Déli előzetes: Harrow

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 13, 12:31-kor a(z) Ausztrál régió,videó témába.

Nem csak plakátunk van a Harrow-hoz, hanem egy hosszú előzetes is. Ha netán valakinek kimaradt volna az életéből, vagy pusztán még csak most klikkelt volna a blogra, akkor némi gyorstalpalót had mondjak róla. A történet középpontjában: egy törvényszéki patológus áll, akinek bősz célja, hogy a halottak ügyeinek végére pontot tegyen – és a legbizarabbak se kerüljenek csak úgy lezárásra, mert nincs kellő nyomjuk. Igen ám, de főhősünk múltja is képbe kerül, amit jobb lenne felszín alatt tartani, máskülönben megütheti a bokáját. A főszerepben: a Liar egyik főszereplője, Ioan Gruffudd áll, míg a szkriptért Stephen M. Irwin volt a felelős, aki az ausztrál és az amerikai Secrets & Lies-t vitte képernyőre. Nézzük csak, most mivel próbál nézőket szerezni.


Kommentáld!

Plakátba zárva: Harrow

 
Beküldte: Kanyecc 2018 February 13, 11:33-kor a(z) Ausztrál régió,Vizuális egyveleg témába.

Nagyon rég esett szó az ausztrál régióról, így hoznék egyből egy plakátot hozzájuk. A Harrow a közeljövőben kerül terítékre az ausztrál ABC kínálatában. A készítői sorában: Stephen M. Irwin foglal helyet, aki korábban a Secrets & Lies mindkét változatánál (az amerikaiban is!) írói pozícióban érvényesülhetett; valamint Leigh McGrath, aki a Texas Rising-gel bukott egy nagyobbat. Mindkettőjüknek itt a lehetőség a bizonyításra.

A történet középpontjában: egy törvényszéki patológus, aki totálisan figyelmen kívül hagyja a tekintélyt. A halottak iránti empátiájának segítségével a legbizarabb esetek megoldásában segíti a hatóságok munkáját. Elhatározza, hogy hangot ad az áldozatoknak, és minden tőle telhetőt megtesz, hogy felfedje az igazságot, ami haláluk mögött van. Pontosan így kerül önmaga csapdájába, ugyanis a múltjából egy rettenetes titokra derül fény, ami veszélyezteti karrierjét és családját. Természetesen minden tudásával azon lesz, hogy ezt fű alatt tartsa.

A főszerepet Ioan Gruffudd kapta, aki párhuzamosan a Liar című sorozatban is castingban van. További szereplők sorában: Remy Hii, Robyn Malcolm, Ella Newton és Anna Lise Phillips. 10 részt kértek belőle. Ez lesz egyébként az első olyan nemzetközi produkció, amelynek gyártása a Disney és a Hoodlum Entertainment között zajlott.

Harrow-poster

Kommentáld!

Déli előzetes (2): ABC One

 
Beküldte: Kanyecc 2015 December 2, 12:00-kor a(z) Ausztrál régió,videó témába.

Az ausztrálok ABC készített egy csatornapromót a jövő évi visszatérőihez, valamint újoncaihoz. Cirka 8 percen keresztül végig követhetjük, mely ötletekkel akarják megvenni a hazai nézőiket. Ilyen hosszú ajánlóval még életembe nem találkoztam, bár fel lehet fogni ezt olyannak is, mint amikor az amerikai tévéadók Fall preview formában leadják augusztus végén/szeptember elején, hogy ősszel mikkel akarnak durrantani a nagyközönség előtt. Csak címszavakban, had említsem meg, mely sorozatötletek kerülnek szóba: Barracuda, The Code 2. évad, Jack Irish, Cleverman, Janet King 2. évad, The Doctor Blake Mysteries 4. évad, Rake 4. évad. (Klikk a videóra)


Kommentáld!

Délutáni előzetes: The Kettering Incident

 
Beküldte: Kanyecc 2015 July 27, 16:57-kor a(z) Ausztrál régió,videó témába.

Az Animal Kingdom producerétől érkezik egy ausztrál sorozat, a The Kettering Incident. A 8 részes dráma középpontjában: egy nyomozás áll. A sztori különlegességét az adja, hogy két fiatal lány eltűnik a gótikusnak becézgetett Tasmaniában, ugyanazon titokzatos körülmények között, csak éppen a két eset között 15 évnyi differencia van. A szereplők sorában: Elizabeth Debicki, Matthew Le Nevez, Alison Whyte, Katie Robertson, Marcus Hensley, Nathan Spencer, Brad Kannegiesser, Kris McQuade, Matthew Burton és Henry Nixon. A rendezésért: Rowan Woods és Tony Krawitz lesz a felelős.

A forgatás még tavaly nyáron zajlott le. A tervek szerint 2015 novemberében kerülhet műsorára a SoHo-nak. Előzetes alapján érdemes lesz figyelni az érkezésére.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes (2): How Not to Behave

 
Beküldte: Kanyecc 2015 July 1, 11:23-kor a(z) Ausztrál régió,videó témába.

How Not to Behave is like Seinfeld meets Attenborough.
Jon Casimir, az ABC egyik fejese

Július 15-én egy eléggé fárasztó dokumentum stílusú komédiát hoz képernyőre az ausztrál ABC. A How not to behave címre hallgató 15 részes vígjáték házigazdája: Gretel Killeen és Matt Okine lesz, akik megtanítják nekünk, hogy hogyan ne viselkedjünk adott szituációkban. A készítők sorában: Jennifer Collins és Sophia Zachariou. Nem sok mindent fűznék hozzá, hiszen a fentebbi hasonlót is, ami a csatorna egyik vezetőjének szájából hangzott el, mindent elmond arról, hogy mégis mire kellene majd számítanunk. Nézzük helyette az első ajánlóját. (A 20 órás timeslotba rakták, hogy legyen esélye.)


Kommentáld!

Délelőtti előzetes (1): Glitch

 
Beküldte: Kanyecc 2015 July 1, 10:44-kor a(z) Ausztrál régió,videó témába.

A town has brought them together.
Why them? Why here? Why Now?

Végre az időjárás is éreztetni akarja, hogy megérkezett a nyár. Az ausztrál ABC tévécsatorna egy újabb misztikus sorozattal próbálja megérinteni a nézőit. A Glitch középpontjában hat ember áll, akiknek már nem szabadna az élők sorában lenniük – ugyanis halottak voltak ezidáig, viszont egyik estéről a másikra feltámadtak a halálból. A gyártásért a Matchbox Pictures a felelős, akihez kapcsolódik a The Slap, a The Family Law vagy a Nowhere Boys is. (Természetesen csak az ismerteket emeltem ki, hiszen számtalan szkript nélküli produkcióval rendelkeznek.)

A szereplők sorában: Emma Booth, Emily Barclay, Rodger Corser, Genevieve O’Reilly, Andrew McFarlane, Daniela Farinacci és Sean Keenan, valamint Tony Ayres. Az írók sorában: Louise Fox, Kris Mrksa és Giula Sandler, míg Emma Freeman lesz a felelős a rendezésért, illetve producerként besegít: Ewan Burnett, Louise Fox, Debbie Lee és Carole Sklan. Mutatnék hozzá két előzetest. Start július 9-én.


Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes (3): Wentworth – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2015 March 19, 12:38-kor a(z) Ausztrál régió,videó témába.

Még március első felében rendelte be az ausztrál SoHo nevű csatorna a Wentworth 4. évadját úgy, hogy a harmadik csak április 7-én startol. Van bizalom, bár lehet az is közrejátszott, hogy a jogait eladták több országnak, sőt a németek Block B – Unter Arrest címmel megcsinálták a saját változatukat. Idehaza a FilmBox adta le tavaly áprilisban az első szériáját, mely a Wentworth: A Nők börtöne címen futott. Sajnos nem sok tapasztalatunk volt hozzá, így a véleményt az olvasóinkra bízom. Mutatnám az új előzetest.


Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: Gallipoli

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 15, 14:27-kor a(z) Ausztrál régió,Vizuális egyveleg témába.

Manapság ritka számba megy a jó, minőségi minisorozat készítés. Christopher Lee vállalkozott a feladatra, hogy a Nine Network nevű ausztrál tévécsatornának készít egyet, ami 7 részben merülne ki és fókuszában a térség egyik legnagyobb jelentőséggel bíró I. világháborúban zajló gallipoli-csatája volna.

A forgatás még tavaly tavasszal vette kezdetét, három hónapon át rögzítették a jeleneteket. Ez az időszak azért is volt fontos, hiszen az eredeti csata is ekkor zajlott, pontosabban: 1915. április 25-én. Az alapokat nem csak a történelem, hanem Les Carlyon azonos című best-seller könyve adta. Mivel 2015-ben lesz a 100. évfordulója a csatának, így mindenképpen nagy nyomás nehezedett rájuk. A pilot részt már lehet tölteni, hiszen február 9-én startolt. (A kezdést 1.104 millióan látták a szigetországban!)

Társkészítők sorában: John Edwards és Robert Connolly kap még helyet. A szereplőgárda népes. Kodi Smit-McPhee, Harry Greenwood, Sam Parsonson, Tom Budge, James Callis, John Bach, Nicholas Hope, Anthony Hayes, Matt Nable, Leon Ford, Ashleigh Cummings és Justine Clarke. A történet valójában arról szólna, hogy adott egy 17 éves srác, aki idősebbnek adja ki magát besorozáskor, hogy bátyja mellett harcolhasson.

gallipoli_ver5_xlg

(A tovább mögött folytatódik a plakátgaléria a karakterposzterekkel! Klikk, ha érdekelnek!)

Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes (3): Gallipoli

 
Beküldte: Kanyecc 2015 January 24, 22:53-kor a(z) Ausztrál régió,videó témába.

Kétszer már esett szó a Gillipoli-ról, ami a Channel 9 egyik év elejei nagydurranásának ígérkezik. Az elmúlt hetekben a csatorna nagyon ráfeküdt az ajánlók gyártására és ennek tudatában több hosszú előzetes is érkezett, mellyel még könnyebben tudjuk leszűrni, hogy mit képzeljünk magunk elé. Másrészről, azért került ekkora fókuszba, mivel a 100. évfordulóra készül a minisorozat, melyet Christopher Lee nevével jegyeznek, illetve Glendyn Ivin rendezésével. Nézzük, mik érkeztek. Elég ha csak a leghosszabbra vettek egy pillantást, hiszen abban minden jelenet ott van.


Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes (3): Channel 9

 
Beküldte: Kanyecc 2015 January 22, 15:24-kor a(z) Ausztrál régió témába.

Valljuk be, a csatornapromóknak nagy ereje van. Itt jön elő, hogy egy tévéadó marketing osztálya mennyire tudja megnyerni azokat a nézőket, akik csak elvétve ülnek le a kínálatuk elé. A britek a legjobbak, mert ha megnézzük mind az országos, mind a kábeles részlegüket szint havi – de ha nem, akkoris legalább negyedéves – viszonylatban gyártják az ilyeneket, amik baromi hangulatosak, jól szerkesztettek. Most jött egy az ausztrál Nine-tól is egy. Úgy hogy mennyire eltalálták ők is az egyensúlyt?!


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats