ABC újoncok (13) – Last Man Standing (aka. The Last Days of Man)

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 18, 0:16-kor a(z) Upfront 2011: ABC témába.

Műfaj: többkamerás szitkom.

Stúdiók: 20th Century Fox Television · 21 Laps-Adelstein Productions.

Író: Jack Burditt (30 Rock, Just Shoot Me!, The New Adventures of Old Christine).

Rendező: John Pasquin (Better with You, Rules of Engagement).

Producerek: Becky Clements, Kevin Hench (The Man Show), Marty Adelstein (Prison Break, Point Pleasant, Tru Calling), Richard Baker (Harry Potter-filmsorozat), Rick Messina, Shawn Levy, Tim Allen.

Szereplők: Tim Allen (Home Improvement), Nancy Travis (So I Married an Axe Murderer, Three Men and a Baby), Molly Ephraim, Alexandra Krosney, Kaitlyn Dever és Hector Elizondo (Chicago Hope).

Történet: A tények alapján a férfiak építették fel a civilizációt. Nekik köszönhetik a nők a kényelmet, sok egyéb mást. Mike egy marketingigazgató egy sportboltban. Szeret utazni, vezetni. A dombok királyának tartják. Na igen, de amikor haza megy, akkor egy olyan világba kerül, ahol a nők uralkodnak – vagyis a felesége és a három lánya. Nem csak a melóhelyen kell felépíteni a büszkeségét, hanem otthon is. Lesz munkája.

Premier: 2011 őszén; keddenként 20:00-tól.

Kanyecc szerint: Tetszik a koncepció. Számtalan poént rejt magában, amelyek közül noha nagyobbik részét kiaknázták, de még vannak olyanok, amelyek kiaknázásra várnak. Drukkolni fogok neki, hiszen a Just Shoot Me!-s Jack Burditt írta. Várós faktorja: 80%, túlélési esélye: – NCIS-re alapozva – 50%.

Kommentáld!

ABC újoncok (12) – Missing

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 17, 23:42-kor a(z) Upfront 2011: ABC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: ABC Studios · Little Engine Entertainment.

Író: Gregory Poirier (National Treasure: Book of Secrets)

Rendező: Steve Shill.

Producerek: Gina Matthews, Grant Scharbo (The Gates), James Parriott (Sons of Anarchy).

Szereplők: Ashley Judd (Double Jeopardy, Kiss the Girls), Sean Bean (Game of Thrones), Cliff Curtis (Trauma), Adriano Giannini (Oceans Twelve), Nick Eversman (Cinema Verite) és Tereza Voriskova (Borgia).

Történet: Egy ex-CIA ügynök anyuka Olaszországba utazik, mivel fia eltűnt egy nyári gyakorlat alatt, és keresésére indul. Közben kiderül, hogy emberrablókról van szó, így össze kell kapnia magát, illetve fel kell tépnie a fájó sebeit a plusz segítség érdekében.

Premier: 2012-ben, midseason-ben.

Berendelve: 10 epizód.

Kanyecc szerint: Beszédes lehet a 10 rész. Minisorozatnak mindenképp jó ötlet lett volna. Engem felhúznak az emberrablós koncepciók, mert tudom, hogy a 8-9. részig úgy se lesz túsz szabadon engedés. Másrészről ott vannak azok a fránya klisék, nem beszélve a megvalósításról. Akciódús lesz-e vagy csak ötletelgetős? Egyébként nem idén nyárra ígérték? Ahhoz képest jövőre jön. Baljós előjel? Meglátjuk. Várós faktorja: 50%, túlélési esélye: 50%.

Kommentáld!

ABC újoncok (11) – Work It

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 17, 23:00-kor a(z) Upfront 2011: ABC témába.

Műfaj: többkamerás szitkom.

Stúdiók: Warner Bros. Television.

Író: Christopher Moynihan (Coupling, 100 Questions).

Rendező: Beth McCathy-Miller (Mad Love, 30 Rock, The Marriage Ref, Saturday Night Live).

Producerek: Andrew Reich (Romantically Challenged, Friends) és Ted Cohen (Romantically Challenged, Friends).

Szereplők: Ben Koldyke (How I Met Your Mother), Amaury Nolasco (Prison Break), Beth Lacke (Happy Hour), John Caparulo (Chelsea Lately), Rebecca Mader (Lost), Rochelle Aytes (Detroit 1-8-7), Kate Reinders (Sherrie), Kirstin Eggers (Aussie and Ted’s Great Adventure) és Kacie Lynch (Barney and Friends).

Történet: Két munkanélküli férfi úgy dönt, hogy nőnek öltözik, hogy felcsapjanak gyógyszerügynöknek.

Premier: 2012-ben.

Kanyecc szerint: Az első kérdésem, hogy miért csak jövőre érkezik? Jah, megvan. Mert a fél készítőgárda a Man Up!-on is dolgozik. Egyébként rühellem azokat a koncepciókat, amelyben az egyik nem a másiknak öltözve érvényesül. Legyen az film is, és sorozat is. Gyűlölöm. Ezáltal a város faktorja: 0%, a túlélési faktorja: hasonlóan a nullát közelíti.

Kommentáld!

ABC újoncok (10) – Man Up!

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 17, 22:41-kor a(z) Upfront 2011: ABC témába.

Műfaj: egykamerás szitkom.

Stúdiók: ABC Studios · Tagline Television.

Író: Christopher Moynihan (Coupling, 100 Questions).

Rendező: Beth McCathy-Miller (Mad Love, 30 Rock, The Marriage Ref, Saturday Night Live).

Producerek: Kelly Kulchak (Psych, 100 Question), Ron West (3rd Rock from the Sun), Victor Fresco (Better off Ted, My name is Earl, Andy Richter Controls the Universe).

Szereplők: Christopher Moynihan, Mather Zickel (The Cape), Dan Fogler (Balls of Fury), Teri Polo (Meet the Fockers), Amanda Detmer (What About Brian) és Henry Simmons (Shark).

Történet: A sztori középpontjában három jóbarát áll, akik próbálnak fenn maradni a modern világban.

Premier: 2011 őszén; keddenként 20:30-tól – A Last Man Standing felvezetésével.

Kanyecc szerint: „Hogyan lehet boldogulni manapság?” – erre a kérdésre keresi a sorozat a választ. A keddi szitkomblokk egyik tagja. Vajon lesz esélye? A csatorna újoncokkal kezdi az estét, így szinte biztos, hogy el fog vérezni a CBS felhozatala ellen, hiszen sanszos az NCIS elleni rivalizálás. Teljesítménye fog dönteni, mert szinapszis és szereplőgárda alapján se vagyok előrébb. Várós faktorja: 30%, túlélési esélye: 10%.

Kommentáld!

ABC újoncok (9) – Suburgatory

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 17, 21:57-kor a(z) Upfront 2011: ABC témába.

Műfaj: egykamerás szitkom.

Stúdiók: Warner Bros. Television.

Író: Emily Kapnek (Aliens in America, Parks and Recreation)

Rendező: Michael Fresco

Szereplők: Jeremy Sisto (Law & Order), Jane Levy (Shameless), Carly Chaikin (The Last Song), Allie Grant (Weeds), Alan Tudyk (V) és Cheryl Hines (Curb Your Enthusiasm).

Vendégszereplő: Ana Gasteyer (Saturday Night Live)

Történet: Egy tinédzser lányról szól a történet, aki a nagyvárosi életét felhagyja, hogy az általa „pokolnak” titulált kertvárosi punnyadásba költözzön.

Premier: 2011 őszén; szerdánként 20:30-tól – A The Middle vezeti fel.

Kanyecc szerint: Az ABC két napra is be akarja táblázni magát szitkomokkal. Ezért rendelt annyit amennyit! Szerda egyik vérfrissítése a Suburgatory, amelynek már a szinapszisa is már egy kliséhalom. Fura, de akár bejöhet az élet neki. Induljunk csak ki a The Middle-ből (ott is az istenháta mögött sztori az alap!), ami alapból a felvezetője lesz. Emily Kapnek pozitívum az írók sorában. Az Aliens in America egy félre siklás nála, de a Pyrex koránt se. Város faktorja: 10%, ellenben a túlélési esélye: 70%.

(A tovább mögött találhattok hozzá pár friss promó képet.)

Tovább…

Kommentáld!

ABC újoncok (8) – Scandal (aka. Damage Control (aka. In Crisis))

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 17, 21:38-kor a(z) Upfront 2011: ABC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: ABC Studios · Shondaland Productions.

Író: Shonda Rhimes (Grey’s Anatomy, Private Practice)

Rendező: Paul McGuigan.

Producerek: Betsy Beers (Grey’s Anatomy, Private Practice)

Szereplők: Kerry Washington (Ray), Henry Ian Cusick (Lost), Columbus Short (Stomp the Yard), Guillermo Diaz (Half-Baked), Darby Stanchfield, Katie Lowes, Tony Goldwyn (Ghost) és Jeff Perry (Grey’s Anatomy).

Történet: Egy legendás PR-tanácsadó áll majd a sztori középpontjában, melynek alapjául Judy Smith élete is azért szolgál, illetve lesz a tanácsadónknak egy csapata is.

Premier: 2012-ben, még nincs timeslotja.

Kanyecc szerint: Shonda Rhimes kimozdult a kórházból? WTF! Illetve Betsy Beers is? WTF2! Ettől függetlenül a bukást látom benne. Nem hinném, hogy az embereket érdekelné a PR-tanácsadás. Várós faktor: 0%, túlélési esélye: 0%.

Kommentáld!

ABC újoncok (7) – Once Upon a Time

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 17, 21:16-kor a(z) Upfront 2011: ABC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: ABC Studios.

Írók: Edward Kitsis és Adam Horowitz (Lost, Birds of Pray, TRON: Legacy).

Rendezők: Mark Mylod

Producerek: Steven Pearlman.

Szereplők: Ginnifer Goodwin (Big Love), Jennifer Morrison (House), Robert Carlyle (The Full Monty, Stargate Universe), Lana Parrilla, Jamie Dornan, Jared Gilmore (Mad Men), Josh Dallas és Raphael Sbarge.

Történet: A műfaj valójában scifi-fantasy. A célkereszt alatt egy problémás múltú nő, aki felnőtt korára visszaköltözik abba a kisvárosba, amit fiatalkorában elhagyott. Az egészben a csavar, hogy körülötte mesebeli alakok vannak, mint ha egy tündérmesébe csöppent volna. – De nem, mivel ez a valóság.

Premier: 2011 őszén; vasárnaponként 20:00-tól – Az America’s Funniest Home Videos lesz a felvezetője.

Kanyecc szerint: Ez az a sorozat, ami istenigazából célt tévesztett vagy inkább csatornát. (Kinek hogy tetszik jobban.) Vagy mégse? Ha azt vesszük alapul, hogy a fura színvilággal megáldott Pushing Daisies is megélt két évadot, akkor miért ne. Adam Horowitz neve nagyon bíztató a készítők sorában. Lehet belőle bármi. Mellesleg egy ex-House szereplő is ott a szereplőgárdában. Várós faktorja: 75%, túlélési esélye: 50%. Vasárnap jól kell teljesíteni. Fel van adva neki a lecke, mert az AFHV-re nem igazán alapozhatnak.

(A tovább mögött találhattok néhány promó képet róla pluszba.)

Tovább…

Kommentáld!

ABC újoncok (6) – The River

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 17, 20:54-kor a(z) Upfront 2011: ABC témába.

Műfaj: (horror) dráma.

Stúdiók: ABC Studios · DreamWorks Television · Good PR Productions

Írók: Michael Green (Kings, Heroes, Everwood), Michael Perry (Paranormal Activity 2.).

Rendezők: Jaume Collet-Serra (Unknown, Orphan).

Producerek: Oren Peli, Jason Blum, Darryl Frank, Justin Falvey.

Szereplők: Bruce Greenwood (Star Trek), Joe Anderson (The Twilight Saga: Breaking Dawn Parts 1 and 2), Paul Blackthorne (Lipstick Jungle), Paulina Gaitan, Leslie Hope (24), Eloise Mumford (Lone Star), Shaun Parkes (The Mummy Returns), Thomas Kretschmann (King Kong) és Daniel Zacapa (Resurrection Blvd.).

Történet: Cinema veriti-stílusú thriller pilotként szuggerál, melynek középpontjában egy híres kalandor, aki egyszer eltűnik az Amazonason. Barátai és családja a keresésére indulnak különféle fura eszközökkel, hátha rátalálnak

Premier: 2012-ben, még nincs timeslotja.

Kanyecc szerint: Mielőtt bármit mondanék: vessetek egy pillantást a képeire (…) magért beszél, hogy az egyik legvártabb újoncok közé tartozik. Csípem a drámákat manapság, pláne ha egy kis thriller/horror beütéssel rendelkezik. Igazából nehéz a műfajt meghatározni, mert hol ezt, hol azt írják. Meglátjuk jövőre. Hát ha lesz olyan jó, mint egy Harper’s Island. Michael Green egyébként se rossz író. Várós faktorja: 90%-os, míg a túlélési esélye: 50% körül lehet.

FERCSA mondja: Elég komoly produkciónak tűnik, bár az előzetese annyira nem győzőtt meg sajnos. 75%

(A tovább mögött találhattok néhány promó képet róla pluszba.)

Tovább…

1 Hozzászólás

ABC újoncok (5) – Apartment 23 (aka. Don’t Trust the Bitch at Apt. #23)

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 17, 20:36-kor a(z) Upfront 2011: ABC témába.

Műfaj: egykamerás szitkom.

Stúdiók: 20th Century Fox Television.

Írók: Nahnatchka Kahn (American Dad)

Rendezők: Jason Winer (Modern Family).

Producerek: Nahnatchka Kahn, Jason Winer (Modern Family), Dave Hemingson (American Dad, How I Met Your Mother) és Jeff Morton (Modern Family)

Szereplők: Krysten Ritter (Breaking Bad, Gilmore Girls), Dreama Walker (The Good Wife, Gossip Girl), Eric André, Michael Blaiklock és James Van Der Beek (Varsity Blues, Dawson’s Creek).

Történet: egy naiv lányról szól nagy álmokkal, aki New York-ba költözik. Lakótársa pedig egy olyan csaj lesz, aki tudja élvezni az életet, állandóan bulizni jár, igazi parti arc – azaz két teljesen különböző felfogás találkozik.

Premier: 2012-ben, nincs még fix timeslotja.

Kanyecc szerint: Ej, fura lesz egy James Van Der Beek-et szitkomban látni. Ha felemlegetjük, általában 10 emberből 9-nek a Dawson és a haverok jut az eszébe. Nekem is az jutna. De talán most sikerül megtörnie ezt a sorozatot. Két esélyes. Midseason-re kapott időpontot, így még a rossz dolgokat ki lehet szelektálni belőle. Ha felhagynak a klisékkel – úgy se fognak –, akkor miért ne. A szereplőgárda szimpatikus. A készítők sorában két American Dades és két Modern Familys. Meglátjuk. Várós faktorja: 80%, már csak James miatt; túlélési esélye: 30%-nál nem több.

FERCSA mondja: Dawson újra vásznon. Midseason-be jön ami nem túl jó előjel, de a jó előzetes miatt megkapja a 55%.

(A tovább mögött további promó képeket találhattok.)

Tovább…

Kommentáld!

ABC újoncok (4) – Revenge (aka. The Count of Monte Cristo)

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 17, 20:18-kor a(z) Upfront 2011: ABC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: ABC Studios · Temple Hill Entertainment

Írók: Mike Kelley (Swingtown).

Rendezők: Phillip Noyce (Salt).

Producerek: Marty Bowen és Wyck Godfrey (Twilight).

Szereplők: Madeleine Stowe (We Were Soldiers, The Last of the Mohicans), Emily Van Camp (Brothers & Sisters, Everwood), Gabriel Mann (The Bourne Identity), Henry Czerny (Mission: Impossible, Clear and Present Danger), Ashley Madekwe (Secret Diary of a Call Girl), Nick Wechsler (Roswell), Josh Bowman (Prowl), Christa B. Allen (13 Going on 30)és Connor Paolo (Gossip Girl).

Történet: Az előző címe árulkodó lehetett. Alexandre Dumas-fél Monte Cristo grófja című művének modernkori feldolgozása – mindez női szemszögből. Célkereszt alatt egy titokzatos fiatal lány, aki visszatér szülővárosába, hogy megbosszulja a múlt sérelmeit.

Premier: 2011 őszén; szerdánként 22:00-tól – A Happy Endings felvezetésével.

Kanyecc szerint: Ha a kritikusokból kell kiindulnom, akkor eléggé vegyes érzelmeket váltott ki belőlük az újonc, mivel kapott hideget és meleget. A sztori különösebben nem mozgat meg, de mindig szívesen fogadok klasszikust modern köntösben. Város faktorja: 50%, hiszen megvagyok vele is, és nélküle is. Túlélési esélye: 30%-ot jósolnék be, jóindulattal. Na jó, azért Wych Godfrey is közrejátszott a mércénél.

FERCSA mondja: Engem se érintett meg, bár vannak benne említésre méltó egyéniségek, max.30%

(A tovább mögött pár új kép.)

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats