FOX újoncok (10) – Mental

 
Beküldte: Kanyecc 2009 April 2, 19:04-kor a(z) Upfront 2008: FOX témába.


Műfaj: Dráma

Készítők: Dan Levine (The Division)CRTR/EP, Deborah Joy LeVine (Lois & Clark: The New Adventures of Superman).

Szereplők: Annabella Sciorra (Law & Order: CI, ), Chris Vance (Prison Break), Derek Webster (K-Ville), Edwin Hodge (Invasion, Jack & Bobby), Jacqueline McKenzie (The 4400), Marisa Ramirez, Nicholas Gonzalez (American Family).

Stúdiók: Fox International Channels, Fox Televison Studios

Sztori: Egy kolumbiai-amerikai koprodukcióról van szó. Ha két szóban kellene leírnom a tartamát, valahogy így fogalmaznék: orvosi dráma. Ez alatt tessék érteni a spektrum széles skáláját, amelyben szeretik a rejtélyest, és senki sem veti meg a kihívást.

Premierje: 2009. május 29-én érkezik 21:00-ára. 13 epizódot rendeltek be belőle.

Véleményünk: Nyári sorozatnak minden bizonnyal el fog menni, hiszen a House-klónjaként kezd ismerté válni a neten. A készítők között, noha ott van Deborah, engem mégsem lenyűgözött le, ahogy a szereplőgárda sem. Még Chris Vance-n neve sem. Sok mindent nem tudtunk meg, ez alapján nehéz bármit kiszűrni belőle. Tavaly júniusban került elsőként szóba a neve, mára már több ország megvette a vetítési jogát. Ha az amerikaiaknál netán nem folytatódna, akkor is van kiút.

Tovább…

Kommentáld!

FOX újoncok (9) – Boldly Going Nowhere

 
Beküldte: Kanyecc 2008 December 24, 17:07-kor a(z) Upfront 2008: FOX témába.

Boldly Going Nowhere
Műfaj:
Egykamerás szitkom

Készítők: Adam Stein, Charlie Day (It’s Always Sunny in Philadelphia), Glenn Howerton (It’s Always Sunny in Philadelphia), Jonathan M. Goldstein (The New Adventures of Old Christine), Michael Rotenberg (Everybody Hates Chris, It’s Always Sunny in Philadelphia), Nick Frenkel (It’s Always Sunny in Philadelphia), Rob McElhenney (It’s Always Sunny in Philadelphia), Wayne McClammy (The Sarah Silverman Program).

Szereplők: Artemis Pebdani (It’s Always Sunny in Philadelphia), Ben Koldyke, Chad L. Coleman (The Wire), David Hornsby (It’s Always Sunny in Philadelphia), Lennon Parham, Tony Hale (Chuck, Andy Parker, P.I.).

Stúdiók: 20th Century Fox Television, 3 Arts Entertainment, RCG.

Sztori: Az It’s Always Sunny in Philadelphia készítőinek újdonsült szitkom sorozata. Alapkoncepciója a jövőben játszódik, azonbelülis az űrben, egy űrhajón. Középpontjában ennek az űrhajónak a legénysége, miközben várakoznak, élik mindennapjaikat, no meg néha küldetéseket teljesíteni. (Morbidul kifejezve magam: készülőben az űr-The Office?)

Premierje: 2009 tavasza. (Eddig öt szkriptes berendeléséről tudunk, epizód szám nem lett lefixálva hivatalosan.) Pilot-szkriptjéről írt annak idején egyik forrás oldalunk.

Véleményünk: A Glee mellett még ő kapta meg a midseason-re szóló berendelését. Tavaszra várható. Amikor láttam a készítők- és szereplők listáját ámulatba estem… Tán vége lesz az It’s Always Sunny in Philadelphia-nek, mert majdnem mindenki szerepel. Ez persze koránt sem baj, mert hatalmas sorozat. (Itt jegyezném meg, hogy a múlt héten kezdődött el a Comedy Central műsorán.) Űrős koncepció, viszont ne Star Trek-re gondoljunk. Kíváncsiak vagyunk rá, mert tényleg remekül válogatták össze az embereket bele, arról nem beszélve: Jonathan M. Goldstein is köztük van. Királyság. Látatlanban megérdemli a 65%-ot, mert több jövő látunk benne, mint a Glee-ben. (Elképzelhető, hogy a ’Til Death helyére hozzák? …mert ugyebár novemberben levette a csatorna a műsoráról.)

2 Hozzászólás

FOX újoncok (7) – Lie To Me

 
Beküldte: Kanyecc 2008 October 27, 2:45-kor a(z) Promo,Upfront 2008: FOX témába.


Műfaj: Dráma

Készítők: Brian Grazer (24, Shark, Friday Night Lights), David Nevins (Shark, Friday Night Lights), Samuel Baum (The Evidence), Steven Maeda (Day Break, Lost, CSI: Miami) és Steven Maeda (Day Break, Lost, CSI: Miami)

Szereplők: Tim Roth, Kelli Williams (Men in Trees, Medical Investigation), Brendan Hines (The Middleman, Terminator: TSCC), Monica Raymund.

Stúdiók: Imagine Television, 20th Century Fox Television

Sztori: Már megint kaptunk egy nyomozós sorozatot. Ebben speciel a főszereplőnk nem médium vagy valami hasonló természetfeletti képességgel rendelkező személy, hanem egy élő hazugságvizsgáló. Megállapítja bárkiről, mikor mond igaz és mikor hazudik, ezáltal fogja a nyomozók munkáját segíteni. Tehát snassz az egész? …azt mondjátok?!

Premierje: 2009 januárja. (Midseason-re rendelte be a FOX még szeptember végén.)

Véleményünk: A készítők sora bíztató, hiszen helyet kap egy 24-es producer, valamint Shark-os, Lost-os, stb. amikre nem lehet sok panaszunk. A szereplők összecastingolásánál mondjuk megerőltethették volna magukat, de szerencsére soha sem lehet tudni kiből lesz a favorit, lásd: Lostosok. Igazából magával az alapkoncepcióval nem vagyok kibékülve. Minek próbálkozik annyira ezzel a műfajjal a FOX? Múlt évben a K-ville-lel teljesen befürödt, noha akad neki néhány jója is, mint a Bones, melynek darálásának éppen ma álltam neki. Látatlanban nem jósolok neki hosszabb jövőt, bár aztán kitudja. A The Mentalist is megcsinálta a CBS-nél. Ettől függetlenül 25%-ot mondok.

Egyéb: Néhány promo képet találhattok a tovább mögött.

Tovább…

Kommentáld!

FOX újoncok (6) – Secret Millionaire

 
Beküldte: tess 2008 May 17, 19:13-kor a(z) Upfront 2008: FOX témába.

Műfaj: Reality

Készítők:  Chris Coelen (Don’t Forget the Lyrics), Greg Goldman (Dance Machine), Bruce Toms 

Rendező: ???

Szereplők:  ???

Stúdió:  RDF USA

Premier: 2009 mid-season, 21.00-tól csütörtökönként

Sztori: Egy miller embert elküldenek, hogy élje a csövesek és nélkülözők életét egy darabig. Végül pedig jótékonykodik és ad 100.000 dollárt annak, akit leginkább megkedvelt.

tess mondja: Már most esélytelen, pedig angol remakeről van szó. Van egy olyan érzésem, hogy írtózatósan gagyi lesz, vagy nagyon égő és ezt nem veszi majd be a gyomrunk. Egyesek szerint viszont Mike Darnell kreatív keze, majd ide is elér. Meglátjuk, de addig kemény 10% a túlélési esélye.

Kommentáld!

FOX újoncok (5) – The Cleveland Show

 
Beküldte: tess 2008 May 17, 19:01-kor a(z) Upfront 2008: FOX,Upfront 2009: FOX témába.

Műfaj: Animációs

Készítők: Seth MacFarlane (American Dad, Family Guy), Rich Appel (The Simpsons, Kitchen Confidential), Mike Henry (Family Guy, American Dad)

Rendező: ???

Szereplők: Mike Henry (Family Guy, American Dad) – A sorozat még igen csak kezdeti stádiumban van, de ez érthető is, hisz mid-season show lesz

Stúdió: 20th Century Fox TV

Premier: 2009 mid-season, 21.30-tól vasárnaponként

Sztori: Animációs sorozatból eddig a The Simpsons volt az ász, de úgy fest a Family Guy szépen lassan átveszi a helyét. Olyannyira, hogy ez a produkció hivatalosan is a spin-off sorozata. A sztori pedig nem másról, mint a szomszéd Cleveland Brownról szól majd.

tess mondja: A FOX piszok komolyan gondolta Seth MacFarlane leszerződtetését, így biztosra vehető a teljes támogatás is. Megaztán annyi pénzért, amennyiért leszerződtették a palit, még szép hogy táléli az évadot. 95% a túlélési esélye.
Tovább…

Kommentáld!

FOX újoncok (4) – Dollhouse

 
Beküldte: tess 2008 May 17, 18:22-kor a(z) Upfront 2008: FOX témába.

Műfaj:  Dráma

Készítők: Joss Whedon (creator) (Buffy, Angel, Firefly), Eliza Dushku (Buffy, Tru Calling), Elizabeth Craft (The Shield, Women’s Murder Club), Sarah Fain (The Shield, Women’s Murder Club)

Rendező: Joss Whedon (Buffy, Angel, Firefly)

Szereplők: Eliza Dushku (Buffy, Tru Calling), Tahmoh Penikett (Battlestar Galactica), Fran Kranz (Welcome to The Captain), Olivia Williams (Rushmore), Harry Lennix (24, Commander in Chief), Dichen Lachman (Neighbours), Enver Gjokaj (The Unit)

Studió: 20th Century Fox TV, Mutant Enemy Inc.

Premier: 2009. mid-season, 20.00-tól hétfőnként

Sztori: Echo egy „baba/báb”, akinek a tudatát az adott küldetéshet szükséges emlékekkel töltik fel, majd utána törlik. Azonban egy küldetés után minden megváltozik, mivel Echo régi emlékei is kezdenek visszatérni. Így nincs más lehetőség hátra, mint kideríteni a „babaház titkát”…

tess mondja: Whedon-Dushku páros, kell ennél több? Az év egyik leginkább hypeolt sorozata lesz, főleg mert a mid-seasonben debütál. Csak nehogy a túlzott hype kinyírja… Egyébként tuti befutó szerintem, bár anno a Fireflyt is gond nélkül kaszálta a FOX a Tru Callinggal egyetemben. Szóval… 80% a túlélési esélye.
Tovább…

Kommentáld!

FOX újoncok (3) – Fringe

 
Beküldte: tess 2008 May 17, 17:35-kor a(z) Upfront 2008: FOX témába.

Műfaj:  Dráma

Készítők:   J.J. Abrams (creator) (most komolyan?), Roberto Orci (creator) (Alias, Transformers mozi),  Alex Kurtzman (creator) (Alias), Jeff Pinkner (Lost, Alias)

Rendező: Alex Graves (The West Wing, The Nine, Journeyman)

Szereplők: Anna Torv (The Secret Life of Us), John Noble (All Saints, 24), Joshua Jackson (Dawson’s Creek), Lance Reddick (The Wire), Kirk Acevedo (The Black Donnellys, Trial by Jury), Jasika Nicole (The Return of Jezebel James), Mark Valley (Boston Leagal, Pasadena)

Studió: Warner Bros. TV, Bad Robot Productions 

Premier: Ősszel 21.00-tól keddenként

Sztori: Titokzatos halálesetek után nyomoz az FBI, amikor eljutnak egy zsenihez, aki mellesleg elmegyógyintézetben ül. A férfival csak a fián keresztül lehet kommunikálni, de még így is hasznos tanácsadó, mivel szép lassan felfedi az FBI előtt, hogy az apró történések, egy hatalmas rosszt eredményeznek majd…

tess mondja: Hehe, most komolyan? J.J. Abrams hozta magával a csatlósait, akik aztán tényleg tudnak. Mozi, sorozat, nekik minden megvolt már, a siker szemmel láthatóan borítékolható, akárcsak a hype. Egyetlen ellenfele a Dollhouse lesz, mivel a Fox nem hiszem, hogy két drámát megtartana. Megaztán ne feledkezzünk el arról sem, hogy Abrams is tud mellé nyúlni. 85% a túlélési esélye
Tovább…

Kommentáld!

FOX újoncok (2) – Sit Down, Shut Up

 
Beküldte: tess 2008 May 17, 17:06-kor a(z) Upfront 2008: FOX témába.

Műfaj: Animációs

Készítők:  Mitch Hurwitz (creator) (Arrested Development), Eric Tannenbaum (Two and a Half Men), Kim Tannenbaum (Two and a Half Men), Bill Oakley (The Simpsons),  Josh Weinstein (The Simpsons)

Rendező: Mo Williems (Sheep in the Big City)

Szereplők: Will Arnett (Arrested Development), Jason Bateman (Arrested Development), Henry Winkler (Arrested Development, Out of Paractice), Cheri Oteri (Saturday Night Live), Will Forte (Saturday Night Live), Regina King (The Boondocks), Nick Kroll (Cavemen), Tom Kenny (Transformers Animated, The Batman), Maria Bamford

Studió: Sony Pictures Television, 20th Century Fox Television, Granada America, Tantamount

Premier: 2009. tavaszán 20.30-tól vasárnaponként

Sztori: Egy halászváros középiskolájának tanárairól szól, akik annyit problémáznak, hogy a tanításról is megfeledkeznek. Egy ausztrál sitcom remake akar lenni.

tess: mondja: Hát nem sok esélyt látok a bepróbálására, de ez most nem is arról szól. A FOX-nak mindenképpen muszály már valamit újítania animációs téren, amihez még hozzá jön a majdnem teljes Arrested Development stáb és némi SNL támogatás. Tuti vicces lesz, de mindenképpen nézettség dönt majd, no meg a másik animációs újonc szereplése. 75% a túlélési esélye.

Kommentáld!

FOX újoncok (1) – Do Not Disturb

 
Beküldte: tess 2008 May 17, 16:39-kor a(z) Upfront 2008: FOX témába.

Műfaj: Komédia

Készítők: Abraham Higginbotham (creator) (Arrested Development), Howard Owens (30 Days, Nashville Star), Carolyn Bernstein, Paul Young (Reno 911), Peter Principato (Reno 911), Brian Dobbins (Apodted)

Rendező: Jason Bateman

Szereplők: Niecy Nash (Reno 911), Jerry O’Connell (Sliders, Crossing Jordan, Carpollers), Jesse Tyler Ferguson (The Class), Molly Stanton (Twins), Jolene Purdy (Donnie Darko), Brando Eaton (Zoey 101)

Studió: 20th Century Fox Television, Reveille, LLC, Principato-Young Productions

Premier: Ősszel 21.30-tól szerdánként

Sztori: Életemben nem hallottam ilyen kategóriáról, de állítólag upstairs/downstairs komédiáról lesz majd szó, ami egy szállodában játszódik. A lakók és persze az alkalmazottak meg szállítják a poént. Állítólag.

tess: mondja: Odakint mindenki dícséri a produkciót látatlanban, mivel állítólag vicces arcok vannak benne. Hát majd meglátjuk, de a fél Reno 911 stáb ide disszidált szóval lehet benne valami. Ellenben Jerry O’Conner nem hiszem, hogy olyan vicces alak lenne. Sőt… Lévén a FOX-ról beszélünk, ahol a sitcom nem valami népszerű, így 20% a túlélési esélye.

Kommentáld!

free web stats