NBC újoncok (18) – The Storm

 
Beküldte: Kanyecc 2009 July 30, 21:00-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.

The Storm NBC 2009 miniseries
Műfaj:
Minisorozat

Készítők: Ernie Barbarash (The Guard)

Szereplők: David James Elliott (Impact, The Guard), James Van Der Beek (Dawson’s Creek), John Larroquette (Boston Legal, Happy Family), Luke Perry (John from Cincinnati, Windfall, Jeremiah), Marisol Nichols (24, In Justice, Blind Justice), Teri Polo (The Wedding Bells) és Treat Williams (Heartland, Brothers & Sisters, Everwood).

Történet: A cím nagyon árulkodó lehet, hiszen az alapkoncepció egy viharról fog szólni. Csak az a kérdés, hogy milyenről. Nos, nem természetesről, annyi biztos, ugyanis egy tudós jó mókának véli, hogy kísérletezzen a természettel, s ezáltal sikerül elcsesznie valamit, amitől az időjárás megbolondul. David James Elliot-éknak az lesz a feladata, hogy rendbe tegyék, mielőtt még valami hatalmas gubi keveredne belőle.

Premier: 2009. július 26-án és augusztus 2-án adja le az NBC. Tehát két vasárnap este.

Véleményünk: Elstartolt vasárnap este a sorozat az NBC műsorán. Nézettségi adatokkal majd ma jövünk, így teljesen látatlanba történik meg a véleményezés. Mostanság egyáltalán nem vagyok megelégedve a minisorozatokkal. Ott van a Meteor, amit 25 percig bírtam nézni (ma újra belekóstolok). Egyáltalán nem fognak meg ezek a katasztrófafilmek, még ha minisorozatnak is álcázzák őket, mert 4 órás filmet ki akarna végig nézni úgy, hogy tudja mi lesz a végén. Ha lesz valamelyik kereskedelmi adón, már pedig lesz, csekkolni fogom, addig viszont marad neki ez a bejegyzés.

A tovább mögött rátaláltok az előzetesére.

Tovább…

3 Hozzászólás

NBC újoncok (17) – Parks & Recreation (aka. Public Service)

 
Beküldte: Kanyecc 2009 April 2, 19:36-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.


Műfaj: Egykamerás szitkom

Készítők: Greg Daniels (The Office, King of the Hill, Saturday Night), Howard Klein (The Office, The Starter Wife, Carnivale), Michael Schur (The Office, Saturday Night).

Szereplők: Amy Poehler (Saturday Night Live), Aubrey Plaza, Aziz Ansari (Human Giant), Rashida Jones (The Office, Unhitched, Wanted).

Stúdiók: Deedle-Dee Productions, Reveille, Universal Media Studios

Sztori: A The Office-spinoffjaként emlegeti a nagyközönség. (Ezzel szerintem mindenre rávilágítottam, hiszen egy munkahelyi szitkomról van szó.)

Premierje: 2009. április 9-én (csütörtök) érkezik 20:30-ra. 6-epizódot rendeltek be belőle.

Véleményünk: Mielőtt bármit mondanék róla, ajánlom figyelmetek be ezt a linket, ahol sok jót nem olvashattok a pilot-epizódról. Leszólta a kisközönség. A kiszivárgott információk szerint – merthogy ez titkos – még az Office mércéjét sem ütötte meg. A cselekményt túlságosan kiszámíthatónak vélték, jobb felvezetést vártak tőle és még sorolhatnám.

Na ezek után legyen az embergyermeke tárgyilagos. Amy Poehler a legnagyobb arc a Saturday Night Live-ban. Már csak miatta bepróbálom, no meg a sok The Office készítő és színész miatt, hiszen itt van Rashida Jones is. Amúgy az NBC se bízhatott annyira a sikerében, mert akkor biztosan nem 6 epizódot rendelt volna be belőle. A premier kicsit késői, viszont a csütörtöki timeslot kedvező lehet, mivel a fent említett előddel fogják felvezetni. Mi mindenképpen drukkolunk neki, de eléggé kevés esélyt látok a túlélésre, maximum 30%-nyit.

Tovább…

Kommentáld!

NBC újoncok (16) – Southland (a.k.a Police)

 
Beküldte: Kanyecc 2009 January 16, 14:20-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.


Műfaj: Dráma.

Készítők: Ann Biderman (NYPD Blue), Christopher Chulack (ER, Third Watch), John Wells (ER, Smith, The West Wing, Third Watch).

Szereplők: Arija Bareikis (OZ, Crossing Jordan), Benjamin McKenzie (The O.C.), Kevin Alejandro, Michael Cudlitz (Shark, Sons of Anarchy), Michael McGrady (Day Break), Nate Moretta (Ugly Betty, Drive), Regina King (24), Shawn Hatosy, Russell Clarke (Boiler Room), Tom Everett Scott (Saved, Cashmere Mafia) és Sammy Bryant (Alpha Dog).

Stúdiók: John Wells Productions, Warner Bros. Television.

Sztori: Nyomozós sorozat vazze. Mit mondjak róla még? Igazából a sztoriját illetően ennyit tudunk róla. Lesznek ügyek, amiket meg kell oldaniuk a rendőreinek. Ha jól vettem ki, akkor egy körzetről/részlegről fog szólni. (Gondolom, mindezt a csoportképről is.)

Premierje: 2009. április 9-én 22:00-tól. (6 epizódot rendeltek be belőle.)

Véleményünk: Nézzük először a készítők sorát. Készítők sora tele van ER és Third Watch készítőkkel. Ez zseniálisan hangzik első ízben, mert a tapasztalat adott. Főleg, hogy utóbbiban is szerepeltek rendőrök és milyen frappánsan vegyítették a koncepcióba. A szereplőkre sem lehet panaszkodni, mivel a Benjamin McKenzie mellett Michael McGrady sem annyira rossz választás. Már csak azzal lehet a problémám, hogy nyomozós. Dunát lehetne rekeszteni, amennyi van belőle. De most komolyan. Áprilisban meglátjuk, mit hoznak ki belőle. Első ízben csak negyed évadot rendeltek be belőle, majd utólag érkeznek – látván a nézettségi számokat – hogyan tovább.

(Tovább mögött találtok néhány casting képet.)

Tovább…

Kommentáld!

NBC újoncok (15) – Superstars of Dance

 
Beküldte: Kanyecc 2009 January 3, 21:20-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.

Superstars of Dance - cast
Műfaj: Reality.

Készítők: Nigel Lythgoe, Simon Fuller (American Idol).

Műsorvezetők: Michael Flatley, Susie Castillo.

Stúdiók: 20th Century Fox Television, 3 Arts Entertainment, RCG.

Sztori: Táncvetélkedő. Nincs mit ezen ragozni, maximum a fűszerről, mivel a csatorna több nemzetiségből castingolta össze „versenyzőpárokat”.

Premierje: 2009. január 4-én 20:00-tól a premier, majd másnap 20:00-tól az eredeti időpont (A csatorna mindössze 5 epizódot rendelt be belőle.)

Véleményünk: Az NBC-nek kell egy táncreality. Ezt már a kezdetekben tudtuk, meg lehetett sejteni, hogy rövididőn belül beújít eggyel, látván az ABC-s Dancing with the Stars sikerét. (Ha nem csal az emlékezetem a CBS mindig mögötte végzett, hiába volt kemény a mezőny.) Próba gyanánt 5 epizódos, ám dupla időbeli évadot rendelt be belőle, azaz heti rendszerességgel kétórás részeket fogunk kapni. Szezonfinálé január 26-án lesz aktuális, tehát elég hamar le fogják zavarni. (Ha bejön, akkor esélyes a folytatása nyáron. Majd meglátjuk.) Szerintünk esélye sincs.

Kommentáld!

Upfronts 2008/09 – NBC, amit nem rendeltek be

 
Beküldte: tess 2008 May 24, 19:42-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.

Az Upfronts-nak már vége, de mi azért tovább foglalkoznánk vele, hisz oly sok minden kimaradt a szórásból. Elsőnek mindjárt itt vannak a be nem rendelt Pilotok, amik közt számos ígéretes is volt. Azt viszont szögezzük le, hogy ebben az évben a Buzz 100%-ig pontos volt, szóval igazán nagy koppanás nem nagyon ért minket. Bár kitudja, lehet pár sorozat jövőre is tiszteletét teszi, persze kisebb-nagyobb változtatásokkal.

SITCOM

  • Man of Your Dreams: Az egyik legígéretesebb több kamerás sitcom terv volt látatlanban persze, hisz az alkotók közt nem kevés nagy név akadt. Na jó lehet túloztam egy kicsit, bár Conan O’Brien neve azért elég inpozánsnak tűnt. A kreatori székben a névtelen Jay Lacopo ült, míg a szereplők közt olyan nevekre bukkanhatunk, mint Christina Chang (CSI:Miami, 24), Constance Zimmer (Boston Legal, Entourage), Justina Machado (Six Feet Under) vagy Michael Trucco (BSG).
  • Zip: Ha emlékeim nem csalnak akkor ezzel a produkcióval egy éve is találkoztunk és hát akkor sem jött be. Most sem! A sztori egyébként egy családapáról szól, aki mindenkivel elhiteti, hogy miller közben meg egy vasa sincs. Vicces lehetett volna, de ezek szerint nem lett az. A kreátori székben Marc Abrams (Entourage) ült, míg a Pilotot Richard Shepard (Criminal Minds) rendezte. A szereplők közt pedig Bernardo De Paula (Rescue Me), Kay Panabaker (Summerland), valamint Steven Weber (Studio 60) volt látható.

DRÁMA:

  • Blue Blood: A sztori egy igaz történetről szól, egy rendőrről, aki a Harvardon végzett, majd a munkáját a New York-i rendőröknél kezdte meg. Állítólag ízig-vérig igazi kopó sorozat volt. A sorozat Edward Conlon regénye alapján készült, amit nem kisebb név, mint Brett Ratner (Prison Break) rendezett. A főbb szerepekben Alex Fernandez (Commander in Chief), Kate Levering (Cashmere Mafia), Logan Marshall-Green (24, Traveler) és Vincent Piazza (Rescue Me) volt látható.
  • Play Or Be Played: Egy jogi dráma lett volna, ahol a főhős, amolyan igazán nagy ügyekkel foglalkozott volna. Az ígéretek szerint high profile köntösben képzelték el. A kreator Luke Reiter, míg a rendező Barry Sonnenfeld (Pussing Daises) volt. A főbb szerepekben pedig: Alan Tudyk (Firefly), Andrew Lincoln (Teachers), Frankie Faison (The Wire), Kurtwood Smith (The 70’s Show) és Megan Dodds (Spooks).

REALITY:

  • Top Gear: No komment szerintem, aki nem látta az eredetit, az mindenképpen nézze meg. Ennek egyébként csak örülni tudok, megaztán egy Top Gear kaliberű sorozatnak inkább kábelen a helye.

Kommentáld!

NBC újoncok (14) – címnélküli Office-spinoff

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 21, 23:15-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.

Műfaj: Comedy

Készítők: Greg Daniels (The Office), n/a.

Szereplők: n/a

Stúdiók: Deedle-Dee Productions, Reveille, Universal Media Studios.

Premier: 2009 tele, 21:30-tól csütürtökönként

Berendelve: 13 epizód.

Sztori: Mit ragozzak rajta?! …új szereplőkkel, pár régi arccal jön az új hivatal.

Kanyecc mondja: Most komolyan? Nem sokat kommentálnám. A készítők sorában ott a szülőaty. Ezen nincs mit ragozni. Az amerikaiakat már a tervvel megvették. Én egyébként meg nem nézem a sorozatot, így nem hinném, hogy bármilyen mértékben megmozgatna a spinoff. 60%-os túlélési esélyekkel éltetem. Kíváncsi vagyok a további fejleményekre, mert ez így nagyon szerényes!

Kommentáld!

NBC újoncok (13) – The Philanthropist

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 21, 22:02-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: Barry Levinson (OZ), Charlie Corwin (The Squid and the Whale, LA Ink), David Eick (Battlestar Galactica), Jim Juvonen, Tom Fontana (OZ).

Szereplők: n/a

Stúdiók: Universal Media Studios, Original Media.

Premier: 2009 tele, 22:00-tól hétfőnként

Berendelve: 13 epizód.

Sztori: Teddy Rist éli pénzben gazdag életét, nem törődvén a világgondjaival. Azonban az egyik napon meghal egyetlen gyermeke, amitől teljesen átértékelődik életének értelme. Rádöbben, hogy semmit sem ér a pénz, ha nem tud azokon segíteni, akiket szeret, ezért neki kezd azon emberek megsegítésére, akik még, jóval sanyarúbb sorsban élnek.

Kanyecc mondja: Most komolyan? Hát engem rohadtul nem tudott lekötni, így első hallásra. Hasonlítani nem tudnám semmihez sem. Nagyon nagy drámai háttérrel rendelkezik, ebből kifolyólag már egyből kaszás lesz részemről, hiába van ott a készítők között az OZ két nagyembere. Szerepgárda névsoráról még nem tudni semmit, ami szintén nem túl bíztató, így első látásra. 10%-os túlélési esélyt jósolok neki.

Kommentáld!

NBC újoncok (12) – The Listener

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 21, 21:46-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.


Műfaj: Dráma

Készítők: Christina Jennings, Scott Garvie, Michael Amo, Russ Cochrane, Glen Davis és Bill Laurin.

Szereplők: Craig Olejnik (The Runaway) és Ennis Esmer (The Path to 9/11).

Stúdiók: Program Partners, Shaftesbury Films

Premier: 2009 nyara, 22:00-tól csütörtökönként

Berendelve: 13 epizód.

Sztori: Kanadai sorozatról van szó. A főszerepben egy mentős csóka, aki nem mindennapi képességgel bír: olvasni tud az emberek gondolatai között, amivel sok mindent ki tud deríteni. Hogy hasznosabbnak tudja be eme rejtett erényét, beáll a rend emberi mellé, hogy ezzel is szolgálja a közt.

Kanyecc mondja: Mondom se kelljen, hogy a sorozat tipikusan abból az időszakból lett berendelve, mikor zajlott az íróksztrájkja. Főszerepben ott van Craig Olejnik, aki nem éppen tudott lekötni anno a Runaway-jel. Kíváncsian várom, mit hoznak ki belőle, viszont nem látok benne sok jövőt. Az elsők között hullna ki, azonban ez még sem fog megtörténni, hiszen nyárra lett betervezve, amikor nagyon különleges esetekben törlik Cancel. 20%-os túlélési esélyeket adok neki. Egyébként kicsit a Raines-t juttatja az eszembe Monk feelingel.

Kommentáld!

NBC újoncok (11) – Kath & Kim

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 21, 17:20-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.


Műfaj:
Comedy

Készítők: Gina Riley (Kath & Kim, The Games), Jane Turner, Michelle Nader (The King of Queens), Paul Feig (The Office. Weeds, Arrested Development), Rick McKenna (Kath & Kim).

Szereplők: Molly Shannon (Saturday Night Live), Selma Blair (Hellboy), John Michael Higgins (The Break-Up), Mikey Day (The Underground).

Stúdió: Reveille, Universal Media Studios.

Premier: 2008 ősze, 21:30-tól keddenként.

Berendelve: 13 epizód.

Sztori: Egy ausztrál sorozat remake-jéről van szó, mely a tengerentúlon hatalmas népszerűségnek örvend. (A fenti kép az eredeti szerepgárdáját takarja.) Főszerepben egy negyvenes éveiben járó nő (Molly Shannon), valamint lánya (Selma Blair). Mindketten frissen elváltak, így újra összeköltöznek, de be kell látniuk nem éppen olyan a közös életük, mint az volt tízen-húszon évvel ezelőtt.

Kanyecc mondja: Nem vagyok nagy híve a honosításoknak, mivel az nem 100%-ban biztos, hogy ami tetszik az óceánon túliaknak az majd nekünk is tetszeni fog. Persze kíváncsian várjuk, viszont érthető, miért ilyen kevés szitkom kapott idén berendelést. Az NBC tele van velük, akkor meg minek, inkább hozzon újabb ütős drámákat. A készítők sora között ott van Michelle Nader a férjek gyöngye írója és producere, valamint Paul Feig is. 15%-os túlélés esélyt adok neki. Nem látom a jövőt benne.

Kommentáld!

NBC újoncok (10) – My Own Worst Enemy

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 21, 16:32-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.


Műfaj: Dráma

Készítők: Jason Smilovic (Kidnapped) és David Semel (American Dreams).

Szereplők: Christian Slater (The Good Shepherd, True Romance), Mike O’Malley (Yes, Dear), Saffron Burrows (Boston Legal).

Stúdió: Universal Media Studios.

Premier: 2008 ősze, 22:00-tól hétfőként.

Berendelve: 13 epizód.

Sztori: A főhős egy átlagos apuka, aki tengeti kertvárosi életét, azonban másik személyisége egy szupertitkos kém, aki profin űzi a hivatását, azonban a gond ott van, hogy erről a kettős életről nincs tudomása. A helyzet tipikusan a Mr. Jekyll és Mr. Hyde helyzetében fog elénk tárulni, azaz egy személyben két lélek, amik nem tudnak egymás létezésről, csak éppen ott a gubanc, ha az egyik én nem éppen a megfelelő helyzetben jön elő…

Kanyecc mondja: Nahát igen. A tipikus két esélyes sorozat. Én megnéztem az angol verziós Mr. Jekyll címre hallgató hatrészes minisorozatot. Tetszett is egy darabig, viszont aztán lepunnyadt a történet, aminek eredményeképpen a fináléig való út kicsit hosszúra sikeredett. Kíváncsi leszek, hogyan fogják elénk vezetni ezt a rejtélyes apukát, aki talán egy MacGyver, talán egy James Bond lesz. 30%-os túlélési esélyt mondok neki.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats