Megvannak az Exatlon Hungary All Star finalistái

 
Beküldte: Kanyecc 2022 April 10, 16:53-kor a(z) Heti adag,magyar ajánló,Magyar hírek témába.

Mint azt már korábban megírtuk, április 10-én kerül sor az Exatlon Hungary All Star kiadásának a fináléjára. A Tv2 a hazai széria legrövidebb évadját szállította, hiszen most mindössze 71 epizóddal zárják a visszahívott játékosokkal lezavart etapot. Akkori cikkből is tiszta tény, hogy a Kihívók csapatából három fiú és három lány, míg a Bajnokokéból két fiú és két lány fordult rá az utolsó hétre. Kiindulva abból, hogy ez nem az a műsor a magyarok körében, amit 2-3 nappal később majd visszanéznek és pótolnak, a kép alatt kifejteném, hogy miként alakult hétfőtől péntekig a játszma, hátha valaki nem informálódott – vagy csak elfeledkezett róla.

Előtte azért megemlíteném, hogy az évadzáró epizód a Tények után, 18:55-ös kezdéssel kerül sor. A tervezett zárás 20:30-ra megtörténik, hiszen ekkor startol a Pepe című legújabb sajátgyártású sorozata a Tv2-nek, dupla epizóddal.

A létszám csökkenés első áldozatai között: Ujvári Izát és Rozs Gergőt kell számon tartani. Két olyan versenyzőtől búcsúzott az Exatlon Hungary, akiknek nem sok esélyt adott a „tippmix iroda”. Nyilván vihették volna többre is, ha nem lenne „ennyire erős” a végmezőny. Keddi játéknapon történt egy sérülés Somhegyi Krisztiánnál, ami ismételten megpecsételte a Bajnok jövőképét. Hatalmasat roppant a válla az egyik futama alatt, így könyvelni lehetett a kiesését, ami be is következett Jósa Danny-vel való párbajánál.

Egyeneságon a döntőbe Szente Gréta és Herczeg-Kis Bálint duójának sikerült bejutni.

Pap Dorci Besenyei Bogival küzdött egyet, amelynél Doci húzta a rövidebbet; majd Busa Gabival. A Bajnokok legjobb női versenyzője azonban hozta a kötelezőt, így játszva könnyedséggel jutott be Gréti mellé a döntőbe. Danny is párbajozott Nagy Danival, ahol utóbbi maradt alul. Ezzel a Tv2-nek kedvezett leginkább, mert tényleg a legjobb Bajnok férfi és nő megy harcba a legjobb Kihívó férfivel és nővel.

Ahogy az előző évadban, úgy most sem lesz másképp a véghajrá. Két-Két szettben kell bizonyítaniuk a versenyzőknek, ha viszont döntőtlen az állás, akkor jön a végjátékok-végjátéka. Egyelőre Gréti és Bálint áll jobban, ugyanis mindkettő behúzta a kedvenc pályáját, de azért ne temessük a Bajnokokat, hiszen van egy visszavágó meccsük.

Szerintetek mely játékosoké lesz a 15-15 milliós főnyeremény?

Kommentáld!

Áprilisi néznivaló: A besúgó

 
Beküldte: Kanyecc 2022 April 1, 10:13-kor a(z) magyar ajánló,Magyar hírek témába.

Gondolom az feltűnt páratoknak, hogy az elmúlt napokban elkezdtük ismét tárogatni a szárnyainkat. Külön őrülök az ütemezésnek, ugyanis az HBO Max minap kezdte el A besúgó című saját gyártású magyarsorozatát – amit a közönség egyfajta Aranyélet utód jelzővel kezdett ellátni, de majd kiderül…! A története velejéig hazai, ugyanis Szentgyörgyi Bálint nem vett alapul más sorozatot, mindent kútfőből tett le az asztalra, sőt még a rendezésre is volt ereje, amit Mátyássy Áronnal és Miklauzic Bencével vitt véghez.

A sztori az 1985-ben játszódik, Magyarországon, ahol egy huszonéves fiatalt ránt be a rendszer zsarolással, hogy beteg öccse gyógyszerellátását „orvosolni tudja”. A kommunista rezsim ellen lázadók közé kell beépülni, ahol a főcélpontja Száva Zsolt lesz.

Az HBO Max Magyarország mellett további 60 országban adja a sorozatot, így bátran kimondható, hogy világpremierről beszélhetünk. A szereplők sorában feltűnik: Váradi Gergely (Guerilla), Patkós Márton (Napszállta, Kincsem), Szász Júlia (Seveled, Bátrak földje), Szőke Abigél (Akik maradtak), Lengyel Benjámin (Űrpiknik, Szép csendben), Varga Ádám (A Tanár, Alvilág, Viharsarok), Hermányi Mariann (Toxikoma, A tanár), Borbély Richárd (Korhatáros szerelem, Mintaapák), Márkus Luca (Egynyári kaland, Drága örökösök) és Vas Judit Gigi.  A tapasztalt művészgenerációt: Thuróczy Szabolcs (Aranyélet, Drakulics elvtárs), Mácsai Pál (Terápia), Ördög Tamás (a Dollár Papa Gyermekei színi társulat vezetője), Radnay Csilla (Nyitva), Hajdú Szabolcs (Ernelláék Farkaséknál), Gyabronka József (Lajkó – Cigány az űrben, Kincsem), Funtek Frigyes (Eszmélés, Randevú Budapesten) és Szabó Simon (Megdönteni Hajnal Tímeát) képviseli.

Az első etapja 8 részes lesz. Kritika nemsokára, addig mutatnék egy előzetes mellé.

Kommentáld!

2021/22-es idényt búcsúztató dátumok: CBS

 
Beküldte: Kanyecc 2022 March 31, 18:32-kor a(z) Heti adag témába.

Körkép: ABC | CBS | NBC | Fox | The CW

Büszkén kihúzhatják magukat a CBS fejesei, ugyanis tavasszal volt okuk az ünneplésre. Történt ugyanis, hogy 2022. március 11-én a Blue Bloods a 250. epizódját ünnepelte, míg március 31-én, azaz ma lesz terítéken a Young Sheldon 100. része; és ha még ez se lenne elég, akkor a S.W.A.T. is fel tudja ugyanezt mutatni április 10-én. (Érdekes látni, hogy az egyszerre kezdett SEAL Team kevesebb epizódszámos berendelést kapott, így majd csak a következő idényben lesz hasonló cipőben.)

A CBS idényzárását az Undercover Boss indítja meg áprilisban, melyet a hónap második felében a Ghost első évados sorozatnak a fináléja követ. Az igazi, dömping hetet május 18-tól kapjuk, ugyanis akkor indítja be a nagyüzemet a csatorna.

Dupla évadzáróval a Beyond the Edge, míg triplával a Survivor érkezik. Természetesen, ezzel egy időben majd útnak indul a nyári premierhad, arról viszont majd külön számolunk be. Most legyen annyi elég, hogy a komplett FBI-franchise május 24-én zárja a 2021/22-es idényt. Zárószóként, pedig ne feledkezzünk el a május 26-i Bull sorozatzárásról se.

Így zárja az évadot a CBS:

Április 8. (Péntek):
20:00-21:00 – Undercover Boss (11. évad)

Április 21. (Csütörtök):
21:00-21:30 – GHOSTS (1. évad)

Május 4. (Szerda):
22:00-23:00 – GOOD SAM (1. évad)

Május 6. (Péntek):
21:00-22:00 – Magnum, P.I. (4. évad)
22:00-23:00 – Blue Bloods (12. évad)

Május 15. (Vasárnap):
20:00-21:00 – The Equalizer (2. évad)

Május 18. (Szerda):
21:00-23:00 – BEYOND THE EDGE (1. évad, dupla)

Május 19. (Csütörtök):
20:00-20:30 – Young Sheldon (5. évad)
20:30-21:00 – United States of Al (2. évad)

Május 22. (Vasárnap):
21:00-22:00 – NCIS: Los Angeles (13. évad)
22:00-23:00 – S.W.A.T. (5. évad)

Május 23. (Hétfő):
20:00-20:30 – The Neighborhood (4. évad)
20:30-21:00 – Bob ♥ Abishola (3. évad)
21:00-22:00 – NCIS (19. évad)
22:00-23:00 – NCIS: HAWAI`I (1. évad)

Május 24. (Kedd):
20:00-21:00 – FBI (4. évad)
21:00-22:00 – FBI: INTERNATIONAL (1. évad)
22:00-23:00 – FBI: Most Wanted (3. évad)

Május 25. (Szerda):
20:00-23:00 – Survivor (42. évad, tripla)

Május 26. (Csütörtök):
22:00-23:00 – Bull (6. évad, sorozatfinálé)

Kommentáld!

Délutáni előzetes: Bear Grylls: Sztárok a vadonban – 6. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2021 August 22, 15:23-kor a(z) magyar ajánló témába.

Manapság nagyon rákattantam az ismeretterjesztő tévécsatornákra, így bele is botlottam Bear Grylls sztár kiadásos sorozatának legújabb évadjának előzetesébe; címén nevezve: a Bear Grylls: Sztárok a vadonban doku-reality-jébe. A műsor lényege, hogy minden epizódban fog egy népszerű embert – pl.: az évadnyitóban Terry Crews-t – akivel egy elhagyatott területen kidobatja magát, amit követően betekintetést nyújt a vadon túlélésének rejtelmeibe. Mellette pedig sztorizgatnak, mintha egy talkshow-t néznénk, csak éppen a csillagos éjszakák és a gyönyörű szép tájak adják a díszletet.

A tavasszal rajtolt etap májusban köszönt le, de aki aggódna a jövőjét illetően, azoknak jelezném, hogy nyugalom, mert a folytatás berendelésre került. A 6. szezonjában olyan hírességek tűnnek fel, mint pl.: Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier), Bobby Bones (Breaking Bobby Bones, American Idol), Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine, Deadpool), Gina Carano (The Mandalorian), Keegan-Michael Key (Brain Games, Prom), Danica Patrick, Danny Trejo (Machete, Sons of Anarchy) és Rainn Wilson (The Office, Utopia). Íme az ajánlója!

Kommentáld!

A Netflix októberi premierjei

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 2, 9:15-kor a(z) Hírek,Heti adag témába.

Netflix körkép: Május | Június | Július | Augusztus | Szeptember | Október

Teljes körkép: Január | Február | Március | Április | Május | Június | Július | Augusztus | Szeptember | Október

Jó gyorsan elreppent a szeptember. Amindenit! Ahogy ígértem, gyorsan átfutom, miket nézhettünk az előző hónapban, csakhogy a körkép teljes legyen. Részemről két sorozat volt az abszolút várós szegmensben. Az egyik az Unbelievable, a másik a The I-Land. Mindkettő megkapta a szinkronját már a premierjekor, így ismételten elmondható, hogy ők a legkirályabbak a streaming szolgáltatás mezején. Előbbi nagyjából egy délután-este alatt futott ki nálam, míg utóbbinál a második résznél járok „csak”, de rejtélyessége abszolút a Lost-ra emlékeztet. Ha mást nem is, ezekbe mindenképp ízleljetek bele, mert megérdemlik.

Emellett szinkronnal büszkélkedik a horrort erősítő Marianne 1. évadja, míg ha valaki a kém világba akarna betekintést, akkor ott a The Spy. Ha valaki csípi a gyermek tartalmakat, akkor bátran falatozzon a frissek közül a The Last Kids on Earth-ből vagy a Team Kaylie-ből. Voltak régi sorozatokhoz is magyarhang élesítések, így már a Love, Death & Robots-ra is lehet elfecsérelni a szabad időt, mert tizenpárperces részeivel addiktív. Feliratot pedig hoznak nagyon sok mindenhez. ÉS ahhoz is, ami nem éppen amerikai vagy európai tartalom, tehát a Bard of Blood is csekkolható ezzel. Királyság!

Október is számtalan érdekességet rejt magában. A legkérdőjelesebb produkciójuk a Rhythn + Flow lesz, ami egy énekes tehetségkutató reality volna, mami a hip-hop világába kalauzolja a nézőket. A zsűritagok között: Cardi B., Chance the Rapper és Tip „T.I.” Harris. És azért érdekes a jelenléte a showműsornak, mert a 11 epizódját 3-4-4-es adagolásban szállítják péntekenként. Révén, hogy egy verseny reality-ről beszélünk.

Érkezik a Big Mouth folytatása is, amivel a Netflix hosszútávra tervez, ezért nyáron, valamikor a Comic Con alatt be is rendelte a 4-5-6. évadját. A hónap kétségtelenül húzócíme az El Camino: A Breaking Bad Movie lesz, amiben Aaron Paul tér vissza, hogy egy „esti film” keretében ismét feleleveníttesse bennünk, mennyire jó volt a Breaking Bad. A „nem tudom egyelőre hova tenni” címek listájának élén a Daybreak kap helyet, ami egy posztapokaliptikus komédia lesz Brien Ralph képregénye alapján. A történetében egy 17 éves srác áll, aki barátnője felkutatására indul egy ilyen világban. Kicsit az egész amolyan Mad Max-beütésű is egyben, de majd hozom az előzetest hozzá, amivel mindenki a helyére teheti a tényeket.

A hónap végén megérkezik az első kínai Netflix sorozat a Nowhere Man személyében. Történetének középpontjában: a tisztelet, a testvériség, a tajvani gengsztervilág és egy börtönből való szökés lesz. Na, persze ez csak töredéke annak, amit kapunk, de ha mindegyikről írnék, akkor senki se vetne egy kószapillantást a lentebbi listára!

A Netflix októberi menetrendje:

Október 1. (Kedd):
Nikki Glaser: Bangin’ Stand-up comedy kiadás
Carmen SanDiego2. évad (kids & family)

Október 2. (Szerda):
Living Undocumented1. évad (dokumentum)

Október 3. (Csütörtök):
Seis Manos1. évad (Anime)

Október 4. (Péntek):
Peaky Blinders5. évad
El Dragón: Return of a Warrior1. évad
Raising Dion1. évad
My Countery: The New Age1. évad
Big Mouth3. évad
Creeped Out2. évad (kids & family)
Super Monsters3. évad (kids & family)
Super Monsters: Vida’s First Halloween1. évad (kids & family)
Rotten2. évad (dokumentum)

Október 5. (Péntek):
Legend Quest: Masters of Myth1. évad (kids & family)

Október 7. (Hétfő):
Match! Tennis Juniors – 1. évad

Október 8. (Kedd):
Deon Cole: Cole HeartedStand-up comedy kiadás
The Spooky Tale of Captain Underpants Hack-a-Ween1. évad (kids & family)

Október 9. (Szerda):
Rhythm + Flow1. évad

Október 10. (Csütörtök):
Ultramarine Magmell1. évad (anime)

Október 11. (Péntek):
El Camino: A Breaking Bad MovieTévéfilm
Insatiable2. évad
Plan Couer2. évad
Haunted2. évad
The Hood Up Plan2. évad
YooHoo to the Rescue2. évad

Október 14. (Hétfő):
Martin Matte: La vie, la mort…eh la la..!Stand-up comedy kiadás

Október 16. (Szerda):
Ghosts of Sugar Land
1. évad (dokumentum)
Park Na-rae: Glamour WarningStand-up comedy kiadás

Október 18. (Péntek):
Avlu1. évad
Baby 2. évad
Living with Yourself1. évad
Interior Design Masters1. évad
The House of Flowers2. évad
Spirit Riding Free: Pony TalesCollection 2. (kids & family)
Mighty Little Bheem: Diwali1. évad (kids & family)
Tell Me Who I Am 1. évad (dokumentum)
Unnatural Selection1. évad (dokumentum)
La casa de las flores2. évad
Interior Design Masters1. évad
Toon 1-2. évad
MeatEater 8. évad
The Yard1. évad

Október 22. (Kedd):
Jenny Slate: Stage Fright
Stand-up comedy kiadás

Október 23. (Szerda):
Breakfast, Lunch & Dinner1. évad (dokumentum)

Október 24. (Csütörtök):
Daybreak1. évad
Grego Rossello: Disculpe las molestiasStand-up comedy kiadás

Október 25. (Péntek):
Brotherhood1. évad
Prank Encounters1. évad
The Kominsky Method 2. évad
Greenhouse Academy 3. évad (kids & family)
Nailed It! Spain (Niquelao!) – 1. évad
Nailed It! France (C’est du gâteau!) – 1. évad
Monzón1. évad
Brigada Costa del Son1. évad

Október 29. (Kedd):
Arsenio Hall: Smart & ClassyStand-up comedy kiadás

Október 30. (Szerda):
Flavourful Origins: Yunnan Cuisine1. évad
Pose2. évad

Október 31. (Csütörtök):
Nowhere Man1. évad
Kengan Ashura – Part II. (anime)

(A ‘tovább mögött’ kap helyet a megszokott módon a képes naptár jellegű anyag, ahol még a filmeket és más egyéb premiert is feltűntettem, amikre lehet nem esik szó a cikkben.)

Tovább…

Kommentáld!

A 2019-es őszi premiernaptár: CBC

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 13, 21:36-kor a(z) Heti adag,Kanadai régió témába.

Az amerikai tévék őszi premier körkép: ABC | CBS | Fox | NBC | The CW

Színesítsük kicsit a kínálatot. Gondoltam, hogy nem csak az amerikai műsorrendet hozom el, hanem a kanadait is, mégis csak akad a kínálatukban egy-két olyan hangzatos cím (Anne with an E, Burder of Truth, stb.), amibe akarva-akaratlanul belefuthattatok az elmúlt időszakban. Arról se feledkezzünk el, hogy tavasszal egy sornyi sorozatának adott zöld utat, amiről beszámoltunk. És ezzel egyidejűleg érkezne a Coroner emlékeztetője, ami a minap lesz terítéken az RTL Spike műsorán. Mint ha minden egybevágna, pedig tök véletlenül akadtam bele egyik félretett cikk alapanyagomra, ami a CBC-re teszi a fókuszt, valamint az őszi estéire.

A műsorrendből kimaradt, hogy 19:30-tól a Family Feud Canada is terítékre kerül, amit keddtől péntekik adnak. A csatorna 60 félórás epizódot rendelt belőle, de a startja, csak december 11-én élesedik be, addig a helyén a Coronation Street megy, majd a december 23-i héten előbbi marad a seggén, míg utóbbi költözik 19:00-ra.

A kanadai csatorna fontosnak vélte kihangsúlyozni, hogy a The Nature of Things 59. évadjával új estére kerül.

A CBC 2019/20-as idényében: 1 komédia és 3 dráma érkezése van eddig kilátásba. A komédia fronton a -zal operál, amit már ősszel műsorra is tűz. A szkeccssorozat középpontjában: a TallBoyz II Men négy tagja áll, név szerint: Tim Blair, Guled Abdi, Franco Nguyen és Vance Banzo. Témájában: kitér a barátságra, a politikára, testvérek kultúrájára és a mindennapi életre. A készítői között: Bruce McCulloch és Susan Caven foglal helyet.

Drámák tekintetében a Fortunate Son-t, a The Sounds-ot és a The Trickster-t tartjuk számon. Előbbi kettő 8 részes, utóbbi 6-tal operál. Mindegyiket 2020-ban tűzi képernyőre. A Fortunate Son készítője Andrew Wreggitt lesz, valamint Tom Cox, Jordy Randal és Eroin Haskett. Rendezői teendőket: Stefan Schwartz-ra bízzák. Igaztörténet ihlette. A sztorija: az 1968-as évek társadalmi és politikai káoszába kalauzol, ahol egy családra – de legfőképpen egy amerikai nőre – megy a fókusz, aki Kanadába menekül, ugyanis vietnámi dezertőrök csempészésével foglalkozott. Igen ám, de egyik kuncsatja és egy CIA-ügynök is követi őt. A The Sounds egy kanadai és új-zélandi koprodukció, ami egy kapcsolat vezérlete thriller lesz. Leírása alapján arra hajaz, hogy semmi sem az, aminek látszik. Egy új-zélandi kisvárosra, Pelorus Sound-ra esik a fókusz, azonbelül is egy gyászoló feleségekre és csaló férfiakra. Készítői között: Sarah Kate Lynch és Peter Stebbings. A The Trickster egy diszfunkcionális családi dráma lesz, megspékelve természetfeletti thrillerrel. Alapjául Eden Robinson trilógia kötete szolgál, amit Michelle Latimer és Tony Elliott készítésével hoznak el a Sienna Films által. Középpontjában: egy bennszülött tinédzser, aki küzd azért, hogy családja fennmaradjon, és ne elnyomottként éljen – ám érkezik egy titokzatos idegen, aki „megkavarja az álló vizet” és rádöbbenti, hogy ő is egy misztikus varázslény valójában.

Nincs a listán, de mindenképp számolnunk kell a midseasonben a Fridge Wars-szal, ami 6 egyórás résszel akarja megváltani a világot. Szintén jön a High Arctic Haukers is téli starttal, ami egy doku sorozat lesz egy hajó személyzetére fókuszálva, akik küzdenek a jéggel és az árapállyal – mindezt a sarkvidék térségében.

2020 telén folytatódik a Diggstown a 2. évaddal (6 résszel), a Just For Laughs: Galas (4×1 órás résszel), a Winnipeg Comedy Festival 18. évadja (8 félórás résszel), valamint a Workin’ Moms 4. évadja (8 résszel).

Összesen 32 sorozattal számoljatok a 2019/20-as idényben, melynek listáját csak érdekesség képpen a tovább mögé dugtam, hogy meglegyen, mi hány méter!

A CBC őszi műsorrendje:

Hétfő:
20:00-21:00 – Murdoch Mysteries13. évad (18×60) – Szeptember 16-tól
21:00-22:00 – Frankie Drake Mysteries3. évad (10×60) – Szeptember 16-tól

Kedd:
20:00-20:30 – Still Standing5. évad (13×30) – Szeptember 17-től
20:30-21:00 – This Hour Has 22 Minutes27. évad (19×30) – Szeptember 17-től
21:00-21:30 – Tallboyz – 1. évad (8×30) – Szeptember 17-től
21:30-22:00 – Baroness Von Sketch Show4. évad (10×30) – Szeptember 17-től

Szerda:
20:00-21:00 – The Great Canadian Baking Show3. évad (8×60) – Szeptember 18-tól
21:00-22:00 – Northern Rescue1. évad (10×60) – Szeptember 18-tól

Csütörtök:
20:00-21:00 – Battle of the Blades (1×120, 6×60)
21:00-22:00 – Dragons’ Den14. évad (10×60) – Szeptember 26-tól

Péntek:
20:00-20:30 – Marketplace46. évad (22×30) – Szeptember 27-től
20:30-21:00 – In the Making2. évad (8×30) – Szeptember 27-től
21:00-22:00 – The Nature of Things59. évad (18×60) – Szeptember 20-tól
23:30-00:30 – CBC Arts: Exhibitionists5. évad (6×30) – Szeptember 20-tól

Szombat:
Reggel – Molly of Denali (38×30)
Reggel – True and the Rainbow Kingdom3. évad (10×30) – Szeptember 7-től

Délután – Road To The Olympic Games5. évad

18:30-tól – Hockey Night In Canada

Vasárnap:
19:00-20:00 – Heartland13. évad (10×60) – Szeptember 22-től
20:00-21:00 – Anne with an E3. évad (10×60) – Szeptember 22-től
21:00-22:00 – The Fifth Estate45. évad (14×60) – Szeptember 22-től

(Tehát a tovább mögött a lista azon sorozatairól a csatornának, amik visszatérnek vagy újként érkeznek a 2019/20-as idényben.)

Tovább…

Kommentáld!

Az amerikai tévék szeptemberi újdonságai

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 12, 10:00-kor a(z) Heti adag témába.

Netflix körkép: Május | Június | Július | Augusztus | Szeptember

Teljes körkép: Január | Február | Március | Április | Május | Június | Július | Augusztus | Szeptember

Valahogy sosem jön ki a lépés, hogy időben közöljem az éppen aktuális havi premierkalendáriumot. Most is megcsúsztam egy kicsit, de szerencsére, aki követ minket napi/kétnapi hírmorzsáink olvasásával, az nem marad le semmiről, mivel ez tulajdonképpen annak az összesítése. Szeptember az idény megkezdéséről szól. Amerikában a hónap utolsó hetében indítják útjára az országos csatornák a kínálatukat, most se lesz ez másképp, így meg lehet nyugodni, semmi fontosról nem késtetek le. A PeakTV korszakában mondjunk nincs jelentősége, hogy mikor startol egy sorozat, mert mindig lesz konkurenciája. A mostani lista se adhatna nagyobb példát arra, hogy van – ismétlem, VAN – mit nézni, csak győzzük elegendő szabadidővel.

Itt jegyezném meg, hogy, aki a szeptemberi Netflix kínálat újdonságai felöl érdeklődne, az klikkeljen fenti linkgyűjteményre, mert azok itt nem lesznek ismét felsorolva.

A hónap eleje is hozott számtalan érdekességet. Kezdeném azzal, hogy megkaptuk a Steven Universe-tévéfilmet a Cartoon Network jóvoltából, amit a Comic Con-on is promótáltak; valamint már elérhető a mozikban a Downton Abbay-film. Sok szereplő tért vissza a régiek közül, aki nézte a brit sorozatot, annak kutyakötelessége mozijegyet vásárolnia, hogy megtisztelje őket, ha már fáradoztak egy rendes zárással.

Szintén mögöttünk van több hangzatos cím premierje vagy éppen visszatérése. Elég csak felidézni a Mayans, M.C.-t, ami a 2. évaddal startol szeptember 2-án, hogy azoknak kedvezzen, akik a Sons of Anarchy után éheznek. Aztán ott a Wu-Tang: An American Saga, ami feléleszti a ’90-es évek egyik legjobb elismertebb bandájának történetét. Új terítékre került a Titans, a DC Universe első saját gyártású elképzelése, ami azóta magyar szinkronnal is csekkolható a Netflix tárházában – persze csak az 1. évadja, de hátha valaki nincs képben a ténnyel. Új részt kaptak a Hallmark Channel nézői is a Darrow & Darrow-ból. Kedd óta ismét Stephen King-lázban éghet a közönség, mégis csak visszatért a Mr. Mercedes a 3. etapjával. Mától pedig a This Close-ra hívnám fel a figyelmet, ami a Sundance Channel tavalyi üdvöskéje volt.

Holnap az HBO belekezd legfrissebb évadjába a Room 104-nek, ami az antológia műfaját erősíti. A brit Channel 4 pedig az előző évekkel ellentétben egynapon hozza el a Top Boy folytatásának mind a 10 részét. A Fox szerint érdemes előpromózni a The Masked Singer-t, így műsorukra tűznek egy betekintőt vasárnap.

Jövő hét lesz az előszele az idénynyitánynak. Hétfőn a Dancing with the Stars-szal kezdődik el az időszak. A hét közepén az American Horror Story: 1984 kerül műsorra az FX által, amit stílusából fakadóan várhatunk, hiszen a slasher jellemvonás lesz jellemző a 9. évadjára. Az új talkshow-ról se feledkezzünk el, az A Little Late with Lilly Singh-ről, ami az NBC-n debütál. Nemrég – talán tegnap? – írtuk, hogy jövő pénteken tér vissza a Black Jesus a 3. évadjával. Vasárnap pedig kihirdetik az idei Emmy-díjátadó nyerteseinek kilétét. Régen annyira fontosnak találtuk, hogy liveblog formában követtük végig, most nem hiszem, hogy fenn maradunk miatta.

Rákövetkező héten lesz a dömping hete. Lesz mit nézni. Hétfőről a leginkább a Prodigal Son, keddről az Emergence, szerdáról a Stumptown és a South Park 23. évadja, csütörtökről az Evil, míg vasárnapról a Godfather of Harlem érdekel.

Ha valami kimaradt – már pedig kisebb kábeles csatornák reality premierjei közül sok minden – azért ezúton is elnézést, de már nem nézhettem a piszkozatban a cikk vázát, így amennyire jutottam vele, azt hoztam el.

A szeptemberi újdonságok listája:

Szeptember 1. (Vasárnap):
Snapped26. évad
ABC’s Fall Preview Special (ABC)

Szeptember 2. (Hétfő):
UNTOUCHABLE (Hulu) – Különkiadás
STEVEN UNIVERSE: THE MOVIE (Cartoon Network) – Tévéfilm
MIDDLE SCHOOL MOGULS (Nickelodeon) – 1. évad
THE SECRET LIVES OF CHEERLEADERS (Lifetime) – Tévéfilm

Szeptember 3. (Kedd):
Mayans M.C. (FX) – 2. évad
Conan Without Borders: Greenland (TBS) – 1 órás különkiadás
Greenleaf (OWN) – 4. évad
VALLEY OF THE DAMNED (Investigation Discovery) – 1. évad

Szeptember 4. (Szerda):
WU-TANG: AN AMERICAN SAGA (Hulu) – 1. évad
DOG’S MOST WANTED (WGN) – 1. évad
The Real Housewives of Dallas (Bravo) – 4. évad

Szeptember 5. (Csütörtök):
Football Night in America (NBC) – 14. évad
Sunday Night Football (NBC) – 33. évad

Szeptember 6. (Péntek):
Titans (DC Universe) – 2. évad
COUPLES THERAPY (Showtime) – 1. évad
GOOD TALK WITH ANTHONY JESLENIK (Comedy Central) – 1. évad
Scarborough (BBC One) – 1. évad

Szeptember 7. (Szombat):
Transformers: Rescue Bots Academy (Discovery Family) – 1B. évad
WoW: Women of Wrestling (AXS TV) – 2. évad
LOVE & MARRIAGE (OWN) – 2. évad
GARY OWEN: #DOINWHATIDO (Showtime) – 1 órás különkiadás
Transformers: Cyberverse (Cartoon Network) – 2. évad

Szeptember 8. (Vasárnap):
THE DAY I PICKED MY PARENTS (A&E) – 1. évad
Football Night in American (NBC) – 14. évad
Married to Medicine (Bravo) – 7. évad
American Monster (Investigation Discovery) – 4. évad
Sunday Night Football (NBC) – 33. évad
Keeping Up with the Kardashians (E!) – 17. évad
Deadline: Crime with Tamron Hall (Investigation Discovery) – 6. évad
Darrow & Darrow (Hallmark Channel) – 1×04 – Witness to Murder: A Darrow Mystery

Szeptember 9. (Hétfő):
RICKY ZOOM (Nickelodeon) – 1. évad
Monday Night Football (ESPN) – 50. évad
LIP SYNC TO THE RESCUE (CBS) – 1. évad
The Deuce (HBO) – 3. évad
A VERY BRADY RENOVATION (HGTV) – 1. évad
Our Boys (HBO) – 1. évad
One of a Kind (HGTV) – 2. évad

Szeptember 10. (Kedd):
Inside the NFL (Showtime) – 41. évad
MTV’s GHOSTED (MTV) – 1. évad
Mr. Mercedes (AT&T Audience Network) – 3. évad

Szeptember 11. (Szerda):
WHAT HAPPENED ON (HBO) – Különkiadás
IN THE SHADOW OF THE TOWERS: STUYVESANT HIGH ON 9/11 (HBO) – Különkiadás
9/11: INSIDE AIR FORCE ONE (History) – Különkiadás
NFL: THE GRIND (Epix)

Szeptember 12. (Csütörtök):
ABC News Democratic Debate (ABC)
Thursday Night Football (NFL Network) – 13. évad
MIXTAPE (AXS TV)
BRIAN JOHNSON’S LIFE ON THE ROAD (AXS TV) – 1. évad
Mr. Inbetween (FX) – 2. évad
This Close (Sundance Channel) – 2. évad
Mr. Mom (Vudu) – 1. évad

Szeptember 13. (Péntek):
UNDONE (Amazon) – 1. évad
EL CORAZÓN DE SERGIO RAMOS (Amazon) – 1. évad
EA SPORDS MADDEN NFL 20 CLASSIC (The CW) – 1. évad
RED BULL PEAKING (The CW) – 1. évad
MURDER IN THE BAYOU (Showtime) – 1. évad
Top Boy (Channel 4) – 3. évad
Room 104 (HBO) – 3. évad

Szeptember 14. (Szombat):
LEGO JURASSIC WORLD (Nickeoldeon) – 1. évad
Maigret (Ovation) – 2. évad
THE CHEERLEADER ESCORT (Lifetime) – Tévéfilm
48 Hours (CBS) – 33. évad

Szeptember 15. (Vasárnap):
KEN BURNS’ COUNTRY MUSIC (PBS) – 1. évad
PAUL SHAFFER PLUS ONE (AXS TV) – 1. évad
UNDERCOVER CHEERLEADER (Lifetime) – Tévéfilm
The Masked Singer (Fox) – 1. évad, sneak peek
Top Ten Revealed (AXS TV) – 1. évad
Carnival Eats (Cooking Channel) – 8. évad
COMEDY CENTRAL ROAST OF ALEC BALDWIN (Comedy Central) – 1. évad

Szeptember 16. (Hétfő):
Dancing with the Stars (ABC) – 28. évad
Live Rescue (A&E) – 2. évad
Murdoch Mysteries (CBC) – 13. évad
Frankie Drake Mysteries (CBC) – 3. évad

Szeptember 17. (Kedd):
THE AMERICAN GAME (ESPN) – 1. évad
Bering Sea Gold (Discovery) – 13. évad

Szeptember 18. (Szerda):
American Horror Story: 1984 (FX) – 9. évad
A LITTLE LATE WITH LILLY SINGH: THE PRIMETIME SPECIAL (NBC)

Szeptember 19. (Csütörtök):
THE PALEY CENTER SALUTES THE GOOD PLACE (NBC) – Különkiadás
THE GREATEST (ESPN)
ABC NEWS SPECIAL: THE LAST DAYS OF PHIL HARTMAN (ABC) – Különkiadás
Bringing Up Bates (UP) – 8B. évad

Szeptember 20. (Péntek):
SAVAGE X FENTY SHOW (Amazon) – Különkiadás
Live PD (A&E) – 4. évad
Hot Date (Pop) – 2. évad
Black Jesus (Adult Swim) – 3. évad

Szeptember 21. (Szombat):
ESCAPING THE NXIVM CULT: A MOTHER’S FIGHT TO SAVE HER DAUGHTER (Lifetime) – Tévéfilm
DRUNK PARENTS (Starz) – Különkiadás
BEYOND THE HEADLINES: ESCAPING THE NXIVM CULT WITH GRETCHEN CARLSON (Lifetime) – Különkiadás

Szeptember 22. (Vasárnap):
71st Emmy Awards (Fox)
The Circus (Showtime) – 4. évad

Szeptember 23. (Hétfő):
9-1-1 (Fox) – 3. évad
The Neighborhood (CBS) – 2. évad
The Voice (NBC) – 17. évad
BOB (HEARTS) ABISHOLA (CBS) – 1. évad
ALL RISE (CBS) – 1. évad
PRODIGAL SON (CBS) – 1. évad
Halloween Baking Championship (Food Network) – 5. évad
Someone You Thought You Knew (Investigation Discovery) – 2. évad
BLUFF CITY LAW (NBC) – 1. évad
Bull (CBS) – 4. évad
The Good Doctor (ABC) – 3. évad

Szeptember 24. (Kedd):
The Conners (ABC) – 2. évad
NCIS (CBS) – 17. évad
The Resident (Fox) – 3. évad
Bless This Mess (ABC) – 2. évad
Empire (Fox) – 6. évad
FBI (CBS) – 2. évad
This Is Us (NBC) – 4. évad
MIXED-ISH (ABC) – 1. évad
black-ish (ABC) – 6. évad
NCIS: New Orleans (CBS) – 6. évad
New Amsterdam (NBC) – 2. évad
EMERGENCE (ABC) – 1. évad

Szeptember 25. (Szerda):
Liza on Demand (YouTube) – 2. évad
Chicago Med (NBC) – 5. évad
The Goldbergs (ABC) – 7. évad
The Masked Singer (Fox) – 2. évad
Survivor (CBS) – 39. évad
Schooled (ABC) – 2. évad
Chicago Fire (NBC) – 8. évad
Modern Family (ABC) – 11. évad
BUZZ (HBO) – 1. évad
Single Parents (ABC) – 2. évad
Chicago PD (NBC) – 7. évad
It’s Always Sunny in Philadelphia (FXX) – 14. évad
South Park (Comedy Central) – 23. évad
STUMPTOWN (ABC) – 1. évad
CAKE (FXX) – 1. évad
Crank Yankers (Comedy Central) – 1. évad

Szeptember 26. (Csütörtök):
CREEPSHOW (Shudder) – 1. évad
Grey’s Anatomy (ABC) – 16. évad
Young Sheldon (CBS) – 3. évad
Superstore (NBC) – 5. évad
PERFECT HARMONY (NBC) – 1. évad
THE UNICORN (CBS) – 1. évad
The Good Place (NBC) – 4. évad
Mom (CBS) – 7. évad
A Million Little Things (ABC) – 2. évad
CAROL’S SECOND ACT (CBS) – 1. évad
SUNNYSIDE (NBC) – 1. évad
EVIL (CBS) – 1. évad
How to Get Away with Murder (ABC) – 6. évad
Law & Order: SVU (NBC) – 21. évad
UNTOLD STORIES OF HIP HOP (WE) – 1. évad
Frayed (ABC TV) – 1. évad

Szeptember 27. (Péntek):
Hawaii Five-0 (CBS) – 10. évad
American Housewife (ABC) – 4. évad
Fresh Off the Boat (ABC) – 6. évad
Magnum P.I. (CBS) – 2. évad
Blue Bloods (CBS) – 10. évad
Van Helsing (Syfy) – 4. évad

Szeptember 28. (Szombat):
TRAPPED: THE ALEX COOPER STORY (Lifetime) – Tévéfilm
Saturday Night Live (NBC) – 45. évad

Szeptember 29. (Vasárnap):
America’s Funniest Home Videos (ABC) – 30. évad
60 Minutes (CBS) – 52. évad
The Simpsons (Fox) – 31. évad
The Durrells in Corfu (PBS) – 4. évad
BLESS THE HARTS (Fox) – 1. évad
God Friended Me (CBS) – 2. évad
Bob’s Burgers (Fox) – 10. évad
Halloween Wars (Food Network) – 9. évad
Poldark (PBS) – 5. évad
Shark Tank (ABC) – 11. évad
Family Guy (Fox) – 17. évad
NCIS: Los Angeles (CBS) – 11. évad
GODFATHER OF HARLEM (Epix) – 1. évad
The Rookie 2 (ABC) – 2. évad
Robot Chicken (Adult Swim) – 10. évad

Szeptember 30. (Héftő):
HALLOWEEN CAKE-OFF (Food Network) ) – 1. évad

Kommentáld!

2019/20 – RTL Klub vs Tv2: Az második műsorváltoztatás

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 7, 1:11-kor a(z) magyar ajánló,Magyar hírek témába.

Hazai körkép: RTL Klub | Tv2 | DunaTV | Viasat3 – Az első változtatás

Meglepődtem volna, ha az első teljes hét után nem változtat valamit a műsorrendjén az egyik kereskedelmi tévé. Hamarosan hozom a múlt heti nézettségi adatokat, melynek vasárnapjáról beszámoltam, azonban történt más egyéb is. Az első lépést az RTL Klub tette meg, aminek párkereső reality-je, a Love Island – Találd meg a szerelmed! kikapott a debütje alatt. Természetesen a Tv2 se ült ölbe tett kézzel és reagált minderre. Az pedig külön poén, hogy ilyen mértékű változtatásra odakinn egyáltalán nincs példa, hála annak, hogy minden vagy félkor, vagy egészkor kezdődik. Nincs olyan, hogy 10 perccel egyik a másikat beelőzi és így nyer magának nézőszámot.

A kronológiát félretéve haladjunk szépen időrendben. Történt az, hogy a Tv2-nek bejött azon húzása, hogy vasárnapra Ázsia Expressz különkiadást ütemezett. Most az a stratégiájuk, hogy egy másikat hoz el szombatra. A Sztárban sztár leszek!-nek ad egy hasonlót, amit 5 perccel korábban indít el, mint hogy a Love Island – Találd meg a szerelemed! elstartolna. Nyilván A mi kis falunk ellen semmi esélye se lenne, ezért nem is nagyon próbálkozik. Helyette a timeslot túlélésére törekszik, és amint lecseng az RTL Klub aduásza, kiteríti lapjait, amit teljesen okosan csinál, hiszen múlt héten szépen muzsikált a tehetségkutató – bár adtak is neki kellő mennyiségű „már megint fogom a fejem” faktort.

Mutatnám miként tevődik össze a szombatjuk!

RTL Klub:

18:00-19:00 – RTL Híradó – Esti kiadás
19:00-20:00 – Fókusz Plusz
20:00-21:05 – A mi kis falunk (4×02)
21:05-22:25 – Love Island – Találd meg a szerelmed (1×07)
22:25-től – Esti film: Elhajlási engedély (Hall Pass, 2011)

Tv2:

18:00-18:55 – Tények
18:55-21:00 – FILMVERZUM: Nagyfiúk 2. (Grown Ups 2., 2013)
21:00-22:30 – Sztárban sztár leszek! – A javából (S1-Special 01)
22:30-tól – FILMVERZUM: Agyő, Nagy Ő (The Heartbreak Kid, 2007)

Vasárnap is a percek variálásán fog múlni minden. Az RTL Klub 10 perccel megnyeste a Híradó műsoridejét, így 19 óra helyett 18:50-kor startol a Házasodna a gazda 2×02-es epizódja. A Jófiúk kezdését nem bántotta, csak némi reklámidővel megtoldotta, ugyanis az első hetéhez képest 10 perccel lesz hosszabb a neki szánt sáv. Az epizód nettó 42 perces, szóval sok sikerült a nézőtartáshoz. A Love Island ezáltal 10 perccel későbbre került.

Minderre a Tv2-nek az volt a válasza, hogy szintén 10 perccel megnyirbálta Tények című hírműsorát, hogy a Sztárban Sztár leszek! 5 perccel korábban rajtolhasson az RTL Klub-os Házasodna a gazdához képest. A tehetségkutató nettó műsorideje maradt ugyanúgy 70 perc, csak a reklámidőből vesznek el, ugyanis 10 perccel előbb ér véget, mint kellene; illetve 20-szal, mint előző héten. Az a 10 perces különbözet az Ázsia Expressz 2 második különkiadásánál landol, mivel a nettó műsoridő 25-ről 35 percre nőtt. Kajálta a nép, ezért nem változat. És hogy film fronton ki a jobb, azt döntse el a nézőközönség.

Íme a vasárnapi műsorkörkép!

Tv2:

18:00-18:45 – Tények
18:45-20:40 – Sztárban sztár leszek! (1×02)
20:40-21:35 – Ázsia Expressz 2. – Különkiadás (S2-Special 02)
21:35-től – FILMVERZUM: Személyiségtolvaj (Identity Thief, 2013) OTP

RTL Klub műsorrend:

18:00-18:50 – RTL Híradó – Esti kiadás
18:50-20:05 – Házasodna a gazda (2×02)
20:05-21:15 – Jófiúk (1×02)
21:15-22:35 – Love Island – Találd meg a szerelmed! (1×08)
22:35-től – Esti film: Idegpálya (Nerve, 2016)

Kommentáld!

A Netflix szeptemberi premierjei

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 6, 9:08-kor a(z) Hírek,Heti adag témába.

Netflix körkép: Május | Június | Július | Augusztus | Szeptember

Teljes körkép: Január | Február | Március | Április | Május | Június | Július | Augusztus | Szeptember

Úgy gondoltam, hogy az aktuális havi Netflix premierekre fókuszáló kalendáriumos bejegyzéseknél átveszem mindig, hogy milyen újdonságok érkeztek szinkronnal a streaming szolgáltatóhoz az előző hónapban. Eddig csak beszéltem az érzéseimről, az adott sorozatoknál, most azonban felhívom a figyelmet inkább arra, hogy miért is jó előfizetni rájuk.

Augusztusnak a számomra legvárósabb produkciója a Hyperdrive lett, ami megkapta a premiernapján a magyar szinkronját. Nincs más helyzetben a The Dark Crystal: Age of Resistance sem. A magyar hangok listáját erősíti: a The A-List, a Narcos S1-S3, a Wu Assassins, az Another Life, a Happy Jail, valamint beaktiválták: a Mindhunter 1. évadjához, a The Hauning of Hill House S1-hez, a Daredevil S1-S3-hoz és a The Family S1-hez is. A mesék közül a Spirit Riding Free: Pony Tales S1 – és ami elkerülte a figyelmem.

 

Gyorsan mutatnám, így hat nap elteltével, hogy milyen újdonságokkal számoljatok.

Kétségtelen, hogy a szeptembernek két újonc húzócíme lesz. Az egyik a semmiből jött The I-Land, amit még valamikor tavaly ősz tájt rendeltek be az October Faction és a Warrior Nun társaságában. A sci-fi műfaját akarja erősíteni. A történetében 10 túlélőre helyeződik a hangsúly, akik egy rejtélyes szigeten ébrednek tudtuk nélkül. Azonban olyan az egész szitu, mint ha megfigyelnék őket, legalábbis a kiadott előzetese ezt mondatja. Misztikus, rejtély és egy kevés Lost-feeling hatja át, mármint én ilyet látok bele. Aztán ugorva, ott az Unbelievable, ami megint csak egy olyan témát pedzeget, amibe senki se akarna kerülni, miszerint adott egy tinédzser, akit azzal vádolnak, hogy megerőszakolásával kapcsolatban nem valós tényeket közölt és az eset valójában meg sem történt. Ergo, meghazudtolják. Kétségtelenül kemény téma.

Ha a visszatérőkre tesszük a fókuszt, akkor az egyik minapi premierre hívnám fel a figyelmet, hiszen már lehet nézni az Elite 2. évadját. Kétségtelen, hogy hétvégi darának sokaknál ott lesz a listán, mert eléggé erősre sikerült már az első felvonása is. A fentebbi limitált sorozatok mellett a The Spy-ról se feledkezzünk el, ami már kapott magyar szinkronos előzetest is. Ergo, ha jól alakul minden, akkor biztosan beélesítésre került a debüt idején valamikor. Nálam még a Marianne is egy olyan üdvöske, amire biztos kerítek időt. Róla is beszéltem már.

Meseblokkot érintve csak egyről emlékeznék meg a The Last Kids on Earth-ről, amiben egy 13 éves srác csapatja haverjaival a túlélést egy apokaliptikus környezetben – már adott a szinkronjához a magyarhang, így biztosan vele is számolhattok.

Biztosra veszem, hogy a hónap felére még bővül a lista, de erre majd napi híreink között felhívom a figyelmet.

A Netflix szeptemberi menetrendje:

Szeptember 6. (Péntek):
Elite 2. évad
Jack Whitehall: Travels with my Father3. évad
The Spy1. évad
Hip-Hop Evolution 3. évad (doku-reality)
Archibald’s Next Big Thing1. évad (kids)

Szeptember 8. (Vasárnap):
The Bletchly Circle: San Francisco1. évad

Szeptember 10. (Kedd):
Bill Burr: Paper TigerKomédia kiadás
Terrance House: Tokyo 2019-20

Szeptember 12. (Csütörtök):
Betty en NY1. évad
The I-Land1. évad
The Mind, Explained1. évad (doku-reality)

Szeptember 13. (Péntek):
The Ranch 4A. évad
Unbelievable1. évad
Hello, Privilege. It’s Me, ChelseaDoku
The Chef ShowVol II. (doku-reality)
I’m Sorry2. évad
Marianne1. évad
Monarca1. évad
The Boy1. évad
Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato1. évad
Black Lagoon1. évad

Szeptember 15. (Vasárnap):
Surviving R. Kelly 1. évad

Szeptember 17. (Kedd):
The Last Kids on Eath1. évad (Kids)

Szeptember 18-án (Szerda):
When the Camellia Blooms 1. évad

Szeptember 20. (Péntek):
Criminal1. évad
DisenchantmentPart II.
Fastest Car 2. évad
Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates1. évad (doku-reality)
The Hockey Girls1. évad
Between To Ferns: The Movie
Vagabond1. évad

Szeptember 23. (Hétfő):
Team Kayle1. évad (Kids)

Szeptember 24. (Kedd):
Jeff Dunham: Beside HimselfKomédia kiadás

Szeptember 25. (Szerda):
Glitch3. évad
Birders1. évad
Abstract: The Art of Design2. évad (doku-reality)
Locked Up4. évad

Szeptember 26. (Csütörtök):
Explained2. évad (doku-reality)

Szeptember 27. (Péntek):
The Politician1. évad
Locked Up4. évad
Skylines 1. évad
Bard of Blood1. évad
Dragons: Rescue Riders1. évad
El Marginal 3. évad
Sturgil Simpson Presents Sound & Fury1. évad
Vis a Vis4. évad

Szeptember 29. (Vasárnap):
Tiny House Nation – Vol II.

Szeptember 30. (Hétfő):
Mo Gilligan: MomentumKomédia kiadás

+ valamikor érkezik a Vagabond 1. évadja.

(A ‘tovább mögött’ kap helyet a megszokott módon a képes naptár jellegű anyag, ahol még a filmeket és más egyéb premiert is feltűntettem, amikre lehet nem esik szó a cikkben.)

Tovább…

Kommentáld!

2019/20 – Az őszi műsorrend: vasárnap

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 1, 16:53-kor a(z) 2019/20 sorozatai,Hírek,Heti adag témába.

Körkép: Hétfő | Kedd | Szerda | Csütörtök | Péntek | Szombat | Vasárnap

És végül zárnám a cikksorozatot a hét utolsó napjával: vasárnappal!

Igaz, kimaradt a sorból a szombat, mert az amerikaiaknál ez egy olyan nap, amivel még annyi nézőt se tudnak lekötni, mint egy péntekkel; viszont, ha időm engedi lehet beszámolok az ottani helyzetről, mégiscsak helyet szolgáltat: a 48 Hours-nek és a Saturday Night Live-nak.

Míg a magyaroknál a hétfő a hétindító nap, addig a jenkiknél a vasárnap. Az előző idényhez képest nem lesz sok változás, mivel az NBC az amerikai futballban látja az este sikerét, míg a Fox az NFL meccsekben és az animációs blokkjában. A The CW a második évét kezdi meg, hiszen tavalyelőtt még átadta a teret és a lehetőséget a szindikátusi kínálatnak. A CBS szerint a hírek mellé a drámák dukálnak. Velük szemben az ABC új stratégiával lép színre.

Fel is teszem rögvest a költői kérdést: Mit néznék, ha csak egyet választhatnék?Semmit! Na jó, nem zárom le ilyen könnyedén. A kezdésnek biztosan a mókát választanám az America’s Funniest Home Videos-zal, aztán 20 órától kitartanék a Fox mellett, 21 után jöhet egy kis képregény-feldolgozás a The CW-vel, hogy aztán 22 óra után visszakapcsoljak a The Rookie-ra.

A 19 órai blokkban senki se változtatott. Maradt minden a régi kerékvágásban. 20 óra után már van bőszen variálás. A The CW kitart a vasárnap ereje mellett (Charmed-nél bejött!), így megint egy újoncot hoz el, most a Batwoman személyében, ami átveszi a Supergirl helyét, amit egy órával későbbre ütemez. A Fox a The Simpsons-hoz nem nyul, viszont csúsztatja félórával a Bob’s Burgers-t és a Family Guy-t, hogy 20:30-ra berakasson egy üdvöskét, a Bless the Harts-ot. A CBS nem bántja a tavalyi elképzelését. Vélhetően elégedett a mutatóival. Az ABC csak a Shark Tank-et marasztalja. A DwtS spinoffjánk helyére elsőévadost pakol, míg a kihullott The Alec Baldwin Show-éra a The Rookie 2. etapot szánja a nézőinek.

Nektek, mi a véleményetek az egyes csatornák stratégiájáról? Szerintem a The CW nagyot vállalt, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy bejöjjön a számítása.

Így festenek az őszi vasárnap esték:

19:00-tól:
NFL on FOX (Fox)
America’s Funniest Home Videos (ABC) – 30. évad
60 Minutes (CBS) – 52. évad
Football Night in America (NBC) – 14. évad

19:30-tól:
The OT (Fox)

20:00-tól:
The Simpsons (Fox) – 31. évad
KIDS SAY THE DARNDEST THINGS (ABC) – 1. évad (tavaly: Dancing with the Stars: Juniors S1)
God Friended Me (CBS) – 2. évad
BATWOMAN (The CW) – 1. évad (tavaly: Supergirl S4)

20:30-tól:
BLESS THE HARTS (Fox) – 1. évad (tavaly: Bob’s Burgers S9)
Sunday Night Football (NBC) – 33. évad

21:00-tól:
Bob’s Burgers (Fox) – 10. évad (tavaly: Family Guy S17)
Shark Tank (ABC) – 11. évad
NCIS: Los Angeles (CBS) – 11. évad
Supergirl (The CW) – 5. évad (tavaly: Charmed S1)

21:30-tól:
Family Guy (Fox) – 18. évad (tavaly: Rel S1)

22:00-tól:
The Rookie (ABC) – 2. évad (tavaly: The Alec Baldwin Show S1)
Madam Secretary (CBS) – 6. évad

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats