ABC újoncok (10): 666 Park Avenue

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 15, 22:56-kor a(z) Upfront 2012: ABC témába.

Műfaj: dráma

Stúdió(k): Alloy Entertainment · Warner Bros. Television.

Forgatási helyszín: New York

Író: David Wilcox (Fringe, Life on Mars).

Rendező: Alex Graves (Fringe, The West Wing)

Producerek: Matthew Miller (Chuck, Human Target), Leslie Morgenstein (Gossip Girl, The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, The Lying Game, The Secret Circle, The Sisterhood of the Traveling Pants) és Gina Girolamo (The Secret Circle, The Lying Game)

Szereplők: Rachael Taylor (Charlie’s Angels, Grey’s Anatomy, Transformers), Dave Annable (Brothers & Sisters, Reunion), Robert Buckley (One Tree Hill, Lipstick Jungle), Mercedes Masöhn (The Finder, Chuck, Three Rivers), Helena Mattsson (Iron Man 2, Nikita, Desperate Housewives), Samantha Logan, Vanessa Williams (Desperate Housewives, Ugly Betty, Shaft, Soul Food) és Terry O’Quinn (Lost, Millennium, Hawaii Five-0, Alias, The West Wing, Jag).

Történet: Gabriella Pierce könyve szolgált alapjául. A sztori egy fiatal házaspárra fog fókuszálni, akik New York egyik legrégebbi épületébe költöznek be, s ezzel beindítva valamit… Nem sokkal később, miután otthonosan kezdik érezni magukat különféle természetfeletti jelenségekre figyelnek fel, amik veszélyeztetik az életüket.

Berendelve: 13 részre

Várható vetítés: 2012 ősze; vasárnaponként: 22 órától – A Revenge fogja felvezetni.

Kanyecc szerint: Terry O’Quinn mindenkörülmények között jöhet, főleg ha egy rejtélyes háztulajdonost alakít. Várós, nem kérdéses, de az előzetese alapján okosabbak leszünk. Nincs igazam? Annyi biztos, ha berendelik back nine-ra, akkor eléggé fel kell az íróknak kötniük a gatyát, hogy minőségi részekkel tudjanak heti rendszerességgel előállni. Bizakodásképpen, és mivel ősszel jön, megadom neki a 65-70%-ot.

FERCSA mondja: Végre egy kis rejtélyes fantasztikum. Terry miatt város, de a szöszi nem győzőtt meg.. Charlie angyalaiban iszonyat gyengét alakított és még finom voltam. Reméljük a CGI rendbe lesz, így fifty-fifty 50%.

Kommentáld!

ABC újoncok (9): Nashville

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 15, 22:46-kor a(z) Upfront 2012: ABC témába.

Műfaj: dramady.

Stúdió(k): ABC Studios · Gaylord Entertainment · Lionsgate Television.

Forgatási helyszín: Nashville.

Író: Callie Khouri (Thelma & Louise).

Rendező: R.J. Cutler (The September Issue, The War Room, Flip That House, A Perfect Candidate).

Producerek: Steve Buchanan.

Szereplők: Connie Britton (Friday Night Lights, American Horror Story), Hayden Panettiere (Heroes), Powers Boothe (MacGruber, 24), Charles Esten (Enlightened, Big Love), Eric Close (Chaos, Without a Trace), Clare Bowen, Jonathan Jackson (General Hospital), Sam Palladio és Robert Wisdom.

Történet: egy családi szappanról volna szó, mely egy süllyedőben lévő sztárra fókuszál, kinek élete és karrierje megindult a lejtőn; illetve egy sztárjelöltről, akinek pont az ellenkező irányba. Mindezt fogják fűszerezni a szokásos nashville-i zeneiparral.

Berendelve: 13 rész

Várható vetítés: 2012 ősze; szerdánként: 22 órától – A The Neighbors felvezetésével.

Kanyecc szerint: Nem mostanság láttam Hayden Panettiere-t tévéképernyőn. A Heroes óta nem kapott huzamosabb időre főszerepet sorozatban, inkább áttért a filmvilágban. Most 2012-ben azonban újra feltűnik a képernyőn. Mint feltörekvő sztárjelölt. Hát komolyan, ez nálam abszolút a legalja kategória lesz. Hiába magasztalják a Glee-t, a Smash-t, egyik se kötött le, szóval sok reményt hozzá se fűzök, pláne Nashville miatt. 20% túlélési esélyt kap.

FERCSA mondja: ŐŐ ez a country téma nagy nyomul az ABC-nél. Hayden ide-vagy oda -én sose bírtam-  csak 33%.

Kommentáld!

ABC újoncok (8): Zero Hour

 
Beküldte: tess 2012 May 15, 22:32-kor a(z) Upfront 2012: ABC témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): ABC Studios

Forgatási helyszín: Montreal

Író: Paul Scheuring (Prison Break)

Rendező: Pierre Morel (Taken)

Producerek: Paul Scheuring (Prison Break), Lorenzo di Bonaventura (Transformers, Salt), Dan McDermott (Cake Boss), Ken Topolsky (3 lbs,Party of Five, Kidnapped)

Szereplők: Anthony Edwards (ER), Michael Nyqvist (Millenium), Carmen Ejogo (Chaos, Kidnapped), Scott Michael Foster (Californication, The River, Greek), Addison Timlin (3 lbs, Californication),

Történet: a középpontjában egy férfi áll, aki 20 éven keresztül kiröhögte az összeesküvés elméleteket, míg egy magazin főszerkesztője volt, de hirtelenjében – szerencsétlenségére – pont belekeveredik egy ilyenbe, így lesz neki fejfájása, mivel időközben a saját személyazonossága is megkérdőjeleződik.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Mid-season.

Kanyecc szerint: Ez jó lesz. Messziről virít róla, hogy egy high-concept műfajjal állunk szembe, amik manapság egy évadosak. Egyszer csak megtörik a jég, és akkor valaki büszkén kihúzhatja magát. Örülnék, ha a Zero Hour-nél történne mindez, mert a történet korrekt, ahogy Pierre Morel jelenléte is a készítők sorában. Emlékeztek a Taken-re? Hát ki ne emlékezne rá, max. akinél kimaradt! 90%-ot megkapja tőlem is!

tess szerint: Ilyen készítői kollektívával randa nagy zakó lenne a bukás. Ennek a sorozatnak egyszerűen ütnie kell, elvégre mégis csak a high-concept műfaj egyik megreformálója ül az írói székben. Sajnos a műfaj miatt az ABC csak mid-seasonben teszi képernyőre, de ha nem vesznek vissza addig a berendelésből azt mondom 90% a túlélési esélye.

FERCSA mondja: Ez a nácis téma mostanában nagyon fellángolt.. A remek szereplőbagázs miatt és a videó miatt eléggé várós, csak iszonyat kár a mid-season miatt.. így 75%.

Kommentáld!

ABC újoncok (7): Red Widow (a.k.a. Penoza)

 
Beküldte: tess 2012 May 15, 22:02-kor a(z) Upfront 2012: ABC témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): ABC Studios, Enedemol

Forgatási helyszín: Vancouver

Író: Melissa Rosenberg (Dexter, Birds of Prey, Twilight filmek)

Rendező: Mark Pellington (Cold Case)

Producerek: Melissa Rosenberg (Dexter, Birds of Prey, Twilight filmek), Alona Aranya, Howard Klein (Parks and Recreation, The Office, Carnivale), Tim Iacofano (Haunted, 24, The Kill Point)

Szereplők: Radha Mitchell (Silent Hill), Lee Tergesen (Rhe River, Army Wives, Wanted), Luke Goss (Hellboy2, Blade 2), Rade Sherbedzija (Fallen, 24), Wil Traval (Underbelly), Jaime Ray Newman (Eureka, Drop Dead Diva, Eastwick), Sterling Beaumon (Lost), Jakob Salvati, Erin Moriarty, Mido Hamada (Terra Nova, 24)

Történet: egy holland sorozat a Penoza szolgáltatta az alapot, amiben egy nő miután férjét brutálisan meggyilkolták átveszi annak helyét a  helyi alvilág vezetésében. Teszi mindezt a családja biztonsága érdekében, no meg persze a bosszú miatt is.

Berendelve: 8 részre

Várható premier: Mid-season.

Kanyecc szerint: Alap dráma lesz, és tulajdonképp nem is bánom, hogy csak midseason-ben érkezik, mert ez így van jól. Manapság egyre több európai produkciót dolgoznak fel, gondoljunk csak a dán The Killing-re, vagy a svéd The Wallander-re. A hollandok a The Voice-szal hívták fel magukra a figyelmet, ami siker lett. Miről is beszélünk akkor? Látatlanban, úgy hogy rá se vetek a készítőkre és a szereplőkre megadom neki a 90%-ot.

tess szerint:  Rosenberg miatt látok benne potenciát, viszont igen csak kísérleti projektnek tűnik, akár csak a Missing vagy a The River idén. A mid-season és a 8 részes bekérés sok jóra nem enged következtetni, akárcsak a pocsék casting, ellenben pont az egyedisége és az alacsony epizód szám miatt akár végig is mehet. 70% a túlélési esélye.

FERCSA mondja: Revenge szagot szimatolok :D Az előzetes itt is megvett, kiváncsi leszek rá, mid-season miatt szintén 66%.

Kommentáld!

ABC újoncok (6): Mistresses

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 15, 21:31-kor a(z) Upfront 2012: ABC témába.


Műfaj: dráma.

Stúdió(k): ABC Studios · Ecosse Films

Forgatási helyszín: N/a

Író: Lowri Glain (Mistresses UK, Sugar Rush, Doctors) és S.J. Clarkson (Mistresses UK, Life on Mars UK, Casualty).

Rendező: Cherie Nowlan (Dance Academy, Packed to the Rafters).

Producerek: Robert Sertner (Revenge, No Ordinary Family), K.J. Steinberg (Gossip Girl), Rina Mimoun (Privileged, Gilmore Girls), Rina Mimoun (Hart of Dixie, Eastwick, Pushing Daisies) és Douglas Rae (Wuthering Heights, Camelot, Mistresses, Raw, Meadowlands).

Szereplők: Alyssa Milano (New Years Eve, Romantically Challenged, Hall Pass, My Name Is Earl, Charmed, Melrose Place), Yunjin Kim (Lost), Rochelle Aytes (Work It, White Collar, Detroit 1-8-7, Desperate Housewives), Jes Macallan (Kiss Me, NCIS: Los Angeles, Crash and Burn, Grey’s Anatomy, Shameless), Jason George (Grey’s Anatomy, The Closer, Against the Wall, Castle, Off the Map, Eastwick), Brett Tucker (Castle, Spartacus: Vengeance, Rizzoli & Isles, NCIS, Neighbours) és Erik Stocklin (Grey Sheep, Sick Day, Let’s Big Happy).

Vendégszereplők: Marin Hinkle (Two and a Half Men, Brothers & Sisters), John Schneider (Smallville, 90210, Desperate Housewives), Shannyn Sossamon (How to Make It in America, Dirt), Cameron Bender (Commander in Chief, Whitney, Beverlywood), Kate Beahan (Burning Man, Rake, Boston Legal), Sunkrish Bala (Notes from the Underbelly, I Just Want My Pants Back).

Történet: 4 nő életébe nyerhetünk bepillantást, azoknak a románcába, titkaiba, stb. – Alapjául az azonos című brit sorozat szolgált.

Berendelve: N/a

Várható vetítés: 2013 nyara.

Kanyecc szerint: Egy másik brit sorozat. Tulajdonképpen nehéz róla bármit mondani, mivel nagyon távoli a premierje. Elvileg nyáron érkezik csak, ezért is kérték be őt elsők között, mivel ha nem is alakultak ki a dolgok, addigra úgy is kifognak. Részemről: 50%-ot kap.

tess szerint: Nem semmi stábbal operáló dráma brit alapokon, de mégsem stimmel vele valami. 2013 nyara, ez nem berendelés, hanem száműzetés kérem szépen, ráadásul Alyssa Milano főszereplésével, aki mostanság igen bőszen szállította a kaszákat. Meglepődnék, ha kihúzná a sorozat jövő nyárig, így 10% a túlélési esélye.

FERCSA mondja: Ha-ha nem rossz ,nem rossz. A lányok részéről lesz itt sírás-rívás kéremszépen :D A stáb meg frenetikusan jó. Mid-season miatt, csak 66%.

Kommentáld!

ABC újoncok (5): Last Resort

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 15, 21:14-kor a(z) Upfront 2012: ABC témába.

Műfaj: dráma.

Stúdió(k): MiddKid Productions · Sony Pictures Television

Forgatási helyszín: Hawaii.

Író: Shawn Ryan (The Shield, The Unit, The Chicago Code) és Karl Gajdusek (Dead Like Me).

Rendező: Martin Campbell.

Producerek: Marney Hockman (Terriers, The Chicago Code).

Szereplők: Andre Braugher (Men of a Certain Age), Scott Speedman (The Vow), Daisy Betts (Sea Patrol), Dichen Lachman (Being Human), Daniel Lissing (Crownies), Sahr Ngaujah (House of Payne), Camille de Pazzis, Autumn Reeser (Hawaii Five-O, No Ordinary Family) és Jessy Schram (Falling Skies, Once Upon a Time).

Visszatérő szereplő: Robert Patrick (The Gangster Squad).

Történet: a közeljövőben játszódna, amikor Amerika feldarabolódott (?). A célkereszt alatt egy atom-tengeralattjáró legénysége állna, akik megtagadtak egyszer egy parancsot, ezért vadásznak rájuk, de mivel sikerült „semleges területre” érniük, megalapítják a saját „atomhatalmukat”. – Az ötlet már tavalyi idényben is létezett.

Berendelve: 13 rész.

Várható vetítés: 2012 ősze; csütörtökönként: 20:00-kor

Kanyecc szerint: Dráma, amit az előző idényben már berendeltek pilotnak, csak megakadtak vele. Lényegében két évadot kellett rá várnunk, hogy ki alakuljon a molekula. Shawn Ryan-nel és Karl Gajdusek-kel az élen! Nincs mitől tartanunk, azaz van: attól bizonyos szappanszerű eldrámázástól, ami az ABC drámáit illeti manapság. Tippemre megéri a back nine berendelését, viszont a 2. évados egy másik nekifutás lesz. Előjáróban adok neki: 50%-nyi esélyt, mert hiába jó a felhozatal, mégsem érzem erősnek vagy elégnek!

tess szerint: Ha mondjuk a 21 órás sávba érkezne Shawn Ryan sorozata némi felvezetéssel akkor azt mondanám 100% a túlélése, de így csak 90%. Ígéretesnek tűnik meg minden, de láttunk már hasonlót bukni az ABC-nél, pluszban Ryan mérlege sem makulátlan mostanság. Én ettől függetlenül azt mondom 90% a túlélési esélye.

FERCSA mondja: Az eleje kicsit gagyin indult, de utááána wáááh megvett kilóra, összeesküvéselmélet(The Event), eldugott kis sziget (Lost), Autumn Reeser(OC), Robert Patrick(X-files, T2). Enyhe Missing, River érzésem van, hogy valami egy évados cucc lesz, de egy biztos, ha kaszálják is, én nézni fogom, mint az említett kettőst.. 100%

2 Hozzászólás

ABC újoncok (4): The Family Tools (aka. White Van Man)

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 15, 20:37-kor a(z) Upfront 2012: ABC témába.

Előző címe: White Van Man.

Műfaj: egykamerás szitkom

Stúdió(k): ABC Studios · ITV Studios · The Mark Gordon Company.

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: Adrian Poynton (White Van Man UK) és Bobby Bowman (My Name is Earl, Raising Hope)

Rendező: Michael Fresco (Suburgatory, Raising Hope, Better Off Ted, My Name Is Earl, Northern Exposure, St. Elsewhere)

Producerek: Bobby Bowman, Mark Gordon (Grey’s Anatomy, Criminal Minds), Andrea Shay (It Takes a Village, Virtual Virgin) és Paul Buccieri (Prime Suspect)

Szereplők: Kyle Bornheimer (Bachelorette, Romantically Challenged, Perfect Couples), J.K. Simmons (Ultimate Spiderman, Generator Rex, The Closer), Edi Gathegi (X Men: First Class), Johnny Pemberton (21 Jump Street, Aim High), Danielle Nicolet (X Men TV Series) és Leah Remini (In the Motherhood, King of Queens).

Történet: alapjául egy brit sorozat szolgált. A történetben egy férfi kap helyet, aki kénytelen otthagyni jelenlegi munkakörét, hogy átvegye apja családi ezermester vállalkozását.

Berendelve: N/a.

Várható vetítés: 2013 januárjában; keddenként: 20:30-tól – A How to Live with Your Parents (for the Rest of Your Life) felvezetésével.

Kanyecc szerint: Jót sejtet a tény maga, hogy meglévő sorozatból akarnak építkezni, hiszen a britek már 2 évad lement 6+6-os felállásban, illetve a jenki változatban is jelen lesz: Adrian Poynton, azaz az ötletgazda. A hosszú című HtLwYPftRoYL-ot kapta felvezetőnek. Januárban egyébként a kedd teljesen átalakul szitkomblokká. Mármint 20:00 és 22:00 között (22 óra után nincs értelme), azaz az NBC lehet számára a legnagyobb rivális. Szerintem jó poénokkal megveszik az embereket, így a legvártabb újonc szitkomok között tartom számon. Minimum 65% túlélési esélyt adok neki.

tess szerint: Roppant kemény produceri háttérrel induló sitcom, szóval még akármi is lehet. Mindenesetre Mark Gordon és Michael Fresco neve garancia lehet a sikerre még ha nem is látszik elsőre. Viszont jelen állás szerint elgondolni sem tudom, miként muzsikálna a dolog a képernyőn, így 50% a túlélési esélye.

FERCSA mondja: Sok feldolgozást láttunk már, volt köztük bukta és volt köztük ami bejött. Az előzetes engem nem vett meg viszont a háttere elég erős, viszont ha hozzávesszük a mid-season-ös időzitést.. 33%.

Kommentáld!

ABC újoncok (3): How to Live With Your Parents (for the Rest of Your Life)

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 15, 20:09-kor a(z) Upfront 2012: ABC témába.

Műfaj: egykamerás szitkom.

Stúdió(k): 20th Century Fox Television · Imagine Television.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Claudia Lonow (War at Home, Just Shoot Me, Accidentally on Purpose, Friends with Benefits).

Rendező: Julie Anne Robinson (Grey’s Anatomy, Weeds).

Producerek: Brian Grazer (Parenthood, Friends with Benefits, Lie to Me, Friday Night Lights) és Francie Calfo (Scoundrels, The Playboy Club).

Szereplők: Sarah Chalke (Mad Love, Scrubs), Jon Dore, Rachel Eggleston, Brad Garrett (Everybody Loves Raymond, ‘Til Death), Orlando Jones (Rules of Engagement), Elizabeth Perkins (Weeds) és Rebecca Delgado Smith.

Történet: középpontjában Polly, egy elvált szingli anyuka, aki visszaköltözik excentrikus szüleihez, akik szó szerint tele vannak élettel, melynek hatására a határaik is eléggé kitágulnak. Nyitott lesz új dolgokra, és más egyébre…

Berendelve: N/a.

Várható vetítés: 2013 januárja; elvileg keddenként: 20:00-kor

Kanyecc szerint: Az évek múlásával megtanultam, hogy a midseason-ben indított újoncok sorban halasztódnak, és törlődnek. Elenyésző az a százalék, ami túlél. A Cougar Town-ból kiindulva a HtLwYP-nek lehet esélye, dehogy minek kellett ilyen hosszú cím… még a veszte is lehet, hiába tették a ftRoYL második felét zárójelbe, ergo vágták le. Sarah Chalke miatt beköszönök, egyik kedvenc színésznőm. Scrubs-ban szerettem, így adok neki minimális 40%-nyi esélyt.

tess szerint: A cím egyszerűen botrányos, ellenben Chalke és Perkins nagy nevettetők a szakmában, szóval lehet létjogosultságuk. Azonban mégis csak mid-season program lett, ami annyira nem jó, főleg nem az ABC-nél. Jelen állás szerint 60% túlélési esélyt szavazok neki, de az első előzetesek még könnyedén javíthatnak ezen.

FERCSA mondja: A fater és muter már bizonyított és ugye ott van Sarah is akiért jópáran odavannak. Egy valami aggaszt csak, hogy mid-season ezért 66%.

1 Hozzászólás

ABC újoncok (2): Malibu Country

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 15, 19:37-kor a(z) Upfront 2012: ABC témába.

Műfaj: Többkamerás sitcom.

Stúdió(k): ABC Studios.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Kevin Abbott (Reba, My Name is Earl, Last Man Standing, Two and a Half Men, Roseanne).

Rendező: John Pasquin (Rules of Engagement, Better with You, Last Man Standing).

Producerek: Dave Stewart, Michael Hanel (War at Home, Rita Rocks, Reba, The Exes), Mindy Schultheis (War at Home, Rita Rocks, Reba, The Exes), Narvel Blackstock, Pam Williams és Reba McEntire (Reba)

Szereplők: Reba McEntire (Reba, Tremors), Sara Rue (Rules of Engagement, Less Than Perfect), Justin Prentice, Juliette Angelo, Jai Rodriguez (Bones, How I Met Your Mother – vendégszerepben!) és Lily Tomlin (Eastbound and Down, Damages, Desperate Housewives, West Wing, Nine to Five, All of Me, Nashville).

Történet: egy nő áll a középpontjában, akit megcsal egykori rocksztár férje, tetejében még a pénzüket is elveszti. Miután a válás megtörténik családjával – 3 gyerekével – Nashville-ből Malibu-ba költözik, ahol próbál új életet kezdeni, illetve felfuttatni énekes pályafutását.

Berendelve: 13 részre.

Várható vetítés: 2012 novemberétől; péntekenként: 20:30-tól – Last Man Standing fogja felvezetni.

Kanyecc szerint: Úgy néz ki, hogy az ABC már nem tud mit kezdeni a sok szitkomjával. Szerdán van egy komplett nap, kedden egy feles, melynek a másik felét tulajdonképpen átrakják péntekre, amolyan teszt verzsönre. Erre befizetek. Ha összejönne nekik, már pedig a Last Man Standing miatt nehéz bejósolni előre a bukást, akkor tévés történelmet írhatnának. A Reba-ék fognak visszatérni, hiszen nemcsak a szereplők sorában, de a készítők között is többük felbukkan. Kb. olyan 40%-os túlélési esélyt adok nekik.

tess szerint: Hát ez így igen csak D.O.A.-nak tűnik. Egyrészről ugye multi-cam, másrészről meg a pénteki vágóhídon megy majd. El nem tudom képzelni, hogy ilyen stábbal és synopsissal túlélje, de ahogy bejött a Last Man Standing-nek úgy bejöhet a Malibu Country-nak is.

FERCSA mondja: Az a szitu, hogy úgyan azt érzem, mint az előzőnél, mintha majmolná a Last Man Standinget.. Ott is adott a két öreg Mike és Ed az ezeréves poénjaikkal, ami mellesleg az egyik kedvenc sorozatom lett, de visszatérve itt még megspéklik egy kis county fűsszerrel.  Ergó rókabőr, ha előbb 25%-öt adtam ez se kap többet. Upsz és úgye LMS-ben ott van Tim Allen, mint vezérhangya, itt??

Kommentáld!

ABC újoncok (1): The Neighbors

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 15, 19:07-kor a(z) Upfront 2012: ABC témába.

Műfaj: Egykamerás szitkom.

Stúdió(k): ABC Studios · Kapital Entertainment.

Forgatási helyszín: Los Angeles.

Író: Dan Fogelman (Cars, Tangled and Crazy, Stupid, Love).

Rendező: Chris Koch (My name is Ears, Scrubs, Modern Family, Traffic Light).

Producerek: Aaron Kaplan és Jeff Morton (The Winner, Miss/Guided, Modern Family, Don’t Trust the B–-in Apart. 23).

Szereplők: Clara Mamet, Ian Patrick, Isabella Cramp, Jami Gertz (Still Standing, Entourage), Lenny Venito (The Sopranos, Lights Out, The Knights of Prosperity), Max Charles, Simon Templeman (Just Shoot Me!), Tim Jo (Glory Daze) és Toks Olagundoye.

Vendég- és visszatérő szereplők: Mitch Rouse (Reno 911!, According to Jim) és Doug Jones, valamint: Bruce Green és Mary K. DeVault.

Történet: egy család áll a középpontjában, akik egy New Jersey-i lakóparkba költöznek, ahol rá kell döbbenniük, hogy a szomszédságukban emberbőrbe öltözött idegenlények laknak/élnek.

Berendelve: 13 részre.

Várható vetítés: 2012 ősze; szerdánként: 21:30-tól – Modern Family vezeti fel.

Kanyecc szerint: Jó felvezetést kapott. Nincs mese, ebből bármi lehet. A készítők sorában csupa szitkomarc, így sajnos eléggé kétesélyes a felállás. Hogyan is akarják megmutatni az idegeneket? Előveszik a V-ben látott jelmezeket? Ez fog gondolkoztatni addig, míg nem kapok választ. Maximum 30%-ot látok benne.

tess szerint: Az alapötlet ígéretes, de egyben gagyi is. A készítőkben sem bízom annyira, ellenben az ABC lát benne fantáziát, hisz mégis csak a Modern Family vezeti fel. Nem másért csak ezért van némi esélye, így olyan 45%-ra tippelném a túlélési esélyét bár ha azt vesszük, hogy idén is túlélt mindenki a Modern Family mögött…

FERCSA mondja: Atya-Gatya ez valami borzalom :D Iszonyat gagyi, csak rá kell nézni a díszletekre. Csak akkor maradhat életbe, ha a forgatókönyvírók tényleg odateszik magukat. Mivel a Modern Family után jön kap 25%-ot. Apropó kis Suburgatory feelingem van..

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats