Instant beauty quiz

 
Beküldte: tess 2013 July 30, 22:42-kor a(z) Ki van a képen? témába.

Na ki van ezen a szarrá retusált editorial-on? Könnyű tudom, de már olyan rég volt róla bárminemű post is.

Tovább…

Kommentáld!

Aaron Sorkin tablóképe

 
Beküldte: Kanyecc 2012 July 3, 15:22-kor a(z) Ki van a képen? témába.

Kommentár nélkül.

Kommentáld!

Ki vagyok?

 
Beküldte: Kanyecc 2012 March 22, 10:22-kor a(z) Ki van a képen? témába.

Délelőttre egy találós kérdés. Ki látható az alábbi képen? Komment formában jöhetnek a tippek, vagy egyből a válaszok. Nekem elsőre rohadtul nem ment.

2 Hozzászólás

Ki az ott középen?

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 30, 18:35-kor a(z) Ki van a képen? témába.

Újabb színész tablóképére bukkantak rá a leleményes oldalak, vagy csak bescanneltették a suliban? Nem tudom, nem is érdekel annyira a körítés, az viszont igen, hogy Ki van a képe?! Szerintem baromira egyszerű – megint csak!

2 Hozzászólás

Anno, a nagybetűs élet előtt

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 26, 15:34-kor a(z) Ki van a képen? témába.

Hehe, előkerült Amy Poehler tablóképe. Picit változott az idő múlásával, de tény, hogy a haja az adja magát. Megér egy lájkot.

Kommentáld!

Ki van a képen?

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 14, 19:04-kor a(z) Ki van a képen? témába.

A „rovatot” éltessük, ezért egy újabb ismert arcnak a gyermekkori képét hoznám el. Talán az elmúlt kettőhöz képest itt lesz a legegyszerűbb dolgotok. Higgyétek el, annyira jellegzetes az “arcszerkezete” (ugye így nevezik?), hogy hozhattam volna róla más képet is, akkor is kitaláljátok. Segítségül annyit, hogy vele kapcsolatban az elmúlt hetekben elég sok morzsa született napi hírmorzsáinkban. Na vajon ki ez a fazon?

(Kommentekbe jöhetnek a tippek, de – szerintem – elsőre is meglesz!)

2 Hozzászólás

Ki van a képen?

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 28, 14:09-kor a(z) Ki van a képen? témába.

James T. Kirk múlt héten megfejtette, hogy William Shatner-re, a Shit My Dad Says főszerepelőjére gondoltunk. Ha már hét eleje van, akkor egy újabb játékra invitálnálak benneteket, csak mert olyan poénos látni a mostani kedvenc színészeinknek a régi, gyermek- és középkorú fényképeit. Hasonlóan az előzőhöz, most is egy olyanra esett a választásom, akivel heti rendszerességgel találkozhattok. (Mármint a sorozattal, amiben fel-feltűnik.)

Ha ennyiből nem menne, akkor klikk a tovább mögé. Megfejtéseket kommentbe várjuk.

Tovább…

2 Hozzászólás

Ki van a képen?

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 26, 15:02-kor a(z) Ki van a képen? témába.

Játékra invitálnám azokat, akik szerint helyükön van a tudásuk, ismerik a népszerű színészeket, és akár méterekről kiszúrnák a tömegből a hollywoodi kedvenceiket. Részemről csak egyetlen kérdés van: Ki van a képen? – annyi segítséget adnék, hogy a 2010/11-es idényben is feltűnt sorozatban, szóval nem olyan embert választottam, aki manapság már csak filmekben tevékenykedik, és manapság a sorozatbizniszt hanyagolja.

Ha ennyiből nem menne, akkor a tovább mögött még pár kép. Lehet kommentekben is kérdezni, illetve a válaszokat is oda várjuk!

Tovább…

2 Hozzászólás

free web stats