The CW újoncok (6) – The Frame

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 19, 22:10-kor a(z) Upfront 2011: The CW témába.

Műfaj: reality.

Stúdió: Shed Media · Armoza International Media.

Készítők: Nick Emmerson (Bethenny Ever After, Supernanny, Who Do You Think You Are, The Real Housewives of New York City) és Jen O’Connell (Bethenny Ever After, Supernanny, Who Do You Think You Are, The Real Housewives of New York City).

Történet: Nyolc pár lesz a célkereszt alatt, akiknek az otthonát fogják bekamerázni. Ha valaki kilép a látómezőből – mert elvileg fix állásúak lesznek –, akkor az a team kiesett a játékból. Mindez 8 héten keresztül fog tartani, elzárva a külvilágtól is, lényegében saját házuk rabjai lesznek, amit 24/7-ben lehet az interneten is nézegetni. A győztes lesz Amerika kedvenc párja, aki viszi a főnyereményt.

Premier: 2012-ben.

Kanyecc szerint: Tetszik a koncepció, mert van tétje. Gondolom úgy fogják beállítani a kamerákat, hogy nagy legyen a holttér. Illetve, hogy rá legyen dolgokra kényszerítve a versenyző, amiket alapjába véve nem úgy csinálna. Várós faktorja: 100%, túlélési esélye: 10% abból kiindulva, hogy a The CW-n csak az ANTM a fix az elmúlt években.

tess szerint: Röviden, tömören, esélytelen. Totális D.O.A.

Kommentáld!

The CW újoncok (5) – Re-Modeled

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 19, 22:00-kor a(z) Upfront 2011: The CW témába.

 

Műfaj: reality.

Stúdió: Wall Entertainment · Sony Pictures Television.

Készítők: Allison Grodner (Big Brother, You’re Cut Off, She’s Got The Look, Plain Jane), Rich Meehan (Big Brother, You’re Cut Off, She’s Got The Look, Plain Jane), Amy Palmer (You’re Cut Off, Plain Jane), Paul Fisher (I Want To Be A Hilton), Greg Seuss (What’s Wrong with Virginia, Tug) és Erik Stone (Aisha Tyler Is Lit: Live at the Fillmore).

Történet: Paul Fisher, divat veterán egy új vállalkozás keretében összehozza a világ apró ügynökségeit, melyet The Network-nek nevez el. A The Network-kel akarja megváltoztatni a szakmát. Két küldetése lesz: (1) kisvárosi ügynökségek felvirágoztatása, (2) modell karrierjének az irányítása.

Premier: 2012-ben.

Kanyecc szerint: Egészségére Paul Fisher-nek. Engem különösebben nem érdekel.

tess szernt: Ha Paul Fisher lesz olyan karekteres és stílusos mint Banks kisasszony, akkor van remény az ANTM pótlására. Bár sajna mid-seasonre le száműzve a projekt, ami ugye túl sok jót nem feltételez. Főleg hogy a CW mid-season próbálkozásai eddig sorra megbuktak. Túlélési esély: 20%, várakozási faktor: 10%.

Kommentáld!

The CW újoncok (4) – H8R

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 19, 21:42-kor a(z) Upfront 2011: The CW témába.

(A címet ejtsd: haternek.)

Műfaj: reality.

Stúdió: Horizon Alternative Television.

Készítők: Lisa Gregorisch-Dempsey (Extra), Jeremy Spiegel (Extra) és Mario Lopez.

Műsorvezető: Mario Lopez.

Történet: Celebek „mennek” az őket gyűlölő, utáló civilek ellen.

Premier: 2011 őszén; szerdánként 20:00-tól.

Kanyecc szerint: Uh. Ezt a koncepciót inkább a magyar változatban nézném meg, mert ha „nem annyira számomra népszerű” emberkéket választanak, akkor részemről úgy is veszett fejszenyél. Mondjuk képzeljük el magunk elé a Való Világ sztárjait, akiket összeeresztenek az őket gyűlölőkkel. Mónika show 2. lenne a végtermék. Várós faktorja: 80%, túlélési esélyei: csekélyek.

tess szernt: A CW az utóbbi években nagyon erőlködött az ANTM pótlására-társára, de nagyon nem jött össze. Most sem fog, ellenben a koncepciók sokkal szélesebb spektrumon mozognak, szóval lehet, hogy most végre eltalálják az irányt. Túlélési esély: 20%, lévén ha őszre be merték nyomni, olyan szörnyű csak nem lehet. Éppen ezért a várakozási faktor: 40% már csak a kíváncsiság miatt is.

Kommentáld!

The CW újoncok (3) – Hart of Dixie

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 19, 19:38-kor a(z) Upfront 2011: The CW témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: Fake Empire · Warner Bros. Television.

Író: Leila Gerstein (Gossip Girl, Eli Stone).

Rendező: Jason Ensler.

Producerek: Josh Schwartz (Gossip Girl, Chuck, The O.C.), Stephanie Savage (Gossip Girl, The O.C.), Len Goldstein és Jason Ensler (Gossip Girl, Chuck).

Szereplők: Cress Williams (Friday Night Lights, Prison Break, ER, Close to Home), Jaime King (My Generation, Gary Unmarried, The Class, Kitchen Confidential), Nancy Travis (Bill Engvall-Show), Rachel Bilson (The O.C.), Scott Porter (The Good Wife, Friday Night Lights, Caprica), Wilson Bethel (The Young and the Restless).

Történet: egy bizonyos Zoe-ról szól, aki egy vérbeli New York-i csajszi valójában. Az orvosi diploma megszerzése után „saját hajóját szeretné hajtani”, hogy kövesse apja nyomdokait, azonban álmai szertefoszlanak, amikor szembesül a ténnyel, hogy édesapja nyomdokaiba sose ér. Megörökli Alabama állambéli Blueland-ben egy orvosi praxis felét. Na igen, de a kisvárosban kicsit másabbak az emberek, mint amilyeneket megszokott.

Premier: 2011 őszén; keddenként 21:00-tól – A 90210 felvezetésével.

Berendelve: 13 epizód.

Kanyecc szerint: Jól vettem ki, hogy ez akkor egy orvosos sorozat lesz? Kell egyáltalán ilyen a The CW-nek, mert nem hinném. Kiket akar vele leültetni? A fiatalok nem hinném, hogy ezért lennének oda, még ha Rachel Bilson is kapta a főszerepet. Meglátjuk. Várós faktorja: 10%, de csak a kíváncsiság miatt, míg túlélési esélyei: a nullát közelítik.

tess szerint: Korrekt próbálkozás megint csak a WB-s idők emlékére. A készítők listája pazar, a két főszereplő pedig ígéretes. Egyedül a kisvárosi romantikázás egy kicsit necces, amire a Gilmore Girls óta nem volt példa. Az orvosi szál meg totál jellegtelen, de persze ne legyen igazam. Mindenesetre CW-s jó szokás szerint csak 2 maradhat, így a túlélési esélye: 60% ugyancsak, míg a várakozási faktor: 30%. Engem totál nem fogott meg, de a pilot után változhat a dolog.

(A tovább mögött még pár kép.)

Tovább…

Kommentáld!

The CW újoncok (2) – Ringer

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 19, 19:05-kor a(z) Upfront 2011: The CW témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: ABC Studios · Brillstein Entertainment Partners · CBS Television Studios.

Írók: Eric Charmelo (‘Til Death Do Us Part) és Nicole Snyder (‘Til Death Do Us Part).

Rendező: Richard Shepard.

Producerek: Pam Veasey (CSI, New York, The District), Peter Traugott (Samantha Who?), Richard Shepard (Ugly Betty) és Sarah Michelle Gellar (All My Children, Buffy the Vampire Slayer).

Szereplők: Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha (Life Unexpected, Valentine, Miss/Guided), Mike Colter (The Good Wife), Nestor Carbonell (Lost, Cane), Sarah Michelle Gellar (All My Children, Buffy the Vampire Slayer) és Tara Summers (Damages, Boston Legal).

Történet: egy thriller sorozatötletről volna szó, melyben egy nő kerül bajba. A maffia kezd el vadászni rá, azonban hogy kilábaljon a bajból, felveszi gazdag ikertestvérének a személyazonosságát, a probléma csak annyi, hogy az ő fejére is vérdíj van kitűzve.

Premier: 2011 őszén; keddenként 21:00-tól – A 90210 felvezetésével.

Berendelve: 13 epizód.

Kanyecc szerint: Tudtátok, hogy eredetileg a CBS-nél házalt az ötlet, azonban a CW-nél kötött ki végül, ami meg is vásárolta? Ha tippelnem kellett volna a helyét illetően, akkor inkább a Nikita társaságában tudtam volna elképzelni, nem pedig a 90210-ében. Sarah Michelle Gellar mindenképpen nagy név a szereplők és a készítők sorában. Az íróknak és a rendezőnek nincs nagyobb produkciója, így jogosan tekinthetjük újoncnak őket. Véleményem szerint, ha a CBS lemondott róla, akkor akár itt is megbukhat. Várós faktorja és túlélési esélye: 50%. Előzetes alapján okosabbak leszünk.

tess szerint: SMG visszatért, a CW meg lecsapott rá, ha már a CBS ódzkodott a projekttől. Bár az igazat megvallva nem tudom mit kezdenek a projekttel. Az tiszta sor, hogy a Nikita vonalát akarják tovább vinni, vagyis szép lassan szakítanának a tini-soap szállal, de azért én szkeptikus vagyok.  Az ABC Studios ugye kiszállt anyagi okokból, ami sok jót nem sejtet, ellenben állítólag szerializált lesz, bár a Nikita esetében is hasonlót ígértek. Túlélési esély: éppen ezért óvatos 60%, ellenben a várakozási faktor: 80%, de csak SMG miatt.

(A tovább mögött még pár kép.)

Tovább…

Kommentáld!

The CW újoncok (1) – The Secret Circle

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 19, 18:38-kor a(z) Upfront 2011: The CW témába.

Műfaj: dráma.

Stúdió: Alloy Entertainment · CBS Television Studios · Warner Bros. Television.

Író: Kevin Williamson (The Vampire Diaries, Scream, Dawson’s Creek).

Rendező: Liz Friedlander (The Vampire Diaries, 90210).

Producerek: Andrew Miller (Imaginary Bitches), Leslie Morgenstein (The Vampire Diaries, Gossip Girl), Gina Girolamo, Elizabeth Craft (The Vampire Diaries, Lie to Me) és Sarah Fain (The Vampire Diaries, Lie to Me).

Szereplők: Ashley Crow (Heroes), Britt Robertson (Life Unexpected, Swingtown), Gale Harold (Hellcats, Desprerate Housewives, Vanished), Jessica Parker Kennedy, Louis Hunter, Natasha Henstridge (Eli Stone, Commander in Chief), Phoebe Tonkin (H2O), Shelley Hennig (Days o Our Lives), Thomas Dekker (Terminator: TSCC, Heroes, 7th Heaven).

Történet: L.J. Smith, a The Vampire Diaries írónője egy másik könyvsorozatának sorozatadoptációja, melyben egy lány új városba költözik, ahol rájön, hogy valójában boszorkány. Emellett kulcsfontosságú szerepet tölt be a Jó és a Rossz közötti harcban, amivel szembesül is az új környezetben.

Premier: 2011 őszén; csütörtökönként 21:00-tól – A The Vampire Diaries felvezetésével.

Berendelve: 13 epizód

Kanyecc szerint: Ha azt vesszük alapul, hogy L.J. Smith egyik könyvsorozat változatának adoptációja már befutott, illetve a The CW egy napra rakta a „nagytestvérrel”, akkor amondó vagyok, hogy már könyvelhetjük is neki a +9 epizód évad kiegészítést. A szereplőgárdában főként olyan színészek kapnak helyet, akik eleve házon belül kaptak főszerepet, csak éppen a folytatásra zöld utat nem. Gondolok itt: Britt Robertsonra és Gale Haroldra. Várós faktorja: 80%-os; túlélési esélye: 70-80% szintén, már csak az alapok miatt.

tess szerint: L.J. Smith és Kevin Williamson neve miatt biztosra vehető volt a berendelés. Ki lepődött meg egyáltalán? Az is biztos volt, hogy a The Vampire Diaries párja lesz, szóval a tuti befutó az évadra. Mellesleg a CW okosan csinálja, szép lassan visszahozzák nekünk a klasszikus WB érát, ami ugye elég rendesen működött is. Túlélési esély: 100%, nagy zakó lenne a CW-nek a bukás, várakozási faktor: 70%, ahogy megvagyok a TVD nélkül úgy megleszek nélküle is, de a hype miatt tuti báválalom pár részre.

 

(A tovább mögött még néhány kép!)

Tovább…

Kommentáld!

free web stats