The CW újoncok (4) – 13: Fear is Real

 
Beküldte: Kanyecc 2008 December 27, 15:55-kor a(z) Upfront 2008: The CW témába.

13: Fear is Real
Műfaj: (Horror) Reality

Készítők: Jay Bienstock, Joe Drake, Nathan Kahane, Rob Tapert (Xena), Sam Raimi (Xena).

Stúdiók: Fox Ghost House Productions, Jay Bienstock Productions, Magic Molehill Productions.

Stuff: Előzetes, plakát.

Sztori: Tizenhárom játékos versenyez hogy „életben maradjon”. Szembenéznek a legmélyebb félelmeikkel egy átfogó kiküszöbölés versenybe. A szituációk, amolyan horrorfilmbe illők lesznek. Minden epizódban a létszám csökkenni fog. A főnyeremény 66.666 dollár. Eléggé misztikus szám, de simán elfogadnám.

Premierje: 2009. január 7-én 20:00-tól. (8 epizód lett berendelve belőle.)

Véleményünk: A The CW egyáltalán nem áll a nagykaszás hírében. Törölni semmiképpen sem fogja, maximum ha annyira szar nézettséget hoz. Az America’s Next Top Model helyére fog érkezni, mind premier, mind ismétlés timeslot szemszögéből. Kíváncsiak leszünk rá, mert a plakátja iszonyatosan jól néz ki.

Kommentáld!

A CW eladta a vasárnap estéjét

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 30, 20:37-kor a(z) 2008/09 sorozatai,Upfront 2008: The CW témába.

Huh, de ráültünk a hírre, mivel már majdnem minden média– és tévésblogon lett róla írva, csak éppen nálunk nem, így most pótolnám az esti Lost adag előtt. Szóval arról volna szó, hogy a CW eladta a vasárnap estéjét a Media Rights Capital-nek. Nem sokszor hallottam még ilyenről, de állítólag nem ez volt az első alkalom, mivel elméletileg más csatornánál is megtörtént ez már. (Példát most tőlem nem fogtok kapni, mert még én sem tudok olyanról.) Az MRC elsősorban a 18-34-es csajokat fogja megcélozni, érdekes hogy nem a 18-49 közöttieket, és a különböző újdonsült sorozatokért cserébe övüké lesz a reklámpénz.

Most nem vagyok teljesen képben, de ezek a címek szintén mehetnek a 2008/09-as CW Upfrontba. Másrészről azért érte még meg a CW-nek, mivel az új sorozatok mellett nem kell az ismétléseivel elüldöznie a nézőit. A vasárnapi dömping kezdése szeptember 14-én lesz, lássuk milyen újdonságok elébe nézünk. Egyelőre még castingról nincs információnk:

  • 18.30-tól: In Harm’s Way: Egy 10 részes reality-t rendelt be, amolyan veszélyes melókról. Nem egy ilyen koncepció kapott idén berendelést. Úgy tűnik az egyik reality irány ez lesz, de hogy ezzel hogy fogják a csajokat lekötni arról fogalmam sincs.
  • 19:30-tól: Surviving Suburbia: Egy 13 részes szitkomról van szó, amit Kevin Abbott írt. Sok minden még nem tudni róla, viszont egy családi vígjátékról van szó, amelyben az apa lesz a célkeresztben.
  • 20:00-tól: Valentine Inc.: Egy érdekes koncepció Kevin Murphy mozifilm adoptációjáról van szó.
  • 21:00-tól: Easy Money: Estére meg egy drámasorozat Andrew Schneider (The Sopranos) és (The Sopranos) kezemunkáját dicsérhetjük majd. melynek főszerepében egy anya lesz népes családjával, akiknek nincs ingükre a családfő munkája.

Kommentáld!

CW újoncok (3) – Privileged (a.k.a Surviving The Filthy Rich)

 
Beküldte: tess 2008 May 14, 3:31-kor a(z) Upfront 2008: The CW témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: Rina Mimoun (Everwood, Pushing Daisies), Bob Levy (Gossip Girl), Leslie Morgenstein (Gossip Girl)

Rendező: Michael Engler (30 Rock, Life As We Know It)

Szereplők: JoAnna Garcia (Reba, Welcome to the Captain), Lucy Kate Hale (Bionic Woman), Ashley Newbrough (The Best Years), Allan Louis és Michael Cassidy (The O.C., Smallville, Hidden Palms)

Stúdió: Alloy Entertainment és a Warner Bros. Television

Premier: Ősszel 21.00-tól keddenként

Sztori: A Yale-en tanult ambiciózzus, ám jobb sorsra érdemes Megan Smith egy szennylapnál dolgozik, de egyszer csak kirúgják, majd élete gyökeresen megváltozik, mikor találkozik a neves kozmetikus mogul, Lauren Limoges-szal. Ekkor ismeri meg Lauren két unokalányának Rose-t és Sage-t.

tess mondja: Hát most mocskosul elfogult leszek, hisz ismét egy CW dráma, amit a Gossip Girl producerei jegyeznek, emellé társul a szexi Lucy Hale szerepeltetése és persze maga a tény, hogy ismét könyvadaptációval van dolgunk. Szerintem mindenképpen a marketing fog dönteni és a hype, ami viszont most jobban kedvez a 90210-nek, így csak 65% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Könyvadoptáció! Nem tudom mennyire volt híres, de az lehetett, ha pénzáldoz a csatorna a képernyőre vételéhez. A csajok első ránézésre megmozgatnak, viszont inkább lányosabbnak vélem az egész sztorit. (Mondom én, aki még a Gossip Girl-t sem nézte meg.) 50%, mert ott a Hidden Palms-os Michael Cassidy!

FERCSA mondja: Mivel egy könyvadoptációról van szó, a producer gárda is elég nivós és ne feledjük teli van eyecandy-vel, így szerintem minden adott egy jó szerepléshez.. ezért tőlem kap egy erős négyest. 75%

Kommentáld!

CW újoncok (2) – Stylista

 
Beküldte: tess 2008 May 14, 2:58-kor a(z) Upfront 2008: The CW témába.

Műfaj: Reality

Készítők: Tyra Banks (America’s Next Top Model), Ken Mok (America’s Next Top Model, Pussycat Dolls Present: Girlicious), Eli Holzman (Project Runaway), Desiree Gruber (Project Runaway) és Jane Cha (Project Runaway)

Szereplők: A zsűriben Anne Slowey és Joe Zee (Elle magazin fejese)

Stúdió: 10×10 Entertainment, Bankable Productions, Full Picture Magic Molehill Productions és Warner Horizon Television

Premier: Ősszel 21.00-tól szerdánként

Sztori: A készítők szerint a Devil Wear Prada filmet kapjuk meg reality köntösben, szóval a célközönség szigorúan csak a nők. Egyébként 11 divatbolond tehetség versenyez, hogy végül az Elle magazinnál dolgozhassanak.

tess mondja: Hát a CW lát benne fantáziát, hisz kinyírta a Beauty and the Geek-et és a Pussycat Doll Present-et is. Meg aztán Tyra Bank bábáskodik felette a Project Runaway producereivel egyetemben, szóval nem lehet rossz. 60% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Hm… Népszerű reality-k készítőinek nevei hangzanak el, viszont kell ez nekünk? 10% a túlélési esélye.

Kommentáld!

Cw újoncok (1) – 90210

 
Beküldte: tess 2008 May 14, 2:44-kor a(z) Upfront 2008: The CW témába.


Műfaj: Dráma

Készítők: Gabe Sachs (Freaks and Geeks, Life As We Know It), Jeff Judah (Freaks and Geeks, Life As We Know It)

Rendező: Mark Piznarski (NYPD Blue)

Szereplők: Shenae Grimes (Degrassi: The Next Generation), Tristan Wilds (The Wire), Lori Loughlin (Full House, Summerland, In Case of Emergency), Jessica Walter (Arrested Development), AnnaLynne McCord (Nip/Tuck, American Heiress), Dustin Milligan (Runaway), Michael Steger, (The Winner), Jessica Stroup (Reaper) és Ryan Eggold, (Dirt). Valamint visszatérő szereplő lesz Jennie Garth (Beverly Hills 90210)

Stúdió: CBS Paramount Network Television

Sztori: Ki ne emlékezne a ’90-es évek kultikus timisorozatára a Beverly Hills 90210-re, melynek a sorozat remakeje és egyben spin-offja is. A történet középpontjában Annie Mills és adoptált testvére Dixon áll, akiknek az élete fenekestül felfordul a West Beverly High-ban való belépésük után.

tess mondja: A CW és elődje a WB mindig is drámában volt erős, szóval nagy jó esélyei vannak. Rob Thomas távozása a creatori székből mondjuk negatívum, de a következő szezonban tuti ez a széria viszi el a CW marking költségvetésének jelentős részét. A hype pedig mint tudjuk életet ad, elég csak a Gossip Girlre gondolni. 80% a túlélési esélye.

Kanyecc mondja: Na igen, ilyenkor jön a hezitálás. Egy ismert, híres tinisorozat remake-je jön, azonban nem bíztos, hogy meg lesz az a népszerűsége, amit anno az előd összeszedett. Én lennék a legboldogabb, ha sikerülne neki. 50%, azaz bejön vagy bukik, mint állat.

FERCSA mondja: Egy régi kedvenc remake-je. Anno minden hétköznap 16 körül csak úgy tapadtam a tévéképernyőre, hogy láthassam kedvenceimet. Véleményem szerint vagy hatalmas siker lesz vagy hatalmas bukta. Így tőlem fifty-fity alapon 50%.

1 Hozzászólás

free web stats