Friends 2.24 – The One With Barry And Mindy’s Wedding

 
Beküldte: Kanyecc 2006 November 10, 13:18-kor a(z) Friends témába.

friends_224.jpg
Premier:
1996/5/16
Írta: Brown Mandell
Rendezte: Michael Lembeck
Történet: Ira Ungerleider

Joey kapott egy méltányos szerepet, de meg kellett a rendezőt csókolnia, aki valójában férfi. Ám a visszajelzés negatív volt, ezért megtesz mindent, hogy barátjai közül valakit megcsókoljon, hogy finomítson technikáján. Monica kis babát szeretne Roger-től, ám ő valahogy ki hagyná ezt az elkövetkező életéből. Rachel és Ross elmegy Mindy-ék esküvőjére, ahol koszorús lány. Ám a ceremónia kissé viccesen sül el, mivel kilátszik a hátsó része. Chandler eközben chat-en összeismerkedik a nővel, aki szimpatikus lenne számára, ám a találkán kiderül, hogy a sors újra Janice.

This entry has a rating of 3

Kommentáld!

Friends 1.20 – The One Where Old Yeller Dies

 
Beküldte: Kanyecc 2006 October 15, 22:40-kor a(z) Friends témába.

friends_220.jpg
Premier:
1996/4/4
Írta: Adam Chase
Rendezte: Michael Lembeck

Joey és Chandler Richard-ot meghívják egy baseball meccsre, mely után nagy barátság lesz köztük. Annyira, hogy mindkettő rá akar hasonlítani. Phoebe megtudja a szörnyű igazságot. Anyja a rossz, tragikus filmek végét elhazudtolta, csak hogy ne csalódjon. Neki is áll filmet nézni. Csupa negatív dolgokat szül le belőlük. Ross Bem-re vigyáz. Ott létükkor hangzik el a szájából az első szó: a “Helló” Rachel megijed a tudattól, hogy Ross az elkövetkező 20 évüket már megtervezte.

This entry has a rating of 1.5

Kommentáld!

Friends 2.19 – The One Where Eddie Won’t Go

 
Beküldte: Kanyecc 2006 September 3, 21:09-kor a(z) Friends témába.

friends_219.jpg
Premier: 1996/3/28
Írta: Michael Curtis, Greg Malins
Rendezte: Michael Lembeck

Chandler megunja Eddie állandó zaklatásait, valamint idióta vicceit és arra utasítja, hogy költözzön ki. A fiú nagyon nehezen érti ezt. Joey rádöbben, hogy az “Életünk napjai” c. sorozat után is van élet. Miután kiküldik a Visasok a számlát, vissza kell mindent adnia, mivel nincs pénze rájuk. Ross megsajnálja és a 200 dolláros eléggé absztrakt kutyát meghagyja neki. Phoebe és Monica, majd Rachel szemlélete a férfiak iránt egy könyvhatására igen megváltozik.

This entry has a rating of 2

Kommentáld!

Friends 2.18 – The One Where Dr. Ramoray Dies

 
Beküldte: Kanyecc 2006 September 3, 20:19-kor a(z) Friends témába.

friends_218.jpg
Premier: 1996/3/21
Írta: Michael Borkow
Rendezte: Michael Lembeck
Történet: Alexa Junge

Joey-nak nem sokáig kell örülnie a hírnévnek, mivel az író átírja a szerepet, melyben le kell zuhannia egy liftaknában. Ross megtudja Rachel-től, hogy Paulo-val, milyen állatias szex-szek voltak, amin persze felháborodik. Richard is faggatja Monicát pasijai számáról, de mivel ő nem hajlandó elárulni, csak megközelítést mond. Az nap este mindkét pár egy jót szeretne szexelni, de problémák merülnek fel, mivel csak egy óvszer van otthon. Monica kő-papír-olló ötletével döntenek, ám Rachel-ék a nyertesek. Chandler-nél sincs minden rendben, mivel Eddie, a bérlőtársa, azt hiszi, hogy lefeküdt a volt csajával és kinyírta a halát.

This entry has a rating of 3

Kommentáld!

Friends 2.17 – The One Where Eddie Moves In

 
Beküldte: Kanyecc 2006 August 20, 10:05-kor a(z) Friends témába.

friends_217.jpg
Premier:
1996/2/22
Írta: Adam Chase
Rendezte: Michael Lembeck

Miután Joey elköltözött Chandler Ross tanácsára úgy dönt, hogy új bérlőtársat keres! Hamar meg is találja őt Eddy személyében! Joeynak azonban hiányzik barátja és rádöbben hülyeséget csinált! Ám amikor javítani szeretné már késő! Ross mióta Rachellel jár egyre jobban érződik a gyerekkori viszályaik, amikre hamar ráun! Phoebe-t felkérik, hogy a “Büdös macska” c. számát énekelje el az egyik stúdióban, melyet rögzítenék! Azonnal bele is megy, ám a videó klipben kisebb változások jelennek meg – Nem ő énekel – amik szíven érik őt!

Megjegyzés: Eddy kíváló karakter a sorozatban! Kíváncsi vagyok meddig marad!

This entry has a rating of 3.5

Kommentáld!

Friends 2.16 – The One Where Joey Moves Out

 
Beküldte: Kanyecc 2006 August 20, 10:05-kor a(z) Friends témába.

friends_216.jpg
Premier:
1996/2/15
Írta: Betsy Borns
Rendezte: Michael Lembeck

Ross, Monica és Dr. Richard Burke hivatalosak Monica apjának születésnapjára. Az egész parti Richard újdonsült “sütijéről”, azaz csajáról, szól! Mindenki kíváncsi ki lehet az, ám mikor a családfő megtudja az igazat eléggé ledöbben! Phoebe ráveszi Rachelt, hogy csináltassanak együtt tetoválást, ám Phoebe beijed és nem vállalja! Rachel egy szívecskét rakat magára, amit később a nagy ellenző, Ross, is szexisnek tart. Joey és chandler hivatalos az egyik haverja partijára, akinek a lakása nagyon megtetszik a sztárnak! Otthon vita is lesz belőle, melynek következménye, hogy Joey odaköltözik!

Megjegyzés: Ez sem volt rossz rész, ám kicsit hiányoltam benne az életkedvet! Jobbra is meg lehetett volna csinálni! Nem pörgös, mint az előző! :D

This entry has a rating of 3.5

Kommentáld!

Friends 2.15 – The One Where Ross And Rachel…You Know

 
Beküldte: Kanyecc 2006 August 19, 10:46-kor a(z) Friends témába.

friends_215.jpg
Premier:
1996/2/8
Írta: Greg Malins, Michael Curtis
Rendezte: Michael Lembeck

Joey újból meglepi Chndler barátját a fizetésével! Ugyanis vesz két baromi kényelmes fotelt! Ki sem mozdulnak belőle! Ross közben átesik élete első randiján Rachellel! Már-már jól belelendülnének, amikor a lány elröhögi magát, mikor megfogja a popsijét :D Ross nem igazán érti ezt! A követező nap vacsorázni mennének, ám kis elintézni valójuk van a múzeumban. Mivel későn végez Ross úgy dönt ott randiznak. Monicát közben egy fogadásra hívják meg, ahol Dr. Richard Burke – szemész, aki 20 évvel idősebb Monicánál – is ott van! Ám belezúgnak egymásba!

Megjegyzés: Nagyon jó rész volt! Ezen nem lehet elaludni! Jók a humorok! Történet meg egyszerűen fenomenális! Végre izgis és itt vannak Joey fotelei is! :D

This entry has a rating of 5

Kommentáld!

Friends 2.14 – The One With The Promo Video

 
Beküldte: Kanyecc 2006 August 19, 10:44-kor a(z) Friends témába.

friends_214.jpg
Premier:
1996/2/1
Írta: Alexa Junge
Rendezte: James Burrows

Joey meglepi Chandler egy drága karkötővel, amibe belevan lavíroztatva, hogy “Legjobb barátomnak”. Nő ügyek terén azonban eléggé nagy szerencsétlenséget ad neki! Phoebenek el is panaszolja, ám ezt Joey is meghallja! Bocsánat kérésért könyörög, ám elveszi a karkötőt. Monicát meglátogatják szülei! Elhozzák a holmijait a szobából, mivel átépítik azt! Ross erőlteti, hogy mondja el nincs többé állása és kéne neki egy kis pénz, de ez nem történik meg! Miután elmennek a szülők előkerül a szalagavatós-kazetta, melyet meg is néznek! Rachel ekkor döbben rá, hogy Ross az igazi számára és megcsókolja!

Megjegyzés: Monica akkora volt, mint egy disznó! Rachelnek meg akkora orra, hogy… ;) :D

This entry has a rating of 4.5

Kommentáld!

Friends 2.13 – The One After The Super Bowl (2)

 
Beküldte: Kanyecc 2006 August 18, 22:02-kor a(z) Friends témába.

friends_213.jpg
Premier:
1996/1/28
Írta: Mike Sikowitz, Jeffrey Astrof
Rendezte: Michael Lembeck

Monica és Rachel a forgatás helyszínén mászkálnak, mikor megpillantják Jean-Claude Van Damme-ot! Monica nem mer hozzá odamenni, mivel zavarban van. Rachel megy oda és mondja el a színésznek a tényeket, ám neki ő jobban tetszik! Később ebből hatalmas veszekedés is. Joey mindent meg tesz, hogy egy előnyős szerephez jusson. Chandler találkozik régi osztálytársával, aki kacérkodik vele! Mind ez csel, hiszen a negyedikes incidensért – mindenki előtt felhúzta a szoknyáját – akar kárpótlást, ami sikerül is nekik (Bugyiban ott hagyja a férfi wc-ben meztelenül). Ross kiélvezi Marcellel minden szabadidőjét!

This entry has a rating of 3

Kommentáld!

Friends 2.12 – The One After The Super Bowl (1)

 
Beküldte: Kanyecc 2006 August 18, 21:32-kor a(z) Friends témába.

friends_212.jpg
Premier:
1996/1/28
Írta: Michael Borkow
Rendezte: Michael Lembeck

A tv egyik reklámjában egy majom tűnik fel! Ross-t Marcelre emlékezteti a kis állat, ezért felkeresi az állatkertet, ahova odaadta! Az igazgató azt hazudja, hogy kimúlt a jószág, ám a takarító elmondja az igazat! Marcelt valójában ellopták és most a filmszakmában alkalmazzák! Joey-t közben egyik rajongója ostromolja! Berögzült számára, hogy ő a valóságban ő Dr. Ramouré az idegsebész! Phoebe-t felkérik, hogy énekeljen egy suliban, ám pár előadás után a szülők felháborodása miatt kirúgják! Miután Ross elmondja a szaftos hírt elmennek Marcelért, aki éppen New Yorkban tartózkodik!

Megjegyzés: Joey szólóéneke baromi jó volt a végén! :D

This entry has a rating of 4

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats