Partners a következő törölt újonc

 
Beküldte: Kanyecc 2012 November 17, 0:19-kor a(z) Canceled/Ended: 2011/12,Hírek témába.

A CBS feketebáránya volt a Partners, amelynek kaszája tényleg csak időkérdése volt. Vannak sorozatok, mint pl.: ő, amiknél már májusban egyből lerí az esélytelenség mértéke. David Krumhotz-nek, Sophia Bush-nak és a többieknek egy halott ötlethez csatlakoztak, viszont legalább 6 hétig műsor voltak, ami így is remek teljesítmény. Nézzük csak, miként teljesített:

09/24: 1×01 – 6.56 millió; 18-49-ben: 2.4
10/01: 1×02 – 5.76 millió (-12%); 18-49-ben: 2.1 (-13%).
10/08: 1×03 – 5.71 millió (-1%); 18-49-ben: 1.9 (-10%).
10/15: 1×04 – 6.08 millió (+7%); 18-49-ben:2.1 (+11%).
11/05: 1×05 – 5.67 millió (-7%); 18-49-ben: 2.1 (0%).
11/12: 1×06 – 5.48 millió (-3%); 18-49-ben: 1.8 (-14%).

Hétfőbe teljesen nem illett bele, hiszen előtte és utána is nézettebb műsorok mentek. Rombolta a CBS összképét, ezért tényleg evidens ítélet született. A helyzet, hogy a csatornának akad egy másik eléggé esélytelen ötlete midseasonre, a Friend Me, amiből hasonlót nézek ki.

A műsorról le fog kerülni, következő héten már Two and a Half Men ismétlés kerül adásba. Hogy a hátra maradt epizódok mikor kerülnek adásba, az jó kérdés, tippemre szombat játszhat, vagy a nyári időszak.

Kommentáld!

Kábeles ítéletek

 
Beküldte: Kanyecc 2012 August 20, 9:30-kor a(z) Berendelés,Canceled/Ended: 2011/12 témába.

Utólag/Előre is bocsánat mindenkitől, hogy mostanság ilyen nagy lyukakkal dolgozunk, de iskolakezdésre tudunk csak beállni rendes üzemmódba. Addig hol leszünk, hol nem, azért a hírekkel próbálunk szinten lenni.

Az elmúlt napokban rendeltek be szép számmal a kábeles adók, így jöjjön egy morzsacsokor hozzájuk:

 • Az ABC Family bekérte a Melissa & Joey 3. évadját, ami azért tűnhet örült húzásnak, mivel legtöbben kaszáltuk a Joey-ék szitkomját az alacsony nézőszám miatt. Átlagban 1.2 milliót hozott, ami kevés, viszont mégis elegendő, mert azt fixen tudta tartani.
 • A Jane by Design már nem volt ennyire szerencsés. Átlagban szintén 1.27 millió körüli nézettségről beszélhetünk, azonban ne feledjük el, hogy drámáról van szó. Drágább, mint egy szitkom, illetve kétszer hosszabb timeslot-ot foglal el.18. résszel tehát lehet búcsúztatni. Engem megfogott, bár a folyamatos nézésére még se tudott rávenni.
 • Ha már dráma, akkor a Switched at Birth-öt se feledjük el, ami megint csak 2. évados berendeléssel büszkélkedhet. Egyelőre titok az epizódszáma, de olyan 20 résszel bátran lehet számolni.
 • A hét meglepetése – számomra – a Baby Daddy 2. szériás folytatása lett, amit a kezdetek óta kaszával illettünk, így félre kell tennünk minden előítéletünk, amit felsorakoztattunk előtte, és megvizslatni a pilotját. Szintén egy szitkom, megint csak alacsony nézőszám (1.35 millió), úgy tűnik ennyi elég az ABC Familynél.
 • Megkapta a Bunheads is az 1. évados kiegészítését. Csodálkoztam volna, ha a Gilmore Girls 2.0-nak mondott újoncot elkaszálják, mert a kritikusok többsége imádja.
 • Nemcsak az ABC Family részéről voltak rendelések. A TNT zöld utat adott a Perception 2. etapjának. Kenneth Biller és Mike Sussman sorozata túlélte, bár nem volt kérdéses. Ha összességében, a DVr adatokkal együtt nézzük a heti nézettségét, akkor a 7-8 milliót simán hozta. Átlagban egyébként 4.66 millió körül áll.

2 Hozzászólás

Marslakók: elkaszálta az MTVA (frissítve)

 
Beküldte: Kanyecc 2012 August 1, 22:36-kor a(z) Canceled/Ended: 2011/12,Magyar hírek témába.

Az [origo] hozta le az elsők között a (nem meglepő) hírt, miszerint az MTVA nem kér többet a Marslakók című sorozatból. Az első évadja 77 részes volt, mely le adásra került.

Az MTVA és a Marslakók Produkciós Kft. minap közös közleményt adott ki, melyben az alábbi állt: „A Marslakók Produkciós Kft. által gyártott, elsősorban fiatal közönségnek szánt, és 2012 tavasza óta az M1 közszolgálati csatornán sugárzott „Marslakók” című szappanopera innovatív értékei ellenére nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A sorozat iránt érdeklődő nézők száma elmaradt az elvárt mértéktől.” – Ez vezetett a sorozat bukásához. Pedig a januárban megtudott információk alapján nem volt kritérium a nézettségére, ergo, mindenképp műsorra kellett volna kerülnie a komplett évadjának. Na igen, de 2. évadnak már hoznia kellett volna az elvárt kvótát, amitől távol állt.

Jáksó még áprilisban a Magyar Narancsnak adott interjút, melyben a magyar sajtót okolta az alacsony nézettségért, idézném: „A magyar sajtó egy része elkezdett őrjöngve könyörögni a nézőknek,  hogy semmiképp bele ne nézzenek.” – az interjú itt olvasható.

Július 25-e felé meg az alábbit nyilatkozta Jáksó a Blikknek: „Azt az utasítást kaptuk a tévé illetékeseitől, hogy egyelőre ne készítsünk újabb részeket, mert az m1 őszi műsorstruktúrája tolódik, és még nem alakult ki a sorozat helye és kezdésének ideje” – ugyanis augusztus 13-án folytatódott volna az őszi évaddal, azaz a másodikkal, ám a mai infókból már teljesen összeállt a végsőképp, ami akkor csak félig volt kikörvonalazódva.

Jöhetnek a vélemények! Ki sajnálja, ki nézte?

Kommentáld!

Weeds: 8. lesz a befejező évad

 
Beküldte: Kanyecc 2012 June 13, 21:25-kor a(z) Canceled/Ended: 2011/12 témába.

David Nevins, a Showtime elnöke megerősítette, hogy a Weeds nyolcadik évadja lesz az utolsó. A hír tulajdonképp egy kaszálással is felérhetne, de a „befejező etap” kifejezést azért szeretjük, mint ahogy ő is fogalmazott, mivel lesz rendes, kerek-egész (?) története, és a végén valószínűleg happy end közeli zárás. Bár egy füves anyuka életét hogyan lehet jól lezárni az már egy másik dolog.

A sorozat 2005-ben forradalomként tűnt fel a színen. A Showtime merész témával állt elő, hiszen a fűterjesztés nem éppen az a téma, amire az Aggódó Szülök kíváncsiak lennének, hát még a gyermekeik. A Dexter volt a másik próbálkozás, amivel szembe mentek az árral, és merték az írók elengedni a fantáziájukat. Meg is lett a munkájuk gyümölcse. Az évek múlásával a Weeds színvonala esett. Az ötödik évadnál kaszáltam, mert nem bírtam tovább a nyögvenyelős sztorit. Kapott is útközben egy-két reboot-ot, de az se segített a nézettségén. Már a 7. évadjánál felmerült a tény, hogy az lesz az utolsó, azonban sikerült ráhúznia még egyet.

Szép életet élt, hiszen 102 epizódot tudhat magáénak. Idehaza a Cool és az HBO adta/adja. Utóbbi tovább eljutott vele, mint előbbi.

Kommentáld!

Death Valley: kaszát kapott

 
Beküldte: Kanyecc 2012 June 9, 0:40-kor a(z) Canceled/Ended: 2011/12 témába.

Újabb MTV-s sorozat kapott kaszát az első évad után. Michael David Cummings, a sorozat készítője twitteren jelentette be, hogy a csatorna nem rendelte be a Death Valley második évadját:There will be no season 2 of #DEATHVALLEY for MTV… BUT that is NOT the end! Looking for other possibilities!!Az okokról pedig a következőt nyilatkozta: „Why no season 2 of Death Valley? You’d have to ask MTV.” Talán azért is meglepő az ítélet, mivel a 12 részes felvonás átlagban 1.86 milliónyi embert ültetett le, míg a célközönségben mérve 0,9%-nyit tett ki a teljesítménye. Ha ezt a Teen Wolf 2. évadpremierjéhez hasonlítjuk, akkor utóbbi rajongói félhetnek, legalábbis ha a nézettség volt a fő ok. Bár nem hiszem!

A csatorna egyelőre nem erősítette meg az információt, de ezt akár a hétvégének is betudhatjuk. A sorozat egyébként a hazai MTV Hungary-n is leadásra került, sőt a weboldalukon elérthetőek magyarul is a részek, regisztráció és régiókód mentességgel. Aki nem látta, annak nyárra egy tökéletes darálás lesz. Sokat röhögtem rajta, némelyik epizódban pedig az írókat a fellegekbe magasztaltam a sok hülyeség miatt.

Részemről fájó a kaszája, de hát ez van. Michael-ék megpróbálják eladni másnak a 2. évadot, amelynek sikerére 0,000001%-nyi esélyt látok. Sajnos ez a műfaj nagyon egyik konkurenciájuknál se állná meg a helyét.

Kommentáld!

Utolsó évadját várjuk a Spartacus-nak

 
Beküldte: Kanyecc 2012 June 4, 16:32-kor a(z) Canceled/Ended: 2011/12,Hírek,Vizuális egyveleg témába.

Csak kérnem kellett (?), és megkaptuk a válaszokat.  A Starz hivatalosan bejelentette, hogy „War of the Damned” alcímre fog hallgatni a Spartacus 3. évadja. Ezt is megtudtuk, viszont vele egy időben érkezett az a hír is, miszerint ez lesz utolsó felvonás belőle, holott Steve DeKnight előzőleg még azt nyilatkozta, hogy minimum 5 évadnyi sztorit elénk fog tálalni.

Ez így valljuk be eléggé megdöbbentő, de folytatnám az okokkal! Steven S. DeKinght, a sorozat alkotója és producere elmondta, hogy az ítéletet nagyon nehezen hozták meg, de szükségszerű volt. Hiába volt úgy a kezdetekbe, hogy 5-7 évadnyi sztori is bennük van, időközben előjött a gyakori kaszák/befejezések egyik fő oka: a kreatív ok. Chris Albrecht, a csatorna programigazgatója szerint: a legjobb módja annak, hogy megőrizzék a sorozat integritását, valamint minőségét. Nehéz belekötni szavukba, mert tulajdonképp jól döntöttek, ha ennyire süllyedőnek vélték a hajót, csak hát olyan hirtelen jött, mint egy nyári zápor.

A sorozat mellesleg a Starz életpályájának egyik meghatározó mérföldköve lett, hiszen vele ismerte meg a világ őket. Hozta a remek nézettséget, ami bőven 1 millió fölött volt. Ezen kívül azt se feledjük el, hogy több mint 150 ország vásárolta meg a vetítési jogait. Nem semmi.

Ami biztos, hogy a gladiátorok élete a War of the Damned-del fog záródni, ahol ott lesz: Liam McIntyre (Spartacus), Manu Bennett (Crixus), Dustin Clare (Gannicus), Dan Feuerriegel (Agron), Cynthia Addai-Robinson (Naevia) és Ellen Hollman (Saxa); valamint Todd Lasance (Julius), Simon Merrells (Marcus Crassus) és Anna Hutchison (Laeta). Utóbbi három a 2. évadban csatlakozott. Premier: 2013. januárjában.

Kommentáld!

39%-os volt a túlélés a 2011/12-es idényben

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 23, 21:20-kor a(z) 2012/13 sorozatai,Canceled/Ended: 2011/12,Hírek témába.

A 2012/13-as idényben 75 kaszát osztottak ki. Eddig! (Aki nem hiszi, annak a lista.) Ez persze idény szinten van, és benne vannak a kábeles sorozatok is, mint pl.: az Against the Wall, amit a mai napig nem láttam, de hasonló cipőben a Bent vagy a Best Friends Forever, csakhogy az országos kínálat mellett is szóljon valami.

Általában nyár végén, ősz elején kezdik el berendelgetni a pilotötleteket, melyek számbeli nagysága bőven 400-500 felett jár. Ezeknek töredékét rendelik be pilotnak, azaz kapnak a készítők és a stúdiók pénzt, hogy leforgathassák, mely alapján: vagy megy a levesbe, vagy elgondolkodnak rajta, vagy egyből berendelik sorozatnak. A lényeg, amit ki szerettem volna hozni az a számmisztika. Menjünk csak végig, hogy az egyes országos tévék mennyi újoncot rendeltek be, és abból mennyi élte meg a második évadját.

NBC – 12 újoncból 4 folytatódik: Grimm, Smash, Whitney, Up All Night.
Fox – 9 újoncból 3 folytatódik: New Girl, Touch (+ The X Factor US).
ABC – 13 újoncból 6 folytatódik: Don’t Trust the B–– in Apartment 23, Last Man Standing, Once Upon a Time, Revenge, Scandal, Suburgatory.
CBS – 6 újoncból 2 folytatódik: 2 Broke Girls, Person of Interest.
The CW – 6 újoncból 1 folytatódik: Hart of Dixie.

Ergo, bárhogy is számolom, ez annyit takar, hogy 39%-os volt a túlélési arany a 2011/12-es idényben. Azaz minden 3. sorozat túlélélt. A legnagyobb mészárlást nem a Fox, de nem is az NBC, hanem a The CW produkálta, persze a reality kaszákkal együtt.

Érdekességképpen jöjjön néhány pluszmutató. A 16 túlélőből: 8 dráma, 7 szitkom és 1 reality volt. Utóbbi mutatója általában 1-2 között konstatál, mivel tavaly a The Voice-t juttatták csak tovább, míg tavalyelőtt az Undercover Boss-t és a Shark Tank-et. A The CW minden idénybe berendel 2-3-at, viszont egy se élte meg az elmúlt évadokban a 2. évadját. Visszaemlékezve, nem is rémlik hogy melyik volt az ANTM mellett, ami legalább 2-3 etap élt meg. A legtöbb drámát az ABC juttatta tovább, szám szerint 4-et.

Már most lehetne szavazni arra, hogy a 2012/13-as idényből melyek lesznek az abszolút befutók. Tutira lesznek hype áldozatok, mint az elmúlt évadokban a The Event, a Terra Nova, a FlashForward, lesznek halvaszületett ötletek, mint a Work It. Ezekről nagyjából be is számoltunk, mármint hogy mi-min bukhat el.

Kommentekbe jöhetnek a tippek. Az idei mutatók a következők:

ABC – 10 újonc: 6 dráma + 2 szitkom
CBS – 6 újonc: 4 dráma + 2 szitkom
NBC – 12 újonc: 5 dráma + 7 szitkom.
Fox – 5 újonc: 2 dráma + 3 szitkom.
The CW – 5 újonc: 5 dráma.

Kommentáld!

Elmaradt ABC Upfronts előtti bejelentései

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 14, 12:20-kor a(z) 2012/13 sorozatai,Berendelés,Canceled/Ended: 2011/12 témába.

Szombati adagból kimaradtak, és mivel tess még nem számolt be az alábbi berendelésekről, és kaszákról, így jöjjön az összegzőjük, ahol sok kedvenc felbukkan.

 • Elkaszálta a csatorna a The River-t. Nem csodálkozom rajta, mivel a nézettsége alacsony lett a végére. A pilotját 8.35 millió nézték (18-49-ben: 2.6), aztán a második részre 12%-nyit, a harmadikra 29%-nyit esett, amikor csak 6.28 millión állt (18-49-ben: 1.7). A finálékor 3.99 milliót produkált, amihez mindössze 1.4-es célközönség demó társult. Ez ilyen, inkább nyárra kellett volna rakni. Bízzunk abban, hogy a Netflix lesz a megmentője és kap egy második évadot, mivel olyan zárást kapott, amivel lenyűgöztek.
 • A Pan Am úgy zuhant, mint még más soha. Mutatom a számokat teljes lakosságban: 11.06M-7.76M-6.38M-5.84M-5.68M-5.46M-5.17M-5.64M-4.65M-3.94M-3.82M-3.74M-2.57M-3.77M. Szó szerint zuhant, mint a Lost-nak Oceanic járata. A kezdésnél pedig 3.1-es demóval kitűnt a sorból, a zárás előtt 0.7-re leharcolta, majd onnan fel 1.2-re? Esélytelen volt.
 • A Missing se élt túl, pedig milyen jó akciósorozatot kaptunk. Szabályosan megleptek, hogy ilyent képernyőre tudtak hozni, mivel nagyon nehéz eset vagyok. Főként ezért is nézek akcióból filmet, nem pedig sorozatot. Ő is hasonló életciklust járt meg. 10.60 millióval (2.1-es demóval) startolt, amit az 1×05-ös részre 7.91 millióra (1.4-es demóra), míg az 1×09-es részre 6.37 millióra (1.1-es demóra) harcolt le.
 • Berendelték viszont a Don’t Trust the B–- in Apt. 23 második etapját. 6.91 millióval startolt, viszont magas volt a célközönség mutatója: 2.9. Aztán szépen csökkent, itt is (6.43M-4.91M-5.73M-5.69M) és ott is (2.6-2.0-2.3-2.3). Hol a logika? Hát a demóban, és a főszereplők sorában. Megérdemeltnek viszont nem igazán nevezném.
 • A Last Man Standing is megkapta a 2. évados berendelését. 12.93 millióval startolt, valamint 3.5-ös demóval. Über erős. Legutóbb pedig 8.61 milliót produkált, valamint 1.7-es mutatót 18-49-ben, szóval no komment.

Kommentáld!

Folytatódik az elő Upfronts

 
Beküldte: tess 2012 May 12, 2:07-kor a(z) 2012/13 sorozatai,Berendelés,Canceled/Ended: 2011/12 témába.

Nem bírnak, ismétlem: nem bírnak magukkal az országos tévék. Hétfőn lesz az Upfronts a network tévéknél, azonban folyamatosan ítélkeznek a visszatérő sorozataikkal kapcsolatban. Olykor, persze be-becsúszik egy-egy pilot berendelés is.

(Zárójelesen ajánlanám figyelmetekbe a tegnap éjszaka történet morzsa rengetegünk, ahol az ABC volt a legodaadóbb a rajongókhoz. Több újoncnak kérte be a következő évadját, ami arra ad sejtetni, hogy amelyek nem kapták meg, azok mennek a süllyesztőbe. A lényeg viszont a következő: a vihar előtt mindig nagy a csend, azonban mostanság a csendet jobban preferáljuk, végtére megkönnyítik az életünket, és majd jövő héten azért tetszeni fog, hogy nem kell mindent egy időben csinálnunk, miközben épp zéházunk.)

 • Az NBC berendelte 22 részre a Parks & Recreation ötödik évadját. A döntés nem meglepő, hiszen a The Office spinoff attól függetlenül, hogy alacsony számokat generál, mégis nagyon felkapott a kritikusok körében. Egyszerűen élvezhető az, amit a városfejlesztők művelnek. A hírnek abszolút örülünk.
 • Az se volt kérdéses, hogy a The Office 9. évadjának is jönnie kell. Kételkedett valaki? (Ha esetleg kaszálnák, akkor is kapnak egy rövidített évados lezáró etapot, mint a 30 Rock. – Legalábbis az NBC-ből kinézzük.)
 • Újoncok közül az Up All Night kapott 2. évados berendelést. A döntés maga hidegzuhanyként ért, hiszen hiába kezdett 11.91 millióval a második részre megcsökkent 7 millióra, míg előző héten mindössze 2.64 millióval ment. Kemény!
 • A Whitney 2. évados berendelését már jobban preferáltam, hiszen a nézettsége nem annyira rossz, mint előbbinek. 6.71 millióval start, míg legutóbb 4.16 millióval futott. Nincs nagy differencia, mellesleg javult is a végére. Kezdem megszeretni.
 • A The CW hozott egy egyértelmű döntést akkor, amikor a Ringer-t elkaszálta. Sarah Michelle Geller-nek nem jött össze a mutatvány. 2.72 millióval mutatkozott be, amit tekinthetünk ígéretes kezdésnek, végtére a TVD is ilyen számokat hoz átlagban, azonban az évad második felében volt olyan hét is, amikor alig jutott túl az 1 milliós össznézettségen. Legutóbb 1.16 millióan nézték. Sirassam? Nem fogom!
 • A The Secret Circle-t viszont fogom, mert szerettem. Meg kellett volna kapni a folytatást, csak hogy bizonyíthasson, mert a TVD-vel akkor is jó párosítás lett volna. 3.05 milliós startját 2.05 milliós folytatás követte. Bár tény, a végére tényleg megfáradt. 1.24 millióval búcsúzott.
 • Az ABC a Scandal ügyében ítélkezett. Stabilan tartotta magát, így nem csodálkozom, hogy megkapta a 2. évados berendelését. 7.45 millióval kezdett, majd ugyanennyivel folytatott, jelenleg pedig 6.48 millión áll.
 • Uncsi berendelések között: a Shark Tank 4., az America’s Funniest Home Videos 23. és a Wife Swamp 8. évadja.
 • Folytatva a The CW-vel, berendelte a Nikita 3. évadját. Ergo, akarja, hogy a nézők nézzék egyetlen akciósorozatát. Ugyan olyan szinten mozgott, mint a TSC, viszont pénteken. Ez volt a nagy előnye, mivel az eleve egy halálnap, amit mindenki tud. Előző részét 1.24 millióan látták, ez tulajdonképp évadminimum volt.
 • 11 résszel kapott a Gossip Girl egy 6. évados berendelést. Kérdés, hogy utolsó lesz-e. Nagyon megfáradtak, hiába a szappanos dráma jelleg. Többször is, kétszer hozott 1 milliós nézőszámot, pedig nem pénteken megy. Frissítve: sorozatzáró évadot kapunk.
 • A Hart of Dixie 1.54 milliós átlaggal kiérdemelte a második etapos berendelését. Fura, hogy a TSC 1.93 millión állt, mégis elkaszálták. Kicsit a HoD a Life Unexpected-et juttatja az eszembe, vagy csak félrebeszélek?
 • Az ABC berendelte továbbá a Happy Endings-et jövőre, azaz érkezik a 3. évad. Durva. Kicsit a ’Til Death-re emlékeztet, bár lehet azért, mert ehhez se, és ahhoz se sok közöm volt.
 • Nem volt azonban megelégedve a GCB teljesítményével a csatorna. Elkaszálta a Született feleségek-klónnak emlegetett vasárnapi újoncot, ami 7.6 millióval startolt, míg 5.6 millióval zárta az évadot. Igazuk van olyan szinten, hogy kilógott a napból, bár adtam volna egy újabb esélyt azért neki.
 • Egyértelmű kaszát hirdetett az NBC a Bent-tel, a Best Friends Forever-rel és az Are You There Chelsea?-vel. Mindhárom midseason-ös szitkom, mindhárom rémes nyitás: 2.82 millió, 3.89 millió, illetve 6.42 millió, amit lerontott 3 millióra.
 • Az Awake se maradt az élők között. Nézettsége az NBC vezetőségét igazolja. 6.25 millióval startolt, legutóbb pedig 2.5 millióval zárta az estét, viszont évadminimumban 2.19 millión is állt már, aminél el kell gondolkodni tényleg. Újabb hight-concept produkció ment a süllyesztőbe. Épp jegelésben részemről is a sorozat, de mindenképpen benevezek, mert a pilot bejött.
 • A Harry’s Law se úszta meg. Na ez azért ledöbbentő hír. Hülye az NBC. Mit akar? 7.30 millióval startolt, legutóbb pedig 8.1 millión állt. Az egyik legnézettebb sorozata, és elkaszálja? Nem értem. Valaki segítsen!!!!!!!!!!

5 Hozzászólás

Újabb éjszakai berendelések

 
Beküldte: tess 2012 May 11, 8:34-kor a(z) Berendelés,Canceled/Ended: 2011/12,Hírek témába.

Mint ahogy az utóbbi években megszokhattuk a csatornák nem bírják kivárni a vásárt a napjáig és lényegében Upfronts előtt ellövik az összes puskaport. Ebben az évben a sort az NBC nyitotta, ahol mondhatni a paletta fele napvilágot látott már. Nem is értem, minek akarnak a jövő heti shown bohóckodni?

Tegnap a sort a FOX kezdte, előbb elkaszálta a The Findert és az Alcatrazt, valamint berendelte a Touch 2. évadját. Utóbb pedig jött némi papírforma a Family Guy és az American Dad következő évadjának a berendelésével. No és nem szabad megfeledkeznünk a nagy hírről sem, elvégre a Cougar Town végre biztonságban van, a TBS ugyanis a 4. évaddal átvette a sorozatot, amit nagy valószínűséggel egy 5. is követ. Gondolom a syndicatusi vetítések miatt.

Azonban aki azt hinné, ennyi volt a tegnapi nap az nagyot téved. Cancel/Renewal krónikánk következik.

 • Az NBC berendelte a Fashion Star 2. évadát, ami némi meglepetéssel bírhat elvégre a nézettség és a kritika sem volt kiemelkedő. A jelek szerint azonban az 1,3-1,5 közötti demó bőven elég volt a túléléshez, így jövőre is jön Jessica Simpsons, Nicole Richie és John Varvatos realityje.
 • Ugyancsak örülhetnek a Community rajongói, elvégre 13 résszel visszatér a sorozat a 4. évadra. Dan Harmon és Chevy Chase akkor tovább gyilkolhatja egymást a színfalak mögött.
 • És ha már sitcom, akkor 30 Rock. A csatorna és a készítők megegyeztek egy 13 részes 7. évadban, ami az utolsó lesz.
 • Az NBC további sorozatoknak is bizalmat szavazott, visszatér a Parenthood 4. évadja 15 résszel, jön a Law & Oder: SVU, a Grimm és a Smash következő évadja is. Utóbbi 3 mondjuk nem most lett berendelve.
 • Az ABC sem volt rest, többek közt a Once Upon a Time, a Suburgatory, Revenge, a Modern Family, a Castle és a Grey’s Anatomy is visszatér ősztől. Pletykálják továbbá egy 13 részes záró évadját is a Private Practice-nek, de ez még nem hivatalos.
 • És ha már ABC, akkor nem szabad megfeledkezni a reality vonalról sem, itt a Dancing with the Star, a The Bachelor és a Shark Tank kapott bizalmat a következő évadra, ráadásul utóbbi ezután 22 részel tér vissza.
 • Végül némi FOX, a csatorna papírforma szerint elkaszálta a Breaking In-t és az I Hate My Teenage Daughter-t. Állítólag a képernyőre nem került részek nyáron majd jönnek, de a dvd kiadáson sokkal valószínűbbek.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats