CBS újoncok (6): Friend Me

 
Beküldte: tess 2012 May 17, 12:59-kor a(z) Upfront 2012: CBS témába.

Műfaj: Többkamerás sitcom

Stúdió(k): CBS Television Studios, Tannenbaum Co.

Író: Ajaj Sahgal, Alan Kirschenbaum (My Name is Earl)

Rendező: Pamela Fryman (How I Met Your Mother, Two and a Half Men, Happy Family)

Producerek: Ajaj Sahgal, Alan Kirschenbaum (My Name is Earl), Eric Tannenbaum (Two and a Half Men, Rob, Running Wilde, Notes from the Underbelly), Kim Tannenbaum (Two and a Half Men, Rob, Running Wilde, Notes from the Underbelly)

Szereplők: Christopher Mintz-Plasse, Parvesh Cheena (Outsourced), Tim Robinson, Liz Holtan, Nicholas Braun (10 Things I Hate About You), Dan Ahdoot (Kickin’ It)

Történet: Két fiatalról szól, akik a vidéki életet hátrahagyva Los Angeles-be költöznek, ahol menő állást kapnak. A gond csak az, hogy nem ismernek senkit, így lassan új barátokat szereznek, de ahogy lenni szokott mindezt cseppet sem szokványos módon teszik.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Mid-season

tess mondja: Röviden és velőlesen, ez a D. O. A. Alapból mid-season show, szóval sok jóra ne számítsunk, CBS-en meg főleg. A casting egyszerűen borzasztó, a creatori székben újoncok csücsülnek, egyedül a producerek közt akad pár értelmesebb ember. Még a 10% túlélési esély is bőven sok lenne ide.

Kommentáld!

CBS újoncok (5): Partners

 
Beküldte: tess 2012 May 16, 23:03-kor a(z) Upfront 2012: CBS témába.

Műfaj: Többkamerás sitcom

Stúdió(k): Warner Bros. Television, KoMut Entertainment

Forgatási helyszín: Los Angeles

Író: David Kohan (Shit My Dad Says, Four Kings), Max Mutchnik (Shit My Dad Says, Four Kings, Will and Grace)

Rendező: James Borrows (Mike & Molly, Back to You, Will and Grace)

Producerek: David Kohan (Shit My Dad Says, Four Kings), Max Mutchnik (Shit My Dad Says, Four Kings, Will and Grace)

Szereplők: Sophia Bush (One Tree Hill), Michael Urie (Ugly Betty), David Krumholtz (The Playboy Club, Numb3rs), Brandon Routh (Chuck), Molly Shammon (Up All Night, Neighbors from Hell)

Történet: Két magányos férfiról szól, akik lakótársak és látszólag úgy élnek mintha egy pár lennének, holott csak az egyikük meleg.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Ősztől hétfő esténként

tess szerint: Tipikus Will and Grace parafázis a fűfajon edzett készítőktől. Látszólag a CBS nagyon bízik benne, éppen ezért a How I Met Your Mother fogja felvezetni, ami jócskán növeli a túlélési esélyeit, így jár neki egy 65-70%.

Kommentáld!

CBS újoncok (4): Golden Boy

 
Beküldte: tess 2012 May 16, 22:00-kor a(z) Upfront 2012: CBS témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): Warner Bros. Televison, Berlanti Productions

Forgatási helyszínek: New York

Író: Nicholas Wootton (Chuck, Prison Break, Law & Order)

Rendező: Richard Shepard (Ringer)

Producerek: Greg Berlanti (Brothers & Sisters, Eli Stone, Dirty Sexy Money, Everwood), Melissa Berman (Eli Stone, Dirty Sexy Money), Erin Mitchell (Memphis Beat, Cold Case, ER), Richard Shepard (Ringer), Nicholas Wootton (Chuck, Prison Break, Law & Order)

Szereplők: Holt McCallany (Lights Out), Bonnie Somerville (The O.C., Kitchen Confidential, Cashmere Mafia), Theo James (Bedlam), Chi McBride (Human Target, Pushing Daisies), Kevin Alejandro (True Blood, Southland, Weeds), Stella Maeve (Gossip Girl)

Történet: Tanulságos tündérmese egy fiatal nyomozóról, aki pár év leforgás alatt New York rendőrfőkévé vállt. A rendőrfőnök egy interjú során emlékezik majd vissza rövid, ám de annál nehezebb menetelésére a csúcs felé.

Brendelve: 13 edizódra

Várható premier: Mid-season

tess szerint: A készítők neve garancia lehet a sikerre, ám el nem tudom képzeni, hogy ez a furcsa alapkoncepció hosszútávon is működőképes legyen. Így a felvezetés és a slot hiányában csak óvatos 40% a túlélési esélye.

Kommentáld!

CBS újoncok (3): Made in Jersey (a.k.a. Babby Big Shot)

 
Beküldte: tess 2012 May 16, 21:21-kor a(z) Upfront 2012: CBS témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): Sony Pictures Television, CBS Television Studios, Fanfare

Forgatási helyszín: New York

Író: Kevin Falls (Journeyman, Shark, The West Wing), Dana Calvo (Journeyman, Studio 60)

Rendező: Mark Waters

Producerek: Kevin Falls (Journeyman, Shark, The West Wing), Dana Calvo (Journeyman, Studio 60), Deen Dioria (Franklin & Bash, Drop Dead Diva), Katie O’Hara (Franklin & Bash, Homeland, Canterbury’s Law, Friday Night Lights), Jamie Tarses (Man at Work, Happy Endings, Mr. Sunshine)

Szereplők: Stephanie March (Law & Order SVU, Coviction), Toni Trucks (All of Us), Albert Jones (NYC22), Bridget Megan Clark, Jessica Blank (Bored to Death), Crystal Lonneberg

Történet: Jogi dráma egy fiatal feltörekvő nőről, aki hirtelen Manhattan legmenőbb jogi cégénél kezd el dolgozni. Ahhoz viszont, hogy bírja a tempót rendszeresen az utcai kapcsolatait használja.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Ősztől péntekenként a 9 órás slotban

tess szerint: Nagyon tipikus és felületes, talán csak a készítő miatt lehet vonzó. Viszont a pénteki halálsávban kezd, így jobbára kötelező D.O.A.-nak tűnik, de hátha. Részemről 40% a túlélési esélye.

Kommentáld!

CBS újoncok (2): Vegas (a.k.a. Ralph Lamb)

 
Beküldte: tess 2012 May 16, 20:04-kor a(z) Upfront 2012: CBS témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): CBS Television Studios

Író: Nicholas Pileggi (Michael Hayes), Greg Walker (The Defender, Three River, Without a Trace, Smallville)

Rendező: James Mangold (Men in Trees)

Producer: Michael Chiklis (The Shield, No Ordinary Family), Cathy Konrad (Men in Trees, Scream), James Mangold (Men in Trees), Nicholas Pileggi (Michael Hayes), Dennis Quaid, Arthur M. Sarkissian (Rush Hour), Greg Walker (The Defender, Three River, Without a Trace, Smallville)

Szereplők: Dennis Quaid, Michael Chiklis (The Shield, No Ordinary Family), Jason O’Mara (Life on Mars, Men in Trees, Terra  Nova), Carrie-Anne Moss (Matrix, Chuck, F/X: The Series), Taylor Handley (The O.C., Hidden Palms), James Russo (Public Enemies), Michael O’Neill (NCIS, Grey’s Anatomy, Prison Break)

Történet: Az alapot egy ’60-as évekbeli igaz történet szolgáltatta, miszerint a Chicago-i maffia feje úgy dönt, hogy kisajátítja magának Las Vegas városát. Azonban a helyi, jobbára erősen régi vágású seriff ezt egészen máshogyan képzeli.

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Ősztől keddenként a 22 órás slotban

tess mondja: A történet, a készítők és a címválasztás botrányos, ellenben a casting több mint ígéretes. Mondjuk nem értem, miért Chiklis lett a bad-ass maffiózó. amikor ez a faarcú Quaid asztala. Kérdés mindez mire lesz elég, elvégre a keddi 22 órás slot már egy ideje nagy mumusa a csatornának. Ettől függetlenül szerintem 80% a back nine neki.

1 Hozzászólás

CBS újoncok (1): Elementary

 
Beküldte: tess 2012 May 16, 19:33-kor a(z) Upfront 2012: CBS témába.

Műfaj: Dráma

Stúdió(k): CBS Television Studios

Forgatási helyszín: ???

Író: Rob Doherty (Headcases)

Rendező: Michael Cuesta (Homeland, Dexter, Blue Bloods – pilot)

Producer: Carl Beverly (Justified, Unforgettable, Kidnapped), Rob Doherty (Headcases), Michael Cuesta (Homeland, Dexter, Blue Bloods – pilot), Sarah Timberman (Justified, Unforgettable, A Gifted Man)

Szereplők: Aidan Quinn (Prime Suspect, Weeds, Canterbury’s Law), Johnny Lee Miller (Dexter, Eli Stone, Smith), Lucy Liu (Southland, Dirty Sexy Money, Cashmere Mafia)

Történet: Modernkori Sherlock Holmes történet egy egykori Scotland Yard tanácsadóról, aki most hűséges társával Watson-nal a New York-i rendőrséget erősíti. Ja és Watson nő!

Berendelve: 13 részre

Várható premier: Ősztől csütörtök esténként 22 órától

tess mondja: Lehetne taglalgatni, de felesleges. A CBS feltűnően jó helyre pakolta a sorozatot, amihez viszonylag korrekt castingot trombitált össze. 100% így a túlélési esélye, nagy zakó lenne egy esetleges bukó.

Kommentáld!

Upfronts 2012 – CBS

 
Beküldte: tess 2012 May 16, 18:52-kor a(z) Upfront 2012: CBS témába.

Negyedik napjánál jár a 2012-es Upfronts, így a sor ma a nyugdíjas adónak is csúfolt CBS-en volt. A Kelly Kahl vezette csatorna végre mert kockáztatni és így elöljáróban azt kell mondjam, akár be is jöhet nekik. Kezdjünk mindjárt a csütörtöki nappal, ami a csatorna legerősebb napja is lehet. A hétfői sitkom blokkot megbontva párba került a The Big Bang Theory és a Two and a Half Men. Nem semmi egy párosítás, a konkurenseknek azt hiszem főhet a fejük. 9 órától jön az idén remekül teljesítő Person of Interest, ami véleményem szerint remek felvezetése lehet az Elementary-nak is.

Mint már említettem a hétfői sitcom blokk megbomlott, így a rést értelem szerűen egy újonc sorozattal töltötték be, amiben megint csak nagyon bízhat a csatorna, elvégre mégis csak a How I Met Your Mother fogja felvezetni. A keddi és a szerdai nap jórészt maradt a régi, kedd estére érkezik csupán csak egy újonc. Mondjuk a keddi 10 órás slotban nem lesz könnyű sorsa a Vegas-nak, de hát hátha bejön a CBS kényszermegoldása.

A pénteket nagyjából maradt a régi, csak egy kicsit kavartak rajta. Az Undercover Boss ment mid-seasonre, míg a CSI:NY új time slotot kapott. Közé és a pénteki nap cárja a Blue Bloods közé pedig beékeltek egy újoncot a Made in Jersey személyében.

Vasárnap is maradt minden a régi, csak a távozó CSI: Miami helyére bepakolták a The Mentalist-et. Nem semmi este lesz, kérdés a mentalista mennyire bírja majd szuflával.

  • Újonc sorozatok

4 dráma: Vegas, Elementary, Made in Jersey, Golden Boy
2 sitcom: Partners, Friend Me
1 reality: The Job

  • Visszatérő sorozatok

The Amazing Race, The Big Bang Theory, Blue Bloods, Criminal Minds, CSI, CSI: NY, The Good Wife, Hawaii Five-0, How I Met Your Mother, The Mentalist, Mike & Molly, NCIS, NCIS: Los Angeles, Survivor, Two and a Half Men, Undercover Boss, 2 Broke Girls, Person of Interest, 48 Hours Mystery

  • Kaszált sorozatok

CSI: Miami – A részenkénti 9,9M nézőt és a folyamatosan emelkedő költségvetést a CBS végül megelégelte.

A Gifted Man – Szép reményekkel induló kórházsorozat, ami kritikailag is megállta a helyét, viszont a nézettség lehetett volna szebb is. (9.45, 8.18, 7.52, 7.71, 8.67, 8.55, 8.25, 8.24, 8.01, 8.38, 8.67, 8.41, 8.81, 9.51, 9.07, 9.70)

How to Be a Gentleman – A csatorna első idei kaszája, botrányos nézettség, botrányos kritikai visszhanggal megspékelve. (8,96, 7,82)

NYC 22 – Már a premier pillanatában D.O.A. volt.(8.90, 7.52, 7.55, 6.94)

Rob – Botrányos minőség mellé korrekt nézettség csökkenés társult, borítékolható volt a kasza. (13.48, 11.72, 11.58, 11.28, 11.00, 10.91, 10.63, 9.00)

Unforgettable – Őszintén szólva nem értem a csatorna döntését, elvégre 11,23M volt az átlagnézettség, jóval több mint a két CSI spin-off-nak. A minőség script persze lehetett volna jobb, de akkor is… (13.98, 12.62, 11.35, 11.78, 11.87, 11.29, 11.27, 11.62, 11.19, 10.33, 11.20, 11.62, 11.25, 11.70, 10.97, 10.56, 9.93, 11.32, 10.44, 9.48, 10.63, 10.73)

  • Műsorrend

HÉTFŐ
20:00-20:30 – How I Met Your Mother
20:30-21:00 – PARTNERS
21:00-21:30 – 2 Broke Girls
21:30-22:00 – Mike & Molly
22:00-23:00 – Hawaii Five-0

KEDD
20:00-21:00 – NCIS
21:00-22:00 – NCIS: LA
22:00-23:00 – VEGAS

SZERDA
20:00-21:00 – Survivor
21:00-22:00 – Criminal Minds
22:00-23:00 – CSI

CSÜTÖRTÖK
20:00-20:30 – The Big Bang Theory
20:30-21:00 – Two and a Half Men
21:00-22:00 – Person of Interest
22:00-23:00 – ELEMENTARY

PÉNTEK
20:00-21:00 – CSI: NY
21:00-22:00 – MADE IN JERSEY
22:00-23:00 – Blue Bloods

VASÁRNAP
19:00-20:00 – 60 Minutes
20:00-21:00 – The Amazing Race
21:00-22:00 – The Good Wife
22:00-23:00 – The Mentalist

Kommentáld!

free web stats