Fox újoncok (9) – The Finder

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 16, 23:54-kor a(z) Upfront 2011: Fox témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: 20th Century Fox Television

Író: Hart Hanson (Bones, Judging Amy).

Rendező: Dan Sackheim (Lie to Me, Life, Private Practice, Night Stalker).

Producerek: Hart Hanson (Bones, Judging Amy), Dan Sackheim (Lie to Me, Life, Private Practice, Night Stalker), Barry Josephson (Bones).

Szereplők: Geoff Stults (Octorber Road, Reunion, Happy Town), Michael Clarke Duncan, Saffron Burrows (My Own Worst Enemy, Law & Order: CI, Boston Legal)

Történet: Ha valaki látta a Bones 6×19-es részét, akkor tudja, hogy mire számítson. A Dr. Csont testvérsorozata megkapta a berendelését.

Premier: 2012-ben; csütörtökönként 21:00-tól – Az American Idol felvezetésével.

Berendelve: ? epizód.

Kanyecc szerint: Beszédes lehet több tényező is: (1) a Fox egy backdoor pilot levetítése után döntött az ügyében, (2) a nézettségét Emily Deschanel-lel – azaz az anyasorozat egyik szereplőjével – is támogatni akarják; viszont mindezek ellen szól az, hogy csak midseason-ben érkezik. Oké, még a szereplőgárda se állt össze teljes egészében, viszont kicsit merész húzásnak találom feláldozni a Bones timeslotját. Inkább egymást után kellene adnia, mint ahogy a CBS teszi a Criminal Minds és CM:BS esetében. Várós faktorja: 10% körül lehet; túlélési esélye: pedig 40% felé, mert azért a kaszaveszély fennáll.

Kommentáld!

Fox újoncok (8) – Touch

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 16, 23:29-kor a(z) Upfront 2011: Fox témába.

 

Műfaj: dráma.

Stúdiók: 20th Century Fox Television · Tailwind Productions · Chernin Entertainment

Író: Tim Kring (Heroes, Crossing Jordan, Chicago Hope).

Rendező: Francis Lawrence (Kings).

Producerek: Tim Kring (Heroes, Crossing Jordan, Chicago Hope), Francis Lawrence (Kings), Peter Chernin (Breakout Kings), Katherine Pope (Breakout Kings), Kiefer Sutherland (24, The Confession), Suzan Bymel (The War at Home, Talk to Me).

Szereplők: Kiefer Sutherland (24, The Confession) + (még tart a casting).

Történet: Apa-fia kapcsolatára orientált koncepcióról beszélünk, de mielőtt azt hinnétek, csak ennyiről szól, tévedtek. Az autista fiú képes megjövendölni a közeljövő eseményeit, amelyek nagyrészt be is következnek.

Premier: 2012-ben; nincs timeslot egyelőre

Berendelve: 13 epizód.

Kanyecc szerint: Nem volt kérdéses a berendelése. Tim Kring anno a Heroes-zal amilyen gyorsan belopta magát a szívünkbe, olyan gyorsan meg is utáltatta magát. (Max. a második évadjáig élveztem.) Midseason-ben érkezik, mivel a projekt eléggé kezdetleges. Lásd a szereplőgárdát, ahol egyelőre csak Kiefer Sutherland kapott helyet. A jó hír, hogy a 24 Jack Bauerje marad a sorozatoknál. A másik, hogy elég sok a Breakout Kings készítő a stábban. Várós faktorja: 90% felett, túlélési esélyeire: viszont maximum 50%-ot tudok adni, mert unalomba is átmehet könnyedén.

Kommentáld!

Fox újoncok (7) – Napoleon Dynamite

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 16, 22:56-kor a(z) Upfront 2011: Fox témába.

Műfaj: animáció.

Stúdiók: 20th Century Fox Television

Készítők/producerek: Jared Hess, Jerusha Hess, Mike Scully (The Simpsons, Parks & Recreation, Everybody Loves Raymond)

Hangok: Jon Heder, Jon Gries (Lost), Aaron Ruell, Efren Ramirez (Eastbound & Down), Diedrich Bader (Mad, Batman: The Brave and the Bold, Outscourced), Tina Majorino (The Deep End, Veronica Mars, Big Love), Sandy Martin (Big Love)

Történet: az azonos című (Napoleon Dynamite) film alapján készült animációs sorozat. Célkereszt alatt: Napoleon, aki egy örök lúzer, peches, amolyan magának való. Van egy bátyja is, aki hasonló cipőben jár. Később azonban új barátokra is szert tesznek, akikkel a jobbjukon neki vágnak nagyobb feladatoknak is, mint pl.: a diákigazgató választásnak.

Premier: 2012-ben; vasárnaponként 20:30-tól – A The Simpsons felvezetésével.

Berendelve: 6 rész.

Kanyecc szerint: Először is a film sikeréből kell kiindulni, hiszen a készítők próbálták a filmes hangokat átörökíteni a sorozat-adoptációba. Nem tudom, mekkora nézettsége volt, de azt igen, hogy közre fog játszani a jövője kapcsán. Elől járóban ennyit. Várós faktorja: 10%, túlélési esélye: elenyésző, már csak a 6 epizódos berendelés miatt is.

Kommentáld!

Fox újoncok (6) – Allen Gregory

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 16, 22:21-kor a(z) Upfront 2011: Fox témába.

Műfaj: animáció.

Stúdiók: 20th Century Fox Television · Chernin Entertainment

Készítők: Jonah Hill, Andrew Mogel (Yes Man), Jarrad Paul (Monk, Action, Undercover).

Producerek: Jonah Hill, Andrew Mogel (Yes Man), Jarrad Paul (Monk, Action, Undercover), Peter Chernin (Breakout Kings), Katherine Pope (Breakout Kings), David A. Goodman (Futurama, Star Trek: Enterprise, Family Guy)

Hangok: Jonah Hill, Nat Faxon (Happy Hour, The Cleveland Show), French Stewart, Joy Osmanski (True Jackson VP, Grey’s Anatomy), Cristina Pucelli, Will Forte (The Cleveland Show, Conan, 30 Rock).

Vendéghangok: Leslie Mann, Jake Johnson, Renée Taylor

Történet: egy csoport hétévesről szól, akik el vannak szállva maguktól. Allen mindentársában egy fiatal felnőttet lát, aki intelligens, művészi és romantikus – mint az édesapja. Igen, egy családi animációs sorozat lenne, amolyan apa-fia hangvételben, akik mellé társul egy mostoha hugica és egy férfi élettárs.

Premier: 2011 őszén; vasárnaponként, 20:30-tól – A The Simpsons felvezetésével.

Berendelve: 7 epizód.

Kanyecc szerint: azon gondolkodtam, hogy számít-e valamit, hogy nem tetszik a megvalósítása (képre pillantva). A Bob’s Burgers-től is a falat kapartam, mégis berendelték a második évadját. Az animációs részleg a legkiszámíthatatlanabb, mivel az újoncokat nehéz megszokni, de koránt se lehetetlen. A The Cleveland Show esetében sikerült. Nincs kizárva semmi. A készítőgárdában inkább filmesek foglalnak helyet. Nagy neveket mellőzték. Biztosan vendégszereplők formájában szállítják majd őket. Pár TCS-es tűnik fel a hangok sorában. Várós faktorja: egyértelműen 0%-os; túlélési esélye: – mégegyszer mondom – kiszámíthatatlan, szerintem kaszagyanús.

Tovább…

Kommentáld!

Fox újoncok (5) – Alcatraz

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 16, 21:56-kor a(z) Upfront 2011: Fox témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: Bad Robot Productions · Warner Bros. Television · Bonanza Productions Inc.

Írók: Elizabeth Sarnoff (Deadwood, Lost: Missing Pieces), Steven Lilien (Kyle XY), Bryan Wynbrandt (Kyle XY).

Rendezők: Danny Cannon (Nikita, Dark Blue, The Forgotten, Eleventh Hour, CSI: NY, CSI: Miami).

Producerek: J.J. Abrams (Lost, Fringe), Bryan Burk (Fringe, Undercovers, Lost, Six Degress, Alias), Elizabeth Sarnoff (Deadwood, Lost: Missing Pieces), Danny Cannon (Nikita, Dark Blue, The Forgotten, Eleventh Hour, CSI: NY, CSI: Miami) – utóbbi csak a pilotnál.

Szereplők: Sarah Jones (Lonestar, Sons of Anarchy), Jorge Garcia (Lost), Sam Neill (Happy Town), Parminder Nagra (ER), Robert Forster (Heroes), Santiago Cabrera (Heroes), Jonny Coyne, Jason Butler Harner.

Vendégszereplő: Jeffrey Pierce (The Nine).

Történet: a San Francisco közelében lévő, Alcatraz névre hallgató börtön mindenkinek ismerősen hangozhat, hiszen filmek sora foglalkozott a történetével. Már nem üzemel, viszont az FBI fenntart egy olyan csapatot, akik olyan elítélteket és börtönőröket „kerítenek kézre”, akik anno eltűntek és napjainkban rejtélyes módon feltűnnek.

Premier: 2012-ben; hétfőnként, 21:00-tól – a House felvezetésével.

Berendelve: ? epizód.

Kanyecc szerint: Csak rá kell nézni a készítőgárdára. Nagyon erős. Ott van J.J. Abrams a producerek sorában, akinek köszönhetjük – többek között – a Lostot, a Fringe-et, valamint Elizabeth Sarnoff, akinek a Deadwood-ot. A sztorija leginkább egy Fringe-re emlékeztet. Napjainkban játszódik és természetfeletti vonásokat tartalmaz. Szerintem képes lesz túlélni és berendeltetni a folytatást. Csak midseason-ben érkezik, viszont ez ne tévesszen meg senkit se. Várós faktor: 90%, túlélési százaléka: 95% – de akár 100%-ot is mondhattam volna.

Kommentáld!

Fox újoncok (4) – The X Factor US

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 16, 21:34-kor a(z) Upfront 2011: Fox témába.

Műfaj: énekes-tehetségkutató reality

Stúdiók: Syco Television· FremantleMedia North America

Producerek: Simon Cowell (America’s Got Talent, Celebrity Duets, Cupid), Rob Wade, Siobhan Greene (The X Factor, Britain’s Got Talent, American Inventpr), Cecile Frot-Coutaz (America’s Got Talent, American Idol), Richard Holloway (The X Factor, Britain’s Got Talent), Andrew Llinares (The X Factor, Britain’s Got Talent).

Zsűritagok: Simon Cowell (America’s Got Talent, Celebrity Duets, Cupid), Antonio “L.A.” Reid, Cheryl Cole, Paula Abdul.

Műsorvezetők: Nicole Scherzinger, Steve Jones.

Koncepció: Biztos mindenki találkozott már az X-Faktorral. A briteknél nagysikerre vitte Simon Cowell, így a Fox benevezett az amerikai változatára. Idehaza ősszel volt az RTL Klub műsorán. Különlegessége, hogy a zsűritagok mentorkodnak.

Premier: 2011 ősze; szerdán és csütörtökön 20:00-tól.

Berendelve: ? epizód.

Kanyecc szerint: Abszolút siker. Nincs miről beszélni, mert az amerikaiak megbolondulnak a tehetségkutatókért. Az American Idol a csatorna legnézettebb produkciója. Hasonlókat várnak el tőlük is. A zsűritagok sora roppant erős. Várós faktorja: 80%-os, túlélési esélye: 100%-os.

Kommentáld!

Fox újoncok (3) – New Girl

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 16, 20:46-kor a(z) Upfront 2011: Fox témába.

Műfaj: egykamerás szitkom.

Stúdiók: Warner Bros. Television · Chernin Entertainment.

Írók: Liz Meriwether

Rendezők: Jake Kasdan (Freaks & Geeks)

Producerek: Liz Meriwether, Jake Kasdan (Freaks & Geeks), Peter Chernin (Breakout Kings), Katherine Pope (Breakout Kings), Dave Finkel (United States of Tara, 30 Rock, Joey, Just Shoot Me!), Brett Baer (United States of Tara, 30 Rock, Joey, Just Shoot Me!).

Szereplők: Zooey Deschanel (Weeds), Max Greenfield (Ugly Betty, Raising the Bar, Greek), Jake Johnson (Derek and Simon: The Show), Hannah Simone, Damon Wayans Jr. (My Wife and Kids)

Történet: célkereszt alatt egy általános iskolás tanárnő, akinek nem jön össze a randizás, a szerelembe esés. Legutóbbi szakításával ráadásul új lakást kell keresnie, így úgy dönt, hogy három fiatal sráchoz költözik, akik fiatalos felfogással gondolkodnak.

Premier: 2012-ben; keddenként 21:00-tól  – A Glee felvezetésével.

Berendelve: ? epizód.

Kanyecc szerint: Ez nekem tetszik. Komolyan. A The Ex-List-tel se volt semmi problémám. Ezzel se lesz. Bírom a csajozós/pasizód koncepciókat, főleg ha beleviszik a fiatalságot. Nem is szaporítanám a szót. A várós faktor adott minimum 90%, a túlélési esélyek jóval alacsonyabbak: 20%. Utószó: Zooey Deschanel az egyik kedvenc színésznőm.

Kommentáld!

Fox újoncok (2) – I Hate My Teenage Dauther

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 16, 19:58-kor a(z) Upfront 2011: Fox témába.

Műfaj: többkamerás szitkom.

Stúdiók: Warner Bros. Television · Bonanza Productions Inc..

Írók: Sherry Bilsing-Graham (The New Adventures of Old Christine, Friends, Joey), Ellen Kreamer (The New Adventures of Old Christine).

Rendezők: Andy Ackerman (Perfect Couples, The New Adventures of Old Christine).

Producerek: Sherry Bilsing-Graham (The New Adventures of Old Christine, Friends, Joey), Ellen Kreamer (The New Adventures of Old Christine), Andy Ackerman (Perfect Couples, Rules of Engagement).

Szereplők: Jaime Pressly (My Name is Earl), Katie Finneran (The Inside), Kristi Lauren, Aisha Dee (The Saddle Club), Eric Sheffer Stevens (As the World Turns), Kevin Rahm (Mad Men, Desperate Housewives), Chad Coleman.

Történet: Két nő áll a középpontjában, akik tinédzser korukban az iskola legmenőbb lányai állandó jelleggel basztattak. Felnőtt korukban azonban rá kell döbbenniük, hogy saját lányaikból hasonló „kis libák” lettek, akik a gyengébbeket bántják.

Premier: 2011 őszén; szerdánként 21:30-tól. – The X Factor US felvezetéssel.

Berendelve: 13 epizód.

Kanyecc szerint: Nekem különösebben nincs problémám a The New Adventures of Old Christine stábjával, mivel imádtam a sorozatukat. A szitkomokkal annál inkább, mivel mostanság elkrimisedtem és a legborzasztóbb, hogy a szereplőgárdája – számomra – semmitmondó. Talán Sherry Bilsing-Grahamet nem kéne elfelejteni, aki nem csak mint író, hanem mint főszereplő is feltűnik a sorozatban Ellen Kreamer társaságában. Fura lesz. Érzésem szerint, tartalmazhat számtalan vicces momentumot, viszont klisékkel tele lesz. Várós faktorja számomra: 30%-nyi. Túlélési esélyeket nem latolgatnék, mert nagyon alacsony.

Tovább…

Kommentáld!

Fox újoncok (1) – Terra Nova

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 16, 19:36-kor a(z) Upfront 2011: Fox témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: a 20th Century Fox Television · Chernin Entertainment · DreamWorks Television · Kapital Entertainment.

Írók: Allan Loeb (New Amsterdam), Kelly Marcel és Craig Silverstein (Nikita, K-Ville, Standoff, Bones).

Rendező: Alex Graves (The Nine, West Wing, Journeyman, The Whole Truth).

Producerek: Steven Spielberg (Saving Private Ryan, Jurassic Park), Peter Chernin, René Echevarria (Castle, The 4400), Brannon Braga (24), Jon Cassar (The Kennedys, 24), Aaron Kaplan, Katherine Pope (Breakout Kings), Justin Falvey (Falling Skies, Wedding Day, United States of Tara), Darryl Frank (United States of Tara, Falling skies, The Borgias, Las Vegas),. + Alex Graves (a pilotban).

Szereplők: Jason O’Mara (Life on Mars, The Agency, In Justice), Stephen Lang (The Fugitive, Avatar), Shelley Conn (Strike Back, Dead Set), Landon Liboiron (Degrassi: The Next Generation), Naomi Scott, Alana Mansour, Christine Adams (The Whole Truth, Home Again), Allison Miller (Kings).

Történet: 2149-et élünk. Az emberiség taccsra vágta a Földet. A tudósok egy része időutazáson dolgozik, melynek segítségével vissza akarnak utazni a múltba. 85 millió esztendőt sikerül is egy bizonyos Shannon családnak, melynek az életét követhetjük figyelemmel, na meg azokért, akik követték.

Premier: 2011 őszén; hétfőként 20:00-tól.

Berendelve: 13 epizód.

Eddigi anyagok róla: Előzetesek.

Kanyecc szerint: Kezdeném azzal, hogy nem véletlenül csúsztatta a Fox 2010/11-ről 2011/12-re. Nem akart szar munkát kiereszteni a keze közül, amit megértünk – bár több volt a háttérba. Másrészről, eléggé sok minden változott a készítőgárdánál. Ne folyunk bele, hiszen megannyiszor esett szó róla. A lényeg, hogy méreg drága pilotot hónapok óta várjuk. Biztosra veszem, hogy nem okoz csalódást, illetve azt is, mekkora a várós faktorja egy-két embernél. Túlélése biztos. Nincs miről beszélni. Az már egy másik kérdés, mennyire leszünk elégedettek. 95%-ot rámondok simán.

Kommentáld!

free web stats