Kábeles újoncok (1) – Monday Mornings

 
Beküldte: Kanyecc 2012 May 9, 13:38-kor a(z) Upfront 2012: Kábelcsatornák témába.

Előző címe(i): Chelsea General

Csatorna: TNT.

Műfaj: kórházas dráma.

Stúdió(k): David E. Kelley Productions.

Forgatási helyszín: Portland.

Író: David E. Kelley (The Wedding Bells, Practice, Boston Legal, Harry’s Law).

Rendező: Bill D’Elia (Chicago Hope, Ally McBeal, Boston Legal, Harry’s Law, Wonder Woman).

Producerek: Sanjay Gupta – a könyv írója.

Szereplők: Alfred Molina (Ladies Man, The Company, Law & Order: LA, Harry’s Law), Bill Irwin (Lights Out, CSI), Emily Swallow (Southland, Ringer), Jamie Bamber (Ultimate Force, Battlestar Galactica, Law & Order: UK), Jennifer Finnigan (Better with You), Jonathan Silverman (In Case of Emergency), Keong Sim, Sarayu Rao (Sons of Tucson) és Ving Rhames (Gravity, Kojak).

Történet: öt sebész áll a középpontjában. Az egyik egy érsebész, aki belezúg egy idegsebész kolléganőjébe. Lesz nekünk egy traumatológia főorvosunk, valamint egy kórházi főorvos, na meg a sok alkalmazott mellettük. – Ergo, a Chelsea General Hospital nevű kórház életébe nyerhetünk bepillantást.

Berendelve: 10. részre.

Várható vetítés: 2013 nyarán.

Kanyecc szerint: Végre kaphatunk egy jónak tűnő kórházas drámát? Vajon meg fog szakadni a sikertelenségek sorozata a TNT-vel? – A Monday Mornings több oldalról meglehet közelíteni, de a végeredmény mindig ugyanaz lesz: nem annyira szeretem azt a dráma szekciót, viszont mégis mozgatja a fantáziám, hiszen egy high-concept-et már túléltetett a csatorna. A készítőgárdája se kutya, pláne, hogy alapjául egy könyv szolgált, amivel egy bizonyos nézői réteget szereztek maguk mellé. Várós. Tuti megkapja a berendelését, mivel kábeles csatornáról beszélünk.

Tovább…

Kommentáld!

free web stats