Ezeket főzték A Konyhafőnök Juniorban

 
Beküldte: Kanyecc 2015 November 11, 7:37-kor a(z) Jelenetsor témába.

A Konyhafőnök Junior első részében a versenyzők azt a feladatot kapták, hogy készítsék el kedvenc ételüket. 60 percnyi idő alatt kellett helytállnia a fiatalság, ami meg is történt. Születtek éttermi minőségű fogások, melyek fotói meg is mutatnánk, ha már az RTL II és A konyhafőnök hivatalos Facebook oldalára nem kerültek ki ezek a jóféle food porn fotók. Pedig ki kellett volna, mert tényleg összefuttatják a nyálat az ember szájában.

A sort kezdeném Olivér művével, ami a hat étel közül a legpazarabbul fest.

Olivér – Tejszínes cukkínis shiitake gombás sült csirke

after.a.konyhafonok.junior.s01e01.hdtv.mkv_20151110_204357.775

(A tovább mögött folytatódik a galéria!)

Tovább…

Kommentáld!

Trey legörültebb jelenetei?!

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 12, 23:31-kor a(z) Jelenetsor,videó témába.

Ez kellett estére. Komolyan. Ha valakinek még nem volt köze a Community-hez, akkor jöjjön számukra egy olyan videó, ami mindenképpen meghozza majd a kedvüket hozzá, vagy éppen elveszi. Döntse el mindenki maga, annyi szent hogy Donald Glover egy állat. Jöjjönek a legörültebb “magából kikelős” jelenetei.


Kommentáld!

Britain’s Got Talent – 5×03: Londoni lejtmenet

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 4, 11:44-kor a(z) Jelenetsor,videó témába.

Nem garantálom, hogy heti rendszerességgel bejelentkezem a BGT történéseivel, viszont a következő mérföldkőnél biztosan. A harmadik válogatást Londonban tartották, ahol nem a zsűri volt a gyenge, hanem a felhozatal. 47 percet kaptunk, de attól se szálltunk el, mivel a versenyzők nagyon alacsony minőséget szállítottak. Az előző két részhez képest ez minimum átlag alatti teljesítmény. Sajnos. Hagyjátok ki inkább! Azért persze akadt egy-kettő kiemelkedő a gyengék sorából.

Kezdenék azzal, hogy David Hasselhoff helyet Louis Walsh kapott helyet a zsűritagok sorában. Kihagy egy hetet – vagy többet? – a jelek szerint. (Bár Simon Cowell elejtette egy olyant a DailyMail-nek, hogy David szerződését a BGT kapcsán se akarja meghosszabbítatni.) Hasonló csereberével számolhatunk, hiszen lesznek vendégzsűritagok is. Nekem abszolút nincs vele problémám. Az angol X Factor-ban is tetszett a stílusa, itt sincs másképp. Sőt, valamiért a szimpla tehetségkutatós jelenlét jobban illik hozzá. Felüdültebb, ha színesebbek a fellépések, ha nem kell ugyanarra mindig odafigyelni.

Ant és Dec imádnivaló. Jól konferálnak. Fogják a fejüket, ha égő a szitu. Kb. úgy viselkednek, mint ha a közönség soraiban ülnének és átadnák magukat az élvezetnek vagy éppen a “fájdalomnak”, csak mindezt az első sorból, elsőként. McIntyre abszolút jó casting volt.


Az 5×03-as résznek legnagyobb problémája az összevágott anyag. Nem hiszem el, hogy ennyire gyér felhozatal lett volna a Nagy Londonban. Többet vártam volna, jóval többet… Értem én, nem szabad elrettenteni a fiatalságot a jövőjüktől, de akkor is: Miért kell egy 7 évesnek teret adni, egy ügyesebb húszon-harmincon túlinak pedig nem? Ez amúgy minden tehetségkutatónál megfigyelhető. Odamentem volna hajdanán 10 évesen, elszónokolok egy verset és továbbjutok. (Ennyire egyszerű?) Persze, a legjobb 16-ban, 8-ban… lemorzsolódnak (vagy sem), de akkor is.

A rész mellett egyedül a zsűritagok szóltak. Zseniális arcjátékukkal megvesznek kilóra. Miket levágnak… Leülsz, lenémítod a tévét és figyelj: nem kell hallanod semmit, mert ott az arcukon minden, amit gondolnak, amit éreznek, ahogy vélekednek a produkcióról. Fergeteges. Michael McIntyre pedig tényleg remek helyettesítő személye Simonnak is, Piers-nek is. Elégedett vagyok vele abszolút mértékben.

A végére jöjjön néhány – számunkra vicces – mimika, majd a tovább mögött a válasz: a “mi váltotta ki” kérdésre, illetve a hét legerősebb produkciója a gyengék közül.

Tovább…

This entry has a rating of 1.5

Kommentáld!

Moments of Britain’s Got Talent

 
Beküldte: Kanyecc 2011 April 29, 5:10-kor a(z) Britain's Got Talent,Jelenetsor témába.

Emberek. Elstartolt a Britain’s Got Talent is. Két zseniális reality-t nézhetünk heti rendszerességgel. Pár kép, az 5×02-es epizód egyik továbbjutójáról. Az állam leesett, mikor megpillantottam a break dance body popping produkcióját Mátrix-módban. A videót itt nézhetitek meg, de eleve kapni fog külön posztot is. Kritika napközben érkezik. Előjáróban csak annyit, hogy a hazai Csillag születik elbújhat!

Kommentáld!

Jelenetismétlés a V-ben

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 7, 15:00-kor a(z) Jelenetsor témába.

A darálásnak is megvan a maga szépsége. Hamarosan érkezik az elmúlt három részről a kritika, de előbb egy találat. Jelenetismétlés történt a sorozatban. Egymást követő részben, így nem volt nehéz eltitkolni, a szönyeg alá söpörni. A 2×07-es epizód 33:35-nél, illetve a 2×08-as rész 6:42-nél pillantható meg az alábbi tehergépkocsi, ami ugyanúgy kanyarodik. Minden megegyezik.

Kommentáld!

Ez nem kábeles sorozat!

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 4, 17:18-kor a(z) Jelenetsor témába.

Shawn bácsi megcsinálta. A pilotot már láttam, sőt tess is. Mindketten csak jókat tudtunk írni a The Chicago Code-ról. A bevezető részben nekem a következő jelenetet tetszett a legjobban, amivel átvertek volna simán, mert ránézésre azt mondtam volna, hogy ez egy kábeles sorozat, viszont nem! Országoson fut.


Tovább…

Kommentáld!

free web stats