Egy baki a Korhatáros szerelem-évadzárójából

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 19, 21:03-kor a(z) baki témába.

Történt az ugye a fináléban, hogy Alexék lebilincselték Dávidot, mert el akart menni Eszterhez. Részben sikerült a tervük, azonban a bútor hamar megadta magát némi feszítés hatására, így le tudott pattanni, hogy tervét megvalósítsa. A 2. képen látható, hogy a bilincs már nem a bal, hanem a jobb kezén van, azonban mikor megérkezik nőjéhez visszakerül a balra. Hupika!

Mutatnám a képsoros valóságot! (Talán, ha nem rózsaszínű lenne, fel se tűnt volna…!)

Korhataros.Szerelem.S01E13.1080i.HDTV.H.264.HUN-SFY.mkv_000955609

Korhataros.Szerelem.S01E13.1080i.HDTV.H.264.HUN-SFY.mkv_001075851

Korhataros.Szerelem.S01E13.1080i.HDTV.H.264.HUN-SFY.mkv_001344820

Kommentáld!

Óriási baki a The Walking Dead-nél

 
Beküldte: Kanyecc 2016 March 26, 11:06-kor a(z) baki,videó témába.

Akkora feneket kerítettek világszerte a The Walking Dead bakijának, amit Európa egyik országában követtek el. Most az egyszer kivételt teszünk: beállunk a sorban és lehozzuk mi is. (Mostanság amúgy is nagy divatja van a bakizgatásnak, lásd: a Tv2-nek a Tények riportját, amelyben a konkurens RTL Klub Híradójára kapcsolnak be.) Emberek vagyunk, tévedhetünk és hibázhatunk. Ezzel nincs semmi baj, főleg nem úgy, hogy az alábbi előzetest amúgy is megkaptuk volna, csak kicsit később.

Történt ugyanis, hogy az aktuális rész után leadott előzetes nem a következő, hanem az azt következő epizódé volt, azaz az évadfináléé. Nyilván mindenki kiszúrta a sorozat képregényének egyik legjobb karakterét, Negan-t. aki bemutatkozik, csakhogy megteremtse a kellő várós faktort. No, ezt az ajánlót nézhetitek végig. (Egyébként egy darabig próbálkozott az AMC eltűntetni az ajánlót a netről, de annyi másolat került fel belőle, hogy már kb. nem foglalkoznak vele. Másrészről, ott vannak a saját videó-megosztók, mint pl.: a GuruTube, ahonnan úgy se kerülhet le.) A videó spoileres lehet, csak saját felelősségre. Direkt ezért dugtam a tovább mögé is, hogy legyen időtök a két pillanat alatti betöltésben átgondolni a megnézését.

Tovább…

Kommentáld!

Vége az idénynek, jön a bakiszezon

 
Beküldte: Kanyecc 2015 June 24, 19:01-kor a(z) baki témába.

Úgy állunk, hogy a vége a 2014/15-ös idénynek és a nyár végén, ősz elején be fognak futni a lement évadok DVD és Blu-ray változatai, melyek teles-teli lesznek különböző kísérőanyagokkal. Mégis csak el kell valamivel adni a már látott epizódokat. Általában interjúkat, kulisszás videókat, illetve bakiparádékat dobnak a részek mellé. Talán utóbbi lehet számunkra érdekes/fontos/izgalmas, ugyanis olyan oldalról mutatja meg a sorozat szereplőit, amelyről alig ha láthatjuk.

Első körben az Arrow és a Person of Interest került kispécizésre. Előbbinek a harmadik, utóbbinak a negyedik etapjának „rontásaiból” kapunk pár percnyit csokor formájában. Az is bátran vesse bele magát, aki lemaradt, mert itt nincs jelentősége az elmaradásnak.


Tovább…

Kommentáld!

Ilyen egy RTL-es easter eggs?!

 
Beküldte: Kanyecc 2015 May 18, 10:11-kor a(z) baki témába.

Már egy hete talonban hever a telefonomon, így elhött az ideje, hogy közöljük az alábbi fotót. A poént nem lőném le, de az biztos, hogy az RTL Klubnál viccesek a szerkesztők.

image

1 Hozzászólás

A nap időjárása

 
Beküldte: Kanyecc 2015 March 18, 11:12-kor a(z) baki témába.

Tévedni emberi dolog, de isteni érzés!” – tartja a mondás. Az az igazság, hogy sokan nem értik a mögöttes tartalmat. A közszolgálati adó easter eggs-eket rejt el a műsoraiban, azaz a gyakornokai, amivel próbálják színesíteni a műsorkínálatot. Ilyen ez a tegnapi időjárás-jelentés is, ahol előrevetítik a következő csütörtökök időjárását. Ami mindegyiknél fix, az a csúszós út. Viszont 3 hét múlva csütörtökön 35°C-kal számolhatunk, ami jó, nem? Aztán ha mégsem, az belefér, hiszen két napra előre lehet 90%-osan jósolni nagyjából.

m1-idojaras-csutortok

Kommentáld!

Baki vagy eltitkolt tény?

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 11, 8:02-kor a(z) baki témába.

Egy rossz (?) kiírással sokkolta a nézőközönségét az egyik helyi adó, ahol a CSI soron következő epizódját sorozatzáróként tűntették fel. A CSI Writers’ Room néven futó CSI stábos twitter profilon keresztül cáfolták meg, hogy csak évadfináléról beszélhetünk. Ám azt nem tették hozzá, hogy a jelenlegi állás szerint bármi felé nyitniuk kell a készítőknek, hiszen májusban még felrebbent az a hír is, hogy az utolsó premierjét várjuk ősszel. A folyamatosan romló nézettsége pedig azt a tábort erősíti, melynek hatására simán levonható az a tanulság is, ami a képen olvasható.

Természetesen a CSI sorsa akkor fog véglegesen megpecsételődni, amikor a CSI: Cyber bemutatkozik a nagyközönség előtt. Biztosra veszem, hogy a CSI-franchise-t nem akarják még gyökerestől kiirtani, hiszen ha befuccsol a spinoff ötlet, akkor kell még valami húzó cím az új projektnek, amit beleépíthetnek a meglévőbe, mint ha egy backdoor pilotról beszélnénk.

B9iDSK5IgAItnOB

Kommentáld!

Oltári nagy hülyeség a Barátok köztből

 
Beküldte: Kanyecc 2012 February 7, 10:41-kor a(z) baki témába.

Képzeld, megvettük Klaudiával az új laptopot. (…) 64 magos a procija, és támogatja a 64 megabájtos SSD-t (…)” – A február 6-i Barátok közt epizódja (5955-5956.) az informatikusok egyik kedvenc része lehet, mivel olyan technológiákról beszélnek benne, amik még elméleti síkon is eléggé perverzek. Miért? Tudtommal 12 magos processzornál nagyobb még nincs, az se laptopra szabva, legalábbis, amiről híre van a nagyvilágnak. Az pedig, hogy 12 megás az SSD… hát van annál már jóval nagyobb. Erre szokták azt mondani, hogy amihez nem értesz, olvass legalább utána, nehogy rajtad röhögjön egy fél ország. A jelenet simán az év aranyköpéseinek díjátadójára jelölhető. Nem bírtam ki fejfogás nélkül.


 

1 Hozzászólás

RTL Klub és az Emmy-díjátadó

 
Beküldte: Kanyecc 2011 September 24, 22:17-kor a(z) baki,videó témába.

Az RTL Klub-nak ennyire beszűkült a látásköre, vagy csak direkt nem akarja a nézőivel tudatni azt, hogy a Modern Family már látható volt idehaza az HBO műsorán? Ellenben az viszont akarja, hogy hamarosan hozzájuk is megérkezik. Lényeg a lényeg, hogy bakit követtek el a Híradóban, bár szerintem szándékosan.


1 Hozzászólás

Bakizott sorban az RTL Klub híradója

 
Beküldte: Kanyecc 2011 June 27, 10:15-kor a(z) baki témába.

A tv24.blog.hu íróinak figyelmét az egyik olvasó hívta fel, hogy az RTL Klub bakizott egy sornyit a június 21-i Híradóban, amikor is annyira rákoncentráltak Amy Winehouse nevére, hogy a Sziget fesztivált, ami annyira nem bonyolult szó, sorra elrontották, többször is. Először „Szeigetre” került a tévéképernyőkre kiírásra, majd „Sziigetre” javították. Mi jót mosolygunk rajta, megesik az ilyen, bár híradóban eléggé ritkán.

1 Hozzászólás

Való világ 4 fail

 
Beküldte: Kanyecc 2011 April 27, 23:38-kor a(z) baki témába.

Vicceskednek az RTL Klub-nál? Nem is tudtam, hogy időközben Jerzy annyira megkedvelte Évát, hogy megváltoztatta a nevét. (Tippet köszi Drunk-nak.)

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats