Golden Boy: ötletes vagy elvetélt?

 
Beküldte: Kanyecc 2012 December 7, 0:03-kor a(z) 2012/13 sorozatai,Kulisszák mögött,Promo témába.

Greg Berlanti, akinek a No Ordinary Family-t köszönhetjük (egyszer nézhető, annyira nem rossz!); illetve Nick Wooton, akinek a New York Against Crime-ot. – Ők ketten szállítják majd az ötletes epizódjait a Golden Boy-nak. Ha már midseason menetrendnél szóba került, akkor beszéljünk róla kicsit részleteiben.

A CBS duplán próbálja feldobni a krimi részlegét. Nem értem még el a hír külön cikkbe foglalásához, de tervezi az NCIS újabb franchise taggal való bővítését. A terve az, hogy az NCIS: Los Angeles-be foglal egy újabb csapatról sztorit (mint anno az LA-nél), és ha beválik, akkor berendelik jövő őszre. Ezen kívül ­– a következő hetekben – debütál az Inside NCIS címre hallgató websorozata, melyben a kulisszák mögé viszi el a rajongóit. Ez az első lépés.

A második: a Golden Boy, ami eléggé érdekes kriminek ígérkezik. Tulajdonképp tudjuk, hogy hova jutunk, hiszen főhősünk visszaemlékezve fogja elmesélni karrierjének úttörő momentjeit. Ezt további, „heti ügyekkel” fűszerezik, hiszen előbbi jelenti az átívelő szálat. Arról van szó, hogy 26 éves korában járőrként dolgozó rendfenntartónk 34 éves korára rendőrfőnök lesz, ami időterjedelemben eléggé rövid, hát még pályafutásban. – Nyugodt szívvel nevezhetjük forradalmi újításnak, mert legalább valami színt szeretnének belevinni. Ez összejöhet, még ha kicsit tartózkodásra is int. A bajom maximum azzal van, hogy mivel tudjuk hova érünk, eléggé nehéz lesz több évadban gondolkodniuk. Nem lehetetlen, de nem is egyszerű.

Kész plusz infó: A Golden Boy is beletartozott amúgy azon sorozatok közé, amik a hurrikánbeszély miatt leálltak, hiszen szintén New York-ban forgatják, mint ahogy a The Following-et vagy a 30 Rock-ot. Útközben a csapathoz visszatérőként csatlakozott: Ron Yuan és Odette Annable.

Előzetes egyelőre nincs, csak két forgatáson készült fotó róla, illetve a kérdés: Szerintetek van-e jövője az ilyen krimi ötletnek? – Az újdonságot mindenképp díjazni kell, mert aligha lehet rámondani az átlagos jelzőt, de akkor is…

Tovább…

Kommentáld!

Az NBC őszi újoncai banner formában

 
Beküldte: Kanyecc 2012 July 23, 23:43-kor a(z) 2012/13 sorozatai,Promo témába.

Megvolt az esti hírmorzsáink között, hogy a Fox is az NBC-re akar ütni azáltal, hogy a Ben & Kate és a The Mindy Project pilot epizódját előbb mutatják meg, mint azt tervezték? Az NBC a Go On-t és az Animal Practice-t tálalja elénk még augusztusban. Legalább nem fogunk annyira agyfaszt kapni a dömping alatt a sok néznivalótól.

Mutatnám a csatorna őszi újoncainak bannerjait. Van egy-két pofás közte.

Tovább…

Kommentáld!

2012-es őszi premier dátumok: CBS

 
Beküldte: Kanyecc 2012 July 12, 9:56-kor a(z) 2012/13 sorozatai,Hírek témába.

Megjött a negyedik országos tévének az őszi premierlistája. Előzőleg már írtunk: az NBC-ről, a Fox-ről és a The CW-ről. Ha mindegyikkel összevetjük, akkor a CBS végezte a legtrehányabb melót, mivel egyetlen héten indítja el a kínálatának 99%-át. A maradék 1%-ban a Survivor kap helyet, ami a szokásokhoz hűen, a nagystart előtt egy héttel debütál a 25. évadjával, ami Philippines szigetén/szigetein (?) fog játszódni.

A trehányság pedig az egyszerűségben rejlik, mivel a szeptember 24-i héten indítja el szó szerint az összes újoncát, és szinte mindegyik visszatérőjét. Tehát október 1-jétől max. az új részeket tekinthetjük újdonságnak. Emlékeztetőül újra: a Parents hétfői 20:30-as kezdést és HIMYM felvezetést; a Vegas keddi 22 órás startot és NCIS: LA felvezetést; az Elementary csütörtöki 22 órás debütálást és Person of Interest támogatást; míg a Made in Jersey péntek esti 21 órás kezdést és CSI: New York felvezetést kapott.

Nézzük a menetrendet:

Szeptember 19. (Szerda)
20:00-21:30 – Survivor: Philippines (25. évad)

Szeptember 24. (Hétfő)
20:00-20:30 – How I Met Your Mother (8. évad)
20:30-21:00 – Partners
21:00-21:30 – 2 Broke Girls (2. évad)
21:30-22:00 – Mike & Molly (3. évad)
22:00-23:00 – Hawaii Five-0 (3. évad)

Szeptember 25. (Kedd)
20:00-21:00 – NCIS (10. évad)
21:00-22:00 – NCIS: Los Angeles (4. évad)
22:00-23:00 – Vegas

Szeptember 26. (Szerda)
21:00-22:00 – Criminal Minds (8. évad)
22:00-23:00 – CSI: Crime Scene Investigation (13. évad)

Szeptember 27. (Csütörtök)
20:00-20:30 – The Big Bang Theory (6. évad)
20:30-21:00 – Two and a Half Men (10. évad)
21:00-22:00 – Person of Interest (2. évad)
22:00-23:00 – Elementary

Szeptember 28. (Péntek)
20:00-21:00 – CSI: New York (9. évad)
21:00-22:00 – Made In Jersey
22:00-23:00 – Blue Bloods (3. évad)

Szeptember 29. (Szombat)
22:00-23:00 – 48 Hours Mystery (26. évad)

Szeptember 30. (Vasárnap)
19:00-20:00 – 60 Minutes (45. évad)
20:00-21:00 – The Amazing Race (21. évad)
21:00-22:00 – The Good Wife (4. évad)
22:00-23:00 – The Mentalist (5. évad)

Kommentáld!

Képek az Arrow forgatásáról

 
Beküldte: Kanyecc 2012 July 11, 18:05-kor a(z) 2012/13 sorozatai,Kulisszák mögött témába.

Valakinek a(z egyik) legvártabb újonca a 2012/13-as idényből. Nem tartozom közéjük, mivel számomra az Arrow teljesen közömbös. Kellene a szuperhősök a tévéképernyőre, ha már a Marvel és a DC annyira nyomul, viszont meg vagyok nélkülük is. Október 10-i premierjét nagyon későinek találom. A The CW így kikerüli a dömpinget, a szeptember 24-i hetet, ami az elmúlt években a legdurvább volt.

Nos, nem ez az első forgatással kapcsolatos cikkünk, hiszen írtunk már tavasszal egyet. Upfronts után jöttek az első videók is hozzá, majd a júniusi L.A. Screenings-en az is kiderült, hogy az RTL Klub kacsintgat vele. Majd beindult a kampánya: itt és itt. A THR kilátogatott az egyik forgatásos napra, így a sort az ott készült képekkel folytatnánk. (Végén lévő kérdést se hagyjátok ki!)

Tovább…

Kommentáld!

Őket passzolta a The CW

 
Beküldte: Kanyecc 2012 June 28, 13:41-kor a(z) 2012/13 sorozatai témába.

Ezzel még adós voltam! (Előzőleg: az ABC, az NBC, a CBS és a Fox visszadobott pilotjai.) A The CW ismételten nem rendelt be szitkomot. Az Everybody Hates Chris és a The Game távozása óta nincs kínálatukban a műfaj, helyette inkább reality-kkel próbálkoznak, mindhiába! Az idei dráma kínálatuk eléggé vegyes felvágott. Vannak ígéretes újoncok, mint a Cult vagy az Arrow. Ők jönnek, velük ne foglalkozzunk. Nagy bátorságra vall a csatorna részéről, hogy több neves készítő ötletét dobta a “kukába”, hiszen a Shelter-nél J.J. Abrams; a Joey Dakota-nál a Tannenbaum-fivérek közreműködtek az elkészítéskor. A The Selection pedig könyv alapokon nyugszik, azaz egy bizonyos közösséget már megnyertek volna.

A kérdés továbbra is adott: Melyik pilotot láttad volna szívesen sorozatként?

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal előbb:

(CRTR) = író/készítő
(D) = rendező
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv szolgált alapul, és annak az írója.

Drámák:
 • Joey Dakota
  Történet: alapját az izraeli Danny Hollywood adta. Egy romantikus-időutazós dráma lesz, melyben egy dokumentumfilmes visszautazik az ’90-as évekbe, aki beleszeretett egy rocksztárba, akiről a jelenkorba filmet csinált. Miután ismételten visszatér a jelen jövőjébe azon van, hogy megakadályozza szerelme halálát.
  Szereplők: Amber Stevens, Brooklyn Sudano, Craig Horner, Erich Bergen, Leah Renee, Scott Wolf.
  Készítők: Bert V. Royal (CRTR/EP), Eric Tannenbaum (EP), Kim Tannenbaum (EP), Mark Harmon (EP), Martha Haight (EP), Ori Gross (CRTR – Original), Tmira Yardeni (CRTR – Original).
  Studió(k): Armoza Formats · CBS Television Studios · The Tannenbaum Company · Wings Productions.
  Forgatási helyszín: Vancouver
  AFTRA
 • The Selection
  Történet: A történet alapját Kiera Cass regénysorozata adta, amely 300 évvel később, 2400 körül játszódna, amikor egy szegény fiatal lányt kiválasztanak, hogy sorsát teljesítse be, és versenyezzen a királynői címért egy háborúk által sújtotta nemzetben.
  Szereplők: Aimee Teegarden, Andrew Elvis Miller, Celia Kate Massingham, Ethan Peck, Leonor Varela, Martin Donovan, Peta Sergeant, Sean Patrick Thomas, William Moseley.
  Készítők: Elizabeth Craft (CRTR/EP), Kiera Cass (BOOK), Mark Piznarski (DIR – Pilot), Sarah Fain (CRTR/EP).
  Studió(k): Warner Bros. Television
  Forgatási helyszín: Vancouver
  AFTRA
 • Shelter
  Történet: a sztori középpontjában egy New England-i nyaraló áll, annak új és visszatérő személyzete, valamint a köztük lévő kapcsolatok. Nem utolsó sorban még lesznek vendégeik is, akik tovább borzolják néha a kedélyeket.
  Szereplők: Eka Darville, Elizabeth Henstridge, Hannah New, Malese Jow, Trent Ford, Zachary Abel.
  Készítők: Bryan Burk (EP), J.J. Abrams (EP), Liz Friedlander (DIR – Pilot), Mark Schwahn (CRTR/EP).
  Studió(k): Bad Robot Productions · Mastermind Laboratories · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: TBD
  AFTRA

Kommentáld!

Devious Maids a Lifetime-nál landolt

 
Beküldte: Kanyecc 2012 June 22, 22:47-kor a(z) 2012/13 sorozatai,Hírek témába.

Az ABC passzolta májusban a Devious Maids-t. Volt rá esély, hogy talán berendelik még utólag, vagy másik idényben, végül ez nem történik meg, mivel a készítők eladták az ötletet és a pilotot a Lifetime-nak. Valahol megértjük a csatornavezetőjének döntését, mivel így a Dallas kvázi folytatása után elfér az ilyen koncepció a kínálatukban. A történet: négy szobalányról szól, akik Beverly Hills-i tehetősebb családoknál dolgoznak és hallanak olyan dolgokat, amiket nem kellene. A sztori eredetileg az izraelieknél fogant.

A pilotot Marc Cherry írta, míg Paul McGuigan rendezte. Továbbá közreműködött: David Lonner, Eva Longoria, John Mass, Larry Shuman, Marc Cherry, Michael Garcia, Paul McGuigan, Paul Presburger és Sabrina Wind. A szereplők sorában: Amir Talai, Ana Ortiz, Angelique Cabral, Brett Cullen, Brianna Brown, Dania Ramirez, Drew Van Acker, Edy Ganem, Grant Show, Judy Reyes, Mariana Klaveno, Rebecca Wisocky, Roselyn Sanchez, Susan Lucci és Tom Irwin.

Népes a szereplőgárda, na!… de kell is az ilyen szappanos gazdagcsaládos drámákhoz. Néhány forgatáson készült képet mutatnék mellé, ami még tavasszal készült, de nem került ki.

Vajon mennyire fog befutni? Ti néznétek?

Kommentáld!

Sorozat lesz a Masters of Sex-ből és a Ray Donovan-ból

 
Beküldte: Kanyecc 2012 June 12, 10:35-kor a(z) 2012/13 sorozatai,Berendelés,Hírek témába.

A csatorna két pilotot rendelt be a sorozatnak. Ezáltal bővül a 2012/13-as idényre a paletta, ami annyit is jelent, hogy a közeljövőben a rosszabbul teljesítő produkcióiból kaszálni fognak, mert végtére megtehetik. Előjáróban továbbá annyit, hogy mindkettő 12-12 epizóddal érkezik, valamint 2013-ban lesz a startjuk.

Az egyik bekért ötlet a Masters of Sex címet hordozza, ami egy könyvadoptáció volna Thomas Maier tollából. A regény (és a sorozat is) – Masters of Sex: The Life and Times of William Masters and Virginia Johnson, the Couple Who Taught America How to LoveVirginia Johnson és William Masters életére helyezi a hangsúly, illetve kettőjük szexuális forradalmát meséli el, valamint azt, hogyan is kerültek egy neves újság, a Time magazin címlapjára.

Utóbbi szerepét Michael Sheen, míg előbbiét Lizzy Caplan fogja eljátszani. Jegyzem meg, Michael-nek ez lesz az első tévés szereplése. Előzőleg is jelen volt, mint hang a Doctor Who-ban pl, vagy a ’90-es években leadott Gallowglass minisorozatban. További szereplője lesz Caitlin Fitzgerald (Gilmore Girl), Teddy Sears (American Horror Story), Nick D’adosto (Heroes) és Beau Bridge (Stargate SG-1), valamint a pilotban feltűnik Margo Martindale, aki cameozni fog. A pilotját John Madden (Shakespeare in Love) rendezte. További készítők: Michelle Ashford (The Pacific), Carl Beverly, Sarah Timberman, és Judith Verno.

A másik ötlet a Ray Donovan címet kapta, amit Liev Schreiber sorozatának is emlegettünk egy jó darabig, mivel főszereplője lesz. Amúgy a készítője: Ann Biderman, aki a Southland-ben is tevékenykedett. Munkáját a Mark Gordon és Bryan Zuriff fogja segíteni. A pilotját Allen Coulter (Nurse Jackie) rendezte.

A történet arról szól, hogy van Ray, aki Los Angeles legjobb probléma megoldója az elit közegen. A gazdag családok gondjait simítja el sec-perc alatt, csak éppen a családjáéval gyűlik meg a baja – mint az lenni szokott alapesetben. A szereplőgárdában helyet kap: Eddie Marsan (War Horse, Sherlock Holmes), Dash Mihok (I Am Legend), Paula Malcomson (The Hunger Games), Kate Moennig (The L Word), Steven Bauer (Breaking Bad), Pooch Hall (The Game), Johnathon Schaech (That Thing You Do!), Kerris Dorsey (Moneyball), Devon Bagby és Peter Jacobson (House).

Megint csak a minőségre ment rá a csatorna. Jók a kilátásaink!

Kommentáld!

Őket passzolta a CBS

 
Beküldte: Kanyecc 2012 June 7, 18:46-kor a(z) Pilottervek: 2012/13 témába.

(Előzőleg: az ABC, az NBC és a Fox visszadobott pilotjai.) Utolsóelőtti nagyobb országos tévécsatornához érkeztünk. A CBS-hez, ami nem fél a britektől, hiszen berendelte szívbaj nélkül az Elementary-t sorozatnak. Kicsit változatott a formulán, hogy ne kössenek bele olyan könnyedén, de lényegében elérte, amit akart: lesz Sherlock jenki módra. A dráma szekcióban két krimit és egy ügyvédes produkciót passzolt, mert nem hozták az adott színvonalat. Lehet, hogy másnak fájna rá a foga, de ők csak minőségik mellett teszik le a voksot. (Lásd: The Good Wife vagy CSI-franchise.)

A szitkomoknál a legnagyobb irtás hozták össze. Louis C.K. pilot ötlete se kellett nekik, holott anno az FX-nek 200 ezer dollárból megalkotta a Louie-t, és milyen jó is lett – teszem hozzá. Amire kíváncsi lettem volna, az az Over & Out és a Super Fun Night. Remélem ad neki esélyt, újra elrendeli a pilot-forgatókönyvének megírását, aztán majd talán jövőre látjuk, hogy Rebel Wilson-ék mire képesek. Addig maradnak a statisztikai összegzők.

A kérdés továbbra is adott: Melyik pilotot láttad volna szívesen sorozatként?

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal előbb:

(CRTR) = író/készítő
(D) = rendező
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv szolgált alapul, és annak az írója.

Drámák:
 • Applebaum
  Történet: az alapot Ayelet Waldman könyve adja, aki egyben a sorozatnak az írója is. A középpontjában: egykori kirendelt védőügyvédnő áll, akit megunja az otthoni családanyás életét és helyette inkább magánnyomozói praxisba kezd.
  Szereplők: James Hiroyuki Liao, Jay Mohr, Marlowe Peyton, Rachelle Lefevre, Rhys Coiro.
  Készítők: Ayelet Waldman (CRTR/EP/BOOK), Chris Columbus (EP/DIR – Pilot), Jeff Rake (EP), Jennifer Levin (EP), Michael Barnathan (EP), Sherri Cooper (EP).
  Studió(k): CBS Television Studios
  AFTRA
 • Trooper
  Történet: Ismételten egy zsarus koncepció egy állami rendőr anyukáról.
  Szereplők: Jay Hernandez, Lily Pilblad, Mira Sorvino, Quinn Shephard, Timothee Chalamet.
  Készítők: Aron Eli Coleite (CRTR/EP), Craig Gillespie (EP/DIR – Pilot), Jerry Bruckheimer (EP), Jonathan Littman (EP), KristieAnne Reed (CO-EP).
  Studió(k): Jerry Bruckheimer Television · Warner Bros. Television
  AFTRA
 • The Widow Detective
  Történet: egy nyomozó áll a középpontjában, aki három társát is elveszti, így a munka mellett az ex-társának a családjainál különböző pozíciót (kénytelen?) betölteni, mint pl.: férjet, szeretőt vagy éppen nevelőapát
  Szereplők: Conor Leslie, Elyes Gabel, Eriq La Salle, Jennifer Beals, John Corbett, Michael Irby, Natalie Martinez, Paula Marshall.
  Készítők: Carol Mendelsohn (EP), David Hubbard (CRTR/EP), Davis Guggenheim (DIR – Pilot), Julie Weitz (EP).
  Studió(k): Carol Mendelsohn Productions · CBS Television Studios.
  SAG
Komédiák:
 • My Idiotic Twenties (előzőleg: Hot Mess)
  Történet: egy srác áll a középpontjában, akinek a szívét barátnője összetöri, tetejében a munkahelyükön egy irodában dolgoznak, egymás mellett.
  Szereplők: Michael Angarano, Brie Larson, Adam Campbell, Amanda Lund, Chris Smith, Randall Park, Liz Cackowski.
  Készítők: Katherine Pope (EP), Nicholas Stoller (CRTR/EP/DIR – Pilot), Peter Chernin (EP)
  Studió(k): 20th Century Fox Television · Chernin Entertainment.
  Formátum: egykamerás
  AFTRA
 • Oh F*ck, It’s You
  Történet: középpontjában egy férfi áll, aki életveszélyes szituba kerül. Ekkor döbben rá, hogy szerelmes egyik legjobb barátjába, egy csajba, akivel már 15 éves felhőtlen viszony ápol. És ez fogja szülni a különös jeleneteket?
  Szereplők: Bryan Greenberg, Greg Grunberg, JoAnna Garcia Swisher, Ryan Gaul.
  Készítők: Greg Berlanti (CRTR/EP), Greg Malins (CRTR/EP), James Burrows (DIR – Pilot).
  Stúdió(k): Berlanti Television · Warner Bros. Television.
  Formátum: többkamerás
  AFTRA
 • Over and Out
  Történet: 46 éves Lawrence-ről szól a sztori, aki elveszti állását az építőiparban, és hogy meg tudjon élni, így úgy dönt, hogy belekezd a rendőri karrierjébe, és beiratkozik a Rendőri Főiskolára. (Eléggé necc ez a kor, nem?)
  Szereplők: Colleen Smith, Ethan Suplee, John Amos, Martin Lawrence, P.J. Byrne, Regina Hall, Sydney Park, Tyler James Williams.
  Készítők: Fred Savage (DIR – Pilot), Michael Green (EP), Mike Lisbe (CRTR/EP), Nate Reger (CRTR/EP), Sam Maydew (EP).
  Studió(k): CBS Television Studios · The Collective.
  Formátum: többkamerás
 • Super Fun Night
  Történet: három geek barátnőről szól a sztori, azoknak kapcsolatáról, illetve a péntek esti életükről szól.
  Szereplők: Alan Ritchson, Deborah Baker Jr., Edi Patterson, Jenny Slate, Kevin Bishop, Rebel Wilson.
  Készítők: Andrew Reich (EP), Conan O’Brien (EP), David Kissinger (EP), Jeff Ross (EP), Mark Cendrowski (DIR – Pilot), Rebel Wilson (CRTR/CO-EP), Ted Cohen (EP).
  Studió(k): BermanBraun · CBS Television Studios · Universal Television
  Formátum: többkamerás
  Forgatási helyszín: N/a
  AFTRA
 • Címnélküli Dorf/Falcone-projekt:
  Történet: egy 37 éves üzletemberről, Ben Falcone-ről szól a történet, aki miután mindenét elveszti, kénytelen visszaköltözni a családi házba, a fura szülőkhöz.
  Szereplők: Andrea Martin, Ben Falcone, Emily Alyn Lind, Emily Rutherfurd, Judd Hirsch, Quinn Friedman, Rachael Harris.
  Készítők: Ben Falcone (CRTR/SP), Larry Dorf (CRTR/SP), Melissa McCarthy (CO-EP), Shana Goldberg-Meehan (EP).
  Studió(k): Warner Bros. Television.
  Formátum: többkamerás
  AFTRA
 • Címnélküli Louis C.K./Spike Feresten-projekt:
  Történet: egy csapat fiatal emberről szól, akik azon dolgoznak, hogy megvalósítsák kreatív álmaikat.
  Szereplők: Ashley Tisdale, Dan Byrd, Patti Murin, Ryan Hansen.
  Készítők: Andy Ackerman (DIR – Pilot), Gail Berman (EP), Gene Stein (EP), Lloyd Braun (EP), Louis C.K. (CRTR/EP), Spike Feresten (CRTR/EP).
  Studió(k): BermanBraun · CBS Television Studios · Universal Television.
  Formátum: többkamerás
  AFTRA

Kommentáld!

Őket passzolta a Fox

 
Beküldte: Kanyecc 2012 June 6, 18:40-kor a(z) Pilottervek: 2012/13 témába.

(Előzőleg: az ABC és az NBC törölt pilotjai.) Folytatnám az elmaradást, amit Upfronts napján kellett volna közölni. A Fox-ra esett a választásom, mivel Kolosi szerint: az idén volt a leggyengébb a felhozataluk. Mi sem igazolja szavait jobban, hogy a visszadobott drámák között három olyan is szerepel, melyből: a The Asset-et és a Rogue-t simán el tudnám képzelni az USA Network műsorán, de náluk tényleg nem. Úgy tűnik, hogy a CIA-s sztorik nekik nem jöttek be, hát megértjük, bár azt nem, hogy miért kérték be akkor?!

Jobb lenne a helyzet a szitkom részlegükön? Nem hinném! Zachary Levi-t azért sokan szerették volna ismételten képernyőn látni, mivel a Chuck-kal sokunk szívébe belopta magát. A Must Hire-t mellesleg útközben lelőtték. Elvileg nyáron újragondolhatják az írók az ötletet, bár sok reményt nem fűzök hozzá. Még a castingig se jutottak el. Ehh.

Most Ti jöttök! Melyiket néztétek volna szívesen ősztől?

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal megelőzve:

(CRTR) = író/készítő
(D) = rendező
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv szolgált alapul, és annak az írója.

Drámák:
 • The Asset
  Történet: New York-i CIA ügynöknőről szól, aki a bevetéseikor fotósnak álcázza magát.
  Szereplők: Bradley Whitford, Ali Larter, Hamish Linklater, Jamie Chung
  Készítők: Josh Friedman (CRTR/EP), Neil Burger (DIR – Pilot)
  Studió(k): 20th Century Fox Television
  Forgatási helyszín:
  AFTRA
 • Guilty
  Történet: egy ex-ügyvéd áll a középpontba, akinek nevét besározzák, így megfosztják a tisztségétől. Hivatását noha nem űzheti, de azért tanácsadóként a háttérből segíti kollégáit, s emellett elkezd nyomozni az ügyében is, hogy vajon ki húzta csőbe.
  Szereplők: Cuba Gooding Jr., Eva Amurri Martino, Jay Harrington, Julian Morris, Sharon Leal
  Készítők: Greg Berlanti (EP), Marc Guggenheim (CRTR/EP), McG (EP/DIR – Pilot), Melissa Kellner Berman (CO-EP), Peter Johnson (EP).
  Studió(k): Warner Bros. Television · Bonanza Productions · Berlanti Productions · Wonderland Sound and Vision
  Forgatási helyszín: New York
  AFTRA
 • Rogue
  Történet: Egy másik CIA-s sorozat, ami azért hangozhat furcsának, mivel egy 14 éves lány áll a középpontban, aki a CIA-nak kezd el dolgozni, miután elvesztette szüleit.
  Szereplők: Angela Bassett, Julian McMahon, Rick Schroder, Saxon Sharbino, Louise Lombard, Greg Ellis (recur)
  Készítők: Becky Clements (EP), Brett Ratner (EP/DIR – Pilot), Karyn Usher (CRTR/EP), Mary Adelstein (EP), Shawn Levy (EP)
  Studió(k): 21 Laps/Adelstein Productions · 20th Television
  Forgatási helyszín: Los Angeles
  AFTRA
Komédiák:
 • El Jefe* (aka.: The Boss)
  Történet: egy elkényeztetett, 30-as éveiben járó férfiről szól (Ryan Hansen) a történet, akit kidobnak otthonról. Ezt követően latin-amerikai dajkájához (Mercedes Ruehl) költözik, ahol tapasztalnia kell, hogy mekkora a különbség a két életmód között, hiszen jólétben élt.
  Szereplők: Mercedes Ruehl, Ryan Hansen, Ana Nogueira, Victor Rasuk, Will Greenberg, Jessica Camacho.
  Készítők: David Guarascio (CRTR/EP), Michael Patrick Jann (DIR – Pilot), Moses Port (CRTR/EP).
  Studió(k): Sony Pictures Television.
  Formátum: egykamerás.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
  AFTRA
 • Let It Go
  Történet: középpontjában egy házaspár (Zachary Levi, Kat Foster), azok legjobb barátja (Joel David Moore) és utóbbi húga (Camille Guaty) áll, akik megpróbálják navigálni életüket a „társadalom kimondatlan szabályaival” – bár hogy ez mit jelent, arról fogalmam sincs.
  Szereplők: Zachary Levi, Joel David Moore, Kat Foster, Camille Guaty.
  Készítők: DJ Nash (CRTR/EP), Michael Wimer (EP), Peter Tolan (EP).
  Studió(k): Fedora Entertainment · Sony Pictures Television.
  Formátum: egykamerás.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
  AFTRA
 • Like Father…
  Történet: középpontjában apa-fia (Colin Ferguson-Robbie Amell) kapcsolata, – Bill Lawrence önéletrajza ihlette.
  Szereplők: Colin Ferguson, Robbie Amell, Kevin Michael Martin, Phil Lewis, Erin Daniels, Alexis Knapp (vendégszerepre), Annie Q.
  Készítők: Bill Lawrence (CRTR/EP/DIR – Pilot), Jeff Ingold (EP)
  Studió(k): Doozer Productions · Warner Bros. Television.
  Formátum: egykamerás.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
  AFTRA
 • Little Brother
  Történet: egy férfi (John Stamos) áll a középpontjában, aki megtudja, hogy van egy féltestvére (T.J. Miller), aki korábban szélhámos volt.
  Szereplők: John Stamos, T.J. Miller, Rosa Salazar, Gillian Vigman, Izabela Vidovic.
  Készítők: Becky Clements (EP), Fintan Ryan (CRTR/CO-EP), Jimmy Mulville (EP), Marty Adelstein (EP), Michael Thorn (EP), Mike Royce (CRTR/EP), Shawn Levy (EP/DIR – Pilot).
  Studió(k): 20th Century Fox Television · Adelstein Productions · Hat Trick Productions.
  Formátum: egykamerás.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
  AFTRA
 • Living Loaded
  Történet: egy állandóan bulizó blogger (Mike Vogel) áll a középpontban, akinek át kell értékelnie az életét, s arra ezután arra jut, hogy rádiós műsorvezetőnek kell állnia.
  Szereplők: Anna Maria Horsford, Donald Sutherland, Kaitlyn Black, Larry Wilmore, Michael Marc Friedman, Mike Vogel, Sugar Lyn Beard.
  Készítők: Charlie Day (EP), Dan Dunn (BOOK/SP), Glenn Howerton (EP), Michael Rotenberg (EP), Nick Frenkel (EP), Rob McElhenney (CRTR/EP), Rob Rosell (CRTR/EP).
  Studió(k): FX Productions · RCG Productions.
  Formátum: egykamerás.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
  SAG
 • Must Hireleállították!
  (Nyáron elképzelhető, hogy újragondolásra fog kerülni.)
  Történet: egy fiatal, sikeres üzletember áll a középpontjában, aki saját édesapját alkalmazza cégében alacsonyabb pozícióban, azonban letaglózva kell észlelnie, hogy nem igazán illik bele az életükbe, mivel kb. az osztály hülyéje lett.
  Szereplők: N/a.
  Készítők: Adam Bernstein (DIR – Pilot), Eli Jorne (CRTR/EP), Jamie Tarses (EP), Julia Franz (EP), Reed Agnew (CRTR/EP).
  Studió(k): FanFare Productions · Sony Pictures Television.
  Formátum: egykamerás.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
  AFTRA
 • Prodigy/Bully
  Történet: egy fiatal zseni csávóról (Thomas Vaethroeder) szól, aki tehetségét és intelligenciáját arra használja, hogy megszerezzen bármit. – Alapjául Hank Perlman egyperces filmje szolgált.
  Szereplők: Chloe Noelle, Cody Sullivan, Hayley Holmes, Mike O’Malley, Missi Pyle, Thomas Vaethroeder, Ysa Penajero, Don Lake.
  Készítők: Andrew Stearn (EP), Hank Perlman (CRTR), John Wells (CRTR/EP), Mike O’Malley (CRTR/CO-EP), Paris Barclay (EP), Peter Segal (DIR – Pilot).
  Studió(k): John Wells Productions · Warner Bros. Television.
  Formátum: egykamerás.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
  SAG
 • Rebounding
  Történet: középpontjában egy férfi áll (Will Forte), aki nemrég elvesztette feleségét. A haverjai (Hayes MacArthur, Matt Jones, Malcolm Barrett) megpróbálják újra visszahozni a régi életébe, ami nem lesz egyszerű, így egy kosárlabda csapatot alapítanak, melynek tagja lesz.
  Szereplők: Aly Michalka, Amanda Walsh, Andrea Savage, Hayes MacArthur, Malcolm Barrett, Matt L. Jones, Will Forte.
  Készítők: Jason Winer (DIR – Pilot), Joe Port (CRTR/EP), Joe Wiseman (CRTR/EP), Steve Levitan (EP).
  Studió(k): 20th Century Fox Television.
  Formátum: egykamerás.
  Forgatási helyszín: Los Angeles.
  AFTRA

1 Hozzászólás

Syfy sci-fi részlegének újabb mérföldköve alapozódott meg?

 
Beküldte: Kanyecc 2012 June 6, 15:16-kor a(z) 2012/13 sorozatai,Hírek témába.

A Syfy régóta nem hozza azt a színvonalat, amit a sci-fi rajongók elvárnának. Nem tartom magam annak, sőt a műfaj is távolabb áll tőlem, mint pl.: egy akció vagy egy komédia, azonban a Stargate Universe és a Caprica bukása óta a csatorna feltette a polcra az ötleteket. A Showcase-től megvásárolták a Lost Girl vetítési jogát, illetve a veteránokkal próbálják fenntartani a szekciót. Az Alphas-t is lehetett volna emlegetni, de fene se tudjuk. Maradjunk a vérbeli(bb) sci-fi-knél. Mellesleg a Lost Girl 3. évadját is berendelte a Syfy, így biztosan 2013-ban egy mínusz blokkal lehet számolni, ahogy a brit Merlin személyében is.

Mire akarok kilyukadni? Arra, hogy hosszú idő után végre jóféle ötlettel próbálkoznak. Jófélével, hiszen a Defiance marketingje jónak tűnik, valamint az elképzelés is. Arról lenne szó, hogy berendeltek egy tévésorozatot, ami párhuzamosan egy online MMO-val fog érkezni. A két részleg kiegészíti egymást, azaz lesznek olyan játékban szereplő karakterek, amik feltűnnek a tévében, illetve fordítva. A történet pedig hiába fut két szálon, mégis egységében kerek lesz. Ez pedig azért jó elképzelés, mert akiket leültetnek a játék elé, azok kíváncsiak lesznek a sorozatra is, már ha érdekli őket az, hogy mit, miért is csinálnak előbbiben, nem csak puffogtatnak, megöldökölnek.

Beszéljünk kicsit a sztoriról. Nem túl távoli jövőben járunk. Egy idegen faj hajóival lezuhan a bolygónkra. Mivel továbbállási lehetőségeik csekélyek, így a hajóikon lévő terraformáló gépekkel elkezdik átalakítani azt. Lényegében a társadalomra helyeződik majd a hangsúly, hiszen nem szívesen laknánk együtt idegenekkel, amik elkezdik magukra szabni a megszokott világunkat.

A forgatás St. Louis lesz, míg a játék San Francisco-ban fog játszódni. A szereplőgárda jónak tűnik. Dewshane Williams, Fionnula Flanagan, Graham Greene, Grant Bowler, Jaime Murray, Jesse Rath, Julie Benz, Justin Rains, Mia Kirshner, Nicole Munoz, Peter MacNeill, Stephanie Leonidas és Tony Curran eddig, akik szerepet kaptak. A pilotját Scott Charles Stewart lesz a rendezője, míg Rockne S. O’Bannon az írója.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats