütést fog kapni.

HBO:

 • Dope: Sara Gran hasonló című regénye adta az alapötletet, melyben egy ex-heroinfüggő áll a középpontban, akiből magánnyomozó lesz. A történet az ’50-es évek Manhattan-jében fog játszódni. A főszereplők között: Julianne Moore-t emlegetik. A rendezője: Todd Haynes lesz.
 • Valentine: Bryan Iamella, Walter Parkes és Laurie MacDonald van a készítők sorában. A projekt egy szitkom lenne, aminek a főszereplője: Kevin Bacon lesz. A történet pedig egy bizonyos Johnny Valentin-ról szólna, aki rádiózásba kezd. Még annyit érdemes róla tudni, hogy háromszorosan elvált és megvolt neki a fénykora.
 • The Leftovers: Az alapkoncepcióját Tom Perrotta-féle azonos című könyv adja.
 • The Art of Fielding: Szintén egy könyvadoptációról beszélhetünk, ha úgy vesszük, hiszen az alapkoncepciót Chad Harbach azonos című regénye adja. Leginkább a Friday Night Lights-hoz hasonlítgatják. Egyelőre nincs írója.

NBC:

 • The Munsters: Igazából erről nem kell sokat írnom, mert az előző idényben is felmerült már, csak akkor dobták Bryan Fuller ötletét, mert gyengére sikerült. Most újra neki áll, hátha tovább jut. Mi drukkolunk neki.
 • Címnélküli Sarah Silverman-projekt: Őrület, hogy mekkora licitálás ment  a színésznő egykamerás szitkom ötletéért. Az alapkoncepció egy nőről szól, aki hosszú idő után ismételten szingli lesz, s átesik a szokásos „nehezebb az életem” dolgokon. Sarah mellett Dan Sterling és Jon Schroeder is ott lesz, mint író, illetve Ron Howard mint exec. producer.

Csatorna nélküli terv:

 • Downwardly Mobile: A 20th Century Fox Televison fogja legyártani a szitkomot, melyet Roseanne Barr és John Argent fog elkészíteni. Az alapkoncepciója pedig egy munkásosztálybéli családról szól, aki próbálja átvészelni a gazdasági válság által okozott nehézségeket.

Kommentáld!

Forog a 17th Precinct pilotja

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 15, 22:03-kor a(z) Kulisszák mögött,Pilottervek: 2011/12 témába.

Igazat kell adnom Wynonna_ kollégának abban, hogy a 17th Precinct már a berendelése előtt akkora rajongótáborral rendelkezik, mint egy-két jelenleg futó sorozat. Durva, de van igazságtartalma. Ez úton szeretném megköszönni neki a tippet, és a képeket, melyet innen csentünk el. A lényeg, hogy az NBC 2011/12-es egyik dráma pilot tervéről van szó, melyet a felnőtteknek szánt Harry Potterként tartanak számon, ugyanis krimis mágiával fűszerezett produkció lesz, ha rábólintanak. Másrészről, a a projekten 2 millió dolláros kötbér is van. Sanszos, hogy megvan az első sorozat berendelése a következő idényre.

Jöjjön 25 darab forgatáson készült kép. Mindegyik Wynonna_ érdeme!


Tovább…

1 Hozzászólás

TNT 2011/12-es pilot tervei

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 6, 10:00-kor a(z) Pilottervek: 2011/12 témába.

A TNT talán legütősebb reboot ötlettel állt elő anno 2009-ben. Magunk sem hittünk a szemünknek, amikor megpillantottuk a Dallas-remakejének hírét. Azóta szépen kinőtte magát a projekt, a casting beindult és egy-két eredeti sorozatban feltűnt színészt is sikerült becserkészniük. Mellett ott van még a The Closer-spinoff ötlete, ami egyelőre csak ötlet, mert a pilotnak nem rendelték be. Nézzük, még mik kaptak helyet a latba.

Jelmagyarázat:

(W) = író
(DIR) = rendező
(EP/CRTR) = executive producer/készítő
(BOOK) = könyvíró

 • Bird Dog (dráma)
  Bejelentés napja: 2010-10-27.
  Stúdiók: Warner Horizon Television.
  Készítők: Mike Robe (CRTR/EP/DIR – Pilot).
  Történet: a sztori középpontjában egy apa-lánya rendőrnyomozó duó. – Eredetileg Ashley helyett Eliza Dushku lett volna, azonban kreatív okok miatt eltávolították. Egyként krimi koncepcióról volna szó.
  Szereplők: Ashley Williams, Eric Mabius, Gerald McRaney, Suzy Nakamura, William Ragsdale, Wynn Everett.
 • Dallas 2.0 (dráma)
  Bejelentés napja: 2009-12-07.
  Stúdiók: Warner Horizon Television.
  Készítők: Cynthia Cidre (CRTR/EP), David Jacobs (CRTR – Original Series), Michael M. Robin (EP/DIR – Pilot).
  Történet: A klasszikus sorozat modern feldolgozása.
  Szereplők: Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Josh Henderson, Julie Gonzalo, Larry Hagman, Linda Gray, Patrick Duffy.
 • Generations (dráma)
  Bejelentés napja: 2006-04-11.
  Stúdiók: Wildwood Enterprises.
  Készítők: Bill Holderman (EP), John Sacret Young (CRTR/EP), Robert Redford (EP).
  Történet: egy család állna a középpontjában, annak is három generációja, akik egy házban élnek. Az ő életüket követhetjük nyomon, ugrálva az időben oda-vissza. – a projekt 2006-ben vette kezdetét, most januárban lett John Sacret Young becastingolva a készítők közé.
  Szereplők: N/a.
 • Hollywood & Vine (dráma)
  Bejelentés napja: 2009-05-20.
  Stúdiók: Warner Horizon Television.
  Készítők: Adam Belanoff (CRTR/EP), Greer Shephard (EP), James Duff (CRTR/EP), Michael Berchem (CRTR), Michael M. Robin (EP).
  Történet: 1954-es év Los Angelesében járunk, ahol egy magánnyomozó próbálja jobbá tenni a környéket, viszont a változó világ megnehezíti az életét és küldetését.
  Szereplők: N/a.
 • Major Crimes (aka. The Closer-spinoff) – szkript
  Bejelentés napja: 2008-09-04.
  Stúdiók: The Shephard-Robin Company · Warner Bros. Television.
  Készítők: Adam Belanoff (CRTR/EP), Greer Shephard (EP), James Duff (CRTR/EP), Michael Berchem (CRTR), Michael M. Robin (EP).
  Történet: ugyanazon az őrsön játszódna, de szerencsére nem egy random, kierőszakolt nyomozós sorozatot kapnánk. A fő koncepció itt a halálraítéltekre, illetve a halálbüntetéstől megkíméltekről szólna és a háttérben zajló alkudozásokról.
  Szereplők: N/a.
 • Perception (dráma)
  Bejelentés napja: 2009-05-20.
  Stúdiók: ABC Studios.
  Készítők: Alan Poul (EP/DIR – Pilot), Kenneth Biller (CRTR/EP), Mike Sussman (CRTR/CO-EP).
  Történet: egy excentrikus tudós áll a középpontjában, aki az FBI-nak segít különböző bonyolult ügyeket megoldani.
  Szereplők: Arjay Smith, Eric McCormack, Kelly Rowan, Rachael Leigh Cook.
 • The Rabbit Factory (dráma)
  Bejelentés napja: 2010-05-19.
  Stúdiók: Lionsgate Television.
  Készítők: Alan Loeb (CRTR/EP), Jim Sadwith (DIR – Pilot), Ken Topolsky (CO-EP), Marshall Karp (BOOK), Steven Pearl (EP).
  Történet: Az azonos című könyv adja az alapkoncepcióját, melynek középpontjában: egy friss özvegy rendőr és frissen házasodott társa kap teret. A csavart az adja, hogy míg az özvegy rendőr próbál szingliként érvényesülni, heti rendszerességgel kap leveleket halott feleségétől.
  Szereplők: Blake Clark, Bradford Anderson, Brett Rice, D.L. Hughley, Rhea Seehorn, Steven Weber.

Kommentáld!

Starz 2011/12-es pilot tervei

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 5, 10:00-kor a(z) Pilottervek: 2011/12 témába.

A Starz nagyon belehúzott a sorozatgyártásba. Pár évvel ezelőtt senki, semmit se tudott róla. Sőt, az európaiak a létezéséről se tudtak, mert kb. olyan kínálatuk volt, ami nem érdekelt bennünket. Aztán a jöttek a különböző sajátgyártású sorozataik (The Cleaner, Party Down), melynek hatására elindult egyfajta lavina és most ott tartunk, hogy ütőképes koncepciókkal (Spartacus-franchise, Pillars of the Earth) fenyegeti a konkurenciát. Remélem a szkriptek közül a Noir is megkapja a berendelését. Nézzük, hogy mi a jövő évadra szóló felhozataluk.

Jelmagyarázat:

(W) = író
(DIR) = rendező
(EP/CRTR) = executive producer/készítő
(BOOK) = könyvíró

 • Boss (dráma) – 8 epizódra berendelve
  Bejelentés napja: 2010-11-18.
  Stúdiók:
  Grammnet Productions · Lionsgate Television.
  Készítők: Brian Sher (EP), Farhad Safinia (CRTR/EP), Gus Van Sant (EP/DIR – Pilot), Kelsey Grammer (EP), Lyn Greene (EP), Richard Levine (EP), Stella Stolper (EP).
  Történet: egy chicago-i polgármester áll a középpontjában, akit degeneratív mentális betegséggel diagnosztizálnak, melyről csak ő és az orvosa tud. Egy politikai dráma lesz. A készítők szerint leginkább egy modernkori Lear királyra számítsunk.
  Szereplők: Kelsey Grammer.
 • Magic City (dráma) – 10 epizódra berendelve
  Bejelentés napja: 2010-12-06.
  Stúdiók:
  Media Talent Group.
  Készítők: Geyer Kosinski (EP), Mitch Glazer (CRTR/EP), Tony To (EP).
  Történet: 1960-as években fog játszódni egy Miami Beach-i hotelben.
  Szereplők: Christian Cooke, Jeffrey Dean Morgan, Steven Strait.

Nos, és ezek a szkriptek vannak egyelőre pakkban:

 • Aztecs (dráma)
  Bejelentés napja: 2010-11-29.
  Stúdiók:
  Unbelievable Entertainment.
  Készítők: Eva Longoria (EP), Hans Beimler (CRTR/EP), Virginia Trinkle (EP).
  Történet: 8 részből álló limitált széria lenne, azaz minisorozat féle. Egy történelmi feldolgozás, melyben lenne romantika, szenvedély, csalódás, gyilkosság, összetört álmok és még a fene se tudja mi. Középpontjába egy bizonyos Malinalli, aki Hernán Cortés ágyasa volt.
  Szereplők: N/a.
 • Noir (dráma)
  Bejelentés napja: 2010-11-11.
  Stúdiók:
  Stars Road Entertainment banner.
  Készítők: Rob Tapert (EP), Sam Raimi (EP), Stephen Lightfoot (CRTR/EP).
  Történet: alapjául egy anime sorozat szolgálna. A sztori középpontjában két alvilágban dolgozó bérgyilkosnő áll, akik rájönnek, hogy van közöttük egy rejtélyes kötelék. Míg rá nem jönnek ennek mibenlétére, vagy ki nem nyírják egymást, addig kénytelenek „egy kapura játszani”. – akciósorozat lesz, ha berendelik
  Szereplők: N/a.
 • Pinkerton (dráma)
  Bejelentés napja: a.
  Stúdiók:
  N/a.
  Készítők: Angela Mancuso (EP), Gerard Butler (EP), Robert Cochran (CRTR/EP).
  Történet: egy titkosügynök áll a középpontjában, aki valóságban is létezett: Allan Pinkerton, azaz az első amerikai titkosszolgálat alapítója.
  Szereplők: N/a.
 • Címnélküli Bolthouse & Reisen-projekt (dráma)
  Bejelentés napja: 2010-12-08.
  Stúdiók:
  N/a.
  Készítők: Brent Bolthouse (EP), Vanessa Reisen (CRTR/EP).
  Történet: néhány ember áll a középpontjában, akiknek élete egymást keresztezni fogja. Mindez Los Angelesben fog játszódni, az éjszakában.
  Szereplők: N/a.
 • Vigilante Priest (dráma)
  Bejelentés napja: 2010-08-12.
  Stúdiók:
  N/a.
  Készítők: John Avnet (EP/DIR – Pilot), Neal McDonough (EP), Walon Green (CRTR/EP).
  Történet: egy ex-zsaru lesz a középpontban, aki felhagy hivatásával, mert pap lesz, mivel így akarja megtisztítani Los Angeles utcáit a bűntől.
  Szereplők: Neal McDonough.

Kommentáld!

F/X 2011/12-es pilot tervei

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 3, 20:41-kor a(z) Pilottervek: 2011/12 témába.

Az F/X se piskóta. Olyan ötleteket rendelt be, hogy már nézném a pilotjaikat. Igazából a Powers fog engem isten igazán érdekelni. A tervek között találhattok majd egy olyant is, amit pilot leforgatása után passzolt a tévécsatorna, mert nem érezte erősnek. Egyébként a Terriers, mint ha elindított volna egy lavinát, mert a Lights Out se hozta a beígért nézőszámot. Eltér mindkettő a kínálatuktól valamilyen szinten. Na nézzük a jövő nemzedékei kik lehetnek.

Jelmagyarázat:

(W) = író
(DIR) = rendező
(EP/CRTR) = executive producer/készítő
(BOOK) = könyvíró

 • American Horror Story (dráma)
  Bejelentés napja: 2011-02-17
  Stúdiók: 20th Century Fox Television.
  Készítők: Brad Falchuk (CRTR/EP), Dante Di Loreto (EP), Ryan Murphy (CRTR/EP/DIR – Pilot).
  Történet: (Egyelőre semmi konkrétumot nem tudni róla, csak annyit, hogy horrorsorozat lesz).
  Szereplők: N/a.
 • Outlaw Country (dráma)
  Bejelentés napja: 2010-04-27
  Stúdiók: Fox Television Studios · FX Productions · Linson Entertainment.
  Készítők: Art Linson (EP), David Manson (EP), John Linson (EP), Josh Goldin (CRTR/EP), Michael Dinner (DIR – Pilot), Rachel Abramowitz (CRTR/EP).
  Történet: Szervezett bűnözésről szóló családi drámapilot volna, melynek helyszínéül Nashville szolgál. – A projekt már tavaly áprilisban berendelésre került, de azóta valahogy nagyon hallgatnak felőle. Lesz belőle valami?
  Szereplők: Haley Bennett, John Hawkes, Luke Grimes, Mary Steenburgen.
 • Powers (dráma)
  Bejelentés napja: 2009-02-06
  Stúdiók: Circle of Confusion · FX Productions · Sony Pictures Television.
  Készítők: Brian Michael Bendis (BOOK), Charles H. Eglee (CRTR/EP), David Alpert (EP), Michael Avon Oeming (BOOK), Michael Dinner (EP/DIR – Pilot).
  Történet: Középpontjában egy olyan rendőrségi ügyosztály áll, aminek a tagjai nem a rosszfiúkat hajszolja, hanem a szuperhősöknek a munkáját figyeli. Ezen belül is két detektív kapja majd a főszerepet. – képregény-adoptációról van szó egyébként, és tévés tervek már 2009-ben ellettek indítva, csak a forgatókönyvben voltak elakadások első sorban.
  Szereplők: N/a.

Szkriptek, amik még nem kapták meg a pilot berendelését:

 • The Hurt (dráma)
  Bejelentés napja: 2010/11-02
  Stúdiók: The Shephard-Robin Company · Warner Horizon Television.
  Készítők: Greer Shephard (EP), Michael M. Robin (EP), Michael Oates Palmer (CRTR/EP).
  Történet: Drámának írják, de valójában tartalmazni fog vicces szituációkat is, ugyanis attól függetlenül, hogy egy kórházas pilot, a legrosszabb állami kórházról szól, ami Bridgeportban fog majd játszódni.
  Szereplők: N/a.
 • Soo (dráma)
  Bejelentés napja: 2010-10-28
  Stúdiók: CJ Entertainment · Josephson Entertainment.
  Készítők: Alexander Young (EP), Barry Josephson (EP), Jiwon Park (EP), Josh Olson (CRTR/EP), Ted Kim (EP).
  Történet: A 2007-es Soo (Act of Revenge) film adját a sorozatötletnek, melyben egy ikerpár kap szerepet: az egyik nyomozó, a másik bérgyilkos. A sztorinak a csavart az adja, hogy utóbbi látja majd előbbi meggyilkolását, így felhagy a „munkájával” és beáll rendőrnek, hogy kiderítse, ki volt testvére gyilkosa.
  Szereplők: N/a.
 • U.S.S. Alabama (egykamerás szitkom) – leforgatás után passzolták
  Bejelentés napja: 2010-08-03
  Stúdiók: FX Productions · Principato-Young Entertainment.
  Készítők: Paul Young (EP), Peter Principato (EP), Robert Ben Garant (CRTR/EP), Thomas Lennon (CRTR/EP).
  Történet: egy 7 éves küldetésre kiküldött űrhajósokról és annak legénységéről fog szólni, akiknek célja fenntartani az interplanetáris békét. – scifi-komédia lett volna, melynek pilotját leforgatták, de passzolta a csatorna.
  Szereplők: Brandon Johnson, Mindy Sterling, Natasha Leggero, Robert Ben Garant, Thomas Lennon.
 • Címnélküli Chap Taylor-projekt (dráma)
  Bejelentés napja: 2010-11-04
  Stúdiók:
  Grady Twins.
  Készítők: Chap Taylor (CRTR/EP), Dawn Parouse (EP), Julie Lynn (EP), Marti Noxon (EP), Rodrigo Garcia (EP/DIR – Pilot).
  Történet: Krimi pilotötlet, melyben egy illegális bevándorló nyomozna magánnyomozóként, afféle Traffic-Kínai negyed mixben. – a szinapszisa egyébként nagy felháborodást keltett.
  Szereplők: N/a.
 • Címnélküli Connie Britton-projekt (dráma)
  Bejelentés napja: 2011-02-04
  Stúdiók: N/a.
  Készítők: David O. Russell.
  Történet: Egyelőre csak annyit tudni róla, hogy dráma lesz, szinapszisról nincs infó.
  Szereplők: Connie Britton.

Kommentáld!

Az USA Network 2010/11-es pilot tervei

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 3, 10:10-kor a(z) Pilottervek: 2011/12 témába.

Most úgy tűnhet, hogy ismételjük önmagunkat, csak félév elcsúszással, de nem! Elkezdjük szépen sorban kivesézni a kábeles tévécsatornákat is, viszont esetükbe egy posztba fogjuk foglalni az összes 2011/12-es idényre szóló szkript- és pilot berendelést. Jelenleg 4 pilottal állunk szemben. A listáról hiányzik a Necessary Roughness, illetve az A Legal Mind, melyek első évadját már bekérte. Róluk a fenti linken olvashattok. Sanszos, hogy sorozat lesz az Over/Under-ből is. Na nézzük csak, mi fán terem a pilot az USA Network-nél.

Jelmagyarázat:

(W) = író
(DIR) = rendező
(EP/CRTR) = executive producer/készítő
(BOOK) = könyvíró

 • Awake – csak szkript, nem rendelték be pilotnak
  Stúdió: Madhouse Entertainment.
  Készítők: Aaron Guzikowski (CRTR/EP), Adam Kolbrenner (PROD), Robyn Meisinger (PROD).
  Történet: Egy New York-i nyomozó áll a középpontjában, aki álmatlanságban szenved.
  Szereplők: N/a.
 • Common Law
  Stúdió: CBS Television Studios · Junction Entertainment.
  Készítők: Cormac Wibberley (CRTR/EP), Dan Shotz (EP), Jon Turteltaub (EP), Karim Zreik (EP), Marianne Wibberley (CRTR/EP).
  Történet: Egy haverzsarus sorozatról lenne szó, melyben a két zsaru ki nem állhatja egymást. (A csatorna anno cast contingent pilotnak kérte be, azaz, ha összehoznak jó szereplőgárdát, akkor leforgathatják a pilotot. Ez megtörtént).
  Szereplők: Amy Acker, Jack McGee, Michael Ealy, Warren Kole.
 • Eden
  Stúdió: Universal Cable Productions.
  Készítők: Jace Alexander (DIR – Pilot), Ken Hanes (CRTR/EP), Mary Hanes (CRTR/EP).
  Történet: Középpontjában pedig egy szállodában dolgozó srác áll, aki a szökésben lévő rokonával egy elit New York-i szálloda alkalmazottja lesz, hogy aztán a vendégek kedvében járhassanak.
  Szereplők: Camille Guaty, Enver Gjokaj, Gretchen Egolf, Nick D’Agosto.
 • Over/Under
  Stúdió: Fox Television Studios · Universal Cable Productions.
  Készítők: Bronwen Hughes (DIR – Pilot), Dan Halsted (EP), Sheila Callaghan (CRTR/EP).
  Történet: Középpontjában: egy tőzsdeügynök áll, aki szerencsejáték függő. Egyik nap a kockáztatása áldozatául esik a munkája, ugyanis olyan veszteséget generál, hogy elbocsájtják. Ekkor vonul vissza családjával, hogy egy új jövőt alapozzon meg.
  Szereplők: Anthony Carrigan, Steven Pasquale.
 • Wild Card
  Stúdió: Fox Television Studios.
  Készítők: Cary Brokaw (EP), Stephen Godchaux (CRTR/EP).
  Történet: Középpontjában két nagyon különböző, eltérő Las Vegas-i ügyvéd áll.
  Szereplők: Ben Lawson, Edi Gathegi.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats