CBS újoncok (7) – Game Show in My Head

 
Beküldte: Kanyecc 2008 December 26, 16:52-kor a(z) Upfront 2008: CBS,videó témába.


Műfaj: Game Show

Készítők: Ashton Kutcher (Beauty and the Geek, Miss/Guided, Room 401, Punk’d), Jason Goldberg (Beauty and the Geek, Miss/Guided), Jimmy Mulville (Room 101), Karey Burke (Miss/Guided), Leon Wilde, Michael Binkow (Free Ride, 1 vs. 100).

Műsorvezető: Joe Rogan.

Stúdiók: Fox 21, Hat Trick Productions, Katalyst Films.

Sztori: Bemered vállalni műsorról lesz szó. A vállalkozó szellemű játékost kiteszik az utcán, adnak a fülében egy adót, amelyen éppen kiadják neki a feladatot. Ha bevállalja és sikerül teljesíteni, akkor kap 5.000$-t. Ha mind az öt feladatot teljesíti, ami egyre jobban égős, akkor megnyeri az 50.000$-t, csak legyen mersze hozzá.

Premierje: 2009. január 3-án 20:00-tól.

Véleményünk: Teljesen Kész átverés-feelingje van az egésznek, abból is az a rész, mikor Majka mászkálni szokott az utcán és osztja ki a pénzt. Itt persze a résztvevő játékos vállalkozik a feladatra és nem hirtelen éri mindez, maximum az adott feladat, ami viccesebbnél viccesebb helyzeteket produkált.

(Előzetesét, valamint egy Sneak Peek-et találhattok a tovább mögött róla.)

Tovább…

Kommentáld!

CBS újoncok (6) – Harper’s Island

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 19, 23:59-kor a(z) Upfront 2008: CBS témába.

Műfaj: horror dráma

Készítők: Jon Turtletaub (Jericho)

Szereplők: Elaine Cassidy (Felicia’s Journey), Ryan Merriman (Final Destination 3) és még pár TBA személy

Stúdió: CBS Paramount Network Television

Videóanyag: Előzetes

Premier: Midseason

Sztori: Egy horror dráma, ami Seattle partjaitól nem messze lévő elhagyatott-, rejtélyes szigeten játszódik, ahol hét éve egy brutális gyilkosságsorozat történt. Most egy csapat barát és családtag indul a szigetre, hogy megünnepeljék a nemes napot, az esküvőt, egy emlékezetes buli keretében, csak éppen amint az szokott idővel egyre kevesebben lesz a létszáma a szigeten tartózkodóknak.

Kanyecc mondja: Ide vele. Az előzetesét előbb láttam, de nagyon megtetszett. A táj, a hangulat nagyon el lett találva. Ha nem rontják el, ebből oltári nagy horrorsorozat várható. Jegyzem meg: az elmúlt években nem kaptunk ilyen műfajból szinte semmit, sőt a filmes részleg sem döntöttek le számukkal. Az a baj, hogy csak egy évadot látok benne, mert ha mindenki elfogy, ki folytatná? Egy túlélő. Szerintem ráérünk még ezen spekulálni, 95%-os túlélési esélye van, viszont ha gagyi lesz, akkor 10%-ra esik vissza.

Kommentáld!

CBS újoncok (5) – Worst Week

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 19, 22:56-kor a(z) Upfront 2008: CBS témába.

Műfaj: komédia

Készítők: Matt Tarses (Scrubs) és Jimmy Mulville (Whose Line Is It Anyway?)

Szereplők: Kyle Bornheimer (Jericho), Erinn Hayes (The Winner), Kurtwood Smith (That ’70s Show), Nancy Lenehan (My Name Is Earl)

Stúdió: Universal Media Studios és CBS Paramount Network Television

Videóanyag: Sneak Peek

Premier: Ősztől, 20.30-tól hétfőnként

Sztori: Egykamerás szitkom. Az angol Worst Week of My Life, idehaza Pánik hete címen ment az HBO-n, alapjaira építkeztek rá az amerikaiak. Lényegében mondhatjuk, hogy remake-ről van szó és ezzel nem túlzunk. A történet tipikusan a házasság előtti időszakot mutatja be, amikor is a leendő férjnek nehezen megy a beilleszkedés, megbarátkozás a leányzó családtagjával, ami sorról sorra egyre örültebb baklövéseket, illetve sok röhögést fog eredményezni.

Kanyecc mondja: Az egyik kedvenc angol szitkomomról van szó, mármint az eredetit tekintve. Nagyon vicces, hogy mennyire rámozdultak az amerikaiak az angolsorozatok remakelizálásra. Ha hasonlóan fog teljesíteni, akkor nem lesz probléma. Mivel ősztől indul, ezért 13 részre mindenképpen lehet számítani, viszont nem mondok neki több részt. Második évad sanszos, hogy nem lesz, de azért 60%-nyi esélyt adok neki.

Tovább…

Kommentáld!

CBS újoncok (4) – Gary Unmarried (a.k.a Project Gary)

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 19, 22:35-kor a(z) Upfront 2008: CBS témába.


Műfaj: komédia

Készítők: Ed Yeager (Still Standing) és Ric Swartzlander (8 Simple Rules)

Szereplők: Jay Mohr (Ghost Whisperer), Paula Marshall (Out of Practice), Jamie King (Kitchen Confidential), Laura Marano (Back to You), Ryan Malgarini (How to Eat Fried Worms)

Stúdió: ABC Stuios és CBS Paramount Network Television

Videóanyag: Sneak Peek

Premier: Ősztől, 20.30-tól szerdánként.

Sztori: Egy többkamerás szitkomról van szó, mely egy elvált hazásságon alapszik. Egyik résztvevője Garry Barnes, míg a másik az Allinson. Mivel vannak közös gyermekek – egy lány és egy fiú, előbbi önbizalom dús, míg utóbbi inkább hiányában szenved – így fenn kell tartani a boldog családi hangulatot. Igazából, viszont akkor érinti a két családfőt a ledöbbenés, mikor a másikójuk rálel – Gary Vanessára és Allison egyik dokijára – leendő új kedvesére.

Kanyecc mondja: Első ránézésre tipikus szitkom. Tudom, ebben a műfajban sok mindenben nem lehet újat mutatni, viszont Jay Mohr neve első hallásra eléggé biztató. Van még itt Laura Marano, akit a Back To You-ban láthattunk. Nem túlbiztató, de Jamie King neve tovább emeli a színvonalat. A FOX tud szitkomt csinálni, ha megerőlteti magát. Lásd mennyi maradt életbe, minimum egy-két évadra. Én amondó vagyok, hogy ebből lehet második évad, legyen 75%-os a túlélési esélye.

Tovább…

Kommentáld!

CBS újoncok (3) – The Mentalist

 
Beküldte: tess 2008 May 18, 19:13-kor a(z) Upfront 2008: CBS témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: Bruno Heller (creator) (Rome)

Rendező: David Nutter (most komolyan? kis millió siker Pilot rendezője)

Szereplők: Simon Baker (Smith, The Guardian), Robin Tunney (Prison Break), Owain Yeoman (Kitchen Confidential, The Nine), Tim Chang, Amanda Righetti (The O.C., North Shore, Reunion)

Stúdió: Warner bros. TV

Premier: Ősszel, 21.00-tól Keddenként

Sztori: Patrick Jane egykori tv sztár, most nyomozó, akinek kivételes képessége van, hisz roppant mód jó a megfigyelő. Ezt pedig ki is használja némi körítéssel…

tess mondja: Hát elég vad a felhozatal, akármelyik frontot is nézzük. Jó író, siker rendező, és számos rég nem látott tv-s arc és persze eyecandy. Nutter papa nem igazán szokott mellényúlni, szóval tuti esélyes. 85% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Őszintén, nincs elég nyomozós sorozata a csatornának? Erre még hoz még egyet?! Szép és jó az új koncepció, viszont más irányba is elmozoghatnánk. Ezt leszámítva a szereplők sora igen ígéretes, nem beszélvén Bruno Heller-ről (Roma készítőjéről), akit isteníteni vagy ocsmárolni fogunk. 40%-ot túlélési esélyt adok neki, de tutira lesz belőle második évad. (…mert krimisorozat!)

Kommentáld!

CBS újoncok (2) – The Ex List (a.k.a. Mythological X)

 
Beküldte: tess 2008 May 18, 18:47-kor a(z) Upfront 2008: CBS témába.

Műfaj: Dramedy

Készítők: Diane Ruggiero (creator) (Veronica Mars, That’s Life), Jonathan Levin (Charmed)

Rendező: Timothy Busfield (The West Wing, Studio 60 on the Sunset Strip)

Szereplők: Elizabeth Reaser (Saved, Grey’s Anatomy), Rachel Boston (American Dreams), Adam Rothenberg (Conviction), Alex Breckenridge (Dirt), Amir Talai (The Winner)

Stúdió: 20th Century Fox TV

Premier: Ősztől, 21.00-tól péntekenként

Sztori: Egy sikeres, harmincas éveiben járó szingli nő megtudja, hogy már találkozott az igazival. Ebben semmi nagy ügy nincs, de azonban ha nem találja meg 1 éven belül, akkor örökre lemarad róla…

tess mondja: Hát nem tudom, én nem látok benne nagy fantáziát. Egyedül a rendező Timothy Busfield jó arc benne, de ő is csak a Pilot-ot rendezi. Megaztán ott van a műfaj is, ami nem éppen illik bele a CBS profiljába. Nem sok esélye van, de ha egy Cane is megélt egy évadot… 30% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Igen, ez mind szép és jó, de nehogymár erről szóljon az egész. Valahogy a The Class-ot jutattja az eszembe, amiben szintén ilyesmi történt meg, mármint egy régi csóka összehozza újra a régi bandát. A Pilotot megnézzük, viszont nagy lebőgés várható, 20%-ot mondok.

Kommentáld!

CBS újoncok (1) – Eleventh Hour

 
Beküldte: tess 2008 May 18, 18:24-kor a(z) Upfront 2008: CBS témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: Jerry Bruckheimer (na őt sem kell bemutatni), Jonathan Littman (Without a Trace, CSI szériák), Cyrus Voris (Brimstone, Sleeper Cell), Ethan Reiff (Brimstone, Sleeper Cell), Mick Davis (creator), Paul Buccieri (Fashion House)

Rendező: Danny Cannon (CSI széria)

Szereplők: Rufus Sewell (John Adams), Marley Shelton (Grindhouse)

Stúdió: Jerry Bruckheimer TV, Warner Bros. TV

Premier: Ősztől, 22.00-tól csütörtökönként

Sztori: Ismét egy remake az angol szigetországból. A történet középpontjában egy penge elméjű tudós áll, akit csak a legdurvább esetekben vetnek be…

tess mondja: Angol remake, Bruckheimer és a CSI széria producerei, hát kell ennél több? Tuti látványos lesz, mármint ami a vizualitást illeti. A CBS is igen csak bízik benne, hisz a CSI vezeti majd fel, szóval igen csak nagyok az elvárások. Tuti befutónak tűnhet, de a szereplők nekem kissé gyérek és hát Brucheimer ahányszor sikeres annyiszor is nyúl mellé tv-s fronton. 80% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Most már tényleg amondó vagyok, hogy a remake-kek éve elé nézünk. Az angol produkcióhoz még nem volt szerencsém. Bepótolom addigra, azaz remélem. Így első ránézésre a legígéretesebb név: Bruckheimer készítő kolléga. 68%-ot adok neki, mert érdekesnek érdekes, viszont még nem látom a sztoriban az összekötő szálat.

Kommentáld!

free web stats