ABC-várólista (20) – In the Motherhood

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 26, 12:49-kor a(z) Upfront 2008: ABC témába.

Műfaj: Egykamerás szitkom

Készítő(k): N/A

Szereplő(k): N/A

Stúdió(k): N/A

Sztori: N/A

Kanyecc mondja: Patthelyzet. Igazából semmit sem tudni erről a sorozatról, mindössze a címét és a műfajt. Esélytelen, hogy megkapta volna a berendelést, viszont a sorból nem hagyjuk ki, mivel szó esett róla akkor júniusban. Hátha a közeljövőben érkezni fog körébe valami új hír. Addig meg jó lesz porfogónak.

Kommentáld!

ABC-várólista (19) – Single with Parents

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 26, 12:44-kor a(z) Upfront 2008: ABC témába.


Műfaj: Egykamerás szikom.

Készítő(k): Kristin Newman (How I Met Your Mother, That ’70 Show), Justin Falvey (Las Vegas), Darryl Frank (Las Vegas)

Szereplő(k): Alyssa Milano (Charmed), Annie Potts (Joan of Arcadia), Beau Bridges (Stargate: Continuum, Stargate SG-1), Amanda Detmer (What About Brain), Eric Winter (Viva Laughlin, Moonlight), Meagan Fay

Stúdió(k): DreamWorks, ABC Studios

Sztori: A középpontban Lou áll, aki mindvégig rendes családban nevelkedik, míg szülei el nem vállnak. Két valamit kér az élettől: egy jó feleséget apjának, egy jó barátot anyjának. Apja nem sokkal később megtalálja Nancy személyében az új igazít, ami által mostohaanya lesz Lou-nak. Persze az öröm nem felhőtlen, mivel van két gyereke neki…

Kanyecc mondja: Ez a projekt sem lett volna rossz, csak hát nem kapta meg a berendelést, amin lehet sajnálkozni. Vak vagyok, elnéztem! Berendelték. Elvállt családfők, akik újra kezdik az életüket. Egy közös kapocs van még mindig köztük, a gyerekük. Alyssa Milano-ra perfectül illik ez a szerep. Egyébként is egy eyecandy jelenség. A készítők között két Las Vegasos producer tűnik fel. Számomra kicsit idegenül, de talán valami jót hoznak ki belőle.

Kommentáld!

ABC-várólista (18) – Fourplay

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 26, 12:17-kor a(z) Upfront 2008: ABC témába.


Műfaj: Többkamerás szitkom

Készítő(k): David Kohan (Will & Grace), Max Mutchnick (Will & Grace), John Pasquin.

Szereplő(k): Josh Cooke (Committed), Ayda Field (Studio 60 on the Sunset Strip, Back To You), Alan Tudyk (FireFly), Ty Burrell (Back To You), Rizwan Manji.

Stúdió(k): Warner Bros. Television, KoMut Entertainment

Sztori: Többkamerás vígjáték sorozat, melynek középpontjában két pasi állt, egy homoszexuális és egy heteroszexuális, akik egyszerre a legjobb barátai, valamint munkatársai egymásnak. Céljuk, hogy ráleljenek az igazira, aki beindítja a romantikázást bennük.

Kanyecc mondja: Csalóka az egész. A cím valahonnan ismerős lehet sokatoknak. Körbe nézte. A forrásunk ezt használja, míg a különböző másik helyeket, mindössze David K. és Max M. projektként szerepeltetik. A lényegen, persze mit sem változtat, hiszen a Will & Grace készítői már bizonyítottak. A szerepgárdában némi Back To You-túlsúly va, amit talán a Committed-es Josh Cooke remekül oldalt volna, ha megkapták volna a berendelést.

Kommentáld!

ABC-várólista (17) – This Might Hurt

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 26, 11:48-kor a(z) Upfront 2008: ABC témába.


Műfaj: Egykamerás szitkom

Készítő(k): Jason Winer, Matt Weinberg, Todd Komarnicki

Szereplő(k): Tom Amandes (Eli Stone, Everwood), Josh Dean (Free Ride), Missi Pyle (The Wedding Bells), Hayes MacArthur, Vanessa Lengies (American Dreams), Alex Meneses.

Stúdió(k): 20th Century Fox Television

Sztori: A legendás Dr. Mitch visszatér. Egy orvosi komédiát tessék magunk elé képzelni melyben egy régivágású gyerekgyógyász családfő mellett helyet kapnak a rendelőben fia, aki belgyógyászként tengeti életét apja árnyékában, valamint egy roppantul szókimondó nőgyógyász. Kell ennél több? – na igen: beteg, de nem lesz hiányunk az extrém esetekből sem.

Kanyecc mondja: Áh. Ilyenkor nem érdemes utána nézni a dolgoknak. Szintén nem kapta meg a berendelést. A produkcióról előjáróban annyit kell tudnunk, hogy a FOX-é volt a projekt, de végül nem rendelte be őszre. Az ABC megpróbálkozott vele, de szintén nem sok mindenre jutottak vele. Várni vártam volna. A jövő ott van benne, hiszen Tom Amandes ott van benne! Ilyenkor vagyok igazán csalódott.

Kommentáld!

ABC-várólista (16) – The More Things Change

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 26, 11:26-kor a(z) Upfront 2008: ABC témába.


Műfaj: Egykamerás szitkom

Készítő(k): Todd Phillips, Allan Loeb (New Amsterdam), Steven Pearl (New Amsterdam)

Szereplő(k): Chris J. Johnson (South Beach), Tom Parker, Reno Wilson (Heist, Blind Justice), Paulo Costanzo (Joey), Aimee Garcia, Sasha Barrese (LAX, Just Shoot Me!)

Stúdió(k): Regency, ABC Studios

Sztori: Rick, Nesby, Wayne és Blair az általános iskola óta legjobb barátok. 25 éven keresztül segítették egymást, kiálltak egymás mellett amikor kellett, még a legnagyobb női ügyek során is. Harmincas éveikben eljutottak a sikerélvezésének szintjére. Blair 13.2 milliós egyéni vagyonnal büszkélkedhet, Wayne-nek egy remek kapcsolattal, Nesby inkább barátai sikereit élvezte, míg Rick rádöbbent másságára, azaz homoszexuális. Nincs siker bonyodalom, egyetértés nélkül, ami pedig széthúzhatja még a legtartósabb kapcsolatokat is.

Kanyecc mondja: Még nem tudhatjátok, de ő sem kapta mg a berendelést. Láttam benne valamit, talán ezért fejtettem ki olyan részletesen a történetét. Ez még tetszett volna. Már csak Paulo Costanzo miatt, aki nagyon belopta magát a szívembe a Joey-ban alakítottak után. A készítők között főként New Amsterdam-osokat vélhetünk felfedezni, ami szintén jó pont. Hát sajnáljuk, reméljük később visszatérnek megvitatni végleges sorsát.

Kommentáld!

ABC-várólista (15) – Roman’s Empire

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 26, 11:06-kor a(z) Upfront 2008: ABC témába.


Műfaj: Egykamerás szitkom

Készítő(k): Al Higgins (’Til Death, Malcolm in the Middle), Karey Burke (Heroes), Ashton Kutcher (Beauty and the Geek, Miss/Guided, Punk’d), Jason Goldberg (Beauty and the Geek), Andrew Zein, , Marc Buckland (My Name is Earl, Ed).

Szereplő(k): Nick Thune, Kelsey Grammer (Back To You), Christine Woods (Welcome to the Captain), Brad Beyer (Jericho), Carla Gallo (Carnivále), Zachary Knighton, Laura Leigh.

Stúdió(k): Katalyst Films & Television, Tiger Aspect, CBS Paramount Television

Sztori: A történet középpontjában Leo és Nikki áll, akik egy ideje jól megvannak. 10 éve szeretik egymást, azonban az egyik napról a másikra megváltozik minden. Nikki kidobja, mivel rálel Seb-re. Az egészben, pedig ott jön a csavar, hogy Roman nem engedi Leo felszívódását, mivel mégis csak a lánya, ezáltal a családot semmiképpen nem tudja ott hagyni és tűrnie kell gúnyos megjegyzéseiket.

Kanyecc mondja: (Én mára már tudom a végeredményt, tehát úgy viszonyulok a többiekhez is.) Most sajnálom valahogyan a kiégett Kelsey Grammer-t, akinek a Back To You után itt sem jött össze a meló. Persze ez kicsit ellenmondó, de sorozatát törölték. Egyébként, én sem láttam benne a jövőt. Számtalan film készült ilyen témában. Jobb is, hogy nem került be.

Kommentáld!

ABC-várólista (14) – Never Better

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 26, 0:42-kor a(z) Upfront 2008: ABC témába.


Műfaj: Egykamerás szitkom

Készítő(k): David Walpert (Miss/Guided, Sports Night), Warren Littlefield, John Heyman, Marc Buckland (My name is Earl, Ed)

Szereplő(k): Matt Winston (John from Cincinnati, Teachers), Nicole Ari Parker, Jane Lynch (The L Word), Kathleen Rose Perkins (Help Me Help You), Damon Wayans

Stúdió(k): ABC Studios és The Littlefield Co.

Sztori: Egy BBC-s remake-ről volna szó, mely szintén ezen a címen futott. Középpontjában egy alkoholból kigyógyuló férfi, aki megpróbál egy úttal jobb férj és apa lenni. Három gyerekük van: 4, 7 és 33 éves. Végül is a felállás marad a régi, csak amerikai stílusban.

Kanyecc mondja: Nem volt szerencsém az angol verzióhoz. Nagyon úgy tűnik: hozzá sem lesz. A készítők közül David Walpert és Marx Buckland mindenképpen kiemelném a sorból, hiszen előbbi a Miss/Guided-del lopta be a szívembe magát, míg utóbbi a My name is Earl-lel nem. Szerepgárdában ott van a Mat Winston, ami biztató, még sem illetném sokkal, mindössze 10%-kal.

Kommentáld!

ABC-várólista (13) – Five Year Plan

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 26, 0:13-kor a(z) Upfront 2008: ABC témába.


Műfaj: Egykamerás szitkom

Készítő(k): Joe Port, Joe Wiseman, Gail Mancuso (Rules of Engagement, Scrubs)

Szereplő(k): Steve Rosen (Kings), Brooke D’Orsay (Happy Hour), Joy Osmanski (Grey’s Anatomy, The Loop), Will Sasso (Mad TV), Lee Thompson Young (South Beach), Steve Howey (Reba).

Stúdió(k): Universal Media Studios

Sztori: A történet középpontjában két testvér – Mickey és Glen –, valamint a haverjaik állnak. Mickey azt veszi helyébe, hogy kiköltözik a Chicago külvárosába, míg barátnője Darcy a bolygó megmentését tűzte ki célul, persze ezek csak aprótervek, mert amikor együttesen kitalálnak egyet/megosztják egymással, mindegyikkőjükben felgyullad a szikra, a cselekvés vágya. (Azaz meglesz a valós életcéljuk.)

Kanyecc mondja: Ha jól vettem ki, akkor ez olyasmi, amit nem egy napra terveznek. Nem véletlenül lett “5 éves terv” a címe Igazából nem derül ki a plot-ból, mi az az ihlet, ami cselekedésre búgosítja őket, ezért inkább sodródjunk az árral egészen a castingig, ahol a Kings-es Steve Rosen nevét vélhetjük felfedezni. A készítőket nem igazán ismerem, de látatlanban ha rajtam múlna csak 15%-ot kapnának.

Kommentáld!

ABC-várólista (12) – Better off Ted

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 25, 23:50-kor a(z) Upfront 2008: ABC témába.


Műfaj: Egykamerás szitkom.

Készítő(k): Victor Fresco (My Name is Earl)

Szereplő(k): Jay Harrington (The Division, Coupling, Summerland, Desperate Housewives), Andrea Anders (The Class, Joey), Portia De Rossi (Nip/Tuck, Arrested Development), Jonathan Slavin (Summerland), Malcolm Barrett, Maz Jobrani (The Knights of Prosperity)

Stúdió(k): 20th Century Fox Television, ABC Studios

Sztori: A történet Veridian kutatási és fejlesztői üzemben játszódik, melynek osztályvezetője Ted Crisp. Ted imádja a munkát, imádja emberi főnökét Veronica-t és nem utolsó sorban munkatársait: Lem-et, Phil-t és Lindát. De legjobban magát a tetteit. Szereti megvalósítani a lehetetlen, melyet az R&D legénysége szó szerint csak a könyvekből ismerhet. Tedünknek egyébként van egy lánya: Rose.

Kanyecc mondja: Most olvasom, igaz még meg nem erősített információ, azonban úgy tűnik, hogy berendelést nyert a midseason-ra. Első hallásra tetszik a sztori. Tipikusan képzeljünk magunk elé egy munkahely vígjátékot, amiben a szerelem és a tudomány összeér. Mi teszi fel az ’i’-re a pontot? ….Victor Fresco jelenléte. (Igen, a My name is Earl csókáról beszéltek.) Szereplők közül Andrea Anders-t emelném ki. Ide vele. Egy évadot biztosan meg él, ezáltal 70%-os túlélési esélyeket adok neki, ha ténylegesen is be fogják rendelni. (Mármint az ABC szájából halljuk.)

Kommentáld!

ABC-várólista (11) – Bad Mother’s Handbook

 
Beküldte: Kanyecc 2008 August 25, 23:30-kor a(z) Upfront 2008: ABC témába.


Műfaj: Vígjáték

Készítő(k): Jennifer Konner (Help Me Help You), Alexandra Rushfield (Help Me Help You), Stu Bloomberg (Life As We Know It), Paul Trijbits, Faye Ward, Alison Owen, Richard Shepard

Szereplő(k): Alicia Silverstone (Miss Match), Alia Shawkat (Arrested Development), Horatio Sanz (Saturday Night Live), Dorian Missick (Six Degrees), Megan Mullaly (Will & Grace), Kelvin Yu.

Stúdió(k): ABC Studios és Kaboom Inc.

Sztori: A sorozat középpontjában egy család áll. Nan, Karen, illetve Charlotte, azaz a 48 éves nagymama, a 32 éves anyuka és a 16 éves leányzó. Nem kell sok mindenre gondolni, csak az átlagos civakodásokra, melyet többnyire Karen kap, mind lánya, mind anyja részéről. Nincs más választása, tűrnie kell, de meddig? (Természetesen a két családfőt, nagypapát és apukát se feledjük ki, ahogyan a lány barátját se.)

Kanyecc mondja: Neee. Nagyon jól ismerem a 2007/08-as idény szitkomjait. Merem állítani, hogy csak óvatosan ezzel a műfajjal, főleg az ilyen snassz sztorival, ami már-már alapkoncepciónak számít minden szitkomnál. Mire célzók? Hát a családi civakodásra, csak éppen most három generáció körében. Bárhogyan számolom, szerintem nem véletlenül lett 16 élet év, megdupláz,illetve triplázva. Tinédzser terhesség áll a háttérben, ami tutira az egyik felbujtó vitatéma lesz. Készítők köréből a hamar törölt Help Me Help You-sok kerültek ki, ami nem éppen tünteti fel őket a legjobb színben. 10%-ot se adok neki.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats