NBC újoncok (12) – Bent

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 20, 8:00-kor a(z) Upfront 2011: NBC témába.

Műfaj: egykamerás szitkom.

Stúdió: Universal Media Studios.

Író: Tad Quill (Scrubs, Spin City).

Rendező: Craig Zisk (Nurse Jackie, Weeds).

Szereplők: Amanda Peet (Studio 60 on the Sunset Strip), David Walton (100 Quiestions, Perfect Couples, Heist, Quarterlife), Joey King, Jeffrey Tambor (Arrested Development, 20 Good Years, Welcome to the Captain) és Margo Harshman.

Történet: egy elvált, egyedülálló anyuka áll a sztori középpontjában, aki felfogad egy jóképű szörfös srácot, hogy építse át a konyháját. – Romantikus vígjáték lesz, melyben a kísértés nagy faktorszámban fog jelentkezni mindkét fél részéről.

Premier: 2012-ben; midseasonben.

Berendelve: 6 epizód.

Kanyecc szerint: És a harmadik párkapcsolatos reality – még ha kibontakozó formában is jelentkezik. Hm. Talán az előbbi kettő közül erre tudnám azt mondani, hogy várom egy kicsit. A szereplők szimpatikusak, a stáb nem rossz. Túlélési esélye: 20%.

(A tovább mögött néhány kép pluszba!)

Tovább…

Kommentáld!

NBC újoncok (11) – Best Friends Forever

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 20, 7:30-kor a(z) Upfront 2011: NBC témába.

Műfaj: egykamerás szitkom.

Stúdiók: American Work · Universal Media Studios.

Író: Jessica St. Clair (In the Motherhood) és Lennon Parham (Accidentally on Purpose).

Rendező: Fred Savage (Party Down).

Producerek: Scot Armstrong (The Hangover Part II) és Ravi Nandan (Off Duty).

Szereplők: Daija Owens, Jessica St. Clair (In the Motherhood), Lennon Parham (Accidentally on Purpose) és Stephen Schneider.

Visszatérő szereplők: Adam Pally (Happy Endings)

Történet: egy nő áll a középpontban, aki legjobb barátnőjéhez költözik, aki időközben bepasizott. A csajról annyit kell tudni, hogy elvált, így némiképpen zavarják a férfiak.

Premier: 2012-ben; midseasonben.

Berendelve: 6 epizód.

Kanyecc szerint: Yeah, egy másik párkapcsolattal foglalkozó szitkom. Ha jobban megnézitek, akkor a két írónő feltűnik a szereplőgárdában, azaz maguknak/magukra írtak egy sorozatot – mondhatni. Lesz-e neki jövője? NEM. Az ilyen koncepciók az NBC-nél csak vergődnek, így értetlenül állok azelőtt, hogy miért is rendelték be.

(A tovább mögött néhány kép pluszba!)

Tovább…

Kommentáld!

NBC újoncok (10) – Whitney

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 20, 7:00-kor a(z) Upfront 2011: NBC témába.

Műfaj: többkamerás szitkom.

Stúdiók: Stuber Productions · Universal Media Studios.

Író: Whitney Cummings (Chelsea Lately).

Rendező: Andy Ackerman (Seinfeld, The New Adventures of Old Christine).

Producerek: Scott Stuber, Quan Phung, Betsy Thomas (My Boys) és Barry Katz (Last Comic Standing).

Szereplők: Chris D’Elia (Glory Daze), Dan O’Brien, Maulik Pancholy (30 Rock, Weeds, Phineas and Ferb), Rhea Seehorn (Head Cases), Whitney Cummings és Zoe Lister.

Visszatérő szereplők: Beverly D’Angelo (Entourage).

Történet: egy fiatal pár áll a középpontjában, akik már öt éve együtt vannak, de egyelőre semmi konkrét céljuk nincs a kapcsolatukban. Egy esküvőn kell rádöbbennie Whitneynek, hogy lépniük kell valamerre, mert megeszi őket az unalom. – A modern szerelmet ábrázolja a sorozat.

Premier: 2011 őszén; keddenként 21:30-tól – A The Office felvezetésével.

Berendelve: 13 epizód.

Kanyecc szerint: Mondjuk ki kerekperec: ez egy párkapcsolatos szitkom alánevetéssel! – Kell ez nekünk? Tud újat mutatni? Van még olyan poén, amit nem lőttel el 10-20-szor vagy akár 100-szor? Sok – számára – negatív kérdés forgalmazódik meg benne, így sok esélyt nem látok rá, hogy túlélni. Már csak azért se, mert ez a műfaj inkább a CBS műsorára illik.

(A tovább mögött néhány kép pluszba!)

Tovább…

Kommentáld!

NBC újoncok (9) – Up All Night

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 20, 6:30-kor a(z) Upfront 2011: NBC témába.

Műfaj: egykamerás szitkom.

Stúdiók: Broadway Video Television · Universal Media Studios.

Író: Emily Spivey (Parks and Recreation, Saturday Night Live).

Rendező: James Griffiths (Episodes).

Producerek: Michaels és Jon Pollack (30 Rock).

Szereplők: Christina Applegate (Samantha Who?, Married with Children), Will Arnett (Arrested Development, Running Wilde), Maya Rudolph (Saturday Night Live, Bridesmaids) és James Pumphrey (Players).

Történet: egy újabb családi szikomötlet, melyben egy „csípős” anya kap szerepet, aki nem hitte volna, hogy egyszer anya lesz. Ezen kívül még ott van mellette otthonülő férje, az önfejű szülők és a barátok, akik eszébe juttatják a bulizós múltját.

Premier: 2011 őszén; szerdánként 20:00-tól.

Berendelve: 13 epizód.

Kanyecc szerint: Yeah! Ott van Will Arnett, aki az egyik kedvenc színészem, így a várós faktorja: egyből felugrik 60%-ra. Sajnáltam, hogy a Running Wilde-nél elcsúszott, mert igazából tetszett a sztorija. Fontos megjegyezni, hogy a The X Factor US ellen fog menni, szóval nincs szerencsés helyzetben, de ha sikerül lenyomnia az ABC veteránnak tekinthető vígjátékait, akkor akár aranyélete is lehet. Túlélési esélye: emiatt mindössze 30%.

(A tovább mögött néhány kép pluszba!)

Tovább…

Kommentáld!

NBC újoncok (8) – Are You There Vodka? It’s Me, Chelsea

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 20, 6:00-kor a(z) Upfront 2011: NBC témába.

Műfaj: többkamerás szitkom.

Stúdiók: Borderline Amazing Productions · Warner Bros. Television · Werner Entertainment.

Írók: Julie Ann Larson (Four Kings, Dharma & Greg) és Dottie Dartland Zicklin (Dharma & Greg).

Rendező: Gail Mancuso (Rules of Engagement, Shit My Dad Says, Cougar Town, Int he Morherhood).

Producerek: Mike Clements (The Life & Times of Tim), Tom Brunelle, Tom Werner (That ’70s Show), Chelsea Handler.

Szereplők: Chelsea Handler (Chelsea Lately), Laura Prepon (That ’70s Show), Jo Koy (Chelsea Lately), Angel Laketa Moore (ER), Mark Povinelli (Water for Elephants), Natalie Morales (Parks & Recreation), Lauren Lapkus (The Middle) és Lenny Clarke (Rescue Me).

Történet: Chelsea Handler, komikus és késő esti talkshow műsorvezető könyve szolgál a történet alapjául. Célkereszt alatt néhány fiatal, akik imádnak partizni. Mindennapi életükbe nyerhetünk bepillantást. A helyszín egy koktélbár lesz, ahol Chelsea csaposként melózik.

Premier: 2012-ben; midseasonben.

Berendelve: ?? epizód.

Kanyecc szerint: Merész húzás egy ilyen – hosszú – címet választani egy sorozatnak, de kitudja. Hátha bejön, aztán majd rövidítjük AYTV?IMC-nek – csak tudja valaki kiejteni. Elvileg bestseller könyvről van szó, ami ígéretes jövőt vonna maga után, de valahogy mégsem várom, mégsem látom benne a jövőt. Mind a várós faktorra, mind a túlélési esélyére: 30%-ot adnék, jó indulattal!

(A tovább mögött néhány kép pluszba!)

Tovább…

Kommentáld!

NBC újoncok (7) – Free Agents

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 20, 5:30-kor a(z) Upfront 2011: NBC témába.

Műfaj: egykamerás szitkom.

Stúdiók: Big Talk · Dark Toy · Universal Media Studios.

Író: Chris Niel és John Enbom (Party Down, Veronica Mars).

Rendező: Todd Holland (Malcolm in the Middle).

Producerek: Karey Burke (Miss/Guided) és Kenton Allen (Free Agents, BBC Network).

Szereplők: Mo Mandel (Love Bites, Modern Family), Al Madrigal (Wizards of Waverly Place, Gary, Unmarried), Kathryn Hahn (Hung), Anthony Head (Merlin, Buffy the Vampire Slayer), Joe Lo Truglio (Backwash, Mad Love), Hank Azaria (The Simpsons, Huff) és Natasha Leggero (Ugly Americans, ‘Til Death).

Történet: az azonos című angol sorozat feldolgozása. Műfaj tekintetében romantikus komédia lesz, amolyan munkahelyi féle. Célkereszt alatt egy férfi és egy nő, akik frissen vesztették el kedvesüket, viszont ez össze is hozza őket.

Premier: 2011 őszén; szerdánként 20:30-tól – Az Up All Night felvezetsével.

Berendelve: 13 epizód.

Kanyecc szerint: Most lenne jó ismerni az eredeti koncepciót, mert akkor okosabbak lennénk. De mivel „rés van a pajzson” ilyen tekintetben, csak a stábra tudok alapozni. A készítők sora eléggé jónak mondhat, a szereplőké pedig inkább tarkának. Vannak jó színészek, de oda nem illők is. Várós faktorja: a romantika és a munkahelyi stílusa miatt 30%, túlélési esélye: pedig ??%.

(A tovább mögött néhány kép pluszba!)

Tovább…

Kommentáld!

NBC újoncok (6) – The Firm

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 20, 5:00-kor a(z) Upfront 2011: NBC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdió: Entertainment One Television.

Író: Lukas Reiter (Law & Order, Boston Legal).

Producerek: John Grisham, John Morayniss (Haven, Hung), Michael Rosenberg (Hung, Skins) és Noreen Halpern (Rookie Blue, Hung).

Szereplők: még nincs.

Történet: A történet 10 évvel később fog játszódni, a filmes változat után (ami 18 évvel ezelőtt készült el). Továbbra is Mitchell McDeere és családjának életét követhetjük figyelemmel, akik a tanúvédelmi program keretében új életet akarnak kezdeni. Na igen, viszont a múlt árnyéka miatt az nem lesz olyan egyszerű.

Premier: 2012-ben; vasárnaponként 22:00-tól – A The Celebery Apprentice felvezetésével.

Berendelve: 22 epizód.

Kanyecc szerint: Szerintem kevés olyan ember van, aki ne találkozott volna A Céggel. Nehéz hozzáállni a témához, hogy sikere lehet-e vagy sem, mivel valójában egy koprodukcióhoz van szerencsénk. Ezért is lepődtem meg, amikor észleltem a 22 részes berendelését. Az NBC lesz az egyik csatorna ahol fog menni, amúgy világszerte az AXN-en debütál. Másrészről, mennyire lesz helytálló az a húzás, miszerint a sztorit egy évtizeddel később akarják folytatni. Ennek fényében, mind a várós faktorjára, mind a túlélési esélyére: 50%-ot húznék be.

Kommentáld!

NBC újoncok (5) – Smash

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 20, 4:30-kor a(z) Upfront 2011: NBC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: DreamWorks Television · Universal Media Studios.

Író: Theresa Rebeck (Mauritius, NYPD Blue).

Rendező: Michael Mayer (Spring Awakening, American Idiot).

Producerek: Craig Zadan, Neil Meron (Chicago, Hairspray), Darryl Frank, Justin Falvey (United States of Tara, The Borgias), Marc Shaiman, Justin Falvey (Wedding Day, United States of Tara, Las Vegas), Steven Spielberg (Falling Skies, The Pacific) és Scott Wittman (Hairspray, Catch Me If You Can).

Szereplők: Anjelica Huston (Medium), Brian d’Arcy James, Christian Borle, Debra Messing (Will & Grace, The Starter Wife), Jack Davenport (FlashForward, Swingtown, Coupling), Jaime Cepero, Katharine McPhee, Megan Hilty, Raza Jaffrey (MI-5, Mistresses).

Történet: show a showban – ahogy azt a kritikusok fogalmazták. A sorozat szereplői egy Marilyn Moroe témájú musicalre készülnek, amit a Broadway-en adnak elő. Elméletileg láthatjuk a darab megszületését a castingon keresztül a kinövéséig.

Premier: 2012-ben; hétfőnként 22:00-tól – A The Voice felvezetésével.

Berendelve: 13 epizód.

Kanyecc szerint: Kezdeném ott, hogy a Glee se igazán kötött le, így a várós faktorja: alapból 0%. Nem is baj ilyen téren, hogy csak midseason-ben érkezik. Talán megkedvelem addigra a műfajt vagy sem. Kiderül. Ami miatt viszont a túlélési esélye: 50%, hogy Steven Spielberg is nevét adta hozzá, illetve kivette jócskán a szerepét a pilot elkészülésénél. Meglátjuk. Az NBC jól kombinált, hiszen a The Voice remek felvezetőnek tekinthető. A Glee ellenfele lehet.

(A tovább mögött néhány kép pluszba!)

Tovább…

Kommentáld!

NBC újoncok (4) – Prime Suspect

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 20, 4:00-kor a(z) Upfront 2011: NBC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: Film 44 · ITV Studios · Universal Media Studios.

Írók: Alexandra Cunningham (Desperate Housewives, Fastlane) és Lynda La Plante (U.K. Prime Suspect).

Rendező: Peter Berg (Friday Night Lights, Chicago Hope).

Producerek: Sarah Aubrey (Trauma, Friday Night Lights) és Julie Meldal-Johnsen (Sit Down Shut Up).

Szereplők: Aidan Quinn (Unknown), Brian O’Byrne (Flash Forward), Tim Griffin (Star Trek), Kirk Acevedo (Fringe, Black Donnellys), Joe Nieves (How I Met Your Mother), Damon Gupton (The Last Airbender) és Peter Gerety (Blue Bloods).

Visszatérő szereplők: Toby Stephens (Vexed, Robin Hood)

Történet: a sztori alapjául az azonos című angol produkció szolgált, melyet – szintén – Lynda La Plante írt – míg itt közreműködik. A középpontban egy rendőrnő áll, akit áthelyeznek New York-ba. Az őrsön, ahova kerül, jobbára a férfiak vannak, akiknél ki kell harcolnia a tiszteletet, de nem lesz nagy feladat számára, mert ért a szakmához és vág az esze, mint a borotva.

Premier: 2011 őszén; csütörtökönként 22:00-tól – A Whitney felvezetésével.

Berendelve: 13 epizód.

Kanyecc szerint: Ha emlékezetem a helyén van, akkor tavalyi menetben nem kapta meg a berendelést. (Talán a szereplőgárda hiányossága miatt???) Most viszont igen. Csütörtök késő estére nyomozós koncepciót rakni kicsit merész húzás. A másik, hogy itt is egy nőre helyeződik a hangsúly egy olyan helyen, ahol jobbára a férfiak dominálnak, tehát a női nézőket is le szeretnék ültetni. Magától az ügyektől fog eldőlni, hogy mennyire fog tetszeni. Attól, hogy milyen átívelő szálat fog kapni főhősnőnk. Ennek fényében: a várós faktorja: 60%, túlélési esélye: 50%.

(A tovább mögött néhány kép pluszba!)

Tovább…

Kommentáld!

NBC újoncok (3) – Grimm

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 20, 3:30-kor a(z) Upfront 2011: NBC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdiók: Hazy Mills Productions · Universal Media Studios.

Írók: Jim Kouf (National Treasure, Angel) és David Greenwalt (Buffy the Vampire Slayer, Angel).

Rendező: Marc Buckland (My Name Is Earl).

Producerek: Sean Hayes és Todd Milliner (Hot in Cleveland).

Szereplők: Russell Hornsby (Lincoln Heights, In Treatment), Bitsie Tulloch (Quarterlife), Silas Weir Mitchell (Prison Break), Reggie Lee (Persons Unknown, Prison Break), David Giuntoli (The Deep End, Privileged) és Sasha Roiz (Caprica).

Visszatérő szereplők: Kate Burton (The Deep End, Rescue Me).

Történet: a középpontban egy nyomozó áll, aki egy olyan világban él, ahol léteznek a tündérmesék, viszont erről az emberek nem tudnak. Hősünk egy Grimm, azaz egy elit vadász, akinek az a feladata, hogy a fennálló egyensúlyt szinten tartsa az emberek és a természetfeletti lények között, mivel utóbbiak az előbbiek életére törnek.

Premier: 2011 őszén; péntekenként 21:00-tól – A Chuck felvezetésével.

Berendelve: 13 epizód.

Kanyecc szerint: Szinapszis és előzetes alapján eléggé feltüzelt. Tetszik az, hogy valamiféle szint akarnak vinni a krimi műfajba. Jelenpillanatban adtak neki némi fantasy beütést. (Az ABC a Once Upon a Time-ot rendelte be, ami hasonló cipőben jár.) A szereplők között nincsenek nagy nevek. Jobbára bukott sorozatok szereplői, de bárhonnan talpra lehet állni. Pozitívan állok hozzá, s mellesleg tetszik is az NBC-s házalása. (Vagy a Fox jöhetett volna szóba a Fringe társaságában.) Meglátjuk. Várós faktorja: 60-70%, túlélési esélye: jóval kevesebb, cirka 30-40%.

(A tovább mögött még pár kép!)

Tovább…

2 Hozzászólás
Következő oldal »

free web stats