CBS újoncok (6) – The 2-2 (aka. Rookies)

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 19, 1:14-kor a(z) Upfront 2011: CBS témába.

Műfaj: dráma

Stúdió: CBS Television Studios · Tribeca Films

Író: Richard Price (The Color of Money).

Rendező: James Mangold (Walk the Line).

Producerek: Ken Sanzel (Numb3rs), Robert De Niro (The Godfather: Part II, Raging Bull), Jane Rosenthal (Meet the Parents),

Szereplők: Adam Goldberg (Joey, The Unusuals), Harold House Moore (Necessary Roughness), Judy Marte, Leelee Sobieski, Stark Sands (Generation Kill), Terry Kinney (OZ, The Unusuals, Canterbery’s Law, The Mentalist), Tom Reed.

Történet: hat újonc rendőrről fog szólni, akik bekerülnek a legelitebb negyedbe, ahol kimagaslóan magas a bűnözés. Mellesleg egy haverzsarus drámáról lesz szó.

Premier: 2012-ben, midseason-ben.

Kanyecc szerint: Most akkor képzeljek magam elé egy Rookies Blue-klónt? Nekem legalábbis az jött le, hogy hasonló lesz a koncepciója a kettőnek. Itt is és ott is zöldfülűek kerülnek az elit negyedbe. Gondolom rámennek a karakterdrámára, mert másra nagyon nem tudnak. Van egy-két neves színész a szereplők között, így akár még be is jöhet az élet neki. Másrészről, a CBS egy nyugger adó, ahol imádják a krimiket, szóval nincs kizárva a sikere. Még se várom.

Kommentáld!

CBS újoncok (5) – Two Broke Girls

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 19, 0:57-kor a(z) Upfront 2011: CBS témába.

Műfaj: Többkamerás szitkom.

Stúdió: Warner Bros. Television.

Írók: Michael Patrick King (The Comeback, Sex & the City) és Whitney Cummings.

Rendező: James Burrows (Mike & Molly, Romantically Challengerd, Gary Unmarried, Back to You, The Class, Will & Grace).

Szereplők: Beth Behrs, Garret Morris (The Jamie Foxx Show), Jonathan Kite, Kat Dennings, Matthew Moy (Scrubs).

Történet: Két szingli pincérlány áll a középpontjában, akik New Yorkba próbálnak érvényesülni úgy, hogy fel kell kötniük a gatyájukat, mert egyikük sincs eleresztve anyagilag. Mellesleg saját bizniszbe is akarnak kezdeni, csak éppen a tőke hiányzik.

Premier: 2011 őszén; hétfőnként 20:30-tól – A How I Met Your Mother felvezetésével.

Kanyecc szerint: Ha jól vettem ki, akkor egy munkahelyi szitkomról van szó. Jöhet, mivel ilyennel úgy se találkoztam. Mármint éttermes most egy se ugrik be. Bár ellenérvnek ott van Whitney Cummings, aki számomra egy unszimpatikus alak. Legyen ez az én problémám. Látok benne jövőt, így akár a túlélési esélye: 50%-os is lehet, várós faktorja: ellenben 30%.

Kommentáld!

CBS újoncok (4) – How to Be a Gentleman

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 19, 0:36-kor a(z) Upfront 2011: CBS témába.

 

Műfaj: Többkamerás szitkom.

Stúdiók: Bad Robot Productions · Warner Bros. Television

Író: David Hornsby (It’s Always Sunny in Philadelphia, Jake in Progress).

Rendező: Pamela Fryman (How I Met Your Mother, Two & a Half Men, Happy Family).

Producerek: John Bridges – mint a könyvírója, Adam Chase (Better with You, Sons of Tucson, Love Inc.) és Ted Schachter.

Szereplők: Dave Foley, David Hornsby (It’s Always Sunny in Philadelphia), Kevin Dillon (Entourage, That’s Life), Mary Lynn Rajskub (24), Nancy Lenehan (Worst Week), Rhys Darby (The Flight of the Conchords).

Történet: John Bridges azonos című könyve adja az alapot a koncepciónak, melyben két férfi barátságára fókuszál. Az egyikük egy régimódi újságíró; a másik pedig egy vele totál ellentétes személyiséggel megáldott tanácsadó, aki segít az embereken.

Premier: 2011 őszén; csütörtökönként 20:30-ról – A The Big Bang Theory felvezetésével.

Kanyecc szerint: Most lenne jó tudni, hogy mennyire volt piaca John könyvének, mert az alapján levonhatnánk az előzetes tanulságot. Bár ha berendelték pilotnak, majd sorozatnak, akkor biztos volt. A sztorinak mindenképp randomot tudnék elképzelni neki. Minimális összefüggéseket, a rések között nagyon laza kapoccsal. Várós faktorja: 30%, túlélési esélye: 20%.

Kommentáld!

CBS újoncok (3) – Person of Interest

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 19, 0:15-kor a(z) Upfront 2011: CBS témába.

Műfaj: dráma

Stúdiók: Bad Robot Productions · Warner Bros. Television

Író: Jonah Nolan (The Dark Knigh)

Rendező: David Semel (No Ordinary Family, Rex is not Your Lawyer, American Dreams)

Producerek: Bryan Burk (Fringe, Undercovers, Lost, Six Degress, Alias), Greg Plageman (Chase, Cold case, Law & Order) és J.J. Abrams (Fringe, Undercovers, Lost, Six Degress, Alias)

Szereplők: Jim Caviezel (The Prisoner), Kevin Chapman (Brotherhood), Michael Emerson (Lost), Taraji P. Henson (Boston Legal, The Division)

Vendégszereplő: Natalie Zea (Justified, The Defenders, Dirty Sexy Money, Hung)

Történet: egy ex-CIA ügynökről fog szólni, aki a világ számára halott, viszont az ügyek számára koránt sem. A történet csavarja, hogy egy milliomos fazon fogja „szponzorálni” a bűnüldözését, mindennek New York ad helyet, ahol még két NY-i zsaru is besegít nekik.

Premier: 2011 őszén; csütörtökönként 21:00-tól – A How To Be A Gentleman felvezetésével.

Kanyecc szerint: Most mondjam azt, hogy a CBS egyetlen értelmes berendelt újoncáról olvashattátok az összegzőt. A legjobban várt, mert nem csak a szereplőgárda elsőosztályú, hanem a készítőbrigád is, ahol ott van J.J. Abrams és Bryan Burk. Így kell nagyot lakotni. Várós faktorja: simán hozza a 90%-ot, ahogy a túlélési esélyei is.

Kommentáld!

CBS újoncok (2) – A Gifted Man

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 18, 23:59-kor a(z) Upfront 2011: CBS témába.

Műfaj: dráma

Stúdiók: CBS Television Studios · Timberman-Beverly Productions

Író: Susannah Grant (Party of Five).

Rendező: Jonathan Demme.

Producerek: Sarah Timberman (Justified, Kidnapped) és Carl Beverly (Justified, Kidnapped).

Szereplők: Afton Williamson, Jennifer Ehle (Pride and Prejudice), Julie Benz (Dexter, No Ordinary Family), Margo Martindale (Justified, Mercy, The Riches), Patrick Wilson (Angels in America), S. Epatha Merkerson (Law & Order)

Történet: egy rendkívüli sebészről szól, akinek gyökeretül megváltozik az élete, mikor felesége meghal és a túlvilágról elkezdi tanítani, hogy miről is szól az élet valójában.

Premier: 2011 őszén; péntekenként 20:00-tól.

Kanyecc szerint: Kijelenthetjük, hogy a CBS megpróbálkozott egy kórházas koncepcióval, de úgy el fog vérezni pénteken, mint a pinty. Nem azért, mert a halálnapon kapott helyet, hanem mert eleve egy “szellem feleség” ötlete annyira vad és merész húzás, hogy értékelhetetlen is egyben. Egyáltalán nem várom, egyáltalán nincs esélye túlélni. Örüljön, ha lemegy kaszálás nélkül a berendelt évadja.

Kommentáld!

CBS újoncok (1) – Unforgettable (aka. The Rememberer)

 
Beküldte: Kanyecc 2011 May 18, 23:43-kor a(z) Upfront 2011: CBS témába.

Műfaj: dráma

Stúdiók: CBS Television Studios • Sony Pictures Television • Timberman-Beverly Productions

Írók: John Bellucci és Ed Redlich (Shark, Felicity, Without a Trace)

Rendező: Niels Arden Oplev

Producerek: J. Robert Lennon (könyvírója), Sarah Timberman (Kidnapped, Justified), Carl Beverly (Kidnapped, Justified)

Szereplők: Daya Vaidaya, Dylan Walsh (Nip/Tuck), Kevin Rankin (Justified, Big Love, Trauma, Friday Night Lights), Michael Gaston (Rubicon, The Mentalist, Terriers, Damages), Poppy Montgomery (Without a Trace).

Történet: egy New York-i ex-nyomozónő áll a középpontjában, méghozzá egy olyan nő, aki rendkívüli memóriával lett megáldva. Bármire vissza tud emlékezni. Minden apróságra, viszont ezzel szemben a magánélete mégsem rózsás. Egyetlen ügyet nem tud megoldani, a húgának a gyilkossági ügyét. Tudását egyébként a rendőrség keretein belül hasznosítja.

Premier: 2011 őszén; keddenként 22:00-tól – Az NCIS: Los Angeles felvezetésével.

Kanyecc szerint: Ha azt veszem alapul, hogy a Psych nekem bejön, akkor miért ne várnám. Tetszik a The Mentalistban is ez a perfect emlékezőkészség. Ha így állok hozzá a sorozathoz, akkor a várós faktorja: 80% minimum. Akkora nagy nevek nincsenek számomra. Főhősnőnk is ismeretlen számomra, de ezért mondom azt, hogy akár be is jöhet az élet, s kaphat túlélési esélyként: 50%-ot. Egyébként a pilotötletet már tavaly berendelték, viszont akkor nem lett belőle sorozat.

Kommentáld!

free web stats